gamon0 25.07.08, 08:55 Ryszard Czarnecki: Komorowski kłamie jak z nut, odwraca kota ogonem, miesza prawdę z ewidentnym kłamstwem, kręci jak najęty... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
almagus Re: Alik lub główka kapusty.Koty gejowego! 25.07.08, 09:16 Niespełnione Boj Kota maniery, żądają szamba atmosfery. Gdzie dzisiaj Szambo bluznęło smrodem? Gdzie Szambo dowieźli samochodem? Na Podkarpacie, na oscypek z bobkiem? Coby mu z mordy jechało smrodkiem? Reklama gębowego odorantu. Leje w TeVałPiS jakby z hydrantu. Kadzi swą mordą też u Rydzyka. Lecz w TeVałeNie ten zapach znika. Za duża wada jak na „kacze” sfery. Nie chce nadawać jak cztery litery. Bez tego smrodu to jak na kacu. Na całe szczęście wybija w pałacu. Odebranie immunitetu w Sejmie. Może komisja Zerziobrę zdejmie. Z oszołomami zasuwa Pucior. Każdy ma w pisie uwalany bucior. Wiedzie małoplenny kartofel szkodnik. Z szamba podlewa ledwie ogrodnik. I znowu szambo bluznęło smrodem. Kto bardziej śmierdzi ten jest z narodem. Odurza ich tak zapach odoru. Że aż nabrali dobrego humoru. Ukrywają sarkazm przed kamerami. Daremnie, wiemy, są debilami. Wczoraj bezzasadnie oskarżał premiera. Dzisiaj mimo debaty uciekł w dwa zera. Manipulują prawem i sprawiedliwością. Mataczą obecnością przed praworządnością. Wykładnia prawa i sprawiedliwości. Interpretowana dla własnej próżności. Pogniewali się na Sejm, wyszli z sali. I był to dowód jacy są mali. Kto widział, ten wie, bez nich wkracza ład. Z sensem są obrady, gdy im kopa w zad. Niepotrzebna nam Szamboobrona. Atmosfera PiSiORem skropiona. Niby wyszli za Boj Kotem. Sejm obsadził Pali-kotem. Alik lub główka kapusty. Może usiąść klecha tłusty. Każdy inny obraza. Przepraszania zaraza. Może wyjdą przy wecie. Pocyrkulują w klozecie. Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis 1. do PO: Przeproście za Palikota!!! 25.07.08, 11:09 1. do PO: Przeproście za Palikota!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dave10 Re: 1. do PO: Przeproście za Palikota!!! 25.07.08, 11:15 za co? za prawde maja przepraszac? Rydzyk przepraszal prezydenta? Jarek przepraszal dziennikarke za malpe w czerwonym? Prezydent Warszawy przepraszal za spieprzaj dziadu? jarek przepraszal za zomo? Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 *** A w Warszawie wielka manifestacja *** 25.07.08, 11:27 A w Warszawie wielka manifestacja. Pod sejmem jest już około 10 tysięcy protestujących. Czemu GW o tym nie pisze ??? Gdy za pisu stało pod sejmem 5 namiotów to zaraz szczekali o dużej manifestacji a teraz cisza, nawet słowem nie wspomną. Precz z cenzurą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ***Gdzie jest ta manifestacja ? *** 25.07.08, 12:08 Coś chyba wkleiłeś post przeznaczony na inną okazję. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: ***Gdzie jest ta manifestacja ? *** 25.07.08, 12:14 Aktualnie gdzieś między sejmem a kancelarią rady ministrów. Nie wkleiłem go błędnie. Wkleiłem go tutaj bo nie ma ani słowa w GW na temat tego się dzieje na ulicach Warszawy. Gdyby było to 15 pielęgniarek protestujących przeciw PiSowi albo jeden Palikot obrażający prezydenta to pewnie gazeta by napisała. W tym przypadku jest to tylko 10 tysięcy ludzi walczących o swoje prawa i nie jest to żaden temat dla "obiektywnych" redaktorów gazety. Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ***Gdzie jest ta manifestacja ? *** 25.07.08, 12:58 OK ale daj mi jakiś link do tej informacji! Nie to, że Ci nie wierzę, ale przeszukałem portale i nic nie ma na ten temat nawet na stronie RM. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: ***Gdzie jest ta manifestacja ? *** 25.07.08, 13:41 O to właśnie chodzi :) Nigdzie nie ma tej informacji, a nie dam Ci linku do widoku który mam za oknem :) Pewnie wieczorem w TVP pokażą. Przynajmniej tam jest trochę obiektywnej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: ***Gdzie jest ta manifestacja ? *** 25.07.08, 13:58 Jest coś na stronie polskiego radia: www.polskieradio.pl/iar/wiadomosci/?id=59774 "Warszawa: protest związkowców z sektora energetyki Piątek, 25 lipca 2008 Kilka tysięcy związkowców z sektora energetyki będzie dziś protestować na ulicach Warszawy. Do manifestacji przyłączą się między innymi śląscy górnicy. Organizatorem protestu jest Sekcja Krajowa Energetyki NSZZ "Solidarność". Jej przewodniczący Kazimierz Grajcarek zapowiada, że uczestnicy manifestacji będą domagać się zmiany polityki rządu w sprawie energetyki. Przeciwni są również planowanym kolejnym podwyżkom cen prądu. Zdaniem Kazimierza Grajcarka podwyżki cen energii elektrycznej są obecnie nieuzasadnione. Szef "Solidarności" energetyków zarzuca rządowi Donalda Tuska, że nie rozmawia ze związkowcami i nie chce rozwiązywać ich problemów. Według Kazimierza Grajcarka premier nie odpowiedział na żadne z pism kierowanych do niego przez związkowców. Grajcarek podkreśla, że pierwszy raz spotkał się z taką postawą premiera rządu. Związkowcy przewidują, że w dzisiejszym proteście może wziąć udział nawet dziesięć tysięcy osób. W drodze do Warszawy jest m.in. stu energetyków z Lubelszczyzny. Manifestacja rozpocznie się o 11 na warszawskiej Agrykoli. Związkowcy przejdą m. in. pod budynkami Sejmu, Ministerstwa Gospodarki, Ministerstwa Skarbu i Kancelarią Premiera Rady Ministrów." Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: ***Gdzie jest ta manifestacja ? *** 25.07.08, 14:00 Jest też na stronach TVN. Wreszcie! W mieście manifestuje 10 tysięcy ludzi a na żadnym portalu nie ma ani słowa :) Co za wieś. Czyżby PO już tak opanowało wszystkie media? Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: ***Gdzie jest ta manifestacja ? *** 25.07.08, 14:03 www.tvn24.pl/0,1558556,0,1,energetycy-na-ulicach-warszawy,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ***Acha sorry już mam to info *** 25.07.08, 15:07 Ładna pogoda to porokaczyńskie podnóżki na majówkę do W-wa przyjechały. Trawestując powiedzenie pewnego poety powiem : "inni szatani są tam czynni" Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ***Gdzie jest ta manifestacja ? *** 25.07.08, 14:48 Ty! to ty może masz delirę, dzwoń po pogotowie chłopie... Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Re: ***Gdzie jest ta manifestacja ? *** 25.07.08, 14:09 www.wiadomosci24.pl/artykul/trwa_demonstracja_energetykow_71870.html i na stronie www.bankier.pl/wiadomosc/Osiem-tysiecy-energetykow-z-calej-Polski-przyjechalo-do-Warszawy-protestowac-1806068.html Osiem tysięcy energetyków z całej Polski przyjechało do Warszawy protestować Informacyjna Agencja Radiowa, 2008-07-25 12:10 Osiem tysięcy energetyków z całej Polski przyjechało do Warszawy by protestować przeciwko - jak mówią - próbom dzikiej prywatyzacji sektora w którym pracują. Związkowcy domagają się od rządu określenia przejrzystego programu dla polskiej energetyki uwzględniającego interesy spółek z branży, pracowników i odbiorców energii. Energetycy zebrali się przy Torwarze i stamtąd wyruszyli pod Sejm, by przekazać posłom petycję z takimi postulatami, jak żądanie jasnego programu co do przyszłości polskiej energetyki. Według organizatorów manifestacji, wszystkie dotychczasowe porozumienia, dotyczące sektora energetycznego, były łamane a rozstrzygnięcie problemu było przewlekane specjalnie, aby przeprowadzić dziką restrukturyzację. Związkowcy zwracają uwagę, że takie działania doprowadzają do wzrostu cen energii. Manifestujący chcą też przejść pod Ministerstwo Skarbu i Gospodarki, a także Kancelarię Premiera. Zapowiadają, że demonstracja będzie spokojna - protestujący zorganizowali nawet własne służby porządkowe. Dla warszawskich kierowców manifestacja oznacza problemy w ruchu w okolicach Placu Trzech Krzyży. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: ***Gdzie jest ta manifestacja ? *** 25.07.08, 14:16 rakunica napisała: > Osiem tysięcy energetyków z całej Polski przyjechało do Warszawy protestować ******************************* Całe szczęście, że nie przyszli na obrady komisji. A skoro nie przyszli, to nie widzę związku. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ***Gdzie jest ta manifestacja ? *** 25.07.08, 14:55 Pewnie chcą przykryć niewygodne dla pisu wydarzenia, bo jak można oceniać zasadność protestu po takim komunikacie organizatorów: "Przedstawiciele "Solidarności" mówili pod Sejmem, że nie są winni rosnącym cenom energii. Chcą, żeby szanowano ich prawa pracownicze. Od rządu domagają się określenia przejrzystego programu dla polskiej energetyki, uwzględniającego interesy spółek tego sektora, pracowników i odbiorców energii. " Przecież to związkowy bełkot... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re:**** *Gdzie to wyczytałeś???**** 25.07.08, 11:50 ** ** *Daj link bo nie mogę znaleźć tej informacji? lewar121 napisał: > A w Warszawie wielka manifestacja. Pod sejmem jest już około 10 tysięcy > protestujących. Czemu GW o tym nie pisze ??? > Gdy za pisu stało pod sejmem 5 namiotów to zaraz szczekali o dużej manifestacji > a teraz cisza, nawet słowem nie wspomną. > Precz z cenzurą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dave10 Re: *** A w Warszawie wielka manifestacja *** 25.07.08, 11:55 a co to ma wspolnego z przeprosinami palikota? Co to ma wspolnego z bezsprzeczna cenzura GW? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: *** A w Warszawie wielka manifestacja *** 25.07.08, 12:07 Nie mam pojęcia, ale ponieważ nie mogę się doszukać informacji skąd pochodzi ten news. Vide przeprosiny Palikota to też nie ten wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
4krzych1 ktoś straszył Straszaka? paradne! to on straszył 25.07.08, 11:28 posłów jakiś czas temu w sejmie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: ktoś straszył Straszaka? paradne! to on stras 25.07.08, 12:30 Jeśli Ziobro jest czysty jak łza,to sie wybroni przed prok.zarzutami.,Czego sie boisz głupi? Trzeba iśc na całośc...z podniesionym ciasnym,ale własnym czółkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis 2. do PO: Przeproście za Palikota!!! 25.07.08, 11:10 2. do PO: Przeproście za Palikota!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r PiS-owce, przeproście za Kaczyńskiego 25.07.08, 14:17 Janusz Palikot powiedział to, co myśli o Kaczyńskim większość Polski i świata. Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis 3. do PO: Przeproście za Palikota!!! 25.07.08, 11:10 3. do PO: Przeproście za Palikota!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis 4. do PO: Przeproście za Palikota!!! 25.07.08, 11:10 do PO: Przeproście za Palikota!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis 5. do PO: Przeproście za Palikota!!! 25.07.08, 11:11 do PO: Przeproście za Palikota!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis a PO-tem spieprzajcie dziady !!! 25.07.08, 11:11 a POtem spieprzajcie dziady !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: właśnie opanowałeś Internet - B R A W O! 25.07.08, 11:22 Niech moc ojca dyrektora zawsze będzie z dobą, żołnierzu. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Umówili się na komisję PO wakacjach - POyebańcy !! 25.07.08, 09:49 Umówili się przecież na komisję w sprawie immunitetu Ziobry PO wakacjach - POyebańcy !!! We wtorek przewodniczący komisji umówił się z Ziobro na PO wakacjach, a w środę rano, pod naciskiem tego KOMORY zmienił termin na... za parędziesiąt minut!!! (oczywiście Ziobro był już w Krakowie). Chcieli POyebańcy syfu - no to mają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Umówili się na komisję PO wakacjach - POyebań 25.07.08, 10:12 To że umówili się na komisją po wakacjach jest ordynarnym pisowskim kłamstwem i krętactwem podszytym tchórzostwem. Przecież ten mały cykor, co zwiał aż do Krakowa, obiecywał, że sam się zrzeknie immunitetu. Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis .Bojówki POpaprańców w akcji??? 25.07.08, 10:53 Po 30 min i wracamy do pracy??? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re:Dlaczego podpisujesz się pod moim postem? 25.07.08, 10:59 Czyżbyś był... no nie nie może mi to przejść przez klawiaturę... Czyżbyś był prawdziwym moherem? Takim z krwi i kości? pisotłukiem uruchamianym okrzykiem "PO!"? Przyznaj się słuchałeś wczoraj radia???? Kochasz się w Sobeckiej... no powiedz, to żaden wstyd... no przyznaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis ciołku miałeś tu buć tylko 30 min 25.07.08, 11:01 a siedzisz od rana ! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wnoszę żołnierzu, że jesteśsilnie wzburzony 25.07.08, 11:26 Opanowały Cię złe emocje, denerwujesz się może się nawet czegoś boisz? Wyluzuj, i nie staraj się mnie obrazić, jesteś na to za cienki. A.. i poproś w biurze o wsparcie, bo ja mam czas... Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz Wziąłeś wszystkie dyżury? czy jestes na umowe 25.07.08, 12:08 zlecenie? Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Nie dosyć, że wziął wszystkie dyżury, to jeszcze 25.07.08, 12:13 łże jak zwykły idiota :-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=82592234&a=82601928 Widocznie uważa, że inni zwolennicy i funkcjonariusze partyjni PO to tacy kretyni którzy to kupią :-). Czyżby tak trzeźwo oceniał partyjnych kolegów... :-)? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Nie dosyć, że wziął wszystkie dyżury, to jesz 25.07.08, 12:40 Oczywiście podtrzymuję swoje stanowisko, przecież wiadomo, że Ziobro to tchórz i człowiek bez honoru wiec jak sam widzisz z kimś takim nie można się na poważnie umawiać...:))) Widocznie ostatecznie nie doszło do takiego porozumienia i jest dla mnie oczywiste, że porażający interes w tym żeby zerwać takie porozumienie miał nie kto inny jak Ziobro, co zresztą potwierdził rejteradą do Krakowa. Dalej pojawia się w tym twoim talmudyczne pokrętnym poście następujące stwierdzenie : " Dalej łżesz, że "Przecież ten mały ..., obiecywał, że sam się zrzeknie immunitetu." A Ziobro wyraźnie powiedział, że zrzeknie się immunitetu PO DEBACIE, na której przedstawi argumenty na swoją rzecz." Widzę, że słowo "cykor" nie przeszło Ci przez klawiaturę, wnioskuję, że musisz być zatem członkiem zespołu P.Koteckiej dbającego o wizerunek medialny tego małego tchórza, który nie potrafi się zachować jak mężczyzna. Pragnę Ci przypomnieć że pierwotnie ten mały krętacz wypowiedział się że zrzeknie się immunitetu i nie wspominał nić o żadnych dodatkowych warunkach (jak powiedział nie będzie robił przyjemności posłom platformy)Później wpadł w panikę i za radą najprawdopodobniej Kurskiego wymyślił taki fortel. Poza tym miał przecież okazję wygłosić swoją opinię, dlaczego zatem zwiał jak szczeniak. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wziąłeś wszystkie dyżury? czy jestes na umowe 25.07.08, 12:21 Nie jesteś na spotkaniu grupy wsparcia anonimowych alkoholików, wiec mów na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Jak to mawiał Dobry Wojak Szwejk "Nachalne są te 25.07.08, 12:26 k... i zuchwałe"... :-) Od siebie dopowiem, że i głupie :-)... tw_wielgus napisał: > Nie jesteś na spotkaniu grupy wsparcia anonimowych alkoholików, wiec mów na tem > at. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Jak to mawiał Dobry Wojak Szwejk "Nachalne są 25.07.08, 12:45 Bosze jak ty brzydko potrafisz mówić. Dobrze, że już piątek to się w niedzielę zdążysz wyspowiadać. Oczywiście (jak uważam) to co napisałeś w swoim poscie było wynikiem głębokiej partyjnej samokrytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis a siedzisz od rana ! 25.07.08, 11:01 czyżby UB-ek na emeryturze??? Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis czyżby UB-ek na emeryturze??? 25.07.08, 11:02 A mi przejdzie przez klawiaturę: Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis A mi przejdzie przez klawiaturę: 25.07.08, 11:02 Twoje posty są obrzydliw i śmierdzące!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A mi przejdzie przez klawiaturę: 25.07.08, 11:29 Jeżeli potrafisz wyczuć zapach z ekranu komputera to oznacza, że albo, coś jest nie tak z twoim kompem ( może się coś w nim spaliło, powiadom przelożonych) albo ten niemiły zapach jest twoją własnością. Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis Twoje posty są obrzydliwe i śmierdzące!!! 25.07.08, 11:02 jak świnie! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Twoje posty są obrzydliwe i śmierdzące!!! 25.07.08, 11:31 Skoro nie obcy jest Ci zapach świń... widzę, że awans społeczny wygonił Cię do klawiatury z matecznika PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis .Po 30 min i wracamy do pracy??? 25.07.08, 10:54 Ciekawe gdzie pracują i co na to pracodawca? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: .Po 30 min i wracamy do pracy??? 25.07.08, 11:00 No właśnie opowiedz nam o swoim pracodawcy i czy należy do Twoich obowiązków wpisywanie postów na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis tak, zarząd PiS Mazowsze, i co? zabronisz mi? 25.07.08, 11:04 pajacu PO-paprany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: tak, zarząd PiS Mazowsze, i co? zabronisz mi? 25.07.08, 11:32 pretorianie_pis napisał: > pajacu PO-paprany!!! Ależ nie,niczego Ci nie zabronię, możesz sobie pisać te bzdury ile wlezie. Dopóki oczywiście szef Ci nie zabroni. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Jeżeli to do mnie to jestem zaszczycony. 25.07.08, 11:35 Moje ty małe, moherowe, tamagotchi. Zawsze o takim marzyłem! A tera napisz "alleluja" , no proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis możesz teraz dać znać adminowi z GW 25.07.08, 11:06 żeby skasował moje posty jak to nieraz robicie Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: możesz teraz dać znać adminowi z GW 25.07.08, 11:36 Kapusie to są mile w pis widziani, tutaj takich tępimy... Chodź do nas chłopie, będziesz miał mniej wojskowego drylu, będziesz mógł pisać co myślisz, a nie to co partia kazała. Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis żeby skasował moje posty jak to nieraz robicie 25.07.08, 11:07 GW: wiadomo kto tam siedzi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re:No no mój ty mały pisowski tropicielu układów.. 25.07.08, 11:37 Powiedz jeszcze coś śmiesznego! Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis .Ciekawe gdzie pracują i co na to pracodawca? 25.07.08, 10:54 chyba nie będzie zadowolony, że mu codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis .chyba nie będzie zadowolony, że mu codziennie 25.07.08, 10:54 codziennie prywatyzują 30 min Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis .codziennie prywatyzują 30 min 25.07.08, 10:55 przepraszam PO-dpieprzają Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany tw_wielgusie, mógłbyś łgać trochę inteligentniej.? 25.07.08, 12:09 Napisałeś: "To że umówili się na komisją po wakacjach jest ordynarnym pisowskim kłamstwem i krętactwem podszytym tchórzostwem..." a przecież każdy może sprawdzić wiadomości sprzed trzech dni wiadomosci.onet.pl/1793257,11,setka_poslow_pis_stanela_w_obronie_ziobry,item.html i dowiedzieć się, że: "Przewodniczący komisji Jerzy Budnik (PO) poinformował dziennikarzy po krótkiej rozmowie z Ziobrą, że wnioskiem komisja zajmie się na następnym posiedzeniu - pierwszym po wakacjach sejmowych." Rozumiem, że uważasz zwolenników PO za tkich debili, że można im wcisnąć nawet najordynarniejsze kłamstwo? Dalej łżesz, że "Przecież ten mały ..., obiecywał, że sam się zrzeknie immunitetu." A Ziobro wyraźnie powiedział, że zrzeknie się immunitetu PO DEBACIE, na której przedstawi argumenty na swoją rzecz. DLACZEGO JESTEŚ TAK PRYMITYWNYM ŁGARZEM, tw_wielgusie...? tw_wielgus napisał: > To że umówili się na komisją po wakacjach jest ordynarnym pisowskim kłamstwem i > krętactwem podszytym tchórzostwem. > Przecież ten mały cykor, co zwiał aż do Krakowa, obiecywał, że sam się zrzeknie > immunitetu. tw_wielgus napisał: > To że umówili się na komisją po wakacjach jest ordynarnym pisowskim kłamstwem i > krętactwem podszytym tchórzostwem. > Przecież ten mały cykor, co zwiał aż do Krakowa, obiecywał, że sam się zrzeknie > immunitetu. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany No i co, nie odpowiesz, tw_wielgusie - gebelsino 25.07.08, 12:16 (tania gebelsino) PO Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: No i co, nie odpowiesz, tw_wielgusie - gebels 25.07.08, 12:51 Muszę Cie pisowski tęgoryjcu rozczarować nie jestem miłośnikiem PO. Nie uważam Tuska za wybitnego premiera. Ba... zgadzam się nawet w większością głosów krytycznych. Natomiast w przeciwieństwie do ciebie uważam, że nawet Lepper był lepszym premierem i mniej złego zrobił w Polsce niż ta banda zakłamanych szumowin, hałastra do której oddałeś swoje moherowe serce. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Gadaj zdrów :-)! Przyłapany na prymitywnym 25.07.08, 13:12 partyjnym kłamstwie wijesz się jak piskorz i odwracasz kota ogonem :- )... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Gadaj zdrów :-)! Przyłapany na prymitywnym 25.07.08, 13:20 nigdy do żadnej partii nie należałem, to też Ci się w głowie nie mieści? Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Ale duszyczka u Ciebie partyjnaja jak gdyby... 25.07.08, 13:39 Jak mawiał starszyna Czernousow: "Ot, mołodyj - a dusza żandarmskaja!" Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A u Ciebie sowieckiego czekisty 25.07.08, 15:00 co akurat mnie nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: tw_wielgusie, mógłbyś łgać trochę inteligentn 25.07.08, 12:41 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=82592234&a=82603535 Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: tw_wielgusie, mógłbyś łgać trochę inteligentn 25.07.08, 12:52 No i co moherowy łepku, jesteś rozczarowany? Ale może nie mam racji, może ona jest po twojej stronie. Może została przekupiona za moherowe składki. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Umówili się na komisję PO wakacjach - POyebań 25.07.08, 10:41 mike-great napisał: > Umówili się przecież na komisję w sprawie immunitetu Ziobry PO wakacjach - POye > bańcy !!! We wtorek przewodniczący komisji umówił się z Ziobro na PO wakacjach, > a w środę rano, pod naciskiem tego KOMORY zmienił termin na... za parędziesiąt > minut!!! (oczywiście Ziobro był już w Krakowie). Chcieli POyebańcy syfu - no t > o mają!!!Czy ma to na piśmie?Ziobro beknie bo poważnie złamał prawo kilkakrotnie,sprawa Rywina to bardzo malutkie i słabe ciemne piwko,dlatego ta hałastra z pisu tak walczy ,ponieważ zero zabagniło nie tylko siebie,ale też wodza małego rozczochranego gudłajka. Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Umówili się na komisję PO wakacjach - POyebań 25.07.08, 10:50 Skoro w paredziesiat minut byl w krakowie to w paredziesiat minut mogl wrocic? swoja droga on nie powinien na dupie w sejmie siedziec w tym czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
e.gajowa Re: Na komisji zastraszano prokuratora? 25.07.08, 12:24 Ale biedaczek z tego prokuratora do sądu z nimi, o odszkodowanie walczyć, toć się jąkać ze strachu zaczął. Dość tego, wszystkim posłom z PiSu odebrać imunitety, wytoczyć zaoczne procesy, niech nie przeszkadzają w fałszach Komorowskiemu, Niesiołowskiemu, Czumie, Karpiniukowi, tym barankom co to nigdy nic złego nikomu nie zrobili. Swoją drogą to wychodzenie z obrad rozpoczęła Platforma w poprzedniej kadencji. Jak to nic nie wiadomo kiedy sprawdzi się powiedzenie "nie czyń drugiemu tego co tobie niemiłe" Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Na komisji zastraszano prokuratora? 25.07.08, 09:01 Ryszard Czarnecki kłamie jak z nut, odwraca kota ogonem, miesza prawdę z ewidentnym kłamstwem, kręci jak najęty... Czarnecki to wyjątkowy gnojek, który zmienia poglądy jak rękawiczki. Wystarczy przypomnieć, że ten pozbawiony kręgosłupa koniunkturalista odwiedził już wszystkie możliwe partie, z prawa na lewo. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Ale podobnie o Komorowskim myślą wszyscy... p 25.07.08, 10:02 co najwyzej wszystkie podobne czarneckiemu gnojki Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ale podobnie o Komorowskim myślą wszyscy... p 25.07.08, 10:16 Kaczuszka, czy to wynik sondażu przeprowadzonego na zlecenie KC PIS na losowej próbie 100 parlamentarzystów biorących "czynny udział" w pracach komisji? Odpowiedz Link Zgłoś
soul.brother Re: Ale podobnie o Komorowskim myślą wszyscy... p 25.07.08, 10:39 terrorysta jarosław k. uderzył w sejm RP i nadal pozostaje bezkarny. Odpowiedz Link Zgłoś
kruder76 Kali ukraść krowa 25.07.08, 09:01 Łamać regulamin sejmu to nie jest problem, lepiej "analizować wypowiedzi" posłów, bo może doszło do pogróżek. Biedna PO już się pogubiła w tym rządzeniu i teraz wymyślają jakieś tematy zastępcze. Odpowiedz Link Zgłoś
michust Re: Kali ukraść krowa 25.07.08, 09:02 przynajmniej nie zachowuja sie jak kmioty Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz Jak muchołap Stefek złamał regulamin i przejął 25.07.08, 09:08 obrady na co zwrócił wczoraj uwage RPO to Bronek nie analizowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Jak muchołap Stefek złamał regulamin i przeją 25.07.08, 10:19 RPO jest pisowskim nominantem zdającym sobie sprawę z tego, że jeżeli nie będzie wystarczająco lojalny wobec partii to podzieli los Zalewskiego, Dorna czy Ujazdowskiego. Zatem jego opinii nie należy traktować poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kruder76 Re: Kali ukraść krowa 25.07.08, 09:37 michust napisał: > przynajmniej nie zachowuja sie jak kmioty Tak? Polska potrzebuje modernizacji, a oni czym się zajmują? Połamany laptop, dorsz za 8,20zł, a teraz immunitet jakiegoś posła. Jeśli przy władzy nie są teraz kmioty, to ja nic z tego nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Kali ukraść krowa 25.07.08, 10:21 kruder76 napisał: > Tak? Polska potrzebuje modernizacji, a oni czym się zajmują? Połamany laptop, > dorsz za 8,20zł, a teraz immunitet jakiegoś posła. Jeśli przy władzy nie są > teraz kmioty, to ja nic z tego nie rozumiem. ...I nie zrozumiesz dopóki nie nastawisz radia na toruński radiowęzeł. Odpowiedz Link Zgłoś
