ja.ja222 01.02.09, 18:26 Panie Migalski, szczur zawsze zostanie szczurem nawet gdy przybierze na siebie owczą skóre. Jasia nie da się zmienić w Jana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czyzyk331 Starzejący się zakon PC-lokomotywą pisu 01.02.09, 18:39 "Lista zaniechań nie jest niestety krótka – pisze Semka. - Nie udało się wykreować nowych twarzy, które zasłoniłyby starzejący się zakon PC. Młodym zaoferowano tylko prowadzenie konferencji prasowych, ale gdy sprawili się raczej kiepsko - bezceremonialnie schowano ich do dalszych szeregów a ponownie sięgnięto po Kurskiego i Lipińskiego. Nie przyniósł PiS korzyści ani bojkot TVN, ani brnięcie w tworzenie ustaw antydziennikarskich i zajęcie się gospodarką". Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Balcerowiczowskie klony - lokomotywą PiS 01.02.09, 19:14 czyzyk331 napisał: > "Lista zaniechań nie jest niestety krótka – pisze Semka. - Nie udało się wykreować nowych twarzy, które zasłoniłyby starzejący się zakon PC. Młodym zaoferowano tylko prowadzenie konferencji prasowych, ale gdy sprawili się raczej kiepsko - bezceremonialnie schowano ich do dalszych szeregów a ponownie sięgnięto po Kurskiego i Lipińskiego. M: Kurski moglby nazwac "profesora" Bartoszewskiego dziadkiem, gdyby "profesor" nie byl dziadem > Nie przyniósł PiS korzyści ani bojkot TVN, ani brnięcie w tworzenie ustaw antydziennikarskich i zajęcie się gospodarką". M: jestem krytyczny wobec przeprosin Prezesa Jaroslawa kaczynskiego za mowienie PRAWDY. Zjad prowadzony pod wplywem nagonki na PiS ze strony opanowanych przez zagraniczne koncerny i rodzimych kosmopolitow “mediow”, wyraznie odbijal sie na morale politykow tej partii. Zmiana taktyki i w mniejszym stopniu programu wydawala sie konieczna ale kierunek tych zmian okazal sie sterowanym przez tych, dla ktorych dobro PiS i Polski zawieralo sie w grubianskiej formule “profesora” Bartoszewskiego: "Jak panna brzydka i nieposażna, to musi być miła." Ale cala nadzieja, ze jak zwykle polityke "lyberalow" wyjasnia jak to bylo za czasow profesora marksizmu i leninizmu tow. Balcerowicza jego klony w Ministerstwie Finansow. A wtedy zwyciestwo PiS bedzie zapewnione. Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Kurdupel powtórzył tylko hasła z 2005,no+zbrojenia 02.02.09, 08:02 co było najzabawniejsze. Liczą pewnie, że będą atrakcyjni jako horda jaskiniowców nawołująca do informatyzacji. Jakie to beznadziejnie głupie, jaki w tym brak pojęcia o świecie...Ale swoje 10% matołów znajdą a to dla nich grunt. Odpowiedz Link Zgłoś
gajerek3 Komentarze po kongresie PiS: Dużo życzeń, mało .. 01.02.09, 18:41 Nijaki polityk przedstawił nijaki program pełen chciejstwa i dogmatycznej potrzeby przypodobania się szerszej rzeszy wyborców. Nie wydaje mi się, by na oszukańcze gesty dobrej woli ktokolwiek dał się nabrać. zmiana image J.Kaczynskiego wyszła gorzej niz podobna uprzednio u Leppera. Dodatkowo wiarygodność całego PiS-u podwazona została pochwałami dyżurnego naukowego autorytetu doktora (?) Marka Migalskiego. Reasumując, żenada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jonwol Migalski dyżurnym politologiem pisuaru! 01.02.09, 19:30 Cały czas liże przedział kaczorom! Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar szpagat kaczyńskich 01.02.09, 19:32 Czyżby pis nagle pokochało lumpenliberałów? Przedsiębiorców i wykształciuchów? Impreza pis z partyjnymi grubasami pławiącymi się w multimedialnym przepychu wygląda nie jak wiec, który organizuje partia biednych i odrzuconych. To tak jakby doda reklamowała kalendarzyk małżeński. Nie ten kanał dla użytkowników takiego produktu. Z drugiej strony woluntaryzm i populizm na miarę moherowego elektoratu, który każdą ciemnotę kupi. Kaczyńscy zrobili wielki szpagat chcąc spiąć dwa różne środowiska, sęk w tym że wykształciuchy tego nie kupią a część niestabilna dotychczasowego elektoratu straci zainteresowanie mało wyrazistymi populistami. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Duzo piany, zadnych konkretow..... 01.02.09, 19:41 "imprezka" dla naiwnych.... Odpowiedz Link Zgłoś
j-agat Komentarze po kongresie PiS: Dużo życzeń, mało ... 01.02.09, 21:16 Panie "ekspercie" Flis! To właśnie Pana wypowiedź jest ŻYCZENIEM /tak Pan chciałby by było/.Mało Pan słuchał Pana Kaczyńskiego.Bo słuchać innych to jest mało znana Panu sztuka!!! BRAWO Panie Migalski! Z wieką przyjemnością sledzę Pana poglądy i muszę przyznać,że rzetelnie Pan analizuje fakty i stąd trafne wygłasza Pan sądy !!! Moje wielkie uznanie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Nowe szaty prezesa 01.02.09, 21:22 Mimo ogromnych staran propagandowych w PiSie nic sie nie zmienilo: partia byla, jest i bedzie totalitarną partią wodzowską. Taki tez totalitarny program przygotowany jest na wybory: proponowane przez PiS zmiany w konstytucji podwazają demokratyczne zasady trójpodzialu wladzy w Polsce i wprowadzaja cos w rodzaju monarchii z pozorami parlamentaryzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: Zabawne: "obrona mediów publicznych" 01.02.09, 22:32 pan Migalski był dobry w czasach rządów Pisu, dobrze tłumaczył o co chodzi w poszukiwaniach układów i spisków. Trochę się zagalopował i stał się zwolennikiem. Czyżby miał podobny charakter intryganta. Odpowiedz Link Zgłoś
mironek47 Komentarze po kongresie PiS: Dużo życzeń, mało .. 01.02.09, 22:42 Najwiekszym problemem Kaczynskiego jest jego charakter a tego w tym wieku nie da sie zmienic co najwyzej przymaskowac ale nie na dlugo.Mania wlasnej wielkosci,przekonanie ze tylko ja wiem co jest najlepsze dla Polski i ludzi,otaczanie sie miernotami zeby wykazac swoja wyzszosc,to wszystko nie pozwala na zmiany w tej partii.Puder szybko spadnie z jego twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wordsinvaders77 Komentarze po kongresie PiS: Dużo życzeń, mało ... 02.02.09, 08:52 wordsinvaders.pl/kongres Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak tzw politolg pan Migalski. 02.02.09, 19:03 nigdy mnie swoja wypowiedzia nie zaskoczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Komentarze po kongresie PiS: Dużo życzeń, mało .. 02.02.09, 20:16 niedługo wybory do PE . To będzie test na umiejętności i kandydatów i kierownictwa PiS . Odpowiedz Link Zgłoś