navaira 11.02.09, 21:39 Dużo pieniędzy ten PiS ma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cz27 Re: Niezły 11.02.09, 22:05 Gudłaju na lep to ty mozesz brać tylko pedalstwo,te Brygidy wyglądają jak trzy kołchoznice które witały Breżniewa w kołchozie w rocznicę rewolucji pazdziernikowej. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: Niezły 11.02.09, 22:19 a tobie tylko z tym co znasz wszystko się kojarzy, sieroto pokomunistyczna, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
errata21 im wiecej jadu na forum tym wieksza obawa 11.02.09, 22:24 przed Kaczyńskimi. Swoją drogą super reklamówki, profesjonalne, nie mozna nic im zarzucić. Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: im wiecej jadu na forum tym wieksza obawa 11.02.09, 22:31 Pewnie, że świetna... z każdym clipem coraz lepiej... A kiedy prezes planuje wystąpić w reklamie pasty do zębów..? Odpowiedz Link Zgłoś
errata21 jezeli wystapi w reklamie polskiej firmy 11.02.09, 22:35 to świetnie, zareklamuje polskie miejsca pracy, przynajmnie 28% spoleczeństwa które glosuje na PiS, bedzie kupowało towary polskich firm. Jestes genialny chlopcze, tw wielgusie. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: jezeli wystapi w reklamie polskiej firmy 11.02.09, 22:42 Nie musisz mnie o tym zapewniać, wiem. Jeżeli prezes zareklamuje pastę colgate z całą pewnością pełną parą ruszy sprzedaż pasty colodent produkcji poznańskiej polleny. Odpowiedz Link Zgłoś
errata21 to dlaczego nie kupowaleś Colodentu jak był polski 11.02.09, 22:47 tylko rzucileś sie na Colgate jak slepa pędzaca głupia owca Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: to dlaczego nie kupowaleś Colodentu jak był p 11.02.09, 23:00 Z podobnej, dla której ty kupujesz corega tabs. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: sam juz nie rozumiesz co piszesz 11.02.09, 23:04 Ależ rozumiem... To raczej do ciebie nie dociera ironia..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: i nie tylko... 11.02.09, 23:08 Wystarczy miec rozum odrobinę cięższy od styropianu. Odpowiedz Link Zgłoś
errata21 myślałem, że rozum to pewna zdolność 11.02.09, 23:12 no ale ty jak Tusk i Pawlak tworzycie swoja rzeczywistość, wam tylko znaną, jak i twoja ironia Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: myślałem, że rozum to pewna zdolność 11.02.09, 23:16 To żle rozumiałeś. Rozum jest (uwaga!!!! trudne słowo)synonimem wyrazu "mózg", "szare komórki" itd... Czy moje wyjaśnienie było pomocne? Odpowiedz Link Zgłoś
errata21 dobrze ze sie podszkoliłes, z czego korzystaleś? 11.02.09, 23:21 nie kompromituj sie już Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: No masz... 11.02.09, 23:25 i służ tu takiemu pomocą to ci się odpłaci srakazmem zmieszanym ironią. Powienieneś chociaż podziękować, jeżeli to słowo jest Ci znane z szkolnych czytanek. Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszngw Re: No masz... 11.02.09, 23:35 errata21 daj sobie spokój bo z każdym postem kompromitujesz się coraz bardziej. Powaga. Odpowiedz Link Zgłoś
