tales1 03.10.08, 07:15 No, to w GW płacz i zgrzytanie zębów. Jej faworyci "bekają kluskami" - najpierw Hillary, teraz Obama. Lewactwo zwariuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapitan.kirk Debata Palin vs Biden. "Były uderzenia, nie był... 03.10.08, 07:20 Gdyby był tytuł, że Palin minimalnie wygrała z Bidenem, to by oznaczało, że tak naprawdę wicekandydat demokratów został zmiażdzony. Ponieważ z tytułu wynika, że był remis, to może znaczyć że naprawdę Palin wygrała, ale tylko trochę ;-P No coż, jedno warte drugiego... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
tonyw Re: Debata Palin vs Biden. "Były uderzenia, nie b 03.10.08, 07:37 Kapitan, ty moze powiedz o co ci chodzi. Siedzenie na plocie troche boli, jezeli wiesz o czym mowie. Ona zmiazdzyla tego elokwentnego komucha i tym samym pokazala tym ktorzy go popieraja np. Hillary, Hussein, Kennedy R.I.P, czy moze Barney Frank "our pink commie", ze pojawil sie ktos na arenie politycznej kogo oni nie moga zgniesc, nawet wtedy kiedy maja w zanadrzu Curick czy Olberman. Zycze przyjemnego ogladania amerykanskiej politycznej sceny i mam nadzieje ze w koncu dopuscicie Korwin-Mike do tego dyskusji politycznych w Polsce, a wtedy i wy bedziecie miec o czym pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Re: Debata Palin vs Biden. "Były uderzenia, nie b 03.10.08, 07:49 Obawiam sie, że stosując wobec mnie pluralis majestatis bierzesz mnie za reprezentanta jakichś ciemnych sił ideologicznych - a mnie naprawdę po prostu g... obchodzi, kto w USA wygra (choć chyba wolałbym McCaina, ale jak Obama wygra to też sobie z całą pewnością niczego z tego powodu nie utnę). Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
benski Re: Debata Palin vs Biden. "Były uderzenia, nie b 03.10.08, 08:19 Wedlog mnie Palin wygrala. To na prawde ciekawa babka, zeby jeszcze tylko troche miala bardziej liberalne poglady. Ten zakaz aborcji i anty ewolucjonizm mnie przeraza. Mieszkalem troche na Poludniu wsrod chrzescian i nikomu tego nie zycze- to istny talibanizm.. Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz Proaborcyjny i prohomoseksualny "katolik" Biden 03.10.08, 08:35 miał więcej wpadek merytorycznych i zasłużenie przegrał. co dziwne ten "demokrata" opowiedzial się za kolejną wojna, tym razem w Darfurze Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow95 Re: Proaborcyjny i prohomoseksualny "katolik" Bid 03.10.08, 12:53 europacierz napisał: > miał więcej wpadek merytorycznych i zasłużenie przegrał. co dziwne ten > "demokrata" opowiedzial się za kolejną wojna, tym razem w Darfurze Wcale nie prawda. Biden operowal konkretami. a ona jak sie nie znala to mowila nie na temat.Widzialam i slyszalam debate! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Proaborcyjny i prohomoseksualny "katolik" Bid 03.10.08, 14:39 "Była znakomita" - oceniają Republikanie. "Jestem przerażony" - powiedział po jej wystąpieniu jeden z Demokratów. Sarah Palin znokautowala demokratow. Slusznie moga czuc sie przerazeni. Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow95 Re: Debata Palin vs Biden. "Były uderzenia, nie b 03.10.08, 12:51 benski napisał: > Wedlog mnie Palin wygrala. To na prawde ciekawa babka, zeby jeszcze > tylko troche miala bardziej liberalne poglady. Ten zakaz aborcji i > anty ewolucjonizm mnie przeraza. Mieszkalem troche na Poludniu wsrod > chrzescian i nikomu tego nie zycze- to istny talibanizm.. Ogladalam cala debate i dyskusje po. WYGRAL BIDEN. Byl doskonaly. Odpowiedz Link Zgłoś
