no_co_ty 05.08.08, 07:50 Hahaha. On jeszcze widział na własne oczy ten dokument. Ten człowiek łyknie wszystko co jego "doradcy" mu podsunął. Panie Kaczyński, pokaż Pan papiery lekarskie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
airkomin Prezydent: Jest dokument w sprawie usunięcia mn... 05.08.08, 07:51 Ale czemu impeachment, przecież to polskie słowo - pisze się impiczment. Zęby bolą... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Prezydent: Jest dokument w sprawie usunięcia 05.08.08, 07:58 No właśnie, tak jak pisze się Maczu Pikczu... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar Gdzie masz K w inpiczmencie gamoniu? 05.08.08, 08:01 czy to K to Kaczory, bo tylko to Ci w pustej pisomatołkowej rycerskiej głowie? Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger W końcu jakiś spisek, kartofel czuje się lepiej 05.08.08, 08:12 W końcu jakowyś spisek, kartofel więc czuje się lepiej i swobodniej. On ze swoim bratem jak nie mają żadnego spisku u czy układu jako wroga to tracą wiatr w skrzydłach. Co to za chore umysły... Odpowiedz Link Zgłoś
majkel33 Re: W końcu jakiś spisek, kartofel czuje się lepi 05.08.08, 08:31 :) 10/10 Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk L. Kaczyński to najgorszy prezydent w dziejach RP 05.08.08, 08:39 ... i nadaje się wyłącznie do usunięcia. Od dziś zaczynam codzienne wysyłanie jednego meila do Kancelarii Prezydenta RP o treści: Czy dzisiejszy dzień jest tym, w którym Pan Lech Kaczyński ogłosi swoją dymisję z urzędu Prezydenta RP? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: L. Kaczyński to najgorszy prezydent w dziejac 05.08.08, 08:42 sumienie.lk napisał: > ... i nadaje się wyłącznie do usunięcia. ******************************* Chętnie pociągnę za spłuczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
alatien No i gdzie jest ten dokument? 05.08.08, 09:08 Widzial ten dokument? A gdzie? W jakich okolicznosciach? Ktos mu pokazal? Znalazl w toalecie? WSI mu podsunelo? Mowic ze cos sie widzialo to kazdy moze powiedziec. Udowodnic to, to co innego. Jak na razie to prezydent tylko posycil swoja paranoje... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------Prezydent L. Kaczynski mezem stanu---------- 05.08.08, 09:20 Odpowiedz Link Zgłoś
dryfulec Prezydent L. Kaczynski jest mezem Marii, nie stanu 05.08.08, 09:28 Nie wiem kim jest stan, ale zwykle Kaczor pokazuje się z niejaką Marią. Czy ona wie o jego bigamicznych wyskokach? Odpowiedz Link Zgłoś
dzingis_cham Stana Tymińskiego 05.08.08, 09:34 Takiego protoplasty Macierewicza i Kaczyńskich, człowieka noszącego w czarnej walizce haki na całą Polskę. Idealnie nadawałby się na męża Lesia Alzheimera... Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Tymiński był lepszy. 05.08.08, 11:32 Tymiński był w zasadzie prekursorem i nauczycielem dla wielu, jeśli chodzi o granie tajnymi dokumentami (sławna jego teczka, z ktorą się nie rozstawał). A pan prezydent, widać że ma coś istotnego do ukrycia zwyczajnie, gdyby było inaczej, nie zwlekałby i zamknął by raportem o stanie swego zdrowia usta posłowi Palikotowi! Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Kartofel,opinii chodzi tylko o stan twojej wątroby 05.08.08, 11:37 Reszta niech pozostanie milczeniem...No, może tylko oprócz stanu głowy, bo to może miec znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Ciekawe czy wygra drugą kadencję, policzmy 05.08.08, 11:56 2 mln zwapniałych mózgów wypranych przez ojca Tadeusza 1 mln zwolenników Leppera i Renaty ku..k 2 mln absolwentow podstawówki, frustratów i innych łamag 0,5 mln sierot po Maciarewiczu Moczulskim, Olszewskim Parysie itp ------------------ RAZEM 5,5 mln W wyborach bierze udział 10-12 mln Polaków. Jeśli ci powyzej sie zmobilizują ten żenujący spektakl pt "Pan Prezydent Polski LK" może trwać dalej :(( Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Ciekawe czy wygra drugą kadencję, policzmy 05.08.08, 12:07 moim zdaniem wszystkie liczby przeszacowane dwukrotnie. poza tym na frekwencje wiejsko-podstawówko-meliniarskiego elektoratu pisuaru, ma wpływ pogoda. zatem trzeba mieć nadzieję, że w dniu wyborów będzie pizgawica, wiatr, deszcz ze śniegiem, itd. wtedy ich frekwencja leci w dół o kolejne 50%. poza tym swoje zrobi reszta społeczeństwa, które 'kocha' kartofla. ktokolwiek nie będzie z nim w 2. rundzie (o ile on sam w niej będzie), ma wygraną w kieszeni. ludzie na ciebie, na mnie, na moją babcie by zagłosowali byle nie na kaczora. a pisuar w tym jeszcze pomoże:) bo wiadomo, że nikt tak dobrze nie zrobi PR prezydentowi jak jego własna partia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czerwoneszmaciarstwo !!!!Skonczyc rzady tego chamstwa i oszustwa!!!!! 05.08.08, 13:26 Dosyc sie juz skompromitowalo P0zero, organizaja szmatlawych ludzi, w wiekszosci oszustow z metna przeszloscia. Schowal sie gdzies oszust profesor, ktory zrobil tylko mature, ale Niemcy nazywali go profesorem i stad zaczal sam siebie uwazac za profesora. Drugi profesor, donosiciel kapus, szpicel UBecki, ktory nawet na swoja dziewczyne chodzac z nia donosil. To wulgarny typ z pijacka geba. Cala reszta od Sawickiej poczynajac, to oszusci, gdzie tylko cos zginie, wiadomo Platforma tam trzymala reke. Odpowiedz Link Zgłoś
pepiikk Re: !!!!Skonczyc rzady tego chamstwa i oszustwa!! 05.08.08, 13:34 tak to to potwierdź to stosownymi dokumentami do zachowujesz się jak politycy pis-u Odpowiedz Link Zgłoś
czerwoneszmaciarstwo Re: !!!!Skonczyc rzady tego chamstwa i oszustwa!! 05.08.08, 13:43 Coz, chamstwo jest tak zadomowione, ze go niezauwazaja. PO prostu przesiakli nim i go juz nie czuja. Odpowiedz Link Zgłoś
katecheta Szkoda, że dokument już nieaktualny, oj jak żal :( 05.08.08, 14:16 Miałem nadzieję, że skoro bliźniaki razem rządzili Polską i i razem rządzić przestaną, a tu masz ci :( Odpowiedz Link Zgłoś
piotr228 Na złodzieju czapka gore:)))) 06.08.08, 02:38 Od powietrza, głodu, ognia i wojny... i od takich prezydentów zachowaj nas Panie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kraq cały pisuar to tragedia na czele ze swoim preziem 05.08.08, 12:01 ile jeszcze będziemy znosili tego faflunionego, jątrzącego kurdupla? ten gość jest żenujący. zupełnie nie nadaje się na swoje stanowisko. omamienie ludzi i przepchnięcie tego człowieka przez wybory prezydenckie, to największy sukces pisuaru. niestety jak zwykle sukces pisuaru, jest porażką Polski. ale to już taka tradycja Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Szef UBmafii tow Balcerowicz steruje Tuskiem 05.08.08, 13:59 Były milicjant, ktory potrafi pisać a po upadku PRL-u dorabiał sobie u UBmafii jako “Obcinacz Palcow” i za co wpadł w IV Rzeczypospolitej a ktorego "Consigliere" tow. Ćwiąkalski wypuscił z paki za zdyscyplinowane głosowanie na PO, kraq napisał: > ile jeszcze będziemy znosili tego faflunionego, jątrzącego kurdupla? ten gość jest żenujący. zupełnie nie nadaje się na swoje stanowisko. omamienie ludzi i przepchnięcie tego człowieka przez wybory prezydenckie, to największy sukces pisuaru. niestety jak zwykle sukces pisuaru, jest porażką Polski. ale to już taka tradycja M. do drugiego milicjanta, ktory potrafi czytać i mogłby wytłumaczyć pierwszemu: Uwazaj bo wlasnie wyjasniles, ze dla POstKomuchow "Polska" to okupowany przez sowiety PRL. Rozumie, ze Prawo i Sprawiedliwosc oznacza kleske dla stworzonej przy Okraglym Stole mafii i jej szeregowych czlonkow. Ciekawe, ze ujawnia sie system dzialania tej przestepczej organizacji jaka jest Platforma. Cytuje: "- Jest to dokument, który stwierdza, że jestem głównym zagrożeniem dla Platformy Obywatelskiej. Jego autorem jest jeden z członków obecnego rządu Donalda Tuska - powiedział prezydent. Po chwili sprecyzował, że chodzi o ministra finansów Jacka Rostowskiego". Juz widac, ze prawdziwym inpiratorem walki z PiS-em jest bezposredni przelozony Rostowskiego, profesor marksizmu i leninizmu, wieloletni czlonek PZPR, tow. Balcerowicz. Ten dzis zwolennik darwinistycznego "kapitalizmu" zostal ochroniony przez sedziow TK od wszelkiej odpowiedzialnosci za 16 lat przestepstw w UBekistanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq te pisdzielec, daj jeszcze głos:) hauhau:))) 05.08.08, 14:13 miałeś chyba w dzieciństwie ciężkie zabawki???:)) jakiś dobry psychiatra z pewnością powinien się tobą zainteresować.:)) co do milicjanta z prl, to raczej pisuar kojarzy się z panstwem milicyjnym i pereelem, zwłaszcza że w pisie, byłych aparatczyków z pzpr, jest cała masa. a i pisz koniecznie więcej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Co tu robisz, w Szkle Kloakowym brakuje plujek 05.08.08, 22:31 kraq napisał: > miałeś chyba w dzieciństwie ciężkie zabawki???:)) jakiś dobry > psychiatra z pewnością powinien się tobą zainteresować.:)) co do > milicjanta z prl, to raczej pisuar kojarzy się z panstwem milicyjnym i pereelem, zwłaszcza że w pisie, byłych aparatczyków z pzpr, jest cała masa. a i pisz koniecznie więcej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Infantylizm tego człowieka jest bardzo eksponowany 05.08.08, 16:03 Jego brat go wykorzystuje by zemścić się na Tusku, to jego obsesja, myli sie bardzo, to wyborcy pokazali mu miejsce dla służby, bo nie potrafił niczego sensownie zrobić. W prywatnej firmie mógłby stac na parkingu i zamiatać, dyplom ma to i nobilitacja większa. Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Re: L. Kaczynski mężem stanu nie był i nie będzie 05.08.08, 14:53 Raczej d... stanu! Odpowiedz Link Zgłoś
