mela_1 A po co? 15.11.08, 23:56 Bracia kaczyńscy nie zasługują, podobnie jak ich wyznawcy, na jakąkolwiek rycerskość. Zawieszenie broni jest możliwe tylko wtedy, kiedy szanuje się przeciwnika. Oni, w pisie, mają wszystkich w dupie. A przede wszystkim Ojczyznę. Dla nich Ojczyzna to ich władza, kaczyński na kasztance i akademia ku czci. To jest dla nich Ojczyzna. Nie dobro obywateli, nie pozycja Polski w świecie, a własnie to. I słowa. Im mocniejsze, im bardziej brutalne i obrażające - tym lepiej. Jeśli nie wierzycie - poczytajcie to forum. Oto Polska pisu właśnie. Więc nie ma po co wyciągać rękę, bo pis obcina ją toporem. Odpowiedz Link Zgłoś
cham_z_warszawy moze z litosci dla konajacego???? 16.11.08, 00:02 Czy zwłoki konającej partii PiS można złożyć na chrześcijańskim cmentarzu! Jest parę rzeczy na których się nie znam, chociaż oczywiście znam się na wszystkim. Jedną z rzeczy, na których się nie znam to ostatnie namaszczenie. Widzimy w jakich konwulsjach kona partia PiS, moje pytanie wyprzedzające oczywistą oczywistość, czyli zgon partii PiS, brzmi następująco. Czy partię PiS można wysmarować olejem i zwłoki złożyć na chrześcijańskiej nekropolii? Wydaje mi się, że nie można, ponieważ partia PiS to polityczni samobójcy, a ci jak wiadomo zawsze byli chowani poza granicami miasta, gdzieś obok torfowisk Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: moze z litosci dla konajacego???? 16.11.08, 00:09 Nie sądzę. Myślę, że trzeba je zutylizować. Najlepiej napalmem. No i powiedzieć, że spłonęli na stosie jako męczennicy. Niech mają... Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: mela,trzym fason i nie mrucz 16.11.08, 00:11 albatros007 napisał: > masz ptasi mozdzek Przynajmniej coś mam. Coś, czego ty nie masz, ptaszynko. Odpowiedz Link Zgłoś
albatros007 niestety,oszukuje pan narod,panie Tusk 16.11.08, 00:03 nigdy nie zaglosuje na pana,nawet jak pan bedzie kandydowal na soltysa Tworek. Jest pan zwyklym oszustem.balbym sie psa powierzyc panu nawet na kilka dni. zawsze obawiem sei ludzi falszywych,pan jest turbo falszywy. oredzie panskie jest tak prymitywne i proste jak pan. rzecza oczywista ze faceta poznaje sie po czynach,jak to mawial lesio,faceta poznaje sie jak konczy.pan konczy i skonczy jak szuja Odpowiedz Link Zgłoś
cham_z_warszawy albatros czy mewo jakas 16.11.08, 00:07 tacy jak ty NIGDY na PO nie glosowali, nie rob propagandowy bo czasy komuchow minely, resztki niedobitkow schowanych w PiSzczykowie juz smierdzi trupem,wiec nie martw sie glosowaniem na PO tylko odkladaj srebrniki na stype i 2 wience dla Jednojajowych Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: niestety,oszukuje pan narod,panie Tusk 16.11.08, 00:25 albatros007 napisał: > nigdy nie zaglosuje na pana,nawet jak pan bedzie kandydowal na soltysa Tworek. > Jest pan zwyklym oszustem.balbym sie psa powierzyc panu nawet na kilka dni. > zawsze obawiem sei ludzi falszywych,pan jest turbo falszywy. oredzie panskie> jest tak prymitywne i proste jak pan. > rzecza oczywista ze faceta poznaje sie po czynach,jak to mawial lesio,faceta> poznaje sie jak konczy.pan konczy i skonczy jak szuja Oj, jest, jest tej ciemnoty z pod ciemnej latarni w Polsce. Przypomnij sobie co twoi kaczusie naobiecywali przed wyborami ciemnemu ludowi, dotrzymali swych obietnic? NIE!!!! Co zrobili kaczusie z Polski? Odpowiedz zna cały świat i ona jest prosta, a miedzy innymi zrobili z Polski średniowiecze gdzie się pali wiedzmy na stosie. Zadłużyli Polskę po uszy przy takich hojnych dochodach jakie miała w tych czasach Polska. Jednym słowem doprowadzili tak daleko Polskę ze Polska ciesząca się przed nimi dobra opinia za granica straciła za rządów kaczusi uznanie, wiarygodność, stalą się pośmiewiskiem. A co robi pozostały u steru kaczuś, sabotuje, doprowadza do destrukcji polskie państwo by posadzić znowu swojego brata na najwyższe stanowisko. Tak długo jak długo będą kaczusie z swoim zbiorowiskiem ich podobnych mieli w Polsce coś do powiedzenia Polska nie zazna spokoju, Polska nie zazna rozwoju, Polska zostanie zniszczona rekami i widzi mi się bliźniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Jeśli więkzość ma lepiej... 16.11.08, 00:33 nie-tak napisała: > Oj, jest, jest tej ciemnoty z pod ciemnej latarni w Polsce. > Przypomnij sobie co twoi kaczusie naobiecywali przed wyborami ciemnemu ludowi, > dotrzymali swych obietnic? NIE!!!! A Tusk dotrzymał? > Co zrobili kaczusie z Polski? A co zrobił Tusk? > Odpowiedz zna cały świat i ona jest prosta, a miedzy innymi zrobili z Polski > średniowiecze gdzie się pali wiedzmy na stosie. Zadłużyli Polskę po uszy przy > takich hojnych dochodach jakie miała w tych czasach Polska. Jednym słowem > doprowadzili tak daleko Polskę ze Polska ciesząca się przed nimi dobra opinia z > a > granica straciła za rządów kaczusi uznanie, wiarygodność, stalą się pośmiewiski > em. > A co robi pozostały u steru kaczuś, sabotuje, doprowadza do destrukcji polskie > państwo by posadzić znowu swojego brata na najwyższe stanowisko. Tak długo jak > długo będą kaczusie z swoim zbiorowiskiem ich podobnych mieli w Polsce coś do > powiedzenia Polska nie zazna spokoju, Polska nie zazna rozwoju, Polska zostanie > zniszczona rekami i widzi mi się bliźniaków. Mi jakoś teraz gorzej się żyje niż za kaczek, aczkolwiek mam nadzieję, że większości Polaków żyje się lepiej z kręcenia lodów dzięki Stalowej Woli, narkotykom w zachodniopomorskim itd. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Jeśli więkzość ma lepiej... 16.11.08, 00:41 bwwald07 napisał: > Mi jakoś teraz gorzej się żyje niż za kaczek, aczkolwiek mam > nadzieję, że większości Polaków żyje się lepiej z kręcenia lodów > dzięki Stalowej Woli, narkotykom w zachodniopomorskim itd. Jesteś jednym z tych z tej wspomnianej przez mnie w poprzednim wpisie latarni, z braku argumentów piszesz brednie zapominając ze w kancelarii prezydenta tez były osoby które tez z czymś miały do czynienie, wiec zastanawiam się często z tego powodu nad bredniami i wybrykami twojego pupila. Normalny człowiek o zdrowym umyśle bez środków odurzających z takim wykształceniem ma więcej inteligencji, więcej wiedzy jak ten twój ulubiony. Wiec powiedz mi dlaczego ten twój pupilek tak postępuje i dlaczego tak bredzi? Odpowiedz Link Zgłoś
albatros007 Re: Jeśli więkzość ma lepiej... 16.11.08, 00:47 nie-tak napisała: > więcej wiedzy jak ten twój ulubiony. Wiec powiedz mi dlaczego ten twój pupilek > tak postępuje i dlaczego tak bredzi? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx z szacunku dla ludzi psychicznie uposledzonych mowie CI...przepraszam i bede grzeczny.buzki slonko.z nadzieja ze ci sie nie pogorszy Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 :) 16.11.08, 00:51 nie-tak napisała: Deb...ków nie cytuję, wybacz :) Nigdzie nie napisałem o jakimkolwiek moim pupilku. Po prostu nie widzę różnicy pomiędzy Kaczyńskimi i Tuskiem, poza tym, że jedni zatrudniali komuszy pomiot na stanowisku ministra sprawiedliwości, a drudzy komucha. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: :) 16.11.08, 00:56 bwwald07 napisał: > nie-tak napisała: > > > Deb...ków nie cytuję, wybacz :) > > Nigdzie nie napisałem o jakimkolwiek moim pupilku. Po prostu nie > widzę różnicy pomiędzy Kaczyńskimi i Tuskiem, poza tym, że jedni > zatrudniali komuszy pomiot na stanowisku ministra sprawiedliwości, a> drudzy komucha. A co jest w Polsce lepszego do wyboru PiS? :-))))))) Cholera czy dżuma? Pomyślałeś ze Polacy wybierali w ostatnich wyborach parlamentarnych mniejsze zło z protestu dla rządów kaczusi czyli średniowiecza z płonącymi wiedźmami na stosie? Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: :) 16.11.08, 01:00 nie-tak napisała: > bwwald07 napisał: > > > nie-tak napisała: > > > > > > Deb...ków nie cytuję, wybacz :) > > > > Nigdzie nie napisałem o jakimkolwiek moim pupilku. Po prostu nie > > widzę różnicy pomiędzy Kaczyńskimi i Tuskiem, poza tym, że jedni > > zatrudniali komuszy pomiot na stanowisku ministra sprawiedliwości, a> > drudzy > komucha. > > A co jest w Polsce lepszego do wyboru PiS? :-))))))) > Cholera czy dżuma? > Pomyślałeś ze Polacy wybierali w ostatnich wyborach parlamentarnych mniejsze zł > o > z protestu dla rządów kaczusi czyli średniowiecza z płonącymi wiedźmami na stos > ie? Ale to nie znaczy, że teraz mam Tuska wychwalać za to, że nie jest bolszewikiem, jak bracia K i Ojciec Tadeusz. Rządy Tuska są wyjatkowo c...we, nawet w porównaniu z buzkowymi :) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: :) 16.11.08, 01:06 bwwald07 napisał: > Ale to nie znaczy, że teraz mam Tuska wychwalać za to, że nie jest > bolszewikiem, jak bracia K i Ojciec Tadeusz. Rządy Tuska są wyjatkowo > c...we, nawet w porównaniu z buzkowymi :) Posadź siebie na stołku Tuska i wczuj się w jego sytuacje, wtedy zobaczysz co będziesz potrafił zrobić więcej. Ja się dziwiłam Tuskowi ze w takiej konstelacji podjął się tworzenia rządu, a kto mu zgotował to piekło? Nieodpowiedzialni wyborcy którzy wybrali dwóch takich tylko podobnych do siebie i nie umiejących poza rozwalaniem, skłócaniem, sabotowaniem.... (lista jest długa) nic mimo ich wykształcenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: :) 16.11.08, 01:14 nie-tak napisała: > bwwald07 napisał: > > Ale to nie znaczy, że teraz mam Tuska wychwalać za to, że nie jest > > bolszewikiem, jak bracia K i Ojciec Tadeusz. Rządy Tuska są wyjatkowo > > c...we, nawet w porównaniu z buzkowymi :) > > Posadź siebie na stołku Tuska i wczuj się w jego sytuacje, wtedy zobaczysz co > będziesz potrafił zrobić więcej. Ja się dziwiłam Tuskowi ze w takiej konstelacj > i > podjął się tworzenia rządu, a kto mu zgotował to piekło? Nieodpowiedzialni > wyborcy którzy wybrali dwóch takich tylko podobnych do siebie i nie umiejących > poza rozwalaniem, skłócaniem, sabotowaniem.... (lista jest długa) nic mimo ich > wykształcenia. A ja mu kazałem być politykiem i zatrudniać barachło, które nie potrafi dogadać się z opozycją dla odsuniecia veta Pana Prezydenta? Nie widzisz, że PO chodzi o tzw "kręcenie lodów": popatrz na odwołanie (załużone) Czabańskiego i Targalskiego tylnymi drzwiami. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: :) 16.11.08, 01:20 bwwald07 napisał: > A ja mu kazałem być politykiem i zatrudniać barachło, które nie > potrafi dogadać się z opozycją dla odsuniecia veta Pana Prezydenta? > Nie widzisz, że PO chodzi o tzw "kręcenie lodów": popatrz na > odwołanie (załużone) Czabańskiego i Targalskiego tylnymi drzwiami. Błedem Tuska było ze nie rozprawił się zaraz po wyborach z tym gangiem kaczusi, ale jakie miał szanse wystąpić przeciw układom? Żadne!!!!! Tja, teraz wysuwanie pretensji do Tuska jest bezpodstawne a wiesz dlaczego, sami Polacy dopuścili do tego, ze tych dwóch podobnych do siebie wybrali. Tego zrozumieć nie umie i nie będę umiała!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Obyś podobnie nie napisała 16.11.08, 01:26 nie-tak napisała: >... ...po rządach Tuska, bo w niekompetencji, chamstwie (poza Palikotem) i indolencji nikt braci K chyba nie przebije. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Obyś podobnie nie napisała 16.11.08, 01:34 bwwald07 napisał: >... > > ...po rządach Tuska, bo w niekompetencji, chamstwie (poza Palikotem) > i indolencji nikt braci K chyba nie przebije. Czyjego chamstwa Tuska? Nie widzę u niego tyle chamstwa ile widzę u jego przeciwników. Czyżbyś słoniowa skore przybrał w jednym kierunku i zapomniał to co właśnie powinieneś pamiętać jakimi sposobami kaczusie z swoja zgraja rozprawiali się z ludźmi w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: Obyś podobnie nie napisała 16.11.08, 01:43 nie-tak napisała: Podobają mi się wystąpienia Niesiołowskiego i czami Palikota, ale bardziej chamskie wypowiedzi rzadko znajdziesz wśród pisowców (no, może Brudziński) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Obyś podobnie nie napisała 16.11.08, 01:48 E tam ten z włoszczowej i ten z kolony nie grzeszy głupotami. E Jarusia tu zapomniałam a ten od zer tez mi już uciekł uwadze. Sam kwiat pisowskiej inteligencji. Co do Palikota to chłop bezpośredni nie chce się podnosić jeszcze do stopnia "duplomaty" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Obyś podobnie nie napisała 16.11.08, 01:47 z kim sie rozprawiali - z Kaczmarkiem co w świetle kamer kłamał - z doktorem G co brał łapówy jak leci i jedynie dobry prawnik uratuje mu dupke (dla mnie człoiek zaniechający operacji bo nie daje mu łapówki TEZ JEST MORDERCĄ) - z blidą? - trza być idiota aby nie widzieć mataczenia SLDowców i mafi węglowej - z sawicką - co uwiódł ja agent to niewinna a prywatyzacji służby zdrowia nie bedzie .....??? Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: Obyś podobnie nie napisała 16.11.08, 01:52 wybolki napisała: > - z Kaczmarkiem co w świetle kamer kłamał To ten vice minister z PiS? > - z doktorem G co brał łapówy jak leci i jedynie dobry prawnik > uratuje mu dupke (dla mnie człoiek zaniechający operacji bo nie daje > mu łapówki TEZ JEST MORDERCĄ) To ten z kim pomiot komuszy Ziobro przegrał przed polskim sądem? > - z blidą? - trza być idiota aby nie widzieć mataczenia SLDowców i > mafi węglowej To ta, co ja zamordowali za rządów PiS? > - z sawicką - co uwiódł ja agent to niewinna a prywatyzacji służby > zdrowia nie bedzie > .....??? i została skazana... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
albatros007 Re: niestety,oszukuje pan narod,panie Tusk 16.11.08, 00:40 nie-tak napisała: Zadłużyli Polskę po uszy przy > takich hojnych dochodach jakie miała w tych czasach Polska. Jednym słowem > doprowadzili tak daleko Polskę ze Polska ciesząca się przed nimi dobra opinia z > a xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx bredzisz.lyknij relanium. zycze jednomyslnosci w polskiej polityce.zycze tobie i tobie podobnym by polityka polska byla oparta tylko na Donaldzie.By nigdy nikt inny slowa nie zipnol ze cos jest zle.Zycze tez by w Polsce NIGDY nie bylo opozycji.Poki co,zyje poza Polska.Panie Donaldzie,kiedy mam wracac do raju? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: niestety,oszukuje pan narod,panie Tusk 16.11.08, 00:48 albatros007 napisał: > bredzisz.lyknij relanium. > zycze jednomyslnosci w polskiej polityce.zycze tobie i tobie podobnym by> polityka polska byla oparta tylko na Donaldzie.By nigdy nikt inny slowa nie> zipnol ze cos jest zle.Zycze tez by w Polsce NIGDY nie bylo opozycji.Poki co,zyje poza Polska.Panie Donaldzie,kiedy mam wracac do raju? Pudło, relanium nie potrzebne, żyjesz poza Polska i z taka wiedza i z takim poglądem. Skąd monitorujesz z Cuby albo z Korei Północnej? Wybacz ale dla mnie jest to niezrozumiale. Powiedz co czytasz w jakim środowisku się obracasz ja ci powiem kim jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne to jakis"Jasko z Turonto" albo z Jackowa 16.11.08, 00:52 nie moze byc inaczej inteligentni i uczciwi Polacy siedza w kraju lub ew.w Unii, w SZIKAGO albo TURONTO to Jaski pokroju Geyowego Odpowiedz Link Zgłoś
