czan-dra 11.07.08, 17:02 Posłuchajmy niektórych PiSuarian którzy nawołują do nowych wyborów, ale by ich szlag trafił, aż pięknie pomarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny5 CBOS: 42 proc. poparcia dla PO, 18 proc. - dla Pi 11.07.08, 17:13 Mam nadzieje,ze teraz PiSS stoczy sie po rowni pochylej Odpowiedz Link Zgłoś
adam2239 Re: CBOS: 42 proc. poparcia dla PO, 18 proc. - dl 11.07.08, 17:24 Jakby takie były wyniki wyborów przeprowadzonych w październiku 2007 roku, byłbym jeszcze bardziej zadowolony :) Odpowiedz Link Zgłoś
slonce_popapranych Re: stoczniowcy rozrabiaja a GWniana od razu druku 11.07.08, 20:45 je sondaz LOL jakie te POkomuchy sa przewidywalne Odpowiedz Link Zgłoś
pgig LOL 11.07.08, 17:36 PiSuary już organizują kunferencyję, aby obwieścić, że sonadaż jest zmanipulowany i PO ogranicza działanie opozycji Odpowiedz Link Zgłoś
szczepanik4 CBOS: 42 proc. poparcia dla PO, 18 proc. - dla Pi 11.07.08, 17:44 Jakie piękne są te wasze komentarze,tak jakby płynące z przekazów dnia ministerstwa propagandy im.Goebbelsa Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: CBOS: 42 proc. poparcia dla PO, 18 proc. - dl 11.07.08, 18:05 szczepanik4 napisał: > Jakie piękne są te wasze komentarze,tak jakby płynące z przekazów dnia > ministerstwa propagandy im.Goebbelsa Chyba jesteś bardzo młody i nie wiesz na czym polegały przekazy dnia ministerstwa propagandy Goebbelasa. Widać bardzo cierpisz i dlatego bredzisz. Jak się opanujesz i jeszcze raz spokojnie przeczytasz posty, może zrozumiesz, że są to normalne komentarze do komunikatu CBOS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
szczepanik4 Re: CBOS: 42 proc. poparcia dla PO, 18 proc. - dl 11.07.08, 19:03 Drogi Marku nie musisz mnie pouczać dobrze wiem na czym polegało ministerstwo propagandy Goebbelsa.Jak chyba zauważyłeś napisałem im.Goebbelsa.Chociaż uważam że Tusk ze swoim ministerstwem propagandy przerósł swojego wielkiego poprzednika.Pozdrawiam wszystkich korzystających z przekazów ministerstwa propagandy.Może kiedyś pozwolą wam na samodzielne myślenie Odpowiedz Link Zgłoś
ars18 Re: CBOS: 42 proc. poparcia dla PO, 18 proc. - dl 11.07.08, 19:56 a jak nie pozwolą? to co? dalej będziemy żyli w tym totalitarnym państwie? jakie to smutne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fantastisk Re: CBOS: 42 proc. poparcia dla PO, 18 proc. - dl 11.07.08, 22:01 ars18 napisał: > a jak nie pozwolą? to co? > dalej będziemy żyli w tym totalitarnym państwie? jakie to smutne ;) Nie bedxiecie dojeni jak krowy dojne Bedziecie dojeni jak zwykly frajer Jak zwykla cioteczka No. By zylo sie lepiej dojacym Odpowiedz Link Zgłoś
fantastisk Re: CBOS: 42 proc. poparcia dla PO, 18 proc. - dl 11.07.08, 22:04 fantastisk napisał: > ars18 napisał: > > > a jak nie pozwolą? to co? > > dalej będziemy żyli w tym totalitarnym państwie? jakie to smutne ;) > > Nie > bedxiecie dojeni jak krowy dojne > Bedziecie dojeni jak zwykly frajer > Jak zwykla cioteczka > > No. > By zylo sie lepiej > dojacym Aha i do tego, bedziecie walczyc o to, zeby byc dojonym jak lwy. To sie nazywa niewolnictwo pelna geba! A czasami uzyytecznym idiotyzmem. ale co tam Glupi sie cieszy, ze go doja tylko w 75% bo przecizez mogliby w 100% no nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: CBOS: 42 proc. poparcia dla PO, 18 proc. - dl 11.07.08, 23:31 Chociaż uważam że Tusk ze swoim ministerstwem propagandy przerósł swojego wielkiego poprzednika. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: CBOS: 42 proc. poparcia dla PO, 18 proc. - dl 11.07.08, 23:35 szczepanik4 napisał: Chociaż uważam> że Tusk ze swoim ministerstwem propagandy przerósł swojego wielkiego > poprzednika. To co napisałeś świadczy o tym. że albo nie wiesz kim był Goebbels albo jesteś wielkim łajdakiem. Jak możesz porównywać nawet najgorszy rząd w Polsce z hitlerowskimi zbrodniarzami. To świadczy o jakiejś dewiacji umysłowej. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 CBOS,OBOP itp."piorą" mózgi ludziom bezkrytycznym 11.07.08, 17:49 jak ktoś głupi to wierzy, jak mądry to czyta to: wiadomosci.onet.pl/1378623,2677,1,1,kioskart.html, a później to: www.dziennik.pl/opinie/article202472/Wyborcza_robi_wszystko_by_zniknal_temat_Maleszki.html i już ma w nosie wszelkie sondaże Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: CBOS,OBOP itp."piorą" mózgi ludziom bezkrytyc 11.07.08, 17:57 Hmmm zajrzałem pod wskazane przez ciebie linki, wielce interesujące pozwól że przytoczę w części: "Pierwszy w historii urzędujący prezydent odpowie za ludobójstwo Jak oświadczył sudański ambasador przy ONZ, prezydent Sudanu Omar Hassan al-Baszir może być osądzony za ludobójstwo - informuje serwis CNN. Międzynarodowy Sąd Karny zamierza postawić zarzuty al-Baszirowi w związku z ludobójstwem, do którego dochodzi od 5 lat w sudańskiej prowincji Darfur. »" Czyżbyś coś sugerował??? Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: CBOS,OBOP itp."piorą" mózgi ludziom bezkrytyc 11.07.08, 17:59 Swietne.Pissfani dzisiaj chyba pija ze smutku bo cos ich nie widac Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 42&% dla PO i 18% dla PiS 11.07.08, 18:09 Oni sie wyraznie pomylili. Powinno byc 99,9% dla POpaprancow! Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: 42&% dla PO i 18% dla PiS 11.07.08, 18:15 wet3 napisał: > Oni sie wyraznie pomylili. Powinno byc 99,9% dla POpaprancow! Znowy porażająca swoją głębią intelektuaną kostatacja wet3. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: 42&% dla PO i 18% dla PiS - zobacz tutaj Funny 11.07.08, 18:42 wet3 napisał: > Oni sie wyraznie pomylili. Powinno byc 99,9% dla POpaprancow! Miałaś rację "zabejcowali" się na amen, spójrz co ten tutaj pisze... Tak źle życzy swoim ulubieńcom... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: 42&% dla PO i 18% dla PiS 11.07.08, 20:28 wet3 napisał: > Oni sie wyraznie pomylili. Powinno byc 99,9% dla POpaprancow! To, ze publicznie robisz z siebie idiote i posmiewisko nie zmienia faktu, ze PO ma 42% a PiS 18%...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: 42&% dla PO i 18% dla PiS 11.07.08, 20:48 kralik111 napisał: > nie zmienia faktu, ze PO ma 42% a PiS 18%... Faktu? Takiego samego faktu, że '90% społeczeństwa popiera stan wojenny' jak onegdaj przekonywał nas CBOS? Faktem jest, że to co podaje CBOS i różne jego pomioty w rodzaju OBOPu czy GfK Polonia itp., ma niewiele wspólnego z rzeczywistością. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: 42&% dla PO i 18% dla PiS 11.07.08, 20:51 landaverde napisał: > kralik111 napisał: > > nie zmienia faktu, ze PO ma 42% a PiS 18%... > > Faktu? Takiego samego faktu, że '90% społeczeństwa popiera stan > wojenny' jak onegdaj przekonywał nas CBOS? > > Faktem jest, że to co podaje CBOS i różne jego pomioty w rodzaju > OBOPu czy GfK Polonia itp., ma niewiele wspólnego z rzeczywistością. Faktem glupku PiSi sa wyniki wyborow, jak myslisz PiSda myslacy, jaki byl ich wynik...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: 42&% dla PO i 18% dla PiS 11.07.08, 23:35 Wynik był taki, że okazało się, że "błąd pomiaru" sondażowni wynosi 32%" "Na tydzień przed drugą turą zeszłorocznych [2005] wyborów prezydenckich TVN poinformował za GfK Polonia, że Tusk wygrywa z Kaczyńskim różnicą 24 procent – 62 do 38. W wyborach wygrał Kaczyński, zdobywając ponad 54 proc. przy niespełna 46 proc. Tuska. Oznacza to, że GfK Polonia pomyliła się o… 32 punkty procentowe." Trzeba było kolejnych dwóch lat stałej nagonki na PiS i fałszowanych sondaży żeby wreszcie wmówić wyborcom, że PiS jest "be", a PO "cacy", a i tak PO wygrało marginalnie. "Jakie skutki może mieć zawyżenie wyniku jednego z kandydatów? W momencie gdy wyborcy nie mają jeszcze sprecyzowanych poglądów, na kogo głosować – olbrzymie. Ludzie wybierają spośród tych, którzy się liczą, a tych wyznacza sondaż. Wybierając, wolą być po stronie zwycięzców. Wielkie znaczenie ma dla nich wybór „zwykłych ludzi”, takich jako oni, który pokazywać powinien sondaż. – Wpływ sondaży na politykę jest ewidentny. Zasada jest taka, że jeśli wygrywasz w sondażach i masz aferę u przeciwnika, to powinieneś wygrać – mówi Jacek Chołoniewski z firmy Estymator, współtworzącej Polską Grupę Badawczą, która najtrafniej przewidziała wynik wyborów z zeszłego roku." Odpowiedz Link Zgłoś
ed200816 Re: 42&% dla PO i 18% dla PiS 11.07.08, 22:23 co Ty,przecież Platfusy mają ponad200%poparcia...ha,ha,..... Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: CBOS,OBOP itp."piorą" mózgi ludziom bezkrytyc 11.07.08, 18:10 Brak wytycznych, nie piją bo i za co, nic nie zarobili. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: CBOS,OBOP itp."piorą" mózgi ludziom bezkrytyc 11.07.08, 18:42 Za aluminiowe puszki, rzecz oczywista.... Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 do lewaka tw_wielgusa:masz dowód na machloje Onetu 11.07.08, 20:17 Kochany, tw_wielgusie, wpisz w google.pl: "grupa trzymająca sondaże", a wyskoczy ci coś takiego na pierwszym miejscu: Grupa trzymająca sondaże - Kiosk - Onet.pl Wiadomości - 13.12.2006 Grupa trzymająca sondaże. Sondaże mogą zniszczyć lub wylansować kandydata na prezydenta, zdymisjonować ministra, a nawet skasować niewygodny telewizyjny ... i kliknij na to łaskawie, tw_wielgusie, a wyskoczy ci polecany przeze mnie artykuł o kombinowanych przez zdemoralizowane lewactwo sondażach. Co dziwne adres ma ten sam, co artykuł o ofiarach wypadku w Serbii. Przypadek, pomyłka, czy ... "kombinatoryka" admina Onetu? Podobne "cuda" zdarzają się na www.gazeta.pl, wqięc powinieneś być zahartowany i mieć nieco więcej inwencji w docieraniu do interesujących cię wiadomości. PS Zrób sobie zrzut ekranu obu artykułów o ... tym samym adresie i poślij adminowi Onetu na ... pamiątkę ich rzetelności, he, he, he ten sam adres, któr Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: do lewaka tw_wielgusa:masz dowód na machloje 11.07.08, 20:32 W nosie realisto to ty masz stara koze, bo jak ostatnio sondaze pokazywaly spadek Platformy przy niezlej erekcji PiS, to piales jak stara dziwka z rozkoszy i zachewytu...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk otóż to,utrata 4 milionów wyborców ich nie rusza:) 11.07.08, 21:15 Bredniak bełkotek opłacany z pieniędzy wyłudzonych od niedołężnych i zdemenciałych staruszek ma odruch pawłowa, jest kasa, jest szczekanie. Pamięć ma zupełnie jak klon-gnom-klon, czyli bełkotek zmurszały, odkryty przez gejowego, król bełkotników. Pisowszity, porastające białoruskie bagna Ostrołęki i Białegostoku są już szczęśliwie na wymarciu trawione własną zgnilizną. Bełkotek chwyta się brzytwy bo co mu pozostało? Dwa lewe przeszczepy chwytne, którymi w wolnej Polsce nie zarobi? Więc wyje jak ranny łoś, myśli że księżyc przestraszy. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Kochanieniki dziadek mowil o tobie Tylko jak bobas 11.07.08, 21:38 mogl zrozumiec co dorosly mowil gdy caly czas wrzeszczal? realista1000 napisała: Dziadek mi mówił: lewactwo jest zdemoralizowane, chamskie i wrzeszczące - miał rację Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: CBOS,OBOP itp."piorą" mózgi ludziom bezkrytyc 11.07.08, 18:13 realista1000 napisała: >.... i już ma w nosie wszelkie sondaże Chyba, że PiS-owi rośnie a PO spada - wtedy sondaże są wiarygodne i plitycy PiS-u mówią o tym na nieustających konferencjach prasowych w TVN24 od rana do nocy. Choćby spadek notowań PO w sondażu sprzed tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 [...] 11.07.08, 18:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: CBOS: 42 proc. poparcia dla PO, 18 proc. - dl 11.07.08, 18:12 Coś cieńko, tylko raz Michnik, słabujesz, rozumiem brak wytycznych, przeto łagodniejszym dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: CBOS: 42 proc. poparcia dla PO, 18 proc. - dl 11.07.08, 18:40 Witaj Tomku! Tak się właśnie zastanawiałem co nam dzisiaj nowego wkleisz. I co widzę ciągle ta sama treść..... Tomku, aby uniknąć takich wpadek musisz dokładnie przeczytać instrukcję telefonu, bez trudu znajdziesz tam informację o tym, którym klawiszem przechodzi się do następnego SMSa... Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: CBOS: 42 proc. poparcia dla PO, 18 proc. - dl 11.07.08, 18:49 Ha, to nie takie proste gdy ma się dziesięcioletnią Motorolę. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: CBOS: 42 proc. poparcia dla PO, 18 proc. - dl 11.07.08, 18:52 No tak stopień komplikacji obsługi dorównuje samobieznej kosiarce do trawy... Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: CBOS: 42 proc. poparcia dla PO, 18 proc. - dl 11.07.08, 21:20 Może on nie jest jeden tylko 1003 i usiłują stworzyć pełnowartościową jednostkę ludzką? A może 1003 to jego numer szeregowy? Taka metka na niewolniku. Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Re: Tuż przed wyborami ogłoszą poparcie 65% 11.07.08, 21:35 Manipulatorzy od sondaży. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 a co mowia w KC KLD? 11.07.08, 18:12 ... jak tam w ministerstwie propagandy? jakos tych dupkow nie bylo widac...czyzby zakaz wystepow w tvn-ach?... Odpowiedz Link Zgłoś
porarelaksu Re: a co mowia w KC KLD? 11.07.08, 23:48 dyletant5 napisał: > ... jak tam w ministerstwie propagandy? jakos tych dupkow nie bylo > widac...czyzby zakaz wystepow w tvn-ach?... Dyletancie! Wiedziałem, że na ciebie mogę liczyć! Jesteś niczym ostatni sprawiedliwy w Sodomie! Za każdym razem, kiedy wchodzę na forum GW, czuję się, jak gdybyś zapalał latarnie na mojej drodze. Rzucasz światło w mroki mojej niewiedzy i uświadamiasz tak przecież oczywiste związki między stalinowcami, czekistami, Bierutem, kryzysem mięsnym, patologią w rodzinie a TVN-em, Platformą, wszystkimi, którzy nie myślą słusznie, czyli jak ty, mój mistrzu. Pisz dalej, nie poddawaj się libertyńskiej i masońsko-cyklistycznej nagonce! Twój przekaz musi dotrzeć do narodu, czymkolwiek jest. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Ścierwa libertyńskie zioną jadem a służby łgają 11.07.08, 19:21 Służby statystyczne na garnuszko lewackiej finansjery znowu załgali statystyki ograniczając się do elektoratu w pierdlach. Każdy widzi, że komuchy idą do klozetu politycznego. Tylko czekać jak sprawiedliwa ręka narodu pociągnie za spłuczkę sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ścierwa libertyńskie zioną jadem a służby łga 11.07.08, 20:37 placebo99 napisał: > Służby statystyczne na garnuszko lewackiej finansjery znowu załgali > statystyki ograniczając się do elektoratu w pierdlach. Każdy widzi, > że komuchy idą do klozetu politycznego. Tylko czekać jak > sprawiedliwa ręka narodu pociągnie za spłuczkę sprawiedliwości. > Pamietam PiSi bucu, jak "lewacka" Wyborcza opublikowala kilka tygodni temu jej sondaz dajacy PO spory spadek a PiSowki erekcje, to piszczales z zachwytu jak stara burdelowa, powiedz no placebo, co sie zmienilo od tamtego czasu w twojej parszywej komunistycznej glowie? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: Ścierwa libertyńskie zioną jadem a służby łga 11.07.08, 21:36 kralik111 napisał: > (...) w twojej parszywej komunistycznej glowie? Proszę o merytoryczne argumenty pozbawione inwektyw. Wiem, że umysły ścierwoliberałów są wymóżdżone z powodu wieloletniej sowietyzacji ale może na jakiś śladowy element kultury mogę liczyć? Zapytuję kulturalnie zgdonie z moim wyższym poziomem wychowania i urodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ścierwa libertyńskie zioną jadem a służby łga 11.07.08, 23:18 > kralik111 napisał: > > > (...) w twojej parszywej komunistycznej glowie? > > Proszę o merytoryczne argumenty pozbawione inwektyw. Wiem, że umysły > ścierwoliberałów są wymóżdżone z powodu wieloletniej sowietyzacji > ale może na jakiś śladowy element kultury mogę liczyć? Zapytuję > kulturalnie zgdonie z moim wyższym poziomem wychowania i urodzenia. > Przytocz caly moj post a nie wycinek z jednego tylko zdania, to znajdziesz w nim merytoryke ty glupi PiSdochlapie...:DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: Ścierwa libertyńskie zioną jadem a służby łga 11.07.08, 23:38 kralik111 napisał: > ty glupi PiSdochlapie... No i jak człowiek może dyskutować w obliczu takie językowej ścierwy? Odpowiedz Link Zgłoś
