imhotep8 12.07.08, 16:17 Miło poczytać że PiSiorów krew zalewa. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marek99az1 PiS: Inspiratorem nacisków jest Tusk. Bez wątpl... 12.07.08, 16:19 Poseł Mularczyjk nie ma żadnych moralnych praw po próbie oszustwa w trakcie obrd TK w zeszłym roku, by walczyć o "prawo i sprawiedliwość". Jest człowiekiem do cna skompromitowanym. Nie rozumiem, dlaczego PiS nie sięgnie do kogoś "czystego", chyba, że takich brak. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: PiS: Inspiratorem nacisków jest Tusk. Bez wąt 12.07.08, 16:21 Bo to L.Kaczynski naciskal wiec nie moze teraz wedlug pissmanow byc inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
plastelina2005 Co z dyscyplinarką Mularczyka? 12.07.08, 16:27 Za pomówienia sędziów TK groziło mu wyrzucenie z adwokatury. Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Re: No, jeśli Staszak tak twierdzi... 12.07.08, 18:18 Jeśli Staszak czyta Gazetę Wyborczą regularnie, to z pewnością jest prawdomówny inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Ja tam nigdy nie ufałem Tuskowi... 12.07.08, 18:48 Piss-lajba tonie. Zbieralo sie i sie przebralo. Niech was morony jeb..ne szlag trafi once and forever!!!! What-ever, who-ever, when-ever, where-ever and finally how-ever: and all this in the middle of nowhere called Poland!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Ja tam nigdy nie ufałem Tuskowi... 12.07.08, 18:50 shithead, nomen omen? Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo bo ty ufasz kreaturom pokroju Mularczyka... 12.07.08, 19:24 ...czy innego Kur..skiego pewnie jesteś tak samo jak oni - "prawy" i "sprawiedliwy" Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Mecenas Mularczyk jest wybitnym politykiem.Najlep 12.07.08, 19:53 szym dowodem jest, że ufa mu sam Minister Ziobro! I co, prawda w oczy kole! Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Ministrowi Ziobrze ufa sam Premier Kaczyński, zaś 12.07.08, 19:57 Premierowi Kaczyńskiemu ufa sam Prezydent! I co, łyso wam!? Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Ministrowi Ziobrze ufa sam Premier Kaczyński, 12.07.08, 22:25 Smiech i ogolna wesolosc na sali. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Pelnia glupoty Tuske 13.07.08, 06:10 Tak daleko zaszedl w swojej nienawisci, ze babrze sie w intrygach. Szmaciarz nie polityk. Odpowiedz Link Zgłoś
slonce_popapranych Re: nieudacznik wykancza bialoruskimi metodami 13.07.08, 13:49 glownego konkurenta w kampanii przeydenckiej. Na miejscu Tuska to dbalbymm zeby Ziobrze nie spadl wlos. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: No, jeśli Staszak tak twierdzi... 12.07.08, 20:10 12345ja napisał: > Jeśli Staszak czyta Gazetę Wyborczą regularnie, to > z pewnością jest prawdomówny inaczej. Ty lepie postaraj sie usprawiedliwic glupku prawdomownosc jaroslawa kaczynskiego, ktory przed trzema laty twierdzil, ze ma calkowita pewnosc i niezaprzeczalne dowody na to, ze ojciec rydzyk jest moskiewskim agentem ,oszustem i zlodziejem...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PiS: Inspiratorem nacisków jest Tusk. Bez wąt 12.07.08, 17:32 marek99az1 napisał: > Poseł Mularczyjk nie ma żadnych moralnych praw po próbie oszustwa w > trakcie obrd TK w zeszłym roku, by walczyć o "prawo i > sprawiedliwość". > Jest człowiekiem do cna skompromitowanym. Nie rozumiem, dlaczego PiS > nie sięgnie do kogoś "czystego", chyba, że takich brak. "Czystego" ? :-O Podaj choc jedna czysta osobe w PiS, oni wszyscy smierdza...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Jakie obietnice zrealizował Tusk? ŻADNE!!! 12.07.08, 19:29 Jakie obietnice zrealizował Tusk? ŻADNE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Jakie obietnice zrealizował Tusk? ŻADNE!!! 12.07.08, 19:38 mike-great napisał: > Jakie obietnice zrealizował Tusk? ŻADNE!!! Tobie niczego nie obiecywal, wiec nie ty go bedziesz rozliczal glupku...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
