the_rapist Josef Fritzl terroryzował i więził własną matkę 31.10.08, 13:39 Oto moje skromne zdanie. W Austrii nie ma kary smierci, wiec fritzl nie boi sie, bo mu czapa nie grozi. Juz stal sie symbolem okrucienstwa, a ze sobie uswiadomil to, ze z wiezienia raczej nie wyjdzie, chce przynajmniej wywrzec jak najwieksze wrazenie na tzw. opinii publicznej. Po procesie spedzi reszte zycia w pojedynczej celi, a w wolnym czasie pewnie napisze autobiografie, ktora oczywiscie sprzeda sie jak cieple buleczki. Ludzie o nim zapomna i wszystko bedzie jak dawniej, az do nastepnej historii w podobnym tonie. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.creosote "Jedynym naszym wspólnym zajęciem było..." 31.10.08, 13:40 "Jedynym naszym wspólnym zajęciem było chodzenie do kościoła." Typowa chrześcijańska rodzinka. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: "Jedynym naszym wspólnym zajęciem było..." 31.10.08, 13:42 mr.creosote - typowy imbecyl. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch.jeden Re: "Jedynym naszym wspólnym zajęciem było..." 31.10.08, 13:47 A jakiś rzeczowy argument? Bo obelgami nikogo nie przekonasz... Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: "Jedynym naszym wspólnym zajęciem było..." 31.10.08, 13:48 typowy, czyli że tak postępuje większość, czy też naprawdę znaczna część. tak postępuje taka ilość chrześcijan? nie zauważyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch.jeden Re: "Jedynym naszym wspólnym zajęciem było..." 31.10.08, 14:09 Ja mam niestety podobne obserwacje, być może z wyjątkiem "typowy", bo danych statystycznych nie prowadzę i nie wiem, czy dotyczy to większości. Ale jest spora grupa tzw. "katolików", których wiara sprowadza się jedynie do wizyt w kościele co niedziela. Natomiast poza tą godziną tygodniowo postępują dokładnie przeciwnie do zaleceń religii. Szerzenie nienawiści jest skrajnym, choć niezbyt rzadkim przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
wyznawca.mysli.wiekszej.polowy Re: "Jedynym naszym wspólnym zajęciem było..." 31.10.08, 14:46 co to znaczy szerzenie nienawisci?? z twoich "obserwacji" wynika, ze moze niezbyt rzadkim zachowaniem przecietnego katolika po niedzielnej mszy jest stawanie w centrum wioski/malego miasteczka i wyglaszanie jakichs rasistowskich teorii?? synku zastanow sie zanim cos napiszesz i przestan palic, to co palisz, bo masz urojenia. Poza tym, tak jak nie kazdy chrzescijanin to katolik, tak nie kazdy katolik to sluchacz radyja (jak juz mowa o nienawisci). a psychole sa w kazdej kulturze i religii - co za matol napisal - typowa katolicka rodzina... rece opadaja - to jest wlasnie prowokowanie i wzbudzanie nienawisci Odpowiedz Link Zgłoś
rock73 Re: "Jedynym naszym wspólnym zajęciem było..." 31.10.08, 14:58 Sam piszesz, że "poza tą godziną postępują dokładnie przeciwnie do zaleceń religii". Więc to nie religia każe im szerzyć nienawiść, więzić matki na poddaszu i gwałcić córki. Jak to wytłumaczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Re: "Jedynym naszym wspólnym zajęciem było..." 31.10.08, 13:59 Potrzebujesz rzeczowych argumentów na udowodnienie tezy że "typowa katolicka rodzinka" nie więzi swych matek na strychu a gwałconych córek w piwnicy? LOL. Odpowiedz Link Zgłoś
prokuratorzaobrazeuczuc Re: "Jedynym naszym wspólnym zajęciem było..." 31.10.08, 22:22 Gazeta Wyborcza mam nadzieje że skierują państwo sprawę do właściwej Prokuratury zostały na łamach Państwa Portalu obarżone moje uczucia religijne.W przeciwnym wypadku pozwę gazetę o obrazę moich uczuć religijnych.Nie pozwolę by publicznie obrażano chrześcijan i uogólniano rzeczy obraźliwe dla mnie i mojej wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
