pollack5 Obulkane kumysem słoneczko Mongolii 01.03.09, 00:13 nad Słowacją nie zachodzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
33qq J. Kaczyński tłumaczy zaskakującą wypowiedź o c.. 01.03.09, 00:27 Czyli na Słowacji pali się więcej świateł. Skoro u nas świeci słońce Peru, Słowacy muszą się doświetlać elektrycznie. Biedny ten Jarek, coś tam palnie, próbuje się wyplątać, ale niestety z logiki miał ledwie trójczynę, więc znowu się zaplątał... Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Jak młodzierz popie....... się produkuje... :) 01.03.09, 00:51 Tym razem "samo dobro' trafiło bezbłędnie w czułe podbrzusze POłamanych klakierów. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Jak młodzierz popie....... się produkuje... : 01.03.09, 00:58 "Młodzierz" to po wolsku? Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Sarkazm po hiszpańsku? 01.03.09, 01:02 33qq napisał: > "Młodzierz" to po wolsku? ROTFL... Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Sarkazm po hiszpańsku? 01.03.09, 01:03 Co, nie uważało się na lekcjach? :D Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: Sarkazm po hiszpańsku? 01.03.09, 01:05 33qq napisał: > Co, nie uważało się na lekcjach? > :D Raczej nie miało się jakichkolwiek lekcji :) Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Alegoria 01.03.09, 01:10 33qq napisał: > No proszę, samouk. 3 kropki... Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Masz mniej qq 01.03.09, 01:11 33qq napisał: > No proszę, samonieuk. niż myslałem :D Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Masz mniej qq 01.03.09, 01:13 Atam, co ty mogłeś myśleć. Przecież prezes nie dał wytycznych. Gubisz się koleś. Po prostu nie umiesz pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Raczej nie chciałbym aby 01.03.09, 01:17 33qq napisał: > Atam, co ty mogłeś myśleć. Przecież prezes nie dał wytycznych. Gubisz się koleś prostacki cham, ad persona, walił do mnie 'koleś'. Ale jeśli się tym samozadowoliłeś/aś... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Raczej nie chciałbym aby 01.03.09, 01:34 Nie znasz mnie, więc nie wiesz czym cham czym pan. Za to ty się dałeś poznać jako ignorant. No i to by było wszystko na ten temat, baw się dobrze. Tylko nie zachlap monitora, koleś. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Nie ceń innych 01.03.09, 01:45 33qq napisał: > No i to by było wszystko na ten temat, baw się dobrze. Tylko nie zachlap > monitora, koleś. Twoją miarką ;) PS. Pszeciesz twoih, hamskih, zaczepek nie ignorowałem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: Jak mozna ? 01.03.09, 01:57 olewca napisał: > Czy on sam siebie rozumie? Jak można za pieniądze podatników w przeddzień kryzysu światowego zwiedzać Peru? Odpowiedz Link Zgłoś
hudefak Re: Jak mozna ? 01.03.09, 02:26 bwwald07 napisał: > Jak można za pieniądze podatników w przeddzień kryzysu światowego > zwiedzać Peru? Hańba Tuskowi, że nie przewidział nadchodzący kryzys! Na szczęście nasz Ukochany Pan Prezydent (chyba za namową swego Wszystkowiedzącego Brata) poleciał do Gruzji i Mongolii szukać wsparcia w wyjściu z tego tuskowego kryzysu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: Jak mozna ? 07.03.09, 22:05 hudefak napisał: > bwwald07 napisał: > > Jak można za pieniądze podatników w przeddzień kryzysu światowego > > zwiedzać Peru? > > Hańba Tuskowi, że nie przewidział nadchodzący kryzys! > Na szczęście nasz Ukochany Pan Prezydent (chyba za namową swego > Wszystkowiedzącego Brata) poleciał do Gruzji i Mongolii szukać wsparcia w > wyjściu z tego tuskowego kryzysu. > :) W przeciwieństwie do Ciebie uważam każdego polityka za jedno wielkie g...o i nie podaję "argumentów" typu :"A prosem Pani, a on jest jesce gorsy" aby bronic bronić postępowania jakichkolwiek odchodów. Zawsze to szambo :) A wiadomo, że g... zawsze na wierzch wypłynie. Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: Jak mozna ? 01.03.09, 23:13 bwwald07 napisał: > olewca napisał: > > > Czy on sam siebie rozumie? > > Jak można za pieniądze podatników w przeddzień kryzysu światowego > zwiedzać Peru? > Jak można za pieniądze podatników fundować sobie kampanię reklamową, której wartość przekroczyła wielokrotnie koszt państwowej wizyty w Peru?No, jak można? I to nie w przeddzień kryzysu, a w jego trakcie? Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: Jak mozna ? 07.03.09, 22:08 mela_1 napisała: > bwwald07 napisał: > > > olewca napisał: > > > > > Czy on sam siebie rozumie? > > > > Jak można za pieniądze podatników w przeddzień kryzysu światowego > > zwiedzać Peru? > > > Jak można za pieniądze podatników fundować sobie kampanię reklamową, > której wartość przekroczyła wielokrotnie koszt państwowej wizyty w > Peru?No, jak można? I to nie w przeddzień kryzysu, a w jego trakcie? "Bo plosem Pani, my załatwiliśmy się w klasie, ale oni w kaplicy" ;) Nic nie usprawiedliwia brzydkiego zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
boryska1 J. Kaczyński tłumaczy zaskakującą wypowiedź o c.. 01.03.09, 03:07 dziwnie myśli PiS mówi o kryzysie a sam wydaje masę pieniędzy na reklamę swojej partii, a może by za tą kwotę kupili obiady dla dzieci biednych, a nie mówili o poprawie kryzysu ..jakby to było takie prawidłowe toby inne kraje szybko by wykorzystało ich pomysły Odpowiedz Link Zgłoś
prof-antoni może więcej szacunku dla Peru 01.03.09, 03:46 koalicjant leppera i rydzyka znowu nie wie co mówi Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 J. Kaczyński to Hitler... 01.03.09, 05:41 skrojony na mozliwosci dzisiejszej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
dyl.sowizdrzal Ćwok. 01.03.09, 05:42 W tej jednej wypowiedzi obraził i Słowaków, i Peruwiańczyków. Cieszyłby się Pan, Panie Kaczyński, gdybym Panu wytłumaczył, że nad Polską jest jaśniej, bo światło odbija się od wielkiego tłustego orła białego? I jak taki niezrównoważony pajac ma pełnić wysokie funkcje państwowe? Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Nawet psychiatrzy już nie nadążają za prezesem. 01.03.09, 06:18 Tacy ludzie żyją we własnym świecie,to geniusze lub idioci.Ten przypadek to zdecydowanie druga grupa. Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: Nawet psychiatrzy już nie nadążają za prezese 01.03.09, 06:57 A słyszeliście ten rechot na sali, jak Jarek wytłumaczył swoje tajmnicze słowa? Dowcip o łysym ministrze też rozbawił jego podwładnych. Pan prezes chce zostać Pierwszym Kabaretowym? Odpowiedz Link Zgłoś
ebrieta J. Kaczyński tłumaczy zaskakującą wypowiedź o c.. 01.03.09, 07:00 Prezes trzy po trzy mówi do gawiedzi, a ta w Radiu Maryja siedzi i słucha czy aby mowi ich głosem, bo inaczej niech się liczy do o. Rydzyka z donosem. A wtedy już PiS nie miałby poparcia w żadnych wyborach i z Radia Maryja byłoby ,,fora ze dwora" Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Dlaczego jak ten geniusz beknie, to potem 01.03.09, 07:07 przez tydzień całe jego Biuro Polityczne musi tłumaczyć co ten matoł miał do przekazania. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda kaczy predzio pieprzy jak Piekarski na mekach! I z 01.03.09, 07:14 takim normalnym inaczej na czele pisdzielcy marza o powrocie do rzadzenia?! kacze 5 minut juz sie skonczylo - teraz bedzie coraz gorzej az w koncu zaplute karly reakcji za psucie Polski i probe budowania wolski 4 stana przed Trybunalem Stanu! Odpowiedz Link Zgłoś
lecho65 J. Kaczyński tłumaczy zaskakującą wypowiedź o c... 01.03.09, 07:48 nowe otwarcie, POWRÓT DO STAREGO JĘZYKA Odpowiedz Link Zgłoś
zamany J. Kaczyński tłumaczy zaskakującą wypowiedź o c.. 01.03.09, 07:53 Bez jaj ...to horror.Sowacy nie mają światła."Palą"nie świecą.To chyba lampy naftowe.A może sie mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..a Slonce Peru........... 01.03.09, 08:28 nad Polska tez w zacmieniu.Milosc w slowach, milosc w czynach-a glodnych przybywa. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 presentation1, obcieli ci ,SB-ku, emeryturke ??? 01.03.09, 08:31 Kaczynscy wam, SB-cji pomogą... Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: ..a Slonce Peru........... 01.03.09, 23:14 presentation1 napisał: > nad Polska tez w zacmieniu.Milosc w slowach, milosc w czynach-a glodnych przyby > wa. Pan nienawidzi Polski i Polaków, więc co pana obchodzą nasze sprawy, panie wajdzik - były esbeku na emigracji? Odpowiedz Link Zgłoś
