e-skin 10.09.08, 19:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poszeklu Re: Kobiety wolą McCaina 10.09.08, 19:48 Za to amerykanskie kobiety mogly sie dowiedziec jak je nazywa Burak Hussejn Obama. To taki przedsmak muzulmanskiego prawa szariatu w wykonaniu Hussejna Baraka. Jeszcze tego Ameryka nie probowala. Ale zawsze moze. Odpowiedz Link Zgłoś
ichmordy [...] 10.09.08, 19:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu kobiety wolą McCaina 11.09.08, 16:17 To raczej nie tyle kobiety, co kultura slowna Baraka Husseina Obamy otworzyla oczy Amerykanom, kto jest kto. Wracaja ostrzezenia o muzulmanskich pogladach B Husseina Obamy i zapedy traktowani kobiet amerykanskich wedlug prawa szariatu. Tego nikt sobie nie zyczy, szczegolnie dzis w rocznice "911". Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Kobiety wolą McCaina 10.09.08, 20:16 Palin jest całkowicie walniętą, skrajnie nienormalną kobietą Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Kobiety wolą McCaina 11.09.08, 00:40 sarah palin zaszła w ciążę po 50-tce? to ciekawe, bo na razie ma jakieś 44.. weź się, nessie, opamiętaj.. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Kobiety wolą McCaina 11.09.08, 03:13 Po 40-tce miało być. Bardzo przepraszam. Już się opamiętałam. Skoro zaszła zaledwie po 40-tce, to na pewno jednak sam Pan Bóg zrobił jej upośledzone dziecko, żeby się mogła poczuć dowartościowana. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Kobiety wolą McCaina 11.09.08, 07:40 rzeczywiście: 42 lata to strrrrrrrrrasznie późno na piątą ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Kobiety wolą McCaina 11.09.08, 13:01 Wystarczająco, żeby trafił się zespół Downa. Ale to przecież Pambuczek ją tak obdarzył, specjalnie dla niej.... Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Kobiety wolą McCaina 11.09.08, 13:13 nie mieści ci się w głowie, że można kochać dziecko nie całkiem zdrowe? Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Kobiety wolą McCaina 10.09.08, 20:35 Od pierwszego momentu po ogloszeniu kandydatury Palin bylo wiadomo, ze to zaneta rzucona amerykanskiej gawiedzi, ktora glosowala na Busha. Dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś
robert0204 taaaa.. 10.09.08, 20:48 Odkad zaczela sie kampania prezydencka, czytajac "Wyborcza" mozna by pomyslec ze pan Obama ma prezydenture w kieszeni. Figa z makiem, rozowe hieny. Na pohybel "politycznej poprawnosci", na pohybel "sprawiedliwosci spolecznej".McCain gora. A polski homo sovieticus woli lewicowe bagno, jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Re: taaaa.. 10.09.08, 21:33 robert0204 napisał: >"Lewica – to w najlepszym przypadku nieróbstwo, kradzieże > i powszechna gnojówka – a w najgorszym mordy i rzezie. > Jedyna autentyczna wartość Lewicy to zawiść: zabrać drugiemu > to, co on zarobił!" Jak ci mozg sie ustabilizuje hormonalnie, to moze zrozumiesz, ze prawica inna nie jest i, ze taki wlasnie jest swiata porzadek. Odpowiedz Link Zgłoś
robert0204 Re: taaaa.. 10.09.08, 21:47 a to widze i osobista wycieczka sie trafila A dziekuje - hormony w porzadku -- "Lewica – to w najlepszym przypadku nieróbstwo, kradzieże i powszechna gnojówka – a w najgorszym mordy i rzezie. Jedyna autentyczna wartość Lewicy to zawiść: zabrać drugiemu to, co on zarobił!" Odpowiedz Link Zgłoś
