michalparadowski2 05.07.08, 14:31 Czekamy z utęsknieniem! Koledzy z pod celi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r0b0l Ziobro: Będzie wniosek o odwołanie Ćwiąkalskiego 05.07.08, 14:32 ziobro robaku już wijesz się na haku juz po tobie Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Ciekawe jaką złowią rybkę na tego robaczka. 05.07.08, 14:48 r0b0l napisał: > ziobro robaku już wijesz się na haku > juz po tobie Ciekawe jaką złowią rybkę na tego robaczka. Tak samo przecież jak Ziobro jest winny Kaczyński, który jako szeregowy poseł domagał się dostępu do tajnych akt. Ziobro w Areszcie wydobywczym (bo to, że straci immunitet to pewnik) będzie inaczej śpiewał. A Ćwiąkalskiego to on morze sobie straszyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l dobre pytanie. Myślę że wiele rybek z Pisu 05.07.08, 14:52 kaczki też ale w wariancie najoptymistyczniejszym Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: dobre pytanie. Myślę że wiele rybek z Pisu 05.07.08, 15:19 Ziobro! Szykuj lepiej swoje dupsko a nie jakis tam wniosek. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: dobre pytanie. Myślę że wiele rybek z Pisu 05.07.08, 15:32 shithead napisał: > Ziobro! Szykuj lepiej swoje dupsko a nie jakis tam wniosek. Przecież i tak Lech K. go ułaskawi :) Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Ziobro i tak pójdzie siedzieć... 05.07.08, 16:16 A zaklinanie rzeczywistości nic mu nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
aquetil42 Nie zapomnij szczoteczki! 05.07.08, 16:15 shithead napisał: > Ziobro! Szykuj lepiej swoje dupsko a nie jakis tam wniosek. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_walc Przypominam 05.07.08, 15:20 Ćwiąkalski - adwokat Stokłosy, Krauzego, Bykowskiego, Wróblewskiego. Minister Ćwiąkalski powiedział "GP", że zrezygnował z funkcji obrońcy poszukiwanego od 1993 r. Tomasza Wróblewskiego, właściciela przestępczej spółki Bioferm, która oszukała około 20 tys. ludzi na ponad 8 mln dolarów - wielu straciło oszczędności życia, kilka osób popełniło samobójstwo. Wymówił pełnomocnictwo, gdy dostał nominację na ministra. Skoro reprezentował interesy Wróblewskiego, prawdopodobnie miał z nim choćby pośredni kontakt. Tymczasem za Tomaszem Wróblewskim od 8 grudnia 1993 r. jest wystawiony międzynarodowy list gończy, a od 29 marca 2006 r. Europejski Nakaz Aresztowania. Umowę ze Stokłosą Ćwokalski rozwiązał ponoć w dniu zatrzymania Stokłosy w Niemczech, a w przeddzień złożenia przysięgi jako minister sprawiedliwości. W latach 1972-1981 członek PZPR, był szefem uczelnianej Podstawowej Organizacji Partyjnej Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Re: Przypominam 05.07.08, 15:32 Nie "Czarny_walec" a "ciemny_wał" powinieneś podpisywać swoje listy, jeśli stawiasz takie zarzuty adwokatowi. Członkiem PZPR byłem też i nie widzę owodu, żebym musiał lub powinien tego przed Tobą sięwstydzić. Podobnie Ćwiąkalski. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_walc Re: Przypominam 05.07.08, 15:45 ko_menta_tors napisała: > Nie "Czarny_walec" a "ciemny_wał" powinieneś podpisywać swoje listy, > jeśli stawiasz takie zarzuty adwokatowi. > Członkiem PZPR byłem też i nie widzę owodu, żebym musiał lub > powinien tego przed Tobą sięwstydzić. Podobnie Ćwiąkalski. Także nie widzę żadnego owodu. Ćwiąkalski obracał się w półświatku, jeśli miał kontakt (a prawdopodobnie miał) ze swoimi ściganymi klientami i nie powiadomił prokuratury to popełnił przestępstwo. Trudno uwierzyć, ze był obrońcą człowieka z którym nie miał kontaktu przez parę lat. Cóż ja nigdy "członkiem" nie byłem i nie wiem jak to jest. Wiem natomiast, że popieranie komunistycznych władz nie jest czymś z czego można być dumnym. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_walc Re: Przypominam 05.07.08, 16:03 real_mr_pope napisał: > A z czego można być dumnym? Z tego, że potrafi się przyznać do błędu. Odpowiedz Link Zgłoś
