edi54 Kaczyński porównuje Niesiołowskiego do13-latek ... 04.12.08, 14:52 Jaroslaw Kaczynski jest wieksza kanalia ,niz zly lotr z krzyza. Przed 1989 rokiem Kaczynscy byli tak skulonymi kundlami,ze Sluzba Bezpieczenstwa nie widziala potrzeby blizej sie nimi interesowac. To byly takie "popluczyny" ,"plewy" . Potrafili jednak zadbac o siebie- wkrecili sie w otoczenie Lecha Walesy. Dzis , najodpowiedniejszm miejscem dla Jaroslawa Kaczynskiego sa Tworki.Na wszelki wypadek powinien miec w ciagu dnia zakladany kaftan bezpieczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
sar11 Kaczyński porównuje Niesiołowskiego do13-latek ... 04.12.08, 14:58 Ludzie po co się wysilacie,przecież ten knot Jarek nie umie obsługiwać komputera. Dlatego nie będzie wiedział co o nim sądzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Kaczyński porównuje Niesiołowskiego do13-late 04.12.08, 15:08 "Ten kmiot" jak przyznał dysponuje grubą księgo obelg kierowanych w jego i jego partii kierunku. Po wczorajszej wypowiedzi będzie musiał wydać drugi tom. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 Kaczyńskiego J poddac badaniom u psychiatry! ten 04.12.08, 15:03 czlowiek jest chory!!!!!!! i swoja chora zaraza spoleczenstwo!!!!! zadam badan!!!! tego czloweieka !! Odpowiedz Link Zgłoś
eastsider Teraz jest jasne jak dupa aniola... 04.12.08, 15:04 Kaczynski stoi tam, gdzie kiedys staly owe 13-latki, a Niesiolowski tam, gdzie ZOMO, czyli Gestapo. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Teraz jest jasne jak dupa aniola... 04.12.08, 15:14 I Kaczynski dal sie z 13-latkami internowac? A fe....Pedofil! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: mógłby się usamodzielnić od swojej mamusi. 04.12.08, 15:20 ale seks z mamuska tez musi byc fajny....Skoro go to tak dlugo rajcuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Stefek- Burczymucha...... 04.12.08, 15:13 jego zycie zwiazane z owadami.Nawet z muchami. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: ..Stefek- Burczymucha...... 04.12.08, 15:17 lepsze owady niz pedofilskie zabawy Kaczora. Z 13-latkami.... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 A twoje życie jest związane z wiecznymi donosami 04.12.08, 15:19 i prześladowaniem polskich patriotów esbeku. Odpowiedz Link Zgłoś
pazdzioch.mariann Prawda boli 04.12.08, 15:14 co widać po ilości i treści komentarzy żyjących w matrixie michnikoidów. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Nawet Paździoch by sie ze wstydu spalił gdyby 04.12.08, 15:21 taki komentarz usłyszał. Maminsynek Jarkacz opluwa ludzi opozycji. Totalna kompromitacja pisdzielca. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Niesiolowski Niesiolowskim, ale... 04.12.08, 15:29 TRZEBA BYC OSTATNIA SWINIA, ZEBY BYC CZLONKIEM pis-u,PARTII ZALOZONEJ przez smrodliwych kaczuchow. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Prawda boli 04.12.08, 16:11 Tak, to się daje zauważyć po reakcji rydzholików po każdej trafnej wypowiedzi Pana Palikota... Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 !!!!!!!!!!!!! 04.12.08, 15:20 ..CIEKAWE CZY NACZELNA KACZA POCZWARA PiS-BOLSZEWIEJ SEKTY KIEDYKOLWIEK SE POCIUPCIAŁA?.. Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Jarosław Kaczyński a SB... przyczynek do biografii 04.12.08, 15:20 Jarosław Kaczyński w PRL nie był aresztowany, nie był internowany, jako jedynemu teczkę sfałszowano... Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Kaczyński mowi prawdę... 04.12.08, 15:22 wejdźcie dupki na stronę www.polityczni.pl i odsłuchajcie wspomnienia E.Królikowskiej dawnej narzeczonej Niesiołowskiego. zanim zaczniecie bronić śmiecia, liźnijcie prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.st37 Re: Kaczyński mowi prawdę... 04.12.08, 15:37 Wlodeusz był kalwiszem w więzieniu , w którym siedział Niesiołowski . Dawał dupy i lizał prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
