lukasbo 15.10.08, 07:57 trzymam kciuki za McCain`a. Wielka nadzieja białych ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o90 McCain chce pobić Obamę 15.10.08, 07:57 Obama jest czarny. i nie zmienia tego debaty, PR czy ekstaza wybiorczej. czarne nie bedzie biale Odpowiedz Link Zgłoś
szakal51 McCain! 15.10.08, 10:28 Tylko McCain i nikt inny, to jedyny sensowny kandydat na prezydenta USA. Odpowiedz Link Zgłoś
homer_jay McCain chce pobić Obamę 15.10.08, 15:15 liberalne pranie mozgow w ameryce juz zaczyna owocowac, niestety wielu bialych chce glosowac na Buraka Osame Hussaina, mlodym zostalo n@$r@ne do glowy ze sa odpowiedzialni za wszystko zle co sie stalo na swiecie kolorowym i ze kolorowi sa przeciez tacy sami, a nawet lepsi niz biali. Pamietam jak na historii uczyli ze to czarni nauczyli bialych jak polowac i lowic ryby w ameryce, jak by tego nie zrobili to by biali poumierali z glodu, i jak duzo ameryka zawdziecza czarnym. Takie same badziewie jak komuna ludziom wciskala o CCCP i klasie robotniczo chlopskiej. It's not Illegal to be white yet! Odpowiedz Link Zgłoś
sonix24 Re: McCain chce pobić Obamę 15.10.08, 17:13 No tak! Cztery głosy i same konserwatywne. Po co siedzicie na Wyborczej? Są dla was inne konserwatywne portale. Odpowiedz Link Zgłoś
szakal51 Osobiście dystansuje sie od rasizmu 17.10.08, 19:23 i jakichkolwiek uprzedzeń. Dla mnie nie ma znaczenia czy Obama jest czarnoskóry czy biały. Równie dobrze to McCain mógłby być czarnoskórym lub nawet homoseksualistą. To żadno kryterium. Natomiast trzymam kciuki za McCaina bo ideały republikańskie są mi bliskie i zawsze podzielałem wartości wyznawane przez Ronalda Reagana. Odpowiedz Link Zgłoś