niesamowita.natka.pietruszki 26.01.09, 23:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guru133 Bezczelne babsko, które samo nie potrafiło 26.01.09, 23:03 uszczknąć ani złotówki z dotacji UE, dziś krytykuje tych, którzy jednak to potrafią. Czyżby była wściekła że jej pupil Rydzyk nie dostał ani złotówki? Odpowiedz Link Zgłoś
krusnik02 Re: Bezczelne babsko, które samo nie potrafiło 27.01.09, 07:43 guru133, jeżeli chcesz już coś napisać to przynajmniej zbadaj temat a nie pisz głupot bo ci ktoś twoje ukochane PO krytykuje - nie masz zielonego pojęcia o mechanizmach wydatkowania funduszy UE, zresztą jak wiecznie z siebie zadowolony pan Chlebowski, który pretenduje w PO na Palikota bis... Odpowiedz Link Zgłoś
hytrus Re: Bezczelne babsko, które samo nie potrafiło 27.01.09, 11:46 OK... ja poprosze krusnik02 wytlumacz mi jak to dziala bo ja nie rozumiem... bardzo chetnie przeczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-76 Re: Bezczelne babsko, które samo nie potrafiło 27.01.09, 09:12 Nienawiść przesłania Wam realia w sprawie wód termalnych . Polska leży na wodach termalnych ! ponad 90 % kraju jest na gorących źródłach . Gdyby to uruchomicz zbędny byłby rosyjski gaz ! Zupełnie nie rozumiecie gry .Dajecie się wciągać w te bzdury medialne jak debile lub małe naiwne dzieci . Gwarantuję Wam , że za kilka lat np. niemieckie firmy dostaną w Polsce prawa na odwierty i na ... wyłączność . Odpowiedz Link Zgłoś
polsz Re: Bezczelne babsko, które samo nie potrafiło 27.01.09, 10:54 skąd masz te dane? Od papy Rydzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Bezczelne babsko, które samo nie potrafiło 27.01.09, 18:08 a placki kartoflane idioto tez bys usmazyl na tych "blogoslawionych" wodach termalnych oczywiscie za wstawiennictwem u NMP gorliwych sluchaczy radya marya!elektrownia atomowa glupawy pisowski bucu tez nie jest ci potrzebna bo zapewne bedzie ci swiecil duch swiety!oczywiscie dalej bys palil "wagiel" bo sprawy klimatu to sprawa boska co jelopie?te wody "geotermalne" tego torunskiego hochsztaplera to tylko wybieg by ta kase chapnac z tej UE ktora tak ten dopasiony knur pogardzal!gdzie bys byl bez tej UE baranie? pielgrzymki nic tu nie pomoga trzeba kasy!! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Gesicka klamala bezczelnie. 27.01.09, 16:29 guru133 napisał: > uszczknąć ani złotówki z dotacji UE, dziś krytykuje tych, którzy jednak to > potrafią. Czyżby była wściekła że jej pupil Rydzyk nie dostał ani złotówki? Odpowiedz Link Zgłoś
pjanu Kłótnia u Lisa: "Kłamczucha Gęsicka", "To skandal" 26.01.09, 23:03 Jak patrzę na Chlebowskiego to mi się źle robi. Przypomina mi towarzysza Kuźniaka z serialu "Dom":) Odpowiedz Link Zgłoś
kraq a jak patrzysz na gościa z miotłą pod nosem to nie 26.01.09, 23:35 robi ci się niedobrze?:) dziwne poczucie estetyki:) Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: a jak patrzysz na gościa z miotłą pod nosem t 26.01.09, 23:49 mnie sie robi niedobrze na widok ich obu ;) a jak jeszcze szetyna pokażą, to paw jak stąd na peron włoszczowy :-D - wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Kłótnia u Lisa: "Kłamczucha Gęsicka", "To ska 27.01.09, 15:38 pjanu napisał: > Jak patrzę na Chlebowskiego to mi się źle robi. To nie patrz! Nie ma konstytucyjnego obowiązku patrzeć na Chlebowskiego (ani na nikogo innego). Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 A odkąd to mówienie prawdy jest chamstwem? 26.01.09, 23:05 Czyżby to były nowe kryteria kultury made in PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
langston to ile rzad wykorzystal skoro zarzucasz klamstwo? 26.01.09, 23:08 to ile rzad wykorzystal skoro zarzucasz klamstwo Gesickiej UBeku? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Zdecydowanie więcej niż (szaro)Gęsicka 26.01.09, 23:35 towarzyszu kaczysto. U niej było to mniej niż zero. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq niejaka gesicka przyznała, że więcej niż za pis 26.01.09, 23:37 było to wtedy jak odszczekiwała swoje pisuarowe oszczerstwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: A odkąd to mówienie prawdy jest chamstwem? 26.01.09, 23:08 guru133 napisał: > Czyżby to były nowe kryteria kultury made in PiS? Tyle że on nie mówi prawdy w tym sęk tylko łże jak pies (albo Niesiołowski swego czasu albo premier Pinokio podczas expose). Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Czy to jest twoje odrębne zdanie, czy też piszesz 26.01.09, 23:53 według instrukcji Jarkacza? Odpowiedz Link Zgłoś
