e-skin 12.12.08, 07:45 jaki interes ma w tym Obama skoro przez całe wieki Żydzi łapali i sprzedawali murzynów białym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-skin Obama obroni Izrael 12.12.08, 07:46 A jeśli on Żydom to przebaczył to czemu nie może przebaczyć tego samego białym? Odpowiedz Link Zgłoś
mirawayne Re: Obama obroni Izrael 12.12.08, 13:13 eskin i banda reszty idiotów na tym forum: Żydzi sprzedawali Murzynów do niewoli? . Idzie wezcie cos na ten głupi rozum bo sie z was ludzie smieja. Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 Re: Obama obroni Izrael 12.12.08, 17:34 mirawayne napisała: > eskin i banda reszty idiotów na tym forum: Żydzi sprzedawali > Murzynów do niewoli? . Idzie wezcie cos na ten głupi rozum bo sie z > was ludzie smieja. tak jest, handarzami niewolnikow byli zydzi, masz z tym jakis problem tow.zydzie? Odpowiedz Link Zgłoś
megax Obama obroni Izrael 12.12.08, 07:52 Iran i tak juz wkrotce bedzie mial bron nuklearna, bez wzgledu na to, czy to sie koszernej holocie podoba, czy nie. Za kazdy atak na Iran Izrael zaplaci horrendalna cene i jednoznacznie okresli, jakie kraje naleza do tzw. "krajow bandyckich". Bandytyzm Izraela w stosunku do krajow sasiednich, a zwlaszcza do Palestynczykow, jest tak ewidentny, ze nawet nie ma potrzeby dyskutowac na ten temat. Uzyskanie przeciwwagi militarnej w tym regionie w stosunku do niewyobrazalnego zbrojenia sie Izraela moze tylko pozytywnie wplynac na proces pokojowy w calym regionie i na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
drmw ,,,,,,a ,ktory to kraj w Europie? 12.12.08, 20:57 "Hołota koszerna"-Pogratulowac języka nienawiści.Jest taki kraj w Europie, ktory może się pochwali tym,że nie posiada tej podgrupy społecznej.Jest natomiast siedliskiem ogromnej kultury bycia i życia. Pełna emanacja dobrych nawykow i szlacetnych manier. Może stanowić przykład dla Europy. Jestem ciekaw ,ktory to kraj,słynący w dużej mierze z tolerancji,rozumu i wszelakiego umiaru może się pochwalić tymi "przymiotami"? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Obama powinien dzialac dwukierunkowo 12.12.08, 08:58 Po pierwsze dac Izraelowi wszelkie gwarancje, zeby skonczyla sie ta propagandowka o mozliwosci wymazania z mapy, etc. W zamian wymusic na Izraelu zawarcie uczciwego pokoju z Palestynczykami. Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: Mnie Izraelczyk w Augustowie 12.12.08, 09:28 Hotel Delfin oszukał Samuel A. Gdy zbudowalem w 98% zjeżdżalnie aquaparkową skończyła im sie inwestycyjna kasa. Zgodnie z umową wstrzymałem inwestycję. W tym czasie mój Podwykonawca jak się okazało fikcyjna firma Marek i Jerzy B z moich materiałów i form opatemntowanych dokończyli moje dzieło. Cały obiekt budowlany w moim imieniu przekazali bez mojej wiedzy i zgody do exploatacji, Prokurator okregowy JAroch umorzył wyjaśnienie a jego brat Prezydent wrocławia PIS i moje zamurowane mieszkanie z ojcem w srodku a POtem w 1996r zamordowanym. Prokuraturze Dałem dodatkowe fotki jak to na ich POdwórku znalazły sie 5 lat wcześniej skradzione formy Basenu. Israel jest we wroclawiu gdyż falszerstwo POdłożone w sądzie zalegalizowali a tam drugi hak odsetki 182,5% rocznie, Bo jak zobaczyłem że Wrocławski Bank Zachodni ma oddział w Augustowie wraz z komornikiem . A budowlańcy na budowie mawiali że kwacha tu są ciche udziały to wszystko było jasne, Kancelariee które brały w tym udział to Koksztys i Modus Raźniewski (ty pracował POseł radny wrocławia Jacek Piechota Platforma Obywatelska), Rekiny wzięły na pusty hak. Tak jak przewidywałem z POprzedniego włamania na moje konto tu układzik ma w tym banku komornik Rober Kapisa. Stara zasada jak ma jeden wejście to mają wszyscy. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: Mnie Izraelczyk w Augustowie 12.12.08, 09:34 A zamordowany to Aleksander SALOmOM. Głupia sprawa jak by się okazało, że jego kod dna jest zbieżny se świątynią w Jerozolimie. Już jeden prezydent dostał Monikę L. na kolana . Cała ameryka za to zapłacila. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysieknn "Change" tylko w kwestii skóry 12.12.08, 13:08 bo jak widać cała reszta pozostała po staremu. Żydzi nadal prowadzaja USA za nos. Zero zysku, rok w rok dają bezzwrotnie ponad dwa miliardy zielonych ( miliardy po naszemu, nie po ichniemu , tu nie chodzi o dwa miliony) Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Własną piersią? 12.12.08, 22:36 Czy wyśle amerykańskich chłopców gotowych oddać życie za Izrael? Odpowiedz Link Zgłoś
kkkaczory_biss_brothers Re: Obama obroni Izrael 12.12.08, 22:46 Jest to dowód na to, że to nie pies merda ogonem , ale ogon psem. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Obama obroni Izrael 12.12.08, 23:11 Obama musi wymyslec cos nowego.....hehehe.."jesli zrzuca bombe na Izrael".....bzdura Zydzi tego zabespieczenia nigdy nie kupia. Mowie wszystkim ten kraj nigdy wiecej nie pozwoli zeby zniknac z mapy swiata,i tak naprawde my Polacy nie powinnsmy sie im dziwic. Zrobia wszystko i pujda na wszystko,nie wazne jakie beda konsekwencje. W dupie z arabami,wole pohandlowac z Zydem. Odpowiedz Link Zgłoś