eor Dajcie spokój choremu człowiekowi 05.08.08, 09:49 Lepiej spuścić zasłonę milczenia i nie znęcać się nad człowiekiem, który najwyraźniej cierpi, i to poważnie. Przetrzymaliśmy już niemal 3 lata z tym wyrobem prezydentopodobnym, wytrzymamy jakoś jeszcze 2 lata. Obejrzymy jeszcze pewnie kilka popisów, być może nawet w stylu posła Janowskiego, bo to ta sama jednostka chorobowa, ale już nawet dyżurni forumowi pisowcy nie wiedzą co napisać po jego wyskokach i ograniczają się do jakichś bzdurnych przepychanek słownych, albo ględzenia o urokach Peru, ni stąd ni z owąd. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Oczywiście! Sumienie nakazuje takiego dobić 05.08.08, 11:14 Po co ma sią biedaczyna męczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 chorego należy leczyć 05.08.08, 10:12 a jak bardzo ciężko, to nawet przymusowo. A urząd należy szanować przez jakość wykonywanej na nim pracy. Czy prezydęt nie obraża urzędu prezydęta wykonując swą pracę z taką jakością jak to wykonuje? Obawiam sie że tak niestety. Sprawa więc jest o obrazę urzędu prezydęta. Odpowiedz Link Zgłoś
hecer Re: chorego należy leczyć 05.08.08, 10:36 ...ale przeciez go usunac sie nie da, nie ma takiej wiekszosci w parlamencie i nie bedzie... Ale mam pytanie: czy nie ma takiej mozliwosci aby zrobic jakies referendum o odsunieciu go? Albo o przyspieszonych wyborach? Chyba nie... A szkoda...trza sie jeszcze pomeczyc z nim lat pare.... Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Re: Dajcie spokój choremu człowiekowi 05.08.08, 14:54 eor napisał: > Lepiej spuścić zasłonę milczenia i nie znęcać się nad człowiekiem, który > najwyraźniej cierpi, i to poważnie. Przetrzymaliśmy już niemal 3 lata z tym > wyrobem prezydentopodobnym, wytrzymamy jakoś jeszcze 2 lata. Obejrzymy jeszcze > pewnie kilka popisów, być może nawet w stylu posła Janowskiego, bo to ta sama > jednostka chorobowa, ale już nawet dyżurni forumowi pisowcy nie wiedzą co > napisać po jego wyskokach i ograniczają się do jakichś bzdurnych przepychanek > słownych, albo ględzenia o urokach Peru, ni stąd ni z owąd. Czy to "Choroba Palikota"? Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Re: No i gdzie jest ten dokument? 05.08.08, 14:47 alatien napisał: > Widzial ten dokument? A gdzie? W jakich okolicznosciach? Ktos mu pokazal? > Znalazl w toalecie? WSI mu podsunelo? > > Mowic ze cos sie widzialo to kazdy moze powiedziec. Udowodnic to, to co innego. > Jak na razie to prezydent tylko posycil swoja paranoje... > A może to"Choroba Palikota"? Odpowiedz Link Zgłoś
karol9968 Re: L.Kaczyński to najgorszy Prezydent! 05.08.08, 14:00 Najgorszy to malo powiedziane. Odpowiedz Link Zgłoś
o.beyzyma Re: L.Kaczyński to najgorszy Prezydent! 05.08.08, 14:24 Najgorszy czy nie, chory czy zdrowy, ale odznaczoy orderem Jarosława Mądrego (na Ukrainie) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: L. Kaczyński to najgorszy prezydent w dziejac 05.08.08, 10:41 albo lepiej napisac: no to wypie..j niedojdo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
toberson ReTusk to najgorszy Premier w historii RP!! 05.08.08, 10:59 Donald nic nierobi tylko sie zre z Prezydentem!!Mialy byc cuda i druga Irlandia a jest druga Bialorus!!!Ten nieudaczny rzad musi odejsc bo Polska sie cofa do tylu!!Brak postepu w Polsce widac na codzien!!Jak dlugo mozna tolerowac Idiotow z RP!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 toberson - tys to cofniety do przodu, tak jak i 05.08.08, 11:39 pozostala elyta pis-bolszewii. Congratulation. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: ReTusk to najgorszy Premier w historii RP!! 05.08.08, 11:54 Przypomnij mi prosiaczku, kto, kiedy i jakimi słowami obiecał ci cuda Odpowiedz Link Zgłoś
