centaur1 Prezydent: Tusk do mnie powiedział "Chcieć to t... 15.10.08, 21:15 chamowatemu Tuskowi słoma z butów zawsze wyjdzie. Sposób w jaki Tusk i rząd traktują Prezydenta jest skandalicznie chamski ale co wymagać od chłopaka szkolonego na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Dresiarz otrzymal policzek- mam nadzieje 15.10.08, 21:17 ze kazdy palec odcisniety na buzi Pana Premiera oznacza 1 mln wyborcow mniej.Dal przyklad Prezydent jak nalezy postepowac z dresiarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Dresiarz otrzymal policzek- mam nadzieje 15.10.08, 21:27 co wy z tym boiskiem i dresem. Straciliście ostatnio swoich jedynych znajomych, że teraz się mścicie na kolesiu, który wychowywał się jak miliony Polaków w tamtych czasach? Mnie raczej zastanawia jak Kaczyński się kształcił? Jak mój kolega za moich młodych miał wszystko, to się dziwiłem, dopiero później się okazało co i jak. No to jak z tym boiskiem i dresem, dalej będziecie czepiać się durnej teorii? Teraz Kaczyński ma pretensję nawet do wychowanków ZSZ, ale zapomina na czyich barkach wypłyną ze swych salonów. Może warto o tym wspomnieć, kiedy będziesz zdawać relację ze swojej pracy na tym forum?! Odpowiedz Link Zgłoś
centaur1 Re: Dresiarz otrzymal policzek- mam nadzieje 15.10.08, 21:35 to rewolucja październikowa wyniosła chamów w dresach na szczyty władzy. Miał racje Lenin twierdząc, że nawet kucharka może rządzić. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Dresiarz otrzymal policzek- mam nadzieje 15.10.08, 21:54 skąd tak dobrze znasz słowa Lenina? Twój guru, czy też pisałeś doktorat za PRL'u. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Od dzis macie kreche w dol ubecy! 15.10.08, 21:39 trudno to pojac?nawet guru Jaruzelski przed polskim sadem musi wykrecac sie ze stanu wojennego jak mafioso z Wolomina.Trudno pojac, ze czasy sa inne, mimo rzekomych zadow PO TVN? Odpowiedz Link Zgłoś
punter Prezydent: Tusk do mnie powiedział "Chcieć to t... 15.10.08, 21:23 Tusk powinien powiedzieć: SPIEPRZAJ DZIADU ! Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Ja bym odpowiedział dosadniej na tekst prezydenta! 15.10.08, 21:28 Prezydent powiedział w rozmowie z Moniką Olejnik, że najpierw Tusk zapytał co ma teraz zrobić jeśli potrzebuje ministra Rostowskiego. Na co prezydent odpowiedział mu: "To sobie wyjdź" Dziwię, się, że na taką "rację stanu" prezydenta Tusk tylko tak delikatnie go potraktował. Ja bym faktycznie wyszedł i zostawił go z tym całym bajzlem, jakiego narobił. Wróciłby do kraju i podał rząd do dymisji, z braku możliwości rządzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
centaur1 Re: Ja bym odpowiedział dosadniej na tekst prezyd 15.10.08, 21:39 po co kłamiesz prowokatorze ???? słuchałem Moniki Olejnik i takie słowa NIE PADŁY. Nie kłam więc i nie prowokój. Odpowiedz Link Zgłoś
