naill Kamiński: Ludwik Don chce być nowym Kopernikiem 05.10.08, 13:00 Ludwik, blizniaki i cala szajka na wczesniejsze emerytury. Pomostowe oczywiscie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_czlowiek_online To żałosna obrona i świadczy o całej partii... 05.10.08, 14:14 To po prostu żenujące, gdy członek partii stwierdza, że bez jednej osoby cała partia nie istnieje. To po co w niej cała reszta? Po co wywalać kasę na resztę idiotów bez własnego zdania, skoro tylko Jarek jest tą partią?? Oj PiSs, kompromitujecie się po całości... Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Kamiński: Ludwik Don chce być nowym Kopernikiem 05.10.08, 14:35 Nie atakuje PIS, o Drogie Barany, tylko tłumaczy Wam, jak krowie na granicy, że należy przepędzić na cztery wiatry, Arcywodzusia wraz z najbliższymi, bezmyślnymi dworakami. W innym przypadku koniec PIS-U!! Tyle i tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
sobierobie [...] 05.10.08, 14:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
elka1021 zwłoki konającej PiS 05.10.08, 15:20 Czy zwłoki konającej partii PiS można złożyć na chrześcijańskim cmentarzu! Jest parę rzeczy na których się nie znam. Jedną z rzeczy, na których się nie znam to ostatnie namaszczenie. Widzimy w jakich konwulsjach kona partia PiS, moje pytanie wyprzedzające oczywistą oczywistość, czyli zgon partii PiS, brzmi następująco. Czy partię PiS można wysmarować olejem i zwłoki złożyć na chrześcijańskiej nekropolii? Wydaje mi się, że nie można, ponieważ partia PiS to polityczni samobójcy, a ci jak wiadomo zawsze byli chowani poza granicami miasta, gdzieś obok torfowisk. Przepraszam za ten makabryczny dylemat, jednakowoż nie ja każdego dnia dostarczam publice widoku kaprysów konającego Lazarza, mnie to epatowanie agonią PiS i nudzi i niestety brzydzi. Widziałam wielu ludzi i organizacji, które nie potrafiły żyć, ale dla Boga i przyzwoitości minimum umiejętności umierania należałoby posiąść już w fazie narodzin tej partii! Nawet najbardziej optymistyczni mieli wiedzę jak się to skończy, kwestia otwartą pozostawało: kiedy i gdzie? Druga intrygująca mnie rzecz, to sam obrządek pochówku. Nie chciałabym wyprzedzać fachowej odpowiedzi, na którą liczę, w sprawie chrześcijańskiego cmentarza, ale z góry zakładając, że nic z tego nie wyjdzie pozostaje jeszcze odpowiedzieć sobie co z partyjnym truchłem uczynić. Korzystając z dorobku cywilizacji należałoby odstawić `ciało' do zakładu utylizującego toksyczne substancje. Takie rozwiązanie ma jednak w sobie sporą dawkę profanacji, optowałabym w związku z tym za obrządkiem ludowym. Zwłoki partii PiS trzeba poddać sakralnemu wybiciu kołka osikowego w sam środek końca pleców i przysypać gruba warstwą wapna.Kaminski - "spięty doktor", ojciec chrzestny porażki i agonii przylozyl do tego swoja tlusta lape nie jeden raz Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: zwłoki konającej PiS 05.10.08, 16:34 >Kaminski - "spięty doktor", ojciec chrzestny porażki i agonii >przylozyl do tego swoja tlusta lape nie jeden raz Ladnie napisane, Ela. Zwlaszcza blyskotliwa parafraza spindoktora :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek szkoda ze ludwik Dorn nie moze sie dogadac z 05.10.08, 15:32 Jarkiem . obaj panowie sa ludzmi muslacymi kategoriami Panstwa Polskiego a takich teraz nam trzeba.szacunek dla pana ludwika za to ze zapanowal nad oglupionym przez PO i SLD sejmem, za wsparcie aswym autorytetem i osoba Pana Mularczyka , za dzialalnosc opozycyjna.... Panie Ludwiku odpusc Pan Jarkowi razem pracujcie dla Polski!My czekamy! Odpowiedz Link Zgłoś
