marzec3 27.08.08, 07:03 Kącki, wtopiłeś: temat już został opisany dwa tygodnie temu przez konkurencję. Wystarczyło pogooglać. Buhahahaha ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adalbert66 Podejrzany, po awans marsz 27.08.08, 09:25 Kacki Pulizera za to nie dostaniesz.To bzdetny artykul ktury juz nakrecali inni.Poza tym nie piszesz prawdy ale tez ujawniasz nazwiaska a to nieladnie.Powinienes wiedziec ze istnieje domniemanie niewinnosci i polityka.Ale mozna sie dochrapac redaktora naczelnego w taki sposob....pozniej za nekrologami bedziesz prostowal arykul.Powodzenia w awansie. Odpowiedz Link Zgłoś
gajane4 Podejrzany, po awans marsz 27.08.08, 10:48 No i co z tego? Trochę wstydu, może przeniesienie do innej komendy, a wyższa pensja i emerytura zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 po chatę marsz 27.08.08, 11:38 i tak szefowa s. MSWiA we wrocku wmeldowała mnie sie do chaty z całą rodzinką zamurowując wejscie. W tym czasie uderzeniem w głowe ginie mój ojciec (i 3 inne nagłe zgony w tych mieszkaniach w ciągu ok. roku) a ja przegrywam firme w sadzie 3 instancje z firmą której nigdy nie było z odsetkami karnymi rocznymi 182,5% . Myslałem że to jakieś jaja kwadratowe ale jak poczytałem klientnaszpan.blogspot.com/ to sie wszystko wyjasniło i teraz mamy haki nawet na obecnego a dawniej aresztowanego szefa izby skarbowej i sędziów. Opis tej sytuacji i dowody fałszerstw z pieczęciami z orłem w koronie przesłałem imiennie do każdego POsła i SENatora RP ()560 odbiorców i 2 miesiace cisza. Teraz wcale sie nie dziwie, że Niemcy w 1939 roku chcieli tu zaprowadzić siłowo porządek prawny podobnie i CCCP. Mnie zamurowali we własnej chacie (u.miasta Wrocławia)pozdrawiam www.twojprezydent.pl Odpowiedz Link Zgłoś
red_adidas Re: po chatę marsz 27.08.08, 12:02 Każdego mi szkoda. A czemu masz taką ksywkę?.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: po chatę marsz 27.08.08, 12:50 red_adidas napisał: > Każdego mi szkoda. > A czemu masz taką ksywkę?.:))) a no bo - z minusem daje + a coś mnie sie wydaje że chyba jestem debilem 13 - to mój i żony dzień urodzin i slubu. Bo walę glową w mur prawników i urzednuików kanciarzy mam na więkrzość kwity urzedowe i zagalopowałem sie w myśl wpjolonych we mnie przez rózne szkoły i organizacje doktryn uczciwego spradiedliwego społecznie zarządzania i tym podobnych.... gdy tym czasem słowo uczciwość i prawość została wykreslona ze słownictwa w kraju i ot co pozdrawiam Cię Odpowiedz Link Zgłoś
deerzet Re: pomoc 27.08.08, 13:56 Eks-minister MENiS-u, dziś adwokat, chętnie bierze takie sprawy. Tu - powinien nawet za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Podejrzany, po awans marsz 27.08.08, 19:49 dzieki a jakie namiary. Ja uwielbiam bo sie przyzwyczaiłem do sportów exremalnych. Przeżyłem. MSWiA z milicją , sądami, prakuratura i oczywiscie urzedem miasta wrocka spacyfikowali mi wszystko nawet konto w Banku Zachodnim BZWBK do zera na korzyść fikcyjnej zwycieskiej firmy. Radoche mam co niemiara powpadali hurtem we własne sieci. Pamietacjcie ze to z mojego wrocka zarząd MSWiA, Policji, Kultury i we wszystkich ministerstwach a sędzia wymuszał rozwód z zarządu organizacji sędziowskiej Justita. Co nie wiedzieli że jestem inzynierem od strategii zarządzania w tym wojskowej. Mnie pacyfikować? pozdrawiam www.twojprezydent.pl matrwię się co bedzie z tymi spacyfikowanymi przez obecne organy bezpieczeństwa i nasza Polską twarzą na świecie Odpowiedz Link Zgłoś