keeslaff Re: ReTusk to najgorszy Premier w historii RP!! 05.08.08, 13:29 Post napisany piękna wolszczyzną. brak postępu widac w każdym poście pisuara Odpowiedz Link Zgłoś
pola-live Re: ReTusk to najgorszy Premier w historii RP!! 05.08.08, 19:47 Wynika stąd, że można cofać się również do przodu ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Spisek, który przygotował mu cieć Kamiński 05.08.08, 08:32 dan3iger napisał: > W końcu jakowyś spisek, kartofel więc czuje się lepiej i swobodniej. On ze swoi > m > bratem jak nie mają żadnego spisku u czy układu jako wroga to tracą wiatr w > skrzydłach. Co to za chore umysły... ******************************* Prawdopodobnie jego cieć Kamiński przygotował raport, by Mamrot poczuł się doceniony. Po olaniu Mamrota przez prezydentów Litwy i Łotwy pewnie się znów obraził i nabzdyczył. www.polityka.pl/_gAllery/11/07/66/110766/Prezydent_375.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Ja też taki dokument napisałem 05.08.08, 08:33 ... i to nie jest żadna tajemnica. Żal tylko, że to nie zostało (jak dotąd) zrealizowane: www.skubi.net/macierewicz.html Odpowiedz Link Zgłoś
freon Szatani są wciąż czynni... 05.08.08, 09:23 To się będzie pogłębiać. Obstawiam taką wypowiedź kaczki za rok: "Jest taki plan, żeby mnie wysadzić w powietrze albo zwyczajnie kill'im. Widziałem, jak Schetyna pakował czeski plastik, normalnie, do takiego samochodziku zabawki, żeby podjechać pod moją lymozynę i bum. A jak wczoraj wracałem helipokterem z Helu, to widziałem minister Piterę jak rzucała urok na mój pałac. W tym samym czasie marszałek Komorowski przecinał mi przewody hamulcowe w aucie, a Ćwiąkalski przywiązywał ładunki do białych myszek." Odpowiedz Link Zgłoś
melee Re: Wszyscy durnie 05.08.08, 11:06 Prezydent wszystkich durnych nadaje jak jego idol Rydzyk. W pakiecie wysłać ich na Marsa wraz z uroczą żonką, bratem, episkopatem i Suskim. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.resistance Jakim to trzeba być człowiekiem 05.08.08, 11:11 ktory nie umie stanąć w obronie swojej rodziny przed takim typem jak rydzol Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 nie mielismy miec od dzisiaj wakacji?? 05.08.08, 11:17 W ostatnim tygodniu ucieszylam sie z zapowiedzianego przez "wielka kancelaryje" pisdenta, ze tenze - wreszcie - wylaczy sie na 3 tygodnie i da ludziom odpoczac. Czyzby i ten "komunikat" nie byl ze schorowanym umyslowo i alkoholowo pisdentem uzgodniony?? A moze boi sie o swoj stolek, by mu go "podstepnie" spod kaczego zadka nie wyciagnac? Odpowiedz Link Zgłoś
cielemecky Re: Szatani są wciąż czynni... 05.08.08, 10:00 nie Schetyna, a wg wolskiej nomenklatury - SZETYNA. A poza tym wszystko się zgadza :) Odpowiedz Link Zgłoś
porarelaksu Re: Szatani są wciąż czynni... 05.08.08, 11:46 Freon, masz u mnie szóstkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
karol9968 "pan prezydent"-prosze odejsc i wstydu oszczedzic 05.08.08, 13:57 Wystarczy taj zenady. Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Re: Prezydent: Jest dokument w sprawie usunięcia 05.08.08, 14:45 airkomin napisał: > Ale czemu impeachment, przecież to polskie słowo - pisze się impiczment. Zęby > bolą... Po polsku mówi się "Spieprzaj dziadu". Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej123 Prezydent: Jest dokument w sprawie usunięcia mn... 05.08.08, 07:52 im wcześniej tym lepiej, nad czym tu sie zastanawiać Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Jaki niewygodny, toz to smierdzace lajno 05.08.08, 08:24 tylko jest. Na takiego nawet sznura szkoda. Moglaby mu juz watroba pasc, ilez mozna skonczonego alkoholika i bylego TW na stanowsiku prezydenta RP ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
majkel33 Różnica polega na tym, 05.08.08, 08:31 że tym razem zgodnie z obowiązującym w Polsce prawem i procedurami przewidzianymi przez konstytucję. Nawiasem mówiąc, to człowiek który stwierdza, że jak wybory wygra PO to będzie wetował wszystkie ustawy nie nadaje się do bycia prezydentem!!! Świadczy to odpowiednio o poziomie braci K. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper W 2005 wyborcy zdecydowali o wygranej PiS 05.08.08, 08:48 i Kaczyńskiego, dwa lata PiS spędził na krytyce PO zamiast rządzić, prezydent dał się poznać jako ostatnia łajza i nadal to czyni, w 2007 wyborcy pokazali PiS-owi ławkę z czym nie moga się pogodzić a prezydent nadal niczego sie nie nauczył i uważa społeczeństwo za wrogie sobie kamuflujac to nazwa PO, komunisci robili to samo, wskazując "wrogów ustroju", "zaplutych karłów reakcji" niektórzy szli na współpracę, prawda panowie Kaczyńscy? Nie trzeba zadnej procedury odwoławczej,mleko i tak sie rozlało, PO zamierza spokojnie czekać do końca kadencji i wcale nie jest pewne że Tusk wystartuje, wykonał odważny i ryzykowny krok zostając premierem.Współczuje tym którzy oddali głoś na obecnego prezydenta i pisiorków, nic w życiu nie zrozumieli, dalej głosują na PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Słaba masz kiepełę, to taktyka PiS-u. 05.08.08, 08:38 Od 2005 ja stosują, hasłem obowiązującym jest :"zatopic platforme" zgadnij kto to powiedział? Przeanalizuj na chłodno zachowania i wypowiedzi poszczególnych polityków, buchnij sie trzy razy w pierść i zastanów komu słuzysz? Prawdzie czy cynicznej waldze o władzę? Twoje wypowiedzi pokazują że działasz według pewnego schematu i nie jestes zdolny do prawidłowej oceny faktów, współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
prawyprosty Prezydent: Jest dokument w sprawie usunięcia mn... 05.08.08, 07:52 Wydaje mi się, że raport o stanie zdrowia prezydenta słusznie nie został sporządzony. Wszak gołym okiem widać, że nasz prezydent nie czuje się najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak A Goliat to symbol niezmeczenia 05.08.08, 08:27 bucu? Co ci znowu w smsie napisali, cytat z Bibli? Nie zrozumiales kmiocie to zapytaj co autorzy na mysli mieli polskojezyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Myslenie to nie jest jego mocna strona:))) 05.08.08, 08:52 z książek mógł przeczytac najwyżej tytuły reszte zna ze słyszenia z bazaru bo nie wierze by słuchał RM albo odwiedzał kosciół, Odpowiedz Link Zgłoś
o.beyzyma Re: Prezydent: Jest dokument w sprawie usunięcia 05.08.08, 14:37 Raport o stanie zdrowia prezydenta kancelaria na pewno przygotowała, ale nie znalazł się zapewne żaden profesor medycyny z autorytetem, który by zechciał to podpisać... Odpowiedz Link Zgłoś
szatanskipomiot Re: Prezydent: Jest dokument w sprawie usunięcia 06.08.08, 07:48 "I proszę mi powiedzieć, czy w którymkolwiek z tych momentów widać było, że ja mam jakieś wady, jeżeli chodzi o stan zdrowia" - pytał prezydent." L. Kaczynski W kazdym!!!!!!!!! Szczegolnie jesli chodzi o zdrowie psychiczne, ale sraczka tez stanowi duzy problem, szczegolnie podczs publicznych wystapien. Jak mozna reprezentowac kraj na arenie miedzynarodowej z pelnymi gaciami? Odpowiedz Link Zgłoś
drdr2 Prezydent: Jest dokument w sprawie usunięcia mn... 05.08.08, 07:52 pierwsze skojarzenie z hasłem Kaczyński: WSTYD i ZAŻENOWANIE Odpowiedz Link Zgłoś
jkmjkm Re: Prezydent: Jest dokument w sprawie usunięcia 05.08.08, 08:08 KOT. Ten facet na kota. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Prezydent: Jest dokument w sprawie usunięcia mn... 05.08.08, 07:52 A czego mozna spodziewac sie po PO?Przeciez wszyscy pamietamy jak Sluzby Specjalne rekoma Miodowicza (syna bylego czlonka KC PZPR), zlikwidowaly kandydature Cimoszewicza.Prezydentem mial byc Tusk.Szli , na nic nie patrzac.Stalo sie inaczej.WSI,AW i PRLowskie sluzby zagniezdzily sie w Platformie.To jest przechowalnia.Wiadomo ze byli agenci szukaja politycznego zaplecza.Znalezli. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Wedlug mnie jego choroba ma charakter maniakalny. 05.08.08, 07:55 Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Panstwo cieni.............. 05.08.08, 07:56 Wolna Polska.Dopiero we wrzesniu 2006 roku zlikwidowano Wydzial V.To w tym wydziale sfabrykowano jolalke Jaroslawa Kaczynskiego.To tam falszowano dowody osobiste , to tam zakladano podsluchy.Trzeba dodac ze Wydzial V nie byl znany nawet poslom z sejmowej komisji ds. służb specjalnych .Dzialali jak za najlepszych czasow PRL. Informacje o powstaniu „lojalki" Kaczyńskiego w V Wydziale potwierdził gen. Andrzej Kapkowski, szef UOP w latach 1996-1997. – Istnieje pewien personalny związek między sprawą lojalki, a tym wydziałem. Mamy 2008 rok.Panstwo cieni czyli Sluzby w natarciu.Funkcjonariusze Agencji Wywiadu chcieli skompromitować szefa AW za czasów PiS generała Zbigniewa Nowka.A jak zadzialala Agencja.Poprzez swoich, przekazala mediom ze za czasow PiS przyznawano funkcjonariuszom nielegalnie mieszkania.Po sprawdzeniu tych informacji okazało się, że Nowek i jego kilkunastu współpracowników spoza Warszawy faktycznie otrzymało mieszkania w stolicy, ale zostały one przyznane zgodnie z prawem, co poświadczył nowym władzom Agencji wiceszef rządowych prawników dr Jacek Krawczyk.Co robi Agencja Wywiadu? Zleciła niezależną ekspertyzę prawną u znanego radcy prawnego. I choć znajdowały się w niej zdania, że oficerowie mieli prawo do mieszkań, to konkluzje były dla ekipy Nowka "miażdżące". I na zakonczenie. Otoz ten niezalezny radca prawny mial niejawny etat w Agencji wywiadu. Cienie sa przy nas.Nawet gdy nie swieci slonce. Odpowiedz Link Zgłoś
