Dodaj do ulubionych

Słodycze !!!

22.10.14, 12:25
Cześć dziewczyny. Jakie słodycze najbardziej lubicie?
Sama uwielbiam przeróżne słodycze. Coraz to odkrywam coś nowego. Trufle, wafelki, cukiereczki...
Ostatnio zasmakowałam się w nowej serii czekolad Wedla KarmeLove. Połączenie karmelu z czekoladą .W kilku wersjach - szczególnie lubię tę z zatopionymi w czekoladzie orzeszkami. Dzisiaj jestem w pracy i od rana o tym myślę tak więc kiedy wyjdę to od razu pewnie pomaszeruję do sklepu. Co jeszcze warto jest Waszym zdaniem wypróbować?
Obserwuj wątek
    • liliiiana Re: Słodycze !!! 25.10.14, 19:26
      Tych nowych czekolad z Wedla jeszcze osobiście nie próbowałam. Ech, za to nieodmiennie kusi mnie ptasie mleczko i chyba w końcu na nie sobie pozwolę w najbliższych dniach.
    • renatazo Re: Słodycze !!! 28.10.14, 19:51
      Od jakiegoś czasu unikam szerokim łukiem :-)
    • ciapek1111 Re: Słodycze !!! 30.10.14, 08:11
      Koleżanka przywiozła mi z Hiszpanii prawdziwy nugat z pistacjami... Mmmm jest to bardzo słodkie i bardzo pyszne! Ale jem malutkimi kawałkami by się nie zasłodzić.
    • lulrun Re: Słodycze !!! 31.10.14, 12:59
      Moje jedyne słodycze to po prostu owoce;)
    • kolcia83 Re: Słodycze !!! 05.11.14, 11:48
      Ja zastanawiam się co zrobić, by jeść mniej słodyczy, a tu taki temat...:) Straszne!!!:( Ale się wypowiem - uwielbiam czekoladki LINDT oraz czekoladę na gorąco w pijalni czekolady Wedel w Nałęczowie;)
    • kamila1988 Re: Słodycze !!! 06.11.14, 13:44
      Uwielbiam słodycze. Najbardziej Mieszankę truflową z Solidarności. a marcepan jaki pyszny.
    • wanderrlika3 Re: Słodycze !!! 12.11.14, 14:31
      Ptasie mleczko!
      • ciapek1111 Re: Słodycze !!! 13.11.14, 19:13
        Też uwielbiam! Ostatnio próbowałam nawet tego z karmelową czekoladą i było jeszcze lepsze niż to zwykłe.
    • lulrun Re: Słodycze !!! 18.11.14, 09:39
      Nie lubię słodyczy, wolę owoce:)
      • modna.wygodna Re: Słodycze !!! 18.11.14, 11:01
        To jest dobre podejście, ale chyba jednak dość rzadkie ;)
    • senekaadam Re: Słodycze !!! 23.11.14, 13:24
      A ja uwielbiam słodycze marki Lindt. Są to najcudowniejsze. Kiedyś byłam starsznie gruba... Aż w końcu wziełam się w garść i ograniczyłam słodycze, jednak z czekolady pistacjowej Lindt nie mogłam zrezygnować. Zawsze za 1kg robiłam sobie nagrodę jeden paseczek czekolady. I udało mi się schudnąć, aż musiałam skorzystać z usługi krawieckie warszawa. Ale słodycze zawsze będą w moim życiu :D:D
    • nick_zajety Re: Słodycze !!! 24.11.14, 21:38
      Jeśli chodzi o te Karmellove, to moim zdaniem rządzą, ja je pokochałam, od pierwszego kawałka - szczególnie te ze słonymi orzeszkami. Ale ostatnio kombinuję trochę w kuchni i z gotowych produktów próbuję zrobić coś więcej. A zainspirowała mnie właśnie ta czekolada, z której na stronie konkursu Wedla zrobili fantastyczny sos - idealny do lodów:) A ja planuję wygrać KitchenAid, więc trzymajcie kciuki:P
    • klaudiawrona Re: Słodycze !!! 26.11.14, 08:40
      Wszystkie gorzkie czekolady z jakimiś dodatkami, na przykład z chilli, albo solą morską.
      • wikki Re: Słodycze !!! 26.11.14, 12:18
        A ja kocham ciasta z kremem i bitą śmietaną:serce::serce: I lody :serce::serce::serce:
    • lulrun Re: Słodycze !!! 30.11.14, 23:45
      Ja po prostu ubóstwiam chałwę:)
    • rude_wredne Re: Słodycze !!! 05.12.14, 14:16
      u mnie teraz na topie sa cukierki toffees z milki. w polo markecie jest teraz na nie promocja takze kupie akurat na weekend :)
    • luluska Re: Słodycze !!! 09.12.14, 12:39
      Słodycze są strasznie szkodliwe. Najpierw chwila przyjemności, a potem trzeba myśleć jak oczyścić organizm z tych toksyn.
    • modna.wygodna Re: Słodycze !!! 10.12.14, 13:09
      Ja niestety mam sporą słabość do czekolady. Poza tym bardzo lubię też wszelakie żelki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka