ursynow33 21.11.08, 13:23 To juz kolejna wpadka po pijanemu czlonkow PiSu. Przyklad idzie z gory, wywiad w radiu maryja, belkot glowy panstwa.Tylko dlaczego pod wplywem alkoholu wykonuja swoje obowiazki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ursynow33 Kim jest Elżbieta Kruk? 21.11.08, 13:27 Wyrzucic pijakow z pracy bez wzgledu na zajmowane stanowisko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Jest alkoholiczką? 21.11.08, 19:40 Elżbieta Kruk jest alkoholiczką. Normalny człowiek, któremu się zdarzy i został na tym przyłapany, nie idzie się dobijać (dopijać) do restauracji. Pijany kierowca nie może jeździć, pijany pracownik jest wyrzucany z pracy. Dla pijanego posła tym bardziej nie może być taryfy ulgowej. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Jest alkoholiczką? 21.11.08, 21:53 To nie jest śmieszne niestety. Po obejrzeniu tych filmów zrobiło mi się jej żal. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Jest alkoholiczką? 22.11.08, 02:27 rydzyk_fizyk napisał: > To nie jest śmieszne niestety. > > Po obejrzeniu tych filmów zrobiło mi się jej żal. ************************************ W istocie. Bo alkoholizm to choroba, tym bardziej przykra, im bardziej chory wmawia sobie, że tak nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Zal? 22.11.08, 15:13 Chyba zmysly postradałeś. Mi jest zal nas, Polaków, którym prawa ustalają posłowie w pijanym zwidzie. Efekty widać od lat. I w dodatku ci wybrancy uważaja, ze to normalne ...... Pamiętam z jaką zaciekłością bronili dostępu do alkoholu w sejmowych restauracjach. I w takich dyskusjach znikają podziały partyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Zal? 22.11.08, 18:26 Tak, jest mi żal tej pani bo obejrzeniu filmiku z wywiadu. Zwyczajnie po ludzku. Nie wspominając o tym, że alholizm jest po prostu chorobą. Co do alkoholu w Sejmie, pewnie niewielu teraz pamięta ale pomysł zakazu sprzedaży wniósł Karski jeszcze jako stołaczny radny - oczywiście jako szykanę wobec przeciwników politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Uwazam ze jestes idiotą. 22.11.08, 20:52 Tak po prostu. Ta pani byla w pracy. Pijany kierowca, też będący w pracy pewnie także wzbudza w Tobie zal, bo alkoholizm to choroba. I pijany chirurg też. Żal, poblażanie to na przykład jedna z przyczyn tragedii na naszych drogach. Od lat, kierowanie samochodem po pijaku jest przestępstwem. Ale policjant, prokurator, sędzia tez piją i po prostu żal im kierowcy. Efekty - setki tysiecy złapanych, większosc jeżdzi spokojnie dalej. A praca posła jest dużo odpowiedzialniejsza. Jeśli dozorca złapany na pijaństwie w pracy traci ją w trybie natychmiastowym, to dlaczego poseł ma być traktowany inaczej? W państwie, w ktorym obowiązuje konstytucyjny zapis o równosci wobec prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Uwazam ze jestes idiotą. 22.11.08, 22:48 Nie potrafisz tego rozdzielić? Jednocześnie odczuwać żal, a z drugiej strony wiedzieć że powinna być za to ukarana? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Zal? 23.11.08, 01:53 ws21 napisal: >Pamietam z jaka zaciekloscia bronili dostepu do alkoholu w sejmowych >restauracjach.I w takich dyskusjach znikaja podzialy partyjne. To prawda,i Piskorski nawet te prawde odczul. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Kim jest Elżbieta Kruk? 22.11.08, 03:51 ursynow33 napisał: > Wyrzucic pijakow z pracy bez wzgledu na zajmowane stanowisko!!! Popieram twoj apel.