sara.ivona 21.01.09, 09:13 Pitera nie moze byc ministrem sprawiedliwości ponieważ nie jest prawnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bbb-b do wczoraj miałem 100 % 21.01.09, 09:22 zaufanie do premiera TUSKA. czujemy sie rozczarowani jego przyjeciem rezygnacji MIN CWIAKALSKIEGO. czy w POLSCE skazani jestesmy na NIEUKÓW, BEZMÓZGOWCÓW CHAMÓW ZLODZIEJI,OSZUSTOW DARMOZJADÓW NIEROBOW JEDNYM SŁOWEM SMIERDZACEGO GÓWNA KACZEGO.WSTRET BIEZE JAK CZŁOWIEK PATRZY NA MORDY KTORE WYKAZUJA CECHY WYŻEJ OPISANE. PANIE TUSK SIEGNIJ PAN PO ROZUM DO GLOWY LUB WEZ PRZYKLADY Z INNYCH KRAJOW TAM LICZY SIE ODWAGA W PODEJMOWANIU DECYZJI. JAK MOZNA BYLO SIE POODDAC KACZEMU SMRODOWI KTORY JEST GORSZY OD SZAMBA . Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: do wczoraj miałem 100 % 21.01.09, 09:36 >PANIE TUSK SIEGNIJ PAN PO ROZUM DO GLOWY<Sięgnąć to można ale PO co jak tam i tak nic nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: do wczoraj miałem 100 % 21.01.09, 09:49 Masz na myśli głowę państwa? Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Bo ja stawiam na Palikota albo Niesiołowskiego... 21.01.09, 10:02 nadają się na jakiegoś ministra... Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 Zamiast MS Powołać ministerstwo kręcenia lodów !!! 21.01.09, 10:08 Zamiast ministerstwa sprawiedliwości powołajcie ministerstwo kręcenia lodów i badania opinii publicznej. Jako kandydatów na ministrów proponuję panią Sawicką i pana Palikota z PO. "Lepiej nie będzie, ale będzie weselej" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Powołac min.: Miłości i niespełnionych obietnic :) 21.01.09, 10:21 Ministrem niech zostanie premier :) Wszyscy będą się miłować pomimo ogarniającego nas kryzysu, którego dzięki rządowi nie zauważymy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Bo ja stawiam na Palikota albo Niesiołowskieg 21.01.09, 10:29 Palikot jak najbardziej ale Niesioł to stary prawak i antykomuch więc ma nie po kolei w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
wlserwis Re: Bo ja stawiam na Palikota albo Niesiołowskieg 21.01.09, 10:58 Dla Niesiołowskiego byłaby to degradacja, przecież jest marszałkiem. Co innego poseł Palikot - świetny wybór! Odpowiedz Link Zgłoś
javall Re: Bo ja stawiam na Palikota albo Niesiołowskieg 21.01.09, 12:27 Glownie Palikot - minister ulicznego kabaretu. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: do wczoraj miałem 100 % 21.01.09, 11:30 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Masz na myśli głowę państwa?<Absolutnie nie,mam na myśli Tuska i jego POpleczników Odpowiedz Link Zgłoś
chrabia_mentne_ciasto Re: do wczoraj miałem 100 % 21.01.09, 12:38 ambl napisała: > >PANIE TUSK SIEGNIJ PAN PO ROZUM DO GLOWY<Sięgnąć to można ale PO co ja > k tam i > tak nic nie ma? Ale nawet to tzw nic jest lepsze od kaczego guana, które wypełnia w 100% łby pisuarów. Premier jest wobec PiSSzamba zbyt spolegliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: do wczoraj miałem 100 % 21.01.09, 09:55 y! musisz o tym porozmawiać z lekarzem. koniecznie. pilnie. natychmiast. to może być bardzo poważny problem. Odpowiedz Link Zgłoś
