jas 08.04.09, 09:09 Czyżby poleciał sprawdzić czy na granicy są Talibowie? Pewnie tak. Z takim jak on słuchem i wzrokiem jest w stanie zastąpić niejednego amerykańskiego satelitę szpiegowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alton14 Lech Kaczyński poleciał do Afganistanu 08.04.09, 09:11 Trzymam kciuki za jakiś wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Nędzna papuga po Obamie 08.04.09, 09:29 Pijak myśli że jak Obama poleciał na Wschód i jest popularny to on jak poleci też będzie popularny. Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Czepialski 08.04.09, 10:53 Ja tam się cieszę, że Nasz Prezydent robi coś pożytecznego i z sensem dla dobra Kraju i Narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
warturek Po prostu wyjechał. Z czego tu się cieszyć? 08.04.09, 10:58 Chyba że uciekł przed pytaniami, więc wraca sens i kompromitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
lecoqsportif Re: Po prostu wyjechał. Z czego tu się cieszyć? 08.04.09, 11:41 W ostatnią sobotę prezydent zrozumiał zadane po angielsku pytanie! Wow ;) wroclaw.fotolog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd Re: Po prostu wyjechał. Z czego tu się cieszyć? 08.04.09, 11:54 "Amerykańskie helikoptery, które wiozły Lecha Kaczyńskiego do polskiej bazy w Ghazni" To pambrezydend tak się roztył, że już się nie mieści w jednym helikopterze? To nic nie da zestrzelenie jednego helikoptera, bo pambrezydend nie zginie całkiem, a co najwyżej trochę ucierpi... Odpowiedz Link Zgłoś
sai_mon Re: Po prostu wyjechał. Z czego tu się cieszyć? 08.04.09, 12:02 Ciekawe, czy pilot wiedział komu się postawił... Kaczy niedoj eb zapluł pewnie cały kokpit. "Bo zła pogoda była". Co za tłumaczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
lowca_jeleni1 on pluje tylko na swoich 08.04.09, 12:35 innych sie boi. a przed amerykanami na kolana Odpowiedz Link Zgłoś
dobrasekta Może niech tam zostanie? 08.04.09, 12:56 Niech założy tam sobie jakieś małe podpaństewko i nim rządzi z dala od polski. --------------- Wole coś zjeść i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
stalinowski_cenzor_donek Słońce_Peru_Poleciało_Do_Maczo_Pi czo_??:)))))))))) 09.04.09, 01:07 GWno niech sie zajmie swoim wilczookim, załganym pupilkiem :) Wkrótce poniesie go na kolejny urlop tego niekompetentnego firera PO-paprańców folksdojcza Tuske - podwórkowego chamka - śmiecia dla którego Polskość to nienormalność a który dorwał się do koryta za sprawą przerażonego wizją lustracji ubekistanu i jego zydo-komucho-szwabskich łże-mediów, aby rozwalić Państwo Polskie, tego nygusa i jego PO-paprańców Naród Polski wyśle już wkrótce na śmietnik historii :)))))))!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stalinowski_cenzor_donek Słońce_Peru_Poleciało_Do_Maczo_Pi czo_?? :)))))))) 09.04.09, 01:13 GWno niech się lepiej zajmie swoim wilczookim, załganym pupilkiem :) Wkrótce poniesie go na kolejny urlop tego niekompetentnego firera PO-paprańców folksdojcza Tuske - podwórkowego chamka - śmiecia dla którego Polskość to nienormalność a który dorwał się do koryta za sprawą przerażonego wizją lustracji ubekistanu i jego zydo-komucho-szwabskich łże-mediów, aby rozwalić Państwo Polskie, tego nygusa i jego PO-paprańców Naród Polski wyśle już wkrótce na śmietnik historii :)))))))!!! ......................... SWOJA DROGĄ CIEKAWE GDZIE SIĘ BYCZY - NIEMORALNIE MORALIZUJĄCA - MULTI-MAMONIARSKA, CZOSNKOWA NACZELNA JĄKAŁA :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Po prostu wyjechał. Z czego tu się cieszyć? 08.04.09, 14:15 parazyd napisał: > "Amerykańskie helikoptery, które wiozły Lecha Kaczyńskiego do > polskiej bazy w Ghazni" > To pambrezydend tak się roztył, że już się nie mieści w jednym > helikopterze? Też na to zwróciłam uwagę. Wieźli go po kawałku? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Po prostu wyjechał. Z czego tu się cieszyć? 08.04.09, 14:13 lecoqsportif napisał: > W ostatnią sobotę prezydent zrozumiał zadane po angielsku pytanie! Nie mów! A jak to leciało? Odpowiedz Link Zgłoś
hera9 Re: Czepialski 08.04.09, 12:42 jasne,latwo sie wysyla zolnierzy na niebezpieczne misje,zwlaszcza,jak o wojsku wie sie mniej niz moj pies-ratownik Odpowiedz Link Zgłoś
pio765 Re: Czepialski 08.04.09, 14:45 Mógłbyś wymienić coś pożytecznego dla "kraju i narodu", wynikające z obecności naszych wojsk w Afganistanie? navaira napisał: > Ja tam się cieszę, że Nasz Prezydent robi coś pożytecznego i z sensem dla dobra > Kraju i Narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq gdyby talibowie porwali kartofla, to byłby...... 08.04.09, 09:32 ... pierwszy przypadek na świecie, kiedy talibom trzeba byłoby płacić, żeby porwanego NIE oddawali. ja byłbym gotow dołożyć się do takiej ściepy narodowej Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: gdyby talibowie porwali kartofla, to byłby... 08.04.09, 10:36 kraq napisał: > ... pierwszy przypadek na świecie, kiedy talibom trzeba byłoby > płacić, żeby porwanego NIE oddawali. ja byłbym gotow dołożyć się do > takiej ściepy narodowej ************************************ Obawiam się, że to talibowie by nam jeszcze dopłacili, bylebyśmy go stamtąd zabrali. Odpowiedz Link Zgłoś
krycha_z_gazowni Re: gdyby talibowie porwali kartofla, to byłby... 08.04.09, 11:50 Brawo Panowie, rewelacyjne teksty :) I takie prawdziwe... Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: gdyby talibowie porwali kartofla, to byłby... 08.04.09, 13:24 maruda.r napisał: > kraq napisał: > > > ... pierwszy przypadek na świecie, kiedy talibom trzeba byłoby > > płacić, żeby porwanego NIE oddawali. ja byłbym gotow dołożyć się do > > takiej ściepy narodowej > > ************************************ > > Obawiam się, że to talibowie by nam jeszcze dopłacili, bylebyśmy go stamtąd zab > rali. > i co, to zle? niech skur..le doplacaja! a my sie bedziemy targowac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szabepio Re: gdyby talibowie porwali kartofla, to byłby... 08.04.09, 14:43 wystawmy go nas licytację, może iran? może białoruś, a może wenezuela lub kuba wygra aukcję Odpowiedz Link Zgłoś
hepowy Re: gdyby talibowie porwali kartofla, to byłby... 08.04.09, 15:36 szabepio napisał: > wystawmy go nas licytację, może iran? może białoruś, a może > wenezuela lub kuba wygra aukcję No nie wiem, czy stać by nas było na zapłacenie wylicytowanej sumy. :) Zakładając oczywiście, że znaleźliby się gotowi licytować, w co wątpie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Lech Kaczyński poleciał do Afganistanu 08.04.09, 09:35 Alton, dolaczam sie! Odpowiedz Link Zgłoś
city-zen Re: Po co to to leci? 08.04.09, 09:23 W interesach chyba: www.dailymail.co.uk/news/article-469983/Britain-protecting-biggest-heroin-crop-time.html Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Lech Kaczyński poleciał do Afganistanu 08.04.09, 11:42 Chamie! Zachowuj się! Odpowiedz Link Zgłoś
spluwa-orginal Re: Lech Kaczyński poleciał do Afganistanu 08.04.09, 11:51 123rbr napisał: > Po co toto leci? Ma termin u dentysty. Odpowiedz Link Zgłoś
kanabi Lech Kaczyński poleciał do Afganistanu 08.04.09, 09:14 Oczywiście nie chciałbym czegoś złego wykwakać, ale jest tam bardzo niebezpiecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Lech Kaczyński poleciał do Afganistanu 08.04.09, 10:50 Niebezpiecznie jest również tu! Bo widać, że psychopatów nie brakuje! POZNAĆ NIEZRÓWNOWAŻONEGO PO PISANIU JEGO! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Lech Kaczyński poleciał do Afganistanu 08.04.09, 14:19 maciekgr napisał: > Niebezpiecznie jest również tu! Bo widać, że psychopatów nie brakuje! > > POZNAĆ NIEZRÓWNOWAŻONEGO PO PISANIU JEGO! Zwłaszcza, jeśli to robi dużymi literami. Odpowiedz Link Zgłoś
wan20_3 Re: Lech Kaczyński poleciał do Afganistanu 08.04.09, 14:25 kanabi! Nic nie jest zbyt niebezpiecznie dla naszego chrobrego kaczątka. Ciekawe jakie zaszczytne miano przywiezie P. Prezydent z wycieczki do Afganistanu? Jak wrócił z Gruzji to był Kaczkaszwili lub Kałkaski Jaszczomp, po powrocie z Mongolii - Mały Budda, ciekawe jak bedzie teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Jak to po co? Sezon na Kaczki sie zaczal. 08.04.09, 09:15 ...i niech nie wraca. Odpowiedz Link Zgłoś
wan20_3 Re: Jak to po co? Sezon na Kaczki sie zaczal. 08.04.09, 14:29 albacor napisał: > ...i niech nie wraca. Albakor: niestety złe zawsze wraca, np. taka żona czty teściowa zawsze wracają, a w końcu w porównaniu do ww. kwaczora to teściowa i tak jest przysłowiowe samo dobro. Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Lech Kaczyński poleciał do Afganistanu 08.04.09, 09:16 OK to żołnierze mogą wracać. Czekamy z utęsknieniem na pozostały kontyngent składający się wyłącznie z polityków różnej maści. A nie zapomnijcie wysłać też osłów z sejmu i kretynów z senatu. Afganistan to dobry kraj do kręcenia przez was waszych brudnych interesów. Przewidziany czas powrotu politycznego kontyngentu nastąpi po zaprowadzeniu pokoju w tym rejonie świata. No to mamy spokój w kraju. Kto następny chętny do rządzenia krajem wzorem poprzedników? Zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
dingdong Dobrze wybral... 08.04.09, 09:17 jego to nawet porwac sie nie oplaca, bo nawet talibowie wiedza ze bylaby to przysluga dla Polski... A tak prezio zaliczy nastepny kraj w swoich podrozach dookola swiata za kase podatnikow... Odpowiedz Link Zgłoś
demis1 Re:szkoda że samolot był z pilotem 08.04.09, 14:48 BO POWINNI GO SAMEGO WYSLAC BEZ PILOTA/CZŁOWIEKA/ CAŁA POLSKA BY SKAKALA Z RADOSCI ZGINAL WSPANIALY CZLOWIEK A HIMALAJACH SZKODA ZE TO NIE KASCZORY AMEN. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda prawidlowo - kaczy szaleniec jest w takim stanie, 08.04.09, 09:18 ze prosi los o pomoc - ja bym go unieszkodliwil z zimna krwia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Lech Kaczyński poleciał do Afganistanu 08.04.09, 09:20 I niech tam zostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
stoczmen Lech Kaczyński poleciał do Afganistanu 08.04.09, 09:20 Taki poważny wypad, bez pampersów się nie obejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
cedrat1 a móglby tam już zostać na stałe???????? :) 08.04.09, 09:22 pleaseeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!! zostań z nimi !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maciej508 Lech Kaczyński poleciał do Afganistanu 08.04.09, 09:24 IDĘ DO KOŚCIOŁA SIĘ POMODLIĆ ZEBY NIE WRÓCIŁ A JAK WRÓCI TO ZOSTANE NIEWIERNYM BO TO ZNACZY ŻE NIEZOSTAŁEM WYSŁUCHANY!KONIEC.KROPKA. Odpowiedz Link Zgłoś
pandzik Kolejna specjalizacja, po gruzińskiej? 08.04.09, 09:25 Tym razem może się nie udać. Oni nie sa tak mili jak "rosjanie" i żadko strzelają w powietrze. Mimo wszystko - powodzenia. Tylko nie wiem, której stronie życzę... :) Odpowiedz Link Zgłoś
pandzik Re: Kolejna specjalizacja, po gruzińskiej? 08.04.09, 09:27 Oczywiście miałem na myśli - rzadko. Sorki. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Na "zadko" to sie mozesz zes...ac :))) 08.04.09, 09:53 pandzik napisał: > Tym razem może się nie udać. Oni nie sa tak mili jak "rosjanie" i żadko > strzelają w powietrze. > > Mimo wszystko - powodzenia. Tylko nie wiem, której stronie życzę... :) Odpowiedz Link Zgłoś