- A,jak to zrobic z Kwasniewskim? Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Kim jest Elżbieta Kruk? 22.11.08, 06:32 141288bs napisał: > ursynow33 napisał: > > > Wyrzucic pijakow z pracy bez wzgledu na zajmowane stanowisko!!! > > Popieram twoj apel.- A,jak to zrobic z Kwasniewskim? A Kwasniewski pelni jakas funkcje panstwowa? Bo zdaje sie, ze spozywanie alkoholu w godzinach pracy w firmach prywatnych raczej nie jest nieetyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
xanaxy Re: Kim jest Elżbieta Kruk? 22.11.08, 19:15 xs550 napisał: > 141288bs napisał: > > > ursynow33 napisał: > > > > > Wyrzucic pijakow z pracy bez wzgledu na zajmowane stanowisko!!! > > > > Popieram twoj apel.- A,jak to zrobic z Kwasniewskim? > > A Kwasniewski pelni jakas funkcje panstwowa? Bo zdaje sie, ze spozywanie alkoh > olu w godzinach pracy w firmach prywatnych raczej nie jest nieetyczne. Do xs 550 - JEST NAGANNE TEZ!!!! Chcialbys zeby wszyscy spotykali sie z Toba po pijaku?? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Kim jest Elżbieta Kruk? 22.11.08, 19:25 > Do xs 550 - JEST NAGANNE TEZ!!!! Chcialbys zeby wszyscy spotykali > sie z Toba po pijaku?? Prosze bardzo mogą. Jak powtórzy się to drugi raz, więcej na takie spotkanie nie przyjdę. Mam swobodę decyzji - z p. Kruk nie mam takiej możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Kim jest Elżbieta Kruk? 23.11.08, 01:44 xs550 napisal: >A Kwasniewski pelni jakas funkcje panstwowa? Jego wyjazdy w Polske i za granice,jesli sa okreslane byla jego funkcja,sa rownoznaczne z pelnieniem funkcji panstwowej. >...Bo zdaje sie,ze spozywanie alkoh olu w godzinach pracy w firmach prywatnych raczej nie jest nieetyczne. Spozywanie alkoholu w kazdej firmie,jest przestepstwem(przepisy BHP). Odpowiedz Link Zgłoś
xanaxy Re: Kim jest Elżbieta Kruk? 22.11.08, 19:12 ursynow33 napisał: > Wyrzucic pijakow z pracy bez wzgledu na zajmowane stanowisko!!! A DLACZEGO???? Odpowiedz Link Zgłoś
jola5033 Kim jest Elżbieta Kruk? 21.11.08, 13:38 każdy może być pod "wpływem" ale powinien siedzieć wtedy w domu, a nie "urzędować" w sejmie!!!!! To kompromitujące zachowanie!!!!! To jeszcze jeden pzrykład jak "posłowie" czują się bezkarnie za immunitetem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xanaxy Re: Kim jest Elżbieta Kruk? 22.11.08, 19:17 jola5033 napisała: > każdy może być pod "wpływem" ale powinien siedzieć wtedy w domu, a > nie "urzędować" w sejmie!!!!! > To kompromitujące zachowanie!!!!! > To jeszcze jeden pzrykład jak "posłowie" czują się bezkarnie za > immunitetem!!!!! A GIERKOWA jak pila. Ty co? Abstynent? Masz racje, ale ...nikt nie bada, czy poslowie sa : psychopatami, alkoholikami, debilami i cwaniakami. Niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 Re: Kim jest Elżbieta Kruk? 21.11.08, 18:01 Elzbieta Kruk jest niestety alkocholiczka i nie powinna sprawowac urzedu posla, lub jakiegokolwiek odpowiedzialnego stanowiska,a pis powinien przeczyscic swoje szeregi z alkocholikow, zlodzieji, oszustow itp. WSTYD! Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Rzeczywiście wstyd... 21.11.08, 21:22 Na początek proponuję popracować nad własnym wstydem i nieco uwagi poświęcić na przyswojenie sobie elementarnej wiedzy z dziedziny zwanej "ortografią języka polskiego". Potem dopiero pokazywać palcem na innych... __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Rzeczywiście wstyd... 