aquetil42 Nie przeszkadzał Ci Wassermann i Kryże? 05.07.08, 16:20 czarny_walc napisał: > Cóż ja nigdy "członkiem" nie byłem i nie wiem jak to jest. Wiem natomiast, że > popieranie komunistycznych władz nie jest czymś z czego można być dumnym. > Ja także nie byłem członkiem PZPR, więcej - byłem więźniem komuny w 1968. Ale dlatego szanuję ludzi, którzy po ogłoszeniu stanu wojennego odważnie wystąpili z partii, jak Ćwiąkalski czy Balcerowicz. Jakoś wśród nich nie było Wassermanna ani Jasińskiego. O Kryżem miłosiernie nie wspomnę... Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Nie przeszkadzał Ci Wassermann i Kryże? 05.07.08, 16:30 Celne! Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_walc Mi przeszkadza kazdy aparatczyk 05.07.08, 16:39 Oni mieli swój czas, wykorzystali go jak chcieli. Każdy kto otwarcie popierał komunizm jest dla mnie nie do zaakceptowania. Trudno uwierzyć, że po 89 nagle z komunistów zrobili się demokraci, Wszystko to fircyki i ja im nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
drakaina Re: Mi przeszkadza kazdy aparatczyk 05.07.08, 17:03 czarny_walc napisał: > Każdy kto otwarcie popierał komunizm jest dla mnie nie do > zaakceptowania. Trudno uwierzyć, że po 89 nagle z > komunistów zrobili się demokraci, Wszystko to fircyki i ja im nie > wierzę. A mówi ci coś przypadek niejakiego Szawła z Tarsu? Poza tym ciekawe, co w takim razie sądzisz o Macieju Giertychu, doradcy Jaruzelskiego w czasach stanu wojennego... Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_walc Re: Mi przeszkadza kazdy aparatczyk 05.07.08, 17:43 Szawłowi ukazał się Bóg a komunistom dobry interes. Giertych pomagał Jaruzelskiemu nie dlatego, że był zwolennikiem komunizmu. Bał się najazdu Rosji na Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Przypominam 05.07.08, 17:43 czarny-walc, jesteś jednak bardziej ograniczony,niz to wynikało z pierwszego twojego wpisu. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Przypominam 05.07.08, 15:35 > Ćwiąkalski - adwokat Stokłosy, Krauzego, Bykowskiego, Wróblewskiego. Minister > Ćwiąkalski powiedział "GP", że zrezygnował ... czyli że jest dobrym prawnikiem. Każdy przestępca w państwie prawa ma możność posiadania obrońcy. Ziobro i reszta też beda ich mieli. Ale najleszy prawnik nie oczyści z zarzutów o ile są dowody, co najwyżej wywalczy lepszy widok w kratkę i paczkę więcej na miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś
whitenegger Re: Przypominam 05.07.08, 16:21 czarny_walc a może przypomnisz o "solidarnościowej" działalności p. Kryże z PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Przypominam 05.07.08, 17:41 Widać,że uczeń pokonał nauczyciela.Sorry.p.ziobro,kto tak upolitycznił ten urząd,jak nie pan? Chichot historii? Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Kogo, co, i jak kryje Ćwiąkalski? POpaprańcy !!! 05.07.08, 14:59 Kogo, co, i jak kryje Ćwiąkalski? POpaprańcy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Baardzo merytorycznie! 05.07.08, 17:48 Widac upartyjnienie min.sprawiedliwości prz Ziobrę,teraz nawet argumentów Mu brakuje,bo jak mozna bezkarnie ciągle łgac i nie szanować prawa? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------Zbigniew Ziobro mezem stanu----------------- 05.07.08, 14:33 Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l raczej żona hrabio 05.07.08, 14:44 dlaczego tak piejesz na cześć tych pederastów z Pisu? czyżbyś tez był kryptoniezaspokojonym???? Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Re: ------Zbigniew Ziobro mezem stanu------------ 05.07.08, 14:57 Po pobycie w areszcie wydobywczym- żoną stanu Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Re: ------Zbigniew Ziobro mezem stanu------------ 05.07.08, 15:33 chyba żoną... stanika Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: ------Zbigniew Ziobro mezem stanu------------ 05.07.08, 17:49 taaak mężem stanu w szalecie miejskim... Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski2 Ziobro: Będzie wniosek o odwołanie Ćwiąkalskiego 05.07.08, 14:34 Nic z tego imć Arcykłamco Ziobro! Imć arcykłamca i krętacz Ziobro stanie nareszcie przed sądem!! I zaraz się zacznie, zwalanie winy z jednego na drugiego! Jeden pisior, na drugiego, bo to typy bohaterskie i patriotyczne. A my się pośmiejemy! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Ziobro: Będzie wniosek o odwołanie Ćwiąkalski 05.07.08, 14:36 Nareszcie!!! Dosc tego czerwonego chaosu. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l > Nareszcie!!! Dosc tego czerwonego chaosu. 05.07.08, 14:45 racja, ziobro do paki Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ziobro: Będzie wniosek o odwołanie Ćwiąkalski 05.07.08, 15:09 "że nie zajmuje się "tym czym powinien czyli bezpieczeństwem Polaków". Zamiast tego, podkreślił Ziobro, koncentruje się on na sprawach politycznych - licznych śledztwach, zastraszaniem i utrudnianiem życia oponentom politycznym." Tymi słowami Ziobro podsumował swoje rządy w ministerstwie. Taka tam, drobna partyjna samokrytyka... Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Ziobro: Będzie wniosek o odwołanie Ćwiąkalskiego 05.07.08, 14:36 aż przewróciłem się ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
aquetil42 Pan Zagłoba by się przydał! 05.07.08, 16:06 "Ubrał się diabeł w ornat i ogonem na mszę dzwoni". Odpowiedz Link Zgłoś
gilford Ziobro: Będzie wniosek o odwołanie Ćwiąkalskiego 05.07.08, 14:38 To juz Minog wrocil z mamusia z USA, gdzie zakladal oddzialy pisuarowskie? Widocznie mamunia nie lubi prof. Cwiakalskiego i kazala synalkowi uzilowc zrobic mu kuku. Ten marny student bedzie chcial napisac wniosek przeciwko swojemu profesorowi, tylko mozna ryc ze smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Jakbys sie troche pouczyl, postudiowal to 05.07.08, 15:04 wiedzialbys, ze rzadko dobrzy studenci sprawdzaja sie podobnie zawodowa. Doswiadczenie z czasow naszego bezmozgowia w ktorym roilo sie od profesorskich gloweczek "doradcow" w nieomal kazdej dziedzinie na ktorej wydawalo im sie, ze sie znaja (miedzy innymi tej, ktora zarzdza mafia wymiaru sprawiedliwosci) niejako potwierdza zadna nowa ani szczegolnie nasza prawde, ze rezultaty osiagane w czasie studiow rzadko potwierdzaja sie w praktyce, nie tej naukowej chociaz pewnie rowniez, ale tej zawodowej. Re: Ziobro: Będzie wniosek o odwołanie Ćwiąkalski Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Jakbys sie troche pouczyl, postudiowal to 05.07.08, 15:07 Za to mierni studenci w pracy staraja sie gnebic podleglych sobie Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Tez sie zdarza: to co jest pewne to fakt, ze oceny 05.07.08, 15:35 z indeksu, w dziedzinie w ktorej, szczegolnie u nas, wszechobecny jest nepotyzm od studiow poczawszy a na najwyzszych instancjach sadowych skonczywszy, nie sa zadnym wiarygodnym wymiernikiem mozliwosci i kompetencji w zyciu zawodowym. Juz duzo wiecej zlego o Ministrze Ziobrze, niz Jego studenckie oceny, mowi Jego debilne fajerwerki z oskarzeniem kardiochirurga czy wybor do przygotowania waznej ustawy lustracyjnej niekompetentnego pajaca, ktory ja zawalil. Re: Jakbys sie troche pouczyl, postudiowal to Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 Re: Tez sie zdarza: to co jest pewne to fakt, ze 05.07.08, 16:00 drogi pisowy misiu, oczywistą oczywistością jest, że wg pisu tylko idioci sa mądrzy, bo daja sobie wciskac intelektualny pisowaki kit, po drugie ziobro nie tylko był marnym studentem, ale tragocznym aplikantem, który nie potrafił zdobyc na kilka podejśc prawa wykonywania zawodu, a to już nie jest smieszne, bo jeszcze studenciaka można zroumieć, bo to i piwko, imprezki, doopeczki, ale człowieka po studiach walczącego o pzycję wzawodzie? Nie bardzo, no i dlatego skończył jako czołowy pisior, bo nie dośc , że głąb, to jeszcze dupoliz. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: Tez sie zdarza: to co jest pewne to fakt, ze 05.07.08, 17:52 kiks11 napisał: > bo jeszcze studenciaka można zroumieć, bo to i piwko, imprezki, > doopeczki, No, nie w przypadku tego studenta. On nie miał czasu na naukę, bo zajmował się nagrywaniem swoich kolegów i składaniem na nich donosów. Biedaczek, rozminął się z powołaniem. Gdyby istniał kierunek studiów, na którym zgłębia się arkana bycia gnidą, to Zi0br0 skończyłby go z wyróżnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Ziobro był nieukiem z powodu nepotyzmu? 05.07.08, 19:43 1europejczyk napisał: > z indeksu, w dziedzinie w ktorej, szczegolnie u nas, wszechobecny jest nepotyzm Ziobro był nieukiem z powodu nepotyzmu? Możesz to jakoś rozwinąć? Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Jakbys sie troche pouczyl, postudiowal to 05.07.08, 15:57 Heh, gdybyś miał jakiekolwiek pojęcie o prawie, studiach prawa i korporacjach prawniczych to nie pieprzyłbyś takich bzdur:) No, ale czego to się nie wymyśli, żeby powiedzieć coś pozytywnego o ćwiercinteligentnym ministrze,prawda?:) Odpowiedz Link Zgłoś
aquetil42 Re: Jakbys sie troche pouczyl, postudiowal to 05.07.08, 16:08 1europejczyk napisał: > wiedzialbys, ze rzadko dobrzy studenci sprawdzaja sie podobnie zawodowa. > Doswiadczenie z czasow naszego bezmozgowia w ktorym roilo sie od profesorskich > gloweczek "doradcow" w nieomal kazdej dziedzinie na ktorej wydawalo im sie, ze > sie znaja (miedzy innymi tej, ktora zarzdza mafia wymiaru sprawiedliwosci) > niejako potwierdza zadna nowa ani szczegolnie nasza prawde, ze rezultaty > osiagane w czasie studiow rzadko potwierdzaja sie w praktyce, nie tej naukowej > chociaz pewnie rowniez, ale tej zawodowej. > > Re: Ziobro: Będzie wniosek o odwołanie Ćwiąkalski OK, ale tu naprzeciw dobrego adwokata stoi marny prokuratorzyna o wodzowskich zapędach. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Jakbys sie troche pouczyl, postudiowal to 05.07.08, 16:35 Jakbyś trochę się pouczył (studiować raczej nie próbuj, stracony czas, a efekt w twoim przypadku żaden), to może nauczyłbyś się pisać po polsku - bo ten twój dotychczasowy bełkot jest co najwyżej po "wolsku". Dlaczego przeciętny pisior nie potrafi napisać jednego zdania, nie robiąc przynajmniej 5 błędów? Wszyscy wzorują się na "elokwentnych inaczej" Kaczyńskich? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Ziobro: Będzie wniosek o odwołanie Ćwiąkalskiego 05.07.08, 14:39 Ćwiąkalski już umiera ze strachu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Ziobro: Będzie wniosek o odwołanie Ćwiąkalskiego 05.07.08, 14:42 Jak on przygotuje wotum to wiecej niz pewne,ze przepadnie Odpowiedz Link Zgłoś
