levy 25.09.08, 07:15 Ciekawe kto byłby u nas chętny na zdjęcia Jarka ze Zbyniem w wannie? Prawdomówny Jacek? Edgar de Peron? Zbyszek (nomen omen) Wannazmasażem? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debil13 Zdjęcia zatrzęsły czeską koalicją 25.09.08, 07:16 ta wanna jest niezgodna z normami bezpieczeństwa (gronkowiec złocisty i legionella). Nie POsiada kratek przelewowych. A tak wygląda POlskiej produkcji wanna najlepsza na świecie www.nocleg.info.pl/nocleg2/?show=branze&action=opis&coder_idb=48&coder_idf=105&subpage=0 Odpowiedz Link Zgłoś
stasio_paluch Aha, Julie Roberts też nazwiecie prostytutką? 25.09.08, 09:04 To kobieta "udająca" prostytutkę ignoranci. Odpowiedz Link Zgłoś
mrm67 Brawo! Brawo! Rewelacja, tylko Czesi tak potrafią 25.09.08, 19:32 "Kto mieczem wojuje, od miecza ginie". Tylko Czecha stać na taki happening, oczyszczający przy okazji atmosferę polityczną. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.zywiecki Zdjęcia zatrzęsły czeską koalicją 25.09.08, 07:32 Prostytutka to też człowiek pracy i to nie zbyt przyjemnej. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry21 Re: Zdjęcia zatrzęsły czeską koalicją 25.09.08, 12:29 a skad wiesz ze niezbyt przyjemnej - jestes , byles prostytutka ? Odpowiedz Link Zgłoś
turbo_wesz Re: Zdjęcia zatrzęsły czeską koalicją 25.09.08, 13:27 polecam film "Yo! Puta!" - można się dowiedzieć, że są takie co lubią swoją pracę, ale też takie, które nie znają innego życia Odpowiedz Link Zgłoś
maoz2 Przecież to news sprzed ponad tygodnia opisywany w 25.09.08, 09:00 innych gazetach. Odpowiedz Link Zgłoś
k31457 Zdjęcia zatrzęsły czeską koalicją 25.09.08, 09:10 "mial lzy w oczach"-"biedny zalekniony czlowiek" Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Zbynio z Jarkaczem w wannie...... 25.09.08, 09:14 to bylyby fotki! Jako fotograf, oczywiscie Edgar.... Odpowiedz Link Zgłoś
pancygaro respect 25.09.08, 09:19 mistrzowska akcja! szacunek dla pana Tlustego! -- www.pancygaro.fotolog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek porównajcie teraz standardy 25.09.08, 09:35 "Rząd premiera Mirka Topolanka musi jednak wypić nawarzone przez niego piwo. - To najgłębsze dno, jakiego kiedykolwiek sięgnęła czeska polityka." Dla nich najgłębsze dno, a przecież przy wyczynach PiS-u to niewinne igraszki. Porównajcie sobie... I wyciągnijcie wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
turbo_wesz Re: porównajcie teraz standardy 25.09.08, 10:13 dokładnie - u nas żaden poseł nie złożyłby mandatu, nawet gdyby została udowodniona mu pedofilia wobec własnego dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <----=== 25.09.08, 10:15 Nie minęło wiele czasu a tu już prawie wszyscy zapomnieli jak PiS chciał kupić Begerową, albo jak Łyżwiński "siał" zgodnie z nauką Ojca Dyrektora... Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Ale złożył mandat 25.09.08, 10:34 W Polsce by łgał w żywe oczy i powiedział, że i tak nie ustąpi. Odpowiedz Link Zgłoś
bleys2000 Re: Ale złożył mandat 25.09.08, 12:34 To prawda, i tym niestety rozni sie nasz sejm od cywilizowanych panstw. Na swiecie jesli ktos zostaje zlapany na klamstwie, korupcji, przestepstwie, to jest skreslany z polityki. U nas wszystko uchodzi plazem. Zero honoru u osob, ktore powinny dawac przyklad. Dziadkowie z wermahtu, nocne wizyty u pewnej poslanki z samoobrony pokazywane w TVN, lekarze ktorzy juz nikogo nie zamorduja... Co chwile jakas afera, ale nasi poslowie sa nieprzemakalni... Odpowiedz Link Zgłoś
turbo_wesz Re: Ale złożył mandat 25.09.08, 13:21 a co ma do rzeczy dziadek w Wermachcie? mógłby być samym Dżyngis-Chanem a to w niczym nie powinno rzutować na jego wnuka Odpowiedz Link Zgłoś
bleys2000 Re: Ale złożył mandat 26.09.08, 12:24 Ja nie pisze o wnuku, tylko o panu, ktory te falszywe oskarzenia wysuwal i nawet przepraszam nie powiedzial. To jest ewenement, ze taki notoryczny klamca zostaje w demokratycznym panstwie wybrany do sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
ruch.a.czas Robisz krzywdę Polsce. To niesprawiedliwe 25.09.08, 12:40 Polska regularnie gwałcona przez watykańskich czynowników, z wyuczoną od małego dziecka hipokryzją, nie jest w stanie wytrzymać porównania z Czechami czy Tajwanem. Porównuj Polskę z Litwą, Węgrami, Bułgarią, a najlepiej z Białorusią, to wtedy może wypadnie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