sliski_miglanc_dyzma_sikorek Mój_Spot:__Donek!_Gospodarka_Durn iu_!!!!__:))))))) 12.02.09, 00:21 GWno kabluje: PO uważa, że walka z kryzysem to między innymi utrzymanie w ryzach deficytu budżetowego i gnojenie gospodarki. PiS jest odmiennego zdania i chce gospodarkę dofinansować. Partia premiera Jarosława Kaczyńskiego nie zgadza się też na szaleństwo szybkiego wprowadzenia euro w Polsce. Nowak powiedział że, podczas środowej rozmowy Donek "zwrócił się z prośbą i apelem" do PiS o poparcie zawieszenia finansowania partii z budżetu na dwa lata, ponieważ PO będą dalej finansowali mafijni oligarchowie. Premier Jarosław Kaczyński uważa, że jakakolwiek forma oszczędności na partiach politycznych to jest zagrożenie dla demokracji. ............................................................................................... CAŁA NADZIEJA W PIS !!! BO LODZIRSKA PLATFORMA OSZUSTÓW DĄŻY DO ROZKŁADU POLSKIEJ GOSPODARKI. ........................................... przeszkadzał wam wzrost gospodarczy, rosnący jak na drożdżach PKB, pensje wyższe z kwartału na kwartał przeszkadzało wam że rynek był rynkiem pracownika a nie pracodawcy, że bezrobicie było w zasadzie tylko hasłem w słowniku widać przeszkadzało, skoro zagłosowaliście na PO - no to teraz macie, jełopy... ------------------------------------------------------------------------------------------------- PRZECIĘTNY POLACZEK UWIERZYŁ ŁŻE-MEDIOM - PACHOŁKOM UBEKISTANU, MAFII I WROGIEJ ZAGRANICY, ŻE PIS JEST BE!!!, ŻE POLSKIE PAŃSTWO JEST BE!!! A TYLKO FOLKSDOJCZ TUSK I PO-MYLEŃCY ZAPROWADZĄ GO DO RAJU :))) ------------------------------------------------------------- GWno kabluje: Szwabska gadzinówka die Weit kabluje: Osłabienie złotego powoduje wzrost wartości zadłużenia oraz wzmacnia ucieczkę kapitału, co zaostrza jeszcze krytyczną sytuację gospodarczą i może doprowadzić do dalszych spadków wartości złotego. W Polsce nierząd próbuje wyrównać mniejsze przychody z podatków poprzez cięcia w wydatkach. Herrr Thuske chce wszelkimi siłami spełnić kryteria z Maastricht, by w 2011 roku móc przystąpić do strefy euro. Tym samym spowodować, że kryzys gospodarczy jeszcze bardziej się zaostrzy. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nawet ta szwabska gadzinówka zauważyła, że wnuk wermahtowca razem ze swoją bandą PO-myleńców realizując żądania Gejrlina (styczniowa wizyta Tuskwy u Makreli ) rozwala polską gospodarkę aby następnie uzależnić ją od Hitlerlandu i Żab, tak aby Polaczkoland stał się rezerwuarem taniej siły roboczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 do reklamy pasty do zebow trzeba miec zeby... 11.02.09, 22:48 moze lepiej niech reklamuje paste do butow, po jego zebach widac, ze nie za bardzo odroznial czarne od bialego. A wierny pis-wyborca bedzie kupowal zapewne paletami te pasty - polskie oczywista, by poprzec genialnego stratega, ktory nie tylko wie jak zarznac wlasny rzad, ale i jak zwalczyc swiatowy kryzys gospodarczy. Tylko patrzec jak go Obama na "doradce" pisowi podkupi. Odpowiedz Link Zgłoś
errata21 toz to wynalazek Tuska cudaka, pan Pawlak 11.02.09, 22:50 zachęcał do kupowania polskich produktów, nie ważne co, ile by tylko kupowac to zatrzymacie swoje miejsca pracy, strzel teraz sobie butelką w łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 to ten pomysl Jaroslaw tez ukradl i sprzedaje jak 11.02.09, 23:03 swoj? Ale przeciez to takie do niego podobne, jak pis do pzpr. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: to juz wiadomo co bedzie w 3 odcinku... 11.02.09, 23:11 Prezes przebrany za świętego Jerzego na koniu i smok symbolizujący kryzys. Prezes pokonuje smoka wydając siedem miliardów... Rachunek pokażemy społeczeństwu w następnym odcinku... Odpowiedz Link Zgłoś
