roman337 10.03.09, 10:34 Pani Minister, nie warto polemizować z głupotą i nieuctwem.. Szkoda zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xioncpb Hall: Zadziwiają mnie argumenty pana prezydenta 10.03.09, 10:39 Hall: Zadziwiają mnie argumenty pana prezydenta. Xioncpb: zadziwiają mnie faszystowskie poglądy i pomysły głupiej baby nieopatrznie zrobionej ministrem. Kaczyński to dzwon, ale chociaż raz zrobił coś pożytecznego, niestety faszyści i bolszewicy, uważają, że oni lepiej wychowają moje dzieci. A tak przy okazji, pani Hall! Mam w dupie to, że boli was, bolszewię XXI wieku, żeście jeszcze nie wpadli na pomysł, jak okraść mnie z reszty pieniędzy, tak żebym mnie nie było stać na prywatne przedszkole i szkołę dla moich dzieci. Przysięgam publicznie, że sobie ku... wypruję żyły, a moje dzieci będą korzystać z prywatnej edukacji. PS. I ja na tą partię głosowałem... :( Odpowiedz Link Zgłoś
graz.ka Re: Hall: Zadziwiają mnie argumenty pana prezyden 10.03.09, 10:44 I jak to dobrze, że liberalny i szanujący wolności obywatelskie polityk tych bogoli rozszyfrował :) Rozumiem teraz źródło porozumienia z lewicą :) Odpowiedz Link Zgłoś
samozwaniec1 Kaczor zawetuje wszystkie pomysly PO 10.03.09, 10:53 wylacznie,aby zyskac choc troche glosow dla swojej partii i siebie.I to rozumie prawie kazdy obserwator sceny politycznej.A Polska?Polska kaczorow nie interesuje.WAAAAAdza... Odpowiedz Link Zgłoś
xioncpb Re: Kaczor zawetuje wszystkie pomysly PO 10.03.09, 10:55 samozwaniec1 napisał: > wylacznie,aby zyskac choc troche glosow dla swojej partii i siebie.I > to rozumie prawie kazdy obserwator sceny politycznej.A Polska? Polska > kaczorow nie interesuje.WAAAAAdza... Zgoda, ale nie wszystkie pomysły PO są dobre, ten akurat jest fatalny... Nawet taki głupek jak kaczor może zrobić przypadkiem coś dobrego... Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Walenie piescia w stol to argument minister Hall 11.03.09, 00:30 No, niestety i tym razem glupota pani minister przekroczyla srednia konia roboczego i zostala odrzucona wstepnie. Moze nastepnym razem, choc w jej wieku to juz niewiele moze sie nauczyc i zrozumiec. Platforma Oszustow zalatwila naiwnym wyborcom i nie tylko, dobrobyt. Tuske, zrobil cud i zlotego zamienil w G*WNO! Odpowiedz Link Zgłoś
jadeim Prywatna edukacja? 10.03.09, 10:59 Prywatna edukacja to wylęgarnia nieuków i strefa podatności na przekręty, nie tylko finansowe. Miałem styczność z takimi miejscami i nauczyłem się dzięki temu jednego - jeżeli chcesz wynieść jakąś wiedzę ze szkoły średniej/wyższej, wybierz edukację publiczną. Jeżeli chcesz swoje dzieci wysyłać do takich miejsc, to pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Prywatna edukacja? 10.03.09, 11:23 obawiam się że nie zrozumiałeś że chodzi o jednoodziałowe, bezpieczne szkółki podstawowe i gimnazjalne, w cenie 1100zł na miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Prywatna edukacja? 10.03.09, 11:28 w w/w sześciolatek owszem znajdzie właściwą opiekę Odpowiedz Link Zgłoś
susa99 Re: Prywatna edukacja? 10.03.09, 11:47 Pewnie, lepiej poslac dzieci do przedszkola, gdzie w grupie jest 30 dzieci i 2 przedszkolanki majace w dupie to co robia dzieci. Pozniej poslac do zatloczonej panstwowej zerowki/pierwszek klasy rownie zatloczonej, gdzie dzieci ucza sie na zmiany, a po zajeciach spedzaja czas na swietlicy pozostawione same sobie w warunkach takich ze nie ma nawet gdzie usiasc. No tak i to sa swietne warunki dla rozwoju i nauki dziecka! Gratuluje beztroski! Odpowiedz Link Zgłoś
gobi05 zanim sobie wyprujesz żyły 10.03.09, 11:08 sprawdź, czy dana szkoła przypadkiem do pani Hall nie należy... pl.wikipedia.org/wiki/Katarzyna_Hall Odpowiedz Link Zgłoś
gobi05 a co pani powie o argumentach Rodziców? 10.03.09, 11:13 Dlaczego nie można doprosić się odpowiedzi ministerstwa na pytania rodziców? www.ratujmaluchy.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=110&Itemid=5 "Mimo, że nie uzyskaliśmy odpowiedzi na żadne z pytań, usłyszeliśmy zapewnienie, że otrzymamy je na piśmie, w terminie późniejszym. Pani minister zadeklarowała gotowość odpowiedzi na wszystkie przesłane do niej pytania. Biorąc pod uwagę, że na pytania zadane przez założycieli Forum Rodziców wiele miesięcy temu ministerstwo nadal nie udzieliło wyczerpujących odpowiedzi, uzbrajamy się w cierpliwość." Odpowiedz Link Zgłoś
micra Pani Hall jest jak małe dziecko 10.03.09, 11:25 Zatyka uszy rękami i krzyczy to co uważa za stosowne. Rzeczywiście, rodzice zostali zbyci milczeniem. Trafili na mur. Jest to tym bardziej przykre, że Pani Hall jest z partii, hmm, "liberalnej", która powinna stawiać na wolność jednostki, a nie nakładanie kolejnych pęt. A wysyłanie w teren przeszkolonych pracownic przekonujących nauczycieli do reformy? Ministerstwo wydało kasę, by jak najwięcej osób było po stronie ministerstwa. Brak jakiejkolwiek dyskusji, a jedynie jednostronna indoktrynacja, że to co robimy to dobre i lepiej być nie może. Wydaje mi się, że gdzieś kiedyś Pani Hall powiedziała, że tak na prawdę chodzi o nauczycieli, nadchodzi niż, więc muszą mieć pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku Re: Jakich Rodziców? 10.03.09, 11:43 ja jestem rodzicem ucznia i uważam że sześciolatki powinny byc kształcone w szkole mamy za niski "kapitał ludzki" - Polska mui dogonić świat (a pięciolatkom trzeba wreszcie rozbudować przedszkola bo ich jest za mało) proszę uprzejmie o niezabieranie głosu w moim imieniu bo Wam takiego prawa nie dawałem Odpowiedz Link Zgłoś
xioncpb Re: Jakich Rodziców? 10.03.09, 11:47 To, że chcesz swoje dziecko wychować na Pawkę Morozowa, to jest twoja sprawa. Ale jest tu wielu ludzi, którzy dzieci chcą wychować tak jak sobie to sami wymyślą, a nie jak im każe brzydka, głupia baba z ministerstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
gobi05 Re: Jakich Rodziców? 16.03.09, 09:00 > ja jestem rodzicem ucznia i uważam że sześciolatki powinny byc > kształcone w szkole Istnieje taka możliwość. Jeżeli uważasz że twoje dziecko osiągnęło dojrzałość szkolną, to możesz je wysłać jako sześciolatka do szkoły. Manewry Hall zwane przez nią "reformą" mają wielu przeciwników, którzy zgodnie uważają, że _w_obecnych_warunkach_ szkoła nie jest dobrym miejscem dla wszystkich sześciolatków. Szkoły nie są dostosowane! Ministerstwo zakłada, że kilka początkowych roczników może ucierpieć z powodu niedociągnięć organizacyjnych, a później już się wszystko ułoży... > mamy za niski "kapitał ludzki" - Polska mui dogonić świat Ale dlaczego to doganianie polega na powtarzaniu błędów popełnionych dawno temu przez dużo bogatsze kraje? Moim zdaniem, to nie tak ma wyglądać. > (a pięciolatkom trzeba wreszcie rozbudować przedszkola bo ich jest > za mało) Nie "wreszcie" ale najpierw. Najpierw darmowe przedszkola! > proszę uprzejmie o niezabieranie głosu w moim imieniu bo Wam takiego > prawa nie dawałem Oczywiście, że tych kilkadziesiąt tysięcy ludzi, którzy podpisali się na stronie www.ratujmaluchy.pl zabiera głos tylko we własnym imieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Bał się, że nie wyślą go do zerówki, a wie że 10.03.09, 11:31 powinien tam trafić. Odpowiedz Link Zgłoś
executioner Hall: Zadziwiają mnie argumenty pana prezydenta 10.03.09, 11:57 > kryzys gospodarczy nie jest najlepszym okresem > do przeprowadzania reformy oświaty Kryzys gospodarczy nie najlepszym okresem by Lech Kaczyński zabierał głos... Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Hall mysli, ze jak wyrzuci "Syzyfowe prace" to uda 10.03.09, 14:47 sie jej wynarodowic Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Mnie zadziwia, że ktoś taki jak p. Hall jest 10.03.09, 17:13 ministrem. To prawie tak, jak prezydentem zrobić Niesiołowskiego czy Palikota. Na POhybel nieudacznikom! u. Odpowiedz Link Zgłoś
123i321 Zadziwia, ze niedouczona i bezrozumna Hall 11.03.09, 01:00 samowolnie i frywolnie decyduje o losie milionow polskich dzieci i nie slucha zadan i wskazowek rodzicow ani pedagogow i psychologow. Odpowiedz Link Zgłoś