pies_na_lewiznie 28.11.08, 11:42 Co sie stało? 'pręzydet' PIS-u kucnął? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staryduster A tak sie puszył,pochrząkiwał,mlaskał..... 28.11.08, 11:47 i.wp.pl/a/f/jpeg/9962/kaczynski_lech450.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
presentation.1 Re: A tak sie puszył,pochrząkiwał,mlaskał..... 28.11.08, 12:06 i.wp.pl/a/f/jpeg/9962/kaczynski_lech450.jpeg zaraz sie zwali... Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Re: A tak sie puszył,pochrząkiwał,mlaskał..... 28.11.08, 12:27 rynsztok (mam na myśli poziom kulturalny tego oto forum gazety) Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: A tak sie puszył,pochrząkiwał,mlaskał..... 28.11.08, 12:45 koballt napisał: > rynsztok > > (mam na myśli poziom kulturalny tego oto forum gazety) a myślałem, że mówisz o swojej matce. Odpowiedz Link Zgłoś
plastelina2005 ^^^^^^^^^Posłanaka Klempa byłaby najlepsza 28.11.08, 12:51 Ona już swoim oddechem zabija. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: ^^^^^^^^^Posłanaka Klempa byłaby najlepsza 28.11.08, 13:03 plastelina2005 napisała: > Ona już swoim oddechem zabija. posłanka klępa zabija swoim wyglądem, żeby nie wspomnieć o zabójczym intelekcie... Ach, ten proces wyparcia... Odpowiedz Link Zgłoś
kot.puszek.okruszek Łaski nie robi, ochrona BOR wynika z ustawy 28.11.08, 13:18 Prof. L.Kaczyński naprawdę łaski nie robi. Obowiązek ochrony m.in. Prezydenta RP wynika wprost z zapisów ustawy. Jeżeli nie chce ochrony, niech zrezygnuje z posady Prezydenta. -- Haft komputerowy Makiety kolejowe Bielsko przebudowa Wyzwolenia Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Urząd_ Prezydenta_ RP _to_ nie_prywatny_folwark 28.11.08, 13:48 rodziny Kaczyńskich oraz ich znajomków. Objęcie stanowiska głowy 40 - milionowego państwa łączy się z respektowaniem OBOWIĄZKÓW wynikających z ustawy i NIE MOŻE BYĆ OD TEJ REGUŁY ŻADNEGO USTĘPSTWA. Doktor prawa Kaczyński powinien o tym wiedzieć ! Odpowiedz Link Zgłoś
szklo_rynsztokowe_z_tvn KGB_z_PO-lszewią_Opanowały_BOR__? :(((((((((((((((( 28.11.08, 20:38 GWno kabluje: Rzecznik BOR wyjaśniał, że decyzja o zawieszeniu Krzysztofa Olszowca spowodowana jest względami natury technicznej. Z kolei PO-myleniec Schetyner powiedział, że według jego wiedzy Putin zaakceptował oficera, który będzie pełnił obowiązki szefa prezydenckiej ochrony. Zapewnił też, że Prezydent Polski i tak będzie achraniany podczas przyszłotygodniowej wizyty w Azji czy tego chce czy nie, przez wyborowych oficerów KGB. ............................................................................................. Urząd Ochrony Państwa powinien się jak najszybciej dobrać do d... agenta obcych służb Schetynera i jego firera agenta hitlerlandu herrr Thuske, którzy ostatnio z pomocą nachalnego sabotażu i współpracy z obcymi wywiadami poważnie zagrażają bezpieczeństwu Prezydenta Polski ! Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Gdyby Kacze Gó... mogło, zaraz by nas na wojnę wys 29.11.08, 11:51 łało jak idiota Saakashvili ale na szczęście jest tylko nieważnym Kaczym Gównem... Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Uważam,że wszyscy PiSdowcy powinni iść na wojnę gr 29.11.08, 11:53 uzińską na rozkaz obu Kaczych Gówienek. Odpowiedz Link Zgłoś