sliski_miglanc_dyzma_sikorek Donek!_Gospodarka_Głupcze!_ :))))))))))))))))))))) 12.02.09, 00:28 GWno kabluje: PO uważa, że walka z kryzysem to między innymi utrzymanie w ryzach deficytu budżetowego i gnojenie gospodarki. PiS jest odmiennego zdania i chce gospodarkę dofinansować. Partia premiera Jarosława Kaczyńskiego nie zgadza się też na szaleństwo szybkiego wprowadzenia euro w Polsce. Nowak powiedział że, podczas środowej rozmowy Donek "zwrócił się z prośbą i apelem" do PiS o poparcie zawieszenia finansowania partii z budżetu na dwa lata, ponieważ PO będą dalej finansowali mafijni oligarchowie. Premier Jarosław Kaczyński uważa, że jakakolwiek forma oszczędności na partiach politycznych to jest zagrożenie dla demokracji. ............................................................................................... CAŁA NADZIEJA W PIS !!! BO LODZIRSKA PLATFORMA OSZUSTÓW DĄŻY DO ROZKŁADU POLSKIEJ GOSPODARKI. ........................................... przeszkadzał wam wzrost gospodarczy, rosnący jak na drożdżach PKB, pensje wyższe z kwartału na kwartał przeszkadzało wam że rynek był rynkiem pracownika a nie pracodawcy, że bezrobicie było w zasadzie tylko hasłem w słowniku widać przeszkadzało, skoro zagłosowaliście na PO - no to teraz macie, jełopy... ------------------------------------------------------------------------------------------------- PRZECIĘTNY POLACZEK UWIERZYŁ ŁŻE-MEDIOM - PACHOŁKOM UBEKISTANU, MAFII I WROGIEJ ZAGRANICY, ŻE PIS JEST BE!!!, ŻE POLSKIE PAŃSTWO JEST BE!!! A TYLKO FOLKSDOJCZ TUSK I PO-MYLEŃCY ZAPROWADZĄ GO DO RAJU :))) ------------------------------------------------------------- GWno kabluje: Szwabska gadzinówka die Weit kabluje: Osłabienie złotego powoduje wzrost wartości zadłużenia oraz wzmacnia ucieczkę kapitału, co zaostrza jeszcze krytyczną sytuację gospodarczą i może doprowadzić do dalszych spadków wartości złotego. W Polsce nierząd próbuje wyrównać mniejsze przychody z podatków poprzez cięcia w wydatkach. Herrr Thuske chce wszelkimi siłami spełnić kryteria z Maastricht, by w 2011 roku móc przystąpić do strefy euro. Tym samym spowodować, że kryzys gospodarczy jeszcze bardziej się zaostrzy. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nawet ta szwabska gadzinówka zauważyła, że wnuk wermahtowca razem ze swoją bandą PO-myleńców realizując żądania Gejrlina (styczniowa wizyta Tuskwy u Makreli ) rozwala polską gospodarkę aby następnie uzależnić ją od Hitlerlandu i Żab, tak aby Polaczkoland stał się rezerwuarem taniej siły roboczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
zwirekiwigura Re: Drugi odcinek spotu PiS trafi do telewizji 11.02.09, 21:43 Wy sie juz pisiory do rzadzenia nie mieszajcie. Sporo popsuliscie w trakcie tych waszych preudorzadow... Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 to sie na jakis nowy pis-serial zanosi 11.02.09, 22:39 co 2 tygodnie tow. Jaroslaw i 3 strzygi rzucaja z wrodzona sztucznoscia wyklepane teksciki z brewiarza tow. Jaroslawa. Prawd w nich tyle - jak w reklamie niezawodnej masci na szczury. Ciekawe jaki tytul ma to cudo kinematografii? I tak to aktor dzieciecy wraca umyslowo do wieku, w ktorym zagral swoja wielka role. W polityce - okazal sie kanibalem, ktory zagryzl wlasny rzad i wlasna partie. Moze by tak wreszcie jakis odcineczek: " tacy jestesmy naprawde". Odpowiedz Link Zgłoś
maria1230 Drugi odcinek spotu PiS trafi do telewizji 11.02.09, 21:50 To przecież są nasze pieniądze. Dlaczego wydają moje pieniądze na spoty bilbordy w dobie kiedy wszyscy musimy oszczędzać? Nie rozumiem tego. Może ktoś mi to wytłumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
e-qwerty Re: Drugi odcinek spotu PiS trafi do telewizji 11.02.09, 22:03 nie ma się co martwić o nasze pieniądze, wracają do nas poprzez przekaz w polskojęzycznych mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
errata21 droga Mario, czy PiS zagląda ci do portfela 11.02.09, 22:30 dlaczego nie pilnujesz Tuska jak szasta na wycieczki do Peru. Czy ty jestes kobieta czy tylko taki nick wybrałes chłopcze by uwiarygodnic troskę? Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg Wykończą prezesa te kobiety. W tym wieku... 11.02.09, 21:57 -Powiedzcie mi Gosiu jak to właściwie jest z tymi kobietami? -Panie Prezesie z kobietami to jest krzyż pański. Wiem coś o tym... Dlaczego Nelly nie występuje? Odpowiedz Link Zgłoś
madissa nowa reklama środka na przeczyszczenie ? 11.02.09, 22:02 Wow, to jest nowa reklamówka pisu. A ja byłam pewna, że to reklamówka nowego środka na przeczyszczenie. Nie poznałam prezia.... Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: nowa reklama środka na przeczyszczenie ? 11.02.09, 22:06 madissa napisała: > Wow, to jest nowa reklamówka pisu. A ja byłam pewna, że to reklamówka nowego > środka na przeczyszczenie. Nie poznałam prezia....prezio wygląda jak aszlok Rokity Odpowiedz Link Zgłoś
robert0073 Re: nowa reklama środka na przeczyszczenie ? 11.02.09, 22:09 Miliony ze wspólnej kasy idą na bilboardy i reklamówki. Brawo!! Dziwię się, że nikt nie wykorzystuje takiego potknięcia Pisu. Odpowiedz Link Zgłoś
babb A gdzie krawat????????????!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 11.02.09, 22:06 Tak to sie tylko chlopcy z podworka ubieraja, a nie dobrze wychowni byli mlodziency..... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: strach? 11.02.09, 22:32 Ty mi tu z Grossem nie wyjeżdżaj, Korekta... Odpowiedz Link Zgłoś
errata21 pół godziny minęło, odbebniles schetynówkę 11.02.09, 23:01 zaistaniałes na forach, teraz czytac manifest gospodarczy Pawlaka Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wiecej radości czerpię czytając jak Ci jad 11.02.09, 23:05 zalewa klawiaturę... Pawlaka sobie sam poczytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
koczot a ja nie lubie 11.02.09, 22:09 A ja wole kupowac chinskie towary. Sa tansze i chinczycy ktorzy je robia, dzieki temu maja wiecej kasy niz mieli przed booomem gospodarczym chin. Nie kupuje tez towarow oznaczonych ostatnio modna informacja"Zrobione w Unii Europejskiej". Za wysoki kurs euro na taka reklame. Ktos sobie strzelil w stope. Odpowiedz Link Zgłoś
