gemelar 20.02.09, 08:05 Myślę, że nazywająC Farfał byłym NEONAZISTĄ usprawiedliwia Pani nazywanie środowiska "Wybiórczej" byłą ŻYDOKOMUNĄ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krys2001 Szmajdziński: Farfał w TVP porządzi jeszcze dłu... 20.02.09, 08:16 Szanowny Panie Marszałku prosze nas nie kantować. W artukule sam Pan wyliczył, że nowa ustawa wejdzie pod koniec roku. Ale wini Pan za to PO bo "zamiast we wrześniu nowy projekt przedstawiła w grudniu" tj. 3 miesiące później. Jeśli odejmie Pan od swoich wyliczanek koniec roku minus 3 miesiące to nie wyjdzie maj, by odwołac Farfała przed Eurowyborami. A ten fakt nie ma żadnego znaczenia dla drugiego wariantu tj. odwołania poprzez brak zatwierdzenia sprawozdania. Czyli winnym jest kto? - SLD i po czesci Pan, bo nie odrzuciliście weto Prezydenta pierwszej ustawy PO. Dzisiaj media działałyby inaczej, a Sejm na Pana wniosek pracowałby nad nowelizacją - ale juz bez Prezesów Urbańskiego i Farfała. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
markerek222 Re: Szmajdziński: Farfał w TVP porządzi jeszcze d 20.02.09, 15:55 Gdyby SLD odrzuciło weto prezydenta to dziś na czele TVP stałby jakiś dupek z platformy. Dokładnie tak samo upolityczniony jak Urbański i Wildstain. Tusk i jego rząd byłby przedstawiany jako największy mąż stanu powojennej europy. Pewnie dla ciebie to byłoby o.k. ale nie wszyscy dali się tak oślepić jasnością tuskową. Odpowiedz Link Zgłoś
respiral Porządzi dłługo? 20.02.09, 09:14 No, to nie będzie co zbierać. Może i dobrze, bo przez długie lata telewizja obrosła w tak gigantyczne polityczne złogi, że o programie myśli się najmniej, a twórców traktuje jak śmieci. Kiedyś mówiło się, że gdyby z jakiegoś powodu, telewizja wyleciała w powietrze, a prezesowski blok A się ostał, to urzędasy po kilku latach dopiero zorientowaliby się, że coś jest nie tak...Że nie ma telewizji. Teraz jest podobnie, tylko blok A został zastąpiony gargamelem, a twórcy błąkają się ze swymi pomysłami od urzędasa do urzędasa... Odpowiedz Link Zgłoś
markerek222 Re: Porządzi dłługo? 20.02.09, 16:01 Farfał i Sudomino rzadzą zaledwie kilka tygodni a moim zdaniem już widać pewne korzystne zmiany. Może się okazać że są całkiem o.k w zarządzaniu dużą firmą. Mam wrażenie że raban w GW o nagłym powrocie do TV polityków LPR i Samoobrony jakoś się nie sprawdza. A to że czasem krytykują PO to może dobrze. Ktoś musi mówić prawdę w przeciwieństwie do zaślepionego proplatformerską propagandą TVN-u Odpowiedz Link Zgłoś
respiral Re: Szmajdziński: Farfał w TVP porządzi jeszcze d 20.02.09, 09:18 gemelar napisał: > Myślę, że nazywająC Farfał byłym NEONAZISTĄ > usprawiedliwia Pani nazywanie środowiska "Wybiórczej" byłą ŻYDOKOMUNĄ Wszechpolacy zajęli praktycznie wszystkie kierownicze stanowiska w terenie. Przynależnośc partyjna jest ich jedyną legitymacją do pracy w mediach. Zdesantowali co się dało - od Zarządu i jego Biura,po transport. Dał się pan nabrać farfałowi, skazanemu prawomocnym wyrokiem sądu na słuchanie prawdy o swojej przeszłości. Ma pan jeszcze jakieś pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Szmajdziński: Farfał w TVP porządzi jeszcze d 20.02.09, 09:23 przyznam ze strasznie mnie wkurzało to że tak Urbański jak i Farfał, zajmują stanowiska , których nigdy w życiu ludzie przy zdrowych zmysłach by im nie dali... wyleczyłem się z TVP! Wszechpolacy zajmują kolejne stanowiska? ale co to zmienia w naszym życiu? -NIC. będą mieli wpływ NA MASY? na jakie masy? czy to że istnieje Radio Maryja ma na nas jakiś wpływ? Niech sie chłopaki pobawia w wielka sztukę, wielka politykę i co tam jeszcze chcą TO NAS NIE DOTYCZY to jest inny gatunek ludzi- oni tak muszą...po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
gemelar Re: Sądupytanie ? W Kościanie... 20.02.09, 10:35 Z zasady nie dyskutuję na forach, ale "respiral" zadał mi pytanie pisząc m.in.: "...Dał się pan nabrać farfałowi, skazanemu prawomocnym wyrokiem sądu na słuchanie prawdy o swojej przeszłości. Ma pan jeszcze jakieś pytania?" Otóż mam - mianowicie: SĄDUPYTANIE - w Kościanie? PS. Jaki by Farfał był - to nie żaden przedmiot jak respirator - pisze się z dużej litery. Over! Odpowiedz Link Zgłoś
respiral Re: Sądupytanie ? W Kościanie... 20.02.09, 13:57 gemelar napisał: > Z zasady nie dyskutuję na forach, ale "respiral" zadał mi pytanie pisząc m.in > .: > "...Dał się pan nabrać farfałowi, skazanemu prawomocnym > wyrokiem sądu na słuchanie prawdy o swojej przeszłości. Ma pan > jeszcze jakieś pytania?" > Otóż mam - mianowicie: SĄDUPYTANIE - w Kościanie? > PS. Jaki by Farfał był - to nie żaden przedmiot jak respirator - pisze się z > dużej litery. > Over! Alez proszę sobie pisac z dużej litery. Nawet z baaardzo dużej. Ja nie muszę. Kiedy kogoś nie poważam, nie musze pisać, że jest taki, śmaki, czy owaki. Po prostu piszę jego nazwisko z małej litery jako objaw mojego kompletnego braku szacunku. Reszty uwag nie rozumiem, ale domyślam się, że to jakiś chwyt retoryczny. Z pańskiego punktu widzenia niezwykle zabawny. Z mojego - kretyński. Odpowiedz Link Zgłoś
contrame Wielka Gra. 20.02.09, 09:40 Farfał usunął złogi pisuarowe, to może przywróci Wielką Grę, która te złogi zlikwidowały. Odpowiedz Link Zgłoś
tewie60 Rada na Farfała - Pitera, albo Szmacierewicz 20.02.09, 10:56 Może ta uciśniona specjalistka od tajnych raportów o niczym znalazłaby coś na Farfała, żeby go zamknęli. Albo pozwolić działać Antoniemu Szmacierewiczowi - tajniki produkcji kwitów nie są mu obce, może by coś podrzucił do IPN-u. Odpowiedz Link Zgłoś