polsz lojalka Kaczyńskiego 05.08.08, 10:14 to jedyna na świecie sfałszowana lojalka. Jak jest lojalka kogoś innego to na pewno jest prawdziwa, jak jej nie ma to znaczy, że została zniszczona ale lojalka Kaczyńskiego jest z cała pewnością sfałszowana. To oczywista oczywistość Odpowiedz Link Zgłoś
pan.tofelek Re: Prezydent: Jest dokument w sprawie usunięcia 05.08.08, 08:11 presentation1 napisał: > A czego mozna spodziewac sie po PO?Przeciez wszyscy pamietamy jak Sluzby Specja > lne rekoma Miodowicza (syna bylego czlonka KC PZPR), zlikwidowaly kandydature C > imoszewicza.Prezydentem mial byc Tusk.Szli , na nic nie patrzac.Stalo sie inacz > ej.WSI,AW i PRLowskie sluzby zagniezdzily sie w Platformie.To jest przechowalni > a.Wiadomo ze byli agenci szukaja politycznego zaplecza.Znalezli. Lesiu W. - czemu zawsze wytykasz wszystkim byłe członkostwo w PZPR sam będąc pier...ym SBekiem??? no proszę odpowiedz chociaż raz na takie pytanie TW Lesławie W. Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re: Jest dokument w sprawie usuniencia Rzadu!!! 05.08.08, 11:16 Rozwiazac Rzad POsrancow i rozpisac wybory!!Wszyscy maja dosc matactwa POsrancow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Jest dokument w sprawie usuniencia Rzadu!!! 05.08.08, 13:27 Odpowiem częstym na forach słowem buahahahahahahaha :) Wszyscy są za odwołaniem rządu piszesz. Wszyscy czyli kto? Ty, babcia, Twój chomik i koledzy z koła terapeutycznego? Keep on dreaming, synu Tobera. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Człowieku!Obudż się!!! 05.08.08, 08:48 presentation1 napisał: > A czego mozna spodziewac sie po PO?Przeciez wszyscy pamietamy jak Sluzby Specja > lne rekoma Miodowicza (syna bylego czlonka KC PZPR), zlikwidowaly kandydature C > imoszewicza.Prezydentem mial byc Tusk.Szli , na nic nie patrzac.Stalo sie inacz > ej.WSI,AW i PRLowskie sluzby zagniezdzily sie w Platformie.To jest przechowalni > a.Wiadomo ze byli agenci szukaja politycznego zaplecza.Znalezli. Minęło 20 lat!!!Obudż się, człowieku!Zejdż na ziemię! I idż do lasu, bo może spotkasz tam jeszcze partyzantów albo żołnierzy z verwolfu! Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.resistance Prezio chyba nie tylko pije ale i ćpa 05.08.08, 10:33 wszak prezydencki diler jest na wolności i jest możliwe bo takiego bełkotu to jeszcze nikt nie pokazał Odpowiedz Link Zgłoś
porarelaksu Re: Prezydent: Jest dokument w sprawie usunięcia 05.08.08, 11:54 presentation1 napisał: > A czego mozna spodziewac sie po PO?Przeciez wszyscy pamietamy jak Sluzby Specjalne rekoma Miodowicza (syna bylego czlonka KC PZPR), zlikwidowaly kandydature Cimoszewicza. Szalenie trafna uwaga. Na pewno pisząc to, opierałeś się na najnowszych badaniach amerykańskich naukowców, którzy udowodnili, że "bycie byłym członkiem KC PZPR" pozostawia trwały ślad w DNA. Potomek "byłego członka KC PZPR" tuż po narodzeniu zaczyna knuć szatańską intrygę zniszczenia Polaków. Badania te dowiodły także, że obdarzeni genem "byłego członka KC PZPR" już w łonie matki stają się niechętni prawicy a zwłaszcza formacji PiS, choć niekoniecznie jeszcze wiedzą, czym ona jest. Trzymaj tak dalej. Życzę owocnych poszukiwań na polu genetyczno-genealogicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
krzyszmal usunac Kaczora 05.08.08, 07:55 chamie, kretynie, brzdacu, kaczko, oszczedz nam wszystkim zejdz ze sceny puki jestes wielki (ups wyrwalo mi sie), puki cie widac, bos zalosny, pamietam kampanie "silny prezydent...." bla bla bla.... wiekszego tchorza to nie znam, polityk jak z koziej d...py traba, prezydent jednej slusznej partii, maly zakompleksiony karzelek dobranoc.... Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re: usunac Kaczora Donalda!! 05.08.08, 11:03 Donald to psychol ktory nie panuje nad soba!!Zamknac Donald i rozpisac wybory!!Narod ma dosc Posranego partactwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melee Re: usunac Kaczora Donalda!! 05.08.08, 11:07 toberson napisał: > Donald to psychol ktory nie panuje nad soba!!Zamknac Donald i > rozpisac wybory!!Narod ma dosc Posranego partactwa!!! Zawsze możesz zgłosić inicjatywę. A jeżeli ci się wydaję, że wróci twój PIS i jego przydupasy to się mylisz. Odpowiedz Link Zgłoś
