black-andrzej24 03.10.08, 08:25 Wysłać naszych chłopców z GROM-u to wszystkich rozniosą i brata naszego uratują. Nie ma na co czekać, liczy się każda sekunda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
old.european Re: Talibowie: Porwaliśmy Polaka 05.10.08, 12:45 black-andrzej24 napisał: > Wysłać naszych chłopców z GROM-u to wszystkich rozniosą i brata > naszego uratują. Nie ma na co czekać, liczy się każda sekunda. Chlopcy z gromu to sa od pilnowania US-amerykanom rury z ropa, aby byla szczelna. Rozniesc to moga piwo. Ale podoba mi sie ta wasza mitomania. Jeszcze troche i powiecie, ze to wyście pokonali Irak a USA wam tylko troszeczkę pomogly... Odpowiedz Link Zgłoś
dontworry Talibowie: Porwaliśmy Polaka 05.10.08, 21:49 to tam porywają europejczyków? coś podobnego! czy wyjazdy polskich inżynierów do Pakistanu naprawdę są takie niebezpieczne? a czy barakowozy dla robotników są chronione? A ja dla odmiany mam interesujący kontrakt na budowę w Afganistanie. Brać? Odpowiedz Link Zgłoś