funny5 05.09.08, 16:23 W sprawie umoczony jest Ziobro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2_x_duck GW po stronie PO 05.09.08, 16:43 Zajadly atak na PiS nie ma konca. Nawet SLDowskie wiezienia sa dobrym sposobem na atak Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Donald, baranie, chodzi o Millera 05.09.08, 16:55 Tym razem chodzi nie o phłemieła, ale o premiera Millera. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Donald, baranie, chodzi o Millera 05.09.08, 17:29 ha ha ha ale fajnie parafrazujesz premiera, a mlaskać jak kaczor też potrafisz..;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
acid.jazz Re: Premier Tusk zamieszany w tajne więzienia CIA 05.09.08, 19:49 Nie było żadnych więzień. Sprawa dotyczy kilku lub kilkunastu osób w dłuższym okresie czasu, do tego nie trzeba żadnych więzień. Domniemani terroryści byli przetrzymywani pewnie w szkole wywiadu w Kiejkutach, żeby tam schować i "przesłuchiwać" jednego czy dwóch ludzi nie trzeba wielkiego halo, kilku zaufanych oficerów polskich służb być może opłacanych też przez CIA, jakaś klitka, wiadro z wodą i to wszystko. Sprawa była pewnie załatwiana na niskim szczeblu i mało kto o tym wiedział. To, że prezydent czy premier mógł nie wiedzieć wydaje mi się całkiem możliwe. Amerykanie mają u nas w służbach swoich ludzi i na pewno robią co chcą bez pytania polskich władz o zdanie. Polska to Trzeci Świat, bantustan. Odpowiedz Link Zgłoś
scalonik Re: Premier Tusk zamieszany w tajne więzienia CIA 05.09.08, 19:54 I to nie tylko z tego powodu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=84287596&a=84293360 Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Donald, baranie, chodzi o Millera 05.09.08, 18:17 poszeklu napisał: > Tym razem chodzi nie o phłemieła, ale o premiera Millera. > Tak, chodzi o millera i kwasniewskiego, oraz o osoby ich chroniace czyli wassermana,ziobre,kaczmarka i jaroslawa kaczynskiego...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: GW po stronie PO 05.09.08, 17:23 Oczywiście, że tak. Kto piał peany na cześć naszych amerykańskich "przyjaciół" - Miller..??, nie to kaczory szukają przyjaciół wśród bezlitosnych oprawców bezbronnych więźniów, widać z nimi jest im po drodze...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Akurat ja nie uwazam zeby bylo cos zlego w tych 05.09.08, 17:32 wiezieniach dla islamskich bydlakow. Poza tym jestem za jak najwiekszym sojuszem z USA. I Kaczory musza tam szukac przyjaciol Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Akurat ja nie uwazam zeby bylo cos zlego w ty 05.09.08, 17:36 W czasach komunizmu to byś sobie zawiązał chusteczkę komsomolca i wychwalał ZSRR, które walczy o pokój na całym świecie. .. Poza tym dlaczego mówisz "bydlaków", oni są takimi samymi fanatykami jak ty. Z taką samą siłą wierzą w te ideały jakie im immam podrzucił, w zasadzie nie widzę między wami większej różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: Akurat ja nie uwazam zeby bylo cos zlego w ty 05.09.08, 17:40 > W czasach komunizmu to byś sobie zawiązał chusteczkę komsomolca i wychwalał > ZSRR, które walczy o pokój na całym świecie. No pionierzy to byla ciekawa organizacja, ale troche to sie kloci z moja religia, bo jestem ministrantem. Raczej bym nie mogl > Poza tym dlaczego mówisz "bydlaków", oni są takimi samymi fanatykami jak ty. Z > taką samą siłą wierzą w te ideały jakie im immam podrzucił, w zasadzie nie widz > ę > między wami większej różnicy. A ja widze. Ja nie morduje ludzi na ulicy w imie Chrystusa. To ze Polska pomaga w ich tepieniu to zasluga nie wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Akurat ja nie uwazam zeby bylo cos zlego w ty 05.09.08, 17:46 2_x_duck napisał: > > > W czasach komunizmu to byś sobie zawiązał chusteczkę komsomolca i wychwal > ał > > ZSRR, które walczy o pokój na całym świecie. > > No pionierzy to byla ciekawa organizacja, ale troche to sie kloci z moja > religia, bo jestem ministrantem. Raczej bym nie mogl I Ty jako ministrant nie masz nic przeciwko torturowaniu ludzi!!!!! wybacz, ale wprost mnie zatkało na widok takiego relatywizmu. I nie razi cie ta że amerykanie sobie z naszej ojczyzny więznienie zrobili, taki patriota jesteś? > > A ja widze. Ja nie morduje ludzi na ulicy w imie Chrystusa. To ze Polska pomaga > w ich tepieniu to zasluga nie wstyd. Zabijanie ludzi, torturowanie nazywasz -"tępieniem"!!!?!!!?? Zaiste nie zrozumiem czego was uczą na lekcjach religii. Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: Akurat ja nie uwazam zeby bylo cos zlego w ty 05.09.08, 18:05 > I Ty jako ministrant nie masz nic przeciwko torturowaniu ludzi!!!!! > wybacz, ale wprost mnie zatkało na widok takiego relatywizmu. > I nie razi cie ta że amerykanie sobie z naszej ojczyzny więznienie zrobili, tak > i > patriota jesteś? Czasami trzeba uzyc takich srodkow, zeby uratowac wiecej zyc ludzkich. Nie wolno byc okrutnym , Kosciol jest ogolnie przeciw torturom, ale wobec wyzszej koniecznosci mysle ze bylby to grzech usprawiedliwiony. A ze zrobili u nas w kraju wiezienie wiec widac tu jest dogodna lokalizacja. Dzieki takim dzialaniom USA od dawna nie bylo zadnych powaznych zamachow na terenie USA i UE > Zabijanie ludzi, torturowanie nazywasz -"tępieniem"!!!?!!!?? > Zaiste nie zrozumiem czego was uczą na lekcjach religii. Chodzi o tepienie pewnych zjawisk, a zabijanie na wojnie nie jest grzechem, podobnie kara smierci. Nie wolno tylkoz zabijac bez procesu i ludzi niewinnych Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Akurat ja nie uwazam zeby bylo cos zlego w ty 05.09.08, 18:11 > Czasami trzeba uzyc takich srodkow, zeby uratowac wiecej zyc ludzkich. Nie woln > o > byc okrutnym , Kosciol jest ogolnie przeciw torturom, ale wobec wyzszej > koniecznosci mysle ze bylby to grzech usprawiedliwiony. Bosze co to za religia bo na pewno nie katolicka? Nie ma wyjątków, w ewangelii ich nie znajdziesz chyba, że się posługujesz starym testamentem, ale wtedy nie mógłbyś być ministrantem. W USA nie, ale na skutek agresji USA na Irak i Afganistan zginęło już o wiele więcej ludzi niż w czasie sławetnego ataku. Rozumiem że życie tych ludzi jest dla ciebie zdecydowanie mniej warte niż życie cywilizowanych obywateli USA. A tak apropos zamachów to w USA nie ale w Anglii i Hiszpania tak. Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: Akurat ja nie uwazam zeby bylo cos zlego w ty 05.09.08, 18:16 Bosze co to za religia bo na pewno nie katolicka? > Nie ma wyjątków, w ewangelii ich nie znajdziesz chyba, że się posługujesz stary > m > testamentem, ale wtedy nie mógłbyś być ministrantem. Grzech kradziezy jest np. usprawiedliwiony jak kradniesz z glodu by ratowac zycie swoje lub kogos innego. Mord tez, jesli sluzy uratowaniu wiekszej ilosci ludzi lub obronie wlasnej, szczegolnie gdy wrog jest taki a nie inny. Niektorzy ksieza by zaprzeczyli ale ja tak to interpretuje > W USA nie, ale na skutek agresji USA na Irak i Afganistan zginęło już o wiele > więcej ludzi niż w czasie sławetnego ataku. Rozumiem że życie tych ludzi jest > dla ciebie zdecydowanie mniej warte niż życie cywilizowanych obywateli USA. A > tak apropos zamachów to w USA nie ale w Anglii i Hiszpania tak. Te zamachy tez byly juz dawno. A zycie ludzi w Iraku i Afganistanie tez jest wazne, ale dzieki USA maja szanse na lepsze zycie. Rezim talibow i Saddama zaslugiwaly na taki koniec. A poza tym lepiej zeby wojna byla daleko i zeby muslimy walczyly u siebie niz zeby skupiali sie na USA i Europie! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Akurat ja nie uwazam zeby bylo cos zlego w ty 05.09.08, 18:21 Ad. 1 to jak zaznaczyłeś Twoja interpretacja a nie oficjalne stanowisko kościoła katolickiego. Ad.2 "dzięki USA mają szansę".... bosze ale z Ciebie marzyciel..;P Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: Akurat ja nie uwazam zeby bylo cos zlego w ty 05.09.08, 18:31 > Ad. 1 to jak zaznaczyłeś Twoja interpretacja a nie oficjalne stanowisko kościoł > a > katolickiego. Ja tak interpretuje stanowisko Kosciola w sprawie usprawiedliwionego grzechu > Ad.2 "dzięki USA mają szansę".... bosze ale z Ciebie marzyciel..;P Mysle ze teraz im lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Akurat ja nie uwazam zeby bylo cos zlego w ty 05.09.08, 18:22 2_x_duck napisał: > > > W czasach komunizmu to byś sobie zawiązał chusteczkę komsomolca i wychwal > ał > > ZSRR, które walczy o pokój na całym świecie. > > No pionierzy to byla ciekawa organizacja, ale troche to sie kloci z moja > religia, bo jestem ministrantem. Raczej bym nie mogl > > > Poza tym dlaczego mówisz "bydlaków", oni są takimi samymi fanatykami jak > ty. Z > > taką samą siłą wierzą w te ideały jakie im immam podrzucił, w zasadzie ni > e widz > > ę > > między wami większej różnicy. > > A ja widze. Ja nie morduje ludzi na ulicy w imie Chrystusa. To ze Polska pomaga > w ich tepieniu to zasluga nie wstyd. Mowisz o tepieniu, czyli chodzi ci o mordowanie, a to znaczy, ze jestes takim samym morderczym sukinsynem jak oni...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: Akurat ja nie uwazam zeby bylo cos zlego w ty 05.09.08, 18:32 > Mowisz o tepieniu, czyli chodzi ci o mordowanie, a to znaczy, ze jestes takim > samym morderczym sukinsynem jak > oni...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Kara smierci tez wchodzi gre! Nie mowie o jakichs masowych mordach Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Akurat ja nie uwazam zeby bylo cos zlego w ty 05.09.08, 18:46 2_x_duck napisał: > > Mowisz o tepieniu, czyli chodzi ci o mordowanie, a to znaczy, ze jestes t > akim > > samym morderczym sukinsynem jak > > oni...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > > Kara smierci tez wchodzi gre! Nie mowie o jakichs masowych mordach Mowisz gnojku o tepieniu czyli mordowaniu muzulmanow, mowiesz to przy tam w takim tonie jak mlody faszysta o mordowaniu Zydow czy Polakow, jestes nieletni wiec moze lepiej bedzie dla ciebie jeseli ladnie przeprosisz zanim powiadomie dyrektora twojej szkoly, policje i kuratora. Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Moge wyrazac taka opinie 05.09.08, 18:49 Zreszta podobnie sie wypowiedzialem na WOSie. Nie jest to niezgodne z prawem. Niezgodne z prawem jest nawolywanie do przestepstw. Jak ktos mowi ze trzeba tepic kiboli to nie nawoluje do przestepstwa Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Moge wyrazac taka opinie 05.09.08, 19:00 2_x_duck napisał: > Zreszta podobnie sie wypowiedzialem na WOSie. Nie jest to niezgodne z prawem. > Niezgodne z prawem jest nawolywanie do przestepstw. Jak ktos mowi ze trzeba > tepic kiboli to nie nawoluje do przestepstwa Piszesz otwarcie gowniarzu o tepieniu muzulmanow, czyli nawolujesz do mordu, najciezszego z przestepstw. Teraz przepros jezeli nie chcesz miec jutro kuratora w domu i szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: Moge wyrazac taka opinie 05.09.08, 19:04 Podaj mi cytat w ktorym nawoluje do mordu. Nigdzie nie nawolywalem. Mowilem o tepieniu islamskieg fanatyzmu Odpowiedz Link Zgłoś
scalonik Re: Moge wyrazac taka opinie 05.09.08, 19:11 Nie rozumiem, jak możesz dyskutować z kolesiem, który Cię wyzywa od gó..arzy. To jakiś masochizm. Ja bym mu od razu powiedział, że jest prymityw i pieniacz. Po co się tak dawać obrażać? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Moge wyrazac taka opinie 05.09.08, 19:29 scalonik napisał: > Nie rozumiem, jak możesz dyskutować z kolesiem, który Cię wyzywa od gó..arzy. T > o jakiś masochizm. Ja bym mu od razu powiedział, że jest prymityw i pieniacz. P > o co się tak dawać obrażać? Ten gowniarz jest uczniem gimnazjalnym, nie ma nawet ukonczonych 15 lat i sam oficjalnie powtarza to na lamach tego forum, jezeli poczytasz wiecej jego postow to dowiesz sie, ze obecnie jest ministrantem, wiec chlopak jest gowniarzem tak jak ty jestes glupkiem, tutaj nie ma sie czym obrazac...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
scalonik Re: Moge wyrazac taka opinie 05.09.08, 19:34 Króliku, ty najwyraźniej leczysz sobie kompleks małego fi.utka tymi prostackimi wyzwyskami. Ale małe fi.utki należą do natury królików, więc obrażanie innych nic ci nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Moge wyrazac taka opinie 05.09.08, 19:48 scalonik napisał: > Króliku, ty najwyraźniej leczysz sobie kompleks małego fi.utka tymi prostackimi > wyzwyskami. Ale małe fi.utki należą do natury królików, więc obrażanie innych > nic ci nie pomoże. No wiszisz jaki glupi jestes, swojego malego fiutka i swoje kompleksy zostaw dla samego siebie, mnie nie interesuje to, ze jestes polmezczyzna z polgwizdkiem i PiSim rozumkiem, to twoj problem, ale jak wchodzisz na forum publiczne i zaczynasz wyjawiac swoja glupote, to powinienes byc przygotowany na to, ze ktos na to zareaguje i nazwie sprawy po imieniu. Byc glupcem nie jest niczym zlym, na pewno nie jest jak piszesz zadnym wyzwiskiem, to tak jak byc czlowiekiem madrym, tylko na odwrot, nikt chyba nie obrazi sie za to, ze ktos powie o nim "madry czlowiek" po tym jak zrobil czy powiedzial cos madrego, ale jak nazwiesz glupca glupkiem, to ci wszystkie swoje wlasne kompleksy przypisze, jakie to zalosne i biedne, zal i cie nawet troche...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
scalonik Re: Moge wyrazac taka opinie 05.09.08, 19:51 NO to ja ciebie nazywam bardzo mądrym człowiekiem. Lepiej już? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Moge wyrazac taka opinie 05.09.08, 19:59 scalonik napisał: > NO to ja ciebie nazywam bardzo mądrym człowiekiem. Lepiej już? Mnie zupelnie nie interesuje jak ty nie nazywasz, dla ciebie mege byc bardzo madrym czlowiekiem lub skonczonym glupcem, twoja opinia o mnie jest zupelnie nie istotna, bo to opinia glupca, mam nadzieje, ze zrozumiales...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: Moge wyrazac taka opinie 05.09.08, 19:30 Nie wiem, po prostu nie jestem obrazalski. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Moge wyrazac taka opinie 05.09.08, 19:33 2_x_duck napisał: > Nie wiem, po prostu nie jestem obrazalski. Po prostu jestes gowniarzem, ojciec prziez tez tak wola na ciebie, prawda? Ja jak bylem w twoim wieku tez starsi nazywali mnnie gowniarzem i tez sie nie obrazamem...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
scalonik Re: Moge wyrazac taka opinie 05.09.08, 19:44 I dlatego teraz się dowartościowujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Moge wyrazac taka opinie 05.09.08, 19:50 scalonik napisał: > I dlatego teraz się dowartościowujesz. Ja sie nie musze dowartosciowywac, znam swoja wartosc, znam swoje wady i zalety, jestem ich wszystkich swiadomy i w przeciwienstwie do ciebie mam normalnego siusiaka z ktorego jestem dumny...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
