funny5 24.11.08, 16:10 Klasyczne piss-odwracanie kota ogonem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anwad "Wybiórcza" jak zwykle wybiórcza... 24.11.08, 16:18 Dopiero teraz zainteresowała się incydentem, którego bohaterem był Grzegorek - polityk PO? Sądząc po ilości komentarzy przy artykułach o p. Kruk, domyślam się, że Czytelnicy oczekiwaliby czegoś więcej... Dlatego też pozwalam sobie przesłać link do dłuższej relacji (łącznie z foto;): www.efakt.pl/artykuly/artykul.asp?Artykul=38656 Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: "Wybiórcza" jak zwykle wybiórcza... 24.11.08, 16:20 Kłamliwa gnido, Grzegorek juz dawno został wyrzucony z PO, a pijaną szmatę Kruk wział w obronę sam najjaśneijszy. anwad napisała: > Dopiero teraz zainteresowała się incydentem, którego bohaterem był Grzegorek - > polityk PO? Sądząc po ilości komentarzy przy artykułach o p. Kruk, domyślam > się, że Czytelnicy oczekiwaliby czegoś więcej... Dlatego też pozwalam sobie > przesłać link do dłuższej relacji (łącznie z foto;): > www.efakt.pl/artykuly/artykul.asp?Artykul=38656 Odpowiedz Link Zgłoś
kot.puszek.okruszek Typowe dla PIS: podwójna moralność i zastraszanie 24.11.08, 16:35 To takie typowe dla PIS: podwójna moralność i zastraszanie. Na szczęście ciemny lud już się na tym poznał. -- Przebudowa Wyzwolenia DK52 Bielsko-Biała Makiety kolejowe Egipt zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Pijany poseł PO na podłodze sejmowego hotelu... :) 24.11.08, 16:37 Dramat byłego wiceministra zdrowia rządu PO rozegrał się w czwartek późnym wieczorem, gdy jeszcze trwały obrady - relacjonuje "Fakt". Forma Grzegorka słabła z minuty na minutę. W końcu poczuł się tak zmęczony, że ruszył w kierunku swojego pokoju w hotelu poselskim. Ale nie dał rady. Zmęczenie było tak wielkie, że padł na podłogę. I zasnął snem sprawiedliwego. www.dziennik.pl/wydarzenia/article270198/Pijany_posel_na_podlodze_sejmowego_hotelu.html Odpowiedz Link Zgłoś
makmag Ale w pracy nie był? Hotel to raczej po godzinach 24.11.08, 16:47 Jeśli chcesz rozliczać, to wspomnij Gosia na antenie RM, albo zamilcz Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 To tak, jak bić żone tylko czasami i w złości :))) 24.11.08, 16:50 -- PO to kicz popkultury, żeruje na naiwności. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r To straszne - wdepnąć w Edgara 24.11.08, 17:00 "Sam miałem sytuację - bo towarzyszyłem pani Elżbiecie Kruk, kiedy opuszczaliśmy Sejm - gdzie byłem prawie poddany tratowaniu - powiedział. " ********************************** I nie zjawił się Jarkacz na na białym Bredzińskim, by zauważyć, że Edgarowi buty spadły? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: To straszne - wdepnąć w Edgara 24.11.08, 18:19 Wina rodziców, że dawali dziecku wódkę, to i nie urosło. Ponoć w rodzinach chłopskich dzieciom dawano wódkę właśnie po to, aby były niskie, bo osoba niska jest wydajniejsza w pracach polowych: orce, siewie, żniwach, młócce, okopywaniu, sortowaniu, przyrządzaniu paszy i oporządzaniu inwentarza. Człowiek wysoki znacznie szybciej się męczy przy częstym zmienianiu pozycji ciała i pracuje znacznie mniej wydajnie niż niski. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: To straszne - wdepnąć w Grzegorka z PO 24.11.08, 19:33 Na korytarzu Sejmu wala sie cialo posla PO Grzegorka. Na Grzegorku ciąży siedem zarzutów prokuratorskich; cztery z nich dotyczą korupcji, a pozostałe trzy - nakłaniania innych osób do poświadczania nieprawdy w dokumentach. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq pis to zywkłe szmaty i dziwki 24.11.08, 21:03 nie ma wielkiego skandalu z p. kruk, bo do takich ludzi jak kaczynscy, krku gosiewski cała pisowska reszta stosuje się inne normy moralne niż do całej reszty społeczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