elka1021 Re: szkoda ze ludwik Dorn nie moze sie dogadac z 05.10.08, 15:34 dobiczek napisał: > Jarkiem . obaj panowie sa ludzmi muslacymi kategoriami Panstwa > Polskiego a takich teraz nam trzeba.szacunek dla pana ludwika za to > ze zapanowal nad oglupionym przez PO i SLD sejmem, za wsparcie aswym > autorytetem i osoba Pana Mularczyka , za dzialalnosc opozycyjna.... > Panie Ludwiku odpusc Pan Jarkowi razem pracujcie dla Polski!My > czekamy! ---------------------- czekacie na co??? na stype??? Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek czekamy az narod sie obudzi po roku rzadow cudoka 05.10.08, 15:53 bezrobocie rosnie, emigracja nie ustala , nachalna prywatyzacja sluzby zdrowia,upadek stoczni , inflacja spadek, PKB , drazyzna hi,hi ,,godziwe zarobki , tanie kurczaki,, dla nauczycieli i pielegniarek , autostrady stadiony,irlandia ....itp Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: czekamy az narod sie obudzi po roku rzadow c 05.10.08, 16:27 Nie wiem w jakiej Polsce żyjesz ale mi się w ciągu ostatniego roku bardzo poprawiło. Stocznię mam głęboko w D bo co z tego, że na drugim końcu Polski jakaś stocznia upada - nie przynosi kasy... cóż, nie z moich podatków tych nieudaczników utrzymywać. Prywatyzacja służby zdrowia jest dobrym rozwiązaniem w porównaniu z tym poronionym NFZ, który jest teraz. Spadek PKB? Drożyzna? Wiesz, jak człowiek coś w życiu potrafi to dobrze mu za to zapłacą. PS. Wyślij Jarkowi trochę pieniędzy co by nie musiał kłamać za te 300PLN bo jak widać bieda ludzi z godności obedrzeć potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak bo bez niego partia nie istnieje 05.10.08, 15:57 Pelna racja. PiS to sztuczny stwor jednego z klonow. Stado baranow i swiniopas. To jest PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek rudy cudok i ferajna z PO sprzeda was z waszymi 05.10.08, 16:01 pchlami.jedyne uczciwe zajecie tuska to mycie okien w spoldzielnistydenckiej to tez ponoc spieprzyl bo szybe stlukl i sie pokaleczyl Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: rudy cudok i ferajna z PO sprzeda was z waszy 05.10.08, 16:21 Ty nie gadaj bzdur tylko weź się do nauki! Skończ jakąś szkołę, może będziesz miał szansę na lepszą pracę. Kształć się, rozwijaj, a nie narzekaj bo to, że jesteś debilem wcale nie jest winą partii rządzącej. Odpowiedz Link Zgłoś
elka1021 Re: rudy cudok i ferajna z PO sprzeda was z waszy 05.10.08, 16:22 dobiczek napisał: > pchlami.jedyne uczciwe zajecie tuska to mycie okien w > spoldzielnistydenckiej to tez ponoc spieprzyl bo szybe stlukl i sie > pokaleczyl -------------- ciebie tez pokaleczono podczas porodu i wyniki sa widoczne w twoich wypowiedziach Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 To że Kaczyński oraz PiS to jedno i to samo dno 05.10.08, 16:15 nie ulega najmniejszej wątpliwości. Natomiast nie uważam bynajmniej żeby Dorn był lepszy od tego rdzewiejącego towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
elka1021 Re: To że Kaczyński oraz PiS to jedno i to samo d 05.10.08, 16:20 Czy zwłoki konającej partii PiS można złożyć na chrześcijańskim cmentarzu! Jest parę rzeczy na których się nie znam. Jedną z rzeczy, na których się nie znam to ostatnie namaszczenie. Widzimy w jakich konwulsjach kona partia PiS, moje pytanie wyprzedzające oczywistą oczywistość, czyli zgon partii PiS, brzmi następująco. Czy partię PiS można wysmarować olejem i zwłoki złożyć na chrześcijańskiej nekropolii? Wydaje mi się, że nie można, ponieważ partia PiS to polityczni samobójcy, a ci jak wiadomo zawsze byli chowani poza granicami miasta, gdzieś obok torfowisk. Przepraszam za ten makabryczny dylemat, jednakowoż nie ja każdego dnia dostarczam publice widoku kaprysów konającego Lazarza, mnie to epatowanie agonią PiS i nudzi i niestety brzydzi. Widziałam wielu ludzi i organizacji, które nie potrafiły żyć, ale dla Boga i przyzwoitości minimum