funny5 03.04.09, 18:39 Panie Karnowski a co ma do tego premier Tusk? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
subsydium Liczyles na pomoc Tuska, frajerze? 03.04.09, 18:58 To teraz widzisz, ze przy kreceniu lodow masz kumpli tak dlugo, dopoki nie zaczna sie klopoty. Zawsze mozesz rozplakac sie do kamery, zemdlec i wezwac pogotowie dla siebie i rodziny. A moze ty sie w kulturalny sposob odgrazasz? Jak Lyzwinski... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Wyraźna groźba pod adresem Tuska.Będzie sypać! 03.04.09, 19:24 Platforma korupcji złodziejstwa i nabijania ludzi w butelkę może się posypać.Jeśli Kornatowski by zaczął mówić. Status świadka koronnego był by tu jak najbardziej na miejscu. Platfusiane prokuratury zrobią wszystko by odpowiadał z wolnej stopy i miał list żelazny. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Sołtys, bądź mężczyzną 03.04.09, 20:04 "Musiałem wezwać lekarza bo moja żona i mój teść źle się poczuli - mówił Karnowski" ********************************* Stary numer na żonę i dzieci. Żal faceta słuchać, bez względu na wynik śledztwa. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Kryzys w UBmafii. Tusk nie wieczy wybrac kryminali 03.04.09, 19:24 ...kryminalichow, ktorzy sa jego zelaznym elektoratem czy debili co uwierzyli w "cuda". subsydium napisał: > To teraz widzisz, ze przy kreceniu lodow masz kumpli tak dlugo, dopoki nie zaczna sie klopoty. > Zawsze mozesz rozplakac sie do kamery, zemdlec i wezwac pogotowie dla siebie i rodziny. M: jest jeszcze rozwiazanie jakie zademonstrowala patronka aferzystow "swieta Barbara" Blida. Ale do tego to trzeba miec troche jaj (sic!) Dylemat Tuska moze doprowadzic do jego zguby. W 2007 potrafil zjednoczyc debili, ktorzy uwierzyli w "cuda" oraz aferzystow, ktorzy sklonni byli finansowac jego kampanie. Dzis widac, ze musi wybierac. Zawsze moze zjesc swinski ryj Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Kryzys w UBmafii. Tusk nie wieczy wybrac krym 03.04.09, 19:27 O Twojej głupocie to już pisałem, o tym że jesteś czerwonym pająkiem, też, o Twojej służbie w SB, też napomknąłem, aaaa.... jesteś świnią... Odpowiedz Link Zgłoś
cep_0 Re: Karnowski do Tuska: zapomnij lata kiedy byliś 03.04.09, 19:26 Można kręcić lody razem, a i z osobna. Lody były kręcone, tylko kto z kim????????????????????. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Karnowski do Tuska: zapomnij lata kiedy byliś 03.04.09, 19:38 Problem pisdziactwa polega na tym ze zadnych "lodow" w Sopocie nie bylo.Dlatego sprawa sie tak wlecze.Mozecie wszystcy razem,pismatoly Karnowskiego pocalowac tam gdzie slonce nie dochodzi.Kazdy sad umorzy sprawe wyssana z brodnego palucha podnozka kartofla Icka Kur..skiego.. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Karnowski do Tuska: zapomnij lata kiedy byliś 03.04.09, 21:11 "brodnego" coż za ortografia ha ha ha ha... i cóż za kultura...a nie masz polskich znaków na klawiaturze....polskojęzyczny frajerze... Odpowiedz Link Zgłoś
kyjothe Re: Karnowski do Tuska: zapomnij lata kiedy byliś 03.04.09, 21:20 jesli jakas odpowiedź jest nie po waszej mysli pisuary to od razu wyzywacie ludzi od komuchów, żydów ew niemców. Kompleksy jakies macie czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Karnowski do Tuska: zapomnij lata kiedy byliś 03.04.09, 22:00 A tak konkretnie to ty o czym?Konkretnie a nie i dupie Maryni..potomku mędrca..cadyka.. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Karnowski do Tuska: zapomnij lata kiedy byliś 04.04.09, 07:22 Blad synu mula.Zrobilem blad.Lecz nie musze go poprawiac,bo i tak wszystcy wiedza jakie paluchy ma Icek Kur..ski. Odpowiedz Link Zgłoś
kormiii Karnowski do Tuska: zapomnij lata kiedy byliśmy... 03.04.09, 19:41 Wynika z tego że sprawa jest prowadzona karygodnie. Dał fakturę a oni znowu ją chcą. żenada naszej policji, prokuratury, cba itp wykopgier.pl/gry-online/373/hexic-revisited/ Odpowiedz Link Zgłoś
senny Do mieszkańców Sopotu 03.04.09, 20:01 Ten Karnowski to jakiś kretyn?? Oczekuje, że Tusk podniesie telefon i sprawe załatwi, jak Jaro z Zerem? Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Karnowski, nie bądż bydlakim Kurskim !!! 03.04.09, 20:18 Nabierasz ,waćpan, manier rodem z szamba SB-PIS... Odpowiedz Link Zgłoś