pikorab Re: A tak sie puszył,pochrząkiwał,mlaskał..... 28.11.08, 13:52 Nie jesteś w swojej opinii odosobniony ! <pikorab> Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Re: A tak sie puszył,pochrząkiwał,mlaskał..... 29.11.08, 17:25 Agnieszka Holland: "Nie wiem czy pan czytuje zachodnie fora internetowe, ale polskie listy dyskusyjne na tym tle to coś niebywałego, różnica jest niezwykła...to jest jak wchodzenie codziennie zamiast do kapieli do wanny pełnej gówna..." Jerzy Pilch: "Nic dodać, nic ująć" 28.11.2008 Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Putin zatwierdzil nowa "ochrona" Prezydenta ? 28.11.08, 12:06 staryduster zabełkotał: A tak sie puszył,pochrząkiwał,mlaskał..... M: Żelazowski pewnie bedzie wykonywal instrukcje POstKomuchow Tuska a te wyraznie podobaja sie jego zwierznikom na Kremlu. Odpowiedz Link Zgłoś
mracek Re: Putin zatwierdzil nowa "ochrona" Prezydenta ? 28.11.08, 12:36 W artykule jest napisane: "Żelazowski jest oficerem BOR, członkiem ochrony prezydenta i Lech Kaczyński dobrze go zna." Wiec juz wczesniej byl czlonkiem ochrony prezydenta, to nie nowa osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Kaczyńskiego ciągnie do matecznika stalinizmu oj. 28.11.08, 12:58 ...ciągnie jak wilka do lasu...Mniemam, z dużą dozą prawdopodobieństwa, że chciwie pragnie zrozumiec fenomen kultu jednostki by zazczepić go później na rodzimym gruncie. Nie do pogardzenia są również znakomite gruźińskie wina. W kwestii ochrony... być może z prezydentem powinna pojechać mama.... Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny Re: A tak sie puszył,pochrząkiwał,mlaskał..... 28.11.08, 12:37 To stare zdjęcie, z czasów sprzed "wojny gruzińskiej" :/ Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur A nie lepiej wyczarterować? 28.11.08, 11:49 W dawnej Rzeczypospolitej magnaci mieli wiernych Kozaków, Szkotów, zaciężnych Niemców a nawet Szwajcarów. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Żelazowski tymczasowym szefem ochrony prezydenta 28.11.08, 11:50 Przemyslaw Edgar,Maciarewicz,Ziobro albo nawet kaczmarek to byliby wspaniali ochroniarze pana prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Ukochany Przywódca zgodził się 28.11.08, 11:50 Ten huk, jaki dał się słyszeć w całym kraju to odgłos kamienia, jaki Narodowi spadł z serca: Ukochany Przywódca zgodził się być ochraniany. Odpowiedz Link Zgłoś
miss-maple Re: Ukochany Przywódca zgodził się 28.11.08, 12:29 Jak poetycko, cudowna jest ta wypowiedź:) Odpowiedz Link Zgłoś
lootek766 boszszsz, co za wiesniak 28.11.08, 11:53 ile jeszcze ten palant bedzie sie szlajal po palacu??? Odpowiedz Link Zgłoś
socca ___Na szczęście to jest tymczasowy prezydent___ 28.11.08, 12:01 jeszcze tylko 660 dni tej męki. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Coz............. 28.11.08, 12:02 jeszcze cztery miesiace(maksimum) rzadow Tuska.Polski koszmar sie skonczy. Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: ..Coz............. 28.11.08, 12:06 Przewidujewsz za Kaczynski, wzorem Pilsudskiego, zrobi zamach stanu i przejmie pelna wladze? No bo inaczej sie raczej nie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: ..Coz............. 28.11.08, 12:06 jak to obliczyłeś? Podaj wzór, a zastosuję do kaczyńskiego, i zobaczymy wynik :) Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Niestety mylicie się :-( 28.11.08, 12:27 cillian1 napisał: > jak to obliczyłeś? Podaj wzór, a zastosuję do kaczyńskiego, i > zobaczymy wynik rtoip.ovh.org/trash/ktl.swf Można sobie zrobić tapetę tylko po co narażać monitor na przypadkowe zniszczenie po następnym wyskoku Kaczyńskiego L. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: ..Coz............. 28.11.08, 13:04 presentation1 napisał: > jeszcze cztery miesiace(maksimum) rzadow Tuska.Polski koszmar sie skonczy. widzę, że odkryłeś w sobie jasnowidza. Przydaj się na coś i podaj wyniki totka. Ale za politykę to się nie bierz, bo nie wychodzi ci to najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