krakuw Monty Pythona chce się dopchać do koryta??? 26.01.09, 23:05 Do Słońca Kaszub Bardzo proszę o dopuszczenie mnie do "koryta". Chce się tak samo obłowić, na chapać sobie kieszenie forsą. Mam wszelakie predyspozycje do "koryta" potrafię kłamać, rozpychać się łokciami, obiecywać matołom drugą Kanadę oraz skreślać inwestycje jak np. Lotnisko Kielce - Obice, itp. Na konferencje prasowe będę przyprowadzał prostytutki, kastety, tasaki, wibratory, itp.. Potrafię dać kopa w du... : lekarzom, pielęgniarkom, nauczycielom i innej grupie społecznej. Monty Pythona Polak Kielczanin PS. Szopki sobie zrobię z kultury Polskiej (Polskich Publicznych Mediów) Zniszczę Polską kulturę, bo jestem POpaprancem i świnią anty polską Odpowiedz Link Zgłoś
jed67 Jak taki zdolny jesteś to się do PiSu zapisz 26.01.09, 23:13 Tam sami tacy jak Ty zdolni są Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Monty Pythona chce się dopchać do koryta??? 26.01.09, 23:40 > Zniszczę Polską kulturę, bo jestem POpaprancem i świnią anty polską o to do pisu się nadajesz. jak jeszcze masz skonczone liceum bez matury, nosisz futro pod nosem i lubisz zabawy z kotami, to w partii pisuarowych meneli czeka cię różowa przyszłość. a może u boku gejowego jarosławy nawet kakaowa:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
arektk Re: Monty Pythona chce się dopchać do koryta??? 26.01.09, 23:44 hmm... zdaje sie ze pis juz rzadził... "Chce się tak samo obłowić, na chapać sobie kieszenie forsą." jak kto? rydzyk? "Mam wszelakie predyspozycje do "koryta" potrafię kłamać, rozpychać się " "zalety" kaczysty kurskiego sa jak widze powszechnie znane Potrafię dać kopa w du... : lekarzom, pielęgniarkom, nauczycielom i innej > grupie społecznej. taaaak kopa i do tego najlepiej ze slowami spieprzac dziady!! "Zniszczę Polską kulturę, bo jestem POpaprancem i świnią anty polską " i tu tez kolega napisal sama prawde. znae te fakty sa opublikowane i dostepne dla wszystkich KACZYNSCY SA ZYDAMI - www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm w pelni sie zgadzam z kolega Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Spóźniłeś się o ponad dwa lata. 27.01.09, 15:43 krakuw napisał: > Do Słońca Kaszub Nie ten adres. > Bardzo proszę o dopuszczenie mnie do "koryta". > Chce się tak samo obłowić, na chapać sobie kieszenie forsą. > Mam wszelakie predyspozycje do "koryta" potrafię kłamać, rozpychać się > łokciami, (itd.) Odpowiedz Link Zgłoś
kliwia-tylko Krakuw - jesteś z PISu? 27.01.09, 17:51 Wróć do Jarka. W PO nie ma miejsca dla oszołomów. Odpowiedz Link Zgłoś
langston PO to lumpen-inteligenckie chamy i tyle 26.01.09, 23:07 wystarczy podac ile rzad tusia wykorzystal ze srodkow UE -proste. ...ale PO to glownie lumpen-inteligenckie chamy wiec nie ma sie co dziwic Odpowiedz Link Zgłoś
posraldescu Re: PO to lumpen-inteligenckie chamy i tyle 26.01.09, 23:23 PiSowcy to w większości sKULwysyny które nie potrafią żyć inaczej jak w symbiozie z sutanną. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq lumpen-inteligenckie 26.01.09, 23:42 ło matko jedyna, pisdzielec napisał takie długie słowo, co to typowy wyborca pisu bez przejęzyczenia nie wymówi.:))) sam napisał, czy ich więcej pisuarowych yntelygentów naraz te posty klepie?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
boravw12 Re: powiedział wieśniak co wiedział PISowska hoło 27.01.09, 23:14 Zamiast inwektyw typowych dla Pokemonów: Wciąż nam powtarza gromadka Lisów: To wina PiS-u! To wina PiS-u! Braku autostrad jaka przyczyna? To PiS-u wina! To PiS-u wina! Że znów korupcja w kraju rozkwita? Winna jest IV Rzeczpospolita! Gdy Putin mało ma dla nas miłości? Putin jest zły, bo PiS go rozzłościł! Kiedy się Merkel chłodno uśmiecha? To wina Jarka! To wina Lecha! Ale ta śpiewka dla wielu ludzi prędzej czy później w końcu się znudzi. I już nie będzie znaczyć tak wiele po latach rządów trzech czy też czterech. A gdy kadencja środek przekroczy, trudno już będzie mydlić nią oczy. Lecz jest metoda, nietrudna wcale, jak lud omamić sprytnym PR-em. I go oszukać w sposób dziecinny, że winny to jest zawsze ktoś inny. Co