manfred211 Niech szlag trafi Pomyłkę Obywatelską (PO)! 03.04.09, 20:26 Przecież ten Karnowski jest CZYSTY JAK ŁZA!!! To ten Durnowaty Julke przyszedł do niego z propozycja korupcyją!!!- sowód: Przecież ten durnowaty Kretyn Julke z Pomyłki Obywatelskiej (PO) doskonale widział, że z takimi sprawami (pozwolenie na nadbudowę) idzie się do Wydziału Architektury a nie do prezydenta Sopotu. Do prezydenta idzie się z taką sprawą tylko wtedy, jeżeli chce się go SKORUMPOWAĆ!!!!! Przychodząc do prezydenta chciał go najwyraźniej SKORUMPOWAĆ. PAN KARNOWSKI NIE DAŁ SIĘ SKORUMPOWAĆ, GDYŻ PO PROSTU NICZEGO TEMU JULKE NIE ZAŁATWIŁ (jako uczciwy samorządowiec nie mógł po prostu postąpić inaczej!!!). Przesłuchiwać i oskarżać należy tego Julke (przepraszam za wyrażenie) a nie Pana Karnowskiego.!!!!! Prezydent Karnowski w normalnej sytuacji wyrzuciłby takiego cwaniaczka jak Julke z gabinetu. Nie mógł niestety tego zrobić, gdyż był to prominentny towarzysz partyjny z Pomyłki Obywatelskiej (PO) - przepraszam za wyrażenie. Takiego syfu jak teraz wymiar sprawiedliwości i Pomyłka Obywatelska (PO) wyprawia z Bogu Ducha winnym panem Karnowskim, to w życiu nie widziałem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta [...] 03.04.09, 20:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y nerwy szkodzą:) 03.04.09, 22:02 szkoda zdrowia:) PS. A ja widziałem o wiele gorszy bajzel jeszcze niedawno, kiedy ministrem sprawiedliwości był niejaki Zbigniew Z. Odpowiedz Link Zgłoś
janek445 Karnowski do Tuska: zapomnij lata kiedy byliśmy.. 03.04.09, 20:47 Panie Prezydencie Karnowski referendum i tak będzie wygrane na pana korzyść prawdziwi Sopocianie i tak będą głosowali za panem a Swiderski i Kurski razem z Jankowską to świry pozdrawiam pana panie Prezydencie Karnowski i życzę powodzenia 17 maja i tak będzie. Sopocianin bez partyjny tylko mieszkaniec Sopotu . Odpowiedz Link Zgłoś
pisz_pan_na_berdyczow może sopocki okrągły stół? 03.04.09, 20:57 Niech Julke porozumie się z Karnowskim. Niech Tusk to pobłogosławi. Niech swoi biskupi to pobłogosławią. Niech nikt nikogo nie więcej nagrywa. Niech prokuratura umorzy postepowania. Vivat sopocki okrągły stół!;) Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Julke i CBA. 03.04.09, 21:10 Celem Julke`go był Tusk. Nie udało się no to chcą umoczyć i chyba umoczą Karnowskiego. Metody prokuratury i CBA takie same jak przy akcji "dr Mengele" Julke jest pracownikiem/współpracownikiem CBA. Karnowski ponoć był skarbnikiem PO według Kamińskiego skarbnik=przestępca a że z PO, no to tym gorzej dla Karnowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Oj, cieżkie jest życie złapanego łapownika - nawet 03.04.09, 21:32 z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Karnowski do Tuska: zapomnij lata kiedy byliśmy.. 03.04.09, 22:01 Mam nadzieję , że prokuator robi swoje . Czyli robi to co nalezy . On też walczy o swoją głowę . Odpowiedz Link Zgłoś
3miastoorg bezczelny bezczelnemu 03.04.09, 22:46 władza deprawuje - zawsze i wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Z tym nagraniem to jest kompromitacja 04.04.09, 00:16 prokuratury. Na odległość śmierdzi to wszystko... PiSem? J. Karnowski powinien ostro i konsekwentnie walczyć o swoje dobre imię, jeśli padł ofiarą intrygi, jak twierdzi - codziennie urządzać konfrencje prasowe i do znudzenia domagać się od prokuratury publicznego wyjaśnienia sprawy oryginału nagrania, pisać skargi, gdzie się tylko da, zainteresować swoją sprawą organizacje broniące praw człowieka itd., ale nie zwracać się nawet w poczuciu krzywdy, jaka mu się dzieje, do D. Tuska o interwencję, z oczywistych przyczyn! Odpowiedz Link Zgłoś
vermara Karnowski do Tuska: zapomnij lata kiedy byliśmy... 04.04.09, 01:00 Skandal !!GAZETO.pl - treść linku na stronie głównej -zapomnij ze bylismy kolegami- no to jest zupełnie co innego niż sens wypowiedzi Karnowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Karnowski do Tuska: zapomnij lata kiedy byliś 04.04.09, 07:25 vermara napisał: > Skandal !!GAZETO.pl - treść linku na stronie głównej -zapomnij ze > bylismy kolegami- no to jest zupełnie co innego niż sens wypowiedzi > Karnowskiego I o to chodzi.Nagonki akt nastepny.Mieszkam w Gdyni,mam rodzine i znajomych w Sopocie.I nie spotkalem nawet jednej osoby ktora uwierzyla w oskarzenia pismatolkow.Ani jednej.Wszystcy sa zgodni ze to prowokacja na kaczych lapach. Odpowiedz Link Zgłoś
gregori75 To wyłaczna sprawa mieszkańców Sopotu. 04.04.09, 12:36 Dziwi mnie że cała Polska nagle interesuje się prezydentem małego 40 tysięcznego miasta. Już 17 maja mamy referendum, okaże się co o tym wszystkim myślą mieszkańcy i tylko to jest istotne. Odpowiedz Link Zgłoś