damianbsc 13.08.08, 11:19 1000zl/dziennie . . . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
junak98 Kierownik latawca 13.08.08, 12:04 "najładniejsze plaże, m.in. Mielno" ale się uśmiałem chyba najladniejsza plaża złożona z butelek i puszek najbardziej zaśmiecona jaką widziałem powiedział bym gdzie jest najładniejsza bo zwiędziłem wszystkie miejscowości nad polskim morzem ale nie zrobie tego bo wole taką informacje zatrzymać dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
stadowilqw Re: Kierownik latawca 13.08.08, 12:36 od 300 do 1000 dziennie zależy od ilości chętnych ale "W ciągu miesiąca jest tzw. 8-12 dni lotniczych" czyli przy dobrych wiatrach max 12000 można wyciągnąć ale można też 2400. Odpowiedz Link Zgłoś
tiramisu8 Re: Kierownik latawca 13.08.08, 18:17 osiem dni za dwa czterysta to malo? Przez dwadziescia trzy dni masz wakacje za frajer. A ludzie placa za wakacje po dwa trzy tysiace za dwa tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
ragnah Prymitywna bezmyślność! 13.08.08, 17:06 Plaża, masa ludzi a bubek między nimi "se lata". Spadnie na kogoś, złamie kręgosłup albo zrani liną. A policja pewnie śpi... Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
tiramisu8 Re: Kierownik latawca 13.08.08, 18:16 mozna zarobic tysiac a mozna i trzysta zlotych. Pieniadze zaleza od ilosci chetnych, najczesciej jest tak, ze jak jest cieply dzien a mimo to jest leciutki wiaterek to i sa chetni, w silny wiatr malo osob sie decyduje i ryzyko wieksze ze nie uradzisz goscia ja bawilem sie w to kiedys, myslalem ze fajna praca i wypoczne sobie przy okazji ale chetnych bylo tak wielu ze o wypoczynku nie bylo mowy. Ale wspomnienia z pracy i pieniadze byly niezle. Odpowiedz Link Zgłoś
hid-den Kierownik latawca - praca na wakacje 14.08.08, 00:46 Ludzie,czy wy tylko potraficie liczyć pieniądze?To jest super,i pomimo swojego wieku,będę robiła wszystko,żeby spróbować! Odpowiedz Link Zgłoś
piotras_wlkp Te 1000zł dziennie to niezła ściema. Jeśli klient 14.08.08, 09:17 płaci 20zł ,to potrzeba ich 50ciu dziennie ,a pewnie nawet więcej bo z tego tysiąca właściciel na pewno coś zabierze. Zastanawiam się jaka jest odpowiedzialność takiego kierownika latawca w razie np. wypadku. De facto podobne to jest do szkolenia paralotniowego ,ale tam trzeba mieć uprawnienia ,ubezpieczenia itp ,a tutaj wystarczy pierwszy lepszy mięśniak co utrzyma linki latawca ? Odpowiedz Link Zgłoś