scalonik Re: Moge wyrazac taka opinie 05.09.08, 19:52 W imieniu forumowiczów dziękuję ci za to szczere wyznanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Moge wyrazac taka opinie 05.09.08, 20:24 scalonik napisał: > W imieniu forumowiczów dziękuję ci za to szczere wyznanie. Nikt cibie nie upowaznil do przemawiania czy dziekowania w czyims imieniu, tak samo jak nikt sie ciebie nie wypytywal o twoje kompleksy...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Moge wyrazac taka opinie 05.09.08, 20:45 Dlaczego dziękujesz także w moim imieniu, kto Cię upoważnił? Następny wszechwiedzący, bodaj by Cię szlag trafił oku..eńcze. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: Moge wyrazac taka opinie 05.09.08, 20:46 czan-dra napisał: > Dlaczego dziękujesz także w moim imieniu, kto Cię upoważnił? > Następny wszechwiedzący, bodaj by Cię szlag trafił oku..eńcze. czuć katolika..... hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Moge wyrazac taka opinie 05.09.08, 20:49 carpaccio4 napisał: > czan-dra napisał: > > > Dlaczego dziękujesz także w moim imieniu, kto Cię upoważnił? > > Następny wszechwiedzący, bodaj by Cię szlag trafił oku..eńcze. > > czuć katolika..... hehehe jak czuc to wyszczotkuj zeby..;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: Moge wyrazac taka opinie 05.09.08, 20:51 kralik111 napisał: > carpaccio4 napisał: > > > czan-dra napisał: > > > > > Dlaczego dziękujesz także w moim imieniu, kto Cię upoważnił? > > > Następny wszechwiedzący, bodaj by Cię szlag trafił oku..eńcze. > > > > czuć katolika..... hehehe > > > jak czuc to wyszczotkuj zeby..;DDD sam sobie może to zrobić. a w zasadzie możesz mu pomóc. najlepiej tym co tak zachwalałeś. tylko uważaj na kule. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Moge wyrazac taka opinie 05.09.08, 20:55 carpaccio4 napisał: > kralik111 napisał: > > > carpaccio4 napisał: > > > > > czan-dra napisał: > > > > > > > Dlaczego dziękujesz także w moim imieniu, kto Cię upoważnił? > > > > Następny wszechwiedzący, bodaj by Cię szlag trafił oku..eńcze > . > > > > > > czuć katolika..... hehehe > > > > > > jak czuc to wyszczotkuj zeby..;DDD > > sam sobie może to zrobić. a w zasadzie możesz mu pomóc. najlepiej tym co tak > zachwalałeś. tylko uważaj na kule. Ja szczotkuje swoje zeby 3 razy dziennie, jezeli chigiena osobista tobie kojazy sie ze stosunkiem mesko-meskim, to ty jestes zboczony pedal o malym PiSim mozczku...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: Moge wyrazac taka opinie 05.09.08, 21:14 kralik111 napisał: to ty jestes zboczony pedal o malym PiSim > mozczku...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD już raz wyzywałeś mnie od żydowskich pedałów, nic nowego w twoim prostackim wydaniu. co do tego szczotkowania to pomyśl ile osób wsadza sobie twoją szczoteczkę w zad pod twoją nieobecność. i jeśli to do ciebie nie dociera napiszę jeszcze raz: z pisem nie łączy mnie nic. i polecam w zamian za bełty lekcje polskiego w wersji pisanej. (nie to nie od pis, to od czynności wykonywanej za pomocą długopisu, ołówka, pióra, klawiatury i czego jeszcze tam nie wymyślisz. poza oczywiście tą twoją glizdą.) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Moge wyrazac taka opinie 05.09.08, 22:06 carpaccio4 napisał: > kralik111 napisał: > > to ty jestes zboczony pedal o malym PiSim > > mozczku...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > > już raz wyzywałeś mnie od żydowskich pedałów, nic nowego w twoim prostackim > wydaniu. co do tego szczotkowania to pomyśl ile osób wsadza sobie twoją > szczoteczkę w zad pod twoją nieobecność. i jeśli to do ciebie nie dociera > napiszę jeszcze raz: z pisem nie łączy mnie nic. i polecam w zamian za bełty > lekcje polskiego w wersji pisanej. (nie to nie od pis, to od czynności > wykonywanej za pomocą długopisu, ołówka, pióra, klawiatury i czego jeszcze tam > nie wymyślisz. poza oczywiście tą twoją glizdą.) Juz ci brudny pedale mowilem, na mnie twoje perwersje seksualne ze szczoteczkami do zebow nie robia zadnego wrazenia, szukasz przyjaciela to kup sobie psa albo wstap do PiS, ale nie zasmiecaj tego forum swoimi brudnymi homoseksualnymi marzeniami i zwierzeniami...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Moge wyrazac taka opinie 05.09.08, 21:08 Wołowino krojona cieńko, zdradzę Ci tajemnice, ale tylko Tobie, nie jestem polskim katolikiem, Ja wierze w Boga, a nie w kościół. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: Moge wyrazac taka opinie 05.09.08, 21:18 czan-dra napisał: > Wołowino krojona cieńko, zdradzę Ci tajemnice, ale tylko Tobie, nie jestem > polskim katolikiem, zagranicznym? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Akurat ja nie uwazam zeby bylo cos zlego w ty 05.09.08, 18:20 2_x_duck napisał: > wiezieniach dla islamskich bydlakow. Poza tym jestem za jak najwiekszym sojusze > m > z USA. I Kaczory musza tam szukac przyjaciol Te wiezienia byly stworzone dla terrorystow, nielegalne trzymanie i torturowanie w nich terrorystow przyczynilo sie do tego, ze ci terrorysci zostali bohaterami a ich kaci terrorystami, tak ciezko ci zrozumiec tak prosta rzecz? Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: Akurat ja nie uwazam zeby bylo cos zlego w ty 05.09.08, 18:31 > Te wiezienia byly stworzone dla terrorystow, nielegalne trzymanie i torturowani > e > w nich terrorystow przyczynilo sie do tego, ze ci terrorysci zostali bohaterami > a ich kaci terrorystami, tak ciezko ci zrozumiec tak prosta rzecz? Bohaterami moze dla im podobnych , ale nie dla normalnych ludzi. Jak dla mnie zasluzyli na takie traktowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Akurat ja nie uwazam zeby bylo cos zlego w ty 05.09.08, 18:33 2_x_duck napisał: > > Te wiezienia byly stworzone dla terrorystow, nielegalne trzymanie i tortu > rowani > > e > > w nich terrorystow przyczynilo sie do tego, ze ci terrorysci zostali boha > terami > > a ich kaci terrorystami, tak ciezko ci zrozumiec tak prosta rzecz? > > Bohaterami moze dla im podobnych , ale nie dla normalnych ludzi. Jak dla mnie > zasluzyli na takie traktowanie. Kazdy czlowiek jest stworzeniem bozym, zapytaj swojego ksiedza mlody i jeszcze baaardzo glupiutki czlowieczku...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: Akurat ja nie uwazam zeby bylo cos zlego w ty 05.09.08, 18:35 > > Kazdy czlowiek jest stworzeniem bozym, zapytaj swojego ksiedza mlody i jeszcze > baaardzo glupiutki czlowieczku...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Tak, ale jesli zachowuje sie jak bydle to zasluguje na kare. Biblia temu nie zaprzecza. Nie mozna byc jedynie okrutnym Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Akurat ja nie uwazam zeby bylo cos zlego w ty 05.09.08, 18:43 2_x_duck napisał: > Tak, ale jesli zachowuje sie jak bydle to zasluguje na kare. Biblia temu nie > zaprzecza. Nie mozna byc jedynie okrutnym Jeżeli oddział marines w zemście za to, że padli w pułapkę wpada do wioski i morduje jej mieszkańców to czym oni się różnią od tych jak to ich nazwałeś "bydlaków"? Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: Akurat ja nie uwazam zeby bylo cos zlego w ty 05.09.08, 18:47 > Jeżeli oddział marines w zemście za to, że padli w pułapkę wpada do wioski i > morduje jej mieszkańców to czym oni się różnią od tych jak to ich nazwałeś > "bydlaków"? Roznia sie tym, ze im rzad USA ani ludzie na zachodzie nie zloza gratulacji i nie nazwa bohaterami, a postawia przed sadem za zbrodnie wojenna Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Akurat ja nie uwazam zeby bylo cos zlego w ty 05.09.08, 18:58 To może przypomnij jaki wyrok zapadł w tej sprawie. A tak a propos gratulacji to chyba nie masz racji... przypomnę chociażby wojnę wietnamską. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Akurat ja nie uwazam zeby bylo cos zlego w ty 05.09.08, 18:48 2_x_duck napisał: > > > > Kazdy czlowiek jest stworzeniem bozym, zapytaj swojego ksiedza mlody i je > szcze > > baaardzo glupiutki czlowieczku...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > > Tak, ale jesli zachowuje sie jak bydle to zasluguje na kare. Biblia temu nie > zaprzecza. Nie mozna byc jedynie okrutnym Ty zachowujesz sie teraz jak bydle, znaczy to, ze moge ci odstrzelic glupi leb tylko dlatego, ze zydowska biblia na to zezwala? Ja jestem katolikiem i moja biblia mi tego zabrania, zrozumiales szczawiu? Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: Akurat ja nie uwazam zeby bylo cos zlego w ty 05.09.08, 18:51 > > Ty zachowujesz sie teraz jak bydle, znaczy to, ze moge ci odstrzelic glupi leb > tylko dlatego, ze zydowska biblia na to zezwala? > > Ja jestem katolikiem i moja biblia mi tego zabrania, zrozumiales szczawiu? Ty jestes katolikiem? Czego niby zabrania biblia? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Akurat ja nie uwazam zeby bylo cos zlego w ty 05.09.08, 19:03 2_x_duck napisał: > > > > Ty zachowujesz sie teraz jak bydle, znaczy to, ze moge ci odstrzelic glup > i leb > > tylko dlatego, ze zydowska biblia na to zezwala? > > > > Ja jestem katolikiem i moja biblia mi tego zabrania, zrozumiales szczawiu > ? > > Ty jestes katolikiem? Czego niby zabrania biblia? Biblia zabrania zabijania ludzi ktorzy sa dziecmi bozymi, Bog dal zycie i tylko Bog ma prawo je odebrac i nie ma tutaj zadnych wyjatkow, biblia na ktora sie powolujesz nazywa sie Koran, wiec sprawdz w nocy siusiaka tatusiowi, bo wartosci ktore ci przekazuje nie maja zupelnie nic wspolnego z wartosciami katolickimi gnojku. Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: Akurat ja nie uwazam zeby bylo cos zlego w ty 05.09.08, 19:06 > Biblia zabrania zabijania ludzi ktorzy sa dziecmi bozymi, Bog dal zycie i tylko > Bog ma prawo je odebrac i nie ma tutaj zadnych wyjatkow, biblia na ktora sie > powolujesz nazywa sie Koran, wiec sprawdz w nocy siusiaka tatusiowi, bo wartosc > i > ktore ci przekazuje nie maja zupelnie nic wspolnego z wartosciami katolickimi > gnojku. Biblia nie zabrania kary smierci. Kosciol katolicki tez nie. A jak cos wiesz o tym to podaj cytat Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Akurat ja nie uwazam zeby bylo cos zlego w ty 05.09.08, 19:13 2_x_duck napisał: > > Biblia zabrania zabijania ludzi ktorzy sa dziecmi bozymi, Bog dal zycie i > tylko > > Bog ma prawo je odebrac i nie ma tutaj zadnych wyjatkow, biblia na ktora > sie > > powolujesz nazywa sie Koran, wiec sprawdz w nocy siusiaka tatusiowi, bo w > artosc > > i > > ktore ci przekazuje nie maja zupelnie nic wspolnego z wartosciami katolic > kimi > > gnojku. > > Biblia nie zabrania kary smierci. Kosciol katolicki tez nie. A jak cos wiesz o > tym to podaj cytat Biblia zabrania kary smierci, natomiast kosciol katolicki ktory ma na swoich rekach wiecej krwi ludzkiej niz wszyscy tyrani i mordercy razem wzieci lamie zakazy biblijne, jezeli chcesz cytatow to lepiej wejs biblie do reki i choc raz ja przeczytaj, no chyba, ze jak juz wczesniej zauwazylem nie rozumiesz tego co czytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: GW po stronie PO 05.09.08, 18:15 2_x_duck napisał: > Zajadly atak na PiS nie ma konca. Nawet SLDowskie wiezienia sa dobrym sposobem > na atak Popros chlopcze swojego nauczyciela o streszczenie i wytlumaczenie cales sprawy, czytasz i nic z tego nie rozumiesz. To nie jest atak na PiS, mowa jest o tym chlopcze, ze ponoc istnieje dokument potwierdzajacy, ze wasserman, ziobro, kaczmarek i prawdopodobnie kaczynski wiedzieli o wiezieniu, a mimo to zataili to i oklamywali spoleczenstwo jednoczesnie kryjac millera i kwasniewskiego, oklamali rowniez ciebie, wiec nie trzes sie, nie pluj, nie ujadaj, zamiast tego wejs sie do pozadnej nauki jezyka polskiego, poczytaj jakies czytanki,lektury czy cos tam, bo pokazujesz, ze czytanie ze zrozumieniem sprawia ci bardzo wielkie trudnosci...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: GW po stronie PO 05.09.08, 18:30 Nie sprawia mi to zadnych trudnosci. Ale jesli tu byly te wiezienia to pewnie scisle tajne i Kaczynski nie mogl tego ujawniac! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: GW po stronie PO 05.09.08, 18:58 2_x_duck napisał: > Nie sprawia mi to zadnych trudnosci. Ale jesli tu byly te wiezienia to pewnie > scisle tajne i Kaczynski nie mogl tego ujawniac! Dlaczego te wiezienia mialybyc scisle tajne? Kto nalozyl tajnosc tych informacji na polskiego prezydenta, premiera i jego ministrow? Czy tak cie ucza w mlodziezy PiSiej zrozumienia suwerennosci szczylu? Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: GW po stronie PO 05.09.08, 19:05 > Dlaczego te wiezienia mialybyc scisle tajne? > Kto nalozyl tajnosc tych informacji na polskiego prezydenta, premiera i jego > ministrow? > Czy tak cie ucza w mlodziezy PiSiej zrozumienia suwerennosci szczylu? Moze taka byla umowa z USa, ze nie paplamy o tym i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: GW po stronie PO 05.09.08, 19:18 2_x_duck napisał: > > Dlaczego te wiezienia mialybyc scisle tajne? > > Kto nalozyl tajnosc tych informacji na polskiego prezydenta, premiera i j > ego > > ministrow? > > Czy tak cie ucza w mlodziezy PiSiej zrozumienia suwerennosci szczylu? > > Moze taka byla umowa z USa, ze nie paplamy o tym i tyle W taki umowy mozesz sie bawic z rowiesnikami w piaskownicy, w swiecie ludzi doroslych obowiazyje prawo, to znaczy, ze zaden inny rzad nie ma prawa nalozyc klauzuli tajnosci na sprawy twojego kraju, jezeli miller z kwasniewskim dogadali sie z amerykanami na nielegalne wiezienia to popelnili bardzo powazne przestepstwo i ktos kt sie o tym dowiedzial mial zasrany obowiazek powiadomic o tym prokurature, tym czasem premier i jego ministrowie zatajaja to broniac w ten sposob millera i kwasniewskiego przed pewnym wiezienim i przy okazji oklamuja caly narod z toba gluptaasku maly na czele...:DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
scalonik Re: GW po stronie PO 05.09.08, 18:33 Podobno istnieje dokument, że podobno oni wiedzieli, że podobno były więzienia, a ja też słyszełem, że podobno ten dokument zostanie ujawniony na tej samej konferencji, na Której Lech Wałęsa ujawni, kto był Bolkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: GW po stronie PO 05.09.08, 19:04 scalonik napisał: > Podobno istnieje dokument, że podobno oni wiedzieli, że podobno były więzienia, > a ja też słyszełem, że podobno ten dokument zostanie ujawniony na tej samej ko > nferencji, na Której Lech Wałęsa ujawni, kto był Bolkiem. Nie musisz ponownie udowadniac, ze jestes glupi, to mozna bylo wywnioskowac juz po pierwszym twoim poscie...:DDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
scalonik Re: GW po stronie PO 05.09.08, 19:08 Króliku, kiedyś tak ładnie mnie przezywałeś, ale teraz tylko "głupi" i "głupi". Uwsteczniasz się czy co? Postaraj się, bo z Królika przemianuję cię na Oślika. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: GW po stronie PO 05.09.08, 19:21 scalonik napisał: > Króliku, kiedyś tak ładnie mnie przezywałeś, ale teraz tylko "głupi" i "głupi". > Uwsteczniasz się czy co? Postaraj się, bo z Królika przemianuję cię na Oślika. > Pierwszy raz w zyciu widze twoj nick na tym forum, poza tym, ja nie przezywam ani nie wyzywam , ja nazywam glupcow jak ty tym czym sa i to wszystko, masz z tym jakis problem to walnij se gruche, bo nic innego ci nie pozostaje, nie zmienisz przeciez tego czym jestes...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
scalonik Re: GW po stronie PO 05.09.08, 19:25 Poprzednio pisałem pod nickiem "bosy.mnich", który jednak już nie istnieje, gdyż wzbudzał zbyt wiele kontrowersji. Czy ja ciebie wtedy określałem mianem "prostaka" czy "pierwotniaka", bo już nie pamiętam? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: GW po stronie PO 05.09.08, 19:31 scalonik napisał: > Poprzednio pisałem pod nickiem "bosy.mnich", który jednak już nie istnieje, gdy > ż wzbudzał zbyt wiele kontrowersji. Czy ja ciebie wtedy określałem mianem "pros > taka" czy "pierwotniaka", bo już nie pamiętam? bosy.mnich ? :-O Pierwszy raz slysze, tak jak to zeby za nicka kasowali, ty faktycznie jestes glupkiem...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
scalonik Re: GW po stronie PO 05.09.08, 19:42 Geniuszu, jestem pod wrażenie twojej błyskotliwości. To, że nick nie istnieje, to oczywiście znaczy, że skasowały go wraże siły z moderacji. A nie przyszło ci do tej pustej, zadowolonej z siebie głowki, że sam skasowałem konto? Twoja pamięć też mi imponuje. A także inteligencja, bo gdybyś sprawdził w wyszukiwarce, to byś znalazł: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=78459652&a=78461838 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=78459652&a=78461806 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=78438049&a=78456681 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=78459652&a=78462146 Widzisz, króliku, ja jakoś ciebie pamiętałem. Inne nicki też zapamiętałem z tamtego okresu. Ty naprawdę potrzebujesz się dowartościować. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: GW po stronie PO 05.09.08, 19:55 scalonik napisał: > Geniuszu, jestem pod wrażenie twojej błyskotliwości. To, że nick nie istnieje, > to oczywiście znaczy, że skasowały go wraże siły z moderacji. A nie przyszło ci > do tej pustej, zadowolonej z siebie głowki, że sam skasowałem konto? Twoja pam > ięć też mi imponuje. A także inteligencja, bo gdybyś sprawdził w wyszukiwarce, > to byś znalazł: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=78459652&a=78461838 > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=78459652&a=78461806 > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=78438049&a=78456681 > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=78459652&a=78462146 > Widzisz, króliku, ja jakoś ciebie pamiętałem. Inne nicki też zapamiętałem z tam > tego okresu. Ty naprawdę potrzebujesz się dowartościować. Widze, ze zachowales wszystkie swoje posty, musisz byc z nich bardzo duny, jeszcze nigdy tak wielu liter na raz nie napisales, ale teraz chyba pobijesz swoj zyciowy rekorf! A z tym nickiem to jak to bylo, skasowales go, bo ktos ci powiedzial, ze jest glupszy od leppera i kaczynskich razem wzietych, czy sam do tego doszedles? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
scalonik Gdyby to było zdjęcie Kaczyńskiego 05.09.08, 16:58 to byłoby albo na ciemnym tle, albo przynajmniej z osmieszającą minką. I niech się gazeta nie uwiarygadnia, zezwalając łaskawie na takie komentarze, bo wiarygodności GAzety oraz TVN-Onet nie da się obronić. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Gdyby to było zdjęcie Kaczyńskiego 05.09.08, 17:01 > to byłoby albo na ciemnym tle, albo przynajmniej z osmieszającą minką. I niech > się gazeta nie uwiarygadnia, zezwalając łaskawie na takie komentarze, bo wiaryg > odności GAzety oraz TVN-Onet nie da się obronić. To czytaj sobie Nasz Dziennik i oglądaj telePiSwizję. Nie ma przymusu czytania GW. Odpowiedz Link Zgłoś
scalonik Re: Gdyby to było zdjęcie Kaczyńskiego 05.09.08, 17:04 Ale ja sobie lubię poczytać taką prymitywną, nieudolną propagandę. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Gdyby to było zdjęcie Kaczyńskiego 05.09.08, 17:30 To nie krytykuj. Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Bo GW krytykowac nie wolno nie wiesz? 05.09.08, 17:33 A jak krytykujesz to jestes radiomaryjan albo antysemita Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Bo GW krytykowac nie wolno nie wiesz? 05.09.08, 17:38 gorzej.... exkomunista radiomagnetyczny pederasta. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Bo GW krytykowac nie wolno nie wiesz? 05.09.08, 18:29 2_x_duck napisał: > A jak krytykujesz to jestes radiomaryjan albo antysemita Przeciez to PiS i radia maryja nie wolno krytykowac, w pierwszym swoim poscie w tym watku byles bardzo obuzony na krytyke PiS i nazwales to atakiem, no co jest z toba maly w tak mlodym wieku amnezja, czy gozola ci szare komurki do reszty wyzarla? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: Bo GW krytykowac nie wolno nie wiesz? 05.09.08, 18:38 > Przeciez to PiS i radia maryja nie wolno krytykowac, w pierwszym swoim poscie w > tym watku byles bardzo obuzony na krytyke PiS i nazwales to atakiem, no co jest > z toba maly w tak mlodym wieku amnezja, czy gozola ci szare komurki do reszty > wyzarla? > Co innego krytyka, a co innego nie poparty niczym atak! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Bo GW krytykowac nie wolno nie wiesz? 05.09.08, 19:36 2_x_duck napisał: > > > Przeciez to PiS i radia maryja nie wolno krytykowac, w pierwszym swoim po > scie w > > tym watku byles bardzo obuzony na krytyke PiS i nazwales to atakiem, no c > o jest > > z toba maly w tak mlodym wieku amnezja, czy gozola ci szare komurki do re > szty > > wyzarla? > > > > Co innego krytyka, a co innego nie poparty niczym atak! Nie poparty niczym atak? BUA HA HA H A H AH A H AH A H A HA H AAH Rozbawiles mnie smyku do lez, powtarzam, przeczytaj jeszcze raz tresc artykulu, a jezeli jestes za glupiutki by zrozumiec jego tresc to lepiej idz sie pobawic i nie wcinaj sie do dyskusji ludzi doroslych...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
scalonik Re: Bo GW krytykowac nie wolno nie wiesz? 05.09.08, 19:43 He he, idź sobie poszukać jakiejś ładnej norki, króliku :) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Bo GW krytykowac nie wolno nie wiesz? 05.09.08, 20:26 scalonik napisał: > He he, idź sobie poszukać jakiejś ładnej norki, króliku :) Chciales cos powiedziec ale PiSiego rozumku zabraklo? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
scalonik Re: Gdyby to było zdjęcie Kaczyńskiego 05.09.08, 17:46 Przecież nawet dzieci wiedzą, że Agora i Grupa TVN sprzyjają PO, które sprzyja kręceniu lodów, które sprzyja Agorze i Grupie TVN. Myślisz, że jak będę niegrzeczny, to skończę jak Sekuła, Blida i wielu innych? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Gdyby to było zdjęcie Kaczyńskiego 05.09.08, 17:52 Co do gazety nie będę nawet polemizował bo w zupełności się z tym sądem zgadzam. Co do TVN wybacz ale użyje prostego porównania. Jest sobie taki program "kawa na ławę" i w nim możemy (a przynajmniej mogliśmy) oglądać dwóch przedstawicieli pis i jedynie jednego z po. To chyba nie świadczy o stronniczości TVN, prawda? Do każdego programu publicystycznego są zapraszani przedstawiciele tych partii których dotyczy rozmowa. Media pewnego znanego toruńskiego magnata w swoim patriotycznym obiektywizmie omijają przedstawicieli rządzącej koalicji plując przy tym na rząd bez opamiętania. Odpowiedz Link Zgłoś
scalonik Re: Gdyby to było zdjęcie Kaczyńskiego 05.09.08, 17:57 Zgadzam się, że TVN-wi jeszcze daleko do TV-Rydzyk, ale kilka dni temu red. Kolęda-Zaleska powiedziała w TVN-nie, że jest zaniepokojana tym, że prezydent zamierza po wakacjach poprawiać swój wizerunek, gdyż grozi to wzrostem jego poparcia. Ty zapewne również czujesz się zaniepokojony, bo gdy Kaczyńskiemu wzrośnie, to Tuskowi spadnie i w końcu Donek może nie zostać preziem. A to napawa niepokojem, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Gdyby to było zdjęcie Kaczyńskiego 05.09.08, 18:05 Mnie zupełnie nie napawa niepokojem, nie znam kontekstu tej wypowiedzi więc nie będę komentował. Swoją droga czy Ty nie życzyłbyś sobie lepszego prezydenta, zamiast nie partyjnego aparatczyka ( z tym się przecież p.Kaczyński nawet nie stara ukrywać)ogarniętego obsesjami? Odpowiedz Link Zgłoś
scalonik Re: Gdyby to było zdjęcie Kaczyńskiego 05.09.08, 18:07 Życzyłbym sobie. Najlepiej, gdyby można było scalić w jedno Kczyńskiego i Tuska. Powstałby wówczas taki "scalonik"... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Gdyby to było zdjęcie Kaczyńskiego 05.09.08, 18:14 Ta odpowiedź i mnie zadowala..;) Aczkolwiek nie wiem czy taka hybryda nie odziedziczyłaby jedynie złych cech z obu panów. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Gdyby to było zdjęcie Kaczyńskiego 05.09.08, 20:47 scalonik napisał: > Życzyłbym sobie. Najlepiej, gdyby można było scalić w jedno Kczyńskiego i Tuska > . Powstałby wówczas taki "scalonik"... Nie bardzo rozumiem co chialbys wziac od kaczynskiego i wetknac w Tuska...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Gdyby to było zdjęcie Kaczyńskiego 05.09.08, 18:32 scalonik napisał: > Przecież nawet dzieci wiedzą, że Agora i Grupa TVN sprzyjają PO, które sprzyja > kręceniu lodów, które sprzyja Agorze i Grupie TVN. Myślisz, że jak będę niegrze > czny, to skończę jak Sekuła, Blida i wielu innych? Ja mysle, ze jestes bardzo glupi i beszczelny, masz choc jeden jedyny dowod na te lody, bo my cie tutaj zasypiemy tonami dowodow na lody zlodzieji z PiS takich jak ty...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
scalonik Re: Gdyby to było zdjęcie Kaczyńskiego 05.09.08, 18:39 Widziałem przepowiednię na takim filmie pt. "Sawicka Story", że na prywatyzacji służby zdrowia lody będą kręcone. Czy jakoś tak. I gdyby nie obsesyjnie zakompleksiony Prezio, co se bale urządza, to już by te lody od maja się kręciły. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Gdyby to było zdjęcie Kaczyńskiego 05.09.08, 18:49 A oglądałeś filmik z Beger w głównej roli kobiecej? Na podstawie dialogów można było wysnuć podobne do Twoich wnioski.. Odpowiedz Link Zgłoś
scalonik Re: Gdyby to było zdjęcie Kaczyńskiego 05.09.08, 18:51 Tzn. że ma być prywatyzacja służby zdrowia i można z tego wyciągnąć niezły biznes? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Gdyby to było zdjęcie Kaczyńskiego 05.09.08, 19:01 Nie, i nie sądzę żeby ktoś taki jak Sawicka miał jakikolwiek na to wpływ. Prywatyzacji szpitali trwa już od paru lat, ale ty jak widzę wolisz wirtualną rzeczywistość made by pis i spiskową teorię dziejów. Ba za czasów rządów PIS również prywatyzowano szpitale, dlaczego nie protestowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
scalonik Re: Gdyby to było zdjęcie Kaczyńskiego 05.09.08, 19:14 Po pierwsze, to Sawicka nie mówiłaby tego bez powodu. Ty możesz sobie oczywiście zakładać, że to było takie babskie bla bla bla, psiapsiółka gawędziła z psiapsiółkiem itd. A co do prywatyzacji, to przecież nie chodzi o samą prywatyzację, tylko o jej formę. W wersji PiS-owskiej i SLD-owskiej nie było możliwości likwidacji szpitala i przerobiegnia budynków np. na hipermarket. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Gdyby to było zdjęcie Kaczyńskiego 05.09.08, 20:13 sawicka była biedna, głupia, nieszczęśliwa i zakochana w przystojniaku podstawionym przez cba, więc opowiadała jakieś kosmiczne brednie.. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Gdyby to było zdjęcie Kaczyńskiego 05.09.08, 21:03 scalonik napisał: > Po pierwsze, to Sawicka nie mówiłaby tego bez powodu. Ty możesz sobie oczywiści > e zakładać, że to było takie babskie bla bla bla, psiapsiółka gawędziła z psiap > siółkiem itd. A co do prywatyzacji, to przecież nie chodzi o samą prywatyzację, > tylko o jej formę. W wersji PiS-owskiej i SLD-owskiej nie było możliwości likw > idacji szpitala i przerobiegnia budynków np. na hipermarket. A gdzie ty teraz masz mozliwosc kupic sobie szpital i przerbic go w hipermarket? Chyba zbyt wiele czasu spedzasz na rozmowie ze swoja koza, zmien rozmowce na kogos madrzejszego od kogo moglbys sie czegos nauczyc, np. na konia...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Gdyby to było zdjęcie Kaczyńskiego 05.09.08, 20:53 scalonik napisał: > Tzn. że ma być prywatyzacja służby zdrowia i można z tego wyciągnąć niezły bizn > es? Jeszcze lepsze bizensy i kase wyciagaja towarzysze przez lata uwlaszczajacy wszelkiego rodzaju niesprywatyzowane szpitale i zaklady pracy, jezeli odebralbys tym kolesiom pieniadze tylko z jednego roku "dzialalnosci publicznej" mozna by bylo zbudowac 20 stadionow i 20000 km autostrad...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Gdyby to było zdjęcie Kaczyńskiego 05.09.08, 19:26 scalonik napisał: > Widziałem przepowiednię na takim filmie pt. "Sawicka Story", że na prywatyzacji > służby zdrowia lody będą kręcone. Czy jakoś tak. I gdyby nie obsesyjnie zakomp > leksiony Prezio, co se bale urządza, to już by te lody od maja się kręciły. Sawicka, a ile ona wziela, 500 tys? BUA HA HA H A HA H A H AH A H A HA H H Podaj nazwisko chc jednego z bylych ministrow kaczynskiego ktorego nie bada prokuratura w sprawie korupcji, nie ma obecnie sprawy sadowej o korupcje, lub nie siedzi ze korupcje...:DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Gdyby to było zdjęcie Kaczyńskiego 05.09.08, 18:26 scalonik napisał: > Ale ja sobie lubię poczytać taką prymitywną, nieudolną propagandę. No to sobie czytaj, a ja lubie sie posmiac z takich prymitywnych glupkow o malym PiSim rozumku ale za to z ogromna doza nienawisci i pogardy dla innych, wiec smieje ci sie w glupi PiSi pysk...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
scalonik Re: Gdyby to było zdjęcie Kaczyńskiego 05.09.08, 18:30 Mój pysk jest PSL-owski, bo na tą partię głosowałem, Króliku o małym rozumku. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Gdyby to było zdjęcie Kaczyńskiego 05.09.08, 20:16 głosowałeś na sld.. i zarzucasz innym mały rozumek? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Gdyby to było zdjęcie Kaczyńskiego 05.09.08, 20:59 scalonik napisał: > Mój pysk jest PSL-owski, bo na tą partię głosowałem, Króliku o małym rozumku. Ja kiedys glosowalem na bialego koguta, ale jak wytrzezwialem to zmienilem poglady...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Premier: jestem gotów zeznawać ws. więzień CIA ... 05.09.08, 16:58 Premier jest już premierem prawie rok, wyobrażam sobie że premierzy (wszyscy) wiedzą o takich rzeczach - jeśli nie to żyjemy w dziwnym państwie... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Premier: jestem gotów zeznawać ws. więzień CI 05.09.08, 17:00 o takich rzeczach czyli czy były czy nie te więzienia w Polsce za rządów SLD Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online jak to mawial Putin 05.09.08, 17:00 nasz czlowiek w W-wie J-23 ZNOWU NADAJE. Ciekawe jakie instrukcje rudy dostanie od Merkel Odpowiedz Link Zgłoś
scalonik Więzienia były za czasów Kwaśniewskiego i Millera! 05.09.08, 17:03 Dlaczego gazeta nic o tym nie wspomni, tylko większą część tego wstrząsającego artykułu poświęca rozważaniom, czy PiS wiedział o DECYZJACH PODJĘTYCH PRZEZ SLD czy nie wiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Więzienia były za czasów Kwaśniewskiego i Mil 05.09.08, 18:27 Zgadza się od 2005 nie ma dowodów na o żeby byli przetrzymywanie w nich terroryści. Rzecz jednak w czym innym, przedstawiciele rządu JK twierdzili, że nic im nie było wiadomo na temat więzień. Odpowiedz Link Zgłoś
scalonik Re: Więzienia były za czasów Kwaśniewskiego i Mil 05.09.08, 18:28 Przedstawiciele rządu PO też tak twierdzą. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Więzienia były za czasów Kwaśniewskiego i Mil 05.09.08, 18:39 Na to, że wiedzieli (PO) nie ma dowodów w przeciwieństwie.... Aczkolwiek to co napisał Dziennik też nie opiera się na jakiś "twardych" dowodach. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Więzienia były za czasów Kwaśniewskiego i Mil 05.09.08, 21:13 scalonik napisał: > Przedstawiciele rządu PO też tak twierdzą. Jezeli tak twierdza wiedzac o istnieniu tego wiezienia to ich zwolennicy ze mna lacznie rozlicza ich domagajac sie ich dymisji, ale okazuje sie, ze jedynymi ludzmi ktorzy posiadali szczegolowe informacje na ten temat to wasserman,ziobro,kaczynski i kaczmarek, skoro zataili te informacje to jakim cudem dowiedzieli sie o nich przedstawiciele PO? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
sliczny70 Re: Więzienia były za czasów Kwaśniewskiego i Mil 05.09.08, 19:57 Przeciez Gazeta Wybiorcza popierala Kwasniewskiego i Millera...GW tez jest wspolwinna strasznej polityce tamtej grupy... Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Więzienia były za czasów Kwaśniewskiego i Mil 05.09.08, 20:15 gazecie wyborczej zawdzięczasz, że ekipa kwaśniewskiego i millera trafiła tam, gdzie jej miejsce: na śmietnik historii. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Więzienia były za czasów Kwaśniewskiego i Mil 05.09.08, 21:09 scalonik napisał: > Dlaczego gazeta nic o tym nie wspomni, tylko większą część tego wstrząsającego > artykułu poświęca rozważaniom, czy PiS wiedział o DECYZJACH PODJĘTYCH PRZEZ SLD > czy nie wiedział? Dlatego, ze gazete bednila o tym od bardzo dlugiego czsu i nie o samym wiezieniu teraz pisze, tylko o tym, ze PiSesmani klamiac na ten temat chronial millera i kwasniewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Premier: jestem gotów zeznawać ws. więzień CI 05.09.08, 17:12 z tego co słyszałem to funny5 przesłuchiwał w tych Klewkach... Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Premier: jestem gotów zeznawać ws. więzień CIA ... 05.09.08, 17:36 Sprawa ma charakter rozwojowy...tylko dlaczego bylismy nie poinformowani? Odpowiedz Link Zgłoś
kruder76 Ta informacja powinna być tajna przez sto lat 05.09.08, 17:36 Powtórzę to co już pisałem na ten temat: jeśli jakiś kretyn zgodził się na te nielegalne więzienia, to dla naszego bezpieczeństwa ta informacja powinna być tajna przez najbliższe sto lat. Tylko jeszcze większy kretyn by to ujawnił. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnysadov Nie pierzmy tego brudu 05.09.08, 17:53 Ja rozumiem ze donald chce pokazac ze amerykanie sa nie okej i pokazac ze europa jest lepsza i przy okazji dokopac kaczorowi. Lecz ta debata bedzie dla nas szkodliwa na arenie europejskiej, nie pierzmy tego brudu bo to nam sie nie opłaca Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionx Polski premier to cienias srajacy we wlasne 05.09.08, 17:57 gniazdo. Cienkie nozki plemiela w stroju pilkarza pokazuja cieniasa pozbawionego meskosci... To nie mezczyzna. Wada wymowy swiadczy tez jenoznacznie o uszkodzeniach ukladu nerwowego. Odpowiedz Link Zgłoś
ichmordy Re: Polski premier to cienias srajacy we wlasne 05.09.08, 18:08 Tusk będzie sypał ...Tusk będzie odpowiadał ? Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Pan premier zapewnia wszystkich o wszystkim, a 05.09.08, 18:09 cudu jak nie ma tak niema. Donald - czekamy na cud - to na dobry początek!!! Na POhybel nieudacznikom! u. Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Donek, ty lepiej siedź cicho 05.09.08, 18:34 ...bo co, będziesz wydawał Millera Strasburgowi? Będziesz płakał na cały świat, że to do nas wozili zamkniętych terrorystów? Będziesz przepraszał za poprzedników i obiecywał, ze za PO każdy zazługuje na sprawiedliwy proces? Donek, ty lepiej idź w piłkę pograj, bo są takie sprawy do których trzeba mieć lepszych doradców niż Sławek i Grzesiek. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Zly to ptak, co wlasne gniazdo kala 05.09.08, 19:06 ================================ Hej, panowie politykierzy! Co z was za "sojusznicy", skoro ujawniacie sprawy, ktore z racji zaistnienia powinny byc objete klauzula "tajne specjalnego znaczenia"? I niewazne, ktory rzad podjal (lub nie) decyzje pomocne waszym mocodawcom. Stabilnosc Panstwa liczy sie wylacznie ciagloscia prawodawstwa i zbowiazan. Czyzby jankesi postanowili juz kompletnie zniszczyc wiarygodnosc Polski i jej wasalskich wladz w Europie i na swiecie wyrazajac zgode na ujawnienie tych spraw??? Oni maja to w dupie, bo im nikt nic nie zrobi! Ten kij bije bezposrednio w was i sprawi, ze jeszcze bardziej bedziecie podporzadkowani Waszyngtonowi, bo z "parszywej owcy" nikt nawet nie bedzie chcial nawet odpowiedziec na "dzien dobry". Juz wpedziliscie Narod w destrukcyjna machine deptania praw czlowieka. I co wam z tego przyjdzie? Tylko lekcewazenie Swiata i nienawisc wlasnego Narodu. Debile, a nie zawodowcy, i nic wiecej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kira43 Przeprosić Leppera przewodniczącego 05.09.08, 19:38 Chyba panie i panowie dziennikarze nadszedł czas aby przeprosić przewodniczącego Leppera, który jako pierwszy mówił o talibach w naszym kraju, a wy wtedy ironicznie szczerzyliście ząbki i pukaliście się w czółko. Czas pokazał,że to on miał rację a wy jak zwykle mieliście nieaktualne informacje. Szczególne ukłony w stronę dziennikarki Paradowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 konstytucyjna równość potuscu 05.09.08, 19:42 wy macie prawo płacić podatki a on ma prawo wozić progeniturę służbowymi samochodami. macie prawo również czekać w kolejce do lekarza specjalisty. on natomiast ma prawo wziąć żonę na wycieczkę na koszt podatnika. z praw wam przysługujących można jeszcze wymienić prawo do załatwienia czegoś w urzędzie. on może na koszt państwa zatrudnić pijarowców abyście uwierzyli w każdy kit jaki wam się wstawia. itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: konstytucyjna równość potuscu 05.09.08, 21:30 carpaccio4 napisał: > wy macie prawo płacić podatki a on ma prawo wozić progeniturę służbowymi > samochodami. macie prawo również czekać w kolejce do lekarza specjalisty. on > natomiast ma prawo wziąć żonę na wycieczkę na koszt podatnika. z praw wam > przysługujących można jeszcze wymienić prawo do załatwienia czegoś w urzędzie. > on może na koszt państwa zatrudnić pijarowców abyście uwierzyli w każdy kit jak > i > wam się wstawia. itd. itp. Piszesz o przywilejach kazdego jednego premiera, ale ty Tuskowi masz za zle tylko to, ze wozi on swoja zone-kobiete, w przeciwienstwie do jego poprzednika ktory zony-kobiety nie wozil, ale sam tez nie podrozowal...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Donek piers za Kwacha nadstawi. Rudy Lis bedzie 05.09.08, 19:43 Bohaterem Narodowym panstwa Kwasniewskich. Donek i Radek to przyglupy jakies. Najpierw podpisali umowe na Baze Rakietowa USA w Polsce a teraz negocjuja warunki w Waszyngtonie. He,he,he kabaretu ciag dalszy. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Donek piers za Kwacha nadstawi. Rudy Lis bedz 05.09.08, 20:02 jola_z_dywit_2006a napisał: > > Bohaterem Narodowym panstwa Kwasniewskich. > > Donek i Radek to przyglupy jakies. Najpierw podpisali umowe na Baze Rakietowa > USA w Polsce a teraz negocjuja warunki w Waszyngtonie. > > He,he,he kabaretu ciag dalszy. ==================================== Jolka, nie rob wstydu. Przeciez byle bazarowy ciura wie, ze POThuske obudzili sie w reka w nocniku. Kiedy kila miesiecy temu ostrzegalem o ekstrytorialnosci baz i wyjetych spod polskiej jurysdykcji jankesach, podniosl sie na forum wrzask pod niebiosa! Zarzucano mi nawet dywersyjna robote kierowana z Moskwy. Satysfakcje mam gdzies, bo zawsze pisze o sprawach w ktorych jestem czegos pewien. W dodatku, bez "partyjnych" zaleznosci. Teraz problem polega na konflikcie polskich srodowisk prawniczych, z ktorymi nie skonsultowano tego bardzo brzemiennego w skutki jednego z protokolow umowy o "tarcze". Dotyczy nie tylko Redzikowa, ale takze wojskowych obiektow "towarzyszacych" amerykanskch sil zbrojnych w Polsce. Jest to wrecz problem natury konstytucyjnej, a Europa tez temu sie bardzo bacznie przyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 penis o długości kilku centymetrów nie jest 05.09.08, 20:06 normalny. z tego zapewne powodu pewien oszołom interesuje się cudzymi próbując udowodnić, że jego własny to norma. skąd takie kreatury się biorą? za chwile pewnie nastąpi erupcja możliwości jego, tak zwanego, mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster carpaccio4, to penis o długości kilku centymetrów 05.09.08, 20:30 carpaccio4 napisał: z tego zapewne powodu ja carpaccio4 interesuje się cudzymi próbując > udowodnić, że mój własny to norma. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 Re: carpaccio4, to penis o długości kilku centyme 05.09.08, 20:31 > carpaccio4 napisał: > > z tego zapewne powodu ja carpaccio4 interesuje się cudzymi próbując > > udowodnić, że mój własny to norma. chłopczyk samokrytyczny... Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: carpaccio4, to penis o długości kilku centyme 05.09.08, 20:35 nawet cię nie stać kaleko umysłowa na ciętą ripostę, kolego narkomana. a propos, to co z tym rodowym nazwiskiem niesiołowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
qreator carpaccio4, to penis o długości kilku centymetrów 05.09.08, 20:40 dopier..lił ci równo smutny ciulu! Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: carpaccio4, to penis o długości kilku centym 05.09.08, 20:44 qreator napisał: > dopier..lił ci równo smutny ciulu! piehłdohł się. albo poproś kumpli. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 niesiołowski. tu nie ma się z czego śmiać. (?) 05.09.08, 20:18 co to za gość???? "- To lista hańby - mówił Stefan Niesiołowski, gdy dowiedział się, że nie figuruje na liście pokrzywdzonych, sporządzonej przez IPN. Okazało się jednak, że poseł figuruje na liście, ale pod drugim nazwiskiem (Myszkiewicz) - informuje dziennik.pl. - Ja nie chcę dopatrywać się złej woli IPN, ale całe życie występuję pod nazwiskiem Niesiołowski. Myszkiewicz to moje nazwisko rodowe(...)" wiadomosci.onet.pl/1820089,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: niesiołowski. tu nie ma się z czego śmiać. (? 05.09.08, 23:03 carpaccio4 napisał: > co to za gość???? > > "- To lista hańby - mówił Stefan Niesiołowski, gdy dowiedział się, że nie > figuruje na liście pokrzywdzonych, sporządzonej przez IPN. Okazało się jednak, > że poseł figuruje na liście, ale pod drugim nazwiskiem (Myszkiewicz) - informuj > e > dziennik.pl. > - Ja nie chcę dopatrywać się złej woli IPN, ale całe życie występuję pod > nazwiskiem Niesiołowski. Myszkiewicz to moje nazwisko rodowe(...)" > wiadomosci.onet.pl/1820089,11,item.html ===================================== Dla wszystkich zainteresowanych: nazwisko rodowe przypisane jest do uzywania przez kobiety, ktore, jak wiadomo, zmieniaja nazwiska w chwila zamazpojscia. Czyzby Mucholap Niesiol wychodzil(a) za maz? Pewnie nie, ale to oznacza, ze to krypto-gudlaj. Aj waj, dlaczego ty Mojsze ukrywal takie piekne nazwisko? A jak bylo szanownej mame z domu? Czyzby tez jakies rodowe, albo bron Boze, takie same jak twoje? Oj, to ty Mojsze swojej mame lepiej nie pozdrawiaj. Badz juz sobie dalej ten Niesiolek czy jakies tam, zeby gminie wstydu nie przynosic. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: niesiołowski. tu nie ma się z czego śmiać. (? 06.09.08, 01:36 darkraj napisał: > nazwisko rodowe przypisane jest do uzywania przez kobiety, ktore, > jak wiadomo, zmieniaja nazwiska w chwila zamazpojscia. > Czyzby Mucholap Niesiol wychodzil(a) za maz? Pewnie nie, ale to > oznacza, ze to krypto-gudlaj. > po co się od razu wyzywać? może i krypto ale żeby zaraz gudłaj? a może faktycznie miał jakiś epizod nikomu nie znany? Odpowiedz Link Zgłoś
po.niszczyciel może to$ ruskie mieszaja POkazując polską tajność 05.09.08, 20:19 a raczej jej tandetny brak. oto mamy władzę ukochaną przez lud która strzela donosami na poprzedników na prawo i lewo w dupie mając tzw. ciągłość czy sojuszniczą lojalność. jankesi maja rację ,że takiemu narodowi szans nie dają. a PO co? tak swoją drogą PO tych wszystkich zagrywkach jak PO kolejnym plebiscycie Donald zostanie prezydentem to kto będzie chciał się z nim naradzać. dostanie kilka POleceń i będzie musiał się bardzo POstarać ,żeby udowodnić ,że warto było mu to zlecać. nasza administracja jest jak sito. Odpowiedz Link Zgłoś
antidotunazalganiewubekistanie Pod notatką ws. więzień CIA podpisał się Siemiątko 05.09.08, 20:30 no to kogoś z PiSu UBowcu POwieszą Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 "lider może się wypalić" 05.09.08, 20:32 albo wypić, gwoli ścisłości. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 narkoman, denuncjator, alimenciarz 05.09.08, 20:36 i dzieciorób. niezła ekipa. Odpowiedz Link Zgłoś
qreator carpaccio4, to narkoman, denuncjator, alimenciarz 05.09.08, 20:41 > i dzieciorób... i bolszewicka rura! Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: carpaccio4, to narkoman, denuncjator, alimen 05.09.08, 20:46 qreator napisał: > > i dzieciorób... i bolszewicka rura! to która to taka tam? znasz nazwisko rodowe? buahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 właśnie, właśnie 05.09.08, 20:49 co takiemu chcieli donaldowi w buzie wsadzać? Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: właśnie, właśnie 05.09.08, 20:55 Cześć, odpowiedż na Twoje pytanie brzmi: to czego Ty nie masz ( te cztery centymetry, to mniej niż duży palec od nogi). Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: właśnie, właśnie 05.09.08, 21:01 czan-dra napisał: > Cześć, > odpowiedż na Twoje pytanie brzmi: to czego Ty nie masz ( te cztery centymetry, > to mniej niż duży palec od nogi). nazwij rzecz po imieniu tchórzu. co do tych 4 centymetrów to chyba podajesz wymiar swej clitoris. żal mi cię. kto to coś w ogóle bierze do buzi????!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: właśnie, właśnie 05.09.08, 21:14 Spokojnie, nie podniecaj się, to że jesteś niewystarczająco wyposażony przez naturę, to chyba nie (hihihi) wstyd, przecież możesz mieć chłopców, nic nie stoi (przepraszam) na przeszkodzie Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 czan-dra.. dałas mo dobrego kopa ! 05.09.08, 21:16 c.wrzuta.pl/wi17283/432f223e001722374600fdaf/Pusty%20%C5%82eb?type=i&key=xDDI1hU6Fc&ft=f Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: czan-dra.. dałas mo dobrego kopa ! 05.09.08, 21:23 Dałeś, kolego dałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: czan-dra.. dałas mo dobrego kopa ! 05.09.08, 21:32 O zaczyna się gadka samego ze sobą...lecz się matołku... Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: czan-dra.. dałas mo dobrego kopa ! 05.09.08, 21:41 O Rydzykowy przylazł, to już nie jestem klonem Kralika? Ruski poyebie, gdyby nie mój dobry humor to bym Cię zignorował, ale weekend, Pan Czan-dra jest łaskawy, i pozwoli Tobie popisać, nawet możesz do mnie, ale są zasady, powiem dość, to koniec pisania. Zrozumiano! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Do Administratora forum ! 05.09.08, 21:25 Drogi adminie, czy nie mozesz dla dobra wszystkich uzytkownikow tego forum zbanowac namolnego i obzydliwego pederaste o nicku carpaccio4 czy jak go tam kochanek zwal? Przeciez to pedalisko nie potrafi napisac ani jednego postu nie ublizajac komus insynuacjami homoseksualnymi, to zboczone cos o niczym innym nie mowi jak tylko o meskim penisie, skad on go ma az tyle w tych swoich brudnych ustach? Zbanuj go adminie ;D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: Do Administratora forum ! 05.09.08, 21:30 Dobre sobie...fekalna ciota kralik poskarżył się do admina...popłacz sobie "panienko"... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: właśnie, właśnie 05.09.08, 21:20 carpaccio4 napisał: > co takiemu chcieli donaldowi w buzie wsadzać? Jeszcze gnojku po balandze nie wytrzezwiales i dalej tylko o kutasach i wsadzaniu ich innym facetom, czy ty zboczencu nie potrafisz myslec, pisac, mowic o niczym innym jak tylko o meskim penisie? Ty wstretny pedale, nie to zebym mial cos przeciw pedalom, ale ty jestes wstretnym, oblesnym i namolnym pedalem. Odpowiedz Link Zgłoś