pestycyd Re: Drugi odcinek spotu PiS trafi do telewizji 11.02.09, 22:12 Po co oni to robią? Przecież tym idiotom już nic nie pomoże. Do wyborów niestety jeszcze trochę zostało także niech wkładają do kieszeni ile się da i wypier.... bo społeczeństwo tych matołów więcej nie wybierze. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: Drugi odcinek spotu PiS trafi do telewizji 11.02.09, 22:21 to tylko twoje pobożne życzenia, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Drugi odcinek spotu PiS trafi do telewizji 11.02.09, 22:40 Jarek wyraźnie się rozkręca... Z odcinka na odcinek jest coraz lepszy. W aktorskim rzemiośle nieco ustępują mu damy, ale może w 1230 odcinku zobaczymy Elę Kruk, ona jest b. naturalna i przekonywująca, to prawdziwa gwiazda. Brawo "Bielan-Kurski Sp z o o"!!!! Ten zespół twórców ma przed sobą świetlaną przyszłość. Jeżeli tylko Farfał zgodzi się realizować telewizję misyjną ten program rozrywkowy może na stałe zagościć na ekranach naszych telewizorów. Odpowiedz Link Zgłoś
rezydent.klamczynski Ciekawe, na czym współpraca miałaby polegać? 11.02.09, 22:28 "Jeśli kryzys dotyka obywateli to trzeba im pomagać, a nie bezlitośnie oskubywać. Może więc, zamiast na spoty, przeznaczyć - te same środki - w szlachetnym porywie troski o dobro wspólne i obywateli - na przejęcie jakiejś upadającej firmy i ratowanie miejsc pracy? 'Panie Jarku, Pan sie nie boi', z ludzmi rozmawia sie na ulicy i podczas spotkan, a nie przez szklany ekran. Wystarczy wyjsc z salonu na podworko......" jacektyszko.blox.pl/2009/02/Dinozaury-cytuja-8222Hamleta8221.html Odpowiedz Link Zgłoś
errata21 powiedz to herr tuskowi, on się chowa 11.02.09, 22:31 jak coś się dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: powiedz to herr tuskowi, on się chowa 11.02.09, 22:34 Jeżeli chowa się słuchająć hymnu w interpretacji prezesa to akurat mu się nie dziwię. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: chowa sie bo zna tylko hymn Wermachtu 11.02.09, 22:43 Być może... ale zna w przeciwiństwie...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
errata21 za duzo forów obskakujesz w tej półgodzinie 11.02.09, 23:03 schetynowej, piszesz jakies niezrozumiałe schetynowki Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Spox... ty się martw o swoje dochody... 11.02.09, 23:07 Jak prezes wyda całą kasę na spoty to będziesz musiał zbierać puszki po piwie. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 i errota21 poszedl zbierac flaszki, puszki i maku- 11.02.09, 23:50 lature. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: gentlemani nie rozmawiaja o kasie, watek skoń 11.02.09, 23:57 "Gentlemani" to wolacy bez krawata? Odpowiedz Link Zgłoś
ml73 Drugi odcinek spotu PiS trafi do telewizji 11.02.09, 22:34 "Ciemny LUD to kupi ".... Poszoł woonn pokraku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Drugi odcinek spotu PiS trafi do telewizji 11.02.09, 22:35 upudrowana łajza będzie aniołem? Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: w końcu może dorówna łajzie Tuskowi 11.02.09, 22:38 no, skoro cię to zadowala to zgoda. Odpowiedz Link Zgłoś