zib_i Re: Ja bym odpowiedział dosadniej na tekst prezyd 15.10.08, 21:43 centaur1 napisał: > po co kłamiesz prowokatorze ???? słuchałem Moniki Olejnik i takie słowa NIE > PADŁY. Nie kłam więc i nie prowokój. Debilu, tą rozmowę słuchało parę milionów osób. Dokładnie po cytowanym po mnie fragmencie prezydent stwierdził, że "przemyślałem to i postanowiłem sam wyjść, by zrobić miejsce Rostowskiemu". Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: Ja bym odpowiedział dosadniej na tekst prezyd 15.10.08, 21:47 zib_i napisał: > Dokładnie po cytowanym po mnie fragmencie prezydent stwierdził, że "przemyślałem > to i postanowiłem sam wyjść, by zrobić miejsce Rostowskiemu". Dokładnie. Może dla Ciebie specjalnie powtórzą ten fragment. Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: donaldzie sssaaccc to ty mozesz;) 15.10.08, 21:29 wroclawianin83 napisał: > pytona:) Gratuluję - jaki elektorat taki prezydent (czy odwrotnie?) Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: donaldzie sssaaccc to ty mozesz;) 15.10.08, 21:32 wiesz, unikam chamstwa, ale teraz nie omieszkam, Twój pyton jest już chyba zajęty przez jarkociąga? :D Odpowiedz Link Zgłoś
kwaczynsky_pan No country for potato 15.10.08, 21:30 To taki poruszający film. Perypetie niewydarzonego, socjopatycznego megalomana w bezwzględnym Eurolandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
st1111 Ciekawy naród ci Polacy 15.10.08, 21:32 Najpierw wybiera sobie władców a potem pluje na nich na potęgę. Odpowiedz Link Zgłoś
karbonskiwidlak Kaczyńskiego wybrał rynsztok i biedota 15.10.08, 21:35 Wieśniacy glosowali na niego i teraz mamy prezydenta nieudacznika Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Ciekawy naród ci Polacy 15.10.08, 21:36 niestety tak się kończy jak ma się za wzór słowa rydzyka. Kaczyński nie wygrałby bez tego :( Tak to już jest. Ale obserwuj dalej, zaczyna się coś w Nas Polakach zmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_czlowiek_online A to dlatego... 15.10.08, 22:33 A to dlatego że Polacy dają się ogłupić, że mają własne zdanie. Po PRL'owski praniu mózgu nie mają pojęcia komu wierzyć, zwłaszcza starsze pokolenie, choć z pewnymi wyjątkami. Teraz Kaczyńscy wraz z Kownackim uprawiają politykę tymi samymi kolesiowymi metodami, bo pamiętają jak były skuteczne. Ale jak już taka masa Polaków wzięła za pysk władze, to się skończyło. Dobrze aby to zrobić z Preziem i zmądrzeć. Ani razu nie głosowałem na PiS ani Kaczyniaka, od razu poznałem jak to z nimi będzie. Ludzie po prostu wierzą tym, którzy działają jak cwaniaki na ulicy. Wydają się sprytni, wiec pewnie sobie poradzą... No żałosne. st1111 napisał(a): > Najpierw wybiera sobie władców a potem pluje na nich na potęgę. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 A dlaczego mam wierzyć L. Kaczyńskiemu 15.10.08, 21:34 i M. Kamińskiemu na słowo? Żaden z nich nie budzi u większości Polaków zaufania, nie budzi również u mnie. Znowu donos na Tuska? Przedwczoraj P. Kownacki doniósł na Tuska mediom, zanim premier zdążył dojechać do kancelarii, o czym rozmawiał z prezydentem, a dzisiaj donoszą wespół zespół M. Kamiński i prezydent RP. Widzę, że M. Kamiński, ten "specjalista" od czarnego PR sięga już bez ogródek po bolszewicko-goebbelsowskie narzędzie kłamstwa i dezinformacji i uczy tego prezydenta RP, człowieka - podobno - o wysokich walorach moralnych. Słyszałam w żałosnym wywiadzie, jakiego prezydent RP udzielił M. Olejnik, jak kłamał na temat swoich uprawnień konstytucyjnych. A potem bulwersujące wypowiedzi M. Płażyńskiego i P. Śpiewaka. Propagandowe dno dla prostaczków umysłowych. Wypowiedź K. Kłopotka pominę. M. Borowski - trochę w ciąży. Jarosławowi Kaczyńskiemu udało się - za pośrednictwem brata prezydenta - odciągnąć uwagę od proponowanego przez rząd pakietu reform. Odpowiedz Link Zgłoś
