bucibubek 08.12.08, 00:09 Czy należy rozumieć, że pani mecenas zna akta tamtej karnej sprawy Stefana Niesiołowskiego? Przynajmniej tak samo dobrze jak autorzy wiadomej książki? Stanisław Remuszko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuciapka1938 Czy nie znajdzie się nikt kto tej świni obije ryło 08.12.08, 04:04 Opluty i zgnojony przez Kaczora Niesiołowski nie jest z mojej bajki ale nie daję przyzwolenia na to aby był poniewierany w szambie przez taką nikczemną świnię. Sam gnój siedział pod kiecką swej matki i nic nie robił a tych co byli w opozycji i SB ich sadzała na nodze od krzesła na przesłuchaniach w celu wymuszenia zeznań poniewiera świński gnój. Pewna jestem że tej świni nawet nie przyjdzie do głowy aby się z tego wyspowiadać i pokutować za swoje grzechy. Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Politycy, wara wam od akt sądowych 08.12.08, 09:09 No, sypał ten Niesiołowski jak siewnik na polupo prostu. I pewnie dlatego dostał najwyższy wyrok za politykę w PRL. Za to bohater Kaczyński był dzielny jak trzynastolatka w obliczu gestapo - i oczywiście właśnie dlatego naet go nie internowali w Stanie Wojennym. Odpowiedz Link Zgłoś
fajka2 Re: Politycy, wara wam od akt sądowych 08.12.08, 10:44 Należy sądzić, że pani mecenas jest zdolna do uogólnień ma podstawie posiadanej wiedzy.Równie błyskotliwie zapytałbyś kogoś kto wyraziłby opinię, że w X wieku w Europie lipiec był cieplejszy od grudnia czy rzeczywiście sprawdził to osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
wels5 Re: Politycy, wara wam od akt sądowych 08.12.08, 11:51 Jarosław Kaczyński (jeszcze nie prezes) bardzo aktywnie działał w podziemiu, a był tak dokładnie zakonspirowany, że nikt o tym nie wiedział.On sam też. A cała działalność była pod pierzyną u mamusi i pod nadzorem osobistego kota. Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 fajka2, czytaj z uwagą,szmondaczko ! 08.12.08, 10:58 P.Mecenas wie co mówi ,uczestniczyła w 40 procesach politycznych jako obrońca... Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 Tow.Jarosław powinie dostać po ryju i kopa! 08.12.08, 11:00 to bydle SB... Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.swiecka Re: Tow.Jarosław powinie dostać po ryju i kopa! 08.12.08, 18:08 się tak nie gorączkuj, bo się spociśz. Odpowiedz Link Zgłoś
rita.1 Politycy, wara wam od akt sądowych 08.12.08, 14:55 Ci bohaterowie rewolucji kapitalistycznej, towarzysze broni - będą się tak łomotać po szczękach do czasu, aż ostatni z nich nie zemrze. I wtedy w Polsce może zapanuje normalność. Szkoda, że trzeba na to poczekać ze 30 lat - co najmniej. Prawdą jest powiedzenie, że rewolucja zżera włsne dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
janina38 Politycy, wara wam od akt sądowych 08.12.08, 16:40 Jestem emerytowanym prawnikiem.I ze wstydem muszę przyznać,że za czasów komuny niejednokrotnie czułam się zażenowana swoim zawodem, choć czyniłam wszystko, by zachować przyzwoitość.Ale mój wstyd jest w ostatnich latach jeszcze większy, jak tacy osobnicy jak ci dwaj plus adiutanci a raczej ordynansi z Krakowa ,Włoszczowej kompromituja polskich rzetelnych prawników.jednemu już blisko Trybunałowi Stanu a Najjasniejsza Głowa jestem pewna też tam się znajdzie za łamanie konstytucji i wchodzenie w rolę Najwyższego rządu.Tylko czy ja tego dożyję Panie? Odpowiedz Link Zgłoś
partisan76 Re: Politycy, wara wam od akt sądowych 08.12.08, 21:58 Ja trzymam kciuki, abyś dożyła :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna A narzeczona Niesioła ma prawo mówić? 08.12.08, 20:11 O tym co wyczytała w aktach? I o tym jak ją już w wolnej Polsce Niesioł oskarżał? Odpowiedz Link Zgłoś
vdrapatz Odowiedź dka rita.1 09.12.08, 13:33 rita.1 Nie trzeba czekać 30 lat, by zapanowała normalność w Polsce! Nie i jeszcze raz nie! Nie ulega wątpliwości Polska nie będzie normalnym krajem w Europie dopóki bracia Kaczyńscy mają tu cokolwiek do powiedzenia. Muszą zniknąć ze sceny politycznej, na śmietnik historii. Polacy muszą się wreszcie pozbyć tych zawistnych kurdupli i wyczyścić wszystkie instytucje publiczne z ich pomagierów. To właśnie koalicja PO – PSl z pomocą SLD i stanowią gwarancję by ta ekstremalnie narodowa konserwa PiS z braciszkami K&K została wyeliminowana ze sceny politycznej, dla dobra przyszłości Polski. Pani Rito, realizacja jest w zasięgu ręki! Zostawny dalej braciom K&K sprawować ich karkołomną działalność, która jest przykładem niespotykanego politycznego łajdactwa! Poularność Lecha spadła już, do 2%, co wynika z faktu nagminnego łamania przez Pałac Prezydencki /czytaj Prezydent i kancelaria szczególnie /Kamiński, Kownacki/ kłamiąc i łamią Konstytucje prowadzą nieodpowiedzialną politykę, co szkodzi Polskiej Racji Stanu, więcej pogardzają własnym narodem, choć powini świecić przykładem! Polacy muszą jeszcze te dwa lata wytrzymać, a może sam zrozumie, że nie nadaje się na tak odpowiedzialne posterunek Prezydenta i sam zrezygnuje z dalszego sprawowania władzy! Jest to tylko pobożne życzenie, ale myślę naród Polski nie ma innego wejścia! Jeśli chodzi o Jarka, to swoim zachowaniem i wypowiedziami wydał już na siebie wyrok samobójstwa, ponieważ własny elektorat moherowy i sam o.Rydzyk odwracają się już od PiS-su. Pozdrawiam Walek Odpowiedz Link Zgłoś