alamakota201 Re: "Jedynym naszym wspólnym zajęciem było..." 17.03.09, 17:49 mr.creosote napisał: > "Jedynym naszym wspólnym zajęciem było chodzenie do kościoła." > Typowa chrześcijańska rodzinka. A konkretniej katolicka rodzinka Odpowiedz Link Zgłoś
funstein Re: Josef Fritzl terroryzował i więził własną mat 31.10.08, 13:45 dla matki za znecanie sie nad synem? slusznie. Fritzla trzeba leczyc i zauwazyc w koncu, ze wiekszosc zla i agresji bierze sie ze znecania sie matek nad synami. Odpowiedz Link Zgłoś
czyngis_chan Re: Josef Fritzl terroryzował i więził własną mat 31.10.08, 13:54 > Kara śmierci. A po co? Kara śmierci by odniosła odwrotny skutek - lud jest zaślepiony "prawami człowieka", więc zamordowanie Fritzla zrobiło by z niego męczennika. Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 No to Josef okazał miłość córce 31.10.08, 14:14 Aż nadto. Ja pie... ta baba wychowała potwora, Hitler w dzieciństwie też był bity i poniewierany. Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <-------------------------------- -- 31.10.08, 14:27 Pewnie sam był owocem kazirodczego związku.. Odpowiedz Link Zgłoś
bromba_bez_glusia Josef Fritzl terroryzował i więził własną matkę 31.10.08, 14:48 Ciekawe czy zona Fritzla bedzie twierdzic ze o zamurowanej na strychu teciowej tez przez 20 lat nie wiedziala.... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Josef Fritzl terroryzował i więził własną mat 31.10.08, 17:57 Aż strach pomyśleć, czy on swoją matkę tylko więził. Odpowiedz Link Zgłoś
foruman Dziki kraj dzikie obyczaje 31.10.08, 14:54 Zeznał przed psychologiem i media roztrąbiły. A gdzie tajemnica lekarska? Co innego jakby na publicznym procesie zeznał przed sądem.. ale takie wycieki mi się nie podobają Odpowiedz Link Zgłoś
adam_wolny Re: Dziki kraj dzikie obyczaje 31.10.08, 22:00 foruman napisał: > Zeznał przed psychologiem i media roztrąbiły. A gdzie tajemnica lekarska? psycholog to nie lekarz! Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Dziki kraj dzikie obyczaje 03.11.08, 19:45 foruman napisał: > Zeznał przed psychologiem i media roztrąbiły. A gdzie tajemnica lekarska? Skąd pomysł, że w Austrii tajemnica lekarska obejmuje psychologów? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiagod1 Josef Fritzl terroryzował i więził własną matkę 31.10.08, 15:17 Kara śmierci dla tego świra Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Josef Fritzl terroryzował i więził własną mat 03.11.08, 19:46 Założyciela wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
tersta Słusznie więził. Widocznie tak go wychowała Poza.. 31.10.08, 15:19 tym, wiekszosc maus na całym swiecie tak własnie wychowuje swoich synków: na bandytów, leni i terrorystów. A córki na służace tych durniów. Odpowiedz Link Zgłoś
bibicz Re: Josef Fritzl terroryzował i więził własną mat 31.10.08, 16:15 koniecznie! i publiczny seans tortur zebysmy odczuli satysfakcje z zemsty.. ps. nie slyszalem, zeby w tzw cywilizowanych krajach karano smiercia za cokolwiek innego niz zabojstwo z premedytacja Odpowiedz Link Zgłoś
genjutsushi Kochana mamunia 31.10.08, 16:50 stworzyła materiał na zwyrola. Niestety są takie mamunie, których nikt nie zamknie zawczasu. A co do samego Józia, to dlaczego go zamykać? Tatuaż ostrzegawczy na całej twarzy i niech biega, aż go ktoś rychło nie zlinczuje. Jego "choroba" jest szkodliwa społecznie, on sam zboczony, niereformowalny (- w końcu inni ludzie wychowują się podobnie, a nie wszyscy są potworami), maniakalny i nikt po nim nie zapłacze, chyba, że ta żona "niewinna", którą usadziłabym za współudział. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Kochana mamunia 31.10.08, 17:58 Gwoli ścisłości, ów psychopata dręczył wyłącznie swoją rodzinę. Ciekawe, dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
rumpa Re: Kochana mamunia 31.10.08, 18:27 Co tu gledzisz, jak podobnie sie wychowują? Znaczy sa bici do krwi? No tak , paru znałam, w pierdlu siedzą, jeden zrobił kariere, bo inteligentny był, dyplomata jest i sam kopie do krwi swoje dziecko - a raczej kopał, a mamunia też nic nie zauważyła...po takim seansiku wychodził gosciom nalewać szampana Odpowiedz Link Zgłoś
rumpa chyba źle mi sie post podłączył 31.10.08, 18:29 to do tego odkrywcy co pisze że sie tak ludzie wychowują i jest dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Re: Kochana mamunia 31.10.08, 18:46 Jedynym naszym wspólnym zajęciem było chodzenie do kościoła -powiedzial Fritzl. Typowe dla katolickiego wychowania-pozory zewnetrzne najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
rumpa Re: Josef Fritzl terroryzował i więził własną mat 31.10.08, 18:34 a nie uważasz że to było oko za oko ząb za ząb? znaczy z tą "mamusią"? to Ci sie raczej powinno podobać szkoda tylko że na niej nie skończył ale maltretowany człowiek, a zwłaszcza dziecko,ma zmiany w mózgu. stworzyła potwora, sama była potworem i tak sie ciagnie z pokolenia na pokolenie Odpowiedz Link Zgłoś
bezkatolenia Josef Fritzl terroryzował i więził własną matkę 31.10.08, 18:34 Miał 5 lat, jak hitleryzm był w największym "rozkwicie". Szczególnie katolicka Austria cieszyła się z sukcesów katolika Hitlera. To chyba jeszcze pokłosie II Wojny Światowej. Żeby się czegoś nauczyć warto jest spojrzeć na kontekst historyczno-społeczny. To go oczywiście nie usprawiedliwia, bo każdy człowiek bez religii ma wszczepione sumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
miliarder psychol, ale... 31.10.08, 19:12 gdyby byl przy okazji pedałem, czy czarnym nosicielem HIV, to gazeta by go wychwalała w niebogłosy i pokazywała jako ucisnionego przez bliskich Odpowiedz Link Zgłoś
hulahoop Josef Fritzl terroryzował i więził własną matkę 31.10.08, 21:38 jej...jego zdjęcie jest w sam raz na Halloween Odpowiedz Link Zgłoś
highalt Josef Fritzl jest zydem 31.10.08, 21:49 ciekawe dlaczego GW nie podkresla Fritza zydowskie pochodzenie? Rowniez ciekawe ze takie zdjecia sie pokazuja w GW wyborcza.pl/5,85858,5867748.html?i=9 zdjecie z tablica rejestracyjna przypieta do osiolka jest kolejnym przykladem jakim parszywym narodem sa zydzi... W Izraelu sa dwa rodzaje rejestracji.. zulta jest dla palestynczykow.. bialo-niebieska jest dla zydow.. na tym zdjeciu zydzi sie szydza z palestynskiej biedy to jest cos w rodzaju nasze kamienice wasze ulice skierowane do palestynczykow.. A apropo Fritza... Aby tego typu zydowskich zboczen pojac nalezy przestudjowac Talmud. link ponizej (jezyk angielski) www.come-and-hear.com/editor/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
alamakota201 Re: Josef Fritzl jest zydem 17.03.09, 17:58 highalt napisała: > ciekawe dlaczego GW nie podkresla Fritza zydowskie pochodzenie? To takie nasze polskie, katolickie! Czytaj uważnie: "Jedynym naszym wspólnym zajęciem było chodzenie do kościoła - wyznał w rozmowie z dr Kastner Fritzl." Ci z "żydowskim pochodzeniem" chodzą do synagogi. Do kościoła chodzą katolicy, tacy jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
qasher Trzeba niezłych jaj... 31.10.08, 22:21 Potrzeba niezłych jaj, by po tak ciężkim dzieciństwie się nie stoczyć, jak widać temu "Panu" ich zabrakło, a na świecie jest wielu ludzi z gorszą przeszłością, którzy potrafią być ponad coś. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Josef Fritzl terroryzował i więził własną mat 03.11.08, 19:43 bmc3i napisał: > Kara śmierci. Masz w domu kalendarz? I jakąś mapę Europy? Odpowiedz Link Zgłoś