1zorro 16.08.08, 07:34 zilni, zwarci, gotowi....I guzika tez nie oddamy! Juz to kiedys slyszalem.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czan-dra Lech Kaczyński: Armia ma być silna 16.08.08, 08:10 Powiedział to ktoś kto wojsko zna z serialu "Czterej pancerni i pies". Panie K. apeluje o troche pomiarkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
ipswich1 Ja tez to slyszalem 16.08.08, 08:14 1zorro napisał: > zilni, zwarci, gotowi....I guzika tez nie oddamy! Juz to kiedys > slyszalem.... ale po badaniu urologicznym. Tak powiedzial lekarz o stanie moich zwieraczy. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Ja tez to slyszalem 16.08.08, 09:54 czego nie moze powiedziec nasz "wielki jaszczomp".... Odpowiedz Link Zgłoś
henasek Lech Kaczyński: Armia ma być silna 16.08.08, 15:41 Silni, zwarci, gotowi... Na defiladę wystawiono wszystkie sprawne pojazdy, a nawet te z muzeum aby wydawało się, że jest ich więcej. Komandosi z Bielska defilowali jako jedyni bez broni - czyżby się ich bano? Bo to jedyni profesjonaliści w armii. Odpowiedz Link Zgłoś
pumpernik Lech Kaczyński: Armia ma być silna 17.08.08, 09:17 Silni, zwarci, gotowi. Tyle, że w w ciągu 17 dni września 1939, prymas, prezydent, premier, ministrowie, naczelny wódz wraz z żonami, kochankami, kotkami, pieskami, kanarkami zwyczajnie zwiali za granicę. Zostawili kraj, ludność cywilną, jeńców w rękach najeźdźców. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Re: Lech Kaczyński: Armia ma być silna 17.08.08, 11:25 Nie "w ciągu", tylko akurat po południu 17 września - ciekawe czemu? I bynajmniej nie wszyscy - szczątki tych, którzy postanowili jednak zostać "w rękach najeźdźców" do tej pory mozolnie odkopywane są w Rosji i na Ukrainie. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Lech Kaczyński: Armia ma być silna 17.08.08, 11:20 Armie ma...-W K K,nie Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Re: Lech Kaczyński: Armia ma być silna 17.08.08, 11:28 Wolę by silna była nasza służba zdrowia. Może najpierw sprywatyzować armię? Wiem - pomarzyć sobie nie można czy co. Tak naprawdę silną armię możemy mieć wkrótce po: rtoip.ovh.org/trash/ktl.swf Odpowiedz Link Zgłoś