porarelaksu Re: Ścierwa libertyńskie zioną jadem a służby łga 11.07.08, 23:42 Gdzieś tam przeczytałem w którymś z twoich postów, że szczycisz się wysoką kulturą i dobrym wychowaniem. Odpowiedz mi, proszę, jak chrześcijanin chrześcijaninowi, jak do tej kultury wyższej mają się wyrażenia "ścerwojady", "libertyńskie ścierwo" itp? Przepraszam za ewentualne przekręcenia, cytuję z pamięci, jednakowoż sens pozostaje ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ścierwa libertyńskie zioną jadem a służby łga 11.07.08, 23:43 placebo99 napisał: > kralik111 napisał: > > > ty glupi PiSdochlapie... > > No i jak człowiek może dyskutować w obliczu takie językowej ścierwy? Dlatego nikt PiSdochlapie w twoim obliczu zalganego scierwa moskiewskiego nie dystkutuje...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Powiedz no placebo ty glupku PiSda myslacy, jak to tutaj na forum w kilka tygodni temy PiSczales z rozkoszygdy wyborcza opublikowalawyniki ich sondazu dajacego PiS 30%...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
porarelaksu Re: Ścierwa libertyńskie zioną jadem a służby łga 11.07.08, 23:38 Placebo, z ciebie to jednak niezły "jajarz". Uwielbiam takie przewrotne poczucie humoru. Najpierw piszesz coś o libertyńskich ścierwach, a potem prosisz "tylko bez inwektyw". Dobre. To znaczy, o ile żartujesz. Bo jeżeli nie żartujesz, to robi mi się smutno - byłem na twoim blogu i odniosłem wrażenie, że pretendujesz do bycia dobrym, wręcz wzorowym katolikiem. A przecież nie przez jad i nienawiść idzie droga chrześcijanina, lecz przez miłość i pokorę. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Ja za to nie obrażam ludzi tak jak knuroliberały 12.07.08, 00:02 W przeciwieństwie do zawszawiałych ścierwoliberałów nie stosuję inwektyw wobec rozmówców ale staram się przekonać do swoich racji na drodze argumentu i elokwencji. Niekiedy surowo skrytykuję zjawisko takie jak złajdaczona odmiana ekstrmy bolszewickiej, którą jest reakcyjny ścierwoliberalizm zapluty. Jeśli ktoś poczuł się urażony to przepraszam. Ale ścierwo libertyńskie potrafi toczyć także świątobliwą tkankę narodu co wykazałem w ostatnim wpisie na swoim blogu. "Porarelaksu" jakbyś faktycznie, bez łgarstwa, przeczytał coś na moim blogu to być inaczej ocenił moją pobożną misję. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Ścierwa libertyńskie zioną jadem a służby łga 11.07.08, 23:28 placebo99 napisał: > Służby statystyczne na garnuszko lewackiej finansjery znowu załgali > statystyki ograniczając się do elektoratu w pierdlach. Każdy widzi, > że komuchy idą do klozetu politycznego. Tylko czekać jak > sprawiedliwa ręka narodu pociągnie za spłuczkę sprawiedliwości. > placebo99 nie forsuj się, bo możesz się zadławić swoja nienawiścią. Gdyby te statystyki wykazały wzrost dla PiS i ubytek dla PO (a było tak kilka dni temu i wtedy pisowcy bardzo cieszyli się i wyciągali z tego daleko idące wnioski) inaczej byś pisał. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ścierwa libertyńskie zioną jadem a służby łga 11.07.08, 23:33 marek99az1 napisał: > placebo99 napisał: > > > Służby statystyczne na garnuszko lewackiej finansjery znowu > załgali > > statystyki ograniczając się do elektoratu w pierdlach. Każdy > widzi, > > że komuchy idą do klozetu politycznego. Tylko czekać jak > > sprawiedliwa ręka narodu pociągnie za spłuczkę sprawiedliwości. > > > > placebo99 nie forsuj się, bo możesz się zadławić swoja nienawiścią. > Gdyby te statystyki wykazały wzrost dla PiS i ubytek dla PO (a było > tak kilka dni temu i wtedy pisowcy bardzo cieszyli się i wyciągali z > tego daleko idące wnioski) inaczej byś pisał. Wlasnie mu napisalem w poscie powyzej, ze piszczal wtedy z zachwytu jak stara PiSia prostytuta...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online kiedy wy piszacy SBcy 11.07.08, 19:46 przestaniecie tumanic ten narod? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: kiedy wy piszacy SBcy 11.07.08, 20:56 pandora-online napisał: > przestaniecie tumanic ten narod? Jak PO otworzy akta IPN i Prawo i Sprawiedliwosc zostanie zdelegalizowane...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
marcelam To efekt rządów PiS 11.07.08, 19:49 To efekt nieudolnych rządów PiS. Gdy PO zacznie rządzić, poparcie dla PO będzie rosło. Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: To efekt rządów PiS 12.07.08, 18:28 marcelam napisała: > Gdy PO zacznie rządzić, poparcie dla PO będzie rosło. Dobre :-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_rest Dzisiaj 65 rocznica mordu na Wołyniu 11.07.08, 19:50 Gazeta.pl rozpisuje się dzisiaj o Koteckiej, o Wołyniu ani słowem. Szmatławiec. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca PiSdusie zaraz narobią w pory i zaczną łkać hehehe 11.07.08, 19:54 Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Myślisz,że zareagują tak samo jak POwcy w 2005?NIE 11.07.08, 20:25 I ty dobrze o tym wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
kruder76 Czy to też powstało w Kancelarii Premiera??? 11.07.08, 20:03 Czy ten sondaż też powstał w Kancelarii Premiera za nasze pieniądze, tak jak sławetne instrukcje dla imbecyli z PO, którzy nie wiedzą co mówić przed kamerami? Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Odpowiedz na pytanie. 11.07.08, 20:16 "CBOS przeprowadził sondaż od 4 do 7 lipca na liczącej 1094 osób reprezentatywnej próbie losowej dorosłych mieszkańców Polski." Odpowiedz brzmi wiec: Nie! "To" (ten sondaz) powstalo na ul. Żurawia 4a w Warszawie. Kancelaria Premiera jest na Al. Ujazdowskie 1/3. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice CBOS: 42 proc. poparcia dla PO, 18 proc. - dla PiS 11.07.08, 20:12 To jeszcze dobry wynik ale co dalej?:); rząd i PO musi się wykazać reformami i realizować obietnice i oczekiwania społeczne... Odpowiedz Link Zgłoś
marcelam Re: CBOS: 42 proc. poparcia dla PO, 18 proc. - dl 11.07.08, 20:17 "rząd i PO musi się wykazać reformami i realizować obietnice" Rząd i PO nic nie musi. Tak ich kochamy, że suchy chleb jeść będziemy a na nich zagłosujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus CBOS: 42 proc. poparcia dla PO, 18 proc.Jarosław M 11.07.08, 20:40 Usiadł pan Palikot na PiSiORa. Jarosław Mudrij PiSiORa wibrator. Spędziła go potwora deerektora. Jeszcze Sioberko PISiORa amator. Terkocze z antenką jak traktor. www.youtube.com/watch?v=HkbGhGwRcUk Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel CBOS: 42 proc. poparcia dla PO, 18 proc. - dla Pi 11.07.08, 20:40 pl.youtube.com/watch?v=U7Wm5TJ59Oc&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel Kolejne 11.07.08, 20:41 pl.youtube.com/watch?v=IH_o0EDRQFE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
viscaelbarsa Krótko: jeżeli rząd taki nieudaczników ma tak 11.07.08, 20:47 wysokie poparcie, to w tym kraju już nigdy nie będzie. Dlatego zupełnie nie żałuję tych, którzy ciągle narzekają, a jednocześnie chodzą na wybory i od kilkunastu lat popierają ciągle tą samą klikę polityków. jedyne co może uratować mój ukochany kraj to jakiś rozbiór lub coś podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel A mi się marzy... 11.07.08, 20:55 Gdy powstawało PO uwierzyłem w nich, teraz widzę że jest to grupa kretynów. Nie wierze Tuskowi, Kaczyńskim, ale Kaczyńscy to mniejsze zło. Boję się Tuska. Boje się jego zapędów na wszechwładztwo. Zgrabnie wyeliminował swoich partyjnych konkurentów. Idea PO była dość ciekawa, ale przeistoczyło się to w standardowy chłam liberalny. Posłuchajcie tłumaczeń Chlebowskiego. Totalny idiota. To samo Palikot. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: A mi się marzy... 11.07.08, 21:05 szyfel napisał: > Gdy powstawało PO uwierzyłem w nich, teraz widzę że jest to grupa kretynów. Nie > wierze Tuskowi, Kaczyńskim, ale Kaczyńscy to mniejsze zło. > Boję się Tuska. Boje się jego zapędów na wszechwładztwo. Zgrabnie wyeliminował > swoich partyjnych konkurentów. Idea PO była dość ciekawa, ale przeistoczyło się > to w standardowy chłam liberalny. > Posłuchajcie tłumaczeń Chlebowskiego. Totalny idiota. To samo Palikot. To juz jest stara instrukcja obslugi Tuska, PiS sie nia juz skompromitowalo, wiec powielajac ja doprowadzicie PiS do 5%...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: A mi się marzy... 11.07.08, 23:19 szyfel napisał: > Oj ...no widzisz jaki glupi jestes...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
tersta Mnie, a nie " mi" się marzy... 11.07.08, 21:07 naucz sie po polsku, bo na razie jests na poziomie braci blizniaków. Na pewno mówisz "sużby" Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Krótko: jeżeli rząd taki nieudaczników ma tak 11.07.08, 21:02 viscaelbarsa napisał: > wysokie poparcie, to w tym kraju już nigdy nie będzie. Dlatego zupełnie nie > żałuję tych, którzy ciągle narzekają, a jednocześnie chodzą na wybory i od > kilkunastu lat popierają ciągle tą samą klikę polityków. > > jedyne co może uratować mój ukochany kraj to jakiś rozbiór lub coś podobnego. To sa wlasnie odwieczne marzenia zwolennikow i kmiotow Prawa i Sprawiedliwosci, rozedrzec Polske jak szmate, bo przeciez tak ojcowie nauczyli was traktowac swoje matki...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kolejne 11.07.08, 20:59 szyfel napisał: > pl.youtube.com/watch?v=IH_o0EDRQFE&feature=related Widzisz PiSi glupku, PO jak i jej wyborcy nigdy nie twierdzili, ze PO to partia liberalna, bo w rzeczywistosci to partia srodka o gospodarczych pogladach liberalnych, a liberalow z PO zrobili glupcy bracia kaczynscy ze zlodziejem i ruskim agentem rydzykiem...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania Dziękuję wam pisuary 11.07.08, 20:44 za sabotowanie i paraliżowanie prac sejmu i rządu. Dziękuję wam za nieustanne przypominanie, że nad interes państwa i obywateli przedkładacie swoją żądzę władzy i patologiczną chęć dokopanie swym przeciwnikom politycznym. Dziękuję wam za partyjnego prezydenta -tumanka. Wyborcy wystawią wam za to sowity rachunek. Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel Re: Dziękuję wam pisuary 11.07.08, 20:58 Mój brat wyjechał kilka miesięcy temu do UK. Teraz jedzie do niego żona. Za 1/2 roku dołączą jego dzieci. Fajna parka chłopczyk i dziewczynka. Nie widzę żeby Polacy wracali. Tusk to szef oszołomów kierowanych i programowanych przez anty polskie media. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Dziękuję wam pisuary 11.07.08, 21:08 szyfel napisał: > Mój brat wyjechał kilka miesięcy temu do UK. Teraz jedzie do niego żona. Za 1/2 > roku dołączą jego dzieci. Fajna parka chłopczyk i dziewczynka. > Nie widzę żeby Polacy wracali. Tusk to szef oszołomów kierowanych i > programowanych przez anty polskie media. To masz bardzo glupiego brata, ale jest i tak madrzejszy od ciebie, bo widzisz PiSda myslacy, funt bardzo spadl w stosunku do zlotego, i ludzie masowo wracaja do Polski, bo nie oplacasie teraz pracowac w UK, wiec wymysl cos madrzejszego i nie rob z brata i jego dzieci glupich szmaciarzy...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel Re: Dziękuję wam pisuary 11.07.08, 21:19 Wg mnie swoimi komentarzami udowadniasz że jesteś debilem. Małym zakompleksionym chłopczykiem z małym kutasem. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Dziękuję wam pisuary 11.07.08, 21:22 szyfel napisał: > Wg mnie swoimi komentarzami udowadniasz że jesteś debilem. Małym zakompleksiony > m > chłopczykiem z małym kutasem. Jezeli to twoje zdanie, czyli zdanie matola, ktory z brata i jego dzieci robi glupich nieudacznikow, to nie mam z tym zadnego problemu...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel Chłopczyku 11.07.08, 21:32 Wg mnie swoimi komentarzami udowadniasz że jesteś debilem. Małym zakompleksionym chłopczykiem z małym kutasem. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Haha, zabolało co? Tylko sie nie osmarkaj :) 11.07.08, 22:52 bo ci żyłka pęknie syfelu. Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel Re: Haha, zabolało co? Tylko sie nie osmarkaj :) 11.07.08, 22:55 Idź z chłopczykami na piwo i ponabijaj się z chłopczyka bez rączki. To jest taki styl chłopczyków w ogólnika. Zawsze zakompleksiony zawsze musi udowadniać że jest inteligentny. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Haha, zabolało co? Tylko sie nie osmarkaj :) 11.07.08, 23:36 szyfel napisał: > Idź z chłopczykami na piwo i ponabijaj się z chłopczyka bez rączki. > To jest taki styl chłopczyków w ogólnika. Zawsze zakompleksiony zawsze musi > udowadniać że jest inteligentny. :) Ty przynajmniej nie musisz udawac, bo ty przeciez jestes inteliGIETKI do takiego stopnia, ze z brata publicznie matola robisz, nie wspomne o jego dzieciach...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Chłopczyku 11.07.08, 23:21 szyfel napisał: > Wg mnie swoimi komentarzami udowadniasz że jesteś debilem. Małym zakompleksiony > m > chłopczykiem z małym kutasem. Szukasz chlopczyka, to pojedz odwiedzic swojego brata w UK, moze odstapi ci swojego synka...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 o jakich pracach mówisz ? to jest co sabotować ?? 11.07.08, 21:35 swoją drogą to zabawne DONEk powinien mieć coś wspólnego z tym co zrobione a to przecież największy nierób w kraju Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: o jakich pracach mówisz ? to jest co sabotowa 11.07.08, 23:39 adam_l27 napisał: > swoją drogą to zabawne DONEk powinien mieć coś wspólnego z tym co zrobione a to > przecież największy nierób w kraju Len, nierob, wilcze oczy itd. te wasze PiSie instrukcje i SMSy sie nie sprawdzaja glupku, zobacz na ich efekty, PiS-18% PO-42%...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BUA HA HA HA H A H AH A H AH A H AH A H AH A H A H AH A AAAAAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: o jakich pracach mówisz ? to jest co sabotowa 11.07.08, 23:50 kralik111 napisał: > glupku, > dla ciebie każdy jest głupkiem. mądrym natomiast jest według ciebie twe niezdrowe zainteresowanie cudzymi obrzezanymi penisami. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: o jakich pracach mówisz ? to jest co sabotowa 11.07.08, 23:56 carpaccio4 napisał: > kralik111 napisał: > > > > glupku, > > > > dla ciebie każdy jest głupkiem. mądrym natomiast jest według ciebie twe > niezdrowe zainteresowanie cudzymi obrzezanymi penisami. Mylisz sie glupku, dla mnie nie kazdy jest glupkiem, lecz ten, ktory z siebie jak ty glupka publicznie robi, chociazby teraz, czy ty lachociagu nie potrafisz o niczym innym myslec jak tylko o kutasie...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: o jakich pracach mówisz ? to jest co sabotowa 11.07.08, 23:58 kralik111 napisał: > carpaccio4 napisał: > > > kralik111 napisał: > > > > > > > glupku, > > > > > > > dla ciebie każdy jest głupkiem. mądrym natomiast jest według ciebie twe > > niezdrowe zainteresowanie cudzymi obrzezanymi penisami. > > Mylisz sie glupku, dla mnie nie kazdy jest glupkiem, lecz ten, ktory z siebie > jak ty glupka publicznie robi, chociazby teraz, czy ty lachociagu nie potrafisz > o niczym innym myslec jak tylko o kutasie...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD to tobie antysemito nie podobał się cudzy obrzezany penis. prostaku. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: o jakich pracach mówisz ? to jest co sabotowa 12.07.08, 00:01 Wejs ty sie pedale odemnie odpenisuj i antysemity ze mnie nie rob, bo cie PiSi szujo za takie slowa do sadu moge pozwac, juz kilku twoich glupich PiSich kolegow wyplaca mi odszkodowania za pomowienia, chcesz byc nastepnym ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: o jakich pracach mówisz ? to jest co sabotowa 12.07.08, 00:02 kralik111 napisał: > Wejs ty sie pedale odemnie odpenisuj i antysemity ze mnie nie rob, bo cie PiSi > szujo za takie slowa do sadu moge pozwac, juz kilku twoich glupich PiSich > kolegow wyplaca mi odszkodowania za pomowienia, chcesz byc nastepnym ? > > :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD tyś jest jednak chyba chory prostaku. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: o jakich pracach mówisz ? to jest co sabotowa 12.07.08, 00:07 A co ty glupku myslales, ze internet jest taka tarcza z za ktorej mozesz manipulowac, klamac, pomawiac bezkarnie? Wystarczy, ze zloze powiadomienie do prokuratury i administracja GW ma obowiazek podac twoj IP, juz kilku twoich PiSich kolegow tak zalatwilem, przy okazji powiem ci, ze to jest calkiem niezly sposob na ekstra zarobek, wiec daj mi jeden jedyny powod, a przekonasz sie kt tu jest glupkiem ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
danka2007 Platforma to klon PiS, oni sprzedadzą RP 11.07.08, 20:46 Za parę dni sie okaże jacy z Platformy wasale. Oni oddadzą suwerennosć Polski ,podpiszą Tarczę, tak jakby to zrobił PiS, ale oni wmówią ludziom , że to dla dobra Polski. A głupi naród uwierzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Platforma to klon PiS, oni sprzedadzą RP 11.07.08, 23:31 danka2007 napisała: > Za parę dni sie okaże jacy z Platformy wasale. Oni oddadzą > suwerennosć Polski ,podpiszą Tarczę, tak jakby to zrobił PiS, ale > oni wmówią ludziom , że to dla dobra Polski. A głupi naród uwierzy ? Danus droga, ty zamiast o tarczy pomysl o pasie cnoty, bardziej ci sie przyda, blizszy twoim potrzebom i twojemu rozumowi, pomysl rowniez o tym jak to PiS z SLD o uwlaszczenie TVP i niesprywatyzowanych przedsiebiorstw kupczy i wyciagnij z tego wnioski o ile pas cnoty pozwoli ci na tak skomplikowana refleksje...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
krepelx CBOS: 42 proc. poparcia dla PO, 18 proc. - dla Pi 11.07.08, 20:50 a wiadomo już czy wałęsiusiok był bolkiem czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
rach_ciach sondaż robiony na Czerskiej.... 11.07.08, 20:52 Jak tylko Tusk da dupy to zaraz spiesza z sondażami, żeby dać do zrozumienia, że nic sie nie stało i że można tak myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: sondaż robiony na Czerskiej.... 11.07.08, 21:10 wet3 napisał: > albo w Zatoce Swin!!! ...nie placz nie placz kocie bury, ruda kita otrzyj lzy...:DDDDDDDDD BUA HA HA HA HA HA H A H AH A H AHA HA H A HAH AHAHAHA H Odpowiedz Link Zgłoś
tersta PO rób swoje, nie bój się PIS-u!!! 11.07.08, 20:56 róbcie reformy - wszystkie obiecane. Chcemy żeby tu była cywilizacja zachodnia, a nie zaściankowa. Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel Re: PO rób swoje, nie bój się PIS-u!!! 11.07.08, 21:00 Mam gdzieś cywilizacje zachodnią. Im więcej o niej czytam tym bardziej jej nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PO rób swoje, nie bój się PIS-u!!! 11.07.08, 21:14 szyfel napisał: > Mam gdzieś cywilizacje zachodnią. Im więcej o niej czytam tym bardziej jej nie > lubię. Wiec nie czytaj, pojedz na wakacje, czy brata z dziecmi w UK dokarmic, to moze poznasz ta zachodnia cywilizacje, moze wtedy przekonasz sie, ze Polska jest czescia tej zachodniej cywilizacji, czygo wy ruskie smiecie nigdy nie potrafiliscie zaakceptowac...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel Re: PO rób swoje, nie bój się PIS-u!!! 11.07.08, 21:18 Byłem na stypedium Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PO rób swoje, nie bój się PIS-u!!! 11.07.08, 23:49 szyfel napisał: > Byłem na stypedium Ty na stypendium? Ty glupek, ktory mysli, ze jak nastraszy tym, ze jego brat z dziecmi do UK wyjedzie podczas gdy ludzie z tamtad wracaja, bo funt tani i w Polsce wiecej odlozy, to ktos cie na powaznie wezmie? Jedz jeszcze raz na stypendium, tylko tym razem upewnij sie, ze to nie bedzie OHP i nie bedzie to Rosja glupku...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralikowa111 Re: PO rób swoje, nie bój się PIS-u!!! 11.07.08, 22:43 kralik111 napisał: to co zawsze a na końcu to co zawsze ...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Kraliczku znowu nie zażyłeś leków. Pamiętaj 5 razy dziennie i nie przerywać, nie przerywać. Jeszcze tylko wytęż swój wykształcony w Londynie mózg aby wszyscy zobaczyli jaki jesteś cięty i inteligentny odgryź się i idz spać. Jutro znowu do kompa i hej do przodu ale taki już los wykształcióchów. A ty przypadkiem nie piąta kolumna PIS bo swoimi kulturalnymi wypowiedziami zniechęcasz ludzi do Platformy. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PO rób swoje, nie bój się PIS-u!!! 11.07.08, 23:50 kralikowa111 napisała: > kralik111 napisał: to co zawsze a na końcu to co zawsze > ...