słowo cud właściwie znaczy? Cud się nie udał - winni Krzyżacy. Że ze stoczniami problem jest spory? Bo okupacja oraz rozbiory. Kiedy Palikot znowu coś bredzi? Przyczyną Potop, a winni Szwedzi. Gdy z piłkarskiego Euro są nici? Winni są Azja, Bohun i Kmicic. Wysokie ceny są tego lata? Bo Wóz Drzymały oraz Hakata. Gdy na granicach wciąż stoją TIR-y? Wybuch wulkanu koło Antyli. Że gospodarka ma się dość marnie? Podczas lektury zasnął Latarnik. W ten sposób każdy pomyśli i powie, że Car jest dobry, źli - ministrowie. A gdy ktoś burknie, że coś jest nie tak, zaraz go skarci pewna Gazeta. I wreszcie nigdy nie będzie dość ci cudnej miłości w dużej ilości. I wreszcie dotrze Słoneczko Peru do upragnionych bram Belwederu. Lecz myśl mnie ciągle dręczy uparta: czy Słońce Peru - to Słońce Karpat? Odpowiedz Link Zgłoś
dariustch Re: PO to lumpen-inteligenckie chamy i tyle 27.01.09, 07:10 Mówi się, że byle poseł z PO wyrazi swoje zdanie, to cała rzesza wyborców w imię poprawności przyjmuję jego poglądy, a tu jedno zdanie Gęsickiej- jak się okazuję niepotwierdzone i cały lud powtarza, że PO nieskutecznie stara się wykorzystywać środki unijne. Na podstawie czego ci ludzie głosują w wyborach, skoro nawet nie potrafią wystarczająco zainteresować się tematem by go zgłębić.. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PO to lumpen-inteligenckie chamy i tyle 27.01.09, 15:46 langston napisał: > wystarczy podac ile rzad tusia wykorzystal ze srodkow UE Przecież polityczna prostytutka Gęsicka to, w końcu, wydukała (kiedy następnego dnia się kajała...). Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Jednak ta PO to strasznie buraczana partia 26.01.09, 23:07 Miało być inaczej, polityka miłości srele morele a jest jak zawsze. Nie sądziłem, że w cyniźmie i chamstwie ktoś przebije Samoobronę a tu bach - partia samozwańczo ynteligencka ma takich wieśniaków w składzie że aż żal patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 chyba polityka mdłości... 26.01.09, 23:20 żenujący poziom polityki :/ Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Re: Jednak ta PO to strasznie buraczana partia 27.01.09, 06:14 To prawda, PO zawodzi jednak w chamstwie i knajactwie nikt nie przebije pisowców, a w szczególności Jarosława Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mironek47 Re: Jednak ta PO to strasznie buraczana partia 27.01.09, 12:15 sharn1 napisał: > Miało być inaczej, polityka miłości srele morele a jest jak zawsze. > Nie sądziłem, że w cyniźmie i chamstwie ktoś przebije Samoobronę a tu bach - > partia samozwańczo ynteligencka ma takich wieśniaków w składzie że aż żal patrz > eć. Ty pewnie jestes wielce kulturalnym i wyksztalconym,no to pochwal sie swoimi dyplomami i sukcesami zawodowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Jednak ta PO to strasznie buraczana partia 27.01.09, 15:48 sharn1 napisał: > partia samozwańczo ynteligencka ma takich wieśniaków w składzie że aż żal patrz > eć. Zamknij oczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Chlebowski to prostak, który nawet się na ministra 26.01.09, 23:08 nie nadawał. Ten prostak udaje, że zna się na finansach. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 ciekawe kto zastąpi Rostowskiego 26.01.09, 23:12 gdy deficyt tegoroczny zbliży się do 40 mld złotych. Pewnie ten "bezNIPPeOwiec" który postanowił zlikwidować NIPy wtedy już ucieknie znowu za granicę, jego genialny projekt budżetu i zniesienia NIPa wyrzucimy do kosza jako nikomu do szczęścia niepotrzebny i zaczniemy się martwić o budżet. Mam nadzieję że ten prostak nie zostanie wtedy ministrem, to byłby koniec. Choć przypuszczam że innego idioty w połowie roku nie znajdą. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: ciekawe kto zastąpi Rostowskiego 26.01.09, 23:15 adam_l27 napisał: > gdy deficyt tegoroczny zbliży się do 40 mld złotych. > I tak zwalą to na kryzys, a Tusk powie "gdyby nie my to dzięki PiS byłoby 100" I głupi naród łyknie. Odpowiedz Link Zgłoś