mikado111 Kobiety wolą McCaina 10.09.08, 20:59 Mnie się ta pani nie podoba. Szczyt obłudy - niby obrończyni życia, a wspiera przemysł zbrojeniowy i wojny, lubi zabijać zwierzęta i domaga się powszechnego dostępu do broni z nauką zabijania już w szkołach. Poza tym nie wiem, jak można być kobietą i chcieć zmuszać inne kobiety do rodzenia dzieci z gwałtu. Sama urodziła czworo, ale chyba tylko po to, żeby robić sobie z nimi fajne zdjęcia do kampanii politycznych ("patrzcie, jak ja reprezentuję wartości rodzinne"). Sama przecież się nimi nie zajmuje, bo kiedy. Zresztą, najlepiej świadczy o tym jej porażka wychowawcza, czyli 17-letnia córka w ciąży. Jak pani Palin chce propagować wstrzemięźliwość wśród amerykańskiej młodzieży, jeśli własnej córce nie potrafiła wyjaśnić, skąd się biorą dzieci? Generalnie bliższe mi są poglądy Demokratów, ale np. Condoleeza Rice budzi mój szacunek i podziw. Lubi wojnę i walkę, ale przynajmniej nie udaje przy tym słodkiej mamuśki. Poza tym jest niesamowicie inteligentna i ma klasę. Pani Palin jest wprawdzie piękna, ale przy jej miłej na pozór twarzy fałsz i obłuda razi jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
tarura BTW, Condi to rasistka, ostatnio powiedziała 10.09.08, 22:11 że za mało czarnych jest w rządzie Odpowiedz Link Zgłoś
robert0204 Re: rednecja zawsze wolala republikanow 10.09.08, 21:24 Low taxes, loaded guns.. Wiec nazywam sie "rednecja" Odpowiedz Link Zgłoś
c3por2d2 Re: rednecja zawsze wolala republikanow 11.09.08, 16:30 "niskie podatki..rendecja..lewica i republikanie"....hhmmm, no połączenie tych pojęć i pewnych tradycji razem w jednym pozytywnym zdaniu wskazuje na to, że twoja wiedza o świecie nadaje się do reformy ..jakiejkolwiek..nawet giertych ma lepiej poukładane, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
old.european A ja tam wole tego Kaina. 10.09.08, 21:36 Obama by jeszcze wyprowadzil wojsko z okupowanego Iraku a ja jestem za tym, zeby oni tak dostali w dupe, zeby sie zesrali i zeby sobie narobili tylu wrogow, zeby nie wiedzieli, w ktora strone sie wpierw ogladac. Spokoj bylby od nich jakis czas. Odpowiedz Link Zgłoś
drizzlys Re: A ja tam wole tego Kaina. 10.09.08, 21:53 Nie stresuj sie dobrymi wiadomosciami z Iraku bo Ci zylka gdzies peknie... Odpowiedz Link Zgłoś
indimenticabile Re: A ja tam wole tego Kaina. 10.09.08, 22:14 Kotku, a dlaczego sam nie jedziesz do Iraku? Taki z Ciebie odwazny męŚcizna... Odpowiedz Link Zgłoś
przemek1975 Re: A ja tam wole tego Kaina. 11.09.08, 00:10 He he, co ty pierd...sz walniety lewaku :))))))))) Irak wyjdzie na prosta, w tamtym miesiacu Chinczycy wykupili licencje na wydobycie za 3mld USD, Shell za 5 mld. Wchodzi tam duza kasa i ma byc spokoj. USA i Chinom nikt nie podskoczy. Wiekszosc obywateli Iraku to rozsadni ludzie, terrorystow i sabotazystow sie wybije jak muchy. I kraj za 20-30 lat bedzie juz calkiem zasobny. Odpowiedz Link Zgłoś
c3por2d2 Re: A ja tam wole tego Kaina. 11.09.08, 16:31 ..hehe, majaczenia naiwnego dziecka..ot głupotki takie... Odpowiedz Link Zgłoś
znam-sie Re: A ja tam wole tego Kaina. 11.09.08, 00:34 old.european napisał: > Obama by jeszcze wyprowadzil wojsko z okupowanego Iraku a ja jestem > za tym, zeby oni tak dostali w dupe, zeby sie zesrali i zeby sobie > narobili tylu wrogow, zeby nie wiedzieli, w ktora strone sie wpierw > ogladac. Spokoj bylby od nich jakis czas. TO DO CIEBIE Odpowiedz Link Zgłoś
ludwigvanbeethoven [...] 10.09.08, 21:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
drizzlys Re: Jak mozna byc kobieta i popierac Pallin!!!!! 10.09.08, 21:55 Ty tez sie nie stresuj i wiedz ze amerykanie nie wybiora NoBama08 (Keep the Change) Odpowiedz Link Zgłoś
