ursynow95 10.10.08, 20:16 PO CO OBECNY PREZYDENT MA PODEJMOWAC WAZNE POLITYCZNE DECYZJE SKORO WKROTCE GO NIE BEDZIE OBAMA MIAL RACJE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ursynow95 Obama próbował zablokować negocjacje z Irakijcz... 10.10.08, 20:18 I SLUSZNIE. PO CO OBECNY PREZYDENT MA PODEJMOWAC WAZNE POLITYCZNE DECYZJE W OSTATNIEJ CHWILI Odpowiedz Link Zgłoś
anemusek Re: Obama próbował zablokować negocjacje z Irakij 10.10.08, 22:37 Nie powtarzaj się już, wszyscy cię zauważyli, choć niekoniecznie pozytywnie ocenili. Bush jest głową rządu i prowadzi negocjacje odpowiadając za politykę zagraniczną i wewnętrzną. Obama na razie jest tylko kandydatem i takie działanie to działanie na szkodę państwa, pospolite wśród polskich kacapów ale w Stanach słusznie nie tolerowane. Wyborcy to tam ocenią, mam nadzieje jednoznacznie negatywnie bo o ile busz się nie nadaje na prezydenta USA, mając jednak odrobinkę patriotyzmu, to Obama nie ma już nawet krzty zadatków na męża stanu, a raczej na niebezpiecznego kacapa. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Obama ma rację hehe 10.10.08, 20:23 Niech McCain podejmie te decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
hanyszameryki Gontarczyk i Cenckiewicz juz pisza biografie Obamy 10.10.08, 23:43 na podstawie doniesien Washington Times (organu prasowego ks. Sun Yung Moona) oraz New York Post (organu Ruperta Murdocha). Dedykuja ja Gazecie Wyborczej, ktora powtarza i powiela falszywki neokonserwatystow. Do tych, z kolei w Amerycc zaufanie maja juz tylko mohery - takze polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Obama próbował zablokować negocjacje z Irakijcz.. 11.10.08, 00:38 Czyli cwaniaczek Obama powtorzyc chcial to co Reagan zrobil Carterowi z zakladnikami w Iranie. Taka robota nazywa sie pospolicie swinstwem! Odpowiedz Link Zgłoś
janusz_au Obama próbował zablokować negocjacje z Irakijcz... 11.10.08, 01:23 Cos nie bardzo chce mi sie wierzyc w ta opowiesc.Prywatne rozmowy na tak wysokim szczeblu sa zawsze rozmowami prywtnymi chyba ze rozmawia prywatnie ...nasz Przydent i wowczas zalezy to od jego widzimisie.To nastepnym chwyt duetu McCAin -Palin ktory nie majac ameryce nic innego do zaoferowania poza kontynuacja Republikanskiej Polityki probuje oczernic Obame czym tylko mozna .Pewien jestem ze niedlugo uslyszymy ze to wlasnie Obama jest winien katastroficznego stanu amerykanskich finansow. Milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: janusz_au 11.10.08, 03:24 Niepotrzebnie niezdrowo sie podniecasz. Obama i McCain to jedno i to samo barachlo! Odpowiedz Link Zgłoś
lukasbo Inny odcień beżu :))) 11.10.08, 02:32 ...jakoś mi się w głowie nie mieści, że asfalt może zostać prezydentem wolnego świata...A mogło wygrać Południe... Odpowiedz Link Zgłoś
topo1989 Re: Inny odcień brunatnej koszuli 11.10.08, 03:43 Skąd to poczucie wyższości, które pozwala Ci na takie popisy rasizmu? Niestety, to takie typowe dla niektórych zakompleksionych polaczków... Odpowiedz Link Zgłoś