errata21 może odbierze Tuskowi idiotów, ktorzy na niego 11.02.09, 22:42 oddali głos, łatwo nimi manipulować, wystarczy pokazac koziołka matołka Bartoszewskiego czy wysłać smsa "schowaj babci dowod", lub przypomniec z dobrych kumplowskich czasów gdy byli dobrymi kumplami o pistoleciku kaczyńskiego. Bo argumenty rzeczowe na tych ludzi nie mają wpływu, cena jablek i ziemniaków, klodek i pustaków juz tak. Znajomośc tych cen to handicap. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: może odbierze Tuskowi idiotów, ktorzy na nieg 11.02.09, 22:49 errata21 aleś ty śmieszny.... odbierze Tuskowi idiotów..... To pisprezes lubi idiotów? Szuka odpowiednich partnerów dla siebie? Nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
errata21 Kaczyński nie jest pseudoministrem Czumą 11.02.09, 22:52 który wykorzystał idiotow ktorzy mu z ufnościa pożyczyli pieniadze, a on ich wychuiał. Odpowiedz Link Zgłoś
qbin2001 Re: Kaczyński nie jest pseudoministrem Czumą 11.02.09, 23:17 1. chamstwo z ciebie wychodzi - może wzorem prezesa zmienisz język rozmowy? 2. O ile wiem z dzisiejszych doniesień Czuma oddał wszystkim pieniądze. Tobie się nie zdarzyło mieć problemów finansowych? Problemów z oddaniem na czas? Odpowiedz Link Zgłoś
errata21 to pozycz mi kaskę, zastosuję metode Czumy 11.02.09, 23:23 bedziesz mnie ścigal kilka lat, i bedziesz na kazdej rozprawie widział gębe Czumy Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Podobno... 11.02.09, 23:26 Gentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
errata21 strzelasz juz swiadomie na slepo 11.02.09, 23:30 i ładujesz smieszne minki do postów, przestań Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: strzelasz juz swiadomie na slepo 11.02.09, 23:36 Swiadomie, czy na ślepo?...:P Wiesz co to jest logika?.. masz akwarium? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 oj cieknie ci zolc po dziobie, kompleks nieudanstw 11.02.09, 22:59 a uwiera - taki jest wlasnie los pisianego eunucha! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: oj cieknie ci zolc po dziobie, kompleks nieud 11.02.09, 23:13 Też zauważyłem, że cienko śpiewa...:P Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: oj cieknie ci zolc po dziobie, kompleks nieud 11.02.09, 23:20 tw_wielgus napisał: > Też zauważyłem, że cienko śpiewa...:P spiewa - cos kwiczy zalosnie. Ale "zapomnijmy" o tym. Zapomnijmy o pisie, zapomnijmy o jego karlach. Nawet kryzys gospodarczy jest lepszy od rzadow "zapomnianych". Odpowiedz Link Zgłoś
norman67 Makiawelista wspólpracuje, kiedy nie ma innego wy 11.02.09, 22:41 Makiawelista współpracuje, kiedy nie ma innego wyjścia. Śmieszne są deklaracje współpracy po wszystkim numerach wykręconych politycznym przeciwnikom, a zwłaszcza sojusznikom. I jeszcze te inetligenckie panienki po 50 na biało. Czy nie lepiej Ziobro, Dorn i Górski? Po co tyle zakłamania? Specjaliści od wciskania kitu? Jak chce się ocieplić swój wizerunek, to można się zająć opieką nad zwierzętami, a nie polityką. Pamiętam, jak przechodziłem koło Łazieniek, strajkujące pielęgniarki - może one wystąpią w spocie i opowiedzą o serdecznym przyjęciu, jakiego nigdy nie zapomną... Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 "kupic produkty wytwarzane w Polsce" - najlepiej.. 11.02.09, 22:44 kit, ktory ta banda uposledzonych i paranoikow chce sprzedac, by znow nagrywac, sfingowac afery, naszczuwac, budzic o szostej, zwolywac rade ministrow w parkowych krzakach i piac o wlasnych sukcesach we wszystkich telewizjach i o kazdej porze?! Spieprzac dziady!!! Odpowiedz Link Zgłoś