dzyndzelbaum Uwielbiam jak POPISowa hołota wali się po pyskach 25.07.08, 09:47 Samoobrona o coś walczyła i na nią głosowałem. A ta szumowina co robi? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Uwielbiam jak POPISowa hołota wali się po pys 25.07.08, 10:32 dzyndzelbaum napisała: > Samoobrona o coś walczyła i na nią głosowałem. > A ta szumowina co robi? Fakt, "Samoobrona" czynnie i z przyjemnością walczyła o równouprawnienia kobiet na wsi i w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel Komorowski, Chlebowski 25.07.08, 09:05 Ludzie o wielkim ego ale o małej inteligencji. Dobrzy w zapamiętywaniu 100 stron rozkazów Donka. Kiepscy w wyciąganiu wniosków. Odpowiedz Link Zgłoś
markus2008 Lepszy jest kaczor. 25.07.08, 09:22 Wyżyny inteligencji i Genialny Strateg. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.bruksela Re: Komorowski, Chlebowski 25.07.08, 10:31 szyfel, no coz, inteligencji moze malej, ale i tak przynajmniej stokrotnie przewyzszajacej twoja, nie ma watpliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Komorowski, Chlebowski 25.07.08, 10:46 szyfel napisał: > Ludzie o wielkim ego ale o małej inteligencji. Dobrzy w zapamiętywaniu 100 stro > n > rozkazów Donka. Kiepscy w wyciąganiu wniosków. Co do marszałka Komorowskiego, to w zasadzie cieszę się, że masz o nim takie zdanie. Wiesz dlaczego? Bo lubię jak potwierdzają się moje teorie. Teorie mówiące o tym, że mózg pisofana składa się z dwóch komórek i odbiornika i gdyby nie radio sterowanie pogubili by się między regałami w Biedronce . Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Pewnie oskarżą Ziobro o antypartyjne okrzyki 25.07.08, 09:06 Nie można krytykować jedynej partii PO. A najbardziej winny będzie wróg ludu min. Ziobro, choć go wówczas nawet tan nie było, ale dyspozycyjnym prokuratorom nie przeszkodzi to w oskarżeniu go o wichrzycielstwo i antypartyjność. Stare już wróciło. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor.nowytor8 [...] 25.07.08, 09:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna "Dodał, że tą sprawą powinna zająć się prokuratura 25.07.08, 09:08 He he he, chłopaki od Ćwiąkalskiego znowu będą miały pełne ręce roboty. Przestępcy mogą poczekać :) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: "Dodał, że tą sprawą powinna zająć się prokur 25.07.08, 10:52 Oczywiście, że mogą poczekać, cała prokuratura będzie ścigać Ziobrę, przecież to członek mafii, która jak pokazały wydarzenia ostatnich dni nie cofnie się przed niczym żeby obronić jednego ze swoich żołnierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 ciekawe, którzy to? 25.07.08, 09:10 ""Młodzi Demokraci, sekretarz generalny PO Grzegorz Schetyna zwrócił się do nas z prośbą o utworzenie grupy ds. monitoringu sieci. Nie muszę chyba tłumaczyć jak wiele dla Stowarzyszenia znaczy prośba z tej strony” – czytamy w instrukcji, którą dostaliśmy. Dalej padają szczegóły: „Praca grupy miałaby polegać na dodawaniu na kilkunastu największych polskich portalach (WP, Onet, Gazeta, Dziennik, Interia) komentarzy życzliwych PO”. " wiadomosci.wp.pl/kat,18011,title,Tajna-instrukcja-PO-sterujcie-internetem,wid,10190102,wiadomosc_prasa.html Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Dziekuje wyborcom PO za to, ze codziennie 25.07.08, 09:10 moge ogladac facjatke Marszalka i sluchac jego wypowiedzi.Wszystko to razem jest jakos takie przasne i na kilka wiorst zajezdza mentalnoscia stojkowego carskiej policji z Bialej Podlaskiej.No taki prosty zupaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Dziekuje wyborcom PO za to, ze codziennie 25.07.08, 13:07 Zastanawia mnie jedno, ja tak wybitny wolski poeta, jak ty może nie mieć dekodera telewizji Trwam? Jest to wielce zagadkowe zjawisko, czyżbyś wszystkie bez wyjątku środki pieniężne przesyłał na ratowanie toruńskich ciepłociągów ojca dyr.? Wszakże "Trwam" telewizja, prawdy objawionej, z wielką starannością unika pokazywania właśnie takich obrazów, które w oczywisty sposób obrażają uczucia religijne wolaków. Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Tajna instrukcja PO: Przejąć internet! 25.07.08, 09:14 Oto sekret ataku Platformy Obywatelskiej w internecie. Stoi za nim tajna instrukcja firmowana nazwiskiem szefa MSWiA Grzegorza Schetyny. Wynika z niej, że wicepremier polecił działaczom młodzieżówki wpisywać na internetowych forach pozytywne komentarze o Platformie. SZCZEGÓŁY: www.dziennik.pl/polityka/article213016/Tajna_instrukcja_PO_Przejac_internet_.html Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Tajna instrukcja PO: Przejąć internet! 25.07.08, 09:14 I wyszło szydło z worka Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Tajna instrukcja PO: Przejąć internet! 25.07.08, 09:18 Podczas wyborów było to samo. Siedli do komputerów za kasę i klepali głupoty. A "młodzi na zmywakach" uwierzyli że zbawiają Polskę od Kaczorów. W rzeczywistości przerwali istotne reformy kraju które zaczeli wprowadzać PIS-owcy. Teraz się nie dziwić dlaczego nie warto zostac w POLSCE i trzeba wyjężdzać na zmywaki do arabów... Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Tajna instrukcja PO: Przejąć internet! 25.07.08, 09:19 PISMAKI z PO nie głupio wam? Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Tajna instrukcja PO: Przejąć internet! 25.07.08, 09:48 na 100% na garnuchu PO (czyt.układów kolesi) są oprócz młodzieżówki redaktorzyny i moderatorki z TVN, GW, WP, interi, onetu ... z "niezależnymi obiektywnymi bezstronnymi" liskami naczele. Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Tajna instrukcja PO: Przejąć internet! 25.07.08, 10:03 no Moderatory Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Tajna instrukcja PO: Przejąć internet! 25.07.08, 10:18 Ta cisz komentatorska hien POjungen to oznacza że nie ma nad czym dyskutować - normalka (dziadek ubek- katował AKowców, ojciec agent inwigilował solidarność, syn komentator polityczny na internecie ale jeszcze kariera przed nim jak będzie prezydent Tłusk, to nikt im nie podskoczy wszystko przegłosują) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Po ilości Twoich postów wnoszę, że już... 25.07.08, 10:49 opanowałeś kawałek internetu...:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Tajna instrukcja PO: Przejąć internet! 25.07.08, 10:48 wybolki napisała: > Podczas wyborów było to samo. Siedli do komputerów za kasę i klepali > głupoty. A "młodzi na zmywakach" uwierzyli że zbawiają Polskę od > Kaczorów. W rzeczywistości przerwali istotne reformy kraju które > zaczęli wprowadzać PIS-owcy. Teraz się nie dziwić dlaczego nie warto > zostac w POLSCE i trzeba wyjężdzać na zmywaki do arabów...Bardzo,ale to Bardzo dobrze zrobił premier,Brawo.Pis nalezy tępić i ośmieszać na każdym kroku,zobaczcie jakie tam w tej partii przystojniaki,jakie pięknosci z brudnymi włosami"Kępa"itd. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Tajna instrukcja PO: Przejąć internet! 25.07.08, 10:55 W tymi uwagami o posłance Kempie uraziłeś uczucia, wielu obecnych na tym forum, jej wielbicieli. Jej aria solowa z opery "straszny dwór" jaką zaprezentowała na komisji przejdzie do historii polskiego parlamentaryzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Jawna instrukcja Weciaków! 25.07.08, 09:23 wybolki napisała: > I wyszło szydło z worka Forum PiSanki, reszta wycinanki. Pracują zawzięcie. Wycinają nieugięcie. Wszystko biorą do siebie. Widać nieźle ich j-bie. Całkiem odbija szajba. Tonie dziurawa łajba. Z Tuskiem na spokojną toń. PiSiOR posty moje goń! Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: PiS płaci intermatołkom za posty obrażające P 25.07.08, 09:45 PO nie trzeba obrażać wystarczy że są. Manipulanci medialni... Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Tajna instrukcja PO: Przejąć internet! 25.07.08, 09:43 Ma pytanie dla Po jaka stawka? Ja piszę bezpłatnie - zwyczjnie jak mnie K...c bierze na kłamstwa i manipulacje mediów to mi sie scyzor otwiera i klikam.. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 A to link do tej tajnej instrukcji PO i Schetyny: 25.07.08, 10:18 www.dziennik.pl/polityka/article213016/Tajna_instrukcja_PO_Przejac_internet_.html Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Też mi sensacja 25.07.08, 09:53 ale teraz mamy podkładke - pismo od Schetyny. Ja osobiście piszę gratis jak mnie k..ca bierze na manipulacje "niezależnych" mediów z TVN i GW na czele - biuletynów partyjnych PO (czyt. układu kolesi) Taka sama propaganda jak za komuny ale kolesie "młodzi internetowcy ze zmywaków" nie pamiętają. I z manipulowanymi mózgami klikają TAK przy oszuście z PO. Potem sie dziwią dlaczego w polszy same układy i robota za 800zł i trzeba zamiatać szalety na zachodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
imhotep8 a ja przeważnie śmieję z tych wszystkich wypocin 25.07.08, 10:34 Mało jest na forach wypowiedzi godnych uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Kaczorowe oszusty PiSu muszą odejść. 25.07.08, 10:14 To żeś sią wysilił- wydaje mi się że jesteś bardzo bogatym wewnętrznie człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
bro_100 Re: Kaczorowe oszusty PiSu muszą odejść. 25.07.08, 11:21 po twoich poprzednich kilkunastu postach z bzdurami i zwyklym spamem, mozna wyciagnac rownie daleko idace wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
andrejs Na komisji zastraszano prokuratora? 25.07.08, 09:14 PO, rękami, marszałka komorowskiego chce upolować kilka punktow w sondażach przed wakacjami i doprowadza do sytuacji a potem grozi, że będzie karać. to jest szcztyt hipokryzji. a potem wyjdzie miłościwie panujący donald tusk, zrobi groźną minę, której nauczyili go specjaliści od PR, i powie parę głupot, które ciemny lud łyknie. PO musi odejść, teraz jesteście u władzy, więc do roboty, a nie na igrzyska medialne, bo niedługo ludzie, jak w komunie, będą wyrzucać telewizory widząc takich nierobów. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Masz racje, nierobstwo tych pajacow z PO 25.07.08, 09:18 jest porazajace.Podobno Rudy juz nauczyl sie mowic hal du ju du? Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Masz racje, nierobstwo tych pajacow z PO 25.07.08, 10:53 grisza14 napisał: > jest porazajace.Podobno Rudy juz nauczyl sie mowic hal du ju du? Baranie weź się do pracy ,ty grisza z dużym łbem. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Panie Komorowski zajmijcie się lepiej GW 25.07.08, 09:17 i jej dzisiejszym wywrotowym, reakcyjnym występkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Witaj profanum... 25.07.08, 10:50 Czytałem Twojego bloga, Genialny! w swojej myśli prostocie. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk40 Re: Panie Komorowski zajmijcie się lepiej GW 25.07.08, 12:25 " wstąpił do piekieł .... po drodze mu było" - o czym Ty majaczysz ? Odpowiedz Link Zgłoś
markus2008 PiS musi zniknąć z parlamentu 25.07.08, 09:19 Liczę na wyborców. Ta hołota nie powinna uczestniczyć w polskim życiu publicznym. Nie szanuje niczego i nikogo, nawet wspaniałą historię Polski potrafi zohydzić i ubabrać w kaczym łajnie. Spadajcie wieśniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Re: PO musi zniknąć z parlamentu 25.07.08, 09:22 Spadajcie wieśniaki.Masz racje osiolku. Odpowiedz Link Zgłoś
markus2008 Idź stąd smierdzący pisiorze. 25.07.08, 09:23 To nie twoje medium, tak jak tvn. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Lubie obserwowac bylych esbekow 25.07.08, 09:25 i nie moge oderwac sie od Forum GW Odpowiedz Link Zgłoś
markus2008 Za pieniądze z PZU, Orlenu 25.07.08, 09:28 albo TVP. Złodzieje mienia publicznego zasilili bojówki funduszami. To pewnie dlatego rosną składki na OC. Odpowiedz Link Zgłoś
markus2008 Nie odzywaj się jak nie do ciebie mówią 25.07.08, 09:34 pisowsko-katolicka cioto. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: To Wy w PO jestescie protestantami? 25.07.08, 09:40 ciota, to jest twoj "Führer" i jego naloznica Zero.... Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Re: To Wy w PO jestescie protestantami? 25.07.08, 09:42 Czyzby Cie przelecial? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: To Wy w PO jestescie protestantami? 25.07.08, 09:46 marzy ci sie.....Zazdroscisz? Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Re: To Wy w PO jestescie protestantami? 25.07.08, 09:56 A wiec jednak drogi zorro? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: To Wy w PO jestescie protestantami? 25.07.08, 09:57 z takimi lumpami? Bez zartow.... Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz Markus, jakie medium, widzisz duchy i zjawy? 25.07.08, 12:02 a może przez ciebie przemawia medium np. Niesiołowskiego? ten sam rynsztokowy styl Odpowiedz Link Zgłoś