wlserwis Re: do wczoraj miałem 100 % 21.01.09, 10:40 bbb-b napisała: > zaufanie do premiera TUSKA. czujemy sie rozczarowani jego przyjeciem > rezygnacji MIN CWIAKALSKIEGO. czy w POLSCE skazani jestesmy na NIEUKÓW, > BEZMÓZGOWCÓW CHAMÓW ZLODZIEJI,OSZUSTOW DARMOZJADÓW NIEROBOW JEDNYM SŁOWEM > SMIERDZACEGO GÓWNA KACZEGO.WSTRET BIEZE JAK CZŁOWIEK PATRZY NA MORDY KTORE > WYKAZUJA CECHY WYŻEJ OPISANE. PANIE TUSK SIEGNIJ PAN PO ROZUM DO GLOWY LUB > WEZ PRZYKLADY Z INNYCH KRAJOW TAM LICZY SIE ODWAGA W PODEJMOWANIU DECYZJI. JAK > MOZNA BYLO SIE POODDAC KACZEMU SMRODOWI KTORY JEST GORSZY OD SZAMBA . Tyś jeszcze prawdziwgo smrodu nie powącał :D Hahahahaha :D Odpowiedz Link Zgłoś
javall Re: do wczoraj miałem 100 % 21.01.09, 12:25 Mordo ty moja, zaczyna nam si cos psuc? Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Nowak: Nowym ministrem nie będzie Zoll, Safjan,... 21.01.09, 09:33 >Zoll, Safjan, Pitera czy Grabarczyk? Kto będzie nowym ministrem sprawiedliwości? To są dobre nazwiska i świetni potencjalni ministrowie<Szczególnie te trzecie nazwisko,najświetniejsze ze świetnych.Do tej ekipy pasują tylko 2 nazwiska:Kurczuk,Kapusta ew.Kaczmarek Odpowiedz Link Zgłoś
lanyp Kto będzie ministrem? 21.01.09, 09:37 zapytaj posłów PO na: www.nasz-parlament.pl/biura_poselskie Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_romanek [...] 21.01.09, 09:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: tylko nie zoll 21.01.09, 09:53 tez mnie zmroziło jak przeczytałem wczoraj to nazwisko. przecież to dramat i tragifarsa równocześnie. W celach przez tydzień piliby jego zdrowie. Ćwiąk!!!! wracaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Nowak: Nowym ministrem nie będzie Zoll, Safja 21.01.09, 09:50 Proponuję Lecha Kaczyńskiego. Więźniom wtedy uda się pouciekać. Odpowiedz Link Zgłoś
janoszonline Roman giertych 21.01.09, 09:51 Romek mógłby zostać Ministrem Sprawiedliwości:) ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: No, ten przynajmniej ma kwalifikacje ;) 21.01.09, 10:48 Odpada. Jest adwokatem. Już prędzej Janusz Kaczmarek :P Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: No, ten przynajmniej ma kwalifikacje ;) 21.01.09, 10:50 A tam Kaczmarek. Już wczoraj Jarosław Kaczyński snuł hipotezy że ten pierwszy samobój w 2007 r. to wina Kaczmarka właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wlserwis Re: No, ten przynajmniej ma kwalifikacje ;) 21.01.09, 10:51 Eeee, Ćwiąkalski też był adwokatem. Bronił nawet Stokłosy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chrabia_mentne_ciasto Re: No, ten przynajmniej ma kwalifikacje ;) 21.01.09, 12:47 wlserwis napisała: > Eeee, Ćwiąkalski też był adwokatem. Bronił nawet Stokłosy... ;) A co ci zawinił Stokłosa - każdy orze jak może!!! Mimo machlojek Stokłosa zapewnił w pilskim pracę setkom jeżeli nie tysiącom ludzi i nadal ją zapewnia, pokaż mi przynajmniej jednego PiSuara który pod tym względem mógłby z nim konkurować, bo pod względem przekrętów to każdy PiSuar Stokłosę potencjalnie wyprzedza o kilka długości(patrz członkowie byłego PC). Odpowiedz Link Zgłoś
javall Re: No, ten przynajmniej ma kwalifikacje ;) 21.01.09, 12:29 No, nie musialby juz czekac na korytarzach Mariota. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: No, ten przynajmniej ma kwalifikacje ;) 21.01.09, 12:44 A co on tam robił? Bo Engelking stwierdził że nigdy nie mówił o Kaczmarku jako o przeciekowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Nowak: Nowym ministrem nie będzie Zoll, Safjan,... 21.01.09, 09:53 aż zdjęcia Nowaka z tak błahej okazji dajecie? Odpowiedz Link Zgłoś