bolszewicy_won Ten łysy zapyziały typ 28.11.08, 14:10 uciekł z polski siedzi we Francji i twierdzi do tego ze Francja to kraj komunistyczny, wiec kim jest presentation1? z pewnością bolszewikiem Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: ..Coz............. 28.11.08, 13:16 Polski koszmar???? a co ciebie francuziku Polski koszmar obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
bolszewicy_won A co sie stanie? 28.11.08, 14:08 PiS wypuści kiboli terrorystów na naród Polski? Saakaszwili mówi do Kaczyńskiego: "Kryj się strzelają!" Kaczyński: "Gdzie?" Saakaszwili: "O psiakrew, zegarek mi się spieszy!" Odpowiedz Link Zgłoś
01-01-2009.com niech moze skorzysta z ochrony BRATA !! 28.11.08, 12:04 to ze nieuzasadniona i ze za pieniadze podatnikow to juz szczegol Odpowiedz Link Zgłoś
joanna2909 Żelazowski tymczasowym szefem ochrony prezydenta 28.11.08, 12:09 Co za ulga, to oczywiście z szacunku dla konstytucji ? Odpowiedz Link Zgłoś
vito14 Ach, tak się bałem, ale kamień spadł mi z serca 28.11.08, 12:11 A już tak się bałem, że Nasza Nadętość będzie w niebezpieczeństwie!! Jakie to szczęście, że nasz Wielki Przywódca zgodził się na ochronę!!! Ja w pełni rozumiem rozgoryczenie Naszej Nadętości, sam bym się zdenerwował gdyby mi osobistego lokaja zawiesili w obowiązkach. Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: Ach, tak się bałem, ale kamień spadł mi z ser 28.11.08, 12:28 vito14 napisał: > A już tak się bałem, że Nasza Nadętość będzie w niebezpieczeństwie!! > Jakie to szczęście, że nasz Wielki Przywódca zgodził się na > ochronę!!! Ja w pełni rozumiem rozgoryczenie Naszej Nadętości, sam > bym się zdenerwował gdyby mi osobistego lokaja zawiesili w > obowiązkach. Dodaj - nasze Ukochane Słońce Kaukazu:))) A arcylokaja zastąpił wicelokaj! Tak już mają chłopcy - bez siebie ani rusz. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ach, tak się bałem, ale kamień spadł mi z ser 28.11.08, 13:04 Lokaj...?!? - nie zasłużona ocena dla szefa prezydenckiej ochrony. Raczej.... "osobisty aprowizator". Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Re: Ach, tak się bałem, ale kamień spadł mi z ser 28.11.08, 13:18 Ale moim skromnym zdaniem i tak najlepsza w ochronie synusia bylaby pierwsza mama. Wystarczy spojrzec na jej wyraz twarzy. Kazdy napastnik natychmiast zwatpi w sens swoich niecnych zamiarow. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ach, tak się bałem, ale kamień spadł mi z ser 28.11.08, 13:58 To dobry i chwalebny pomysł. Gdyby na miejscu była mama z całą pewnością wytargałaby Saakaszwiliego za ucho, za to, że tak niecnie i podstępnie jej synka wystraszył… Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Łaski nie robi. A z Olszewskim powinien 28.11.08, 12:27 pożegnać się już teraz. Brak temu szoferakowi kompetencji. Odpowiedz Link Zgłoś
bzykzby Re: Łaski nie robi. A z Olszewskim powinien 28.11.08, 14:34 Re;laski nie robi,A z Olszewskim -powinien. leszekes napisał: > pożegnać się już teraz. Brak temu szoferakowi kompetencji. Dlaczego pożegnać , bo nie robi laski A z Olszewskim ,a powinien ? I dlaczego go się zmusza do laski. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Przeciwnikom Prezydenta brakuje logiki 28.11.08, 12:30 Przeciwnicy Prezydenta podnosili raban, gdy nie zgadzał się na nowa ochronę. Teraz Przeciwnicy prezydenta podnoszą raban, gdy się zgodził. Przeciez brak jest logoki w takiej postawie. Chyba ,ze celem przeciwników Prezydenta jest wyłącznie podnoszenie rabanu. To wtedy jest to logiczne działanie. Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Re: Przeciwnikom Prezydenta brakuje logiki 28.11.08, 12:35 jak już wspomniałem - wypowiedzi przeciwników na tym forum to poziom rynsztoka; to wstyd po prostu dla wszystkich Polaków - "a Polakom wstyd" Odpowiedz Link Zgłoś
steve69 O sobie mówisz?... 28.11.08, 12:54 Skoro tu jest rynsztok, to co ty tu robisz??? Czyżby uzależnienie od grzebania w rynsztoku? To - delikatnie mówiąc - trochę zboczone jest... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Przeciwnikom Prezydenta brakuje logiki 28.11.08, 12:37 ech... remik.bz, mądry inaczej, my się nabijamy z jego fochów, a nie decyzji :D Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Przeciwnikom Prezydenta brakuje logiki 28.11.08, 12:38 ps, on nie podjął decyzji, że łaskawie się zgadza, on może się zgadzać z żoną na seks, a nie na ochronę, którą zapewnia państwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Przeciwnikom Prezydenta brakuje logiki 28.11.08, 12:56 Bie podnosza raban, tylko smieja sie z tego, ze Kaczynski najpierw zachowuje sie jak male dziecko w piaskownicy ktoremu odebrano ulubiona zabawke, a potem przychodzi po rozum do glowy i laskawie zadowala sie inna zabawka. Ja tez sie z tego smieje, bo takie dziecinne zachowanie nie jest godne glowy nowoczesnego panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Przeciwnikom Prezydenta brakuje logiki 28.11.08, 13:01 Większość ocen odnosi się do dziecinnych kaprysów głowy państwa w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Kartofel pękł. Tak naprawdę: Japonia nie chciała 28.11.08, 12:39 go wpuścić bez ochrony. Nie mogą ponosić całej odpowiedzialności...:-((. Nie miał wyjścia. Bo jak nie ucieknie do Tokio, tu tu Sarkozy będzie go cisnął o Lizbonę. Stąd, w nerwach, to "gnoju" :-)). Odpowiedz Link Zgłoś
1812bermo Żelazowski tymczasowym szefem ochrony prezydenta 28.11.08, 12:42 Ten nowy niech uważa lepiej, bo prezydent się w nim zakocha tak jak w Krzysiu O... Odpowiedz Link Zgłoś
bzykzby Solenizanci dzisiejsi Zdzisaław i Grzegorz 28.11.08, 12:44 Dzisiaj mamy 28.11. to oprócz politykowania pamiętajcie o dzisiejszych solenizantach Zdzisławach i Grzegorzach i złóżcie im życzenia .Wtedy troszkę się wyluzujecie i odpoczniecie i wszystkim na zdrowie wyjdzie. Panie tymczasowy prezydencie dotyczy to także pana. Szable w dłoń - mości panowie i panie . Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 !!!!!!!!!!!!! 28.11.08, 12:59 ..KOLEJNA PLAMA PREZIA W OPOLU O INDII: Jak najlepiej życzę temu, nie regionalnemu, ale światowemu mocarstwu, ale widać i tam problemy występują - dodał i zakończył stwierdzeniem, że "oczywiście zostały przekazane PANU PREZYDENTOWI republiki kondolencje"............ ŚMIECHU WARTE. PREZIO NIE KUMA ŻE TAM JEST Pani Prezydent.. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: !!!!!!!!!!!!! 28.11.08, 13:05 W środowisku pisowskim to nie ma żadnego znaczenia, stąd ta drobna pomyłka. Często zamieniają się rolami...:P Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Re: !!!!!!!!!!!!! 28.11.08, 13:20 Kopernik tez byla kobieta. I nic nie przekona nas, ze biale jest biale, a czarne to czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
w-j Żelazowski tymczasowym szefem ochrony prezydenta 28.11.08, 13:05 IMPEACHMENT - natychmiast! Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 !!!!!!!!!!!!! 28.11.08, 13:15 ...A NAJLEPIEJ BY BYŁO AŻEBY TEN CZŁOWIEK NIE OTWIERAŁ PAPY....DZIEŃ BEZ PLAM TO DZIEŃ STRACONY... Odpowiedz Link Zgłoś
acidhead Żelazowski vs. Stalinowski 28.11.08, 13:58 jego wysokość król Polszki namiestnik i prezydent miłośćiwie nam panujący Lech Alexander 2 Kwaczyński przemówił i łaskawie pozwolił dopuścić do swego boskiego oblicza nową gwardię przyboczną.choć nie jest mu potrzebna bo tak odważnej osoby jak prezydent to próżno szukać w kraju.sam się bronił/ewentualnie pomagał team-Gęsiewski,Chamiński/ Odpowiedz Link Zgłoś
szklo_rynsztokowe_z_tvn KGB_z_PO-lszewią_Opanowały_BOR__? :o((((((((((((((( 28.11.08, 20:39 GWno kabluje: Rzecznik BOR wyjaśniał, że decyzja o zawieszeniu Krzysztofa Olszowca spowodowana jest względami natury technicznej. Z kolei PO-myleniec Schetyner powiedział, że według jego wiedzy Putin zaakceptował oficera, który będzie pełnił obowiązki szefa prezydenckiej ochrony. Zapewnił też, że Prezydent Polski i tak będzie achraniany podczas przyszłotygodniowej wizyty w Azji czy tego chce czy nie, przez wyborowych oficerów KGB. ............................................................................................. Urząd Ochrony Państwa powinien się jak najszybciej dobrać do d... agenta obcych służb Schetynera i jego firera agenta hitlerlandu herrr Thuske, którzy ostatnio z pomocą nachalnego sabotażu i współpracy z obcymi wywiadami poważnie zagrażają bezpieczeństwu Prezydenta Polski ! Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: KGB_z_PO-lszewią_Opanowały_BOR__? :o((((((((( 28.11.08, 22:37 jakis popier..leniec z wydzialu propagandy KC PiSdy napisał: > > Urząd Ochrony Państwa powinien się > > jak najszybciej dobrać do d... agenta obcych > > służb Schetynera i jego firera agenta > > hitlerlandu herrr Thuske, > co to jest Urzad Ochrony Panstwa, platny kaczy przyglupie? macie tam w PiSdzie jakis rownolegly wszechswiat??? Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Przepraszam, że nie na temat 29.11.08, 00:02 Mili forumowicze, Sprowokowany, podjąłem dyskusję z niejakim bydło_prof_wb. Ten człowiek ustawia się wysoko w hierachji społeczeństwa - bo jak piesze, przygotowuje się do obrony pracy habilitacyjnej. „Dyskusja” dotyczy prof. Bartoszewskiego i „dzieła” Jerzego Roberta Nowaka na jego temat. Kupiłem to „dziełko” w szemranej księgarni internetowej, bo żadna normalna księgarnia nie miała go nigdy w swojej ofercie. bydło_prof_wb zobowiązał się, że jeżeli znajdę chociaż jedno kłamstwo w książce „O W. Bartoszewskm bez mitów", zmieni swoje poglądy o 180 st. Oczywiście w to nie uwierzyłem. Kłamstwo oczywiste, nie wymagające udowadniania wyszło już na czwartej stronie. A co zrobił dr hab. in spe, pomimo, że podałem mu namiar na stronę, gdzie znajduje się moja odpowiedź? Zwiał z forum i być może pod innym nikiem nadal pisze swoje dziwaczne opinie. Moją pierwszą odpowiedź człowieczkowi bydło_prof_wb możecie przeczytać na stronie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=87026556&a=87055640 tytuł postu Re: „Koniec dyskusji”. Przepraszam za wypowiedź nie związaną z wątkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Żelazowski tymczasowym szefem ochrony prezydenta 29.11.08, 17:25 Agnieszka Holland: "Nie wiem czy pan czytuje zachodnie fora internetowe, ale polskie listy dyskusyjne na tym tle to coś niebywałego, różnica jest niezwykła...to jest jak wchodzenie codziennie zamiast do kapieli do wanny pełnej gówna..." Jerzy Pilch: "Nic dodać, nic ująć" 28.11.2008 Odpowiedz Link Zgłoś