markus2008 Styl należy dopasowywać do odbiorcy 25.07.08, 12:07 Nie rzuca się pereł przed wieprze. Do tego bydła krzyczącego "hańba", "precz z komuną" i "i nie wracaj" powinno się zwracać jeszcze ostrzej, gdyby nie państwo prawa najlepiej strzałem w tył głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk "nawet wspaniałą historię Polski potrafi zohydzić" 25.07.08, 10:25 "nawet wspaniałą historię Polski potrafi zohydzić i ubabrać w kaczym łajnie." Gdzie ona jest taka wspaniala ? Gdyby byla wspaniala to nie bylibysmy dzisiaj w sytuacji w ktorej jestesmy: biednego kraju w srodkowowschodniej Europie uwiklanego pomiedzy sprzedajnym niejednokrotnie tajnym donosicielskim scierwem a uwstecznionym religijno-narodowym obledem mozolnie i nieskutecznie probujacego od 20 lat wlasnych sil w samostanowieniu i demokracji ! Gdyby byla taka wspaniala to Kant, Goethe, Napoleon czy Rousseau nazywaliby sie Wiejski, Konratowski czy Zaliszewski ! Gdyby byla taka wspaniala to nie leczylibysmy ledwo zabliznionych naszych ran, spowodowanych glownie glupota naszych przodkow, ktora bez zastanowienia potwierdzamy kultywujac obecnie na codzien. Gdyby byla taka wspaniala to nie bylibysmy ubogim krewnym europejskich podatnikow na ktorego trzeba lozyc miesiecznie blisko 1mld € by nie stal na straconej pozycji w rywalizacji w ramach wspolnoty europejskiej. Gdyby byla taka wspanila to po ostatnich 20 latach samostanowienia bylyby jakies przyslanki zeby to dostrzec. Nie ma najmnijszych. Wprost przeciwnie: wszystko wskazuje na to, ze solidarnosciowe osiagniecie jakim bylo nasze bezkrwawe uwolnienie sie spod namiestnictwa radzieckiego bylo zwyklym, szczesliwym dla nas jak rzadko, historycznym przypadkiem, ktory skutecznie obecnie trownimy rzadzeni przez pajacow wybieranych w demokratycznych wyborach w ktorych alternatywa dzumy jest cholera. Obie moga byc smiertelne. Re: PiS musi zniknąć z parlamentu Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski2 Na komisji zastraszano prokuratora? 25.07.08, 09:21 Należy czym prędzej rozpędzić hołotę pisowską. Od czego zacząć? Od odebrania Arcywodzusiowi ośmio osobowej ochrony. Pokazywać zdjęcie Filipinki de Włoszczowa (jajakoprawnika) jak w czasie debaty na temat drożyzny i biedy, obżera się w sejmowej restauracji. Dalsze porady niebawem! Odpowiedz Link Zgłoś
pixos Re: Teraz porada nr 2- ucz się ortografii 25.07.08, 09:34 Jak porwałeś się na poprawianie innych, to włóż trochę wysiłku w stosowanie zasad polskiej ortografii, mułku. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Moge Ci odpisac cyrylica 25.07.08, 09:41 Czy mulek to skrzyzowanie pixosa z michalemparadowskim2 ? Odpowiedz Link Zgłoś
pixos Re: Moge Ci odpisac cyrylica 25.07.08, 09:44 Sądząc po nicku, to w pisaniu cyrlicą jesteś biegły. Definicję muła, możesz znaleźć w dowolnej encyklopedii. A oprócz miotania inwektyw, potrafisz rozmawiać inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Re: Moge Ci odpisac cyrylica 25.07.08, 09:47 Potrafie,ale lubie prowokowac bylych esbekow i czytac ich nieporadne inwektywy.To moje hobby. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Moge Ci odpisac cyrylica 25.07.08, 09:51 widac, dobre SBeckie masz przeszkolenie....Wiesz jakiego "haka" uzyc....Tow. Kaczynski szkolil cie osobiscie czy ktorys z jego przydupasow? Odpowiedz Link Zgłoś
pixos Re: Moge Ci odpisac cyrylica 25.07.08, 09:51 Pudło - esbekiem być nie mogłem z racji wieku. A co do inwektyw, naprawdę uważasz, że twoje są "poradne"? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Moge Ci odpisac cyrylica 25.07.08, 09:59 sorry, to nie do ciebie....a imie jego grisza Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Moge Ci odpisac cyrylica 25.07.08, 09:49 nie wymagaj tego od niego....PISuarowy "grisza" ni potrafi inaczej.... Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Na komisji zastraszano prokuratora? 25.07.08, 09:23 winnych podać do sądu; zrobić raz na zawsze porządek,osądzić i osadzić... Odpowiedz Link Zgłoś
markus2008 To bydło trzeba izolować 25.07.08, 09:32 bo i tak nigdy nie zmienią swojej pasożytniczej i szkodliwej działalności. To przez nich za granicą Polacy ukrywają swoją narodowość ze wstydu. Polska na oglądanie takich ryjów w TV nie zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: To bydło trzeba izolować 25.07.08, 09:35 slusznie, To BURDEL a nie Sejm. PISuary, widac czegos od Samoobrony sie nauczyly.... Odpowiedz Link Zgłoś
grabarz_pis I słusznie, nie może być bezprawia tam gdzie się 25.07.08, 09:24 je tworzy ! Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Raport służbowy wysłany do Słodkowskiego? 25.07.08, 09:44 Bo bez raportu wpis na forum się nie liczy! Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis który Kaczyński bo jest ich dwóch? 25.07.08, 10:42 Chyba nie Jarek, bo on nie ma władzy Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis no śmiało "wrojoz" z uczelni cię wyrzucą... 25.07.08, 10:45 a jeżeli tak to dostanie robotę w biurze PO:) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: no śmiało "wrojoz" z uczelni cię wyrzucą... 25.07.08, 11:19 To już jest zapowiedź tego co PIS zamierza zrobić z tymi, którzy "osmolili" majestat ich królewskiej mości? Czy taka będzie pierwsza ustawa, jeżeli PIS wróci do władzy. Mam nawet dobry tytuł ..." O relegowaniu nielojalnie myślących z uczelni" Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis a jeżeli tak to dostanie robotę w biurze PO:) 25.07.08, 10:45 :):) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Jak się bedziesz starał pretorianinie.... 25.07.08, 11:04 to jest w sposób oczywisty możliwe, że dostaniesz tytuł hrabiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
toberson POsrancy chce odwrocic kota ogonem. 25.07.08, 09:29 Posrancy nic nierobia tylko sie kluca z innymi!! Odpowiedz Link Zgłoś
markus2008 Kłócenie się pod kościołem i na ulicy 25.07.08, 09:35 to domena moherowych babek i dziadków oraz ich synów w sejmie i wnuków w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
taxal Poszukiwana osoba z mlodziezowki PO... 25.07.08, 09:35 w celach propagandowych chetnie postukam w sieci Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Nabór prowadzi Dariusz Słodkowski 25.07.08, 09:43 taxal napisał: > > w celach propagandowych chetnie postukam w sieci Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: numer 1 to: tw_wielgus 25.07.08, 11:09 Widisz misiu, Twój mały, moherowy łepek nawet nie zakłada czegoś takiego, że ktoś może w sposób bezinteresowny nie lubić twoich ukochanych przywódców i ich całej wiernopoddańczej świty. Jesteś przyzwyczajony do wykonywania poleceń bez gadania i jakiejkolwiek refleksji. Wiesz co możemy zrobić test, żeby sprawdzić kim naprawdę jesteś. Napisz coś takiego: " ja niżej podpisany pretorianin z pis uważam, że całe kierownictwo pisu to wyjątkowo wredne świnie" - zdobędziesz się na coś takiego? Chcesz być choć odrobinę wiarygodny? Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis numer 2: presentaton1 25.07.08, 10:39 ... reszta etatowców na wakacjach Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: numer 2: presentaton1 25.07.08, 11:11 Coś Ci się pogwizdało moherowy misu, preze to zatwardziały miłośnik idei małego brata. Liczy na to, że jak będzie pisał hymny pochwalne towarzysz. Jarosław daruje mu niechlubną przeszłość. Tak jak to uczynił w przypadku wielu innych. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Mówisz o komuchu "presentation1"? 25.07.08, 22:25 To tobie się pomyliło tak jak zresztą wszystko przez tego Niemca, pamiętasz jak się nazywał? Alzheimer. Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis ... reszta etatowców na wakacjach 25.07.08, 10:39 w każym razie na stałe jest tutaj z 5 loginów Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis w każym razie na stałe jest tutaj z 5 loginów 25.07.08, 10:40 a ile za tym loginami platfusów? Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis a ile za tym loginami platfusów? 25.07.08, 10:40 pewnie 10x tyle :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
taxal Re: Nabór prowadzi Dariusz Słodkowski 25.07.08, 11:58 zupelnie powaznie, interesuje mnie jaka jest roznica pomiedzy fanatyzmem moherow chodzacych na pol godziny dziennych rekolekcji, a fanatyzmem mlodziezowki PO wykonujaca "dzienny rozaniec" pol godzinny? (bo jezeli Pisowcy maja placone za stukanie to wyklucza ich fanatyzm) Odpowiedz Link Zgłoś
bobcat0210 Na komisji zastraszano prokuratora? 25.07.08, 09:37 Zupełnie nie rozumiem oburzenia co poniektórych faktem, iż PO montuje sobie w Internecie grupę zwolenników. Na każdym forum stale przebywają (chyba mało kto wierzy, że na ochotnika i bezpłatnie) najmici PiS-u, którzy poprzez wylewanie ton fekaliów i hektolitrów wymiocin nienawiści do wszystkiego co nie-PiS-owskie mają za zadanie stworzyć pozory, że taki właśnie jest "głos zdrowej części narodu". Po stylu pisania, używanych zwrotach i epitetach nietrudno poznać, że (mimo permanentnie zmienianych nicków) jest to stale to samo grono osób. Każdy wie o kogo chodzi. Tu, na forum GW też takowych sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
markus2008 Może i tacy z PO są tutaj, ale ja na przykład 25.07.08, 09:41 nie jestem 100-procentowym zwolennikiem PO, bo nie podoba mi się konserwatyzm. Ale w PiSie są wręcz same katolickie cioty, a do tego agresywne, fanatyczne i szkodliwe, więc nie mogę nie nienawidzić tego grona, bo zależy mi na Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Może i tacy z PO są tutaj, ale ja na przykład 25.07.08, 09:43 masz racje. Konserwatyzm a do tego jeszcze brak zdecydowania. Moge zrozumiec, ze wobec takiego chamstwa i przejawu agresji ze strony PISuaru rece opadaja ale w polityce czasem trzeba umiec powiedziec zdecydowanie DOSC! Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis "katolickie cioty" mówisz o swojej mamusi? 25.07.08, 10:44 czy jesteś ateistą z szerokim światopoglądem? Odpowiedz Link Zgłoś
markus2008 Nie katolicka cioto z kruchty, nie jestem żydem, 25.07.08, 10:50 chociaż w tym kontekście chciałbym być, bo twój przaśny toruński antysemityzm ostatecznie by cię skompromitował. Odpowiedz Link Zgłoś
markus2008 Dla takiego toruńskiego pisiora jak ty 25.07.08, 12:11 liberalizmem obyczajowym jest nie zjeść rosołu po mszy w niedzielę. Jako zwyczajny, prostolinijny Polak-Europejczyk i liberał mam na konserwatyzm i liberalizm inne zapatrywania, ale ty tego nie pojmiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 wie ktoś co z tymi rowerami? 25.07.08, 09:39 "W Londynie w zeszłym roku zgłoszono kradzież 19 tys. rowerów." wiadomosci.onet.pl/1794662,12,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: wie ktoś co z tymi rowerami? 25.07.08, 09:41 musisz sie o to Ziobry spytac. On wszystko sledzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
presentaton1 carpaccio4,ty jeżdzisz na rowerze ,bez siodełka..? 25.07.08, 10:09 lubisz wyzwania i emocje w du...? Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster carpaccio4,ty jeżdzisz na rowerze ,bez siodełka? 25.07.08, 10:14 presentaton1 napisał: > lubisz wyzwania i emocje w du...? : carpaccio4.. "dziewczynka bez siodełka" ..hi,hi,hi... Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Za Stalina też oskarżali za antypartyjne okrzyki 25.07.08, 09:41 PO, za swoimi bolszewickimi wzorami, chce także oskarżać za wypowiedzi krytyczne wobec partii i okrzyki antypartyjne. Duch Stalina odrodził się w PO. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Za Stalina też oskarżali za antypartyjne okrz 25.07.08, 09:44 nie mogl sie odrodzic bo musialby sie rozdwoic. Ten duch jest wiecznie zywy! W glowach Kaczynskich i PISuarowcow.... Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Czy Komorowski ma ropien zeba? 25.07.08, 09:43 ma jakos tak spuchniety policzek? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Re: Czy Komorowski ma ropien zeba? 25.07.08, 10:32 Bardzo istotna (dla tematu) uwaga! Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Zebys wiedzial, bo jesli to bol zeba 25.07.08, 11:08 to jego brednie znajduja czesciowe usprawiedliwienie.Jednak tylko czesciowe, bo za reszte odpowiedzialna jest swoista inteligencja Pana Marszalka.Powiedzmy, brak inteligencji.Chyba, ze jako zloty standard PO przyjmiemy IQ Chlebowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
tersup Re: Czy Komorowski ma ropien zeba? 25.07.08, 11:27 grisza14 napisał: > ma jakos tak spuchniety policzek? ================rozsadza go zjadliwy charakter,pewnosc swego..ale PO to nie,ton ie,toni e,tonie,hihihi... Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Na komisji zastraszano prokuratora? 25.07.08, 09:44 gamon0 napisał: > Ryszard Czarnecki: Komorowski kłamie jak z nut, odwraca kota ogonem, > miesza prawdę z ewidentnym kłamstwem, kręci jak najęty... gamoniou, znowu pleciesz bzdury. Dzisiaj rano Trójce sam Ziobro w swoim ziobrotoku powiedział, że jeszcze o godz. 11:30 był na lotnisku Okęcie i wiedział już o komisji. Nie wrócił dla zasady, bo wcześniej były inne ustalenia. Tak więc łże Czarnecki a ty jak papuga powtarzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss Na komisji zastraszano prokuratora? 25.07.08, 09:44 Trzeba czym predzej znowu czyms zajac media. Ten facet spowodowal cale zajscie, teraz szuka znowu winnych gdzie indziej. Skad sie biora tak bezmyslni ludzie w PO, czy az tak sa oderwani od rzeczywistosci ? Tak, oni az tak pogardzaja wyborcami, sadzac, ze oni nie mysla i nie wiedza, kto robi zamet. Ich premier jest w stanie permanentnej hibernacji, moze ktosa go gdzies widzial ? Schetyna instruuje jak PO-wcy maja pisac na forach internetowych. Czy ktos moze mi powiedziec czy studia historyczne az tak odmozdzaja ? Odpowiedz Link Zgłoś