zib_i 1238 odcinek z serii Kaminski powiedział 15.10.08, 21:40 Kamiński wczoraj powiedział, że premier obiecał odesłać samolot. Dzisiaj kancelaria premiera (a potem prezydenta) poinformowała, że w czasie rozmowy premier i prezydent nie doszli w ogóle do konsensusu w kwestii odsyłania samolotu. Szef kancelarii prezydenta poinformował media, że prezydent zaprosił telefonicznie premiera do pałacu. Na drugi dzień, gdy kancelaria premiera poinformowała, że można sprawdzić billingi połączeń - przyznał się, że taka rozmowa nigdy nie doszła do skutku. Wierzymy Ci prezydencie, mamy do Ciebie niezłomną wiarę! Odpowiedz Link Zgłoś
osa102 Kaczyzm juz nas mierzi 15.10.08, 21:36 Tusk jest przynajmniej uczciwy i nie będzie udawal przyjazni , nawet podwórkowej Odpowiedz Link Zgłoś
areo12 Tusek do piaskownicy babki lepić!!! 15.10.08, 21:36 Nerwy puściły??? Polityka miłości oszuście rudy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Tusek do piaskownicy babki lepić!!! 15.10.08, 21:43 "nerwy puszczają" wtedy, jak się wybucha w towarzystwie/większa liczba osób (niestety prezio stał tam samotny). A tusk to powiedział niby w twarz prezydenta. Nie ma dowodu, więc nie marnuj swej weny. Za ten tekst niewiele dostaniesz z PiS'u Odpowiedz Link Zgłoś
podkarpacie Prezydent: Tusk do mnie powiedział "Chcieć to t... 15.10.08, 21:41 bze Ci powidział "pREZYDENCIE" Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz bzdura.. 15.10.08, 21:41 tego nikt nie jest w stanie udowodnic. kaczynski traci w oczach polakow, sondaz swiezy tez to potwierdza a na to wszystko kownacki 5 minut temu ewidentnie skłamał na antenie tvn24. cala świta prezydenta proboje czarować rzeczywistosc zeby tylko wyszlo ze slusznie tam pojechal - w rzeczywistosci jest tam calkowicie zbedny Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg Re: bzdura.. 15.10.08, 21:52 zbedny ? chyba zartujesz ! widziales ten usmiech od ucha do ucha ? moim zdaniem jest NIEZBEDNY do pamiatkowego zdjecia. mam nadzieje, ze do zdjecia tez sie dopcha i ustawi. najlepiej w samym centrum jak przystalo na najwazniejsza osobe tego spotkania. STO LAT niechaj zyje nam nasz prezydent kaczynski ukochany lech! CHWALA! KOLEJNY RAZ RUSZYL POLSCE NA RATUNEK i URATOWAL! takiej pokazowki nie bylo juz dawno i pewnie niepredko cos takiego zobaczymy. takie wydarzenia to powod dla ktorego wymyslono telewizje. brawo dla amatorskiej ekipy prezydenta ! tej akcji nie powstydzilby sie zaden zawodowiec. wiele nauki jeszcze przed wami, ale po dzisiejszych atrakcjach jestem przekonany, ze idziecie we wlasciwym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: bzdura.. 15.10.08, 21:56 w sumie racja, oby stanal do zdjecia w samym srodku. wtedy go nie bedzie widac :) kaminskiemu powinni dac nagrode za te klamstwa. klamie on i cala swita prezydenta. wynalezli sobie historie i biją piane w mediach zeby na sile wmowic ludziom ze prezydent sie nie skompromitowal Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg Re: bzdura.. 