javall Re: Nowak: Nowym ministrem nie będzie Zoll, Safja 21.01.09, 12:31 Madry moze nie jest, ale przystojny. Odpowiedz Link Zgłoś
chrabia_mentne_ciasto Re: Nowak: Nowym ministrem nie będzie Zoll, Safja 21.01.09, 12:48 jakeww napisał: > > aż zdjęcia Nowaka z tak błahej okazji dajecie? Lepiej oglądać Nowaka niż zdjęcia bandytów z PiSuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Tylko nie Zoll! Tylko nie on! 21.01.09, 10:09 Niech to będzie ktoś, kto wie jak postępować z bandytami. Taki Ziobro Light. Odpowiedz Link Zgłoś
chrabia_mentne_ciasto Re: Tylko nie Zoll! Tylko nie on! 21.01.09, 12:51 wielki_czarownik napisał: > Niech to będzie ktoś, kto wie jak postępować z bandytami. Taki Ziobro Light. Ziobro 00 wie jak postępować z bandytami???? Chyba masz rację, większość z jego podkomendnych, no i przełożonych to w końcu albo bandyci, albo potencjalni bandyci. Odpowiedz Link Zgłoś
max.headroom Oj, Ziobro napewno wie jak z bandziorami postępowa 22.01.09, 12:08 A jak? Ano surowo, Panie, surowo. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelam Profesor Bartoszewski najlepszym kandydatem 21.01.09, 10:18 To oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
wlserwis Jak to? Z samą maturą? 21.01.09, 10:42 Przecież tu są choć studia prawnicze potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
chrabia_mentne_ciasto Re: Jak to? Z samą maturą? 21.01.09, 12:55 wlserwis napisała: > Przecież tu są choć studia prawnicze potrzebne. Nie studia!!! Prawo studiowali tacy niby prawnicy jak 00 czy Edgar Peron (z bólami i w przypadku Perona kilkanaście lat), ale ministrem sprawiedliwości powinien być prawnik z dorobkiem naukowym lub chociażby praktycznym, dzięki Bogu takich wogóle nie ma w PiSuarze. Odpowiedz Link Zgłoś
andrew9 Nowak: Nowym ministrem nie będzie Zoll, Safjan,... 21.01.09, 10:31 Pan Z. Ćwiąkalski był b.dobrym ministrem sprawiedliwości a podał się do dymisji ponieważ dureń chciał go obarczyć winą za śmierć bandyty.Prosze o podanie jednego nazwiska dobrego prawnika który podejmie się podjąć podobne wyzwanie gdzie jego kariera będzie uzależniona od chęci bycia lub nie bycia bandyty na tym świecie.Odszukanie możliwej ingerencji osób trzecich pomagających w odejściu z tego świata to problem służb więziennych,policji i prokuratury a nie bezpośrednio min.sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Nowak: Nowym ministrem nie będzie Zoll, Safja 21.01.09, 10:53 Nie podał się do dymisji, ale z powodów "wizerunkowych" został z rządu wykopany. Przy okazji na drugi plan zeszły wątpliwości okołobudżetowe. Inna sprawa, że jeden morderca Olewnika już mu się powiesił w kwietniu zeszłego roku. Skoro przedwczoraj udało się kolejnemu to najwyraźniej nie wyciągnięto stosownych wniosków. Odpowiedz Link Zgłoś
tuskomatolek Przypuszczam ze........... 21.01.09, 10:38 czlowiek honoru-Kiszczak. Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia a co POwiecie na Jaskiernię , sprawdzony na 21.01.09, 10:41 stanowisku , rozkwit mafii murowany ,czyż nie o to chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: a co POwiecie na Jaskiernię , sprawdzony na 21.01.09, 10:51 A Engelking? Zrobiłby szkolenia jak pokazywać kropki. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: A jednak najlepsza Pitera! 21.01.09, 11:03 Zupełnie dyskwalifikuje ją przebyta dawniej choroba uprowsko- ligorepublikańska. Odpowiedz Link Zgłoś