posraldescu Re: ciekawe kto zastąpi Rostowskiego 26.01.09, 23:21 Klaun Kaczyński byłby do tego zdolny. To przecież taka sama pacynka jak Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok drogi kolego adasiu, mam co o NIP 27.01.09, 00:15 tak sie skłda, że swego czasu miałem kontakt z firmą ICL (pozniej Fujitsu-sSemens, później coś tam coś tam). I u szefa programistów ICL zasłyszałem pyszną opowieść: Ministerstwo finnasów zleciło, aby system PESEL dostosować do celów identyfikacji podatkowej. Panowie się trudzili i trudzili, aż stwierdzili, że w PESLu taki bordello militare panuje, że postanowili zbudować własny system, zwany NIP. Z początku ministerstwo było przeciw, ale jak stwierdzono, jak wielką katastrofą był PESEL, uznano, że z NIPem to jednak najlepsze wyjście. To było kilkanaście lat temu. W tzw. międzyczasie PESEL poprawiono i wydawanie pieniedzy na dwa sytemy jest kompletnym idiotyzmem!!!! Chyba, że wielbisz szuflowanie kasy podatniczej za okno w celach bezsensownych? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: ciekawe kto zastąpi Rostowskiego 27.01.09, 15:50 adam_l27 napisał: > jego genialny projekt budżetu i zniesienia NIPa wyrzucimy do > kosza jako nikomu do szczęścia niepotrzebny i zaczniemy się martwić o budżet. "MY", czyli kto? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Chlebowski to prostak, który nawet się na min 26.01.09, 23:14 Problem w tym, że o większości polityków PiS można to samo powiedzieć... a nawet więcej. Na przykład Jarosława Kaczyński nie nadawała się na premiera a jej przydupaska Ziobra na ministra sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq też mi przykład, oni się nawet na paszę dla świn 26.01.09, 23:44 nie nadają. mogłeś się bardziej postarać:) Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Chlebowski to prostak, który nawet się na min 26.01.09, 23:19 Lepszy Chlebowski niz Skrzypek... A Gęsicka moze sie chociaz lgac nauczy? W PiS to potrzebna umiejetnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba wybitnym fachowcem o finansów państwa... 26.01.09, 23:35 ...jest za to ślusarz, 'wąsisko' Putra. Jest też miłośnikiem służbowych laptopów i równie służbowych cyfrowych aparatów fotograficznych. Swoją drogą, co 'ONO MA' z tymi laptopami. Przecież jest to sprzęt, który kosztuje teraz grosze. Szczególnie w porównaniu z zarobkami Koteckich, Ziobrów, czy Putrów. *** adam_l27 napisał: > nie nadawał. > > Ten prostak udaje, że zna się na finansach. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Chlebowski to prostak, który nawet się na min 27.01.09, 15:49 adam_l27 napisał: > nie nadawał. > > Ten prostak udaje, że zna się na finansach. No popatrz, a Ciebie nie wzięli... Odpowiedz Link Zgłoś
garfield Re: Kłótnia u Lisa: "Kłamczucha Gęsicka", "To ska 26.01.09, 23:08 niesamowita.natka.pietruszki napisał: > Z Chlebowskiego po raz kolejny wyszło chamstwo i słoma z butów :( taaaaaa putra przykład kultury pisowej. A czemu nie wypowiesz się o kurskim, kaczyńskim czy kruk i innych szmaciarzach z tej partyjki?? Oni ustalają standardy kulturalne wg. ciebie? -- Nie kradnij! Rząd nie znosi konkurencji Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Kłótnia u Lisa: "Kłamczucha Gęsicka", "To ska 26.01.09, 23:10 garfield napisał: > niesamowita.natka.pietruszki napisał: > > > Z Chlebowskiego po raz kolejny wyszło chamstwo i słoma z butów :( > > taaaaaa putra przykład kultury pisowej. A czemu nie wypowiesz się o kurskim, ka > czyńskim czy kruk i innych szmaciarzach z tej partyjki?? Oni ustalają standardy > kulturalne wg. ciebie? Wg ciebie standard kultury to poziom bruku Palikota? Odpowiedz Link Zgłoś
posraldescu Re: Kłótnia u Lisa: "Kłamczucha Gęsicka", "To ska 26.01.09, 23:18 Skoro pajace z PiSu starają się mu dorównać oznacza to że właśnie on wyznacza trend. Odpowiedz Link Zgłoś
dariustch Re: Wam tow. 22.q_v51 trzeba podwyzszyc czynsz o 27.01.09, 07:04 Trzeba było się kształcić. Żyłbyś względnie dostatnio i nie siał demagogii. Odpowiedz Link Zgłoś