porarelaksu Re: usunac Kaczora Donalda!! 05.08.08, 11:57 toberson napisał: >Narod ma dosc Posranego partactwa!!! Toberson, naród to ty zostaw w spokoju. Jako jeden z jego członków (narodu), to na razie mam dosyć twoich postów. Odpowiedz Link Zgłoś
anwb Prezydent: Jest dokument w sprawie usunięcia mn... 05.08.08, 07:55 PO jak zwykle działa za wolno. Trzeba było tego szkodnika usunąć już dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
optimistic Re: czyli.... na hak? 05.08.08, 08:00 coś Ty!! Hak dla Niego za wysoko - ktoś musiałby Go podsadzić:) Albo stołek Mu podstawić...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxxx Mały podły człowieczku ... 05.08.08, 07:55 ... Ty nawet nie zasługujesz na słowo "impeachment", Ty zostałbyś po prostu wykopany ze stołka, na którym teraz zasiadasz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kin-iu [...] 05.08.08, 07:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
optimistic Nie PO, a obywatele 05.08.08, 07:58 Cię niedługo odsuną!!! Ukradłeś księżyc - może tam się wybierz i sobie prezydentuj?? Odpowiedz Link Zgłoś
landsbergis Prezydent: Jest dokument w sprawie usunięcia mn.. 05.08.08, 07:59 Paranoja i Schizofrenia. Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynt33 Prezydent: Jest dokument w sprawie usunięcia mn... 05.08.08, 08:00 Jeśli wszystkie działania w sprawie usunięcia prezydenta byłyby zgodne z prawem, nie widzę w tym nic złego. Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Re: Prezydent: Jest dokument w sprawie usunięcia 05.08.08, 08:06 Pal licho co robi PO. To prawie caly narod ma tego faceta "pelny pysk". Przyklejony abo co? Odpowiedz Link Zgłoś
sunlama jeszcze ósmej a tylu POłamańców już dyżuruje 05.08.08, 08:01 a Ojciec PijaR śpi a jak się obudzi będzie liczył łatwe pieniądze naiwniaków mających wrażenie że rządzą. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak To nie jest tak jak u ciebie w rodzinie 05.08.08, 08:35 ze twoja matka wychodzi wieczorem do pracy i wraca rano ze slusznie zarobionymi diengami. Wystaw sobie ze czasami ludzie maja poglady niezalezne od tego ile im alfons odpala kmiotku. Odpowiedz Link Zgłoś
stasieczek5 Prezydent: Jest dokument w sprawie usunięcia mn... 05.08.08, 08:02 Procedura impeachmentu dotyczy TYLKO osobom SPRAWUJĄCYM urząd prezydenta. W tym przypadku procedura ta nie ma zastosowania bowiem w grę wchodzi jedynie bycie na etacie prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba Pan Rezydent jak zwykle zastosował... 05.08.08, 15:02 ...metodę pytyjską: 'wiem, ale nie powiem'... Odpowiedz Link Zgłoś
sknerus87 Gdyby taka akcja PO się powiodła... 05.08.08, 08:03 Ale ta cała sytuacja to tylko chory wymysł, o jakich już. wielokrotnie słyszeliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Prezydent: Jest dokument w sprawie usunięcia mn.. 05.08.08, 08:04 Można domniemać, że opór Pana Prezydenta w przekazaniu społeczeństwu raportu o swoim stanie zdrowia (do czego społeczeństwo i wyborcy mają prawo)jest spowodowane tym, że być może żaden uczciwy lekarz nie chce podpisać papieru, że Pan Prezydent jest zdrowy, albo że jest chory. Bo najlepiej jest się trzymać od Pana Prezydenta z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Dokumentu PO nie ma jest tylko pomówienie 05.08.08, 08:23 Tzn. nikt jeszcze nie podał jakiś konkretnych dowodów jego istnienia. Z równą pewnością można by było na przykład twierdzić, że PiS jako partia kociarzy pragnie wymordowania wszystkich psów w Polsce (dowód - Dorn z Sabą sa na cenzurowanym). Odpowiedz Link Zgłoś
