zabarwiacz 06.01.09, 13:21 a ile razy na tym forum cenzorzy GW robieni byli w "bola" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
safed Dowcipniś na antenie Radia Maryja 06.01.09, 13:22 Ma Pan na drugie Ryszard panie Jacku? Bo w Radio Maryja też się różne numerki wyświetlają, także wtedy, gdy dzwonią funkcjonariusze Agory, przebierający się potem za dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Dowcipniś na antenie Radia Maryja 06.01.09, 13:40 safed napisał: > Ma Pan na drugie Ryszard panie Jacku? Bo w Radio Maryja też się różne numerki > wyświetlają, także wtedy, gdy dzwonią funkcjonariusze Agory, ********************************* To jaki numerek ma red. Hołub? Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu A temu H..wi ciagle jedno na mysli: jak dokopac RM 06.01.09, 14:12 A temu Hołubowi ciagle jedno na mysli, jak dokopac Radiu Maryja. Byle co i juz ma skojarzenia! Widzi tam, gdzie nic nie ma i slucha, slucha, ... . Moze od tego podsluchiwania Radia Maryja Jacek Hołub kiedys zmadrzeje, choc dzis przedstawia sie jako ktos z duzymi zaburzeniami. safed napisał: > Ma Pan na drugie Ryszard panie Jacku? Bo w Radio Maryja > też się różne numerki wyświetlają, także wtedy, gdy > dzwonią funkcjonariusze Agory, Odpowiedz Link Zgłoś
olo.gda NEWS DNIA! 06.01.09, 14:58 Nie słucham Radia Maryja, ale codziennie na wielu antenach zdarzają się różne śmieszne sytuacje i jakoś do topu wiadomości na gazeta.pl nie wchodzą. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
akurach1981 Re: NEWS DNIA! 06.01.09, 15:07 Ten dugi fragment o Samoobronie jest obrzydliwy, bo wiadomo do czego ten Pan pije!! Bez obrazy, ale jaki sens propomowanie na "Gazecie" tego prymitywa?? Panowie redaktorzy, w ten sposob, Wy również sie do niego przylaczacie. Bleeee. Odpowiedz Link Zgłoś
part_of_the_game Inny artykuł i "sikanie pod wiatr" :))) 06.01.09, 15:32 miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35241,6097209,Augustow__11_zmarnowanych_lat.html Dziennikarze Wyborczej dają czadu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ws60 Re: NEWS DNIA! 06.01.09, 15:39 a ksiądz prowadzący audycję nie jest obrzydliwy ? nie tylko nie przerwał obrzydliwej wypowiedzi, sam ją rozwijał : "nie tylko samoobrony.." więc jaki jest sens sam(a) sobie odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
akurach1981 @ws60 29.01.09, 10:52 >>>>> a ksiądz prowadzący audycję nie jest obrzydliwy? nie tylko nie przerwał obrzydliwej wypowiedzi, sam ją rozwijał : "nie tylko samoobrony.." <<<<< Dokładnie wiesz, ze ten dzwoniący cham pije do seksafery. Sugerowanie iz uczennice szkoly robia kariere jak Aneta K jest po prostu obrzydliwe. Nie zycze Ci takiego traktowania, przez tego troglodyte, ani nikomu innego. A ksiądz prowadzący audycje, mowiac delikatnie, nie jest najmadrzejszy. Nie zrozumial o co chodzilo nowemu bohaterowi "Gazety". Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: NEWS DNIA! 06.01.09, 16:58 akurach1981 napisał: > Ten dugi fragment o Samoobronie jest obrzydliwy, bo wiadomo do czego > ten Pan pije!! > > Bez obrazy, ale jaki sens propomowanie na "Gazecie" tego prymitywa?? > Panowie redaktorzy, w ten sposob, Wy również sie do niego > przylaczacie. Bleeee. > Tym prymitywem jest uczelnia rydzyka, bo nie wiem czy zauwazyles, ale ksiadz redaktor potwierdzil, ze faktycznie panienki beda mialy praktyke w Samoobronie...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: NEWS DNIA! 06.01.09, 17:47 p .Ryszard nie jest prymitywem,to inteligentny facet,bo pisuje częśto na forum i jest OK.,ale prymitywi w Radiu Ma-ryja,kapną sie tylko wtedy,kiedy komus wyrwie słowo,"zajebiscie." Odpowiedz Link Zgłoś