dariustch Re: Kłótnia u Lisa: "Kłamczucha Gęsicka", "To ska 27.01.09, 07:04 Napisz mi parę zdań, które świadczą o chamstwie Chlebowskiego. Według mnie ten człowiek sprawia wrażenie względnie kulturalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Kłótnia u Lisa: "Kłamczucha Gęsicka", "To ska 27.01.09, 15:58 sharn1 napisał: > Wg ciebie standard kultury to poziom bruku Palikota? Chyba jednak mniej zły, bo uczciwy; w odróżnieniu od wszystkich łże-kruków czy innych putrów, o polit-prostytutkach gęsickich nie wspominając. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Kłótnia u Lisa: "Kłamczucha Gęsicka", "To skandal" 26.01.09, 23:09 Chlebowski jak Palikot okazał się zwykłym prostakiem w dodatku niedouczonym i źle poinformowanym. Nie dość że nie ma racji w kwestii merytorycznej i brak mu wiedzy to jeszcze nadrabia inwektywami na które sam zasługuje. Zdolność PO do zakłamywania prostych i jasnych zupełnie sytuacji zaskakuje. Czyżby już sami się pogubili? No i miej nas Panie Boże w opiece bo zapowiada się ku gorszemu. Ale jest i dobra wiadomość. A. Macierewicz wygrał kolejny 9-ty już proces sądowy. Cienkie Bolki wodzą go nieustannie do Temidy z nadzieją na "sprawiedliwość". Dzielny Antoś po raz kolejny udowadnia rozwiedce że mają kiepskie rozmiary kapelusza i kudy im tam do niego... Demokracja w UE: pl.youtube.com/watch?v=BUqyc-Q2uvw__________ Wbrew pozorom, praw sumienia trzeba bronić także dziś. Pod hasłami "tolerancji" w życiu publicznym, w środkach masowego przekazu, szerzy się nieraz wielka, może coraz większa nietolerancja. Odczuwają to boleśnie ludzie wierzący. Zauważa się tendencję do spychania ich na margines życia społecznego. [JPII, Skoczów 1995] Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Profesorze bydlo! Obora u Rydzyka czeka!Smacznego! 26.01.09, 23:36 I do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Kłótnia u Lisa: "Kłamczucha Gęsicka", "To ska 27.01.09, 16:05 bydlo_prof_wb napisał: > Chlebowski jak Palikot okazał się zwykłym prostakiem w dodatku niedouczonym i > źle poinformowanym. Nie dość że nie ma racji w kwestii merytorycznej i brak mu > wiedzy A jakieś konkrety...? > to jeszcze nadrabia inwektywami na które sam zasługuje. Zdolność PO do > zakłamywania prostych i jasnych zupełnie sytuacji zaskakuje. Czyżby już sami > się pogubili? Nie pogubili się. > No i miej nas Panie Boże w opiece bo zapowiada się ku gorszemu. Nie bój nic, PiS nie wraca! > Ale jest i > dobra wiadomość. A. Macierewicz wygrał kolejny 9-ty już proces sądowy. A ile przegrał i w ilu nie ma jeszcze wyroku? > Cienkie > Bolki wodzą go nieustannie do Temidy z nadzieją na "sprawiedliwość". Dzielny > Antoś po raz kolejny udowadnia rozwiedce że mają kiepskie rozmiary kapelusza i > kudy im tam do niego... Co do kapelusza, to może, faktycznie... Ale tu nie o kapelusz chodzi. > Wbrew pozorom, praw sumienia trzeba bronić także dziś. Pod hasłami > "tolerancji" w życiu publicznym, w środkach masowego przekazu, szerzy się > nieraz wielka, może coraz większa nietolerancja. Odczuwają to boleśnie ludzie > wierzący. Zauważa się tendencję do spychania ich na margines życia > społecznego. Może tam ich miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
krakuw Kłótnia u Lisa: "Kłamczucha Gęsicka", "To skandal 26.01.09, 23:14 Witam Polaków Boże, dlaczego pokarałeś naszą kochaną Polskę Platformą Obywatelską!!!!! Ps. Nie rozumiem dlaczego Platforma Obywatelska, takim dużym się cieszy poparciem u nas w Polsce, gdyż u siebie jest zerem !!!!! Polak Kielczanin Odpowiedz Link Zgłoś
posraldescu Re: Kłótnia u Lisa: "Kłamczucha Gęsicka", "To ska 26.01.09, 23:16 Polska ciągle leczy się po rządach klauna Kaczyńskiego i towarzyszących mu pajaców. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Kłótnia u Lisa: "Kłamczucha Gęsicka", "To ska 27.01.09, 16:08 krakuw napisał: > Witam Polaków > > Boże, dlaczego pokarałeś naszą kochaną Polskę Platformą Obywatelską!!!!! > > Ps. Nie rozumiem dlaczego Platforma Obywatelska, takim dużym się cieszy poparci > em u nas w Polsce, gdyż u siebie jest zerem !!!!! Możesz coś szerzej na temat tego "u siebie"? Gdzie to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
posraldescu Re: Chodzi o tę prostytutkę polityczną ? 26.01.09, 23:15 Tak. Puszczała się u o. Rydzyka szykując mu (nieudolnie jak się okazało) papiery do skoku na unijna kase by wiercił dzuirę do swojego pryncypała Lucyfera. Odpowiedz Link Zgłoś
plastelina2005 Re: Chodzi o tę prostytutkę polityczną ? 27.01.09, 11:46 O tę samą. Wąsaty hydraulik stanął w obronie jej "godności". Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Kłótnia u Lisa: "Kłamczucha Gęsicka", "To skandal 26.01.09, 23:15 nie ma to jak wsadzic kij w mrowisko mowiac szczera prawde. Od razu przez pisich zostaje sie nazwanym chamem lub prostakiem. Prawda w oczy kole pisiory? Klamac tez trzeba umiec. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Kłótnia u Lisa: "Kłamczucha Gęsicka", "To ska 26.01.09, 23:16 gburiaifuria napisała: > nie ma to jak wsadzic kij w mrowisko mowiac szczera prawde. Od razu przez pisic > h > zostaje sie nazwanym chamem lub prostakiem. Prawda w oczy kole pisiory? Klamac > tez trzeba umiec. Powiedz to naszemu słoneczku Peru. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Kłótnia u Lisa: "Kłamczucha Gęsicka", "To ska 27.01.09, 16:09 sharn1 napisał: > gburiaifuria napisała: > > > nie ma to jak wsadzic kij w mrowisko mowiac szczera prawde. Od razu przez > pisic > > h > > zostaje sie nazwanym chamem lub prostakiem. Prawda w oczy kole pisiory? K > lamac > > tez trzeba umiec. > > > Powiedz to naszemu słoneczku Peru. Nie potrzeba; on nie musi kłamać. Odpowiedz Link Zgłoś
zoon_politikon Kłótnia u Lisa: "Kłamczucha Gęsicka", "To skandal" 26.01.09, 23:15 Lepper żyje! Najwyraźniej PIS oprócz elektoratu przejął także zwyczaje dawnych kolegów Odpowiedz Link Zgłoś
krakuw Kto wygra Polska czy Platforma Obywatelska ? 26.01.09, 23:15 Witam Polaków Boże, dlaczego pokarałeś naszą kochaną Polskę Platformą Obywatelską!!!!! Ps. Nie rozumiem dlaczego Platforma Obywatelska, takim dużym się cieszy poparciem u nas w Polsce, gdyż u siebie jest zerem !!!!! Polak Kielczanin Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw47 Pytanie.. 27.01.09, 14:25 powinno brzmieć,.. -Boże dlaczego nas pokarałeś narodem niby wybranym,.. i jak to długo jeszcze potrwa? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Kto wygra Polska czy Platforma Obywatelska ? 27.01.09, 16:11 krakuw napisał: > Witam Polaków > > Boże, dlaczego pokarałeś naszą kochaną Polskę Platformą Obywatelską!!!!! > > Ps. Nie rozumiem dlaczego Platforma Obywatelska, takim dużym się cieszy poparci > em u nas w Polsce, gdyż u siebie jest zerem !!!!! Żeby ci uwierzono, to będziesz musiał to samo wkleić jeszcze co najmniej siedem razy, a i tak pewności mieć nie możesz... Odpowiedz Link Zgłoś
ziobrofon kłamca Kurski, kłamca Kłamczyński, kłamca Gosiewsk 26.01.09, 23:16 a teraz mamy kolejną "gwiazdę" Gęsicką Odpowiedz Link Zgłoś
socca ___A lis znowu robi z dziennikarstwa bolywood___ 26.01.09, 23:18 czy to jest dziennikarstwo czy napuszczalstwo. Żenada za publiczne piniądze. Ani się tego nie da słuchać ani oglądać. Proponuję lisowi aby dał do ręki każdemu szklankę wody z napisem "Zdenerwowany? Możesz lać!" Oglądalność wzrośnie kiedy każdy głupawy widz tego programu, będzie chciał obejrzeć futro albo pieczywo, albo jakieś inne kluski, kiedy im z czerwonych twarzy cieknie woda. Odpowiedz Link Zgłoś
posraldescu Re: ___A lis znowu robi z dziennikarstwa bolywood 26.01.09, 23:19 Miejsce Lisa jest w TVN. Tam będzie mógł robić dowolny chlew w programach. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: ___A lis znowu robi z dziennikarstwa bolywood 27.01.09, 16:16 posraldescu napisała: > Miejsce Lisa jest w TVN. Tam będzie mógł robić dowolny chlew w programach. Póki co, "robi" w publicznej i ta nie najgorzej na tym wychodzi (oglądalność). Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 I wszyscy będą zadowoleni 27.01.09, 16:15 socca napisał: > czy to jest dziennikarstwo czy napuszczalstwo. Żenada za publiczne > piniądze. Ani się tego nie da słuchać ani oglądać. A musisz? Równolegle (na jedynce) zawsze leci jakiś Bond, to go sobie włączaj! Odpowiedz Link Zgłoś
lena11.pl Natalli-Świat wyrasta na czołową krzy-kaczkę 26.01.09, 23:20 w PiSie. Odkąd Kempa się zresocjalizowała u speców od wizerunku. Odpowiedz Link Zgłoś
posraldescu Re: Natalli-Świat wyrasta na czołową krzy-kaczkę 26.01.09, 23:22 P. Natali-Świat ma dwie gęby. Jedną pyskatą gdy gada w media Rydzyka, drugą łagodniejsza przyprawia gdy pokazuje się w publicznych przekaziorach. Odpowiedz Link Zgłoś
antypisiorek czy putra nie powinien siedzieć?! ale w pierdlu... 26.01.09, 23:32 chyba sporo narobił przekrętów i nakradł Odpowiedz Link Zgłoś
monka.misia Chlebowski, Kononowicz z Żarowa 26.01.09, 23:22 wroclaw.naszemiasto.pl/wydarzenia/796084.html Odpowiedz Link Zgłoś