w28 Re: Jakie obietnice zrealizował Tusk? ŻADNE!!! 12.07.08, 20:09 ...odsunął Kaczora od władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Jakie obietnice zrealizował Tusk? ŻADNE!!! 12.07.08, 22:27 A co twoje pytanie ma do tresci artykulu? Odpowiedz Link Zgłoś
po.niszczyciel jak bym był w pis też bez wątpliwości tak bym uważ 12.07.08, 16:27 jak bym był w pis też bez wątpliwości tak bym uważał. niechybnie dostał bym to sms-em. jak bym był w po myślał bym odwrotnie. wszakże potwierdzał by to odpowiedni sms. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: jak bym był w pis też bez wątpliwości tak bym 12.07.08, 19:41 po.niszczyciel napisał: > jak bym był w pis też bez wątpliwości tak bym uważał. niechybnie dostał bym to > sms-em. > jak bym był w po myślał bym odwrotnie. wszakże potwierdzał by to odpowiedni sms > . Jakbys byl madry, nie robilbys z siebie glupka...:DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ya-nek PiS: Inspiratorem nacisków jest Tusk. Bez wątpl... 12.07.08, 16:44 Czy istnieje jakas szansa na delegalizacje PiSu? Jesli tak nalezy to szybko przeprowadzic, dla dobra Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Typowy zwolennik Tuska 12.07.08, 17:06 Potwierdzasz slowa J. Kaczynskiego. Marzy wam sie tu Bialorus ya-nek napisał: > Czy istnieje jakas szansa na delegalizacje PiSu? Jesli tak nalezy to > szybko przeprowadzic, dla dobra Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Typowy zwolennik Tuska 12.07.08, 17:25 2_x_duck napisał: > Potwierdzasz slowa J. Kaczynskiego. Marzy wam sie tu Bialorus > > ya-nek napisał: > > > Czy istnieje jakas szansa na delegalizacje PiSu? Jesli tak nalezy to > > szybko przeprowadzic, dla dobra Polski. Posluchaj gowniarzu,przez 2 lata rzadow PiS, zwolennicy PiSdogloia ryczeli na codzien na forum o delegalizacji SLD czy nawet PO...:DDD (nie gniewaj sie za gowniarza, ale damnie jak i wszystkich innych forumowiczow gimnazjalista jest gowniarzem) Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Sie wlasnie gniewam 12.07.08, 22:55 Nie czytalem wtedy forum, ale watpie by takie cos mialo miejsce. Za to za delegalizacja PiSu slysze ciagle jakies glosy. Widac ludziom odpowiada system jednopartyjny Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas PiS: Inspiratorem nacisków jest Tusk. Bez wątpl... 12.07.08, 16:51 a naciski CBA i Janusza Kaczmarka (prokuratora, nie ministra) komisja też zbada? Jeśli tak, to jestem za... aha, jeszcze jedno. Prezesie Kaczyński, w latach 2005-07 Pan i Pańskie przy.dupasy uważały porównywanie do Białorusi za obraźliwe, nieeleganckie i głupie... Odpowiedz Link Zgłoś
kazik1942 PiS: Inspiratorem nacisków jest Tusk. Bez wątpl... 12.07.08, 16:52 Próba "pisowszczyków" odwrócenia "kota ogonem" Bez wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Apel do TOZ 12.07.08, 18:01 Prosimy o podjecie interwencji w zwiazku z systematycznym i brutalnym dreczeniem kotów przez PiS - odwracanie kota ogonem jest bolesnym i okrutnym procederem, a dokonywanym jedynie dla siania terroru politycznego i zastraszania spoleczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Re: Metoda na Sawicką - posłankę PO, jest prostsza 12.07.08, 18:31 PiS już nie rządzi, można przystąpić do kręcenia lodów. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo a coś na temat napisać potrafisz... 