errata21 nie, lepiej siedziec i rozważać czy ratowac Polaka 11.02.09, 22:55 uprowadzonego w Pakistanie czy nie ratowac, mozna tak debatować cztery miesiace Odpowiedz Link Zgłoś
henyk Drugi odcinek spotu PiS trafi do telewizji 11.02.09, 22:45 Na mnie ich spoty nie działają bo tylko kiedy się pojawiają wyłączam fonię i nie patrzę. Szkoda tylko pieniędzy, moich pieniędzy na te ich bezczelne kłamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
bandycki.uklad.po.wrocil Re: Drugi odcinek spotu PiS trafi do telewizji 11.02.09, 22:49 POlityczne POmioty znowu w akcji? www.pardon.pl/artykul/5678/schetyna_do_mlodziezowki_po_macie_kadzic_nam_w_sieci/wszystkie_______________________________________________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
errata21 a nie żal ci było kasy na wycieczke do Peru 11.02.09, 22:53 ty dwulicowy obludniku Odpowiedz Link Zgłoś
ot_byt Drugi odcinek spotu PiS trafi do telewizji 11.02.09, 22:46 LOL. Wszyscy tak robią to zróbmy i my. Trzeba pieniędzy na inwestycje. LOL do kwadratu. To, że wszyscy tak robią nie znaczy, że robią dobrze. Równie dobrze można powiedzieć, że skoro wszyscy kupowali mieszkania po 12k/m2 to i my powinniśmy za tyle kupować. Skoro wszyscy wchodzili w fundusze na szczycie banki na gieldzie to i my powinniśmy. Itp. Itd. Trzeba zaciskać pasa i ograniczać wydatki, a nie szastać pieniędzmi na lewo i prawo. A może zrobimy tak jak USA i dodrukujemy z 800 mld PLN na wydatki ? Inflacja dobra rzecz...... ROTFL do kwadratu. Jarosławie i psie Sabo - nie idźcie tą drogą :) Odpowiedz Link Zgłoś
arturpiotr Ciężkie pieniądze wydanom, a sondaże ani drgną... 11.02.09, 22:53 ...czyli na "nowy autorytet ekonomiczny" nikt się nie nabiera... Odpowiedz Link Zgłoś
errata21 a inne sondaże zanotowały 28% poparcia 11.02.09, 22:56 dla Prawa i Sprawiedliwości Odpowiedz Link Zgłoś
arturpiotr Re: a inne sondaże zanotowały 28% poparcia 11.02.09, 22:58 no to mamy 28 do 52. To się nazywa nokaut! Odpowiedz Link Zgłoś
errata21 gdyby to był nokaut i wszystko byłoby ok 11.02.09, 23:16 nawet bys tym sobie głowy nie zawracał, a skrobiesz jakies swoje przemyslenia Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ciężkie pieniądze wydanom, a sondaże ani drgn 11.02.09, 23:03 Przecież to nie o to chodzi. Prezes żyje w przekonaniu, że jego kariera jako polityka jest już skończona. Postawił na show biznes i bardzo efektownie się promuje. Odpowiedz Link Zgłoś
errata21 gdyby tak bylo 11.02.09, 23:32 nie zawracałbys sobie tym głowy, ani Schetyna Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: gdyby tak nie bylo 11.02.09, 23:39 A możemy przyjać takie ryzykowne założenie. Prezes nie udawałby kogoś innego niż jest w rzeczywistości. Uwaga o Schetynie niecelna... Odpowiedz Link Zgłoś
errata21 łzesz jak pies jak twoj Tusk 12.02.09, 00:16 kryzysu nie ma, Czuma ma piekna nieskazitelna kartę Odpowiedz Link Zgłoś
j.pilsudski Drugi odcinek spotu PiS trafi do telewizji 11.02.09, 23:31 Co z tego, że spot to profeska, skoro to mydlenie oczu i tak nie znajdzie przełożenia w rzeczywistości. Piłsudski kiedyś zaproponował najbardziej skuteczny program: "Program najprostszy z możliwych to bić ku... i złodziei. "Żadne tam "czyny, nie cuda", ani inne pitu pitu. Odpowiedz Link Zgłoś