jed67 Albo mówić o głodujących dzieciach,a swoim własnym 24.11.08, 17:01 szczędzić kilku złotych alimentów i udawać biedaka:):):)Biedny to Edgar będzie jak wyleci z Sejmu.Gdzie ten gamoń pracę znajdzie.Chyba przy odśnieżaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
sarhenziel Re: Albo mówić o głodujących dzieciach,a swoim wł 24.11.08, 18:03 Co ty nie straci będzie przy d..pie prezesa i zawsze się załapie na czołowe miejsce na liście krajowej. Odpowiedz Link Zgłoś
grave669 Re: "Wybiórcza" jak zwykle wybiórcza... 24.11.08, 18:48 anwad napisała: > Dopiero teraz zainteresowała się incydentem, którego bohaterem był Grzegorek - > polityk PO? Sądząc po ilości komentarzy przy artykułach o p. Kruk, domyślam > się, że Czytelnicy oczekiwaliby czegoś więcej... Dlatego też pozwalam sobie > przesłać link do dłuższej relacji (łącznie z foto;): > www.efakt.pl/artykuly/artykul.asp?Artykul=38656 wkleiłeś linka do tematu a tam co pisza Zasnął leżąc na podłodze korytarza w hotelu poselskim. W rozmowie z Faktem przyznał, że wypił. W tej rozmowie przeprosił za swoje naganne zachowanie Co na to politycy Platformy Obywatelskiej? – Krzysztof Grzegorek (47 l.) nie jest członkiem Platformy Obywatelskiej. Sam zrezygnował. Sam wystąpił także z wnioskiem o zawieszenie w prawach członka klubu – wyjaśnia Paweł Graś (44 l.), rzecznik dyscypliny PO. – Taka sytuacja nie powinna mieć miejsca. To naganne. Osoba publiczna nie powinna tak się zachowywać – dodaje z oburzeniem Graś. wiec najpierw doczytaj do końca a nie wciskasz ciemnotę ale to pisuary lubią robić najbardziej okłamać oszukac Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Panie prezydencie Kaczyński jak sie słucha 24.11.08, 16:19 Pana, jak się czyta co to bydło z Polską wyprawia to, przysięgam, nożna nawet być....prorosyjskim. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: Panie prezydencie Kaczyński jak sie słucha 24.11.08, 16:23 nie tylko "prorosyjskim" a nawet pro eskimoskim czy murzyńskim ! Odpowiedz Link Zgłoś
jed67 Gosiewski-polityk?To brzmi w jego ustach dumnie 24.11.08, 16:21 Denerwuje mnie,gdy wszelcy nieudacznicy,tępaki,gamonie itd.nazywają siebie politykami.Zwłaszcza tacy ludzie jak Gosiewski.polityk to osoba wszechstronnie wykształcona inteligentna,mogąca sie pochwalić osiągnięciami tak w życiu praywatnym jak i publicznym.A Edgar jest żywą antytezą powyższego. Odpowiedz Link Zgłoś
kenobi07 Re: Gosiewski-polityk?To brzmi w jego ustach dumn 24.11.08, 16:32 Edgar jest żywym przykładem bubla w przemyśle gumowym... Odpowiedz Link Zgłoś
kwaczynsky_pan Ech te antyczne ideały... 24.11.08, 20:35 Polityk powinien być osobą mądrą, bogatą w doświadczenia, wypróbowaną przez życie, itd, itp. Tymczasem polityk to cyniczny karierowicz, najlepiej jeśli prawnik z wykształcenia; mało wie, mało go interesuje, umie lawirować między przepisami. Zero szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb peron-bodyguard buhahahaha 24.11.08, 16:22 nie przesadzaj z tym "tratowaniem" funny5 napisała: > Klasyczne piss-odwracanie kota ogonem Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: peron-bodyguard buhahahaha 24.11.08, 19:09 Jak Jarosław Kaczyński z BORowikami tratował Kolendę-Zaleską w ramach przeprosin wystękał jedynie "But pani spadł". Dopiero media zmusiły go do pisemnych przeprosin i zadośćuczynienia w postaci bukietu kwiatów. Odpowiedz Link Zgłoś
konstanty52 Gosiewski: Zaskakujące emocje dziennikarzy, pra.. 24.11.08, 16:25 Strasznie słabe głowiny mają te (p)osły: wystarczy "jeden kieliszek" czy "lampka wina" i przewracają się, o bożym świecie nie wiedząc... Ale Polska kraj pijaków - wybiorą kolesi (choćby i złodziei) na następne kadencje. Rzygać się chce, choć nie piję. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Pieprzenia Edgara traktowac powaznie nie mozna 24.11.08, 16:33 sam jest przeciez peronowym pijaczyna, wiec swoj swojego broni.... Odpowiedz Link Zgłoś