15.10.08, 22:06 od tego sa. czy kiedykolwiek robili cos innego ? zadziwiajace jest to, ze sam prezydent jest z siebie bardzo dumny. w kazdym razie na takiego wyglada. zachowuje sie i mowi jakby nie wiem czego dokonal. czy bedzie mowil o sukcesach po powrocie do kraju ? o jakich ? o tym, ze udalo sie wejsc ? o tym ze udalo sie znalezc pokoj w hotelu ? miejsce na parkingu ? ze udalo sie wprosic na kolacje ? ze udalo sie wcisnac do zdjecia ? czy potrafi powiedziec jaki byl cel jego podrozy, za ktora podatnicy zaplacili tyle kasy ? 250000 za sam samolot. czy sa jakies efekty tej inwestycji ? Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: bzdura.. 15.10.08, 22:15 zetorg napisał: > od tego sa. czy kiedykolwiek robili cos innego ? > zadziwiajace jest to, ze sam prezydent jest z siebie bardzo dumny. w > kazdym razie na takiego wyglada. zachowuje sie i mowi jakby nie wiem > czego dokonal. czy bedzie mowil o sukcesach po powrocie do kraju ? o > jakich ? o tym, ze udalo sie wejsc ? o tym ze udalo sie znalezc > pokoj w hotelu ? miejsce na parkingu ? ze udalo sie wprosic na > kolacje ? ze udalo sie wcisnac do zdjecia ? czy potrafi powiedziec > jaki byl cel jego podrozy, za ktora podatnicy zaplacili tyle kasy ? > 250000 za sam samolot. czy sa jakies efekty tej inwestycji ? z cena za samolot to jest przegiecie. to kwota 4 razy wieksza niz koszt samolotu rzadowego. doliczyc trzeba te wojaże kaczynskich po kraju to nie przebije nawet bezsensownej wyprawy tuska do peru. kaczynski poprostu chce byc ciagle na widoku bo prowadzi kampanie. kaminski i kownacki klamią, kownacki klamal w tvn24 parenascie minut temu na czym zlapal go redaktor. im sie nie wierzy bo to polityczne scierwa. Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_czlowiek_online Re: bzdura.. 15.10.08, 22:26 Ale jak to na co poszła kasa? Big Brother traci popularność na całym świecie, więc zrobili nam Small Brothera... I weź teraz dojdź o kim mowa :). Genialne, Kownacki zna się na sztuce PR(L). Czasem aż żal że nie oglądam telewizji, może by mnie to śmieszyło. uookasz napisał: > zetorg napisał: > > > od tego sa. czy kiedykolwiek robili cos innego ? > > zadziwiajace jest to, ze sam prezydent jest z siebie bardzo dumny. w > > kazdym razie na takiego wyglada. zachowuje sie i mowi jakby nie wiem > > czego dokonal. czy bedzie mowil o sukcesach po powrocie do kraju ? o > > jakich ? o tym, ze udalo sie wejsc ? o tym ze udalo sie znalezc > > pokoj w hotelu ? miejsce na parkingu ? ze udalo sie wprosic na > > kolacje ? ze udalo sie wcisnac do zdjecia ? czy potrafi powiedziec > > jaki byl cel jego podrozy, za ktora podatnicy zaplacili tyle kasy ? > > 250000 za sam samolot. czy sa jakies efekty tej inwestycji ? > > z cena za samolot to jest przegiecie. to kwota 4 razy wieksza niz koszt samolot > u > rzadowego. doliczyc trzeba te wojaże kaczynskich po kraju to nie przebije nawet > bezsensownej wyprawy tuska do peru. kaczynski poprostu chce byc ciagle na widok > u > bo prowadzi kampanie. kaminski i kownacki klamią, kownacki klamal w tvn24 > parenascie minut temu na czym zlapal go redaktor. im sie nie wierzy bo to > polityczne scierwa. Odpowiedz Link Zgłoś