k.res Ziobro: Będzie wniosek o odwołanie Ćwiąkalski 05.07.08, 14:49 panie zirobo czy jakmutam co najwyżej możesz się podrapać po d-e Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 Re: Ziobro: Będzie wniosek o odwołanie Ćwiąkalski 05.07.08, 15:02 funny, kiedy czytam Twoje posty to juz nie mam potrzeby nic pisac!;-) funny5 napisała: > Jak on przygotuje wotum to wiecej niz pewne,ze przepadnie Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 Dyletant Ziobro w "akcji" propagandowej?! 05.07.08, 14:45 Kiedy myslaca czesc narodu wyeliminuje z zycia politycznego tych dyletantow, uzurpatorow, mitomanow, mistyfikatorow i nawiedzonych oszolomow - krotko mowiac tych wszystkich "czlonkow" PiSpartii? Dlaczego w kraju w srodku dzisiejszej Europy jest jeszcze ciagle 20% ciemnego ludu... wierzacego bezgranicznie uposledzonym i nawiedzonym polglowkom... jak Kaczynscy, Ziobry, Edgary, Macierewicze, Kurskie i pozostalym im podobnym pomylencom? Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Dyletant Ziobro w "akcji" propagandowej?! 05.07.08, 19:13 > Kiedy myslaca czesc narodu wyeliminuje z zycia politycznego tych > dyletantow, uzurpatorow, mitomanow, mistyfikatorow i nawiedzonych > oszolomow - krotko mowiac tych wszystkich "czlonkow" PiSpartii? IMO nastepne wybory dobitnie pokażą, że skończyły się ich mrzonki o rządzeniu i jakimkolwiek wpływie na Polske i ludzi w Niej żyjących. Przystojni i Sympatyczni .....z miłym kwa, kwa :> Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek nędzna szumowina 05.07.08, 14:45 Ziobru się wydaje, że najlepszą obroną jest atak. Całe szczęście, że już mu to nic nie pomoże. Co więcej - do tej pory Ziobro mógł liczyć na jakąś dziwną pobłażliwość. Miejmy nadzieję, że teraz wreszcie przesadził na tyle, że dosięgnie go sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Ziobro: Będzie wniosek o odwołanie Ćwiąkalskiego 05.07.08, 14:46 Zbysiu poproś Patikoti by Ci kupowała czosnek i cebulę... pamiętaj siedząc w pierdlu takimi tanimi śrdkami unikniesz szkorbutu Zbysiu jestem z Toba do zobaczenia za 5 lat Odpowiedz Link Zgłoś
28plk7b Ziobro opuściła doopua,dla innego 05.07.08, 14:47 I dlatego puszczają mu zwieracze. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Ziobro: Będzie wniosek o odwołanie Ćwiąkalski 05.07.08, 14:49 michalparadowski2 napisał: > Czekamy z utęsknieniem! > Koledzy z pod celi Kanalia ostatkiem sił popiskuje,debil francowaty. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Ziobro: Tak wysokie Prawo i Sprawiedliwości, 05.07.08, 14:53 Jak on śmie ruszać umiłowanego syna łojca ło. TR-wam za to, że dał do czytania akta mafii gejowemu? Tak wysokie Prawo i Sprawiedliwości, proszę dla obłędu wiele łagodności! Mało, ja uważam od góry do spodu, obłęd, tylko obłęd przyszłością narodu! Najlepiej jak ich pochłoną płomienie. Ogień i Radyjo da im oczyszczenie. Z dymem dla spokoju niech idą do nieba, chyba, że zjedzą Rydza nienawiści chleba. Nienawiść krwią i ciałem nas, ojca Redyka, kto tego nie wie, to nie Polak, niech zmyka! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------uczciwi Polacy murem za min. Ziobro--------- 05.07.08, 14:55 Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 Re: ------uczciwi Polacy murem za min. Ziobro---- 05.07.08, 14:59 Moze i uczciwi? Ale jakze ograniczeni?! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Platforma ma wielu intrygantów i pozorantów 05.07.08, 14:55 To jest prawda, zamiast walczyć z przestępcami, oni walczą z Polakami ? Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Re: Platforma ma wielu intrygantów i pozorantów 05.07.08, 14:59 wojtek2784 napisał: > To jest prawda, zamiast walczyć z przestępcami, oni walczą > z Polakami ? wojtuś... Ziobro, Cymański, Brudziński, Gosiewski i Kaczyńscy nie są w Platformnie to PiS - Pętaki l Socjopaci. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l przestrzeganie prawa i konstytucji się nie podoba? 05.07.08, 15:01 myyy chceeemy praaawa i sprawieeedliwościiii no to teraz będzie. już nie ma zmiłuj Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_lewakow Walesa kradla dokumenty i nic ...? 05.07.08, 15:05 jak to jest, ze Walesa ukradla wazne dokumenty i nikt mu nic nie zrobil, a ZIobre chce sie skazac za pokazanie akt sprawy o mafii czlonkowi Biura Bezpiecznestwa Narodowego ? czemy w Polsce sa swiete krowy jak Walesa ???? Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Walesa kradla dokumenty i nic ...? 05.07.08, 15:09 Fiu,fiu.Nowy Gontarczyk sie objawil.Danuta Walesa kradla dokumenty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l jeżeli ktoś inny popełnia przestępstwo... 05.07.08, 15:12 to najpierw mu nalezy je udowodnić. I żadne przestępstwo nie jest precedensem pozwalającym na popełnianie kolejnych Albo zyjemy w państwie cywilizowanym i przestrzegamy prawa albo bawimy się w rewolucję moralną, 4 rp i inne neokomunizmy, zauważam że zabawy się skończyly i święte krowy też podlegają przepisom obowiązującym w Polsce. Wszyscy, prawi, lewi i ci co pośrodku Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Re: Walesa kradla dokumenty i nic ...? 05.07.08, 15:42 czemy w Polsce Nie prowadzała mamusia do logopedy i stąd ta wada wymowy? Wałęsa to robił za czasów, gdy był skumplowany z Jarosłaem K., przezesem PiS-u i Lechem K., chwilowo przezydentem... Poza tym jeśli Wałęsa coś zmalował i mu się udało, to nie znaczy, że od tamtego czasu nie należy ścigać przestępców. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Platforma ma wielu intrygantów i pozorantów 05.07.08, 15:06 Od kiedy to prokuratura nazywa się platforma? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------Platforma Obrony Przestepcow atakuje-------- 05.07.08, 15:08 min. Ziobre - ruszcie go a ludzie wyjda na ulice !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojozj monster - ty Rydzykowy oszolomie 05.07.08, 15:13 monster - spadaj do Rydzyka ty SBcki smieciu Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 :) aleś głupiutki.. czytać nie umiesz... :) 05.07.08, 15:17 wypisz, wymaluj wyborca pisdy czytanie ze zrozumieniem zbyt skomplikowane dla ciebie :) hehehe Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
wrojozj uwaga - moster 1972 to SBcki smiec i qutas 05.07.08, 15:17 monster1972 napisał: > wypisz, wymaluj wyborca pisdy > > czytanie ze zrozumieniem zbyt skomplikowane dla ciebie > > :) > > hehehe > > Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 w pysku mocny jestes, na odległość;) 05.07.08, 15:26 ciekawe, jaki z ciebie maczo na zywo, głupolu... :) a sb to najwiecej wspolnego ma rydzyk, pis i takie po_jeby jak ty Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
jasio50-net Re: czy ZERO już ma wazelinę? przyda się pod celą 05.07.08, 15:28 na sucho go będą brać. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: czy ZERO już ma wazelinę? przyda się pod celą 05.07.08, 17:43 z tekstu wynika, że mamy do czynienia z praktykiem. co sobie smarowałeś tym specyfikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ------POP to tylko w PISie--- 05.07.08, 15:11 podstawowa organizacja partyjana to rodzina radia maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: ------Platforma Obrony Przestepcow atakuje--- 05.07.08, 15:11 Sam piszesz,ze Ziobro jest przestepca Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ------Platforma Obrony Przestepcow atakuje--- 05.07.08, 15:13 funny5 napisała: > Sam piszesz,ze Ziobro jest przestepca Wymskło mu się... będzie się teraz musiał kajać przed odbiornikiem radiowym. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojozj [...] 05.07.08, 15:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: ------Platforma Obrony Przestepcow atakuje--- 05.07.08, 15:15 > Wymskło mu się... > będzie się teraz musiał kajać przed odbiornikiem radiowym. nie doczytal matoł esemesa. Albo nie skumał, wszystko możliwe wśród tych uczciwych inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: ------Platforma Obrony Przestepcow atakuje--- 05.07.08, 15:18 Chyba dzis nie dostali jeszcze piss-instrukcji bo nie widac ustalonego stanowiska Odpowiedz Link Zgłoś