antypisiorek po co te qrwy z pisdzielstwa zapraszają??? 26.01.09, 23:31 nie kumam, po co gadać z tym łachami, i to jedno lepsze od drugiegi... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: po co te qrwy z pisdzielstwa zapraszają??? 26.01.09, 23:34 ...zawsze wiedzialem ze jak prawde sie mowi to glupcy pluja.... ehhh PO..paprancy nieudacznicy.....doprowadzicie ten kraj do ruiny...szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Chamstwo i klamstwo to pisowska specjalnosc! 26.01.09, 23:37 Takie rzeczy to tylko u nas w PiSie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: Chamstwo i klamstwo to pisowska specjalnosc! 26.01.09, 23:39 masz problemy osobowosci?? chcesz o tym porozmawiac??? Odpowiedz Link Zgłoś
kraq ej ja mam problem 26.01.09, 23:49 że nijak dwóch półgłówków nie daje całej głowy. vide wasze klony kaczory. i co my teraz zrobimy??:( trzeba się pomęczyć do 2010 zanim kopniemy jednego w dupę. może drugi się przyklei i też poleci Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Zaraz, zaraz... 27.01.09, 16:24 kraq napisał: > i co my teraz zrobimy??:( trzeba się pomęczyć do 2010 zanim > kopniemy jednego w dupę. może drugi się przyklei i też poleci Przecież jednego już kopnęliśmy w..., w 2007. Poleciał, choć jeszcze od czasu do czasu nadyma się jak wesz na grzebieniu. Tego drugiego kopniemy skutecznie w 2010 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Z kaczka rozmawiac moze tylko inna kaczka i to 26.01.09, 23:57 tylko w PiSuarze. Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
monka.misia chlebowski -kononowicz z Żarowa 26.01.09, 23:43 Czytaj misiu o swoim idolu z Żarowa lepiej antypisiorek napisał: > nie kumam, po co gadać z tym łachami, i to jedno lepsze od > drugiegi... Odpowiedz Link Zgłoś
hel14 Kłótnia u Lisa: "Kłamczucha Gęsicka", "To skandal" 26.01.09, 23:32 Cóż to autorytet ta Gęsicka, że nie można normalnie o niej nic powiedzieć, trzeba dobierać słowa jakby mówiło się o Papieżu lub Królowej Brytyjskiej (oczywiście tylko w Anglii bo u nas przeszło by dużo więcej o Królowej niż o Gęsickiej). Nie ulegajmy tej histerii wywołanej przez także histeryka- Kaczyńskiego a do tego też kłamczucha. Palikot miał rację: Kaczyński i Gęsicka to tacy sami kłamcy i oszołomy. Odpowiedz Link Zgłoś
rejms Kłótnia u Lisa: "Kłamczucha Gęsicka", "To skandal" 26.01.09, 23:34 Chlebowski to drugi po Palikocie a przed Niesiołowskim chamisko z 'platformy' Niedawno naubliżał ludziom ze średnim wykształceniem że są nic nie warci a teraz takie prostackie zachowanie w stosunku do kobiety, kim pan jest p.Chlebowski że tak się pan zachowuje, gdzie się pan wychowywał? tak jak pańscy koledzy ulica was chowała? Panie Tusk pora skończyć z takim chamskim zachowanie waszych zas....ch polityków chyba że to polecenie słuzbowe. Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba p. dr Grażyna Gęsicka występując u boku... 26.01.09, 23:54 ...kaczki na konferencji prasowej, która tyle wrzasku wywołała, NIE BYŁA TAM JAKO ATRAKCYJNA KOBIETA zaproszona dla dekoracji, jeno jako polityk i kompetentny fachowiec. Ale wzięła i dała tam d.u.py. Co dwa dni później osobiście przyznała... To mógł sobie kaczor na press-konferencję jakąś młodszą i ładniejszą recepcjonistkę znaleźć. Powiedziała by to samo. A przynajmniej estetyczniej by było. I nie byłoby kompromitacji niegłupiej Gęsickiej. Podobno jednak kaczka na niektórych urodach się nie wyznaje... Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt35 Re: Kłótnia u Lisa: "Kłamczucha Gęsicka", "To ska 27.01.09, 15:24 Biedny człowieku nawet nie wiesz o czym piszesz. Nazwanie kogoś kłamczuchą to nie chamstwo !!! Natomiast twoje prymitywne wymysły to przykład "kultury" spod budki z piwem. Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Oczywiście, że kłamczucha Gęsicka ! 26.01.09, 23:44 Gęsicka podawała dane w taki sposób, by wykazać wydatkowanie środków za lata 2007-2013 już teraz... kiedy wiadomo, że to dopiero początek i rozliczać można poprzednią edycję unijnych funduszy, ot takie podłe kłamstwo made in PiS... Natalii-Świat dopiero co zrobiona na szaro przez ministra Rostowskiego w debacie o euro w ubiegłym tygodniu, kiedy okazało się, że jest histeryczną i niekompetentną osobą... swoją drogą w tej debacie PiS nie uczestniczył, olali sobie. A Putra... cóż... tradycyjnie się sputrał... jak zawsze... ot i całe PiS, za nawzwanie ich po imieniu wreszczą, a niech idą w... na drzewa, prostować banany i zaokrąglać gruszki. Odpowiedz Link Zgłoś
wiejska3 Re: Oczywiście, że kłamczucha Gęsicka ! 26.01.09, 23:56 Mozesz ocenic Krzysztofa Putrę: dyzma.pl/2_0_0_3_dodaj,opinie,Krzysztof,Putra.html Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Oczywiście, że kłamczucha Gęsicka ! 27.01.09, 18:41 przeciz zrobila to celowo i swiadomie!opluc-obrzucic blotem to metody sfory pisowskiej!mysle ze ta endecka suka robi takie rzeczy na polecenia kurdupli-"wielkiego brata" i jego braciszka glupawego niedojdy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: Kłótnia u Lisa: "Kłamczucha Gęsicka", "To ska 26.01.09, 23:45 ... bo nazwał kłamczuchę kłamczuchą ?! Cóż, on tylko powiedział prawdę... Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Kłótnia u Lisa: "Kłamczucha Gęsicka", "To skandal" 26.01.09, 23:45 ludzie to jest nasz folklor (o babie co wsadziła drugiej grabe czy a to putra jedna itd) i z tego jestem dumny Odpowiedz Link Zgłoś
krakuw Witam propagandę z GW i PO 26.01.09, 23:48 Brawo Donald Tusk, tym gorzej w Polsce tym lepiej dla nas Platformy Obywatelskiej!!!! Jak coś zepsujemy, zgonimy na PiS, na Gosiewskiego. Lekarze dla nas strajkowali, nasza posłanka Sawicka lody dobrze kręciła jest ok. Jest pan bardzo dobrym ekspertem ekonomicznym i mądrym politykiem, pokazał pan swoje umiejętności przy debacie politycznej - ( dokopał pan byłemu prezydentowi A. Kwaśniewskiemu jak pana zapytał o podatki w Irlandii.) Przy panu Monty Python to pikuś, Orwell to chłoptaś a Niccolo Machavelli to panu do pięt nie dorasta. Po drugie my „piąta kolumna” nie pozwolimy, aby Lotnisko Balice okradać i pomagać Kielcom, które chcą 50 mil wycyganić na budowę lotniska w Obicach od Unii Europejskiej , my nie chcemy drugiego planu Marshalla!!!!!. Po trzecie jestem z pana dumny za twarde słowa „Nie” – po co biednym regionom Polski pomoc z Unii Europejskiej. Niech tylko poczekają Polaczki jak wygramy wybory ? (Kiedy ofiara zacznie głosować na kata). To wtedy ufundujemy Polaczkom „ELDORADO” Ciemna masa kupiła nasze sztandarowe hasła : „Niech wśród nas, zwierząt, zapanuje pełna jedność, pełne braterstwo, solidność w walce. Wszyscy ludzie to nasi wrogowie. Wszystkie zwierzęta są braćmi”. Odbyło się też głosowanie dotyczące tego, czy dzikie zwierzęta, jak króliki czy szczury są braćmi czy wrogami. Większość była za tym, że jednak braćmi. Major dawał kolejne rady oraz przedstawiał całe swoje przemyślenia dotyczące losu zwierząt. Mówił: „Pamiętajcie, że walcząc z człowiekiem nie wolno się wam do niego upodobnić. Nawet wtedy, kiedy go zwyciężycie nie przejmujcie jego wad. Żadnemu zwierzęciu nie wolno mieszkać w domu, sypiać w łóżku, nosić ubrania, pić alkoholu, nawet dotknąć pieniędzy, czy też zajmować się handlem. (...) Przede wszystkim jednak żadnemu zwierzęciu nie wolno tyranizować własnego gatunku. Słabi czy silni, mądrzy czy nierozgarnięci, wszyscy jesteśmy braćmi. Żadnemu zwierzęciu nie wolno zabić innego. Wszystkie zwierzęta są równe”. Polak Kielczanin. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Witam propagandę z GW i PO 26.01.09, 23:53 > Polak Kielczanin. dodaj kompleksiarz:))) chyba na punkcie Krakowa?:)) i lotnisko cię tak boli hehe. wam to lotnisko jest potrzebne jak wrzód na dupie ale pogadaj z tym waszym krótkorękim wsiurem od peronu we włoszczowej, to może ci obieca i lotnisko i kosmodrom i jeszcze tor dla F1:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Witam propagandę z GW i PO 27.01.09, 18:26 do faceta o ksywie"polak kielczanin"!tam u was w kieleckim to strasznie pizdzi cala polska to wie!widac po twoich wywodach idioto!twoim sztandarowym guru jest ten niedorozwoj- spec od peronow co?krag ma racje z tym lotniskiem-potrzebne wam tak samo jak ten peron i ekspress we wloszczowej!znow sie nie zatrzymuje? paralitycy wroca do wladzy i znow jakis matol pisowski zatrzyma ten ekspress!cha!cha!gdzie bedziesz latal bucu?chyba na rekolekcje do torunia bo tam lotnisko jest a ten zlodziej rydzyk juz to lotnisko chce zabrac by aniolowie -poslancy ducha swietego mogli ladowac!!!zdechnac mozna ze smiechu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw47 do ..krakuw 27.01.09, 14:21 człowieku to co napisałeś jest tak chore i parszywe, śmierdzące żydokomuną którą już przerabialiśmy! "Wszyscy ludzie to nasi wrogowie"..- to naczelne hasło parszywej masonerii obrzezańców! "piąta kolumna" do Egiptu może jakaś mumia faraońska was nie wypędzi.[do ziemi obmacanej].!!! Odpowiedz Link Zgłoś