fields1 Oj bracie 15.10.08, 22:56 Jesteś typowym przykładem polskiego inteligenta, któremu donald tusk mógłby nawet kupę do talerza zrobić a ty byś wsunął, oblizał się i jeszcze poprosił o dokładkę. No miejcierz pseudointeligenckie buraki trochę suwerenności w tym waszym pokrętnym myśleniu. Bo powtarzacie bez refleksji co wam propaganda zapoda. Wy ofermy jesteście a nie wykształciuchy :)!! Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 dresiarz w ramach ekspijacji chce zrobic 15.10.08, 21:42 zonke pierwsza dama? Wala durniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamarazzi Re: Kamiński: Premier powiedział "prosić to ty so 15.10.08, 21:43 wcale sie nie dziwie, ze Tusk tak zareagowal. chyba nikt nie lubi, jak ktos, kto nie jest absolutnie do tego uprawniony, wpieprza sie w parade. i tak wielki szacunek dla Tuska, ze powstrzymywal sie tak dlugo. chociaz i tak tego nie pochwalam. natomiast sadze, ze przyslowie "jaki pan taki kram" sprawdza sie wobec naszego narodu wysmienicie. doskonalym przykladem jestescie wy, drodzy forumowicze. jestescie najwierniejszym odbiciem lustrzanym naszych politykow. obrzucacie sie blotem jak popadnie, nazywajac komuchami, sb-kami, wspolpracownikami wehrmachtu. co to w ogole ma byc? dlaczego wy, tworzac jeden narod, tak sobie uprzykrzacie zycie? narod to jednosc, a wy robicie wszystko, by mozliwie w najbardziej obrzydliwym stylu sie poroznic. i tak bylo od zawsze. i dlatego Polska jest jak kulejacy stary dziad, nigdy za niczym nie nadaza, ciagle marudzi i do niczego sie nie nadaje. troche szacunku i kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczy_don_pedro Tuskowi odbiło 15.10.08, 21:43 Ten facet ma coś z głową, przypominam sobie jego psychopatyczną reakcję po przegranych wybo9rach prezydenckich. Aleśmy się elit dochowali! Kaczyński zresztą nie lepszy - jest spór kompetencyjny (spowodowany przez niedorobioną Konstytucję), a ten, zamiast wykorzystać środki prawne (Trybunał Konstytucyjny), urządza cyrk na cały świat. Aleśmy się elit dochowali... Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Tuskowi odbiło 15.10.08, 21:50 Cyrk urządził Kaczyński, jakoś nie dociera jeszcze do Polaków ze normalni ludzie w Europie nie chcą mieć do czynienia z Kaczyńskimi. Co było w Wiśle? Co jest z balem Kaczyńskiego? Merkel tez nie chce z nim rozmawiać. Co było z szczytem w Brukseli kiedy chodziło o traktat? Czyżby pamięć was aż tak zawodziła albo przymykacie oczy na jego wybryki? Odpowiedz Link Zgłoś
oko46 Re: Tuskowi odbiło 15.10.08, 22:07 Brygadefirer Tusk powinuien ożenić się z ANGELĄ a ona będzie wtedy królową Polski . Kaczory potraktować pawulonem i na Magadaskar . Pawlak na Prezydenta !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
soldadura104 czy Europa potrzebuje podpisu prezydenta czy głoso 15.10.08, 21:45 Co dla Europy ważniejsze podpis Prezydenta czy głosowanie Platformy. Na polityków uzależnionych od sądarzy można wpłynąć mediami którymi rządzą Niemcy. Na decyzję upartego Kaczyńskiego nie da się wpłynąć więc trzeba go sobie obłaskawić. Do tego dobra jest kolacja. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: czy Europa potrzebuje podpisu prezydenta czy 15.10.08, 21:50 jak nie da się na niego wpłynąć to po co dzwonił do brata? Dasz rozsądną odp. na moje pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: blant kulturka 15.10.08, 22:53 No takiego Zdjęcia to nie ma nawet Rydzyk :D Mocne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Kiedy się prezyd(ę)ta potraktuje z góry i po 15.10.08, 21:46 pańsku, to okazuje się że wtedy nagle robi się miły. Wychodzi na to że trzeba go na krótkiej smyczy trzymać:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec wielki tryumf Kaczyńskiego 15.10.08, 21:47 bohaterski Bobas kaczyński zwyciężył! - zabrał Tuskowi stołek, po co Tusk miał mieć dwa stołki? Bobas wygrał - moherowe babcie dostały orgazmu, stare Pisdzielce chrząkały i przestępując z nogi na nogę ukratkiem ocierały łzy kułakiem. A Bobas? jak to Bobas posiedział na stołku zobaczył że nikt na niego nie zwraca uwagi a wszyscy mówią w jakimś obcym języku i się znudził. I po 10 minutach poszedł na kielicha Odpowiedz Link Zgłoś
sammler Kamiński: Premier powiedział "prosić to ty sobi.. 15.10.08, 21:56 Myślę, że dobrze by było, by Tusk przeprosił za formę wypowiedzi, jeśli rzeczywiście miała miejsce. Ale nie przeceniałbym znaczenia samej wypowiedzi. Obaj panowie są po imieniu i reakcję Tuska należy traktować jako zwykłą nerwową wymianę zdań między dwoma dorosłymi facetami, którzy znają się nie od dziś. Co do meritum Tusk ma jednak rację - Kaczyński nie jest członkiem delegacji. Można się co najwyżej przyczepić do formy, w jakiej swoją rację wyraził. Sam. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Kamiński: Premier powiedział "prosić to ty so 15.10.08, 22:02 sammler napisał: > Myślę, że dobrze by było, by Tusk przeprosił za formę wypowiedzi, jeśli > rzeczywiście miała miejsce. > > Ale nie przeceniałbym znaczenia samej wypowiedzi. Obaj panowie są po imieniu i > reakcję Tuska należy traktować jako zwykłą nerwową wymianę zdań między dwoma > dorosłymi facetami, którzy znają się nie od dziś. > > Co do meritum Tusk ma jednak rację - Kaczyński nie jest członkiem delegacji. > Można się co najwyżej przyczepić do formy, w jakiej swoją rację wyraził. Chciałbyś być w skórze Tuska na tym szczycie? Ja nie. Intrusem i niezbyt mądrym okazał się tu prezydent z swoja świtą. Odpowiedz Link Zgłoś
sammler Re: Kamiński: Premier powiedział "prosić to ty so 15.10.08, 22:27 nie-tak napisała: > Chciałbyś być w skórze Tuska na tym szczycie? Ja nie. > Intrusem i niezbyt mądrym okazał się tu prezydent z swoja świtą. No przecież właśnie mniej więcej coś takiego napisałem :) Zasadniczo dopóki trwa szczyt, na który Polska wysłała delegację, w składzie której nie ma Kaczyńskiego, Tusk nie musi go informować o przebiegu rozmów. Jego status jest w tej chwili niejasny. A formę wypowiedzi kładę na karb nerwowej atmosfery - w ciągu ostatnich dni Kaczyński i jego świta bardzo napsuli krwi wielu ludziom - nie tylko Tuskowi. Uważam, że Kaczyński powinien zostać w kraju. W spokojnej atmosferze wysłuchałby relacji Tuska po zakończeniu szczytu. Ale on sobie ubzdurał, że jest mężem stanu... Ech... sny o potędze... I chyba właśnie zaczyna kampanię wyborczą... Sam. Odpowiedz Link Zgłoś
skala72 Kamiński: Premier powiedział "prosić to ty sobi.. 15.10.08, 21:58 Człowieku (mały) !! daruj sobie, co ty tam możesz, tylko obciachu nam do reszty narobić!! -------------- Skala72 czolg.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś