almagus Tusk: W nazikatolicji deerektora zidiociałych cała 01.03.09, 12:56 W nazikatolicji deerektora zidiociałych cała sfora! Miały być trufle, a to tylko kartofle. Nalali Lesia do zbyt dużego kufla Podali kartofla, a miała być trufla. W dodatku tak był pompowany zamiast lany, że za mało trunku , a zbyt dużo piany. Truflę kartoflaka ryły polskie świnie, a pianki brakuje przecież w mszalnym winie. Idzie reklamacja, nie chcę tego kufla, Nie chcę kartoflaka, bo miała być trufla. Przeryły za truflami świniaków watachy, wyryły kartofla i to z bożej łachy. Truflę kartoflaka ryły polskie świnie, a pianki brakuje przecież w mszalnym winie. Tak to mało piwka, piana reszta kufla, zaś dwa kartoflaki to jest polska trufla. Jak nie chcesz piweczka i tego obiadu, to żeś łżepolakiem, no i spieprzaj dziadu. Truflę kartoflaka ryły polskie świnie, a pianki brakuje przecież w mszalnym winie. Za sprawką świń polskich piana po szczyt kufla, Szuflują kartofle, jeszcze jedna szufla. Polskie świnie chcąc przytyć, żrą kartoflaki, byle wydęty bandzioł i napchane flaki. Trufle kartoflaki ryły polskie świnie, a pianki brakuje przecież w mszalnym winie. Pomyśl, że w Europie leją pełne kufle, francuskie świnki wynajdują im trufle. Ta francuska świnka nie jest debiutantka, polska z gnojowicy wieczna aspirantka. Trufle kartoflaki ryły polskie świnie, a pianki brakuje przecież w mszalnym winie. Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Wódz kaczoidów to błazen i pajac. 01.03.09, 13:02 Jemu mózg nie rozjaśni nawet milion słońc.Taki prostak i trep. Szkoda słów.Olać go...na maksa. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec jak pajac ma mediować z reką która nim kręci? 01.03.09, 13:06 przecież bezwolny, pozbawiony własnego zdania pajac Lechu nie sprzeciwi się Jarkowi który od zawsze myslał za niego i nim kierował Odpowiedz Link Zgłoś
halon51 Tusk: Uchroń mnie, Boże, przed taką mediacją 01.03.09, 13:14 Cenię Premiera Tuska i bardzo chciałabym aby mu się udało uchronić Polskę przed pogłębianiem się kryzysu ,szkoda że Pan trafił w tym niesprzyjającym okresie do władzy ,mogliby być z tym problemem Kaczyńscy naród by szybko ich wyeliminował raz na zawsze z polityki,póki co proszę być wobec nich stanowczym a ludzie Pana będą wspierać nawet ci którzy jeszcze teraz są z nimi,Tak trzymać Panie Premierze ,miejmy nadzieję że w przyszłym będziemy się zwracać do Pana Panie Prezydencie. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik-wolski1 Wściekłość i piana na ryjach SB-PIS, to nagroda... 01.03.09, 13:32 już niedługo trafi ich szlag i to bedzie koniec kaczego kurestwa... Odpowiedz Link Zgłoś
bydmen tusk - tak trzymać!! 01.03.09, 13:33 Myslę,że nie jestem odosobniony ...tesknie za normalnośćią w naszej poilityce!!!! Premier Tusk jest jej namiastką ...Dosyć Kaczyzmu!! i PiS-iu Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Chroń nas Panie Boże od mężyków stanu i historyków 01.03.09, 13:38 imających się ekonomii i gospodarki. Nic z tego dobrego dla nas nie wyjdzie. Wykiwają go i ograją jak chłopca. Nie pierwszy to już będzie raz... Demokracja w UE: pl.youtube.com/watch?v=BUqyc-Q2uvw __________ Koronnym dowodem na podobieństwo UE do ZSRR jest próba stworzenia „narodu europejskiego” na wzór narodu radzieckiego. Narodowe formy to folklor dopuszczalne jak u Stalina „byleby zawierały socjalistyczne treści”. Folklory mają zestrajać się w chór śpiewający „Odę do radości” pod batutą „ojca narodów” którego imię zostanie nam w stosownym czasie objawione. [red. S. Michalkiewicz] Uszczelnianie machiny propagandowej, aby do opinii publicznej nie przedostały się żadne informacje sprzeczne z celami propagandowej kampanii. Przerabialiśmy to już podczas referendum nt. wejścia do UE czy też nt. ratyfikacji Traktatu Lizbońskiego. Wszyscy mają być „za” i podskakiwać z radości. [red. S. Michalkiewicz] Odpowiedz Link Zgłoś
katolik-wolski1 'Dziennik"..Kaczynscy kłamią w sprawie Euro...! 01.03.09, 13:40 www.dziennik.pl/opinie/article331036/PiS_klamie_w_sprawie_euro.html Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 A poza tym chroń nas panie od bydełka, któremu 01.03.09, 16:39 wydaje się ze jest ekonomistą:) Odpowiedz Link Zgłoś
boryska1 hmmmmmmmmm 01.03.09, 13:39 ludzi grzebiących po śmietnikach widać sporo od 20 lat natomiast guru pisowkie teraz zaczął działać i za chwilę będę się bała otworzyć lodówkę by go nie zobaczyć skąd na to pisowcy mają pieniądze ,może wspomogą tych ze śmietników, przecież to oni trąbią stale o kryzysie ,tu jest obawa że chcą wyprowadzić ludzi na ulicę obym się nie myliła, na razie ich pomysły gospodarcze ni jak się nie mają do rzeczywistości Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Tusk: Uchroń mnie, Boże, przed taką mediacją 01.03.09, 13:40 Tusk ma racje, żadne referendum nie jest potrzebne, bo Polacy już opowiedzieli się za przystąpieniem do strefy euro, zgadzam się jednak także z Kołodką, wprowadzenie euro musi się odbyć w dogodnym dla Polski czasie, teraz kiedy złoty jest b. słaby, byłoby to mało rozsądne posunięcie.... a to jest po prostu super: "Uchroń mnie, Panie Boże, przed taką mediacją i takimi mediatorami" amen Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Tusk: Uchroń mnie, Boże, przed taką mediacją 01.03.09, 13:54 Chyba coś pomyliłaś... Mówisz to samo, co PiS i Kaczyńscy :) Jednakże jednej rzeczy nie zrozumiałaś najwidoczniej - referendum nie ma być na temat, czy euro ma być w ogóle, czy nie. Referendum ma odpowiedzieć na pytanie "KIEDY?". PiS i Kaczyńscy właśnie reprezentują zdanie Kołodki - i vice versa :) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Tusk: Uchroń mnie, Boże, przed taką mediacją 01.03.09, 13:59 to Ty czegoś nie rozumiesz, Kołodko twierdzi, że należy euro wprowadzić, jak najszybciej w odpowiednich warunkach, Kaczyńscy natomiast chcą, aby to stało się mozliwie jak najpóźniej... czujesz tę subtelną różnicę...?! www.dziennik.pl/opinie/article331036/PiS_klamie_w_sprawie_euro.html#vote_328750 Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Tusk: Uchroń mnie, Boże, przed taką mediacją 01.03.09, 14:12 :)))))))))))) Za dowód i argument podajesz jakiś artykuł z Dziennika... Więcej powagi może... LOL Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Tusk: Uchroń mnie, Boże, przed taką mediacją 01.03.09, 14:31 nie, tekst podrzuciłam przy okazji, gdyby miał służyć jako dowód lub argument, wspomniałabym o tym, nie sądzisz..;) :P gamon0 napisał: > :)))))))))))) Więcej > powagi może... to Ty wyszczerzasz się do 12., nawet nie sądziłam, że ktoś może mieć tyle zębów, poza np. krokodylem..:D Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 A skąd gamoń ma wiedziec od kiedy wprowadzić 01.03.09, 16:41 euro? Troszkę skromności i pozostaw tę decyzje fachowcom dyletancie. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Tusk: Uchron mnie Boze ... 01.03.09, 14:18 Tusk zachowuje sie dokladnie jak wybitny antypolski szkodnik, ktory jak najszybciej chce obedrzec nas ze skory. PS - Euro - tak, ale nie teraz tylko wtedy gdy osiagniemy poziom gospodarczy Zachodu. Wprowadzenie euro obecnie spowoduje tylko dalsze kolosalne zubozenie i przyniesie korzysci tylko i wylacznie UE a nie nam. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec czyli lepiej nabijać kasę spekulantom? 01.03.09, 15:24 spekulantom żerującym na kursie złotówki jak bank Goldmana? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------Boze chron Polske przed cudami rudego------- 01.03.09, 14:21 jak ten z 17 mld dziura budzetowa ... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ---Boze chron Polske przed cudami Kaczyńskich-- 01.03.09, 15:16 wszstko potrafią spieprzyć - nawet dziada Odpowiedz Link Zgłoś