md65 J. Kaczyński tłumaczy zaskakującą wypowiedź o c... 01.03.09, 09:07 Wg.mnie tak niejasno i z wieloma przenośniami, ukrytymi pod innymi słowami treściami wypowiada się ktoś, komu za wypowiadanie się jasno i prosto robiło się nieprzyjemnie.No i to tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
zdanowitch Debilem był, jest i będzie 01.03.09, 09:24 reprezentant podłości polskiej ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
martin102 J. Kaczyński tłumaczy zaskakującą wypowiedź o c... 01.03.09, 09:27 Dureń i burak!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski Kaczyńscy to pokraczni cynicy i szkodniki. WSTYD 01.03.09, 09:38 Ja się bardzo wstydzę, że mamy takiego prezydenta i takiego przewodniczącego 2-giej partii w sejmie. To jest przecież jakiś koszmar. Reprezentuje mnie cyniczny konus. Jak to się stało? Nie byłem fanem Kwaśniewskiego, ale wizerunek Polski za granicą był wtedy, że tylko pozazdrościć. Teraz mój kraj stał się śmieszny. odnoszę wrażenie, że bracia robią wszystko aby szkodzić i kompromitować Nas. To wygląda jak sabotaż Polski w świecie. I... jest mi wstyd. Tylko dlaczego to ja się wstydzę a oni chodzą jakby nigdy nic i opowiadają te populistyczne pierdoły ? Jeszcze teraz sabotaż zmiany waluty. To błazny i szkodniki. Jaka szkoda, że w Polsce nie ma tradycji zamachów na prezydenta. Bardzo, bardzo żałuję. Nie pozostaje mi nic innego jak wstydzić się jeszcze długo za te zakompleksione pokraki. Nasz umęczony kraj chyba zasługuje na lepszych reprezentantów, bo gorszych to już chyba być nie może. Co za żenada !! dr.n.med.Maciej Kozłowski p.s. Nie rozumiem dlaczego ludzie używają jakiś głupkowatych pseudonimów w swoich wypowiedziach. Czy nie mają odwagi swoje poglądy podpisać uczciwie pełnym imieniem i nazwiskiem? O co tu chodzi? Jakaś żałosna asekuracja czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
jabo23 A kogo obchodzi co wybełkotał J. Kaczyński ?!!!!!! 01.03.09, 10:47 Co najwyżej kilku psychiatrów. Specjalności: Schizofrenia paranoidalna, Zaburzenie afektywne dwubiegunowe, zaburzenie maniakalno-depresyjne, psychoza maniakalno- depresyjna, cyklofrenia, ... Odpowiedz Link Zgłoś
sybirak2 J. Kaczyński tłumaczy zaskakującą wypowiedź o c... 01.03.09, 12:02 Chyba większego h...a w Polsce już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
washner J. Kaczyński uważa że Polacy to sami idioci i 01.03.09, 12:24 można ich wprowadzać w przysłowiowe maliny. Ma nas wszystkich za głupców. Po jego koleżkach można spodziewać się tego samego. Odpowiedz Link Zgłoś
eugeniuszmg J. Kaczyński tłumaczy zaskakującą wypowiedź o c... 01.03.09, 15:01 RZĄDZIĆ,to znaczy,NIE OBRAŻAĆ I NIE PONIŻAĆ INNYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
esbecka_qrwa_z_tvn Słońca_Peru_Zastąpi_POlaczkom_Gaz __:o)))))))))))) 01.03.09, 16:22 GWno kabluje: Premier Jarosław Kaczyński: Moja wypowiedź o tym, że są ciemności nad Słowacją jest komentowana. Ja chciałem powiedzieć tylko jedno. Nad Słowacja nie świeci słońce Peru. ........................................................................... BRAWO PREMIER !!!! DOSKONAŁA RIPOSTA DLA UPIERDLIWYCH, TĘPAWYCH GRYZIPIÓRKÓW Z GWna I INNYCH LEWACKICH BRUKOWCÓW :)))) --------------------------------------------------------------------------- Słońce Peru jest dobre na wszystko !!! Zastąpi POlaczkom każdy rodzaj energii !! Podobno ma też im wyprodukować gaz w razie totalnej kacapskiej blokady :)))))) --------------------------------------------------------- TĘPE POLACZKOSTWO WIERZY, ŻE DONEK TAK JAK TOW. STALIN POTRAFI SPRAWIAĆ CUDA - I JAK PRZYJDZIE PRAWDZIWY KRYZYS TO ICH DONEK Z MIŁOŚCI OGRZEJE WŁASNYMI GAZAMI :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
respiral J. Kaczyński tłumaczy zaskakującą wypowiedź o c.. 01.03.09, 17:18 Pan Kaczyński, który nie ma zielonego pojęcia o ekonomii, ma za to ogromne pokłady testosteronu. Z uwagi na to, że nie lubi sexu (przynajmniej z kobietami), znajduje ujście dla swych hormonów w kłapaniu dziobem bez angażowania mózgu. Więc klepie trzy-po-trzy z rozpaczy, że Tusk daje sobie radę pomimo światłych rad prezesa pisu i latania tegoż z kanistrem z benzyną. Pan Kaczyński oblewa kolejne egzaminy z patriotyzmu, szlag go trafia więc usiłuje to nadrobić kolejnymi "filipinkami". Staje się coraz bardziej żałosną kreaturą. Odpowiedz Link Zgłoś