e-marlowe Re: Kaczyński mowi prawdę... 04.12.08, 15:47 leszek.st37 napisał: > Wlodeusz był kalwiszem w więzieniu , w którym siedział > Niesiołowski . Dawał dupy i lizał prawdę. CZY POZA PISANIEM INWEKTYW COŚ JESZCZE ŻAŁOSNE DUPKI POTRAFICIE? BO CZYTAĆ NA PEWNO NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.st37 Re: Kaczyński mowi prawdę... 04.12.08, 15:56 Posłuchałem tej Królikowskiej. To dopiero jest "zjawisko intelektualne" !!! I ma swoich / wmawia nam , że my też ich mamy /bohaterów !! Kaczyńskiego , Macierewicza itp. To są twórcy nowej historii i nowej Polski !! Hura! A rozum ?? Gdzie ona ma rozum ?? Może kiedyś miała. OHYDA. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Kaczyński mowi prawdę... 04.12.08, 16:20 Wyłącz capslock i nie drzyj ryja bez sensu tylko przczytaj lepiej co zrobiła wtedy Królikowska- Najgrodzka: "po kilkunastu dniach śledztwa Elżbieta Nagrodzka napisała tekst znieważający nie tylko Stefana Niesiołowskiego i innych uczestników Ruchu, w tym również mnie i mojego brata ks. Huberta Czumę, choć prawie jej nie znaliśmy. Atakowała program, idee, działania Ruchu, atakowała Kościół. Pisała: „Nie znałam wiodącej linii działania [Ruchu], która - jak wyjaśnił mi oficer śledczy - kontynuowała faszyzujące tradycje NSZ-u i WIN-u, a więc tradycje zgoła ahumanitarne. Wówczas zrozumiałam pewne posunięcia organizacyjne w rodzaju »akcji poronińskiej « [próba podpalenia muzeum Lenina w Poroninie]. To był wielki szok. Wierzyłam bowiem bez zastrzeżeń, że ludzie tak prawi jak Hubert, Benedykt i Andrzej Czumowie, Marek i Stefan Niesiołowscy nie mogą uczynić nic, co uwłaczałoby godności człowieka. Teraz, po zapoznaniu się z dowodami, pojmuję całą perfidię działania duszpasterskiego Huberta, moralizatorskiego Stefana, ich jezuicką hipokryzję i amoralność. Z przykrością wyznam, że będzie mi bardzo trudno nie dzielić ludzi na przyzwoitych i katolików” ". Przypomnij mi ile ta prawdomówna, skrzywdzona narzeczona dostała za swój niezłomny upór bo skoro Niesiołowski za "sypanie od piewrwszego dnia" siedem to Królikowska powinna dożywocie:):) O niezłomnym Kaczyńskim aż boję sie wspominać bo w takim razie to cud , że jest z nami:):) Odpowiedz Link Zgłoś
mockturtle Dzięki, iq-ok 04.12.08, 18:39 Dzięki za ten tekst. Tu nawet nie ma co dalej komentować - sprawa jest aż nadto jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Kaczyński bezczelnie łże. 04.12.08, 15:45 Powtarza stare brednie Nowaka i innych Echoletów dawno ośmieszone. W tej sprawie dla mnie ostatecznie sprawę wyjaśnił Czuma w swoim liście: wyborcza.pl/1,76842,4878062.html którego Nasz Dziennik oczywiście nie raczył wydrukować. Pisał go znając wszystkie dokumenty śledztwa i rewelacje Królikowskiej. Każdy myślący człowiek da wiarę raczej Czumie i Niesiołowskiemu którego "za sypanie od pierwszego dnia" dali w nagrodę siedem lat niz ponoć zdradzonej narzeczonej piszącej takie oświadczenia czy Kaczyńskiemu niezłomnemu opozycjoniscie szalonej odwagi , którego nikt nawet na 48 nie zamknął nie mówiąc o więzieniu czy internowaniu. Kaczyński doskonale zdaje sobie sprawę ze swej małości i mizerii a kompleksy leczy bezczelnym pluciem na innych, którym do pięt nie dorósł. Odpowiedz Link Zgłoś
poki442003 Re: Kaczyński bezczelnie łże. 04.12.08, 16:15 >Powtarza stare brednie Nowaka i innych Echoletów dawno ośmieszone. Tu właśnie tkwi sedno sprawy, ośmieszony nie znaczy nic poza tym ,że ktoś go ośmieszył nie mając innych argumentów przeciw. Najłatwiej jest kogoś lub coś ośmieszyć, wtedy nikt nawet nie zwraca już uwagi na fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Kaczyński bezczelnie łże. 04.12.08, 16:25 A cóż to za ekwilibrystyka słowna? Nowak został ośmieszony bo z namaszczeniem powtarzała brednie. Nie ma tu żadnej sprzeczności. Nowak wyszedł na głupka (co czeka też Kaczyńskiego) a brednie pozstały bredniami. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad To Ty bredzisz 04.12.08, 18:21 Przeczytaj, co zeznał Niesiołowski w śledztwie: www.rp.pl/artykul/2,229068_Co_Niesiolowski_zeznal_w_sledztwie.html A potem zajrzyj jeszcze do materiałów źródłowych - link w artykule. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Ty nie bredzisz. Ty w pełni świadomie ... 04.12.08, 21:52 manipulujesz. Artykuł w Rzepie jak zwykle kłamliwy i manipulatorski jest akurat wystarczającym argumentem dla ludzi Twego pokroju. 1. Piszą o Królikowskiej jako o niezłomnej nie wspominają wszakże , o jej podłym oświadczeniu (przeczytaj w liście Czumy) i autentycznym załamaniu w śledztwie 2. Piszą o ugodzie z Królikowską ale nie wspominają o dwóch dalszych wygranych przez Niesiołowskiego procesach. 3. Nie wspominają, że najbardziej niezłomni uczestnicy Ruchu w tym bracia Czumowie (także dzisiaj) mimo, że znają całość materiału zaprzeczają "sypaniu" Niesiołowskiego. Twierdzą ,że po prostu przyznanał się do winy i potwierdził ogólnie znane fakty. 4. Historycy IPN (dziś słuchałem Dudka) w żadnej mierze nie popierają tez Kaczyńskiego. Dudek wprost nazwał Ruch i działalność w nim Niesiołowskiego piękną kartą a zachowanie w śledztwie przywoitym. I to są dla mnie wiarygodne opinie a Kaczyński, usłużni pismacy i zaślepione forumowe ciotki rewolucji moralnej mogą Niesiołowskiego w d.pę pocałować. PS1 Kaczyński zamiast napadać Na Niesiołowskiego w podły i kłamliwy sposób, bez żadnej racji moralnej może powinien wytłumaczyć czemu nie przeszkadzał mu w Radzie PiS inny uczestnik tego procesu autentyczny zdrajca i późniejszy TW niejaki Kurowski. Ponoć chciał go zrobić nawet dyrektorem Muzeum Powstania Warszawskiego. PS2 Do niedawna byłem przekonany, że jesteś kulturalną osobą broniącą z niejakim wdziękiem swych skrajnie konserwatywnych poglądów. I na swój sposób darzyłem Cię sympatią. Ostatnio jednak poziom kłamstw, manipulacji i agresji w Twych postach wzrasta. No a dzisiejsza nadgorliwość (pierwsza w wątku z atakiem na Niesiołowskiego) była wręcz niesmaczna. Wszystko to skłania mnie niestety do rewizji poglądów na Twój temat. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Ty nie bredzisz. Ty w pełni świadomie ... 05.12.08, 13:43 "zaślepione forumowe ciotki rewolucji moralnej mogą Niesiołowskiego w d.pę pocałować" Szczyt kultury. Ale PO-wcy tak mają (vide Komorowski...). Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Jarek to ordynarny cham, dekownik i 05.12.08, 14:07 kto wie czy nie jest uwiklany w dzialalnosc agenturalna na rzecz panstw trzecich. Jego ciagle usilowania do destabilizacji Polski wyraznie na to wskazuja. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Ty nie bredzisz. Ty w pełni świadomie ... 05.12.08, 14:59 anwad napisała: > "zaślepione forumowe ciotki rewolucji moralnej mogą Niesiołowskiego w > d.pę pocałować" > Szczyt kultury. Ale PO-wcy tak mają (vide Komorowski...). Trudno być szarmanckim wobec podłości. Szkoda, że tylko tyle zauważyłaś :(. Polecam wywiad Czumy z dzisiejszego Dziennika. www.dziennik.pl/polityka/article276636/Czuma_Kaczynski_znowu_klamie.html Jeśli ktoś ma prawo moralne osądzać Niesiołowskiego to właśnie on. I jeżeli on mówi , że Kaczyński kłamie to Tobie anwad wypada już tylko milczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
n.wataha Re: Kaczyński mowi prawdę... 04.12.08, 16:15 wlodeusz napisał: > wejdźcie dupki na stronę www.polityczni.pl i odsłuchajcie wspomnienia > E.Królikowskiej dawnej narzeczonej Niesiołowskiego. zanim zaczniecie bronić > śmiecia, liźnijcie prawdę. Dla czego po latach Królikowska przyznałą, że jej zarzuty były spowodowane emocjami tamtych dni, i wcale Niesiołowski wtedy nie sypał, gdyż SB dawno już miałą grupę rozpracowaną? Dokładnie od roku. A c istotne, szef grupy Andrzej Czuma wyjaśniał wszystko w liście otwartym. Jerzy Robert Nowak Waszym guru! Odpowiedz Link Zgłoś
poki442003 Re: Kaczyński mowi prawdę... 04.12.08, 16:23 Ponieważ pan Niesiołowski i jego ekipa działają w interesach takich ludzi jak Czuma. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Kaczyński mowi prawdę... 04.12.08, 16:30 Bredzisz okrutnie. Skąd ty wiesz jaki interes ma Czuma? Jakim prawem zarzucasz mu kłamstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski7 A jakie prawo ma Wronski krytykowac Polakow?? 04.12.08, 15:23 Przeciez wysluguje sie "polskojezycznej" gazecie? sirseb napisała: > krotko mowiac - cymbal. jemu to juz zadne szkolenia nie pomoga. Odpowiedz Link Zgłoś
sajjitarius Kaczyński porównuje Niesiołowskiego do 13-latek... 04.12.08, 15:26 Kaczynscy to sa zwykle, podle gnidy. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Kaczyński porównuje Niesiołowskiego do13-latki .. 04.12.08, 15:31 Ręce opadają przy takim chamstwie i bezczelności. Może prezesik PiSu pochwaliłby się ile dni w kiciu siedział za komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekn66 Kaczyński powiedział prawdę! 04.12.08, 15:33 Kaczyński powiedział prawdę! I nie ma co ujadać. A słowa "podłość" i czy "przyzwoitość" w ustach typów w rodzaju Niesiołowskiego czy Wrońskiego są co najmniej niestosowne. Nie powinni się wypowiadać o sprawach, o których nie maja pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
positum Kaczyński porównuje Niesiołowskiego do 13-latek... 04.12.08, 15:38 Obraża faceta, który odsiedział 7 lat w kiciu za działalność antykomunistyczną i nie czuje, jak bardzo śmieszny jest robiąc takie rzeczy. Błazen i podlec, który z niczym się za komuny nie zderzał, bo się bał konsekwencji zapewne. Odpowiedz Link Zgłoś
gunik2000 ?! 04.12.08, 15:43 Nie zachwyca mnie Niesiołowski i nigdy nie zachwycał (zwłaszcza gdy był politykiem ZChNu). Ale nie mnie to oceniać. Nikt z nas nie wie jak by się zachował stojąc twarzą w twarz ze smutnymi panami z SB. Nikt! Łącznie z tymi, którzy tutaj zgrywają bohaterów. Łącznie z J. Kaczyńskim! Ale używanie tego typu porównań-faceta przesłuchiwanego przez SB do torturowania dzieci przez potwornych zbrodniarzy to jest coś nie do uwierzenia. To jest chore. Ten człowiek chyba już dawno powinien się skonsultować z psychiatrą. I dać na wreszcie wszystkim spokój od tych swoich psychodelicznych oczywistych oczywistości. Wszyscy by na tym skorzystali, na czele z PiSem. Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Niesiołowski jest emocjonalnie niezrównoważony 04.12.08, 15:50 Nie potrzeba być ekspertem psychiatrii , aby zauważyć że Niesiołowski jest emocjonalnie nierównoważony, a taki typ jest agresywny , ale również nadmiernie wrażliwy na agresję innych. Platforma ma takich ludzi jak on , czy Sikorski-ksywa bomba kasetowa, i PO postępuje wrednie, że aż wstyd kiedy nie podpisuje konwencji o zakazie używania bomb kasetowych. Ogłupieli od ciężaru władzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxxx Re: Niesiołowski jest emocjonalnie niezrównoważo 04.12.08, 16:11 Tak, tak masz rację ... a Jarek w przeciwieństwie do nich jest ostoją spokoju, zrównoważonym człowiekiem i nigdy by o nikim złego słowa powiedział ...;) Odpowiedz Link Zgłoś
poki442003 Re: Niesiołowski jest emocjonalnie niezrównoważo 04.12.08, 16:21 Myślisz czy tylko udajesz? Odpowiedź Niesiołowskiego na atak Kaczyńskiego to agresywna, pełna emocji reakcja, bardzo typowa w sytuacji kiedy ktoś ci mówi bolącą prawdę o tobie prosto w oczy. O ile Kaczyński mówi o innych różne złe rzeczy, o tyle nigdy nie robi tego we frustrackiej odpowiedzi na ataki na siebie. Kłamstwo nikogo nie rusza, tylko prawda wzbudza furię, lub w przypadku silniejszych psychicznie - śmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Kaczy pokurcz jest podobno... 04.12.08, 16:20 NAJWIEKSZYM POLITYKIEM wsrod pis-dzielcow.Trudno wyobrazic sobie poziom tych mniejszych gowienek. Odpowiedz Link Zgłoś
pazdzioch.mariann Poziom paranoicznej nienawiści i związanej z tym 04.12.08, 15:56 jakiejś szaleńczej głupoty w stosunku do J.K. jest taki że gdyby kaczor powiedział że 2x2 jest cztery to pierwsza opinia byłaby w stylu: co za głupek ale bredzi. Po pewnym czasie przyszłaby refleksja i reakcja: ale świnia tak mnie zmylił. Wypowiedź Kaczki o Osiołowskim pewnie i i jest zbyt mocna ale jeśli przypomnimy sobie słowa polityków PO w poprzedniej kadencji o państwie totalitarnym, Stasi, Securitate, to już nic nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_be_with_you Re: Poziom paranoicznej nienawiści i związanej z 04.12.08, 18:05 pazdzioch.mariann napisał: > jakiejś szaleńczej głupoty w stosunku do J.K. jest taki że gdyby kaczor > powiedział że 2x2 jest cztery to pierwsza opinia byłaby w stylu: co za głupek > ale bredzi. ----------------------- Co racja to racja, więc skomentuj to: "Nikt nam nie wmówi, ze czarne jest czarne" To faktycznie głębokie sformułowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
vytrisalov Kaczor zachował się jak szmata 04.12.08, 16:00 Jakie prawo ma ten kurdupel do oceniania Niesiołowskiego - faceta, który wiele lat spędził w komunistycznym pierdlu. Kaczyński - to dla mnie ostatnie dno, nawet takiemu się w mordę nie chce napluc, szkoda śliny.... Odpowiedz Link Zgłoś
n.wataha Co dzisiaj powiedział Kaczyński 04.12.08, 16:11 "Ja nie mówiłem, że Niesiolowski był agentem, ja tyklo cytowalem książkę" - tak? Książkę, za której treść sąd skazał autora za pomówienia? Jerzego Roberta Nowaka cytujesz? A któż to jest ten wieszcz Jerzy Robert Nowak? to nie ten parch, któy należał do PZPR do samego jej końca? A teraz z ambon, na prośbę Rydzyka opluwa każdego kto nie z Rydzykiem? Jesteś pomiotem tego kraju Z jerzym Robertem Nowakiem i Waszym guru Rydzykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Kaczyński porównuje Niesiołowskiego do 13-latek... 04.12.08, 16:08 Czy tego knura internowali w czasie stanu wojennego? Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 !!!!!!!!!!!!! 04.12.08, 16:13 ..kacza poczwara to PARANOIK: 1. wrażliwość na niepowodzenia i odrzucenie, 2. tendencja przeżywania długotrwale przykrości, 3. podejrzliwość, ujmowanie obojętnych działań otoczenia jako wrogich lub pogardliwych, 4. sztywne poczucie własnych praw, 5. podejrzenia dotyczące wierności (partnerów i przyjaciół), 6. przecenianie własnego znaczenia, 7. pochłonięcie wyjaśnieniami wydarzeń. ..PASUJE? ..JESZCZE: KTOŚ WALNĄŁ POWYŻEJ O STRONCE polityczni.pl.... TAM JEST DOPIERO KASZANA W WYDANIU PiS-DZIELSKIEGO ŚCIERWA..WARTO PRZEANALIZOWAĆ WPISY...TYPOWE KWIATKI PARANOICZNYCH WASALI kaczego imperium... polityczni.pl/wideoblogi_,_komentarze,box,60,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
pshemon To faktycznie paranoik 04.12.08, 16:35 otaczający się bezbarwnymi ludźmi, niespecjalnie inteligentnymi. To porównanie do dziewczynek torturowanych przez Gestapo wyjątkowo niesmaczne, takiego porównania może użyć osoba, która coś takiego przeżyła. A w ustach Jarosława sprawia, że już idzie na całego. A fakt, że on nie ma żadnej przeszłości podziemnej, ani nie był internowany stawia go w marnej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Ha ha ha ....,,przeszłośc podziemna'' 04.12.08, 19:29 Ciekawe gdzie internowany był ..Tusk?Brak danych.Wiadomo tylko,że pracował na kominach,bo jest takie zdjęcie.Kaczyńskiego (Lecha) Wałęsa znał a ..Tuska nie :) Wicepremier Pawlak ...też chyba interny nie zaliczył.O internie Niesiołka też cicho,wiadomo tylko ,że wcześniej siedział i ...kablował :) Minister ,,40-sto letni Radek'' walczył z sowietami ....pod rękę z talibami, w redakcji amerykańskiej gazety w Pakistanie i pisał o wojnie z sowietem. Spoko z tym .....kombatanctwem:) Sami ,,bojowcy'' się w tym rządzie zebrali :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sabrilla Re: Ha ha ha ....,,przeszłośc podziemna'' 04.12.08, 22:32 Ale czy Tusk się zgrywa na bohatera podziemia? Czy Sikorski? Czy wycierają sobie gęby jak popadnie ludźmi, którym bezpieka dała popalić i wypoczywali w wysokiej klasy ośrodkach regenerujących zdrowie takich jak np. Rakowiecka? Ja nie zauważyłam, ale być może się mylę. Zaś Kaczyński Jarosław pluje na kogo popadnie, kto nie chce budować jego Rzeczpospolitej paranoidalnej. Nie wie jak uderzyć to używa porównania niedopuszczalnego. Chciał dołożyć Niesiołowskiemu? Jego prawo. Nie mógł zrobić tego inaczej? Z minimum jakiejś klasy? PS Wydaje mi się, ze akurat jeśli zrobimy zawody na kombatanctwo to PiS akurat chyba nie bardzo ma jak powalczyć. Ciekawe gdzie internowany był ..Tusk?Brak danych.Wiadomo tylko,że pracował na > kominach,bo jest takie zdjęcie.Kaczyńskiego (Lecha) Wałęsa znał a ..Tuska nie : > ) > Wicepremier Pawlak ...też chyba interny nie zaliczył.O internie Niesiołka też > cicho,wiadomo tylko ,że wcześniej siedział i ...kablował :) > Minister ,,40-sto letni Radek'' walczył z sowietami ....pod rękę z talibami, w > redakcji amerykańskiej gazety w Pakistanie i pisał o wojnie z sowietem. > > Spoko z tym .....kombatanctwem:) > > Sami ,,bojowcy'' się w tym rządzie zebrali :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tersta [...] 04.12.08, 16:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek194700 Kaczyński porównuje Niesiołowskiego do 13-latek... 04.12.08, 16:26 Co może Kaczyński wiedzieć o gestapo. Przecież tego pokurcza na świecie wtedy nie było. Nie uwielbiam Niesiołowskiego ale ta wypowiedź jest skandaliczna. A konsekwencji i tak nie poniesie. Taki kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
kruk51 Kaczyński porównuje Niesiołowskiego do 13-latek... 04.12.08, 16:26 Jakkolwiek by nie rozpatrywać tę sprawę, nie da się zaprzeczyć, że Pan Jarosław Kaczyński posunął się mówiąc delikatnie za daleko ! Męczeństwo polskiej młodzieży biorącej udział w Powstaniu Warszawskim jest taką samą świętością dla narodu polskiego jak ukrzyżowanie Jezusa dla katoli ków. Są świętości, wartości i wielkości w każdym narodzie, którymi szar gać nie wolno ! Kwestia przeprosin tu nie wchodzi w rachubę ! Tu nie ma przejęzyczeń, bądź pechowego dnia. Tu można rozpatrywać sprawę jako nie poczytalne zachowanie osoby obciążonej psychicznie lub postawić przed Sądem za obrażę narodu. Z pełnymi tego konsekwencjami. Odpowiedz Link Zgłoś