bf109 Re: Debata Palin vs Biden. "Były uderzenia, nie b 03.10.08, 09:15 Dosłownie, nie ważne kto wygra i tak będzie dobrze, obaj kandydaci są nieźli. Po takich debatach wyraźnie widać że nasza klasa polityczna w porównaniu do amerykańskiej to czysta wieś po pas w gnoju i kartoflach. Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow95 Re: Debata Palin vs Biden. "Były uderzenia, nie b 03.10.08, 12:49 kapitan.kirk napisał: > Obawiam sie, że stosując wobec mnie pluralis majestatis bierzesz > mnie za reprezentanta jakichś ciemnych sił ideologicznych - a mnie > naprawdę po prostu g... obchodzi, kto w USA wygra (choć chyba > wolałbym McCaina, ale jak Obama wygra to też sobie z całą pewnością > niczego z tego powodu nie utnę). Zero tolerancji do koloru skory. To charakterystyczna cecha polakow. Biden byl konkretny, a ona plywala, bo daleko jej do polityki i ekonomii...do tego ten wycwiczony usmiech, nawet wowczas, gdy byla mowa o wojnie w Iraku > Pzdr > Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Re: Debata Palin vs Biden. "Były uderzenia, nie b 03.10.08, 13:46 ursynow95 napisał: > Zero tolerancji do koloru skory. To charakterystyczna cecha polakow. ??? - A to niby o czym miało być? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow95 Re: Debata Palin vs Biden. "Były uderzenia, nie b 03.10.08, 12:46 tonyw napisał: > Kapitan, ty moze powiedz o co ci chodzi. Siedzenie na plocie troche > boli, jezeli wiesz o czym mowie. Ona zmiazdzyla tego elokwentnego > komucha i tym samym pokazala tym ktorzy go popieraja np. Hillary, > Hussein, Kennedy R.I.P, czy moze Barney Frank "our pink commie", ze > pojawil sie ktos na arenie politycznej kogo oni nie moga zgniesc, > nawet wtedy kiedy maja w zanadrzu Curick czy Olberman. > > Zycze przyjemnego ogladania amerykanskiej politycznej sceny i mam > nadzieje ze w koncu dopuscicie Korwin-Mike do tego dyskusji > politycznych w Polsce, a wtedy i wy bedziecie miec o czym pisac. Palin nie odpowiadala na temat, bo sie na niczym nie zna. Sluchalam i widzialam debate. Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow95 Re: Debata Palin vs Biden. "Były uderzenia, nie b 03.10.08, 12:44 kapitan.kirk napisał: > Gdyby był tytuł, że Palin minimalnie wygrała z Bidenem, to by > oznaczało, że tak naprawdę wicekandydat demokratów został > zmiażdzony. Ponieważ z tytułu wynika, że był remis, to może znaczyć > że naprawdę Palin wygrała, ale tylko trochę ;-P No coż, jedno warte > drugiego... > > Pzdr > Slauchalam debaty i relacji po jego zakonczeniu. Wygral Biden, a ona byla jak slodka idiotka Odpowiedz Link Zgłoś
lilith.b wszystko co musiala zrobic Palin to 03.10.08, 08:26 po prostu nie palnac glupoty. Ostatnimi czasy na tyle popisala sie swoja elokwencja i rozenaniem w "tematach prezydenckich", ze do okrzykniecia jej wystapienia udanym wystarczylo jedynie nie mowic glupio i od rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
adkalin Re: wszystko co musiala zrobic Palin to 03.10.08, 09:10 Przykre, że wiceprezydentem mocarstwa może zostać osoba nie znająca się praktycznie na niczym do tego religijna fundamentalistka. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus.tuus Re: wszystko co musiala zrobic Palin to 03.10.08, 09:23 Społeczeństwo amerykańskie, od najmłodszych lat będąc wychowywane na medialnej papce, niewiele więcej potrzebuje aniżeli garść chwytnych hasełek, podanych w rodzinnym sosiku ociekającym polewą z "wartościami". To naród idealnie nadający się do manipulowania, dla którego media nierzadko mają decydujące znaczenie w procesie podejmowania życiowych decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: wszystko co musiala zrobic Palin to 03.10.08, 10:21 tytus.tuus napisał: > Społeczeństwo amerykańskie, od najmłodszych lat będąc wychowywane na medialnej > papce, niewiele więcej potrzebuje aniżeli garść chwytnych hasełek, podanych w r > odzinnym sosiku ociekającym polewą z "wartościami". > To naród idealnie nadający się do manipulowania, dla którego media nierzadko ma > ją decydujące znaczenie w procesie podejmowania życiowych decyzji. ***************************************** Wniosek z tego jest jeden: komuniści, gdy rządzili prawie połową świata, powinni oddać propagandę prywatnym koncernom, a nie starować nią ręcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow95 Re: wszystko co musiala zrobic Palin to 03.10.08, 13:03 tytus.tuus napisał: > Społeczeństwo amerykańskie, od najmłodszych lat będąc wychowywane na medialnej > papce, niewiele więcej potrzebuje aniżeli garść chwytnych hasełek, podanych w r > odzinnym sosiku ociekającym polewą z "wartościami". > To naród idealnie nadający się do manipulowania, dla którego media nierzadko ma > ją decydujące znaczenie w procesie podejmowania życiowych decyzji. To wynika z braku wlasciwej edukacji, bo w szkolach maja szanse wyboru i wybieraja to co latwiejsze. Nie znaja sie na geografii , historii swiata, chemii, matematyce, fizyce.... i w dyskusjach mowia, ze nie musza. Nawet dobrze nie znaja ulic, bo po co. Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow95 Re: wszystko co musiala zrobic Palin to 03.10.08, 12:59 adkalin napisał: > Przykre, że wiceprezydentem mocarstwa może zostać osoba nie znająca się > praktycznie na niczym do tego religijna fundamentalistka. TEZ TAK UWAZAM.MADRA WYPOWIEDZ ADKALIN Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow95 Re: wszystko co musiala zrobic Palin to 03.10.08, 12:57 lilith.b napisała: > po prostu nie palnac glupoty. Ostatnimi czasy na tyle popisala sie > swoja elokwencja i rozenaniem w "tematach prezydenckich", ze do > okrzykniecia jej wystapienia udanym wystarczylo jedynie nie mowic > glupio i od rzeczy... > Jak nie znala tematu to duzo mowila ale NIE NA TEMAT.Nie zna sie na polityce i ekonomii! Odpowiedz Link Zgłoś
tytus.tuus Debata Palin vs Biden. "Znakomita i przerażając... 03.10.08, 08:30 " - Wypadła fenomenalnie - mówi agencji AFP Peggy Guzzo, zwolenniczka Republikanów." "- Jako Demokrata jestem pod wrażeniem. Moim zdaniem Biden był osłupiały, Palin atakowała, on był w obronie - ocenia Peggy Guzzo z Ohio." Cudowne rozwarstwienie Peggy Guzzo wraz z dramatyczną zmianą poglądów. No no, hamerykańska scena polityczna zaiste jest dynamiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Debata Palin vs Biden. "Były uderzenia, nie b 03.10.08, 10:19 tales1 napisał: > No, to w GW płacz i zgrzytanie zębów. Jej faworyci "bekają kluskami" - > najpierw Hillary, teraz Obama. Lewactwo zwariuje ********************************** Faworytami GW od zawsze byli republikanie. Takie deklaracje składali Bosacki i Węglarczyk, a to głównie oni relacjonują wydarzenia z USA. Odpowiedz Link Zgłoś
news101 niezly show 03.10.08, 10:24 kazde zdanie wystudiowane do perfekcji, kazda wariant wypowiedzi przecwiczony. odwolywanie sie do ludzkich emocji i uczuc. w tym calym show nie ma nic prawdziwego. szopka szopka po tysiackroc szopka. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus.tuus Re: niezly show 03.10.08, 10:32 Gdyby naszych rodzimych polityków stać było na takie wystudiowane show, nie musielibyśmy się wstydzić za mruczącego astmatycznie pod nosem prezydenta czy kretyńsko rżącego ze śmiechu ex-wicepremiera. Z dwojga złego lepsza rewia niż tandetny kabaret. Odpowiedz Link Zgłoś
news101 Re: niezly show 03.10.08, 11:24 Tu obluda i tam obluda. Co za roznica. Sapanie wku...a, ale wystudiowany usmiech to jeszcze bardziej wyrafinowane oszustwo wiec nie wiem co gorsze.. Odpowiedz Link Zgłoś
bnch Re: niezly show 03.10.08, 12:23 W polskiej polityce masz analogiczną sytuację, jeśli chodzi o prawdziwość, tylko poziom profesjonalizmu sporo niższy. Wolę już takie perfekcyjne show, niż pieniactwo nieprzygotowanych, brzydko wyglądających ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza Palin to Giertych w spodnicy.. 03.10.08, 10:29 dziwne, bo sondaze przeprowadzone zaraz po debacie wskazuja na lekka wygrna Bidena.. Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow95 Re: Palin to Giertych w spodnicy.. 03.10.08, 13:08 malpa-z-paryza napisała: > dziwne, bo sondaze przeprowadzone zaraz po debacie wskazuja na lekka > wygrna Bidena.. > Tak to prawda, widzialam i slyszalam.Biden byl lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
tonyw Spojrz w lustro 03.10.08, 15:18 Tam jest twoja odpowiedz na to co ty WIDZIALAS I SLYSZALAS. Zwykla kobieca zawisc przemawia przez ciebie. Nie znam cie ale zaloze sie ze jej wyglad jest ci najbardziej nie do twarzy. Amerykanie sa jak wszystkie inne narody. Podziwiaja tych co sa ladni, przyjemni, szczerzy i maja charakter a nie tych co pieknie i elokwentnie lawiruja w obietnicach jak np. Biden czy jego szef Hussein. Odpowiedz Link Zgłoś
cozano Swoisty sukces 03.10.08, 10:51 Wielu oczekiwalo, ze Palin gdzie znowu sie potknie. Jak widac intensywne wysilki republikanskich PR-owcow, ktorzy ostro cwiczyli Palin do tego wieczoru, nie poszly na marne i nie bylo wpadek. Tyle ze to wlasciwie byl najwiekszy sukces kandydatki na wiceprezytenda w tej debacie. Odpowiedz Link Zgłoś
grzes07 Re: cozano czyj sukces chyba Bidena 03.10.08, 11:59 nie wierzy sie temu co pisze "GW" oni zawsze manipuluja informacja jak nieslawny pan Kublik, jesli juz chcesz wiedziec kto wygral ta batalie to kliknij na link ponizej i wszystko sie wyjasni biznes.onet.pl/0,1836929,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow95 Re: Swoisty sukces 03.10.08, 13:13 cozano napisał: > Wielu oczekiwalo, ze Palin gdzie znowu sie potknie. Jak widac intensywne wysilk > i > republikanskich PR-owcow, ktorzy ostro cwiczyli Palin do tego wieczoru, nie > poszly na marne i nie bylo wpadek. Tyle ze to wlasciwie byl najwiekszy sukces > kandydatki na wiceprezytenda w tej debacie. Miala duzo potkniec, zmieniala temat na energetyke, jak nie wiedziala jak odpowiedziec.Mowila nie na temat... i z wycwiczonym usmiechem o wojnie w Iranie. Bardzo nie na miejscu. Slodka idiotka wykorzystujaca swojego malutkiego synka dauna na kazdym kroku. O tej porze dziecko powinno spac, a nie byc na rekach corki zaslaniajacej wlasna ciaze. Odpowiedz Link Zgłoś
grzes07 Re: tales1 od kiedy "GW" jest lewacka?, 03.10.08, 11:55 radze wiecej czytac a nie pisac bzdetow, nie rozumiem dlaczego dzieciom pozwolono glos zabierac na roznych forach Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online dla tego przypalonego 03.10.08, 12:27 jest lepiej jak przegra te wybory w przeciwnym razie pewno skonczy jak Kenedy komunista. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: dla tego przypalonego 03.10.08, 12:47 pandora-online napisał: > jest lepiej jak przegra te wybory w przeciwnym razie pewno skonczy jak Kenedy > komunista. Kazde slowo ,ktore napisales swiadczy o Twoim szalenie prymitywnym mysleniu. Takich lubia Republikanie: smialo dolaczaj! i wcale nie jestem zwolennikiem Obamy. Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow95 Re: dla tego przypalonego 03.10.08, 13:17 pandora-online napisał: > jest lepiej jak przegra te wybory w przeciwnym razie pewno skonczy jak Kenedy > komunista. Czlowiek, to dyskryminacja. Kolor skory nie ma znaczenia. A gdzie przykazanie, szanuj blizniego... Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Debata Palin vs Biden. "Były uderzenia, nie b 03.10.08, 12:30 Milo jest sluchac,jak reprezentantka partii,ktora praktycznie wykonczyla w kilka lat klase srednia (czyli wiekszosc z nas tu piszacych) mowi,ze "bedzie walczyc o nas ,ze jest jedna z nas i wie z jakimi trudnosciami sie zmagamy codziennie". Wyjatkowa perfidia: to tak jakby pozwolic faszystom wyzwalac obozy koncentracyjne i karmic wiezniow! Ale narod glupi,nabierze sie na te rezyserie. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Debata Palin vs Biden. "Znakomita i przerażając... 03.10.08, 12:31 Wybory w Stanach to dla mnie b.trudna sprawa.Jestem zwolennikiem demokratow.Jednak,wcale nie z powodow rasowych nie chce glosowac na Obame.Nie wydaje mi wiarygodny jako polityk. Boje sie kolejnych nieuzasadnionych przywilejow dla kolorowych.Juz wiele stanow znosilo te przywileje jako nieuzasadnione w XXI wieku.Kolorowi sa tak samo traktowani jak my biali od wielu lat.Problem przestal istniec a teraz moze wybuchnac ze zdwojona sila. Sa mniejszosci,ktore same skazuja sie na wyobcowanie.Przykladem sa white hispanic,ktorzy w wiekszosci sa nieprzystosowani do zycia w mieszanej spolecznosci.O ile afroamericans w znacznej liczbie wtopili sie w spoleczenstwo to white hispanic sa "trudni". Inna grupa daleka od rownego spoleczenstwa sa ortodox Juwish. To sa problemy teraz uciszone,ale moga wybuchnac pod wplywem polityki roszczeniowej przywodcow tych grup. McCain to typowy prawicowiec,kontynuacjia Busha,mniej nakierowany na gospodarke,ktora wymaga madrego interwncjonizmu panstwa. I badz tu madry;mam rozdwojenie jazni i pewnie dlatego nie wezme udzialu w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow95 Re: Debata Palin vs Biden. "Znakomita i przerażaj 03.10.08, 13:22 emeryt21 napisał: > Wybory w Stanach to dla mnie b.trudna sprawa.Jestem zwolennikiem > demokratow.Jednak,wcale nie z powodow rasowych nie chce glosowac na > Obame.Nie wydaje mi wiarygodny jako polityk. > Boje sie kolejnych nieuzasadnionych przywilejow dla kolorowych.Juz > wiele stanow znosilo te przywileje jako nieuzasadnione w XXI > wieku.Kolorowi sa tak samo traktowani jak my biali od wielu > lat.Problem przestal istniec a teraz moze wybuchnac ze zdwojona sila. > Sa mniejszosci,ktore same skazuja sie na wyobcowanie.Przykladem sa > white hispanic,ktorzy w wiekszosci sa nieprzystosowani do zycia w > mieszanej spolecznosci.O ile afroamericans w znacznej liczbie > wtopili sie w spoleczenstwo to white hispanic sa "trudni". > Inna grupa daleka od rownego spoleczenstwa sa ortodox Juwish. > To sa problemy teraz uciszone,ale moga wybuchnac pod wplywem > polityki roszczeniowej przywodcow tych grup. > McCain to typowy prawicowiec,kontynuacjia Busha,mniej nakierowany na > gospodarke,ktora wymaga madrego interwncjonizmu panstwa. > I badz tu madry;mam rozdwojenie jazni i pewnie dlatego nie wezme > udzialu w wyborach. Ja tez tak uwazam, ale pojde do wyborow i wybiore mniejsze zlo czyli bede glosowac przeciwko wojnie, bo do czego one doprowadzily Ameryke! Kto wojne prowadzi to od wojny ginie! Odpowiedz Link Zgłoś
marek.lipski McCain/Palin President - USA. 03.10.08, 12:34 McCain/Palin President - USA. Mam nadzieje ze wygraja.Sytuacja w USA i EU ,ta finansowa jest krytyczna.Potrzeba czasu na gojenie sie ran. Ta para daje szanse za 2 lata pani Palin jako kobiecie,na przejecie wladzy w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: McCain/Palin President - USA. 03.10.08, 12:42 Tez chyba nie zaglosuje: obaj kandydaci sa do bani. Ale ta panienka z gladka mowa w okularkach mnie przeraza! To bedzie katastrofa dla Ameryki jezeli wypadnie jej przejac ster wladzy,bo cherlawy McC ma marna szanse dojechania do konca kadencji o wlasnych silach. To schorowany starzec. A to,ze ona jest po stronie "zwyklych obywateli" to uwierze,jak zobacze slonia na lyzwach. Bardzo cyniczna dziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow95 Debata Palin vs Biden. "Znakomita i przerażając... 03.10.08, 12:40 Wysluchalam calego przemowienia i wygral oczywiscie Biden. Jego wypowiedzi byly rzeczowe i konkretne, oparte na faktach. Prezentowal sie doskonale.Byl 1oo razy lepszy od swojej konkurentki.Wcale nie byl powsciagliwy.Facet zna sie na rzeczy. Natomiast Palin byla jak na wybiegu, usmiechala sie nawet, gdy byla mowa o Iraku.Wycwiczony usmiech z poprzedniej dzialalnosci. Plywala jak ryba na niczym sie nie znajac, nie odpowiadala na tematy i ciagle powracala do Alaski. Zero doswiadczen i znajomosci polityki, ekonomii.Przeciez przyszly v-ce bedzie wspolrzadzil cala Ameryka, a nie tylko malym stanem Alaska. Jestem przerazona, gdyby Palin miala w przyszlosci podejmowac wazne decyzje polityczne i militarne nie znajac sie na polityce, ekonomii i armii. God Bless America. Lepiej zajelaby sie wlasna rodzina, bo nie dlugo zostanie babcia. Daleko jej do Hilary Clinton. Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow95 Re: Debata Palin vs Biden. "Były uderzenia, nie b 03.10.08, 13:31 tales1 napisał: > No, to w GW płacz i zgrzytanie zębów. Jej faworyci "bekają kluskami" - > najpierw Hillary, teraz Obama. Lewactwo zwariuje Mrs Palin zna sie tylko na "drill BABY drill'" . Mozna to dwojako rozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow95 "drill BABY drill' 03.10.08, 13:34 To stwierdzenie Mrs Palin w czasie debaty cytuje"drill BABY drill". Jak to rozumiecie Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow95 Re: "drill BABY drill' 03.10.08, 13:38 ursynow95 napisał: > To stwierdzenie Mrs Palin w czasie debaty > cytuje"drill BABY drill". Jak to rozumiecie news.yahoo.com/s/ynews/ynews_ts52 Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Debata Palin vs Biden. "Były uderzenia, nie b 03.10.08, 14:40 Traktuje Obame jako cholere, a McCaina jako dzume. Debate wygrala jednak Palin. Najbardziej odrazajace bylo gdy Biden i Palin przescigali sie w okazywaniu swjej milosci do Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Debata Palin vs Biden. "Były uderzenia, nie b 03.10.08, 14:48 wet3 napisał: > Traktuje Obame jako cholere, a McCaina jako dzume. Debate wygrala > jednak Palin. Najbardziej odrazajace bylo gdy Biden i Palin > przescigali sie w okazywaniu swjej milosci do Izraela. Tak,kochani:chcialo sie Solidarnosci to teraz kochajcie Isroel. Moja filozofia byla zawze odmienna i moze stac sie bardziej popularna juz niedlugo! Czas tyka na "nasza" korzysc. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: blue911 03.10.08, 15:09 blue911 napisał: > wet3 napisał: > Traktuje Obame jako cholere, a McCaina jako dzume. Debate wygrala > > jednak Palin. Najbardziej odrazajace bylo gdy Biden i Palin > > przescigali sie w okazywaniu swjej milosci do Izraela. > Tak,kochani:chcialo sie Solidarnosci to teraz kochajcie Isroel. > Moja filozofia byla zawze odmienna i moze stac sie bardziej > popularna juz niedlugo! Czas tyka na "nasza" korzysc. Bylbym Ci bardzo wdzieczny gdybys krotko powiedzial nam na czym polega Twoja filozofia. Odpowiedz Link Zgłoś