22.11.08, 11:45 Rozumiem że dyskusja tu idzie o błędach językowych popełnianych przez panią Kruk w słynnych wywiadach? A może nie? Może tak skupimy się, na temacie a nie będziemy zamieniać się w słowniki ortograficzne? Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Kiepsko rozumiesz. Jak zwykle... 22.11.08, 13:05 __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Kiepsko dla Ciebie biedaku. 22.11.08, 13:22 Jak nic sensownego w temacie to trzeba się brać za ortografię. A jak i do tego się nie da przyczepić zostają zawsze tradycyjni "bici Murzyni w Ameryce". Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 poslem ktory belkoczac zagrzewa lud na barykady 21.11.08, 20:25 do obrony plemikow... Odpowiedz Link Zgłoś
miraser5 Kim jest Elżbieta Kruk? 21.11.08, 20:45 Przecież to widać, że łoi. Aż dziwne, że dopiero teraz ktoś zwrócił na to uwagę. Pamiętam jak kiedyś była w programie Pośpieszalskiego - chyba jeszcze za prezesury w KRRiT. Miałem wrażenie, że procenty czuję z ekranu - jak patrzyłem w jaki sposób mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Załosne dukanie Gazety 21.11.08, 21:15 Pisać dziś o "antysemityzmie" red. Michalkiewicza w związku z jego felietonem w RM to szczyt ignorancji albo głupoty. Bezczelne żądania finansowe Żydów wobec Polski zostały wielokrotnie już potwierdzone, ponownie wyartykułowane i to zarówno co do wysokości kwoty jak i ośrodków je zgłaszających. Red Michalkiewicz został też z zarzutów antysemityzmu uwolniony przez sąd. Warto by pismacy gazetowi te proste fakty sobie uświadomili zanim zaczną dukać na tej ogranej strunie swoje fałszywie brzmiące melodie... "Kierowana przez Kruk rada nie dopatrzyła się w wypowiedziach Michałkiewicza przejawu antysemityzmu i umorzyła postępowanie". - Wiemy przynajmniej o co chodzi... Aby była jasność, nie mam nic przeciw temu aby poczuwający się do win swych ojców i dziadów opodatkowali się i składkowo zadośćuczynili żądaniom towarzystw usiłujących (również szantażem) te kwoty wyłudzić od Polaków. Wiadomo że potrzeby i tam są wielkie. Jak słyszeliśmy biedne ofiary Holokaustu w USA często nie mają co do ust włożyć... __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur "...nie dopatrzyła się ... antysemityzmu..." 21.11.08, 21:18 A ja się w wypowiedzi Michalkiewicza dopatrzyłem rusycyzmu: "industria". Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Ziggy! Przecie michalkiewicz był, 21.11.08, 23:14 jak niektóre kręgi twierdzą, jednym z oficjeli w centrali tppr....... Kiedyś partyjny, dzisiaj maryjny........ Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb No i widzisz wyszedł na ludzi... 21.11.08, 23:27 Chcieć to móc. Też dasz rady jak twierdzą inne kręgi... Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: No i widzisz wyszedł na ludzi... 22.11.08, 11:47 Wyszedł? Jak dla mnie zmiana jest minimalna. Jest dokładnie takim samym "ludziem" jak przedtem. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Aby tę sofistykę zrozumieć... 22.11.08, 13:10 trzeba chłopa, a nie "druta z parasola". Tobie przyjacielu to nie grozi. Tyle. __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Aby tę sofistykę zrozumieć... 22.11.08, 13:25 Jasne że nie grozi. Faktycznie logika a'la PiS i jego zwolennicy jest niemożliwa dla mnie do zrozumienia. Patrząc na elektorat tej partii wiadomo do jakich osób ona wyłącznie dociera. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok koles choruje na syndrom kalego 22.11.08, 17:55 kiedy kruk daje w palnik - jest OK. To jest swojaczka. Kiedy Kurski zachowuje sie na drodze jak idiota i łamie prawo, które sam stanowi - jest dobrze bo to swojak. Przy takiej sofistyce szarych komórek można dostać ocipki. Bogu dzięki, że przestano budować czawartą erpecję. Strach pomyśleć co wyszłoby z tego zamysłu przy takich wykonanwcach. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: koles choruje na syndrom kalego 22.11.08, 18:02 1410_tenrok napisał: > kiedy kruk daje w palnik - jest OK. To jest swojaczka. > Kiedy Kurski zachowuje sie na drodze jak idiota i łamie prawo, > które sam stanowi - jest dobrze bo to swojak. U nich to "rodzinne". Jednak nie daj Boże spróbuje ktoś się z "rodziny" wyłamać. Będą go jeszcze bardziej niszczyć niż obcych. > Przy takiej sofistyce szarych komórek można dostać ocipki. Bogu > dzięki, że przestano budować czawartą erpecję. Strach pomyśleć co > wyszłoby z tego zamysłu przy takich wykonanwcach. Na szczęście działa przysłowie że jak Bóg chce kogoś ukarać to mu po pierwsze rozum odbiera. Siedział by Jaruś cicho to by mu punkciki procentowe rosły w sondażach bo Tusk wcale się tak dobrze nie sprawuje jakby powinien. Jednak jedno zdanie Kaczyńskiego każdemu wyborcy Tuska przypomina dlaczego jego wybór był słuszny. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Jarus jest matuzalemem 22.11.08, 18:31 niedługo takich będą w muzeach pokazywac. Sposób myslenia kompletnie nie przystający do obecnych czasów. I jego nazywali wielkim strategiem? A Tusk co może? Robi tyle, ile można. Najważniejsze, że bez krzyku, hałasu i terkotu. Ludność jest przyzwyczajony do tradycji dziesiątków lat komunizmu, że pójdzie sie do I-go sekretarza i on nakaże, zarządzi. Niestetyś to nie te czasy! Panstwo wiele nie może. Zyjemy w czasach demokratycznego panstwa prawa. Czasem jesteśmy od niego mocno oddaleni. Ale właśnie to Tuskowie nas do tego panstwa przybliżają i nie Kaczynscy, których mentalność jest nadal komunistyczna. PS. Kiedys były minister Zeglugi i Handlu Zagranicznego, niejaki Szopa, po pijaku rozjechał 9 osoób na marmolade na przystanku, bodajże na obecnym rondzie De Gaula. I co? Włos mu z głowy nie spadł. Nic sie nie stało. Cichcem mianowili go ambasadorem, bodajże w MRL..... Ani Kruk, ani Kurski nie pójdą w odstawkę. Będą nadal politykami.......... Taki pis taka demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok koles! Rzecz jest o tym, że 21.11.08, 23:12 pani Kruk nawaliła się jak maciejowa stodoła i w takim stanie udała sie do Sejmu RP, gdzie wykonuje mandat posła powierzony jej przez wyborców. Pani Kruk jest członkiem ciała ustawodawczego naszej ojczyzny i jako taka jest zobowiązana do nie przekraczania pewnych standardów moralnych i etycznych. A cała reszta jest pitoleniem w celu zrelatywizowania całej sprawy. Jak zwykle u Ciebie kolo, jak zwykle u Tobie podobnych....... Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Jak dobry człowieku dasz rady... 22.11.08, 00:09 z uruchomieniem swych rezerw szarych komórek, to raz dwa dojdziesz do innych wniosków. Na razie wygląda to kiepsko i musisz jeszcze jakiś czas potkwić w kręgu wiedzy dostępnej dla "pożytecznych idiotów"... __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