goj68 Nowak to PR-owski klamca i zmutowany produkt medio 21.01.09, 10:54 On klamie ja bura suka w kazdej sprawie i zmienia czesciej swoje zdanie niz wlasne gatki i skarpetki Odpowiedz Link Zgłoś
chrabia_mentne_ciasto Re: Nowak to PR-owski klamca i zmutowany produkt 21.01.09, 13:00 goj68 napisała: > On klamie ja bura suka w kazdej sprawie i zmienia czesciej swoje > zdanie niz wlasne gatki i skarpetki Kłamie jednak o wiele mniej niż Jarkacz, Kur(ew)ski czy Jojo Brud.., nie mówiąc o ministrach PiSdęta, bo ty nic nie dorówna. Odpowiedz Link Zgłoś
krajmar Re: Nowak: Nowym ministrem nie będzie Zoll, Safja 21.01.09, 10:58 >Pitera nie moze byc ministrem sprawiedliwości ponieważ nie jest >prawnikiem. może, bo jest z PO i nie lubi pisu. Wszyscy moi koledzy tak mówią, są młodzi, więc mają rację Odpowiedz Link Zgłoś
penelopa.live Nowak Nowym ministrem Safjan,.. 21.01.09, 11:34 a moze Marsjan? jak ja lubie czytac tytuly :) inni wola te naukowe.... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta To może ..Nowak :)))))) 21.01.09, 11:42 Nie głupszy od Ćwiąkalskiego(o to nietrudno) a cham porównywalny do Niesiołowskiego:))) Ma kwalifikacje. Odpowiedz Link Zgłoś
penelopa.live Re: To może ..Nowak :)))))) 21.01.09, 11:48 amanasunta napisała: > Nie głupszy od Ćwiąkalskiego(o to nietrudno) a cham porównywalny do > Niesiołowskiego:))) > Ma kwalifikacje. ale ten z nad Jeziora? oj,te nazwy i nazwiska! moze byc z nimi roznie i rozniscie nawet :) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: To może ..Nowak :)))))) 21.01.09, 12:03 Dokładnie. Jerzy Robert Nowak w całej krasie. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: To może ..Nowak :)))))) 21.01.09, 12:36 amanasunta napisała: > Nie głupszy od Ćwiąkalskiego(o to nietrudno) a cham porównywalny do > Niesiołowskiego:))) > Ma kwalifikacje. Jestem za ! Jaki szef firmy, taka sekretarka/Nowak/ Odpowiedz Link Zgłoś
chrabia_mentne_ciasto Re: To może ..Nowak :)))))) 21.01.09, 13:02 amanasunta napisała: > Nie głupszy od Ćwiąkalskiego(o to nietrudno) a cham porównywalny do > Niesiołowskiego:))) > Ma kwalifikacje. W chamstwie ustępuje Prezesowi Jarkaczowi i jego przydupasom. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta To może ,,bezpartyjny fachowiec'' .... 21.01.09, 11:44 np.Janusz Kaczmarek. Pies na PiS i ma dobre notowania w mafiach i u oligarchów :))))) Jeszcze kasior do PO przyniesie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: To może ,,bezpartyjny fachowiec'' .... 21.01.09, 11:48 sugeruję Leppera, oczyści swoje akta a potem zajmie się resztą. Może Kurskiemui ZERO też się odwdzięczy za całe ich dobro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: To może ,,bezpartyjny fachowiec'' .... 21.01.09, 12:02 Po co nam kolega Lecha Kaczyńskiego z układu gdańskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: To może ,,bezpartyjny fachowiec'' .... 21.01.09, 12:40 amanasunta napisała: > np.Janusz Kaczmarek. > Pies na PiS i ma dobre notowania w mafiach i u oligarchów :))))) > Jeszcze kasior do PO przyniesie :))))) Michnik ! on jest bezpartyjny ! Nadawał by sie idealnie. Umie ścigać "przestępców" -przykład : Rywin Lew. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk kandydatów jest wielu - m.in Palikot, Niesiołowski 21.01.09, 12:08 ...Nowak, Ćwiąkalski, Chlebowski - hahaha, Schetyna - hihihihi i tłumy im podobnych z PObamów Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: kandydatów jest wielu - m.in Palikot, Niesioł 21.01.09, 12:13 PO ma tę zaletę że nie powierzy ministerstwa byle idiocie w typie Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: kandydatów jest wielu - m.in Palikot, Niesioł 21.01.09, 12:29 to nie idiota, to wierny sługa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Janusz Kaczmarek ! 21.01.09, 12:42 Profesjonalista i powinien być do przyjęcia także przez prezydenta (pożal się boże) Kaczyńskiego jako długoletni znajomy. Odpowiedz Link Zgłoś
max.headroom A może i nie byłby najgorszy. 22.01.09, 12:14 W sprawie Olewnika wykazał się przytomnością. Poza tym PO lubi odpady z PiS. Cieniem kładą się przecieki do Leppera, ale tak naprawdę gó... mu udowodniono. Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski Re: Nowak: Nowym ministrem nie będzie Zoll, Safja 21.01.09, 14:03 sara.ivona napisała: > Pitera nie moze byc ministrem sprawiedliwości ponieważ nie jest > prawnikiem. I nie może być prawnikiem - z powodów biologicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb W czasach gdy transwestytyzm... 24.01.09, 19:54 lub biseksualizm zaczyna być nieomal obowiązkowy a przynajmniej dobrze widziany i "poprawny politycznie" taki kategoryczny w tym twierdzeniu bym nie był... __________ Wbrew pozorom, praw sumienia trzeba bronić także dziś. Pod hasłami "tolerancji" w życiu publicznym, w środkach masowego przekazu, szerzy się nieraz wielka, może coraz większa nietolerancja. Odczuwają to boleśnie ludzie wierzący. Zauważa się tendencję do spychania ich na margines życia społecznego. Ośmiesza się i wyszydza wszystko co stanowi dla nich największą świętość. Te formy postępującej dyskryminacji budzą niepokój i muszą dawać wiele do myślenia. [...] Czas próby polskich sumień trwa. [JPII, Skoczów 1995 r.] Odpowiedz Link Zgłoś
palkota Nowak: Nowym ministrem nie będzie Zoll, Safjan,... 21.01.09, 14:42 A ja słyszałem, że podobno nowym ministrem sprawiedliwości ma być prof. Hołda. Ale może ktoś inny? Przecież mamy wspaniałych prawników, którzy nieraz w ważnych sprawach się wypowiadali, mają znane nazwis- ka i są autorytetami w swojej dziedzinie. Poczekajmy. Napewno będzie to trafny, dobry wybór. Niewiadomo tylko czy prezyudentowi, bratu i PiS-akom będzie odpowaiadał. Czy odrazu nie zaczną go poddawać krytyce zanim zacznie działać. Dla nich musiałby to być Ziobro, żeby zaakceptowali razem z Radiem Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
omidas Nowak: Nowym ministrem nie będzie Zoll, Safjan,... 22.01.09, 06:41 Proponowałbym Ziobrę. Ma poparcie o. Rydzyka, więc nic nie groziłoby rządowi, zaczęlyby płynąć pochwały z Radia Maryja, a wyroki wydawane byłyby już zanim oskarżony będzie miał sprawę sądową. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta No nareszcie tukomatoł dodał Rydzyka :))) 22.01.09, 12:16 omidas napisał: > Proponowałbym Ziobrę. Ma poparcie o. Rydzyka, więc nic nie groziłoby > rządowi, zaczęlyby płynąć pochwały z Radia Maryja, a wyroki wydawane > byłyby już zanim oskarżony będzie miał sprawę sądową. Już cała strona głosów a RM i Rydzyka brak ! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman a może sędzia Anna Maria Wesołowska 22.01.09, 14:03 albo mecenas Piotr Rogowski Odpowiedz Link Zgłoś