umiejętności umierania należałoby posiąść już w fazie narodzin tej partii! Nawet najbardziej optymistyczni mieli wiedzę jak się to skończy, kwestia otwartą pozostawało: kiedy i gdzie? Druga intrygująca mnie rzecz, to sam obrządek pochówku. Nie chciałabym wyprzedzać fachowej odpowiedzi, na którą liczę, w sprawie chrześcijańskiego cmentarza, ale z góry zakładając, że nic z tego nie wyjdzie pozostaje jeszcze odpowiedzieć sobie co z partyjnym truchłem uczynić. Korzystając z dorobku cywilizacji należałoby odstawić `ciało' do zakładu utylizującego toksyczne substancje. Takie rozwiązanie ma jednak w sobie sporą dawkę profanacji, optowałabym w związku z tym za obrządkiem ludowym. Zwłoki partii PiS trzeba poddać sakralnemu wybiciu kołka osikowego w sam środek końca pleców i przysypać gruba warstwą wapna.Kaminski - "spięty doktor", ojciec chrzestny porażki i agonii przylozyl do tego swoja tlusta lape nie jeden raz Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Jest cos takiego jak śmietnik historii i tam 05.10.08, 16:43 wyląduje PiS. A w jaki sposób? Wyślą go tam wyborcy:) Odpowiedz Link Zgłoś
jonwol "Lenin to partia, partia to Lenin" 05.10.08, 16:33 PiS skopiował hasło bolszewików! Tylko, że JARO TO ZWYKŁY DUPEK! Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: Kamiński: Ludwik Don chce być nowym Koperniki 05.10.08, 17:00 > Niestety brakuje nam prawdziwej prawicy, rzetelnej skonsolidowanej i > walecznej. Prawdziwej lewicy "rzetelnej, skonsolidowanej i walecznej" też nam brakuje. socca napisał: > Niestety brakuje nam prawdziwej prawicy, rzetelnej skonsolidowanej i > walecznej. Szkoda... Może po rozpadzie PiS coś się wykluje po prawej > stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio Kamiński: Ludwik Don chce być nowym Kopernikiem 05.10.08, 17:07 To było do przewidzenia,że ta PISowska chołota.Prędzej czy pózniej sama się zagryzie.Jedno im trzeba oddać.Są najbardziej pojętnymi uczniami...Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Kamiński: Ludwik Don chce być nowym Kopernikiem 05.10.08, 17:12 Przecież wiadomo, że PiS to partia jednojajowa. A nadto Dorn do nich nie pasuje, wzrostemm. Odpowiedz Link Zgłoś
barej Kamiński: Ludwik Don chce być nowym Kopernikiem 05.10.08, 17:26 No to się przekonali do PIS-u,a tak z mordakmi zapłakanymi chodzili do tatusia Rydzyka.i co? Panie Dornie? Zatkało kakao? I będzie pan dalej występował u taty Rydzyka???? A jak już tam pan będziesz to powiedz co myślisz o dupojebcach(czytajta ten tekst przyszłe pedałki co się uczyta na h...odupców} Pozdrawiam Tatusia R. Tak gościu trzymaj i wpuszczaj w maliny te ogłupiałe emerytki,które ci ślą kasiorę na konto! Jesteś Gość! Tatuś! Będę cię cenił jak zrobisz porządek ze swoimi kumplami,krórzy się wykastrują i nie będą lecieć w "kakaao" swego bliżniego. Przesyłajta wszyscy reniści i emmeryci kasioreę na dupojebców Odpowiedz Link Zgłoś
croco Kamiński: Ludwik Don chce być nowym Kopernikiem 05.10.08, 17:35 Hmmm.... chyba że zespół miernot wielce moderny. Odpowiedz Link Zgłoś
pare.slow Kamiński: Ludwik Don chce być nowym Kopernikiem 05.10.08, 19:28 "twierdzeniem, że Jarosław Kaczyński szkodzi partii jest twierdzeniem absurdalnym, bo bez niego partia nie istnieje - powiedział Kamiński"- no takie twierdzenie jest zupelnym ewenementem w 21 w.! To przypomina kult jednostki z czasow Stalina. A co bedzie z Pis jak np.J.K. wpadnie pod samochod?? Odpowiedz Link Zgłoś
spoko-spoko Dulszczyzna 05.10.08, 20:32 Kaminski proponuje dulszczyzne, czyli pranie brudow po cichu zeby nikt sie o tym nie dowiedzial. Dodaje do tego ze bez Kaczynskiego partia nie istnieje. Marna to partia, nie mozna im nic powierzyc bo jak jarek jutro wpadnie pod auto to oni przestana istniec. Odpowiedz Link Zgłoś