az555 Tusk: Uchroń mnie, Boże, przed taką mediacją 01.03.09, 14:56 Pan tusk ma dwa problemy-1.hitlerowska rodzina 2.niskie IQ żeby ukryć czyje interesy reprezentuje Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec czyje interesy reprezentuje Kaczyński? 01.03.09, 15:22 upieranie się przy słabej złotówce jst w interesie silnych zachodnich banków - vide bank Goldmana, które spekulując na jej kursie wyprowadzają kapitał na naszego kraju Ciekawe ile Kaczyńskiemu jakiś taki bank spekulant zapłacił Odpowiedz Link Zgłoś
arturpio Tusk: Uchroń mnie, Boże, przed taką mediacją 01.03.09, 15:00 "jałowych wysiłków, ciągłych prób, z których niewiele wynika"... pan Tusk, widocznie zaprzedany kapitalowi, nie ma racji. W dodatku jest (orawdopodobnie) niedouczony. Pieniadz stanowi narzedzie POLITYKI EKONOMICZNEJ I SOCJALNEJ rzadu. Bez mozliwosci decyzji o pieniadzu, rzad traci po prostu wladze, traci wplyw na dzialanie mechanizmow ekonomicznych kraju. Poza tym, odrebny pieniadz pozwala dostosowac gospodarke do warunkow zewnetrznych. Przyklad: aktualna dewaluacja zlotego AUTOMATYCZNIE dostosowala polska gospodarke do spadku popytu i sily nabywczej jej zagranicznych klientow... Oczywiscie, gdyby w Unii byl jakis rzad, ktory decydowalby o wspolnej polityce, to mozna byloby dopuscic przekazanie niepodleglosci Polski tej nowej, unijnej wladzy. Ale Unijnego rzadu nie ma, za to jest wladza technokratow, urzednikow, ktorych nikt nie wybiera, na ktorych nikt nie glosuje i ktorzy robia co im grupy nacisku i inne ciemne "lobby" kaza robic (albo za co im "pod stolem" placa). Dopuki nie bedzie wpolnego, demokratycznie wybieranego rzadu Unii - nie ma mowy o poddaniu sie dyktatowi urzednikow Banku Centralnego we Frankfurcie! To nie pan Trichet (nomen - omen, "tricher" znaczy po francusju "oszukiwac"...) bedzie rzadzic Polska! A do tego wlasnie pan Tusk zmierza. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec lepiej pozwalać na manipulacje kursem złotówki? 01.03.09, 15:20 nie pisz głupot - słaba złotówka pozwala na manipulacje kursem i wyprowadzanie kapitału z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
rccc niezbadane sa wyroki boskie - dlaczego Tusk jest 01.03.09, 15:00 jeszcze premierem? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec gorzej że kaczor jest jeszcze prezydentem 01.03.09, 15:18 ale to już niedługo Odpowiedz Link Zgłoś
jabo23 Czy chcesz mieć PIDdęta za Prezydenta? 01.03.09, 15:38 Może takie pytanie zadać Polakom w referendum z mocą wiążącą? Jeżeli odpowiedź będzie inna niż NIE, to pozostaje tylko czekać: www.pepepe.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pati Tusk: Uchroń mnie, Boże, przed taką mediacją 01.03.09, 15:59 Dlaczego Gw tak zażarcie walczy o TV publiczną?Bo straciła tam wpływy.Wszedzie indziej ma swoich ludzi, ktorzy prezentują michnikowską linię.Np. w Z mają Olejnik, w TOK Żakowskiego, w TVN Durczoka czy Miecugowa ktorym dają pisać do swojego poczydła.A dziennikarz to też czlowiek.Ląsi się na duże honoraria choć sam w duchu przyznaje że parę tysięcy za pisanie to tylko dlatego żeby później móc się zrewanżować w swoich programach.Błędem było oodanie mediów w ręce zachodnich ży... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec na razie tv publiczną ma LPR 01.03.09, 16:03 nie zauważyłem by Gazeta jakoś zażarcie walczyła o to medium - jest tam sprawny organizator Farfał, który robi porządki - nie widze żadnego celu w tym aby mu przeszkadzać Odpowiedz Link Zgłoś