akurach1981 Re: NEWS DNIA! 29.01.09, 11:00 Można być inteligentnym facetem/kobieta, a jednoczesnie nie miec zadnych zachamowan moralnych. Tylko po licha robic z takich ludzi bohaterow dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: NEWS DNIA! 06.01.09, 16:25 olo.gda napisał: > Nie słucham Radia Maryja, ale codziennie na wielu antenach zdarzają > się różne śmieszne sytuacje i jakoś do topu wiadomości na gazeta.pl > nie wchodzą. Żenada. Zacznij sluchac radia maryja, to przekanasz sie dlaczego jestes zenujacy...;DDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
olo.gda Re: NEWS DNIA! 06.01.09, 16:30 jest szansa na to, że wiesz o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: NEWS DNIA! 06.01.09, 16:57 olo.gda napisał: > jest szansa na to, że wiesz o co ci chodzi? Jest i wiem, ale ty twierdzac, ze nie sluchasz radia maryja, a mimo wdszystko na ten temat sie wypowiadasz przyznajesz, ze osobiscie nie wiesz o co ci chodzi, albo klamiesz...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
olo.gda Re: NEWS DNIA! 06.01.09, 17:04 hehe, zdejmij klapki z oczu, doszedłeś sherlocku do tego, że trzeba słuchać radia maryja, żeby wypowiedzieć się negatywnie na temat tego artykułu?? nie męczy cię twój geniusz? każdy z nas myśli i nie trzeba jakiegoś wielkiego intelektu czy wysublimowaego poczucia smaku żeby zauważyć, że to dzieło dziennikarskie nieco wykracza poza granice normy - swoją błahością w stosunku do miejsca, w którym się znalazło (a to tajemnica, że radio maryja ma wrogów, którzy próbują mu dokopać?) i stylem jakim zostało napisane. pewnie nie skumałeś, ale co tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: NEWS DNIA! 06.01.09, 17:15 olo.gda napisał: > hehe, zdejmij klapki z oczu, doszedłeś sherlocku do tego, że trzeba słuchać rad > ia maryja, żeby wypowiedzieć się negatywnie na temat tego artykułu?? nie męczy > cię twój geniusz? > > każdy z nas myśli i nie trzeba jakiegoś wielkiego intelektu czy wysublimowaego > poczucia smaku żeby zauważyć, że to dzieło dziennikarskie nieco wykracza poza g > ranice normy - swoją błahością w stosunku do miejsca, w którym się znalazło (a > to tajemnica, że radio maryja ma wrogów, którzy próbują mu dokopać?) i stylem j > akim zostało napisane. pewnie nie skumałeś, ale co tam :) Zeby myslec, trzeba miec do tego podstawy, czyli informacje, wiadomosci, ty nie sluchajac radia maryja nie posiadasz takich podstaw (informacji), wiec nie wiesz o czym piszesz, sam artkul jest jak artykul, ani glupi, ani madry, poprostu pokazuje oblude panujaca w tym kontrowersyjnym radiu, a kontrowersja jest srodkiem dochodow wszystkich gazet na calym swiecie ty myslicielu...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
olo.gda Re: NEWS DNIA! 06.01.09, 18:40 człowieku, ten arytkuł nie jest "ani glupi, ani madry" i nie pokazuje "poprostu" oblude panujaca w tym kontrowersyjnym radiu, tylko kompromituje wyborczą, bo albo jak coś mają na RM to niech piszą o poważnych rzeczach a nie wieszać się na takich bzdurach jak dowcip słuchacza, który "wkręcił" prowadzącego, a ojciec jakiś tam nie "skumał" o co chodzi. Wiesz dlaczego dla mnie radio maryja nie jest kontrowersyjne? bo go nie słucham, nie dotyczy mnie, więc nie stwarzam sobie dodatkowych problemów z nim, tak jak wiele ludzi, którzy również go nie słuchają, ale im przeszkadza. Wiem, że są ludzie, którym jest potrzebne (nasze babcie, matki, itd.) i dlatego je szanuję. a wyborczą czytam, 15 lat, i wkurza mnie jak się kompromituje i kreuje rzeczywistość i zniża się do poziomu brukowców, byle tylko dokopać. jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: NEWS DNIA! 06.01.09, 18:45 olo.gda napisał: > człowieku, ten arytkuł nie jest "ani glupi, ani madry" i nie > pokazuje "poprostu" oblude panujaca w tym kontrowersyjnym radiu, > tylko kompromituje wyborczą, bo albo jak coś mają na RM to niech > piszą o poważnych rzeczach a nie wieszać się na takich bzdurach jak > dowcip słuchacza, który "wkręcił" prowadzącego, a ojciec jakiś tam > nie "skumał" o co chodzi. > > Wiesz dlaczego dla mnie radio maryja nie jest kontrowersyjne? bo go > nie słucham, nie dotyczy mnie, więc nie stwarzam sobie dodatkowych > problemów z nim, tak jak wiele ludzi, którzy również go nie > słuchają, ale im przeszkadza. Wiem, że są ludzie, którym jest > potrzebne (nasze babcie, matki, itd.) i dlatego je szanuję. > > a wyborczą czytam, 15 lat, i wkurza mnie jak się kompromituje i > kreuje rzeczywistość i zniża się do poziomu brukowców, byle tylko > dokopać. > > jeszcze? Powtarzam, jezeli nie sluchasz to nie wiesz o czym piszesz, poza tym jestes czlowiekiem wolnym i bez wzgledu czy zdajesz sobie z tego sprawe czy nie, nie masz obowiazku czytania GW tak samo jak nie masz obowiazku sluchania radia maryja, jezeli artykul ci sie nie podoba to twoja sprawa, ale nie tlumacz wszystkim, ze ten artykul jest glupi, bo to swiadczy o tym, ze nie artykul, lecz ty jestes glupi, rozumiesz...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Re: NEWS DNIA! 06.01.09, 17:33 olo.gda napisał: > Nie słucham Radia Maryja, ale codziennie na wielu antenach zdarzają > się różne śmieszne sytuacje i jakoś do topu wiadomości na gazeta.pl > nie wchodzą. Żenada. Ja ci odpowiem: bo ta gazeta ma rownie "wysoki" poziom jak tamto radio. I jeszcze jedna uwaga - czemu taki gowniany artykul o niczym mozna komentowac a tego nie: Co najmniej 40 osób zginęło w ataku Izraela na administrowaną przez ONZ szkołę w Strefie Gazy - poinformowały źródła medyczne. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,6127397,Co_najmniej_40_zabitych_w_izraelskim_ataku_na_szkole.html ? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: A temu H..wi ciagle jedno na mysli: jak dokop 06.01.09, 19:31 poszeklu napisał: > Moze od tego podsluchiwania Radia Maryja Jacek Hołub kiedys > zmadrzeje, choc dzis przedstawia sie jako ktos z duzymi > zaburzeniami. ********************************** Jeżeli Jacek Hołub ma jakieś problemy, to właśnie na skutek podsłuchiwania Radia Maryja. Sam kiedyś próbowałem słuchać i czułem się jak w domu wariatów. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo ---- a ty po.....u zglupiales przy Rydzyjku --- 07.01.09, 01:14 poszeklu napisał: > Moze od tego podsluchiwania Radia Maryja Jacek Hołub kiedys > zmadrzeje... no cos ty, sam po sobie nie widzisz ze jest akurat odwrotnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Dowcipniś na antenie Radia Maryja 06.01.09, 17:44 Stąd wniosek,że trzeba z opóżniaczem wpuszczać rozmówcow na antene,tak jak to robi 3-ka czy 1-ka za czasów Czabanskiego.RM połapie sie teraz i p.Rysio juz nie zalapie sie na swój żarcik.? Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl AAAAAaaaaa!!! Debata o poziomie polskich mediów?! 06.01.09, 13:30 "...pod ukryciem nocy" Noż qxva, jaka debata jest podobno w Polsce?? O jakim poziomie? Jakich mediów?? Co to w ogóle są polskie media, jeśli "dziennikarze" nie umieją po polsku?!? Co to znaczy, do cholery, "pod ukryciem nocy"? Nowe jakieś idiomy? Po polsku mówi się "pod osłoną nocy". Odpowiedz Link Zgłoś
joachim Re: AAAAAaaaaa!!! Debata o poziomie polskich medi 06.01.09, 13:37 ...oraz: "nie skumał". Co to jest? Artykuł prasowy czy dialog między gimnazjalistami? Odpowiedz Link Zgłoś
bnch Re: AAAAAaaaaa!!! Debata o poziomie polskich medi 06.01.09, 13:53 Właśnie! Specjalnie ortodoksyjny nie jestem, ale to, że osoba pisząca użyła słowa "skumać", jest dla mnie szokiem. Wydaje mi się, że te newsy z Gazety.pl nie przechodzą przez korektę. Jeśli mam rację, to powinni zatrudnić korektora, by takich kwiatków nie było. Jesli z kolei się myli, to powinni zwolnić obecnego korektora. Chyba nie trudno to skumać;). Odpowiedz Link Zgłoś
part_of_the_game Skumał, wkręcił, no po prostu masakra! 06.01.09, 13:53 Chyba autor tego artykułu wkręca redakcję Wyborczej tak samo jak tamten typ Radio Maryja :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok oj anuszka, nie kumasz czaczy!!! 06.01.09, 13:57 czepiasz sie drobonostek. A nie słyszałaś przypadkiem o litentia poetica? I gdzie jest powiedzianie, że nie można powiedzieć "pod ukryciem nocy"? Miodek nie pozwala czy może Bralczyk???? Ja powiem "pod słoniem mocy" PS. "qxva" to taki prymitywizm, podobnie jak np. kuźva lub inne tego typu woalki językowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ferrment Re: oj anuszka, nie kumasz czaczy!!! 06.01.09, 14:14 "licencia poetica", to nie na tym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: oj anuszka, nie kumasz czaczy!!! 06.01.09, 14:47 Kochani, licentia poetica. Woalki językowe wymusza silnik forum, który i tak wykropkowuje wulgaryzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Język 'moherów' z GWna... 06.01.09, 16:42 anuszka_ha3.agh.edu.pl napisała: > "...pod ukryciem nocy" I jeszcze: "nie skumał"... :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcinek47 Dowcipniś na antenie Radia Maryja 06.01.09, 13:37 No po prostu jaja nie do wytrzymania, łzy stanęły mi w oczach. Artykuł do nagrody GrandPress - natychmiast, bo może dostanie Rymanowski. Odpowiedz Link Zgłoś
olo.gda Dowcipniś na antenie Radia Maryja 06.01.09, 15:02 "wkręcił", "nie skumał", brakuje tylko informacji, że trudno dokładnie "ograrnąć" o co najsprytniejszemu ze sprytnych panu Tadeuszowi tak do końca chodziło, bo sam trochę dukał bez ładu i składu mówiąc o tych książkach o nazistach. Grand Press bez dwóch zdań! Odpowiedz Link Zgłoś
lokke dowcipniś kurde... 06.01.09, 13:39 ... znaczy też jestem zdemoralizowany, bo zdarza mi się czytywać książki o nazistach. Odpowiedz Link Zgłoś
tocqueville Dowcipniś na antenie Radia Maryja 06.01.09, 13:39 Czy GW naprawdę upadła tak nisko. Równa do "Faktu"? I to w dziale "publicystyka"? Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Re: Dowcipniś na antenie Radia Maryja 06.01.09, 14:58 fakt to już powoli przegania Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Dowcipniś na antenie Radia Maryja 06.01.09, 17:49 Widzę,że moherowe berety atakują,czy tylko za własne,czy za Rydzykowe pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
vonneumann "nie skumal" - jaka to polszczyzna? 06.01.09, 13:40 Czy mozna prosic, aby artykuly w gazecie byly pisane w jezyku polskim? Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio-szpikulec Re: Moze dziennikasz lepiej zna jidisz ;) 06.01.09, 14:48 Ty jestes Polakiem??? Moze i tak, ale kompletnym balwanem: "dziennikasz"? Naucz sie wreszcie chocby poprawnego jezyka polskiego Ty zasr....y absolwencie rownie zasr...ch zasadniczych szkolek zawodowych dla przerosnietych, ktore porodukuja watahy wymozdzonych kretynow... Odpowiedz Link Zgłoś
prochmarny Re: Moze dziennikasz lepiej zna jidisz ;) 06.01.09, 15:27 ty to nawet polskiego dobrze nie znasz, hymnu polskiego też pewnie nie, tak jak twój mocodawca, który ma monopol na patriotyzm Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: "nie skumal" - jaka to polszczyzna? 06.01.09, 17:50 Jesteś za stary dziadku,aby słowo "kumać" rozumiec.Jest to gwara młodziezowa. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: "nie skumal" - jaka to polszczyzna? 06.01.09, 17:53 A wujciowi-szpikulec proponuje pójśc natychmiast do spowiedzi,bo to grzechem jest obrażać człowieka takimi inwektywami.Brrr! wstyd mi wnuczka. Odpowiedz Link Zgłoś
leniuch102 dziennikarz sprawny inaczej (językowo) 06.01.09, 13:42 "Problem w tym, że ojciec Jacek nie skumał, iż Ryszard z Opola mówił właśnie o Radiu Maryja. " Dziwne zdanie Jacka Hołuba. Czy rzeczywiście uważa za "problem" zimną krew ojca Jacka? Chyba raczej mu się tak napisało. Być może chciał napisać "nieporozumienie/dowcip polega na tym, że", tylko pióro ma niezbyt giętkie. W dodatku używa kolokwialnej formy "nie skumał" zupełnie niewłaściwej dla tego typu wypowiedzi. Gdzie był redaktor? Odpowiedz Link Zgłoś
ax4 Re: Dowcipniś na antenie Radia Maryja 06.01.09, 13:50 mialo byc 100 szyderczych wpisow i pochwaly jaka to GW jest dowcipna.. a tu :) redaktorzyny z GW zrobily z siebie idiotow, po raz kolejny... a moze by tak etaciki w fakcie ? tam napewno bedzie aplauz... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Zapraszam do tego linku: 06.01.09, 13:52 pl.youtube.com/watch?v=cW3kRUUxDD4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: nieladnie smiac sie z uposledzonego chlopaka 06.01.09, 15:01 Występujący w filmiku chłopak wcale nie jest upośledzony. On umiejętnie naśladuje słuchaczkę wspomnianego radia. Odpowiedz Link Zgłoś
huttner Re: Zapraszam do tego linku: 06.01.09, 14:19 zigzaur napisał: > pl.youtube.com/watch?v=cW3kRUUxDD4&feature=related To Ty może ? pl.youtube.com/watch?v=pLjYxUt8mmk Odpowiedz Link Zgłoś
janostrzyca Ot i cała tajemica 06.01.09, 13:53 Awanturki o poprawność językową tekstu są nieco chybione.Tekścik jest żywcem przekopiowany z prywatnego humorystycznego blogu. Autor pisze raczej do młodych to i forma jest bardzo "młodzieżowa". Odpowiedz Link Zgłoś
r.siwy No to jeszcze gorzej bo to plagiat 06.01.09, 14:04 wybór między głupkiem a złodziejem Odpowiedz Link Zgłoś
safed Re: Ot i cała tajemica 06.01.09, 14:37 Niby, że młodzi tak się interesują Radiem Maryja, że aż czytają o nim blogi??? Daj Pan spokój, Radio Maryja interesuje jedynie emerytów, michnikoidów i red. Hołuba, który zrobił sobie z niego źródło utrzymania choć umysł ma nielekki. Normalni ludzie są poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
tocqueville Re: Ot i cała tajemica 06.01.09, 14:45 Pełna zgoda. Normalny człowiek, jak nie lubi RM, to go po prostu nie słucha. Ja nie lubię i nie słucham. Natomiast nawiedzeni ludzie, jak autor, siedzą godzinami przed odbiornikiem, spisują każde słowa z RM w nadziei że będzie w nich coś niezgodnego z jego wyobrażeniem świata i będą mógł ogłosić jaki to o. Rydzyk jest zły. Jak widać tematów jednak brakuje, dlatego robi się akcję z takich bzdur jak w tym artykule. Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski walka z cenzurą 06.01.09, 15:28 tocqueville napisał: > Pełna zgoda. Normalny człowiek, jak nie lubi RM, to go po prostu nie słucha. Ja > nie lubię i nie słucham. > Natomiast nawiedzeni ludzie, jak autor, siedzą godzinami przed odbiornikiem, > spisują każde słowa z RM w nadziei że będzie w nich coś niezgodnego z jego > wyobrażeniem świata i będą mógł ogłosić jaki to o. Rydzyk jest zły. Jak widać > tematów jednak brakuje, dlatego robi się akcję z takich bzdur jak w tym artykul > e. W RM jest dużo wypowiedzi wręcz obrzydliwych. Jest też dużo kłamstwa i przemilczania faktów niewygodnych. Ktoś, kto umie się przez tę cenzurę przebić zasługuje na wzmiankę. Odpowiedz Link Zgłoś
tocqueville Re: walka z cenzurą 06.01.09, 16:27 Podaj te "wręcz obrzydliwe" wypowiedzi... Przemilczanie faktów niewygodnych jest we wszystkich mediach, z GW na czele. Po prostu RM przemilcza fakty A, a nagłaśnia B, a GW przemilcza fakty B, a nagłaśnia A. Przez co się uzupełniają. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Zasługuje "na wzmiankę"... 06.01.09, 19:37 Kiedyś słyszałem takiego "zasługującego na wzmiankę" któremu udało się przedrzeć na antenę przez te "zasieki" z grubym słowem. Czy to nie był czasem Pan, Panie Maszkowski? No i od kiedy to się Panu tak porobiło w tej głowie? __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Ot i cała tajemica 06.01.09, 17:57 Dobrze,że ktoś z GW słucha etatowo RM,bo dzieki temu dowiadujemy sie,jakie kwiatki na tej łączce wyrastaja.Na ogół nikt normalny nie słucha,to i nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
yaroslaff Re: Ot i cała tajemica 06.01.09, 14:55 Jestem młody i powiem tyle: gdybyś miał członków rodziny w tej sekcie albo w jakiejkolwiek innej - też byś się interesował. Odpowiedz Link Zgłoś
michalle Dowcipniś na antenie Radia Maryja 06.01.09, 13:54 Proszę używać właściwie języka polskiego: „onegdaj” oznacza „ przedwczoraj” !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <---------------------=== 06.01.09, 14:08 Powinno być " nie skleił" zamiast "nie skumał"... CHyba że chciałeś być "terndy" zamiast "jazzy" albo chociaż "czoko"... :P Odpowiedz Link Zgłoś
huttner Dowcipniś na antenie Radia Maryja 06.01.09, 14:10 Ryszard z Opola jest głupszy, niż ustawa przewiduje. Człowiek ten, gdy się dodzwoni, mówi nie tylko nie na temat, lecz od rzeczy. A red. Hołub, nie wiedzieć czemu, zachwyca się takim miernotą, zresztą nie po raz pierwszy. W Radiu TOK FM z anteny też zostałby zdjęty. Sam artykuł rzeczywiście majstersztykiem nie jest. No, ale z czegoś red. Hołub musi się utrzymać. Radio Maryja jest paradoksalnie głównym źródłem utrzymania red. Jacka Hołuba. Odpowiedz Link Zgłoś
bak_on Re: Dowcipniś na antenie Radia Maryja 06.01.09, 14:23 Pare razy posluchalem sobie rozmowy niedokonczone w wykonaniu mediow rydzykowych. Wypowiedz Ryszarda z Opola jak najbardziej wpasowuje sie w konwencje telefonow jakie w trakcie audycji sa puszczane na antene. Czyli wlasnie "nie tylko nie na temat, lecz od rzeczy". Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Dowcipniś na antenie Radia Maryja 06.01.09, 18:06 Dla mnie p.Ryszard jest BOMBA!Załatwia OO RYdzyka doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
uzman "kumać", "onegdaj" zamiast "ongiś" 06.01.09, 14:18 Ale żenada. Do szkoły pismaku! Odpowiedz Link Zgłoś
xdt Dowcipniś na antenie Radia Maryja 06.01.09, 14:20 Panie Hołub a co to k.. znaczy: "polska kobieta z warszawy" ,a pan to nie jest polak? To jakieś niespotykane ,że w Polsce to Polacy dzwonią do radia? Czynisz pan "zwałę" takimi tekstami panie Hołub. Odpowiedz Link Zgłoś
w111mil niezbyt inteligentny licealista z klasy informatyc 06.01.09, 14:24 zno-geograficznej napisał ów tekst dla jeszcze głupszych kolegów Odpowiedz Link Zgłoś
prochmarny a teks z maybachem ktos pamięta? 06.01.09, 14:27 to byl dopiero majstersztyk.to mlodszy ktos pyscił rydzyka w maliny. jesli ktos to ma to prosze o linka albo cynk. Odpowiedz Link Zgłoś
huttner Ten gość z Opola miał chyba "piątkę" z gramatyki. 06.01.09, 14:28 Bełkocze gorzej na trzeźwo, niż Aleksander po chorobie filipińskiej. Na miejscu sekretarza redakcji, takie teksty wyrzucałbym do kosza. Odpowiedz Link Zgłoś
tocqueville Re: Dowcipniś na antenie Radia Maryja 06.01.09, 14:37 Okazuje się, że wystarczy napisać cokolwiek przeciw RM, aby mieć zagwarantowane miejsce w GW. Nieważny styl, poziom, dyskursywność, refleksyjność. Wystarczy nie lubić o. Rydzyka. Tak odbywa się selekcja dziennikarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Podeprzyj przykładem! 06.01.09, 16:24 tocqueville napisał: > Okazuje się, że wystarczy napisać cokolwiek przeciw RM, aby mieć > zagwarantowane miejsce w GW. Nieważny styl, poziom, dyskursywność, > refleksyjność. Pan Ryszard z Opola ma styl, co widać po tym przykładzie. Podaj więc przykład człowieka, który "tylko" nie lubi RM i trafił do Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
tocqueville Re: Podeprzyj przykładem! 06.01.09, 16:29 Jakie szanse miałby pan Hołub trafić na pierwsze strony GW gdyby nie fakt, że walczy z RM? Co jest takiego wspaniałego w jego dziennikarstwie? Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Podeprzyj przykładem! 06.01.09, 18:10 tocqueville napisał: > Jakie szanse miałby pan Hołub trafić na pierwsze strony GW gdyby nie fakt, że > walczy z RM? Co jest takiego wspaniałego w jego dziennikarstwie? >Uczył sie pewnie w Wyższej Szkole Medialnej OO Rydzyka! Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Słuchalność Radia Maryja na poziomie 1,9% 06.01.09, 14:44 To jest niszowe radio dla pewnej małej grupy ludzi. www.wirtualnemedia.pl/article/2557735_Zyskuje_RMF_FM_i_Trojka_w_dol_Zet_i_Jedynka.htm Odpowiedz Link Zgłoś
leniuch102 Re: Słuchalność Radia Maryja na poziomie 1,9% 06.01.09, 18:42 marcowsky napisał: > To jest niszowe radio dla pewnej małej grupy ludzi. owszem. ale wciąż dwa razy większe, niż polskie radio program 2 Odpowiedz Link Zgłoś
pani_basia Dowcipniś na antenie Radia Maryja i gdzie indziej 06.01.09, 14:49 No, nie ma rady. Do Szkła Kontaktowego dzwoni regularnie jakaś kobiecina, która fatalnie duka z kartki inwektywy pod adresem Kaczyńskich, a potem deklaruje się jako entuzjastka PO; na koniec mówi już bez dukania entuzjastyczne pozdrowienia dla Szkła. Ewidentnie ktoś chce ośmieszyć zwolenników partii Tuska. I co robić? Odpowiedz Link Zgłoś
jezoslaw Wyborczaki plują na RM 06.01.09, 14:52 a sami nie są lepsi. żenada... Dlaczego nigdy nie szczekacie na morderców kobiet i dzieci z Izraela? Żydowskie zbrodnie jakoś zawsze są tu tematem tabu PS: nie myślałem nigdy że na tym forum będę bronił tego medium Odpowiedz Link Zgłoś
prochmarny Re: Wyborczaki plują na RM 06.01.09, 15:07 po prostu czytasz wybiorczo. tu sa opinie wszystkich opcji w RM tego nie uswiadczysz , dowodem na to jest to ze nikt ci tu nie broni ujadać, popatrz na bluzgi i poziom twoich ziomali, nie wstyd ci ze nalezysz do rynsztoka? Odpowiedz Link Zgłoś
jezoslaw Re: Wyborczaki plują na RM 06.01.09, 15:25 > broni ujadać, popatrz na bluzgi i poziom twoich ziomali, nie wstyd ci > ze nalezysz do rynsztoka? nie wstyd ci że jesteś hipokrytą? wskaż te "inwektywy" w moim poście bardzo proszę - bo inaczej uznam że jesteś zwykłym kundelkiem obszczekiwaczem w dodatku ogłupionym propaganda GW Odpowiedz Link Zgłoś
vercingetoryx Dowcipniś na antenie Radia Maryja 06.01.09, 14:58 Takie to kuriozum, że trzeba specjalnych formuł, aby się zalogować, ale potem wystarczy spryt, by zapodać dowolną treść. Naiwni potakiwacze to odrębna grupa - nie muszą myśleć i znają tylko formułę logującą. Inną grupą są politycy, których żadne powazne media ani słuchać, ani oglądać nie chcą. Sursum Corda ! Odpowiedz Link Zgłoś
prochmarny Re: Dowcipniś na antenie Radia Maryja 06.01.09, 15:10 powiedzyial co wiedzial, naplul a sam zrobil to samo, niby łudzisz sie zes inteligent , a kiep z ciebie jakich malo Odpowiedz Link Zgłoś
jezoslaw Re: Dowcipniś na antenie Radia Maryja 06.01.09, 15:27 prochmarny napisał: > powiedzyial co wiedzial, naplul a sam zrobil to samo, > niby łudzisz sie zes inteligent , a kiep z ciebie jakich malo obrońca GW sie znalazł - może dostaniesz za to medal im. Maleszki Odpowiedz Link Zgłoś