qsandra92 Re: niestety,oszukuje pan narod,panie Tusk 16.11.08, 14:28 nareszcie wypowiedź podsumowująca rządy PiS, a nie bezmyślnie i w chamski, niekrzesany sposób obrażająca premiera! Gratuluję wyrażenia moich myśli w doskonałej formie:) Tak to podsumujmy - wyborcy mają zdecydowanie za krótką pamięc - kompromitacje, lustracje, sądy 24-godzinne, gafy, żądza władzy... i tak dalej... STACJA WŁOSZCZOWA ZA 10 MLN DLA EDGARA również... o tym się nie pamięta, a wszyscy na czele z brukowcami typu "Fakt" linczują Tuska za Peru, które, według pis, kosztowało AZ 1,6 mln złotych. Ale fortuna, jak jeszcze porównamy z Włoszczową połączoną z kasą, która leci na cotygodniowe loty prezydenta do Juraty!!! Nie wiem czy wiecie, ale to my, podatnicy, opłacamy każdą "wypoczynkową" wyprawę pana Kaczyńskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
qsandra92 Re: niestety,oszukuje pan narod,panie Tusk 16.11.08, 14:21 Oszustem?Zapewne obejrzałeś tendencyjne filmiki partii PiS, skoro tak jadowicie rozliczasz premiera z jego rządów:P Poza tym, ktoś musi pierwszy wyciągnąć rękę.. Chyba nie powiesz, że to Tusk zaczął na przykłąd konfikt z prezydentem, albo że pierwszy wyzwał Kaczyńskiego Jarka :P bo to by było kłamstwo, i to oczywiste. Poza tym, czy Tusk kończy, inteligencie? Minął dopiero rok, a mimo wetowania Lecha K. zrobili więcej niż PiS w ciągu dwóch lat!!!Ciekawa jestem, czy każdy rok pisu też tak rozliczałes? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: niestety,oszukuje pan narod,panie Tusk 16.11.08, 15:09 Qsandro92,prosze o przyklady pracowitosci obecnego rzadu. napisalas: >Minal dopiero rok,a mimo wetowania Lecha K.zrobili wiecej niz PiS w ciagu dwoch lat!!! Weto stanowi problem,majac wiekszosc w sejmie i senacie.To lenistwo i nieudolnosc jest problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
tatarskibat Nie ma takiej opcji 16.11.08, 00:03 sensem egzystencji braci Kaczyńskich jest destrukcja, więc zgody nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Czy Tusk zgłupiał? 16.11.08, 00:04 Właśnie rozpoczął się sezon na kaczki! Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Czy Tusk zgłupiał? 16.11.08, 00:12 przyladek.dobrej.nadziei napisał: > Właśnie rozpoczął się sezon na kaczki! > wlasnie dlatego prosi o zawieszenie broni, bo w sezonie kaczora tez mozna ustrzelic... Odpowiedz Link Zgłoś
blandyn44 "Moja oferta dla braci Kaczyńskich: zawieszenie... 16.11.08, 00:18 Mnie to najbardziej boli że wszyscy i każdy ma rację tylko ???? Odpowiedz Link Zgłoś
k1985 Przez rok gadajmy uczciwie i solidnie, rzetelnie o 16.11.08, 00:22 Przez rok gadajmy uczciwie i solidnie, rzetelnie o tym, co możemy zrobić - mówił premier Tusk. To co? kłamałeś gościu do tej pory? No to zmarnowałeś rok... Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Sowieta niedlugo, Tasak do Reki i jazda na polowan 16.11.08, 00:23 Do zawieszenia broni sa zawsze potrzebne dwie Partie, jeżeli ktos wierzy ze z zdziczałym Ptactwem wodnym, moze robić zawieszenie broni, ten o życiu Liska chytruska nic nie slyszal. O odzyskanie spokoju w domu, i Końca Kwakania, potrzebne jest polowanie. A polowanie to ta wspaniala słodka krew na ustach myśliwego. Tusek nie zasnij, skoro swit na Parlamentarne Bagna, twoj narod liczy na ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
blandyn44 Re: Sowieta niedlugo, Tasak do Reki i jazda na po 16.11.08, 00:25 Ja też Odpowiedz Link Zgłoś
albatros007 polacy to durnie 16.11.08, 00:32 najpierw wybrali bolka,pozniej zydokomune wabiaca sie unia wolnosci,nastepnie Kwasek i Miller...to dopiero byl duet,trol i super gangster,a trojce ta dopelniala baska piwnikowa ktora nawet sprytniejsi gangsterzy posuwac nie chcieli,po nich zaglosowali na Donia.Donio jest fantastyczny. nie sa czyms nowym ataki na tych co chcialiby cos dla polski zrobic.Ale najfajniejszy byl swego czasu zachwyt nad Kwasniewskim i Millerem.Poprostu,duet stulecia wielbiony przez motloch.Histeria sie powtarza,ale do czasu.Media skrzetnie tuszuja znaczace rzeczy,poleruja tombak na zlocisty kolor.Tez zrozumiale..w koncu to nie sa polskie media i wcale nie sluza interesom Polski i Polakow Odpowiedz Link Zgłoś
albatros007 zyd bije ,zyd krzyczy 16.11.08, 00:45 hahaha....donald.komiksy powinny byc bazowane na panu.nie jest pan smieszny,jest pan zenujacu. a jest pan bardzo potrzebny...zlodziejom i komuchom Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Oferta powinna obejmować okres do kampanii 16.11.08, 00:48 wyborczej. Dla braci Kaczyńskich byłby to rodzaj pokuty, terapii i doświadczenia... cudu przemiany osobowości... Niestety, nie wierzę, zeby wytrwali nawet przez tydzień, jeśliby w ogóle się zgodzili na rozejm. Są już na to za starzy, aby zmienić swój charakter. Stać się nagle konstruktywnym, gdy się jest kimś tak destrukcyjnym i zbliża się do sześćdziesiątki... Ale niech próbują, wtedy na pewno przejdą do historii, a nie pojawią się gdzieś w przypisie. Odpowiedz Link Zgłoś
elka1021 Re: Oferta powinna obejmować okres do kampanii 16.11.08, 00:59 masz racje Kaczory w zyciu na to nie pojda, Kaczor za 3 lata będzie już 62 letnim jeszcze bardziej zdziwaczałym staruszkiem. On już ma problemy, już jest sfiksowanym starym kawalerem, biologia też ma swoje prawa, za 3 lata 62 letni staruszek żyjący z mamą, o ile mama żyć będzie, będzie się nadawał na stałego klienta producenta pieluch dla dorosłych, nie na lidera drugiej co do wielkości partii. Partia wodzowska to ma do siebie, że wraz z degradacją intelektualna i moralną wodza leci cała struktura na łeb i szyję. Kondycje PiS wyznacza kondycja wodza, a ta jak wiemy jest już w fazie klinicznego odrealnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
albatros007 Re: Oferta powinna obejmować okres do kampanii 16.11.08, 01:18 elka1021 napisal xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx On już ma > problemy, już jest sfiksowanym starym kawalerem, biologia też ma > swoje prawa, za 3 lata 62 letni staruszek żyjący z mamą, xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx wiesz slonko jak to jest......jak oni mieli do wyboru takie pannice jak tutaj niektore sie udzielaja,wybrali kawalerskie stany.popatrz na ta z NIE..jakos tam.....kurde...z nia moglbym byc na pustyni i tylko drutem kolczastym moglbym ja popchnac Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Oferta powinna obejmować okres do kampanii 16.11.08, 01:21 albatros007 napisał: > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx > wiesz slonko jak to jest......jak oni mieli do wyboru takie pannice jak tutaj > niektore sie udzielaja,wybrali kawalerskie stany.popatrz na ta z NIE..jakos > tam.....kurde...z nia moglbym byc na pustyni i tylko drutem kolczastym moglbym > ja popchnac Głupi jesteś trollu, przestań nadawać z twojego jackowa z za oceanu. Odpowiedz Link Zgłoś
albatros007 Re: Oferta powinna obejmować okres do kampanii 16.11.08, 01:31 nie-tak napisała: > Głupi jesteś trollu, przestań nadawać z twojego jackowa z za oceanu. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx przepraszam slonko,bede grzeczny.buzki...nie gniewasz sie juz na mnie?napisz cos do mnie...ide kupe...poczytam cie jak wroce..intrygujesz mnie tak szybkim postepem chorobska Odpowiedz Link Zgłoś
elka1021 Re: Oferta powinna obejmować okres do kampanii 16.11.08, 01:29 albatros007 napisał: > elka1021 napisal > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx > On już ma > > problemy, już jest sfiksowanym starym kawalerem, biologia też ma > > swoje prawa, za 3 lata 62 letni staruszek żyjący z mamą, > > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx > wiesz slonko jak to jest......jak oni mieli do wyboru takie pannice jak tutaj > niektore sie udzielaja,wybrali kawalerskie stany.popatrz na ta z NIE..jakos > tam.....kurde...z nia moglbym byc na pustyni i tylko drutem kolczastym moglbym > ja popchnac ------------------- kiedys w Polsce mowilo sie tak: "TA jakas tam" na takich jak ty lache kladzie i dalej jadzie" - wszysstkich uczulonych na wulgaryzmy przepraszam, ale z chamem jak nie uzyjesz mlota pneumatycznego zeby w ryj przylozyc, nie zrozumie Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp "Moja oferta dla braci Kaczyńskich: zawieszenie.. 16.11.08, 00:49 na to pan jaroslaw zapytowywuje m in. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=87248149&a=87248941 Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: niestety,oszukuje pan narod,panie Tusk 16.11.08, 00:59 albatros007 napisał:> > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx > jestes typowa...typowa dla czlowieka zniewolonego. nadmienie ze wyborcza tylko > awaryjnie tylek podcieram,a jak znajde foto michnika czy tez walc,potrafie nawe > t > penisa na ich pyski wytrzepac.sadze ze jestes usatysfakcjonowana moja > odpowiedzia..buzka.nie przedawkuj To co tu w takim razie robisz na forum skoro gazeta podcierasz sobie jakieś tam części twojego zamiecionego mózgu? Buhaha Odpowiedz Link Zgłoś
elka1021 nie-tak, miej szacunek dla siebie 16.11.08, 01:05 nie-tak napisała: > albatros007 napisał:> > > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx > > jestes typowa...typowa dla czlowieka zniewolonego. nadmienie ze wyborcza > tylko > > awaryjnie tylek podcieram,a jak znajde foto michnika czy tez walc,potrafi > e nawe > > t > > penisa na ich pyski wytrzepac.sadze ze jestes usatysfakcjonowana moja > > odpowiedzia..buzka.nie przedawkuj > > To co tu w takim razie robisz na forum skoro gazeta podcierasz sobie jakieś tam > części twojego zamiecionego mózgu? > Buhaha ------------------------ z wypierdkami spolecznymi napewno sie nie zadawales do tej pory, to nie teraz bedziesz zaczynac, wytrzyj sobie nogi o ten smiec co sie napatoczyl na forum, to endeckie gowno, nie czujesz jak smierdzi????? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: nie-tak, miej szacunek dla siebie 16.11.08, 01:48 elka, czy ja dobrze rozumiem, ze sugerujesz nie-tak, aby sobie nogi gownem wytarla??? Odpowiedz Link Zgłoś
albatros007 Re: niestety,oszukuje pan narod,panie Tusk 16.11.08, 01:26 nie-tak napisała: > To co tu w takim razie robisz na forum skoro gazeta podcierasz sobie jakieś tam > części twojego zamiecionego mózgu? > Buhaha xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx kurde,szukam co ciekawszych wypocin,drukuje je sobie i wtedy zad jade.. wiesz slonko ze teraz cie caluje nawet...podszminkowalem Twoj komi nik i lize....czujesz swedzenie w okolicy lonowej?mam nadzieje ze tam masz depilke Odpowiedz Link Zgłoś
head-cancer Albatros jesteś tłokiem. 16.11.08, 08:45 Albatros nieźle spi...ony typ z ciebie. Taki typowy pisuar. Wulgarny, tępy i agresywny. W dodatku stosujesz trolling zamiast konkretnej argumentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Nie ma szans. Kaczyńscy dalej będą toczyć swoje... 16.11.08, 01:05 paranoje. Tak już mają. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Nie ma szans. Kaczyńscy dalej będą toczyć swo 16.11.08, 01:08 czaromir napisał: > paranoje. Tak już mają. Tusk nie ma szansy z swoja naiwnością na cynizm dwóch podobnych do siebie z swoja zgraja. Odpowiedz Link Zgłoś
elka1021 obyscie sie mylili 16.11.08, 01:12 Jarosław powinien się z modlić Rydzykiem o zdrowie dla Tuska i całej PO! Amen! Tyle ma szczęścia Kaczyński, że taki zawzięty i małostkowy egzemplarz jak on występuje tylko w bliźniaczej postaci, natomiast następcy są daleko normalniejsi i tolerancyjni. Niech ktoś się odważy powiedzieć, że ten stary kawaler, którego partia w tak złym stylu kona na naszych, zmęczonych dwuletnią degrengoladą, oczach, ma klepki na właściwym miejscu??. Odważni wystąp!!. Jak zwykle, wzywa się odważnych, zgłaszają się głupcy Odpowiedz Link Zgłoś
sabrinara "Moja oferta dla braci Kaczyńskich: zawieszenie.. 16.11.08, 01:12 ........czyli poddajcie sie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elka1021 milosnicy normalnosci, zdradze wam sekret 16.11.08, 01:21 no.....moze nie w szczegolach, ale ogolnie, otoz, koniec sabotazy i weta, i klamstw PiSu i wkladania patyka w szprychy lokomotywy PO. Jezeli Lech K zawetuje reformy sluzby zdrowia, pomostowki i €, bez pomijania prawa polskiego i konstytucji PO ma plan rezerwowy zeby te reformy przeprowadzic, przysiegam na honor moj, mojej rodziny (to nie moj zwyczaj) na Boga i Ojczyzne, ze to nie propaganda, plan jest tak genialny, ze jezyk mnie swedzi, zeby uchylic rabek tajemnicy, ale poniewaz jestem kobieta honoru, zmykam zeby sie nie pokusic i nie palnac jedno slowo za duzo dobrej nocy przyjaciolom, ludziom kochajacym nasza matke-Polske zobaczycie za kilka tygodni rezultaty i "owoce" moich slow milej niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
elka1021 Re: milosnicy normalnosci, zdradze wam sekret 16.11.08, 01:23 elka1021 napisała: > no.....moze nie w szczegolach, ale ogolnie, otoz, koniec sabotazy i > weta, i klamstw PiSu i wkladania patyka w szprychy lokomotywy PO. > Jezeli Lech K zawetuje reformy sluzby zdrowia, pomostowki i €, bez > pomijania prawa polskiego i konstytucji PO ma plan rezerwowy zeby te > reformy przeprowadzic, przysiegam na honor moj, mojej rodziny (to > nie moj zwyczaj) na Boga i Ojczyzne, ze to nie propaganda, plan jest > tak genialny, ze jezyk mnie swedzi, zeby uchylic rabek tajemnicy, > ale poniewaz jestem kobieta honoru, zmykam zeby sie nie pokusic i > nie palnac jedno slowo za duzo > dobrej nocy przyjaciolom, ludziom kochajacym nasza matke-Polske > zobaczycie za kilka tygodni rezultaty i "owoce" moich slow > milej niedzieli ------------------ zwracam honor Konstytucji, napisalam z malej litery Odpowiedz Link Zgłoś
sabrinara "Moja oferta dla braci Kaczyńskich: zawieszenie.. 16.11.08, 01:15 ja donald tusk was braci prosze: nie robcie nic przeciwko mnie, ja bede kandydowal na prezia, wiec mi nie przeszkadzajcie, prosze, prosze,.... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Thuske mnie naprawde rozsmieszyl! 16.11.08, 01:15 Przed zeszlorocznymi wyborami opluwal PiS i braci Kaczynskich jak mogl: pamietam jak Niesiolowski mowil o "panujacym w Polsce faszyzmie", zas Kutz przyrownywal J. Kaczynskiego do Hitlera; w kampanii przedwyborczej strasznie naklamal (takze w slynej debacie telewizyjnej z Kaczynskim); po wygranych wyborach ustami cham Palikota w prymitywny i wulgarny sposob obraza prezydenta (i nie tylko jego); Palikot za te chamskei ataki nie ponosi zadnych konsekwencji; tow Cwiakalski i prokuratura mu podlegla bezpardonowo atakuja Z. Ziobro, wymyslaja coraz to nowe zarzuty, zeby go obrzuci blotem; nic sie z tych zarzutow nie potwierdza, ale atakuja dalej mozna by tego nozyc i mnozyc (chocby i sprawa z samolotem dla prezydenta do Brukseli); a teraz Thuske proponuje rozmowy; . cos ci powiem ty chamie z sopotu: po tym, co pokazales w osatnim roku, na miejscu braci Kaczynskich moglbym cie jedynie kopnac w tylek; na nic innego chamski bucu nie zalugujesz; rzadz sobiesam; a bracia Kaczynscy powinni ci dokladnie patrzec na rece, i wylapywac kazde potkniecie; i powinni to robic dla Polski; bo im dluzej taki nieudacznim i len jak ty rzadzi Polska, tym gorzej dla kraju Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Miejsce tego pomiota... 16.11.08, 01:21 silesius.monachijski6 napisała: > Ziobro komuszego jest we więzieniu IMHO. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Re: Miejsce tego pomiota... 16.11.08, 01:24 Thuske und genossen jest na smietniku historii; za zdrade interesow Polski i Polakow (co u wnuka wehrmachtowca specjalnie nie dziwi) bwwald07 napisał: > silesius.monachijski6 napisała: > > > Ziobro > > komuszego jest we więzieniu IMHO. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Miejsce tego pomiota... 16.11.08, 01:27 silesius.monachijski6 napisała: > Thuske und genossen jest na smietniku historii; za zdrade interesow Polski i > Polakow (co u wnuka wehrmachtowca specjalnie nie dziwi) Silesius, powiedz jakie zdradził? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Re: Miejsce tego pomiota... 16.11.08, 01:37 calkowicie poddal sie dyktatowi franucsko-niemieckiemu w UE; to, co Kaczynscy wywalczyli, czyli, ze i Berlini Paryz wiedzialy, ze z Polska sie negocjuje wspolna pozycje, a nie narzuca wygodne dla siebie rozwizania, to Thuske z Sikorskim zarzucili; kiedys niejaki Bartoszewski wspominal o "dyplomatolkach"; wiec przypominam, ze w rzadzie J. Kaczynskiego wiceminstrem SZ byl Dr. Krzysztof Szczerski, wicedyrektor Instytutu Politologii UJ, w trakcie habilitacji, znajacy biegle 3 jezyki obce i autor znakomitej ksazki o UE; to bylo za minister Fotygi; a co jest teraz w MSZ-cie? stare, zuzyte tepaki pokroju Schnepfa czy Szlajfera wracaja do lask; Polska juz nie mowi swoim glosem na forum UE, tylko powtarza jak papuga, co Berlin z Paryzem ustalily; teraz mamy rzeczywiscie "dyplomatolow"; i to na najwyzszym szczeblu (z phemiehem na czele); powtarzam; z tym (nie)rzadem trzeba walczyc, zeby ustapil, i odszedl w niebyt; zadnej wspolpracy z leniami i nieudacznikami nie-tak napisała: > silesius.monachijski6 napisała: > > > Thuske und genossen jest na smietniku historii; za zdrade interesow Polsk > i i > > Polakow (co u wnuka wehrmachtowca specjalnie nie dziwi) > > Silesius, powiedz jakie zdradził? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Miejsce tego pomiota... 16.11.08, 01:55 silesius.monachijski6, a kto ma ta unia rządzić? Znasz jakieś dobre czy mniej dobre pomysły z innych stron? Ja nie znam, a skoro były to albo niechlujnie albo w nieodpowiednim czasie zgłosili. Wszyscy sa nastawieni na wyciąganie reki ale do pracy czy do jakichś konstruktywnych pomysłów nie maja woli albo chęci albo się do tego nie nadają. Umiesz sobie przedstawić unie z pomysłami byłego bloku wschodniego? Sam widzisz co się tam dzieje na polityczno- gospodarczej płaszczyźnie. Dopuść tylko takich kaczusi do steru w unii, zobaczysz jak długo będzie panował pokój w unii? Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: Miejsce tego pomiota... 16.11.08, 01:31 silesius.monachijski6 napisała: ciang... Wolę już Tuska niż Ziobrę. PS. Może dlatego, ze mój dziadek też służył w wehrmachcie, a potem w armii polskiej na zachodzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
albatros007 Re: Miejsce tego pomiota... 16.11.08, 01:32 bwwald07 napisał: > PS. Może dlatego, ze mój dziadek też służył w wehrmachcie, a potem w > armii polskiej na zachodzie ;) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a moja babka zostala przetopiona ma mydelko Fa Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: Miejsce tego pomiota... 16.11.08, 01:39 > a moja babka zostala przetopiona ma mydelko Fa Ciebie, to w ogóle chyba jakaś roślina spłodziła, albo byłoby mi wstyd na miejscu Twoich rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Re: Miejsce tego pomiota... 16.11.08, 01:39 "opa" Thuske w polskiej armii nie sluzyl; byl wziety do niewoli pod AAchen (Akwizgranem) w pazdzierniku 1944; zeby sobie ulzyc jeniecki los, zelgal, ze jest Polakiem; w armii Maczka (bo Anders byl daleko; Thuske sie cos pomylilo) nie sluzyl bwwald07 napisał: > silesius.monachijski6 napisała: > > ciang... > > Wolę już Tuska niż Ziobrę. > > PS. Może dlatego, ze mój dziadek też służył w wehrmachcie, a potem w > armii polskiej na zachodzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: Miejsce tego pomiota... 16.11.08, 01:46 silesius.monachijski6 napisała: > "opa" Thuske w polskiej armii nie sluzyl; A nie robił bohaterskiej dywersji zanim go _siłą_ do armii niemieckiej wcielili? Poczytaj, może się czegoś nauczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Dywersje Opa zrobil 16.11.08, 02:12 to dzieki jego "staraniom" taka miernota, ja jego wnuk, jest phemiehem Polski; na jej zgube bwwald07 napisał: > silesius.monachijski6 napisała: > > > "opa" Thuske w polskiej armii nie sluzyl; > > A nie robił bohaterskiej dywersji zanim go _siłą_ do armii > niemieckiej wcielili? Poczytaj, może się czegoś nauczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 a świstak tak siedzi.... 16.11.08, 02:17 silesius.monachijski6 napisała: Ale dziadek bystry był, że przewidział 50 lat wcześniej;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Re: a świstak tak siedzi.... 16.11.08, 02:22 nie przewidzial; to byl "cud" bwwald07 napisał: > silesius.monachijski6 napisała: > > Ale dziadek bystry był, że przewidział 50 lat wcześniej;) Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 :) 16.11.08, 02:28 :-))))) Dzieki.) Dawno mnie tak nikt nie rozśmieszył. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Thuske mnie naprawde rozsmieszyl! 16.11.08, 01:25 silesius.monachijski6, zapomniałeś jak kaczusie pluli żółcią dookoła na wszystkich i po wszystkich kto im wpadł pod rękę. Jakoś przez rok rządu Tuska nie padły ofiary śmiertelne jakie padły za rządów układu. Odpowiedz Link Zgłoś
albatros007 Re: Thuske mnie naprawde rozsmieszyl! 16.11.08, 01:27 nie-tak napisała: >Jakoś przez rok rządu Tuska > nie padły ofiary śmiertelne jakie padły za rządów układu. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx mowisz o tej zdzirze blidzacej? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Re: Thuske mnie naprawde rozsmieszyl! 16.11.08, 01:42 mnie wogole "wtruszaja" lamentacje lewizny nad smiercia Blidy, kiedy to przeciez awangarda lewizny czyli SLD "wykopala" nieboraczke z list partyji, i nie pozwolila jej wystartowac w wyborach do Sejmu 2005; albatros007 napisał: > nie-tak napisała: > > >Jakoś przez rok rządu Tuska > > nie padły ofiary śmiertelne jakie padły za rządów układu. > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx > mowisz o tej zdzirze blidzacej? Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: Thuske mnie naprawde rozsmieszyl! 16.11.08, 01:48 silesius.monachijski6 napisała: > mnie wogole "w ogóle" - piszemy osobno w języku polskim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Tusku - Prezydent juz proponował spotkanie 16.11.08, 01:20 w spraie sytuacji kryzysu na świecie i Po wypieło się na prezydenta a "niezależne" media przypiely mu kolejną mordkę "straszaka kryzyzem". Zawieszenie broni będzie wygladało tak że Po będzie dyktowało co ma robić (głosować) PiSowi a jak sie oburzą to GW, TVN i inne "niezależne obiektywne" wysmarują i winę za kryzys i inne nieszczęścia zrzucą na PiS. Tak jak obecnie jak wetuje prezydent ustawę medialną = dajacą wszechwładze PO w eterze to Tusk twierdzi że PiS blokuje reformy gospodarcze w Polsce. A co do wprowadzenia euro to bez zapału ale Pisiorki są za wprowadzeniem - patrz ostatnie wypowiedzi Prezydenta na szczycie UE. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Tusku - Prezydent juz proponował spotkanie 16.11.08, 01:30 wybolki napisała: > w spraie sytuacji kryzysu na świecie i Po wypieło się na prezydenta > a "niezależne" media przypiely mu kolejną mordkę "straszaka > kryzyzem". A co miał polskiemu społeczeństwu powiedzieć ze kryzys dotknie Polskie? Chciałbyś ta reakcje widzieć co by się działo w Polsce? Polsce do pełnej cywilizacji jeszcze daleko, widzi sie tu na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Tusku - Prezydent juz proponował spotkanie 16.11.08, 01:39 Gra słów i spotkanie mogło by być zamiast przeczołgania prezydenta z samolotem na szczyt UE a tak prześcigali sie z spotkaniami z ekonomistami i bakowcami najpierw prezydent potem tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Tusku - Prezydent juz proponował spotkanie 16.11.08, 02:08 Bledem Tuska jest ze zadaje się w te prowokacyjne matacki z kaczusiami. Lepiej by było gdyby nie dawał się sprowokować dziennikarzom ale z kaczusiami a szczególnie z tym najważniejszym królem z bława nie można inaczej rozmawiać jak przez media, nadęta nadętość nie dopuszcza do siebie motłochu. :-))) Mniej mówić, więcej dokonywać, mniej informować dziennikarzy którzy prowokują go błahostkami. Juz raz mu dałam dobra rade, mam nadzieje ze czyta (albo jego ludzie) te fora i przestanie się przedstawiać polskiemu społeczeństwu za naiwnego człowieka. Ta wypowiedz tez była zbędna. Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Tusku - Prezydent juz proponował spotkanie 16.11.08, 02:26 nie-tak napisała: > Bledem Tuska jest ze zadaje się w te prowokacyjne matacki z kaczusiami. Lepiej > by było gdyby nie dawał się sprowokować dziennikarzom ale z kaczusiami a > szczególnie z tym najważniejszym królem z bława nie można inaczej rozmawiać jak > przez media, nadęta nadętość nie dopuszcza do siebie motłochu. :- ))) > Mniej mówić, więcej dokonywać, mniej informować dziennikarzy którzy prowokują g > o > błahostkami. Juz raz mu dałam dobra rade, mam nadzieje ze czyta (albo jego > ludzie) te fora i przestanie się przedstawiać polskiemu społeczeństwu za > naiwnego człowieka. > Ta wypowiedz tez była zbędna. Na scenie politycznej to mataczy PO i jej "niezależne" media.. Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Zawieszenie broni na na czas sprzedaży resztek RP 16.11.08, 01:28 Potrzebne zawieszenie broni aby Platforma mogła "wykastrować" media z elementów niedostatecznie wasalnych i sprzedać resztki jakie zostały Rzeczpospolitej po PRL-u. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: Zawieszenie broni na na czas sprzedaży reszt 16.11.08, 02:15 jan3211 napisał: > Potrzebne zawieszenie broni aby Platforma mogła "wykastrować" media > z elementów niedostatecznie wasalnych i sprzedać resztki jakie > zostały Rzeczpospolitej po PRL-u. A kto by chciał te czerwone, komunistyczne m...y typu Targalski i Czabański kupić? Rosja do muzeum/mauzoleum? Odpowiedz Link Zgłoś
sabrinara "Moja oferta dla braci Kaczyńskich: zawieszenie.. 16.11.08, 01:31 Panie Premierze, Pan jest coraz bardzej zalosny Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Zastanówmy sie o co naprawdę chodzi Tuskowi 16.11.08, 01:34 Prosi o pokój wiedząc że go nie bedzie więc sądze że chce zrzucić winę za zblizające sie niepowodzenia na opozycje i prezydenta którzy nie będą posłuszni w obliczu kryzysu. Prezydent już chciał rozmów zawieszenia broni w obliczu światowego kryzysu i dostał zjepke za wyolbrzymianie kryzysu którego nie ma (np.-35% z OFE), a potem chcieli go przeczołgać z samolotem na szczyt UE. Teraz chce Tusk rozmów ale na swoich warunkach aby pokazac wyborcom że to on wyciaga ręke. Pis nie zgodzi się na warunki i wina za nastepne niepowodzenia rządu PO spadną na PIS - PROSTE. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Zastanówmy sie o co naprawdę chodzi Tuskowi 16.11.08, 01:44 wybolki napisała: > Prosi o pokój wiedząc że go nie bedzie więc sądze że chce zrzucić > winę za zblizające sie niepowodzenia na opozycje i prezydenta którzy > nie będą posłuszni w obliczu kryzysu. > Prezydent już chciał rozmów zawieszenia broni w obliczu światowego > kryzysu i dostał zjepke za wyolbrzymianie kryzysu którego nie ma > (np.-35% z OFE), a potem chcieli go przeczołgać z samolotem na > szczyt UE. Teraz chce Tusk rozmów ale na swoich warunkach aby > pokazac wyborcom że to on wyciaga ręke. Pis nie zgodzi się na > warunki i wina za nastepne niepowodzenia rządu PO spadną na PIS - > PROSTE. A co miał kaczuś na szczycie do meldowania? Chciał unie przekonać ze Rosja napadła na Gruzję :-))) i trochę sportu pooprawiać? Powiedz kto chce z nim jeszcze rozmawiać, Saakaszwili? Nie, ten ociekł z Juszczenką z balu prezydenta. A przed spowiedzią Sarkozego ucieka do Japonii znajdując lewe usprawiedliwienia i tak mu przykro ze Sarkozy nie będzie miał okazji z gamoniem porozmawiać. Ot kindersztuba i władanie jedynym językiem jaki się zna od dziecka i to z zastrzeżeniami. To jest tylko profesor prawa, czyżby na uczelniach uczyli nowej polszczyzny polszczyzny kaczusi? Odpowiedz Link Zgłoś
sabrinara Re: Zastanówmy sie o co naprawdę chodzi Tuskowi 16.11.08, 01:52 za malutka ta diagnoza, z ZK piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Zastanówmy sie o co naprawdę chodzi Tuskowi 16.11.08, 01:54 nie-tak napisała: > wybolki napisała: > > > Prosi o pokój wiedząc że go nie bedzie więc sądze że chce zrzucić > > winę za zblizające sie niepowodzenia na opozycje i prezydenta którzy > > nie będą posłuszni w obliczu kryzysu. > > Prezydent już chciał rozmów zawieszenia broni w obliczu światowego > > kryzysu i dostał zjepke za wyolbrzymianie kryzysu którego nie ma > > (np.-35% z OFE), a potem chcieli go przeczołgać z samolotem na > > szczyt UE. Teraz chce Tusk rozmów ale na swoich warunkach aby > > pokazac wyborcom że to on wyciaga ręke. Pis nie zgodzi się na > > warunki i wina za nastepne niepowodzenia rządu PO spadną na PIS - > > PROSTE. > > A co miał kaczuś na szczycie do meldowania? Chciał unie przekonać ze Rosja > napadła na Gruzję :-))) i trochę sportu pooprawiać? > Powiedz kto chce z nim jeszcze rozmawiać, Saakaszwili? > Nie, ten ociekł z Juszczenką z balu prezydenta. > A przed spowiedzią Sarkozego ucieka do Japonii znajdując lewe usprawiedliwienia > i tak mu przykro ze Sarkozy nie będzie miał okazji z gamoniem porozmawiać. Ot > kindersztuba i władanie jedynym językiem jaki się zna od dziecka i to z > zastrzeżeniami. To jest tylko profesor prawa, czyżby na uczelniach uczyli nowej > polszczyzny polszczyzny kaczusi? a kim to niby jest sarkozy, aby kaczynski mial sie przed nim "spowiadac"??? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Zastanówmy sie o co naprawdę chodzi Tuskowi 16.11.08, 02:10 Kaczuś dobrze wie co nabroił w świecie i unika rozmowy na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Zastanówmy sie o co naprawdę chodzi Tuskowi 16.11.08, 03:16 ja sie o sarkozego pytam, a nie co kaczynski zrobil... Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Zastanówmy sie o co naprawdę chodzi Tuskowi 16.11.08, 11:38 rooboy napisał: > ja sie o sarkozego pytam, a nie co kaczynski zrobil... Tu nie Sarko ucieka przed kaczusiem, tylko kaczuś przed Sarko w tym wypadku nie obchodzi nikogo co Sarko zrobił dobrego, Sarko przewodniczy Unii i ma prawo postawić takiego osobnika do rozmowy. Czy mam sympatie do Sarko czy nie tu nie gra żadnej roli, ale kaczuś ostatnio narozrabiał i dobrze wie ze to mu płazem nie ujdzie wiec daje dyla mimo tego ze gościa sam zaprosił. Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Zastanówmy sie o co naprawdę chodzi Tuskowi 16.11.08, 02:01 > A co miał kaczuś na szczycie do meldowania? Chciał unie przekonać ze Rosja > napadła na Gruzję :-))) i trochę sportu pooprawiać? > Powiedz kto chce z nim jeszcze rozmawiać, Saakaszwili? > Nie, ten ociekł z Juszczenką z balu prezydenta. > A przed spowiedzią Sarkozego ucieka do Japonii znajdując lewe usprawiedliwienia > i tak mu przykro ze Sarkozy nie będzie miał okazji z gamoniem porozmawiać. Ot > kindersztuba i władanie jedynym językiem jaki się zna od dziecka i to z > zastrzeżeniami. To jest tylko profesor prawa, czyżby na uczelniach uczyli nowej > polszczyzny polszczyzny kaczusi? Można było pogadać wspólnie o interesach Polski np:o Gruzji=alternatywie dostaw energi też,... Jak widać chce z Prezydentem rozmawiać Tusk. A to dlaczego Saakaszwili i Juszczenką szybciej sie zmyli - ot kuluary wielkiej polityki nam maluczkim nie dane wiedzieć. Jak by olali to by nie przyjechali. Za to GW I TVN bedzie mogła poscigac sie z relacji z obchodów nadania nobla Bolkowi - do kogo przyjechało wiecej wazniejszych... Do Japoni umówione miał spotkanko kilka miesięcy przed umówieniem wizyty Sarkozego. Cesarz przyjmuje do 4 wizyt w roku itd. Prezydent nie przyjedzie do niego w dzinsach... Mówisz: "Sarkozy nie będzie miał okazji z gamoniem porozmawiać." a Bolek? a Tusk? przecież bedą... Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Zastanówmy sie o co naprawdę chodzi Tuskowi 16.11.08, 02:14 wybolki napisała: > Do Japoni umówione miał spotkanko kilka miesięcy przed umówieniem > wizyty Sarkozego. Cesarz przyjmuje do 4 wizyt w roku itd. Prezydent > nie przyjedzie do niego w dzinsach... > Mówisz: > "Sarkozy nie będzie miał okazji z gamoniem porozmawiać." > a Bolek? a Tusk? przecież bedą... Hehe he, miał umówione spotkano w Japonii i zaprosił osobiście Sarkoziego do siebie? Albo coś tu nie rozumie albo terminarz kaczusi prowadza niezbyt rozgarnięci pracownicy, albo sam kaczuś już nie domaga? Jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Zastanówmy sie o co naprawdę chodzi Tuskowi 16.11.08, 02:21 Za duzo GW i TVN Sarkoź jedzie na rocznice nadania nobla Bolkowi ... Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: Zastanówmy sie o co naprawdę chodzi Tuskowi 16.11.08, 02:24 wybolki napisała: > Za duzo GW i TVN Sarkoź jedzie na rocznice nadania nobla Bolkowi ... ... który obalił komunizm. Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Zastanówmy sie o co naprawdę chodzi Tuskowi 16.11.08, 02:28 .. w Magdalence Komuniz to rozleciał się sam a dziwnym trafem byli komunisci trzymają sie bardzo dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Fakt... 16.11.08, 02:33 wybolki napisała: > .. w Magdalence > Komuniz to rozleciał się sam a dziwnym trafem byli komunisci > trzymają sie bardzo dobrze... www.prawica.net/node/8022 ... o rządzie Tuska nawet nie wspomnę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Fakt... 16.11.08, 02:40 bwwald07 napisał: > wybolki napisała: > > > .. w Magdalence > > Komuniz to rozleciał się sam a dziwnym trafem byli komunisci > > trzymają sie bardzo dobrze... > > www.prawica.net/node/8022 > ... o rządzie Tuska nawet nie wspomnę ;) Mam ci przypomnieć ilu miał takich w rządzie jeden z kaczusi? Gdzieś miałam zalinkowane ale mówiąc szczerze nie chce mi się teraz szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 ;) 16.11.08, 02:44 nie-tak napisała: > bwwald07 napisał: > > > wybolki napisała: > > > > > .. w Magdalence > > > Komuniz to rozleciał się sam a dziwnym trafem byli komunisci > > > trzymają sie bardzo dobrze... > > > > www.prawica.net/node/8022 > > ... o rządzie Tuska nawet nie wspomnę ;) > > Mam ci przypomnieć ilu miał takich w rządzie jeden z kaczusi? > Gdzieś miałam zalinkowane ale mówiąc szczerze nie chce mi się teraz szukać. Kaczyńscy nie mieli takich, jak teraz Tusk ;) www.prawica.net/node/8022 O, k... podałem zły link :( Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: ;) 16.11.08, 12:08 oj mieli, mieli dość dużo. Miałam gdzieś link do listy wszystkich ich przedstawicieli. Szukam go, jak znajdę to podam. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Zastanówmy sie o co naprawdę chodzi Tuskowi 16.11.08, 02:29 Walesa wpisał się w europejska historie na stale a kaczuś? Tego przeboleć nie może ten kaczuś i jeździ po Walesie jak po zdartym rowerze, ośmieszając się do szpiku kości przed całym światem. Zycze Wam wszystkim dobrej nocy, na tym kończę i dziękuję za dyskusje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Zastanówmy sie o co naprawdę chodzi Tuskowi 16.11.08, 02:26 wybolki napisała: > Za duzo GW i TVN Sarkoź jedzie na rocznice nadania nobla Bolkowi ... Nie rozumiesz tego? Dziwi mnie to ze zadajesz takie pytanie. Co zrobiła kanclerz Merkel, uczciła i uhonorowała święto polskiego państwa ale zadała policzek ober kaczusiowi. Dałla do zrozumienia to co chciała, a teraz kaczuś daje dyla przed Sarko. :-))) Gute Nacht/Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Zastanówmy sie o co naprawdę chodzi Tuskowi 16.11.08, 02:30 za duzo TVNu Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Sam malizno ten topór wykopałeś.... 16.11.08, 01:44 Pokręciło cię, kiedy Kaczyńscy wygrali wybory. Chory z nienawiści, tej cechy prostaków, kopałeś i plułeś na lewo i prawo. Masz dość?, ja nie wierzę w ani jedno słowo. Krętacz pozostaje krętaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: "Moja oferta dla braci Kaczyńskich: zawieszen 16.11.08, 01:44 Oferte wspolpracy w ramach koalicji rzadowej miales,przed trzema laty,nie skorzystales to teraz stosujesz podchody?Miales oferte powolania grupy ponadpartyjnej,ktorej zadaniem mialo byc zlagodzenie skutkow kryzysu,odrzuciles.- Odrzuciles,bo stwierdziles,ze gospodarka kraju ma sie dobrze i masz od tego fachowcow sprawdzonych,wiec zadne ponadpartyjne grupy ni maja racji bytu.Przypomnij rudy hipokryto,jak zachowywales sie przez dwa lata rzadow PiS? - Teraz wyciagasz lape do pojednania,tylko na jeden rok,taki jestes skromny...tylko na rok? A co dalej?Masz jakies pomysly? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: "Moja oferta dla braci Kaczyńskich: zawieszen 16.11.08, 02:18 141288bs napisał: Miales oferte > powolania grupy ponadpartyjnej,ktorej zadaniem mialo byc zlagodzenie > skutkow kryzysu,odrzuciles.- Odrzuciles,bo stwierdziles,ze gospodarka> kraju ma sie dobrze i masz od tego fachowcow sprawdzonych,wiec zadne> ponadpartyjne grupy ni maja racji bytu.Przypomnij rudy hipokryto,jak> zachowywales sie przez dwa lata rzadow PiS? - Teraz wyciagasz lape do> pojednania,tylko na jeden rok,taki jestes skromny...tylko na rok? > A co dalej?Masz jakies pomysly? Hehe he o ile się nie mylę to sam ober kaczuś stwierdził i oznajmił l polskiemu społeczeństwo ze "polska" gospodarka stoi na zdrowych fundamentach i nie ma potrzeby by w nią ingerować. No jak "najlepszy ober ekonomista" tak stwierdzi nie wolno jego autorytetu podważać. Jak sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: "Moja oferta dla braci Kaczyńskich: zawieszen 16.11.08, 02:23 nie-tak napisała: > No jak "najlepszy ober ekonomista" tak stwierdzi nie wolno jego autorytetu > podważać. Jak sadzisz? W ekonomi, to akurat; magister historii i doktor praw są na tym samym poziomie i prawdopodobnie cieniutkich doradców mają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: "Moja oferta dla braci Kaczyńskich: zawieszen 16.11.08, 02:36 bwwald07 napisał: > nie-tak napisała: > > > No jak "najlepszy ober ekonomista" tak stwierdzi nie wolno jego > autorytetu > > podważać. Jak sadzisz? > > W ekonomi, to akurat; magister historii i doktor praw są na tym samym > poziomie i prawdopodobnie cieniutkich doradców mają ;) Jeszcze ta odpowiedz. Jego szefa doradców mieliśmy okazje poznać w naszej TV i wiesz z jakim efektem? Wstydu i żenady ponieważ ten wyuczony historyk z wieloma tytułami nie znał współczesnej historii Polski. Oj były, było wstydu. Takie nity wysyła kaczuś by reprezentowały Polskę poza granicami kraju. Co myśleć o polskim szkolnictwie wyższym? Co myśleć o kaczusiu, co można wymagać od niego samego skoro takie miernoty zatrudnia? Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Kaczyńskich będę krytykował... 16.11.08, 02:40 ... gdy (nie daj Boże) znowu będą u władzy. Z zasady nie krytykuję "opozycji" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: "Moja oferta dla braci Kaczyńskich: zawieszen 16.11.08, 02:45 Tym wyuczonym historykiem jest Donald Tusk,to faktycznie wstyd,zeby premier nie znal historii kraju w ktorym premieruje,wielki wstyd. - Czesciowo usprawiedliwia go,nie polskie pochodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: "Moja oferta dla braci Kaczyńskich: zawieszen 16.11.08, 11:32 Napisałam wcześniej: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=87264801&a=87273695 Jeszcze ta odpowiedz. Jego szefa doradców mieliśmy okazje poznać w naszej TV i wiesz z jakim efektem? Wstydu i żenady ponieważ ten wyuczony historyk z wieloma tytułami nie znał współczesnej historii Polski. Oj były, było wstydu. Takie nity wysyła kaczuś by reprezentowały Polskę poza granicami kraju. Co myśleć o polskim szkolnictwie wyższym? Co myśleć o kaczusiu, co można wymagać od niego samego skoro takie miernoty zatrudnia? A ty dajesz mi "wspaniała odpowiedz, cytat jej: 141288bs napisał: > Tym wyuczonym historykiem jest Donald Tusk,to faktycznie wstyd,zeby > premier nie znal historii kraju w ktorym premieruje,wielki wstyd. > - Czesciowo usprawiedliwia go,nie polskie pochodzenie. ==================== Od kiedy Donald Tusk jest/był doradcą obecnego prezydenta? Nie wiem czym Donald Tusk jest z wyuczonego zawodu ale nie mogę pozostawić takiego pomówienia spokojnie bez reakcji mojej. Ty przyklejasz mu, to znaczy Donaldowi Tuskowi nieprawdziwe rzeczy, które mijają się z rzeczywistością. Jak można pisać nieprawdę i wieszać na ludzi zaraz jakieś urojone domysły? To jest chore!!!!! Najpierw poinformuj się kto jest/był doradca obecnego prezydenta, pomysł kto z nich jest wyuczonym, dość znanym z nich historykiem, a potem zastanów się czy możesz takie rzeczy publicznie pisać? Ja przeżyłam ten fakt w naszej TV, widziałam na własne oczy, słyszałam na własne uszy i wstydziłam się za tego pana, którego musieli pouczyć o współczesnej historii Polski nasi politycy. Reklama dla polskiego szkolnictwa, dla wartości i prawdziwości polskiej historii, dla doradców prezydenta jak i samego prezydenta była żenująca, którą oglądali miliony ludzi nie tylko u nas ale na całym świecie. Tja jaki pan taki kram i na to się nic nie poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: "Moja oferta dla braci Kaczyńskich: zawieszen 16.11.08, 02:33 Tak nie mylisz sie,tak stwierdzil sam mc donald. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: "Moja oferta dla braci Kaczyńskich: zawieszen 16.11.08, 02:38 141288bs napisał: > Tak nie mylisz sie,tak stwierdzil sam mc donald. Szkoda ze tego artykułu nie zalinkowalam, kaczuś tak stwierdził ten ober ekonomista. Odpowiedz Link Zgłoś
nor70 "Moja oferta dla braci Kaczyńskich: zawieszenie.. 16.11.08, 01:49 Polski nie stac na kolejny rok (nie)rzadów. Odpowiedz Link Zgłoś
dijkman Tusk jest zmęczony 16.11.08, 03:10 Teraz widać wyraźnie, że premier jest zrezygnowany. Dobrze mu tak! Problem polega na tym, że o trudnościach rządzenia Polską przekonał się po prawie ćwierć wieku zajmowania się polityką. Dotychczas tj. do 2007 roku nigdy nie zajmował żadnych stanowisk wykonawczych, nawet we władzach szczebla lokalnego. A te jego rozpaczliwe próby zjednania sobie braci Kaczyńskich spęłzną na niczym, bo to mniej więcej tak, jakby w okresie rządów Jerzego Buzka, Leszek Balcerowicz miał przekonać Mariana Krzaklewskiego do reform gospodarczych . Polski już nie stać na eksperymenty polityczne. W następnych wyborach trzeba wybrać ludzi sprawdzonych. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Tusk jest zmęczony 16.11.08, 03:57 dijkman napisał: > Teraz widać wyraźnie, że premier jest zrezygnowany. > Dobrze mu tak! > > Problem polega na tym, że o trudnościach rządzenia Polską przekonał > się po prawie ćwierć wieku zajmowania się polityką. > Dotychczas tj. do 2007 roku nigdy nie zajmował żadnych stanowisk > wykonawczych, nawet we władzach szczebla lokalnego. > A te jego rozpaczliwe próby zjednania sobie braci Kaczyńskich > spęłzną na niczym, bo to mniej więcej tak, jakby w okresie rządów > Jerzego Buzka, Leszek Balcerowicz miał przekonać Mariana > Krzaklewskiego do reform gospodarczych . > > Polski już nie stać na eksperymenty polityczne. W następnych > wyborach trzeba wybrać ludzi sprawdzonych. zgadza sie, dijkman... facet ma pierwsza prawdziwa robote w wieku 50 lat, po 25 latach w opozycji, gdzie wystarczylo burzyc i krytykowac... teraz musi budowac i szukac konsensusow i jest totalnie zagubiony... no ale sam na stolek premiera nie wszedl, wiec narod musi tez wziac wspolodpowiedzialnosc za zaistniala sytuacje... Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Tusk jest zmęczony 16.11.08, 04:10 To nie narod go wybieral,lecz rada ministrow desygnowala na stolek premiera.- Wiec,rada ministrow wraz z premierem odpowiada przed narodem,za zaistnala sytuacje,narod im placi za to. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Tusk jest zmęczony 16.11.08, 04:34 141288bs napisał: > To nie narod go wybieral,lecz rada ministrow desygnowala na stolek > premiera.- Wiec,rada ministrow wraz z premierem odpowiada przed > narodem,za zaistnala sytuacje,narod im placi za to. bs, nie przesadzaj... gdy narod szedl do wyborow glosowac na po w 2007, narod wiedzial, ze jesli po wygra, premierem bedzie tusk... Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Tusk jest zmęczony 16.11.08, 04:48 Nie zrzucaj wspolodpowiedzialnosci na narod.- Wiedzial,czy nie wiedzial,nie ma tu zadnego znaczenia.Przyjal/przyjeli obowiazek pracy na rzecz narodu i narod za ten obowiazek placi.Narod ma konstytucyjne prawo rozliczyc z tego obowiazku,i tego dokona,czas najwyzszy nastapil. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Tusk jest zmęczony 16.11.08, 05:00 141288bs napisał: > Nie zrzucaj wspolodpowiedzialnosci na narod.- Wiedzial,czy nie > wiedzial,nie ma tu zadnego znaczenia.Przyjal/przyjeli obowiazek > pracy na rzecz narodu i narod za ten obowiazek placi.Narod ma > konstytucyjne prawo rozliczyc z tego obowiazku,i tego dokona,czas > najwyzszy nastapil. bs, 141288 to data urodzenia? mlody/a, gniewny/a... narod wybral, dal prawo do rzadzenia, a teraz sie piekli, ze tusk rzadzic nie umie??? rok temu tym bardziej nie umial, bo do wowczas zadnej odpowiedzialnej pracy nie wykonywal, teraz choc ma jeden rok premierowania za soba... jak ktos skonczy studia nie zostaje dyrektorem duzej firmy, ale zaczyna od dolu... jesli jest dobry/dobra za 5 lat bedzie managerem, a za 10 dyrektorem... tusk od razu zostal dyrektorem... narod nie wiedzial, ze do waznych funkcji potrzebne doswiadczenie??? jesli nie wiedzial, to tylko siebie powinien winic, nie tuska... choc moze i czas jest najwyzszy, to narod rozliczy w 2011 lub wczesniej, jesli tusk tak zechce, oglaszajac przedterminowe wybory... Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Tusk jest zmęczony 16.11.08, 05:07 Ma,ma doswiadczenie,pracowal na"Nocnej Zmianie"i teraz to doswiadczenie nie udaje mu sie zrealizowac. Co to znaczy:"jezeli Tusk tak zechce,to wyznaczy przedterminowe wybory"?Czyzby narod byl ubezwlasnowlniony? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Tusk jest zmęczony 16.11.08, 05:17 Z tematem;mlody/a,gniwny/a,zwroc sie do Schetyny. Moge Ci powiedziec tyle,ze bylem aktywnym uczestnikiem ruchu Solidarnosc(uprzedzam niektorych,ze po solidarnej stronie)- to tak w odniesieniu do mego wieku. Odpowiedz Link Zgłoś