ludwigvanbeethoven Re: Jak mozna byc kobieta i popierac Pallin!!!!! 10.09.08, 22:02 drizzlys napisał: > Ty tez sie nie stresuj i wiedz ze amerykanie nie wybiora NoBama08 > (Keep the Change) Wierze,ze po dwoch oszukanczych wyborach prezydenckich i osmiu lat niszczenia kraju Amerykanie wyciagneli wnioski i wybiora Obame.Ty sie nie stresuj bo jak Ci strunka peknie to McCain/Pallin straca krzykacza... Odpowiedz Link Zgłoś
mark.paker Re: Jak mozna byc kobieta i popierac Pallin!!!!! 11.09.08, 01:20 Kazda normalna > kobieta czy to biala czy czarna,czerwona czy zielona powinna sie > gleboko bac tej nawiedzonej suki Właśnie jedna dziwka jej się boi. Ed Koch. Tylko jeden problem, to jest męska dziwka. Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 Oboje nie bardzo 10.09.08, 22:45 Hmm no jak był Bush z Gorem to wiadomo że Gore lepszy, a teraz to oboje niezbyt :/ McCain ma plus za twardy stosunek wobec Rosji i poparcie dla tarczy w Polsce, ale z kolei może uwikłać się w jakąś kolejną wojnę, z Iranem np., nie mówiąc już o tym że chce zostawić wojska w Iraku na długo jak to staje się bezcelowe. Natomiast Obama może wydźwignąć amerykańską gospodarkę i skończyć wojnę w Iraku, ale niedobrze że jest sceptyczny wobec tarczy (może np. nam blokować pomoc dla naszej armii co jest gwarantem za tarczę) i że nie jest wystarczająco stanowczy wobec Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Oboje nie bardzo 10.09.08, 23:21 ptr0 napisała: > Obama może wydźwignąć amerykańską gospodarkę W jaki sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
mark.paker Re: Oboje nie bardzo 11.09.08, 01:25 Obama to taki Chyży Rój tylko do n-tej potegi. Odpowiedz Link Zgłoś
c3por2d2 Re: Oboje nie bardzo 11.09.08, 16:35 eeee.... powierzchowne...tarcza to kompletna ofensywna bzdura , dla naiwnych, żadnej modernizacji armii nie bedzie, jałmóżna i ogryzki dla polskich sługusów w typie sikorskiego i kaczki...także i tak obama lepszy bez porównania... Odpowiedz Link Zgłoś
jamjumetley Kobiety wolą McCaina 10.09.08, 22:48 Obama to showman. Najgorsze co może się stac. McCain będzie lepszym prezydentem. Nie patrzcie na to jaki jest Bush bo to wyjątkowy idiota... Odpowiedz Link Zgłoś
bezportek 100% diagnoza 10.09.08, 23:07 Jest sposob na wykrycie debila i ignoranta: wystarczy go przylapac na powtarzaniu "Bush, wyjatkowy idiota". Wsrod zabobonnej lewicy i niedorozwinietych antyglobusow tak sie wlasnie przyjelo przezywac czlowieka, ktory ma IQ wyzsze od jakiegokolwiek znanego lewaka, wliczajac cale bezrobolstwo i menelstwo w Europie, ze szczegolnym uwzglednieniem bekartow garnizonowych tepeperowek i okupacyjnych kamaszy z Grupy Polnocnej. Kacapie geny - to was skazalo na lewy niedorozwoj, towarzyszu. A co do wyborow w USA, nie macie sie co podniecac. Obama czy McCain, zaden nie znizy sie do poziomu lewackiego smiecia. Pozostanie wam szczekanie zza plota, jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.paker Panie gołodupiec. 10.09.08, 23:38 bezportek napisał: "Bush, wyjatkowy idiota". Wsrod zabobonnej lewicy i > niedorozwinietych antyglobusow tak sie wlasnie przyjelo przezywac > czlowieka, ktory ma IQ wyzsze od jakiegokolwiek znanego lewaka IQ Busha jest oceniane na ok 125. To nie jest taki zły wynik u najdurniejszego prezydenta USA. Odpowiedz Link Zgłoś
zynder Re: 100% diagnoza 10.09.08, 23:52 A teraz możesz już założyć portki onanisto. Odpowiedz Link Zgłoś
hildegunst u nas były Polki, co wolały "czarnego", to teraz 11.09.08, 13:15 mają HIV-a. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei A mężczyźni Sarę Palin, hehe 11.09.08, 18:50 Przynajmniej ta zdrowa część :) Odpowiedz Link Zgłoś