abba.15 czarna.pati, podaj jakies fakty..kilka linków na 01.03.09, 17:33 ten temat... Jakie miała wpływy, kto konkretnie/ nazwiska itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 pisuary cha szamba w RP bo jak mowi dziadek im 01.03.09, 16:02 wieksze szambo tym trudniej dostzrec w nim plywajace gow......o Odpowiedz Link Zgłoś
donek_to_kryzys_durniu Chroniący_Donka_Bóg_Ma_Ochotę_Na_ 40_mld_EUR_:o)))) 01.03.09, 16:05 GWno kabluje: Wg wnuka wermahtowca - Donka - referendum w sprawie euro nie będzie, bo Polacy - wstępując do UE zostali oszwabieni - i że w Gejrlinie już zadecydowali o ich wejściu do strefy euro. Donek skrytykował też PiS i prezydenta i powiedział, że rządanie referendum i mediowanie prezydenta jest bezcelowe, bo jego szefowa Aniela Makrela sobie tego nie życzy. ........................................................................................... POLACY W REFERENDUM AKCESYJNYM ZOSTALI CELOWO NIEDOINFORMOWANI, POPRZEZ BLOKOWANIE IM PRAWDZIWYCH INFORMACJI O EURO PRZEZ POSTKOMUNĘ, PO-KRYPTO-KOMUNISTÓW ORAZ BĘDĄCE NA ICH USŁUGACH ŻYDO-KOMUCHO-UBECKO-SZWABSKIE MEDIA. OBECNIE PODOBNIE RZECZ MA SIĘ Z ANTY-DEMOKRATYCZNYM TRAKTATEM LIZBOŃSKIM DAJĄCYM TAKIM PAŃSTWOM JAK HITLERLAND I ŻABOLAND NIEOGRANICZONĄ WŁADZĘ NAD RESZTĄ EUROPY ----------------------------------------------------------------------------------------------- HITLERLAND WIE CO ROBI NAKAZUJĄC DONKOWI WCIĄGNIĘCIE 38 MILIONÓW POLAKÓW DO EURO-LANDU BO W TEN SPOSÓB 40 MLD EURO - POLSKICH REZERW WALUTOWYCH BĘDĄ MOGŁY BYĆ PRZEZNACZONE NA RATOWANIE UPADAJĄCEJ SZWABSKIEJ GOSPODARKI, PODOBNIE JAK W LATACH 1995 -2003 ZALEW EXPORTU SZWABSKIEGO NA POLSKĘ (300 MLD DOLARÓW !!!) URATOWAŁ SZWABSKĄ GOSPODARKĘ PRZED RECESJĄ ! ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Zmasowany atak na Polską Złotówkę Hitlerlandu oraz lokalnych esbeckich oligarchów i mafiozów z pomocą krypto-komuny z PO oraz Bolszewi i ich zydo-komucho-ubecko-szwbskich łże-mediów doprowadzi do zuobożenia 90 % naiwnego Społeczństwa Polskiego idącego jak cielęta na rzeż za słodkim głosem wilków :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slon2002 Polacy do broni!!! Bronić złotówki!!!bandyci chcą 01.03.09, 16:21 nas okraść Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Gdyby Bóg był, nie bylo by już prezyd(ę)ta 01.03.09, 16:28 Kaczyńskiego i pisuarowego towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 to są słowa Męża Stanu czy śmiecia z UBekistanu? 01.03.09, 16:35 tuskowcy pałają jadem miłości opluwają nielubianych gości a jadu muszą utoczyć niemało żeby się w Gerlinie podobało łże-pozycje ścierwa okupują jak typowy faszysta z szują Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec abba ty już lepiej maluj 01.03.09, 16:39 te twoje wierszyki to pisze ci wnuczek z podstawówki? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: abba ty już lepiej maluj 01.03.09, 16:45 :)) hej, po walce z niegodziwcami przy temacie Steinbach fajnie jest przeczytać coś zabawnego...;) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: abba ty już lepiej maluj 01.03.09, 16:50 witaj - mówisz że jest jeszcze tamat Steinbach? -musze iśc pooglądać bo tutaj dosyć pustawo - moher jakiś taki przetrzebiony ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: abba ty już lepiej maluj 01.03.09, 16:55 tutaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=92057740 pisiory plują razem ze Steinbach, ja już nie mogę...:/ pa Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: abba ty już lepiej maluj 01.03.09, 17:26 przybyłem zobaczyłem wygoniłem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