porarelaksu Re:POsrancy oszukali narod i nic nierobia!!! 05.08.08, 11:59 Toberson, przestań w końcu stawiać się w roli głosu narodu. Naród chodzi na wybory, naród wybiera, naród ponosi konsekwencje. Jak się czujesz oszukany to pisz w swoim imieniu. Za dużo było w historii świata było szaleńców, co to za głos narodu się uważali... Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re:Rzad Tuska niepotrafi rzadzic krajem!!! 05.08.08, 11:18 Wiec uzywa PRL-owskich taktyk!!Jedynym wyjsciem jest dymisja rzadu nieudacznikow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zohen "prezydencie" kaczyński! Idź sobie już!!! 05.08.08, 08:05 Gdyby najgorszy prezydent tysiąclecia miał odrobinę honoru odszedłby sam. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Po pierwsze, po drugie 05.08.08, 08:06 Po pierwsze - każdemu wolno rozważać usunięcie Pana Prezydenta (Kaczyńskiego) z urzędu, byle zgodnie z prawem. Rozumiem, że dla Słońca Beskidów pozbawienie go waadzy to zbrodnia stanu, ale tak nie jest. W końcu nawet niejeden forumowicz snuje marzenia o tym, jakby tu się pozbyć Pana Prezydenta (Kaczyńskiego). Demokratyczny ustrój przewiduje usuwanie w określonych sytuacjach ze swych stanowisk nawet prezydentów. Po drugie - jeżeli Kaczyński ma ten "dokument" (czyli zapewne notatkę) w ręce, to niech go pokaże. Inaczej - po raz kolejny - ośmiesza się. Swoją drogą, jeżeli ma taką notatkę, to ciekawe jaką drogą ją otrzymał... Odpowiedz Link Zgłoś
qc po trzecie nie usuwac 05.08.08, 08:11 ani nawet tego nie rozwazac. Bylby to bardzo zly precedens na przyszlosc. Zrobic nalezy natomiast wszystko aby koltunska szuja sama odeszla. Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar Jakie Słońce Beskidów, co najwyżej Gór Święto 05.08.08, 08:11 krzyskich, bo rejon Gosi Krótka Rączka Odpowiedz Link Zgłoś
signal impeachment to prawne odwołanie 05.08.08, 08:06 a pan zasłużył na takie jak najbardziej ! Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Scenariusz odwołania Kaczyńskiego z urzędu, czyli 05.08.08, 08:10 tzw. impiczment. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Im picza mętów częściej będzie zabierać głos, tym 05.08.08, 08:09 pewniej będzie to jej ostatnia kadencja. Szkoda tylko że to będzie tak długo jeszcze trwało. Odpowiedz Link Zgłoś
karlik.h Re: Im picza mętów częściej będzie zabierać głos, 05.08.08, 08:55 I tu się mylisz Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 .......Mowilo sie o SLD................ 05.08.08, 08:09 Dzis to samo a nawet gorsze rzeczy mozna powiedziec i nie tylko.Mozna udowodnic ze PO stworzyla struktury wywiadowcze przeciwko panstwu polskiemu we wlasnych szeregach.Podczas gdy SLD w miare oczyscilo swoje szeregi, PO przyjelo pod swoje skrzydelka wszystkich ktorzy tylko chcieli , a mieli powiazania ze Sluzbami.PO dzisiaj dokladnie korzysta z kontaktow esbecji.To tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: .......Mowilo sie o SLD................ 05.08.08, 08:13 yntelygencja z Ciebie aż pryska :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar Prezerwatywa1 wszyscy wiedzą że esbiekiem jest sie 05.08.08, 08:14 do końca, więc oszczędź nam Swoich mądrości Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: .......Mowilo sie o SLD................ 05.08.08, 08:45 presentation1 napisał: > Dzis to samo a nawet gorsze rzeczy mozna powiedziec i nie tylko.Mozna udowodnic > ze PO stworzyla struktury wywiadowcze przeciwko panstwu polskiemu we wlasnych > szeregach.Podczas gdy SLD w miare oczyscilo swoje szeregi, PO przyjelo pod swoj > e skrzydelka wszystkich ktorzy tylko chcieli , a mieli powiazania ze Sluzbami.P > O dzisiaj dokladnie korzysta z kontaktow esbecji.To tyle w temacie. Zadne mówiło się. Te bzdury rozpowiadali głównie aktywiści PiS z tchórzem Zero na czele. Teraz to samo wieśmaki trąbią o PO. I tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback Re: .......Mowilo sie o SLD................ 05.08.08, 11:31 Mozna udowodnic? Udowodnij. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Prezydent był dzisiaj wyjątkowo niedysponowany 05.08.08, 08:14 W czasie tradycyjnych porannych popierduszek w Sygnałach zdążył ponadto: - nazwać krytyków PIS zdrajcami ojczyzny (zarzucił im działanie w obcym interesie) - niepytany wypluć z siebie tyradę o najgorszym, absolutnie najgorszym rządzie w historii jaki mamy teraz Częściowo tłumaczyć to można wczesną godziną. Wszak nas prezydent jest znany z pracowitości i przed 10.00 to on pracy nie zaczyna zazwyczaj. Sadze jednak ,że Głowa Państwa powinna myślec o tym co mówi niezależnie od pory dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar podziwiam Cię iq-ok, trzeba mieć dużo samozaparcia 05.08.08, 08:18 żeby słuchać wywodów tego hobbita Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Prezydent był dzisiaj wyjątkowo niedysponowan 05.08.08, 08:27 Sam sobie współczuję. Wiesz pilne zlecenie do zrobienia, radio w tle i tak wpadło w ucho. Odpowiedz Link Zgłoś