errata21 na was to wystarczy 12.02.09, 00:19 jak Bartoszewski oszolom Koziolkiem Matołkiem was pociagnął za Tuskem Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Nowy spot PiS: Kupujcie polskie produkty! 11.02.09, 23:46 Czy to z prawej to malpa w czerwonym? Odpowiedz Link Zgłoś
errata21 malpa jest jedna i lata ze sztucznym penisem 12.02.09, 00:18 zamiast bananem Odpowiedz Link Zgłoś
sliski_miglanc_dyzma_sikorek Donek!_Gospodarka_Durniu!_ :)))))))))))))))))))))) 12.02.09, 00:24 GWno kabluje: PO uważa, że walka z kryzysem to między innymi utrzymanie w ryzach deficytu budżetowego i gnojenie gospodarki. PiS jest odmiennego zdania i chce gospodarkę dofinansować. Partia premiera Jarosława Kaczyńskiego nie zgadza się też na szaleństwo szybkiego wprowadzenia euro w Polsce. Nowak powiedział że, podczas środowej rozmowy Donek "zwrócił się z prośbą i apelem" do PiS o poparcie zawieszenia finansowania partii z budżetu na dwa lata, ponieważ PO będą dalej finansowali mafijni oligarchowie. Premier Jarosław Kaczyński uważa, że jakakolwiek forma oszczędności na partiach politycznych to jest zagrożenie dla demokracji. ............................................................................................... CAŁA NADZIEJA W PIS !!! BO LODZIRSKA PLATFORMA OSZUSTÓW DĄŻY DO ROZKŁADU POLSKIEJ GOSPODARKI. ........................................... przeszkadzał wam wzrost gospodarczy, rosnący jak na drożdżach PKB, pensje wyższe z kwartału na kwartał przeszkadzało wam że rynek był rynkiem pracownika a nie pracodawcy, że bezrobicie było w zasadzie tylko hasłem w słowniku widać przeszkadzało, skoro zagłosowaliście na PO - no to teraz macie, jełopy... ------------------------------------------------------------------------------------------------- PRZECIĘTNY POLACZEK UWIERZYŁ ŁŻE-MEDIOM - PACHOŁKOM UBEKISTANU, MAFII I WROGIEJ ZAGRANICY, ŻE PIS JEST BE!!!, ŻE POLSKIE PAŃSTWO JEST BE!!! A TYLKO FOLKSDOJCZ TUSK I PO-MYLEŃCY ZAPROWADZĄ GO DO RAJU :))) ------------------------------------------------------------- GWno kabluje: Szwabska gadzinówka die Weit kabluje: Osłabienie złotego powoduje wzrost wartości zadłużenia oraz wzmacnia ucieczkę kapitału, co zaostrza jeszcze krytyczną sytuację gospodarczą i może doprowadzić do dalszych spadków wartości złotego. W Polsce nierząd próbuje wyrównać mniejsze przychody z podatków poprzez cięcia w wydatkach. Herrr Thuske chce wszelkimi siłami spełnić kryteria z Maastricht, by w 2011 roku móc przystąpić do strefy euro. Tym samym spowodować, że kryzys gospodarczy jeszcze bardziej się zaostrzy. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nawet ta szwabska gadzinówka zauważyła, że wnuk wermahtowca razem ze swoją bandą PO-myleńców realizując żądania Gejrlina (styczniowa wizyta Tuskwy u Makreli ) rozwala polską gospodarkę aby następnie uzależnić ją od Hitlerlandu i Żab, tak aby Polaczkoland stał się rezerwuarem taniej siły roboczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
wuem43 Nowy spot PiS: Kupujcie polskie produkty! 12.02.09, 09:41 Do trzech razy sztuka! Teraz czas żeby aniołki i wodzunio zaprosili na jakąś balangę. Trzeba odreagować te dwa prymitywne spoty. Odpowiedz Link Zgłoś
korcia2000 Nowy spot PiS: Kupujcie polskie produkty! 12.02.09, 11:36 Dlaczego w tych spotach nie występuje pewna urocza posłanka tak bliska p. przewodniczącemu? Odpowiedz Link Zgłoś