12.07.08, 19:27 ...czy tylko takie standardowe PiSdolenie? Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow95 PiS: Inspiratorem nacisków jest Tusk. Bez wątpl... 12.07.08, 16:54 Jednym zdaniem:PIs to schizofrenia maniakalna! Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Re: PO można porównać do lodziarni.... 12.07.08, 18:23 ...w której rozważa się różne metody kręcenia lodów. Ta metoda na posłankę PO Sawicką okazała się zawodna. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo chyba jednak nie potrafisz pisać na temat... 12.07.08, 19:30 ...tylko ci te lody w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski2 PiS: Inspiratorem nacisków jest Tusk. Bez wątpl... 12.07.08, 16:54 Natomiast inspiratorem bałaganu w Polsce,jest od około ostatnich trzech lat niejaki Jarosław Kaczyński. Jaka na to rada? Izolować warchoła i nazajutrz nastąpi spokój i porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Jeszcze jeden fan Lukaszenki :) 12.07.08, 17:07 michalparadowski2 napisał: > Natomiast inspiratorem bałaganu w Polsce,jest od około ostatnich trzech lat > niejaki Jarosław Kaczyński. > Jaka na to rada? > Izolować warchoła i nazajutrz nastąpi spokój i porząde Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo czyli Jarosław K., pseudonim prezes... 12.07.08, 19:33 ...który swego czasu chciał prześcignąć Łukaszenkę, ale się "zadryblował" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec pajac Mularczyk jak zwykle gada od rzeczy 12.07.08, 16:57 może do cyrku panie pośle - pana talent clowna marnuje się w sejmie Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 <> 12.07.08, 16:58 Kolejna zaplanowana i wyreżyserowana awantura? Dla mnie PiS to żenująca partyjka żenujących ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
donaldu.tusku.ltd Re: <> 12.07.08, 17:08 zasadniczo wystarczy napisać MULARCZYK POWIEDZIAŁ i juz wiemy ze pierd..ił od rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: <> 12.07.08, 17:20 kato28 napisał: > Kolejna zaplanowana i wyreżyserowana awantura? Dla mnie PiS to > żenująca partyjka żenujących ludzi. Nie dziw sie, to normalna reakcja PiSku na spadajace 18% poparcie...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------czesc PO-lglowki ! Macie juz instrukcje ???- 12.07.08, 17:01 jak dzisiaj i kogo z PISu atakowac no to smialo - wykonac polecenia Herr Thuske i jego PO-szolomow Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec przy głupotach Pisu nie potrzeba instrukcji 12.07.08, 17:04 widzisz Pisdzielcu twoi idole zawsze nas czymś zabawią - pajacowanie to to co najlepiej umieją ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
imhotep8 witaj hrabio, krew się burzy, nerwy na wykończeniu 12.07.08, 17:15 Piękny widok gdy PiSuary ujadają to znak że jest co raz lepiej :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ------czesc PO-lglowki ! Macie juz instrukcje 12.07.08, 17:19 hrabia-monte-christo napisał: > jak dzisiaj i kogo z PISu atakowac > > no to smialo - wykonac polecenia Herr Thuske i jego PO-szolomow Jedna z najglupszych cech PiSdoglowia jest przypisywanie oponentom swoich wlasnych nikczemnosci, PiS robi to juz od ponad trzech lat i na tym przegrywa, widac w tym PiS sa same matoly pozbawiony zdolnosci samodzielnego myslenia...:DDDDDDDDDDDDDD Jak tam PiSdek, dostales SMSem nowa instrukcje obslugi Tuska? Bua hahaha ha ha h a h ah a h a h ah a Wracajac do tematu, chcialbym ci PiSdek zadac pytanie, tutaj mularczyk twierdzi, ze czegos tam jest pewny, ze nie ma watpliwosci itd. powiedz no PiSdek, a jak to bylo ponad trzy lata temu z jaroslawem kaczynskim, ktory tez nie mail zadnych watpliwosci, byl na 100% pewny i nawet dysponowal niezbitymi dowodami, ktore otrzymal od swojego brata na to, ze ojciec rydzyk jest agentem moskiewskiego GRU, zldziejem i oszustem...