qreator bydlo_prof_wb,głos dochodzący z szamba SB-PIS.... 22.11.08, 11:29 J.Kaczynski, osobnik o niskich instnktach, bez zasad moralnych i etycznych... dno szamba. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Cokolwiek to znaczy... 22.11.08, 13:13 (instnktach)i jakkolwiek to rozumiesz... __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok z wami jak z komuchami za czasów nieboszczki peere 22.11.08, 17:52 lii. Oni też potrafili tylko nudzic konia. W tym jestes mistrzem, ale z inteligencją nie ma to nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: z wami jak z komuchami za czasów nieboszczki 22.11.08, 17:57 Inna sprawa że przy krytykowaniu fanów PiSu z "bydłem" włącznie nie powinno się schodzić do ich poziomu. Fakt może inaczej nie zrozumieją ale wtedy mogą ogłaszać swój triumf że się niczym od nich nie różnimy. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok masz rację, ale cóż z nim zrobić, on jest jak poli 22.11.08, 18:23 truk. Kiedyś spotkałem takiego w Pradze. Był z zsrr. Rozmawiałem z nim o tym i tamtym. Byłem przejazdem z Zachodu do Afryki, ponieważ czeskie linie były tanie wonczas. Był zaskoczony, że Polacy mogą tak latac wte i wewte. Uznał, że to bałgan. Wykazał zainteresowanie zachodem. Opowiadałem mu o tym i o tamtym, a on coraz bardziej czerwieniał z wściekłości. Na koniec gulgotał, że to wszystko nieprawda, ponieważ na zachodzie bieda i głód, a tylko u nich w zsrr bogactwo panuje. Anegdota ta przypomina mi sie, ile razy czytam nawiedzonych, czy to z pis, czy to z lpr, czy to z innych partyjek........ Oni są dokładnie jak ów politruk. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: masz rację, ale cóż z nim zrobić, on jest jak 22.11.08, 18:32 ano.... jak w tym kawale... "czasy się zmieniają a wy wcale" Inna sprawa jak ktoś tu zauważył przy innej okazji, że prócz starszych osób przesiąkniętych komuną takich jak JarKacz wśród zwolenników PiSu ślepych (albo udających cynicznie ślepotę) na rzeczywistość jest sporo młodych osób przed 30-dziestką. O ile jakoś pojąć mogę takie nastawienie kogoś kto był 24h na dobę bombardowany ideologią komunizmu to "młodych, gniewnych z PiSu" nie rozumiem. Może to dla tego że mi pozostał ten tak opluwany przez "prawicę" i "lewicę" etos inteligencji z czasów PRLu? Wydaje mi się że pewnych spraw po prostu nie wypada robić - za to pewni "młodzi" zachowują się jakby nie było dla nich granic sk..enia. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok dla lepszego zrozumienia kolejna angdotka 22.11.08, 21:34 koło 82 roku w jednym z krajów zachodnich taaka oto rozmowa: "jak wam sie wasz rząd nie podoba, to go zmiencie. Macie przeciez wybory, to możecie to zrobic. Odpowiedz: Ale my nie możemy, ponieważ nasze wybory to teart. Tam wybrani są już przed wyborami. Stwierdzenie: Jak to? Wybory macie, to wybieracie. Odpowiedz: ale to nie są takie wybory jak u was. Stwierdzenie: Jak to nie są. Wybory to wybory! Drogi Maacu, co około 30 są jak mój ówczesny rozmówca. Oni nie pojmują, ponieważ nie znają, nie odczuli tego na własnej skórze. Oni kupują produkt, ponieważ uważają, że jest OK. Wierzą w dobrą reklamę..... Dopiero, kiedy goście od PR trochę przegną pałę, wówczas 30-latkowie z lekka zaczynają myśleć. Jedni mniej, drudzy więcej...... I na tym ten ból polega. A jak im Kaminski i ten drugi dobrego kitu uwarzą, to lud łasy na łakocie....... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: dla lepszego zrozumienia kolejna angdotka 22.11.08, 22:52 "Młodzi, głupi". Głupi nie brakiem inteligencji, a brakiem doświadczenia. No z tego na szczęście w większości się wyrasta. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Fan PiS-u? 23.11.08, 10:50 Nie przypominam sobie abym specjalnie się poczuwał i dawał wyraz fanatyzmu na tle PiS-u. Głównie i na ogół jestem za prawdą i przeciw kłamstwu i manipulacji. Te zaś gołym okiem widać gdzie się zadomowiły, gdzie im dobrze i gdzie dają im pożywkę. Nie zawsze po jednej stronie barykady a coraz częściej uprawiane przez tych co to mają rzetelnie informować a nie manipulować. Gratuluję panom tego czarno białego i jednostronnego widzenia świata na swoją modłę. Tak trzymajta i nie popuszczać mi tam, choćby i czarne białym nazwali albo i nawet odwrotnie... __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Fan PiS-u? 23.11.08, 11:12 O następny który broniąc PiSu jak Kuba socjalizmu twierdzi, że bynajmniej nie jest ich fanem. :))))))))) Podoba mi się też jak ktoś sam widzący świat czarno-biało i posługujacy się kłamstwem i manipulacjami wmawia że to robi jego adwersarz. :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok jakież piekneż 23.11.08, 14:55 "nie przypominam sobie". Doprawdy słodkie. Chyba za dużo masła jemy....... Nie kpij koleś, przepraszam Pan. PS. Dla mnie łamanie prawa to łamanie prawa! Dla Ciebie misiaczku, łamią prawo tylko przeciwnicy polityczni. Twoi kumple co najwyżej dają sobie prawo do zachowania adekwatnego do potrzeb, a za to sie przecież nie sądzi (każdemu wedle potrzeb, od każdego wedle możliwości - skąd my to znamy???) Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: jakież piekneż 23.11.08, 15:27 może razem z tą kruk pił i dlatego mu pamięć odjęło? Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 Re: koles! Rzecz jest o tym, że 22.11.08, 03:01 1410_tenrok napisał: > pani Kruk nawaliła się jak maciejowa stodoła i w takim stanie udała > sie do Sejmu RP, gdzie wykonuje mandat posła powierzony jej przez > wyborców. Pani Kruk jest członkiem ciała ustawodawczego naszej > ojczyzny i jako taka jest zobowiązana do nie przekraczania pewnych > standardów moralnych i etycznych. "Jak maciejowa stodola", hahahahaha... > A cała reszta jest pitoleniem w celu zrelatywizowania całej sprawy. > Jak zwykle u Ciebie kolo, jak zwykle u Tobie podobnych....... Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Kim jest Elżbieta Kruk? 22.11.08, 03:48 ursynow33 napisał: > To juz kolejna wpadka po pijanemu czlonkow PiSu. Przyklad idzie z > gory, wywiad w radiu maryja, belkot glowy panstwa.Tylko dlaczego pod > wplywem alkoholu wykonuja swoje obowiazki! Przyklad dal temu prez.Aleksander Kwasniewski.- Wiesz teraz dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Kim jest Elżbieta Kruk? 22.11.08, 09:43 To Aleksander Kwaśniewski jest idolem PiS? Jakby nie patrzeć, miał dwie kadencje. Dla Kaczyńskiego to marzenie raczej nieosiągalne. W Sejmie też SLD zaliczył dwie pełne kadencje. Odpowiedz Link Zgłoś
qreator JEj życiorys, to życiorys politruka dawnej komuny. 22.11.08, 11:27 lub członka UB-SB... Odpowiedz Link Zgłoś
walter62 Można ją zrozumieć 22.11.08, 11:37 Kurski, Fatyga, Gosiewski, Kaczyński - można się tylko upić z rozpaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Kim jest Elżbieta Kruk? 22.11.08, 14:47 Szkolona w Wisconsin, jak jeszcze kilkoro z PiS forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=56790506&a=56790506 Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Ela Kruk, wspaniała kobieta.. 22.11.08, 17:34 Kto z Was pismaki jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Ela Kruk, wspaniała kobieta.. 22.11.08, 17:40 slavik222 napisał: > Kto z Was pismaki jest bez grzechu niech pierwszy rzuci > kamieniem... Piękna zasada. Rozumiem że dotyczy wyłącznie aktualnych członków PiS. Innych obywateli RP w tym byłych członków PiSu (np Gosiewski vs Dorn) to już nie dotyczy? Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok slavik jest psychopatą i będzie oczywiscie bronił 22.11.08, 17:57 każdego przestępcy, o ile jest z pisu. Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly322 Re: E. I. jaa_ga? 22.11.08, 18:05 ursynow33 napisał: > To juz kolejna wpadka po pijanemu czlonkow PiSu. Przyklad idzie z > gory, wywiad w radiu maryja, belkot glowy panstwa.Tylko dlaczego pod > wplywem alkoholu wykonuja swoje obowiazki! Odpowiedz Link Zgłoś
xanaxy Re: Kim jest Elżbieta Kruk? 22.11.08, 19:11 Bo jak powszechnie wiadomo Kwasniewski w ogole nie pije. Tak bardzo ze coreczka wyleciala za Jego obrone z TVN. Gierkowa - j.w. Siwiec/calujacy ziemie polska/ itd. Jakos sobie radza ze stresem.Inna sprawa - to stres - wylece, czy nie i od kogo to zalezy. Kruk tez ma problem najpewniej. Polecam spektakl ze Starego Teatru : "Bogi.pl" Swietny, bo ...prawdziwy. Ktos tu cos rozumie? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac A ja myślałem że wątek jest o p. Kruk. 22.11.08, 19:23 A tu okazuje się że o Kwaśniewskim? A może pani Kruk to Kwaśniewski w przebraniu? Albo komuś wszystko się z Kwaśniewskim kojarzy? Albo starą komunistyczną metodą musi od razu stwierdzić a u "was to Murzyni piją" (PS. świetna i na czasie trawersacja - nie pamiętam czyja). Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Syndrom Ziemkiewicza 22.11.08, 19:28 żaden artykuł nie może się obyć bez Michnika ( lub "michnikowszczyzny" ) :-D Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Syndrom Ziemkiewicza 22.11.08, 20:09 Ziemkiewicz spadł u mnie do kategorii - "nie warto się po raz kolejny denerwować głupotami, które wypisuje" więc nawet nie wiem co on pisze obecnie. Trochę szkoda bo czytając jego powieści SF to był mądry facet - ale coś się mu rzuciło na umysł. Może tak samo jak z Philipem Dickiem? Na szczęście Ziemkiewicz nie uważa Michnika za jakiś komunistyczny instytut mający za jedyny cel jego zniszczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
gcz5 Kim jest Elżbieta Kruk? 23.11.08, 13:33 To posłowie PiS wystawili Panią Kruk na widok publiczny. Powinniy w porę odprowadzić ją w pomieszczenie w którym nie była by narażona na pośmiwisko. Podobne sytuacje mogą się zdarzyć każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
antyfszyta Kim jest Elżbieta Kruk? 23.11.08, 15:04 No prosze. Kruk to Kruk nie jakiś tam skowronek. Nawet kaczor mu nie podskoczy. Myśleliście że będą jekieś tam konsekwencje. To ona ma haki na wszystkich. Jeszcze z NIKu i służby bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Kim jest Elżbieta Kruk? 23.11.08, 15:39 No ale teraz jest posłem i ma nie pić , nie nadużywać alkoholu . Jeśli tego nie potrafi to niech złoży mandat Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Jako pracodawca Pani Kruk..... 23.11.08, 15:53 ..... bo jako obywatel Rzeczypospolitej Polskiej wyposażony w pełnie swoich praw jestem jej pracodawcą, mogę powiedzieć jedno. Mojego pracownika, który przyszedłby do roboty uwalony jak wieprz, wywaliłbym na zbity pysk. Odpowiedz Link Zgłoś