emerica Lech Kaczyński poleciał do Afganistanu 08.04.09, 09:26 Nareście leci człowiek o nieskazitelnej przeszłości podziemnej, autorytet moralny i super-mężczyzna. Wreście ktoś wyłapie tych wszystkich Talibów, żeby polskie wojsko mogło wracać do domu. POwodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Pocieszyłem się 08.04.09, 09:26 Okazuje się, że nie tylko ja życzę prezydentowi sprawiedliwości jeszcze na tym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 To bardzo niebezpieczny kraj i ludzie, 08.04.09, 09:31 ale myślę dziśiaj o was ciepło Talibowie. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Lech Kaczyński poleciał do Afganistanu 08.04.09, 09:32 Samoloty rzadowe sa marnej jakosci i czas,zeby ktorys z nich spadl.Szkoda tylko pilota. Odpowiedz Link Zgłoś
cedrat1 pilot niech sie katapultuje :) 08.04.09, 09:34 trza dzwonić do wuja z talibanu co by wyrzutnie na ośle dobrze ustawił :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
36krzysiek Re: Lech Kaczyński poleciał do Afganistanu 08.04.09, 09:34 Tam jest bardzo niebezpiecznie...mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Lech Kaczyński poleciał do Afganistanu 08.04.09, 09:39 Krzysku, boje sie tylko, ze kaczor wezmie nowy doktorat przyznany za zaslugi ble ble i wroci. Bog Polske pokaral za grzech pychy... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Lech Kaczyński poleciał do Afganistanu 08.04.09, 14:24 kroliklesny napisał: > Krzysku, boje sie tylko, ze kaczor wezmie nowy doktorat przyznany za > zaslugi ble ble i wroci. Bog Polske pokaral za grzech pychy... Szczęśliwie, wyrok się kończy za jakieś półtora roku. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Lech Kaczyński poleciał do Afganistanu 08.04.09, 14:23 emeryt21 napisał: > Samoloty rzadowe sa marnej jakosci i czas,zeby ktorys z nich > spadl.Szkoda tylko pilota. Pilot ma szansę się katapultować... Odpowiedz Link Zgłoś
weasel_wiesel Przyleciałem. Zakwakałem. Wygrałem? 08.04.09, 09:38 Poleciał nasikać aby zaznaczyć własny teren łowów i zwycięstw. Ta ekspansja przebija zdobycie Moskwy w 1612r.! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Przyleciałem. Zakwakałem. Wygrałem? 08.04.09, 11:54 Durak! Durak! Durak! I wsio! Odpowiedz Link Zgłoś
rekin.finansjery Weasel? Haha Would you... 08.04.09, 13:07 prefer to have a face like a weasel or like an arse? haha Odpowiedz Link Zgłoś
relmih Lech Kaczyński poleciał do Afganistanu 08.04.09, 09:40 Szykuje się następna kompromitacja izamieszanie - Żołnierze ! przeczekajcie jego wizytę schronach ! Odpowiedz Link Zgłoś
bnch Oby w jedną stronę! 08.04.09, 09:44 Pan prezydent powinien rozważyć zamieszkanie na pograniczu afgańsko - pakistańskim, w jaskini. Sąsiadem mógłby być np. Osama, jadłby jakieś owce, a i pewnie jakiś destylat da się od lokalsów nabyć. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Lech Kaczyński poleciał do Afganistanu 08.04.09, 09:47 Zamknęli kancelaryjnego dilera więc prezio sam leci po opium. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Lech Kaczyński poleciał do Afganistanu 08.04.09, 09:59 "pojechał podzielić się jajkiem" Jakie on ma jajka do zaoferowania? Żony nie broni, oskarża ją o złą decyzję z kredytem we frankach, coś jest nie tak z naszym największym wodzem w historii Polski :D Odpowiedz Link Zgłoś
q3000 O jej , tam też są jakieś struktury PiS - u ????? 08.04.09, 09:57 Ciekawe , czy Prezydent zabrał ze sobą jakieś medale ? Odpowiedz Link Zgłoś
lowca_jeleni1 medale od prezia sa tylko dla gierojow z ipn-u 08.04.09, 11:42 pozostali nie chca ich przyjmowac Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: O jej , tam też są jakieś struktury PiS - u 08.04.09, 14:35 q3000 napisał: > Ciekawe , czy Prezydent zabrał ze sobą jakieś medale ? Po tej hucpie w IPN-ie mogło mu już nic nie zostać. Ale spoko! Wyprodukują mu nowe, trzeba tylko trochę poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny "Poleciał podzielic sie jajkiem" 08.04.09, 09:59 Od dawna podejrzewalem, ze ma tylko jedno... Odpowiedz Link Zgłoś