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 PiS: Inspiratorem nacisków jest Tusk. Bez wątpl... 12.07.08, 17:40 Szeryf Zeberko inaczej wypowiadal sie do mediow, kiedy mial rewolwer pod reka. Byl mlodym stalinowcem i nie przypuszczal, ze kiedys za swoje zaslugi dla bolszewii kaczek bedzie musial sie spowiadac. Bo ten kawal ch... nie wierzyl, ze Polacy maja w dupie komunizm, nawet wydaniu kaczynskich i rydzow, i ze pis wybory sromotnie przegra. A tak dobrze zarlo. Odpowiedz Link Zgłoś
ak102 Re: PiS: Inspiratorem nacisków jest Tusk. Bez wąt 12.07.08, 17:55 Nie wiem z czego tu się cieszyć. Adolf Hitler tak jak Donald Tusk też najpierw ograniczał opozycję, potem wsadził ją do więzień i obozów ( już padają głosy, że wielu posłów PiS i Sld powinno iść siedzieć), a skończyło się zagładą ponad 50 milionów ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
z23 Re: PiS: Inspiratorem nacisków jest Tusk. Bez wąt 12.07.08, 18:36 Ta, weź dołącz wąsiki i zobacz który to jest hitlerek ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo napisz konkretnie, jak Tusk ogranicza opozycję??? 12.07.08, 19:43 ak102 napisał: > Nie wiem z czego tu się cieszyć. Adolf Hitler tak jak Donald Tusk > też najpierw ograniczał opozycję Czy chodzi ci o to, że Tusk nie chce wykonywać poleceń Jarosława Kaczyńskiego??? W tym sensie Tusk ogranicza opozycję, bo nie pozwala jej rządzić, ale to trochę za mało, bo go porównywać do Hitlera. Realizacji misji powierzonej premierowi przez parlament nie musi się podobać partiom opozycyjnym, ale zwykli ludzie powinni podchodzić do takich teatralnych lamentów z dużą rezerwą, bo przecież nie muszą nikogo obrzucać błotem aby zarobić na karmę dla kota. Odpowiedz Link Zgłoś
pilsko1 PiS: Inspiratorem nacisków jest Tusk. Bez wątpl... 12.07.08, 18:17 Tego szczyla Malarczyka trzeba wyeliminować z zycia publicznego. On bredzi jak mały Kazio po dużym piwie. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Polska rzadzi PZPR........... 12.07.08, 18:19 PO to blizniacza partia nie SLD ale PZPR.To tam uwili swoje gniazdo agenci SB czy WSI.akie sa fakty Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec hehehe fakty ;-) 12.07.08, 18:33 Fakty i Mity - była taka gazeta w sam raz dla Pisu Odpowiedz Link Zgłoś
donaldu.tusku.ltd Re: ...Polska rzadzi PZPR........... 12.07.08, 18:51 a Ty dzis tak szybko skonczyles wywalać gnój z klatek w swoim francuskim cyrku??? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...Polska rzadzi PZPR........... 12.07.08, 19:37 presentation1 napisał: > PO to blizniacza partia nie SLD ale PZPR.To tam uwili swoje gniazdo agenci SB c > zy WSI.akie sa fakty HAHAAHahaa Kto jak kto esbeku, ale ty najlepiej wiesz, ze PZPR to monolit partyjny, ktorego celem jest uwlaszczenie wszystkich galezi gospofdarki i spolecznych, obecnie takim monolitem jest PiS glupku w ktorego strukturach znajdziesz wiecej aparatczykow bylej PZPR niz w blizniaczej PiSowi SLD, ty osobiscie jestes potwierdzeniem tej tezy wajdzik, fakt, ze byly esbek jak ty upodobal sobie PiS nie jest przypadkiem...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Wcale mnie to nie dziwi, że inspiratorem jest 12.07.08, 18:23 Podwojna kaczko ! Dzisiaj produkujesz tylko spam Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Wcale mnie to nie dziwi, że inspiratorem jest 12.07.08, 18:25 Nie spam, tylko intelektualna wymiana myśli... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wcale mnie to nie dziwi, że inspiratorem jest 12.07.08, 19:45 gamon0 napisał: > Nie spam, tylko intelektualna wymiana myśli... Jezeli twoj post nie zawiera zadnego tekstu, to i nie zawiera zadnej mysli, to chyba oczywiste, prawda glupku? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Wcale mnie to nie dziwi, że inspiratorem jest 12.07.08, 19:54 Myśl jest zawarta w tytule... mondralo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wcale mnie to nie dziwi, że inspiratorem jest 12.07.08, 20:05 gamon0 napisał: > Myśl jest zawarta w tytule... mondralo :))) Czyli twoja mysl polegana tym, ze jak idziesz do ksiegarni to nie kupujesz zandnej ksiazki, bo wystarczy ci przeczytac same tytuly glupku? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Wcale mnie to nie dziwi, że inspiratorem jest 12.07.08, 20:07 Tu nie księgarnia i nie pisze się książek... mondralo... Tutaj jest forum intelektualnej wymiany myśli... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Wcale mnie to nie dziwi, że inspiratorem jest 12.07.08, 20:12 Gimnazjalny "intelektualisto" korzystaj ze slownika ortograficznego Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wcale mnie to nie dziwi, że inspiratorem jest 12.07.08, 20:14 gamon0 napisał: > Tu nie księgarnia i nie pisze się książek... mondralo... Tutaj jest > forum intelektualnej wymiany myśli... :))) Widzisz glupku, forum od czata rozni sie tym, ze na forum oprucz tytulu, by prowadzic intelektualna rozmowe nalezy umiescic tekst, na czacie natomist wystarcza ci "mysli" w ktorych zawarte sa 2 - 3 slowa, sPiSdziaj stad wiec glupku na czata ONET-u skoro nie potrafisz sie dostosowac do intelektualnej wymiany "mysli", czyli dyskusji...:DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Wcale mnie to nie dziwi, że inspiratorem jest 12.07.08, 21:00 kralik111, twój intelekt i elokwencja wzbudzają mój podziw... Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Wcale mnie to nie dziwi, że inspiratorem jest 12.07.08, 20:06 Ale ty jestes "mondry" Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Re: ... inspiratorem jest Ćwiakalski, moim zdaniem 12.07.08, 18:27 W czasie swojej praktyki adwokackiej, jako obrońca mafiozów i przestępców, dobrze poznał mafijne sposoby oddziaływania na otoczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec miło czytać jak się boicie 12.07.08, 18:32 niestety zatrzymania o 6 rano się skończyły - a jak by było miło pooglądac jak wyciągają Zero - takiego nieumalowanego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ... inspiratorem jest Ćwiakalski, moim zdanie 12.07.08, 19:48 12345ja napisał: > W czasie swojej praktyki adwokackiej, jako obrońca > mafiozów i przestępców, dobrze poznał mafijne sposoby > oddziaływania na otoczenie. Szkoda, ze tego nie potrafisz udowodnic, podobnie jak jaroslawkaczynski nigdynie potrafil udowodnic tego, zerydzyk to agentmoskiewski, oszusti zlodziej, pommo, ze byl tego calkowicie pewnien i posiadal na to niezbite dwody...:DDDDDDDDDDDDDDDDDD BUA HA HA H A H AH A H A H AH AH A H AH PiSduch mam dla was dobra wiadomosc, to nie glupota was przerasta, to wy przerosliscie glupote...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wcale mnie to nie dziwi, że inspiratorem jest 12.07.08, 19:43 Jak cokolwiek moze cie dziwic skoro ty glupkiem jestes, glupek nie rozumuje wiec sie nie zastanawia, jak sie nie zastanawia, to sie nie dziwi...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio PiS: Inspiratorem nacisków jest Tusk. Bez wątpl... 12.07.08, 18:24 Aż dziw bierze jak tych dwóch jednojajowych warchołółw,potrafiło zniewolić umysły,tak stosunkowo dużej liczby polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Re: Trzeba być ślepym, żeby nie widzieć tej presji 12.07.08, 18:36 Żeby nie widzieć tego niecierpliwego pędu w szeregach PO do kręcenia lodów. Najpierw muszą uporać się z min.Ziobro, którego traktują jak główną przeszkodę na drodze do przejęcia kontroli nad mafią paliwową. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PiS: Inspiratorem nacisków jest Tusk. Bez wąt 12.07.08, 19:53 wyksztalciunio napisał: > Aż dziw bierze jak tych dwóch jednojajowych warchołółw,potrafiło > zniewolić umysły,tak stosunkowo dużej liczby polaków. Tou nie chodzi o zniewolenie umyslu, lecz o koryto. Po 1989 roku plankton PZPRowski i PGRowy nie potrafiac sie odnalezc w normalnej rzeczywistosci zaczal zasilac roznego rodzaja partie i pertyjki, postpezetpeerowskie, ci sami ludzie kiedys glosowali na millera, wczesniej na cimoszewicza, nie dawno jeszcze glosowali na leppera, przeciez nikt z elektoratu PiSiego z 2005 nie glosuje dalej na nich, ci wszyscy to ci, ktorych kaczynski odebral lepperowi a lepper wczesniej millerowi. Odpowiedz Link Zgłoś
kat.2 PiS: Inspiratorem nacisków jest Tusk. Bez wątpl.. 12.07.08, 18:33 jak czytam, że tzw. osoba prawa i sprawiedliwa tzn. Mularczyk zarzuca Tuskowi czyny niezgodne z prawem to... lepiej wyklikać. Czy w PiS nie ma osoby czystej i godnej zaufania i dlatego wystawia oszusta? Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Re: ...agentura usiłuje szkalować posła Mularczyka 12.07.08, 18:39 Poseł Mularczyk dał się poznać jako zdecydowany przeciwnik agenturalnego układu i za to mu dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec mularczyck - łowca haków 12.07.08, 18:41 ten facet nic nie umie poza czytaniem teczek "wypożyczonych" z PINu Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: mularczyck - łowca haków 12.07.08, 20:23 pakulec napisał: > ten facet nic nie umie poza czytaniem teczek "wypożyczonych" z PINu Zwlaszcza, ze jest do tego stopna glupi, ze czyta doslownie teczki a nie ich zawartosc...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: mularczyck - łowca haków 12.07.08, 22:46 Tego tez nie umie. Przyczytal i przeinaczyl... Odpowiedz Link Zgłoś
w28 Re: ...agentura usiłuje szkalować posła Mularczyk 12.07.08, 19:28 12345ja napisał: > Poseł Mularczyk dał się poznać jako zdecydowany > przeciwnik agenturalnego układu i za to mu dziękuję. poseł Mularczyk dał się poznać jako wyjątkowo cyniczny buc... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...agentura usiłuje szkalować posła Mularczyk 12.07.08, 20:21 12345ja napisał: > Poseł Mularczyk dał się poznać jako zdecydowany > przeciwnik agenturalnego układu i za to mu dziękuję. Mularczyk w obronie agenturalnego ukladu pomowil sedziw TK, dzisiaj mularczyk pomawia Tuska i PO, to sa fakty na ktore ty jestes za glupi zaby miec reacjonalna odpowiedz...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec czyli ci z mafii teraz w PIsie? 12.07.08, 18:39 tak wynika z twoich postów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Re: No coś ty, byłych klientów się nie ściga... 12.07.08, 18:42 ...tylko im się pomaga. No kogóż to ściga Ćwiąkal? Ziobro nigdy nie był klientem kancelarii Ćwiąkalskiego. Chciałbym poznać nazwisko jednego chociaż przestępcy, którego Ćwiąkal ściga. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec hehehe wypunktowałem twoja głupotę 12.07.08, 18:47 tam nie było żadnej ironii Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: hehehe wypunktowałem twoja głupotę 12.07.08, 20:27 pakulec napisał: > tam nie było żadnej ironii Gamon myli ironie z glupoto, to normalne w przypadku glupka...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ćwiąkalski teraz ściga swoich byłych klientów 12.07.08, 20:06 Twierdzisz, ze zi0bro byl klientem Cwiakalskiego glupu ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pola-live PiS: Inspiratorem nacisków jest Tusk. Bez wątpl.. 12.07.08, 18:37 Panie Mularczyk. Czy Pan może jeszcze popatrzeć w lustro bez obrzydzenia? Jeśli tak, to powiem Panu, że dla każdego przychodzi taki czas, że lustereczko prawdę powie, i co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: PiS: Inspiratorem nacisków jest Tusk. Bez wąt 12.07.08, 19:16 pola-live napisała: > Panie Mularczyk. > Czy Pan może jeszcze popatrzeć w lustro bez obrzydzenia? > Jeśli tak, to powiem Panu, że dla każdego przychodzi taki czas, że lustereczko > prawdę powie, i co wtedy? Zakabluje lustereczko do Instytutu Pogardy i Nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
kazzwro Re: PiS: Inspiratorem nacisków jest Tusk. Bez wąt 12.07.08, 20:30 A czy szmata do podlogi zna uczucie obrzydzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
janek344 Re: Czy ci moczopędni wstydu nie mają? 12.07.08, 20:13 PIS - politykierstwo i szkodnictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
henyk PiS: Inspiratorem nacisków jest Tusk. Bez wątpl.. 12.07.08, 19:05 Lubię jak obszczyPiSów zalewa krew, to takie miłe a do tego są tacy bezradni. Poza tym każde ich wystąpienie obniża im poparcie. Panie Mularczyk, co pan jeszcze powiesz?. Zastanawiam się niekiedy, skąd Kaczyński nabrał do swojej bandy takich baranów?. Podobno baran ciągnie do barana. Odpowiedz Link Zgłoś
w28 ech Mularczyk Mularczyk... 12.07.08, 19:20 ...twoja opowieść mnie nie wciąga, nawet już nie śmieszy.za to waszej pisowskiej bandy paranoików, mącicieli, kretynów, hipokrytów i oszołomów mam juz powyżej uszu, już mi niedobrze jest, dajcie już spokój temu krajowi i mi. proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
allspice PiS: Inspiratorem nacisków jest Tusk. Bez wątpl.. 12.07.08, 19:20 Prokuratorzy mają świadomość,że nie powinni przekazywać informacji nt sledztwa w sprawie mafii paliwowej prezesowi PiS,to wbrew prawu... Cała sprawa wya=maga wyjaśnienia dla dobra demokracji,która nie może być 'rajem dla pętaków'. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Czas zawolac Gajowego Maruche i pognic to ... z 12.07.08, 19:27 KOR i S w ..... I ja nadstawilem moja szanowna d... w zadymach za takie barachlo ? No tak to bylo glupie, ale i tak madrzejszy bylem niz ci z Wujka. Dzisiaj reszta gornikow musi sie "dobrze" o nich wyrazac. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Mularczyk, wsciekaj sie dalej obwiesiu !! 12.07.08, 19:34 zdecyduj sie w jakim charakterze chce nas straszyć - jako Wernyhora [prawosławny did- oszołom] czy jako Kasandra [pogańska wieszczka- erotomanka]? Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 PiS: Inspiratorem nacisków jest Tusk. Bez wątpl... 12.07.08, 19:55 I kto to mówi? Zapomniał co się działo jak jego organizacyjka była u władzy? Czy pisowcy wyznają tylko prawo Kalego? Dałby sobie ten podnóżek Ziobry spokój i przestał pieprzyć jak zbanktutowana papuga na pyskówce w sądzie w Koziej Wólce. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Mularczyk, wzorcowy głupek PISkomuny ! 12.07.08, 20:14 Pamiętam jego rozdygotną, kłamliwą morde ,przed TK !!! Takiego kur.wy,osła nigdy Po,lska nie widziała! Odpowiedz Link Zgłoś
presentaton1 Re: Mularczyk, wzorcowy głupek PISkomuny ! 12.07.08, 20:16 pierot6 napisał: > Pamiętam jego rozdygotną, kłamliwą morde ,przed TK !!! > Takiego kur.wy,osła nigdy Po,lska nie widziała! Gorzej ! Mularczyk,to syn i wnuk UB-ka! Odpowiedz Link Zgłoś