polakmaly60 Gosiewski: Zaskakujące emocje dziennikarzy, pra.. 24.11.08, 16:30 Widzialem to owe tratowanie ,tylko ja widzialem jak procesja poslow pisu wyprowadzala swoja boginie COŚTAM rozpychajac lokciami fotoreporterow!! Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Towarzyszu Gosiewski, zrobić obdukcje i do sądu !! 24.11.08, 16:33 to mogła być prowokacja lobby pro-rosyjskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
ksaw Gosiewski: Zaskakujące emocje dziennikarzy, pra.. 24.11.08, 16:34 Straszni są ci dziennikarze. Nie uważają, po rękach depczą. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Gosiewski: Zaskakujące emocje dziennikarzy, p 24.11.08, 16:35 a najgorsi sa ci co po uszach stapaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Kolejna ofiara "wirusa filipińskiego" w Sejmie... 24.11.08, 16:38 Tym razem poseł PO - a Gazeta Wyborcza MILCZY :))) Dziennik 'Fakt" opublikował zdjęcia posła Krzysztofa Grzegorka, śpiącego na podłodze sejmowego korytarza. Dziennikarz sfotografował byłego wiceministra zdrowia w czwartek późnym wieczorem. Zdjęcia wskazują na to, że poseł mógł być pijany. wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Kolejna-ofiara-wirusa-filipinskiego-w-Sejmie,wid,10597701,wiadomosc.html? ticaid=1705e&_ticrsn=5 Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Tym razem poseł PO... :))) 24.11.08, 16:43 -- PO to kicz popkultury, żeruje na naiwności. Odpowiedz Link Zgłoś
wkurzony_wykidajlo Re: Tym razem poseł PO... :))) 24.11.08, 16:46 I po co kłamiesz gnido? Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Tym razem poseł PO... :))) 24.11.08, 16:49 Ok. Krzysztof Grzegorek nie jest już posłem tej partii. Wystąpił z Platformy Obywatelskiej, gdy został oskarżony o korupcję. Wtedy też stracił stanowisko wiceministra zdrowia. -- PO to kicz popkultury, żeruje na naiwności. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Tym razem poseł PO... :))) 24.11.08, 16:53 Ale nic nie zmienia faktu, że dostał się do Sejmu z list właśnie tej partii... Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Tym razem poseł PO... :))) 24.11.08, 17:23 Podobnie jak Lipiec, Kaczmarek, Netzel,Lepper zostali nominowani na swe stanowiska z poręki PIS. To tak dla przypomnienia bo nie chcecie ni cholery o tym pamiętać:) Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Tym razem poseł PO... :))) 24.11.08, 17:31 Powiedz mi, jak sądzisz, jak by wyglądały relacje "Wybiórczej", gdyby ten nawalony jak stodoła poseł śpiący na korytarzu hotelu sejmowego był z PiS-u? Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Tym razem poseł PO... :))) 24.11.08, 18:12 Lepiej powiedz mi jak wyglądała reakcja anwad jak pijany Gosiewski bełkotał na antenie albo naprany prezydent lżył dziennikarkę i snuł relacje z Brukseli:):) Po co szukać źdźbła w cudzym oku. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Tym razem poseł PO... :))) 24.11.08, 18:16 Nie odpowiedziałeś na pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Tym razem poseł PO... :))) 24.11.08, 18:40 A ty odniosłaś się w jakikolwiek sposób do mojego poprzedniego postu? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Tym razem poseł PO... :))) 24.11.08, 18:50 Nadal nie odpowiedziałeś na moje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Tym razem poseł PO... :))) 24.11.08, 18:57 Najwyraźniej minęłaś się z powołaniem. Śledczy to zawód marzenie? Stawiasz pytania niezwiązane z wypowiedziami adwersarzy i despotycznie domagasz sie odpowiedzi:) Zabawna jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Tym razem poseł PO... :))) 24.11.08, 19:06 No widzisz, nie chcesz odpowiedzieć. Bo musiałbyś przyznać, że "Wybiórcza" skrajnie stronnicza jest. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Tym razem poseł PO... :))) 24.11.08, 20:43 Stary trik. Jak nie masz nic rozsądnego do powiedzenia to napadasz na wybiórczość GW niezależnie od tego czy ma to coś do rzeczy czy nie. Nudne to:):) Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Tym razem poseł PO... :))) 24.11.08, 17:57 wkurzony_wykidajlo napisał: > I po co kłamiesz gnido? Gamoń realizuje wytyczne przysłane sms-em z KC PiS. Gamoń jest tu w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Ale gdy widowisko korzystne dla PiS to jest OK. 24.11.08, 16:41 ['a ja z przyjemnością'] Odpowiedz Link Zgłoś
janbacz Leżał w hotelu sejmowym a nie w Sejmie 24.11.08, 16:53 www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081124/AKTUALNOSCI/650545447 Więcej rzetelności państwo dziennikarze! Jest duża różnica między posłem zapitym leżącym na korytarzu sejmowym, a leżącym o 3 w nocy na korytarzu w hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Leżał w hotelu sejmowym a nie w Sejmie 24.11.08, 16:58 "W czwartek późnym wieczorem, gdy jeszcze trwały obrady, jego forma słabła z minuty na minutę. W końcu poczuł się tak zmęczony, że ruszył w kierunku swojego pokoju w hotelu poselskim. Ale nie dał rady. Zmęczenie było tak wielkie, że padł na podłogę. I zasnął snem sprawiedliwego". Sorry, że jestem taka złośliwa, ale chcę tylko pokazać jak stronnicza jest "Wybiórcza". Wyobrażasz sobie, co by się działo, gdyby to był poseł PiS-u? Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 I wymownę są słowa kluczowe tej strony... :))) 24.11.08, 17:02 KRZYSZTOF GRZEGOREK. Upadek posła. Słowa kluczowe: poseł, upadek, niedyspozycja. alkohol, PO, Krzysztof Grzegorek -- PO to kicz popkultury, żeruje na naiwności. Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 gamon0, już dawno nie jest posłem PO.... 24.11.08, 17:07 dostał kopa,został wyrzucony juz kilka miesiecy temu.... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Ale był wybrany z listy PO i był jej wiceministrem 24.11.08, 17:08 :))) -- PO to kicz popkultury, żeruje na naiwności. Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 gamon0 ,dlaczegoś głupi? boś durny! 24.11.08, 17:13 gdyby można było przewidzieć...ale baranowi nie warto tłumaczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
jed67 Re: I wymownę są słowa kluczowe tej strony... :)) 24.11.08, 17:07 gamon0 napisał: > KRZYSZTOF GRZEGOREK. Upadek posła. > > Słowa kluczowe: poseł, upadek, niedyspozycja. alkohol, PO, Krzysztof > Grzegorek > Do upadek,niedyspozycja,alkohol to jeszcze Kaczyński Lech pasuje > -- > PO to kicz popkultury, żeruje na naiwności. Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 Z PO są wyrzucani,w PIS nagradzani !!! 24.11.08, 17:09 fotoforum.gazeta.pl/photo/0/sh/ed/fwtw/eLZQVVCynuzPfCVLcX.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 hehe, wyrzucili z PO, bo już nia dało się wybronić 24.11.08, 17:12 :))) -- PO to kicz popkultury, żeruje na naiwności. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: hehe, wyrzucili z PO, bo już nia dało się wyb 24.11.08, 17:59 Podobno posła Grzegorka już kaperują do PiSu. Ma tam pracować przy zmianie wizerunku tej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 anwad, cieniutko... 24.11.08, 17:11 raz ,nie było to w miejscu pracy, dwa,nie należy do PO, został wykopany..trzy, w PIS dostałby nagrode! Odpowiedz Link Zgłoś
hens Gosiewski ws. Kruk: Opuszczaliśmy Sejm, byłem p... 24.11.08, 17:14 Prawie by ich stratowali........... Panie Gosiewski, nie wszyscy biegnąc w tym kierunku śpieszyli się na KLINA, bo kac męczy. Ta Pani zresztą świętoj....wa DAŁA CIAŁA I MUSI ODEJŚĆ. Co to prywatny folwark Kaczyńskich? To zmienić szefa tego bałaganu, przecież ONA chleje za nasze podatki. A w pracy (przecież to nie urlop) się nie popija.U mnie jest tak bronisz pijaka, to won razem z nim. I NIEMA BOŻE POMIŁUJ. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Gosiewski ws. Kruk: Opuszczaliśmy Sejm, byłem p... 24.11.08, 17:29 Prawie, szkoda! Bo gdyby nadepnęli na łeb, troszeczkę rozumu by powróciło? Powróciło? Co ja wypisuję, przecież rozum powraca, pod warunkiem, że przedtem tam był Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Drobna różnica m. Kruk a Grzegorkiem 24.11.08, 17:55 jest chyba oczywista. Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 Jesteście PiSowymi pijakami!!! 24.11.08, 18:14 Stratowali? Chcieli nam i panu Rydzykowi pokazać wasze pijaństwo i brak norm moralnych, a o przykazaniach Bożych pamiętanie przez 15 minut na mszy. "Modlicie się pod figurą a szatana macie w oczach, za skórą, na jęzorach"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <------------------------ 24.11.08, 18:21 Gosieńku, jesteś ŻENUJĄCY. Ciemny lud tego nie kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
acidhead Gosiewski: Zaskakujące emocje dziennikarzy, pra.. 24.11.08, 18:24 noł probleeeem brader!jessss?pis end lav! pijcie w pracy,kradnijcie drobne sumy z kas/tak około 300zł/,brawurowa jazda za karetką lub policją też mile widziana!!!co kraj to obyczaj. no problem Odpowiedz Link Zgłoś
mileg Re: Gosiewski: Zaskakujące emocje dziennikarzy, p 24.11.08, 18:38 zakłamanie podano jak na talerzu; wybiórcza, zet, tvn biegające za posłanką na rauszu - to walka ze złem; pijaczyna, który śpi na korytarzu sejmowym - ich nie interesuje, bo wybrany z listy wykształciuchów; brawo; Odpowiedz Link Zgłoś
fiwan78 Gosiewski ws. Kruk: Opuszczaliśmy Sejm, byłem p... 24.11.08, 18:41 zamknij sie konusie Odpowiedz Link Zgłoś
jan-ru Gosiewski ws. Kruk: Opuszczaliśmy Sejm, byłem p... 24.11.08, 19:10 Panie Gosiewski proste pytanie,pani Kruk była pijana,tak czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Gosiewski ws. Kruk: Opuszczaliśmy Sejm, byłem p... 24.11.08, 19:11 Wszelkie gnomy zawsze są narażeni na stratowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ojcieckierownik byłem prawie poddany tratowaniu 24.11.08, 19:17 Prawie - robi kolosalną różnicę.A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard.j.p2 w jakim jezyku mowi Gosiewski 24.11.08, 19:27 Gosiewski powiedzial "Sam miałem sytuację" - sytuacji nie mozna miec, chyba ze ma sie ja pod kontrola !! Gosiewski powiedzial "byłem prawie poddany tratowaniu" - to tak jak z ciążą, nie mozna byc prawie w ciąży, nie mozna byc prawie tratowanym !! mozna byc poddanym leczenu (np. psychiatrycznemu) ale nie mozna byc poddanym tratowaniu !! nie mozna byc prawie tratowanym - jako ze jest to forma nie dokonana, nalezy poczekac do konca i wtedy zobaczymy czy byles pan stratowanym, czy nie ??!!! Proponuje p. Gosieskiego wyslac na przymusowe powtorzenie podstawowki, ze szczegolnym uwzglednieniem lekcji z jezyka polskiego I taki nie polski belgot jest jest "przedstawicielem narodu" ??!! PRECZ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bandycki.uklad.po.wrocil Gosiewski ws. Kruk: Opuszczaliśmy Sejm, byłem p... 24.11.08, 19:29 kolejny temat zastępczy na nieudolne rządy żydokomuny Odpowiedz Link Zgłoś
antypisiorek kiedy te ścierwa pisowskie zawisną na latarniach? 24.11.08, 19:39 gosia bym osobiście zachlastał... Odpowiedz Link Zgłoś
antypisiorek a was pisdzielce skąd wypuścili?! z kloaki!!! 24.11.08, 21:11 nienawidzę was sk....y Odpowiedz Link Zgłoś
radoslawdobry Gosiewski daj pieniądze na syna 24.11.08, 19:37 Człek pisu mający ponad 15.000 zł dochodu miesięcznie na pierworodnego daje z łaski 600 zł. Moim zdaniem to chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Re: Gosiewski daj pieniądze na syna 24.11.08, 21:02 Ale, jak się było wydało przy okazji incydentu gruzińskiego, M. Gosiewska znalazła zatrudnienie w kancelarii prrzydenta! Trzba to obadać! Jakie ma kobieta kompetencje i co tam robi? Na razie przeleciała się do Gruzji itd. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_andrzej Gosiewski ws. Kruk: Opuszczaliśmy Sejm, byłem p... 24.11.08, 20:07 ....mała strata krótki żal... Odpowiedz Link Zgłoś