mako75 Re: Ale złożył mandat 25.09.08, 14:29 wielki_czarownik napisał: > W Polsce by łgał w żywe oczy i powiedział, że i tak nie ustąpi. Widac inaczej położone maja dno. Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 jak wyjdą filmiki z COS to będzie ubaw 25.09.08, 11:20 www.nocleg.info.pl/nocleg2/index.php? show=impr&action=search&a=2&phrase=ffilm&s_kraj= Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: debil113..jak nazywają twoją przypadłość ? 25.09.08, 11:39 wstred na oprawców którzy mnie zamurowali we własnej chacie i rozwalili mi gosPOdarkę mojego kraju i Europy. A co? Dowody zabolały? Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: debil113..jak nazywają twoją przypadłość ? 25.09.08, 11:41 to jest dopiero test silników a nie nawet rozgrzewanie o rajdzie nawet nie myśle. W życiu prawie wszystkie strategie i projekty mi POwychodziły. Może i tym razem sie uda. Jak nie chcesz POmóc to trzymaj "myszkę" za mnie Odpowiedz Link Zgłoś
grenzik Zdjęcia zatrzęsły czeską koalicją 25.09.08, 11:31 "- To najgłębsze dno, jakiego kiedykolwiek sięgnęła czeska polityka." No to tylko pozazdrościć.... Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Zdjęcia zatrzęsły czeską koalicją 25.09.08, 12:05 Mnie z całego tekstu najbardziej poruszyło takie zdanie: "- Jestem ofiarą prowokacji Tlustego i mimo że wszystko robiłem w dobrej wierze, chcę wrócić do domu - powiedział Morava, który złożył mandat poselski i opuścił partię." Chodzi mi dokładnie o ostatnie sześć słów. Panowie posłowie nasi powinni je sobie wyciać z gazety i powiesić nad łóżkiem jako wzór postępowania w tego typu sytaucjach. Odpowiedz Link Zgłoś
turbo_wesz Re: Zdjęcia zatrzęsły czeską koalicją 25.09.08, 13:26 już dawno postulowałem że cały aparat polityczny w Polsce można śmiało zastąpić pająkami, albo żukami jakimiś. przynajmniej mają odrobinę godności oraz poszanowania dla człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Tak glupi jak nasz Paliglup 25.09.08, 13:26 Kazda wladza ma swojego etatowego kretyna. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Tak glupi jak nasz Paliglup 25.09.08, 13:42 A każde forum ma swojego poszeklu Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Nie jest to aby wanna naszego Goldwassera czy 25.09.08, 14:54 raczej Wassermanna?Jakby podobna. Odpowiedz Link Zgłoś
vaclavhavel Jaka to prostytutka????? 25.09.08, 15:56 Za ten tytul dziennikarka Wyborczej powinna isc przed sad. Jakie zrodlo mowi, ze byla to prostytutka? W materiale TV NOVA byla mowa o modelce. Zenada, zenada, zenada Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: Jaka to prostytutka????? To Pan Excelencjo 25.09.08, 18:56 Prezydencie. Jeśli tak to czy to był nos czy wywiad czeski. W wyniku czego chciał Pan objąć nadzorem międzynarodowym wybory w naszym kraju 2005r. Czy Pan też ma zabezpieczone.... vaclavhavel napisała: > Za ten tytul dziennikarka Wyborczej powinna isc przed sad. > Jakie zrodlo mowi, ze byla to prostytutka? W materiale TV NOVA byla mowa o > modelce. > Zenada, zenada, zenada > Odpowiedz Link Zgłoś
o90 a u nas ? tam przynajmniej zlozyl mandat... 25.09.08, 18:25 a u nas byli prezydentami to alkoholik i agent SB i czy kogs to ruszylo ? nie nie ruszylo bo gazieta wybiorcza nie kazala a koledzy prezydenci byli wicie rozumicie po kielichu z naczelnym wiec nie wypadalo fanom wybiorczej to nie przeszkadza co tam jakies zdjecia z dziwkami w wannie to czeski film Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: a u nas ? tam przynajmniej zlozyl mandat... 25.09.08, 19:03 Zmienił się naczelny i świat czego dowodem jest że POzwala mi umieszczać POsty . Zreszta ok 400 % zwiększyło to oglądalność. A jak nie to na IT każdy jest swoim wodzem i kanty jak ministra POsła prezydenta Zdrojewskiego z kolesiami się nie ukryje Odpowiedz Link Zgłoś
hipokryzjusz "Erotyczne immunitety" i "hrabianka" Potocka 25.09.08, 21:02 była napisana książka o życiu erotycznym posłów sejmu polskiego. W naszej katolickiej moralności seks jest spychany w strefę mroku,ale nie ma człowieka, który by nie złamał zakazów moralnych! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofczyz Zdjęcia zatrzęsły czeską koalicją 25.09.08, 21:26 A filmu nie nakręcił!? Odpowiedz Link Zgłoś
cygan37 Zdjęcia zatrzęsły czeską koalicją 25.09.08, 21:33 W Pradze jest kilka dobrych agencji z wannami ale, niestety, na peryferiach. To porządne lokale bo napitych nie wpuszczają więc musiałem wrócić na Perlovke. Tyle że tu bez luksusów. Odpowiedz Link Zgłoś