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > > Kraliczku znowu nie zażyłeś leków. Pamiętaj 5 razy dziennie i nie > przerywać, nie przerywać. Jeszcze tylko wytęż swój wykształcony w > Londynie mózg aby wszyscy zobaczyli jaki jesteś cięty i inteligentny > odgryź się i idz spać. Jutro znowu do kompa i hej do przodu ale taki > już los wykształcióchów. A ty przypadkiem nie piąta kolumna PIS bo > swoimi kulturalnymi wypowiedziami zniechęcasz ludzi do Platformy. Realista,no co ty cioto, znowy za kochanke chcesz mi robic? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BUA HA HA H A H AH A H AH A H A H AH A H A H A HA H A HA H AH A H AH A H A HA Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: PO rób swoje, nie bój się PIS-u!!! 12.07.08, 00:01 > Realista,no co ty cioto, znowy za kochanke chcesz mi robic? nie dość, że antysemita to jeszcze homofob nie potrafiący pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PO rób swoje, nie bój się PIS-u!!! 12.07.08, 00:08 carpaccio4 napisał: > > Realista,no co ty cioto, znowy za kochanke chcesz mi robic? > > nie dość, że antysemita to jeszcze homofob nie potrafiący pisać. Chcesz powiedziec, ze ty jestes zyd i na dodatek pedal ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: PO rób swoje, nie bój się PIS-u!!! 12.07.08, 00:16 kralik111 napisał: > > Chcesz powiedziec, ze ty jestes zyd i na dodatek pedal ? > > :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nie. to ty napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: POsrancy juz sie koncza,beda wybory!!! 11.07.08, 23:53 Toberson ty PiSdoglowy glupku, jestes pewny, ze chcesz wyblorow? :-D Ty uwazaj PiSdaku, bo za takie slowa koledzy partyjni ze strachu gotowi sa morde ci obic...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD PO - 42% PiS - 18% BUAHA HA H A H AH A H A H AH A H A H AH A H A H AH A H A H AHA H Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 przecież robią swoje czyli NIC 11.07.08, 21:36 ilu się jeszcze w tym biednym kraju naiwnych uchowało :D Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: przecież robią swoje czyli NIC 11.07.08, 23:59 adam_l27 napisał: > ilu się jeszcze w tym biednym kraju naiwnych uchowało :D Popatrz jaki glupi jestes, jezeli Donek nie robi nic i ma poparcie 42%, to jakie bedzie mial poparcie jak zacznie robic "cos" ? ;DDD O tym glupku ci w SMSie nie napisali, a sam za glupi jestes zeby to zrozumiec...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde CBOS: 42 proc. poparcia dla PO, 18 proc. - dla Pi 11.07.08, 20:58 Tak jest, a największe poparcie dla PO okazują stoczniowcy: Stoczniowcy przed domem Tuska: Spieprzaj dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: CBOS: 42 proc. poparcia dla PO, 18 proc. - dl 11.07.08, 21:19 landaverde napisał: > Tak jest, a największe poparcie dla PO okazują stoczniowcy: > Stoczniowcy przed domem Tuska: Spieprzaj dziadu! Gdybys nie byl glupkiem, to moze dotarloby do twojego PiSiego lba, ze stoczniowcy przyczynili sie do wzrostu poparcia PO, spoleczesntwo ma juz serecznie dosyc utrzymywania darmozjadow, zapominasz rowniez dodac glupku, ze stocznie wylozylo PiS z bracmi kaczynskimi na czele...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: CBOS: 42 proc. poparcia dla PO, 18 proc. - dl 12.07.08, 17:54 Gdybyś nie był skończonym chamem to może stać by cię było na racjonalne argumenty zamiast epitetów w każdym zdaniu. Gdybyś nie był tresowanym burkiem łańcuchowym i twoje procesy myślowe wykraczały poza odruchy typu bodziec-reakcja, to może nie kompromitował byś się 'zapisując' mnie do PiSu tylko dlatego, że wytykam sondażowniom kłamstwo. Gdybyś miał kretynie jakąkolwiek zdolność kojarzenia faktów to może kojarzyłbyś, że skoro społeczeństwo ma już serecznie dosyć utrzymywania darmozjadów, to rzeczywiste poparcie dla Tuska i jego partii jest obecnie poniżej progu wyborczego. Gdyby szczytem twojej 'błyskotliwośi' nie było przerabianie nazwy PiS na wulgarne obelgi, to może dotarłoby do twojej pustej pały, że stoczniowcy dokładnie się orientują jaka jest geneza problemów stoczni, który rząd ich robi w konia i który daży do upadłości stoczni. Widzisz tępaku - zniżyć się do twojego pozimu jest bardzo łatwo, ale ty wznieść się ponad swoje ograniczenia nie jesteś w stanie. Chamem byłeś, chamem jesteś i chamem pozostaniesz bo chamstwo, psi synu, wyssałeś z mlekiem burej suki. Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Jak PO podpisze Tarczę , to wam szczęki opadną 11.07.08, 21:10 Za parę dni wasalna Platforma wykona polecenie PiS i podpisze Tarczę. Takie jest życie wasala i demokraty. Narodu nie zapytają o zdanie po oni naród mają w nosie Palikota ? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Jak PO podpisze Tarczę , to wam szczęki opadn 12.07.08, 00:04 jan3211 napisał: > Za parę dni wasalna Platforma wykona polecenie PiS i podpisze > Tarczę. Takie jest życie wasala i demokraty. Narodu nie zapytają o > zdanie po oni naród mają w nosie Palikota ? Zadziwiajaca jest wasza PiSia moralnosc, taka mralna zgnilizna jak wy PiSdozlopy nie mogli sie pochwalic nawet stalinowcy...:DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś