1zorro 15.01.09, 12:54 A w Polsce gdzie sa takie sklepy? Tez by sie przydaly. Tyyh, co sie "oblowili" na "prywatyzacji" tez by sie kilku w tym kraju nad Wisla znalazlo.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ne_predstavlaet Bentley? - Niet, nie nada 15.01.09, 16:13 Właśnie przeczytałem ten artykuł z Komsomołki i zrobiło mi się smutno. Ceniłem p. Radziwinowicza, ale się zawiodłem. Przecież ten Pański artykuł to najzwyklejsze streszczenie artykułu w Komsomolskoj Prawdzie! Streszczenie i to z pewnymi przekłamaniami (błędnie zacytowana wypowiedź sprzedawczyni która się cieszy że ma wysokie ceny bo zdrajcy ojczyzny u niej kupują). Czy do tego żeby przepisywać artykuły z rosyjskich gazet trzeba być korespondentem w Moskwie????? To może zrobić praktykant siedzący za komputerem w warszawskiej redakcji Gazety! Zauważyłem, że to niestety nie pierwszy przypadek, gdy artykuły p. Radziwinowicza polegają na przerabianiu informacji z gazet rosyjskich. Nie twierdzę, że co do zasady to źle, ale to nie jest zadanie dla KORESPONDENTA! Rusz się panie redaktorze z hotelu, wyjedź poza Moskwę, porozmawiaj z ludźmi! I potem pisz korespondecje, bo to co pan w tej chwili robi jest NIEPROFESJONALNE!!! Odpowiedz Link Zgłoś