abba.15 abba15, to szczyl UB, wychowany u nich od dziecka 01.03.09, 17:31 próbuje sie podczepić pod mój nick... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Śmiec z Ubekistanu rwie sie do mediacji, więc 01.03.09, 16:43 ktoś mu musiał uświadomić gdzie jest jego miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
esbecka_qrwa_z_tvn Chroniący_Donka_Bóg_Ma_Ochotę_Na_ 40_mld_EUR__:)))) 01.03.09, 17:15 GWno kabluje: Wg wnuka wermahtowca - Donka - referendum w sprawie euro nie będzie, bo Polacy - wstępując do UE zostali oszwabieni - i że w Gejrlinie już zadecydowali o ich wejściu do strefy euro. Donek skrytykował też PiS i prezydenta i powiedział, że rządanie referendum i mediowanie prezydenta jest bezcelowe, bo jego szefowa Aniela Makrela sobie tego nie życzy. ........................................................................................... POLACY W REFERENDUM AKCESYJNYM ZOSTALI CELOWO NIEDOINFORMOWANI, POPRZEZ BLOKOWANIE IM PRAWDZIWYCH INFORMACJI O EURO PRZEZ POSTKOMUNĘ, PO-KRYPTO-KOMUNISTÓW ORAZ BĘDĄCE NA ICH USŁUGACH ŻYDO-KOMUCHO-UBECKO-SZWABSKIE MEDIA. OBECNIE PODOBNIE RZECZ MA SIĘ Z ANTY-DEMOKRATYCZNYM TRAKTATEM LIZBOŃSKIM DAJĄCYM TAKIM PAŃSTWOM JAK HITLERLAND I ŻABOLAND NIEOGRANICZONĄ WŁADZĘ NAD RESZTĄ EUROPY ----------------------------------------------------------------------------------------------- HITLERLAND WIE CO ROBI NAKAZUJĄC DONKOWI WCIĄGNIĘCIE 38 MILIONÓW POLAKÓW DO EURO-LANDU BO W TEN SPOSÓB 40 MLD EURO - POLSKICH REZERW WALUTOWYCH BĘDĄ MOGŁY BYĆ PRZEZNACZONE NA RATOWANIE UPADAJĄCEJ SZWABSKIEJ GOSPODARKI, PODOBNIE JAK W LATACH 1995 -2003 ZALEW EXPORTU SZWABSKIEGO NA POLSKĘ (300 MLD DOLARÓW !!!) URATOWAŁ SZWABSKĄ GOSPODARKĘ PRZED RECESJĄ ! ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Zmasowany atak na Polską Złotówkę Hitlerlandu oraz lokalnych esbeckich oligarchów i mafiozów z pomocą krypto-komuny z PO oraz Bolszewi i ich zydo-komucho-ubecko-szwbskich łże-mediów doprowadzi do zuobożenia 90 % naiwnego Społeczństwa Polskiego idącego jak cielęta na rzeż za słodkim głosem wilków :)))) ------------------------------------------------------------------------- SŁOŃCE PERU CORAZ MNIEJ INTERESUJE SIĘ POLSKĄ GOSPODARKĄ I ROSNACYM BEZROBOCIEM A CORAZ BARDZIEJ KREUJE SIĘ NA SONDAŻOWĄ GWIAZDĘ HOLLYŁUDZKĄ :)))) UBRANY W MUCHĘ ZAJADA OBIADY ZE SWOJĄ SZEFOWĄ MAKRELĄ A POTEM BEZWSTYDNIE MINI-SZCZTUJE PUBLICZNIE PODNIECAJĄC ŻYDO-SZWABSKO-UBECKIE ŁŻE_MEDIA I SONDAZE :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
abba.15 E.Steinbach wspiera Kaczynskich i SB-PIS w atakach 01.03.09, 17:29 na d.Tuska...Za darmo chyba tego nie robi ? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Fundusz Wyborczy Pisu 01.03.09, 17:33 a jak myślisz po co Kazio marcinkiewicz został wysłany do Londynu i to jeszcze do Banku który spekuluje złotówką? przecież takiej Eryce nie zapłacą w złotówkach Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster E.Steinbach wspiera Kaczynskich i SB-PIS w ataku 01.03.09, 18:13 abba.15 napisał: > na d.Tuska...Za darmo chyba tego nie robi ? wyborcza.pl/1,75480,5222851,Fundacja_na_ciezkie_czasy.html Odpowiedz Link Zgłoś
abba.15 Re: E.Steinbach wspiera Kaczynskich i SB-PIS w at 01.03.09, 18:14 staryduster napisał: > abba.15 napisał: > > > na d.Tuska...Za darmo chyba tego nie robi ? > > wyborcza.pl/1,75480,5222851,Fundacja_na_ciezkie_czasy.html dorobili sie na państwowym,złodzieje.. Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster esbecka_qrwa_z_PIS_z sekty RM_wnuczek_stalina 01.03.09, 18:12 bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
anwad O europropagandzie Tuska pisze Rybiński! 01.03.09, 20:37 "Teza, iż gdybyśmy mieli euro, to nie byłoby kryzysu, jest równie uprawniona jak twierdzenie, że gdybyśmy mierzyli poziom rzek w calach, a nie w centymetrach, to nie byłoby powodzi". Jak zawsze polecam: www.rp.pl/artykul/270151.html Odpowiedz Link Zgłoś