wrojozj [...] 05.07.08, 15:20 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ------Platforma Obrony Przestepcow atakuje--- 05.07.08, 15:23 Improwizują, tak to jak kiedyś prezes hymn polski. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: ------Platforma Obrony Przestepcow atakuje--- 05.07.08, 15:24 > Chyba dzis nie dostali jeszcze piss-instrukcji bo nie widac > ustalonego stanowiska KCPiS właśnie w panice rozsyła smsy, co chwilę inne bo jarosław dostał furii a lechu sraczki. Edgar walnął redbula i udaje latający wibrator a reszta nie wie czy sprzątac bryzgi sliny jaroslawa czy inne bryzgi mniejszego brata. Najprwdopodobniej wieczorem usłyszymy kwieciste i czarno-białe przemówienia tow. Jarosława Prezesa Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: ------Platforma Obrony Przestepcow atakuje--- 05.07.08, 15:27 Cos ich malo na forum.Tez panika.Jeden tylko zapamietal nazwisko Maleszka tylko zapomnial z czym mu ma sie kojarzyc Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: ------Platforma Obrony Przestepcow atakuje--- 05.07.08, 15:47 > Cos ich malo na forum.Tez panika.Jeden tylko zapamietal nazwisko > Maleszka tylko zapomnial z czym mu ma sie kojarzyc trzech na krzyz i z nerwów zapominają się przelogowywać szkoda że dzis już nie ma upału bo dostaliby sms że Maleszka to ten co zabił Popiełuszkę i miał dziadka w Wehrmachcie. Ale liczę na te gruzińskie wina pogryzane koką, może trafi się jakiś dowcip niskich lotów Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ------Platforma Obrony Przestepcow atakuje--- 05.07.08, 15:22 biedak dopiero się uczy obsługi tego diabelskiego urządzenia w którym szatan mieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l hrabia-monte-christo napisał: 05.07.08, 15:20 > min. Ziobre - ruszcie go a ludzie wyjda na ulice !!! już w poniedziałek wychodzi chamoobrona hrabio, to nie ludzie tylko knury niemyte. chętnie wśród nich zobaczę kaczki i inne edgary. Będzie wesoły zwierzyniec ty hrabio pewnie będziesz ta dmuchana żabą ze słomką w d... Odpowiedz Link Zgłoś
wrojozj [...] 05.07.08, 15:21 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pbe Re: ------Platforma Obrony Przestepcow atakuje--- 05.07.08, 15:32 chyba z radości, świętować koniec ZERA Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 min. Ziobre - ruszcie go a ludzie wyjda na ulice ! 05.07.08, 16:07 no masz racjacę pisiorku, wyjdą świętować początek rozliczenia wg prawa i sprawiedliwości czynów prawa i sprawiedliwości Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Re: ------Platforma Obrony Przestepcow atakuje--- 05.07.08, 16:10 hrabia-monte-christo napisał: > min. Ziobre - ruszcie go a ludzie wyjda na ulice !!! Pomogą odprowadzić?! Odpowiedz Link Zgłoś
inmarco Ziobro: Będzie wniosek o odwołanie Ćwiąkalskiego 05.07.08, 15:20 Było jasne,że po informacji o pozbawieniu imunitetu Ziobrze, PiS będzie szukał rewanżu. I stało się. Ale to PiS-iorkom nie pomoże. Ziobro stanie przed sądem,zostanie sprawiedliwie osądzony i przykładnie ukarany. Wierzę w to. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Dzięki za donos, o.Hejmo.... 05.07.08, 15:30 A skad on ma wiedziec kto to o.Hejmo Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus --Zrzuta na mydełko "Fa" dla Zbysia------- 05.07.08, 15:30 Wlłacamy przelewem, jak zwykle, z dopiskiem "dar serca" Odpowiedz Link Zgłoś
po.niszczyciel podpadł za złapanie złodziei co by mu przeszło 05.07.08, 15:34 bokiem ale za rozpowiadanie o tym na lewo i prawo już nie. za takie coś kuku. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo jedyny, którego złapał był z PiSpartii... 05.07.08, 18:06 ...a i tego aresztował dopiero po wyborach :))) Odpowiedz Link Zgłoś