presentation1 ...III RP........... 30.03.09, 15:58 Czy zastanawia Was fakt ze Wyborcza juz nie jedzie z Walesa?Mnie nie.Nie jedzie z Tuskiem pomimo ze dziadek mogl i nawet zabic Zydow.Wyborcza skonsolidowala sie wobec III RP bo i rodzina Michnika ma problem. Odpowiedz Link Zgłoś
pw.2221 j23plpol,wet3,presentation1,junki er.Brygada SB.... 30.03.09, 16:04 na forum GW... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: j23plpol,wet3,presentation1,junki er.Brygada 30.03.09, 16:06 Tak.Na forum Michnika i Maleszki.akim prawem? Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 j23plpol,wet3,presentation1,junki er.Brygada SB... 30.03.09, 16:08 na forum GW... Taka ku...ka robota psów UB-SB... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Za Tuska jak za komuny........... 30.03.09, 16:03 Polacy beda w podziemiu. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 presentation1.to wy ,SB, nadajecie z "podziemia" ? 30.03.09, 16:07 tylko nie używaj ,gnoju, okreslenia POLACY, UBecka mendo..! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: presentation1.to wy ,SB, nadajecie z "podziem 30.03.09, 16:09 Forumowicze Wyborczej to Zydzi lub postkomuchy.Wiec nie klamalem.Wiesz jak ciebie inni oceniaja.Michnik nie napisze, ja napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
mikewodzowski kurde 30.03.09, 16:14 nie załapuje się ani na Żyda ani na postkomucha. To chyba opuszczę forum :( Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: kurde 30.03.09, 16:18 Genow nie zmienisz.Sprawdz najblizsza rodzine.I gwarantuje-nie myle sie.Chyba ze jak historyk Tusk-nic nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 Jeste też Żydem ? No to mam fajnych ziomali !!! 30.03.09, 16:14 Jezus,Matka Boska i cała święta Rodzina...Tylko Wildsteina sie wstydze..swołocz. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 Jestem też Żydem ? No to mam fajnych ziomali ! 30.03.09, 16:18 amdrzej.11 napisał: > Jezus,Matka Boska i cała > święta Rodzina...Tylko Wildsteina sie wstydze..swołocz. To zostane świętym ? Odpowiedz Link Zgłoś
mikewodzowski Re: Jestem też Żydem ? No to mam fajnych ziomali 30.03.09, 16:22 Słyszałem ze Matka Boska to polka ... na wsi baby gadają że żadna niej tam żydówka, tfu :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-ru Re: presentation1.to wy ,SB, nadajecie z "podziem 30.03.09, 16:23 presentation1 napisał: > Forumowicze Wyborczej to Zydzi lub postkomuchy.Wiec nie klamalem.Wiesz jak cieb > ie inni oceniaja.Michnik nie napisze, ja napisze. Bluzgaj sobie bluzgaj na tyle twojej odwagi,ty też jesteś forowiczem Wyborczej..... .W latach 60-tych skakałeś z jajka na jajko czy byłeś cichym mieszkańcem komunistycznych blokowisk? Odpowiedz Link Zgłoś
rst.ep Tusk: Wałęsa jest potrzebny w Polsce 30.03.09, 16:06 Juz dawno powinno się rozpędzic te pisowska instytucję. To niczym aparat pana ministra Goebelsa. jest okreslony cel i do tego dobiera sie okreslone środki. To naprawde żenujące. nigdy nie byłem fanem Wałęsy ale to co teraz sie robić jest obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 Kierownik ZOMO, towarzysz Jarosław Kłamczynski... 30.03.09, 16:12 Pupilek Kiszczaka, który opiekował sie J.Kaczynski w stanie wojennym chronił go, nie internował, dał mu etacik... Odpowiedz Link Zgłoś
smileco To raczej ty Tusku nie przetrwasz tego kryzysu 30.03.09, 16:10 a potem ciebie rozliczymy razem z ta cholota okroglostolowa. i nie zapomnij o trybunale stanu Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: To raczej ty Tusku nie przetrwasz tego kryzys 30.03.09, 16:15 > a potem ciebie rozliczymy razem z ta cholota okroglostolowa. i nie jak sądzisz, już siedzi razem z kaczorem w kiblu po twoich groźbach? :D Odpowiedz Link Zgłoś
pis-dorn dla ciebie ubecki smieciu kazdy ubek to autorytet 30.03.09, 16:12 nowak, bender, kaczynskie - oto prawdziwe przyklady komunistycznego chamstwa nacjonalistycznego, dziedzictwo rodowe wychowankow pzpr i ub!!! Takie rekomendacje zobowiazuja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 adres junkra do UB - ciekawe rzeczy 30.03.09, 16:16 mozna wyczytać katalog.bip.ipn.gov.pl/showDetails.do?idx=W&katalogId=2&subpageKatalogId=2&pageNo=1&nameId=3523&osobaId=112 52& Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 masz na mysli TW Bolka ??????????????????????????? 30.03.09, 16:55 pis-dorn napisała: dla ciebie ubecki smieciu kazdy ubek to autorytet M: wiadomo, ze "autorytetem" dla Tuska jest agent SB TW Bolek. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok mirmat, to Wałęsa dał ci możliwosc, abys tu i 30.03.09, 17:30 gdzie indziej mógł na niego pluc! Bo to Wałęsa jest, był i będzie figurą galionową naszej demokracji! I to was boli. Odpowiedz Link Zgłoś
pis-dorn ubeckie wszarze junkier, mirmat daza do przywroce- 30.03.09, 19:25 nia dyktatury nieudacznych bekartow bolszewizmu. Tylko tam mogli robic swoje kariery "naukowe" podpierajac sie umilowana im doktryna Lenina. "Realizacje" swoich idei przejeli od Stalina, bo byl "skuteczniejszy" w walce z madrzejszymi badz niewygodnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Inna "figura galionowa" to protegowany Andropowa.. 31.03.09, 18:29 ...Gorbaczew znany z masakry pod Wilenska Telewizja i Czarnobylskiego ludobujstwa. 1410_tenrok napisał: > : mirmat, to Wałęsa dał ci możliwosc, abys tu i gdzie indziej mógł na niego pluc! Bo to Wałęsa jest, był i będzie figurą galionową naszej demokracji! I to was boli. M: petaku kiedy w 1968 roku zamykaly sie za mna drzwi celi na Wroclawskim Podwalu przyszly TW Bolek sikal do chrzcielnicy w Kosciele. Wolnosc (jaka jeszcze UBecy z WSI nie zakneblowali) mamy nie dzieki ale wbrew TW Bolkowi. Kompletnie zostalem rozbawiony kiedy ogladalem hucpwe "noblowska" TW Bolka gdzie pewien lewak z Poludniowej Ameryki oswiadczyl, ze dzialalnosc Walesy mozna porownac do walki jaka prowadzila agentura KGB w krajach latynowskich przeciw Ronaldowi Reaganowi !!!!!! Hmmmmmm! Czy potrzeba lepszego komentarza o agenturalnej przynaleznosci TW Bolka ? Jestem regularnie rozsmieszany przedstawieniami teatralnymi Papkina vel.Walesy kiedy slysze, ze to on razem z protegowanym Andropowa - Gorbaczowem obalili komune (wbrew "zdrajcom" jak Pulkownik Kuklinski czy Adam Hodysz a dzieki "czlowiekowi honoru" generalowi Jaruzelskiemu) Komiczny jest ten belkot, ze nikt inny na swiecie komuny likwidowac nie chcial (nie chcial Ronald Reagan, 10 milionowa Solidarnosc, mudzahadini Ahmeda Masooda, Contras w Nikaragule czy anty-komunistyczni partyzanci w Angoli, Mozambiku, Etiopii czy Erytrei) Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok za tobą, misiaczku, zamykały sie drzwi sławojki 01.04.09, 00:31 a nie drzwi celi. Każdy w necie uchodzi za Jana III Sobieskiego lub za Juliusza Cezara....... a jaka jest prawda? Troszku żałosna lub sliszkom smjszna sliszkom straszna! Bojownik sie znalazł, jak u Mrożka! Co? Jezdziels do lasu głębokiego zimą i wysikiwałes antypanstwoe hasełka na snieg. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Nie jestem bohaterem ale od TW Bolka lepszym 01.04.09, 07:56 1410_tenrok napisał: > a nie drzwi celi. Każdy w necie uchodzi za Jana III Sobieskiego lub za Juliusza Cezara....... a jaka jest prawda? Troszku żałosna lub sliszkom smjszna sliszkom straszna! > Bojownik sie znalazł, jak u Mrożka! Co? Jezdziels do lasu głębokiego zimą i wysikiwałes antypanstwoe hasełka na snieg. M: przyznaje sie, ze bohaterstwem nie dorownuje takiemu Pulkownikowi Kuklinskiemu ale kiedy TW Bolek sikal do kropielnicy a profesor marksizmu i leninizmu, tow. Balcerowicz zapisywal sie do Platnych Zdrajcow Parobkow Rosji, w 1968 za mna zamykaly sie drzwi celi na Wroclawskim Podwalu. Na potwierdzenie tego faktu moge splunac w twoja strone czerwony gnojku. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 nawet scierwo jest potrzebne przy niszczeniu 30.03.09, 16:14 faszystow - nowakow, benderow, junkrow. Mozesz ublizac - przeszlosci UBowcu nie ukryjesz Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Bo wazne kto" liczy glosy" 30.03.09, 16:16 Wybieramy sami bolkow, donkow, olkow i innych drogich bronkow a potem sie dziwimy, ze jest jak jest czyli wszystko co polskie w likwidacji lub pod stolem. A obcy pluje nam w twarz i dzieci nam germani (anglofoni, irlandyzuje, italiani itd.... - wraz z rodzicami). A historie pisza ci, ktorzy maja pieniadze i uklady. A na uklady nie ma rady i nawet mozna ukrasc, spalic, zniszczyc archiwa i slepa Temida palcem nie kiwnie - bo wszystko musi byc jak w Konstytucji spisanej na pozytek swoich i tak tlumaczonej jak nalezy przez wybrancow wladzy sadowniczej wspieranej przez pozostale wladze. A sporej czesci narodu mozna wszystko wmowic jesli sie ma do dyspozycji pismakow na smyczach. Do czego bolek potrzebny Polsce? Do utrzymywania zaklamania i wiarolomnosci "autorytetow"? Do utrzymywania politycznego trupa przy pomocy jemupodobnych do robienia interesow kosztem Polski i Polakow? Do oszukiwania i robienia z siebie i z nas posmiewiska? Do czego jeszcze? Niech sobie poczyta lepiej 21 postulatow i porowna ze swoja wersja obalenia i zwyciezenia. Kto kogo? A towarzysze maja sie nadal swietnie i niezle sie bawia. Anna Kozlowska -------------- members.iinet.net.au/~miroslaw/Z-23.htm strategie sukcesu Bolka ® © Mirosław Krupiński 31 stycznia 2008 Na granicy stoi wierzba, a na wierzbie zgniła gruszka. Lech Wałęsa w TV wierzga, popierając wodza Tuska. Zapowiada: - „gdy lud ciemny Herr Donalda dzisiaj zdradzi, będzie bolkostan wojenny”. I że sam go poprowadzi... Zamiast ZOMO - pułki mafii, zamiast masła ocet w sklepie. Mafia także bić potrafi, albo nawet jeszcze lepiej. Niech więc motłoch nie zaczyna obiecanych żądać gruszek - „przecie znacie mnie po czynach – zawsze zdradzam kiedy muszem” „Gdy nie muszem także zdradzam, bo to zwykle pachnie szmalem - bo ja jezdem Polski waaaadza - choć w spoczynku, stwierdzam z żalem... Jeśli Tusek mnie poszczuje, znów wyciągnę z Wojtkiem tanki! Znowu Polskem uratujem, przez dekrety i łapanki... Potem bendem Mędrkiem w Polsce, Mędrkiem w Unii, Mędrkiem w Świecie, znów zarobię ciężkie dolce, a nie jakieś złote-śmiecie. A jeżeli zachoruję, albo passa będzie gorsza - Tusk mi serce zafunduje, hodowane w farmie Yorkszaj* Będę stare miał nawyki, nowe serce, starą duszę... Będę wznosił nowe kwiki. Twarzy zmieniać... hmmm... nie muszę... Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Powtorka wiersza Miroslawa Krupinskiego 30.03.09, 16:26 Cos mi ucielo zakonczenia wiec powtarzam: strategie sukcesu Bolka ® © Mirosław Krupiński 31 stycznia 2008 Na granicy stoi wierzba, a na wierzbie zgniła gruszka. Lech Wałęsa w TV wierzga, popierając wodza Tuska. Zapowiada: - „gdy lud ciemny Herr Donalda dzisiaj zdradzi, będzie bolkostan wojenny”. I że sam go poprowadzi... Zamiast ZOMO - pułki mafii, zamiast masła ocet w sklepie. Mafia także bić potrafi, albo nawet jeszcze lepiej. Niech więc motłoch nie zaczyna obiecanych żądać gruszek - „przecie znacie mnie po czynach – zawsze zdradzam kiedy muszem” „Gdy nie muszem także zdradzam, bo to zwykle pachnie szmalem - bo ja jezdem Polski waaaadza - choć w spoczynku, stwierdzam z żalem... Jeśli Tusek mnie poszczuje, znów wyciągnę z Wojtkiem tanki! Znowu Polskem uratujem, przez dekrety i łapanki... Potem bendem Mędrkiem w Polsce, Mędrkiem w Unii, Mędrkiem w Świecie, znów zarobię ciężkie dolce, a nie jakieś złote-śmiecie. A jeżeli zachoruję, albo passa będzie gorsza - Tusk mi serce zafunduje, hodowane w farmie Yorkszaj* Będę stare miał nawyki, nowe serce, starą duszę... Będę wznosił nowe kwiki. Twarzy zmieniać... hmmm... nie muszę... * * * Ponoć nie ma juz zapasów, ktoś je rozkradł, zgniły w tirach... Trudno – to jest wynik czasów... Chociaż Tusk jak tytan tyra - nie rozmnoży mięsa, chleba, więc niech naród się nie krzywi! Opozycję – głodzić trzeba. Rząd - u Niemców się wyżywi... * to fonetycznie – pisze się Yorkshire Uwaga - czarny dzien – 13 lutego 2008 (to wahadelko) ---------------- members.iinet.net.au/~miroslaw/Z-23.htm members.iinet.net.au/~miroslaw/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Walesa potrzebny POstkomunie........ 30.03.09, 16:16 nikomu innemu nie potrzebny, tym bardziej wspolczesnie.Niech go okresla Bolek czy Walesa.Dzis On niepotrzebny.Tym bardziej z taka przeszloscia. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 presentation1-Wajdzik.. srasz,srasz na tym forum.. 30.03.09, 16:19 i gó... z tego masz...piane na ryju ! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: presentation1-Wajdzik.. srasz,srasz na tym fo 30.03.09, 16:22 A jak wroce-popsuje ci znowu humor Odpowiedz Link Zgłoś
mikewodzowski Norma. Takie hobby :) 30.03.09, 16:29 Ważne żeby dokopać bliźniemu. To pewnie substytut viagry :) Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 presentation1..Ile w tobie kurestwa, Dzierżynski . 30.03.09, 16:22 przy tobie ,to małe bobo... Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Romciowi z mlodziezowki PO 30.03.09, 16:51 Wyzej masz reklame dla siebie (znizka dla Mlodej Polski na Auto Casco). Wielu mlodych Polakow nie moze nawet snic o wlasnym samochodzie, chyba, ze pojada na saksy. To dzieki bolkowi i jego J(elitom). Do czego byl potrzebny bolek? ano wlasnie do takiego zwyciestwa nad Solidarnoscia i wzmocnieniem lewej nogi. Tobie, romus, i twoim kumplom - mlodym duchem chociaz starym wyjadaczom dedykuje do przemyslenia wiersze Miroslawa Krupinskiego. Proze tez. Bolki i olki tez nich czytaja. To wy maczaliscie brudne lapy w tym co sie dzieje w Polsce do spolki z innymi sepami z czerwienia na szponach. Towarzyszowi Balcerowiczowi tez daj poczytac. I nie zapomnij o adasku. Wiersz jest sprzed dziesieciu lat ale nadal aktualny. Historia wspolczesna toczy sie na naszych oczach chociaz korzeniami zajmuja sie historycy. I widac niestety ciaglosc. Zabelkotywanie historii nic nie da dopoki zyja swiadkowie. Dokumenty mozna zniszczyc, trudniej wymazac fakty i usunac swiadkow. Chociaz jest to mozliwe - jak wiadomo. A wyborow dokonujemy kazdego dnia. Nawet piszac swoje komentarze. Pozdrawiam Prezentation1. Anna Kozlowska ----------- o wasze głosy dzisiaj… ®© Mirosław Krupiński, lipiec 1999 O dobry ludu miedzy Wisłą a rzeką Odrą z ich fenolem ! Spójrz na me cnoty, swoją przyszłość i zdradź w wyborach swoją wolę… Gdy dziś przed ludem swoim stoję, w wianku nie z lilii lecz z dziurawca, rozważ zasługi wszystkie moje i swoje zyski com ich sprawca… To ja pokryłam czerwień wroga skór owczych bielą co się śnieży, ja przekonałam Was, nieboga, że znów wybierać go należy, ja zasłoniłam jego zbrodnie welonem zdrady, niepamięci… I ja karciłam was łagodnie gdy wam go wybrać brakło chęci… Ja rozdzieliłam miedzy „swoich” media, Gazety, MSZety, bo bez nich przecież, drodzy moi, zbłądzić moglibyście niestety i zamiast cnoty mojej drogą w ramiona wroga iść pod lasem, mogliście poznać mnie, niebogę, przed końcem planu – więc przed czasem… A przecie tyle jeszcze trzeba w tym kraju zrobić, ukraść, sprzedać, biednym odebrać kromkę chleba, swoich złodziei chwycić nie dać, w pacht oddać Polskę za urzędy co gdzieś czekają w Europie, i dyskontując wasze względy patrzeć jak Polska grób swój kopie… Nie przekonujcie mnie, Polacy, że zmarnowane me nauki, że ma przewodniość nic nie znaczy, że te Michniki, Frasyniuki, fundacje rożne, Michigany, Kiszczak wciąż wolny i kochany, sprzedane stocznie, pafawagi, sprzedane banki, dalsze plany jak i gdzie znaleźć szmal, łapówki, nie są dowodem mej miłości do Was, ma trzodo wolnożujców, żujących siano przewrotności… Nie wypinajcie na mnie tyłka i nie skreślajcie mnie w wyborach… Już wiem że była to pomyłka gdy was zdradziłam – lecz nie pora by za pomyłkę mścić sie na mnie, teraz gdy partner w mojej zdradzie, który mnie kochać miał dozgonnie, krzyżyk (nie tylko) na mnie kładzie i w odnowionej swej czerwieni, uratowanej mym krętactwem, jedynym się zwyciężcą mieni, oddając mnie na waszą pastwę… Słuchajcie, przecież ja sie zmienię! Michigan cnotę wszyć znów może i mając pełne wciąż kieszenie, znów nowe związki wam założę… I znów pójdziecie z mojej woli na barykady, siejąc trupy, bym ja, w zwycięstwa nowej glorii, mogła z czerwonym dzielić łupy… Do was, wyborcy, dzisiaj idę, na głowę moją popiół sypiąc, więc zapomnijcie mą ohydę, bym znów się mogła na was wypiąć… Odpowiedz Link Zgłoś
mikewodzowski Gdyby nie towarzysz Balcerowicz 30.03.09, 17:57 to byś miła Pani na klawiaturce podłączonej do komputerka teraz nie pisała. Byłaby tu druga Ukraina, albo i gorzej. Ale mamy dobrze, to możemy sobie w ciepełku pomarudzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Tusk grozi cenzurą! 30.03.09, 16:34 "Premier Tusk nie powinien wyznaczać ideologicznych standardów dla badań naukowych. Sugerowanie przez Donalda Tuska, że może w przyszłości pozbawić środków finansowych IPN, jeśli ten nie będzie ideologicznie i politycznie neutralny to niedobry sygnał" - twierdzi historyk prof. Wojciech Roszkowski.". www.dziennik.pl/opinie/article351127/Slowa_Tuska_o_IPN_to_grozba_cenzury.html Odpowiedz Link Zgłoś
jan-ru Re: Tusk grozi cenzurą! 30.03.09, 16:46 anwad napisała: > "Premier Tusk nie powinien wyznaczać ideologicznych standardów dla badań naukow > ych. Sugerowanie przez Donalda Tuska, że może w przyszłości pozbawić środków fi > nansowych IPN, jeśli ten nie będzie ideologicznie i politycznie neutralny to ni > edobry sygnał" - twierdzi historyk prof. Wojciech Roszkowski.". > > www.dziennik.pl/opinie/article351127/Slowa_Tuska_o_IPN_to_grozba_cenzury.html Cenzura to teraz jest w IPN i chodzi o to by jej nie było,żeby opierać historię na faktach lub poprzeć opowieści świadków dokumentami zebranymi między innymi w archiwach IPN :wszystkimi dokumentami dotyczącymi sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
male.conieco Bolek oddając nagrody i odznaczenia niech odda 30.03.09, 16:54 również ukradzione papiery ze swojej teczki. Potem niech robi co chce. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----PObroncy grubej kreski dla czerwonych szmat-- 30.03.09, 17:04 groza IPNowi- to Ci sami, dzieki ktorym SBcy zyli jak paczki w masle, tak sam zreszta ich kapusie, wiec nie ma sie co dziwic tej bandzie Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw47 Do fachowców historyków 30.03.09, 17:07 Jak to jest a raczej było z dziadkiem Piłsudskim. Czy to prawda,że w czasie okupacji w Krakowie hitlerowcy przy jego grobie wystawili wartę honorową? Dlaczego to zrobili? Czym sobie zasłużył na taki "gest"? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: przemyslaw47 31.03.09, 01:02 przemyslaw47 napisał: > Jak to jest a raczej było > z dziadkiem Piłsudskim. > Czy to prawda,że w czasie okupacji w Krakowie > hitlerowcy przy jego grobie wystawili > wartę honorową? Dlaczego to zrobili? > Czym sobie zasłużył na taki "gest"? Na Pomorzu - skad pochodze, Pilsudskiego nie zmoszono. Gdy przyjechal do Torunia - owczesnej stolicy polskiego Pomorza, to Pomorzacy odwracali sie tylkami do ulicy ktora przejezdzal i udawli, ze ogladaja wystawy. Fama (wsrod Pomorzan) glosi, ze Pilsudski przed wypuszczeniem z Magdeburga mial podpisac umowe o oddaniu Pomorza szwabom. Inna znowu wersja wspomina o oddaniu szwabom wszystkich ziem zaboru pruskiego kosztem jakichs blizej nieokreslonych terytoriow na wschodzie. Gdzie jest prawda - nie wiem. Wiem jednak z cala pewnoscia, ze Pilsudski byl na Pomorzu szczerze znienawidzony do konca swego zycia. Cos w tym musialo byc skoro po napasci na Polske Hitler wrzeszczl na cale gardlo, ze gdyby zyl Pilsudski to do wojny by nigdy nie doszlo! Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Kieres jest porządnym człowiekiem, wylubisz natomi 30.03.09, 17:22 ast takie polityczne Einsatzkommanda........... Odpowiedz Link Zgłoś
moncubus Tusk: Wałęsa jest potrzebny w Polsce 30.03.09, 17:32 >grozi, że jeśli ataki pod jego adresem będą się powtarzać, a >"struktury demokratycznego państwa" nie będą szanować prawa i wyroków >sądów, w następnym kroku zwróci wszystkie przyznane mu nagrody i >zaszczyty. A zwracaj Pan! Prawo chce się respektować? Czy kiedy asystent Wałęsy daje komuś w mordę w sądzie - to prawo respektowane być nie musi? www.youtube.com/watch?v=CCOFbXvhOjU Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman o którego Nowaka się wadzicie 30.03.09, 17:43 Andrzeja Nowaka - z Uniwersytetu Jagiellońskiego /promotora magistra Pawła Zyzaka/ Jerzego Roberta Nowaka - z Wyższej Szkoły Kultury Społecznej i Medialnej Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Tusk: Wałęsa jest potrzebny w Polsce 30.03.09, 18:14 Taa, potrzebny - jak psu piąta noga. A panu premieru Tusku należy zwrócić uwagę, że nie jest tu bezstronny: Wałęsa: Czy przejdzie Pawlak? Tusk: Jak SLD nie skrewi to przejdzie(...) Panowie, policzmy głosy... [Nocna zmiana] Odpowiedz Link Zgłoś
elkoguto11 DziwnyNaród!!! 30.03.09, 19:24 Zniszczyć Polskiego Bohatera Wałęsę mimo że Cały świat puka się w głowę-dlaczego tak podle robicie?? Wybrać kaczora na prezydenta, kurskiego do europarlamentu. hmmm. Chcecie podeptać człowieka, którego nie zastąpi nikt. Macie jakieś inne postaci które mogą zastąpić tę Ikonę Wolności jaką stał się dla świata L.Wałęsa?? Macie kogoś lepszego na Jego miejsce?? Nie piszcie proszę o Leninie lub Dzierżyńskim, nawet Tusk(na którego głosowałem) nie dorównuje Wałęsie. Może chcielibyście wywyższyć papcia Rydzyka teraz?? Nie macie prawa głosu, Wasze wybory przyniosły tylko szkody. Kwaśniewski, potem Kaczyński, Opluwacie Wałęsę tak, jak opluwano Jezusa! Jesteście potomkami ZOMO wców?? Może służyliście osobiście w MO!! Pamiętajcie że Polska nie miała, i długo jeszcze mieć nie będzie innych takich ludzi jak Jan Paweł drugi i Lech Wałęsa. Kogo proponujecie w zamian jako autorytet? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: wlkoguto11 31.03.09, 01:16 elkoguto11 napisal> DziwnyNarod!!! Koguciku! Problem swiata polega na tym, ze dopiero od bardzo niedawna swiat dowiaduje sie (i to bardzo powoli) kim byl prawdziwy Bolek. Na razie skutek jest taki, ze Bolek dostaje bardzo malo zaproszen na swoje bardzo suto platne "wyklady" za granica. Moze wkrotce przestana go zapraszac. Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_jogurt Re: Filosemickie scierwo osmiela sie szkalowac pr 30.03.09, 23:38 "panie" (hmmm) "junkier". Juz od MIESIECY pytam o PUBLIKACJE NAUKOWE Bniejakiego tzw. "profesora" Jerzego Roberta Nowaka. A odpowiedzi jak nie ma tak nie ma. A dlaczego nie ma odpowiedzi? Bo tzw. "profesor" Jerzy Robert Nowak NIC nie OPUBLIKOWAL w zrodlach NAUKOWYCH, chyba ze "Nasz Dziennik" nazwiemy "zrodlem naukowym". Zupelnie zart dr. Robert F. - "How states the scientific journal 'The Enquirer'..." Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_jogurt Re: Prof. Nowak to wybitny naukowiec i historyk 31.03.09, 04:10 "panie" (hmmm) "junkier". Z dorobkiem NAUKOWYM zapoznajemy sie przez data base. Polecam google scholar. Odpowiedz Link Zgłoś
grom33 Re: Tusk: Wałęsa potrzebny jak dziura w moscie 31.03.09, 04:15 Po co jest potrzebny Tuskowi Osiol Gdanski,mysle ze Tusk zalapal gdzies za grosze gospodarstwo rolne znam takich na mazurach poslami do Sejmu a dymaja urzad rolny jak moga ot i doczekalismy sie czasow zlodziej broni zlodzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: grom33 31.03.09, 14:39 grom33 napisał: > Po co jest potrzebny Tuskowi Osiol Gdanski,mysle ze Tusk zalapal > gdzies za grosze gospodarstwo rolne znam takich na mazurach poslami > do Sejmu a dymaja urzad rolny jak moga ot i doczekalismy sie czasow > zlodziej broni zlodzieja. Przeceniles rudego. On jest tez prymitywem-cwaniakiem, slugusem czerwonych, niewiele madrzejszym od Bolka. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek2235 IPN to nie UJ ani wyd. Arcana 31.03.09, 09:19 Tusk nie odróźnia IPN od UJ oraz prywatnego wydawnictwa "Arcana" - patrz wiadomosci.onet.pl/1943847,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
reali-sta1 Tusk: Wałęsa jest potrzebny w Polsce 31.03.09, 11:18 "Narodowym skarbem" stał się po 80 roku a do tego czasu był zwykłym facetem dość zresztą prymitywnym. Wierzę że mógł postępować jak opisane jest podobno w tej książce. Sam jego wygląd w latach 80-tych na to wskazuje. Do dzisiaj nie nauczył się mówić ani zachowywać choć trochę kulturalnie. No cóż - słoma będzie zawsze z butów wychodzić. A czy ma dziecko za młodych lat czy nie ma to jego sprawa. Z żoną ma 9-tkę - to też za dużo i o czymś świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Do posluchania spotkanie z Zyzakiem 31.03.09, 15:44 www.wyszkowski.com.pl/index.php/component/content/article/27/248-spot Sluchajcie nawet kilka razy - warto! Wiele mocnych glosow. Podawajcie linki innym. To trzeba znac. Anna Kozlowska Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod naturalnie, że jest potrzebny 31.03.09, 15:48 trzymaj się Lechu, kaczki i inne ptactwo odleci kiedyś w niebyt, na Ciebie będą się jeszcze za 1000 lat powoływać www.youtube.com/watch?v=ExKWyLATNz0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
grom33 Prymityw zawsze bedzie prymitywem 31.03.09, 23:36 A niby kto ma jego wspominac moze beda mowili agent SB byl prezydentem Polski. Odpowiedz Link Zgłoś