hart5 Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 16:05 Z rasizmem i ksenofobią w naszym kraju należałoby walczyć na ulicach i stadionach, a nie podczas konferencji w Genewie Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Polska powinna unikać angażowania się po ktorejkol 20.04.09, 16:15 Polska powinna starannie unikać angażowania się po ktorejkolwiek ze stron, czy to izraelskiej czy arabskiej. To nie nasza sprawa, a fakt ze żadna ze stron nie jest zbyt przyjaźnie nastawiona do Polski powinien jedynie wzmacniać wstrzemięźliwość. Skandaliczna decyzja Sikorskiego świadczy o tym, że stery polskiej polityki zagranicznej znowu znalazły się w niepowołanych łapskach kolesiów ze szkoły gieremkizmu. Filosemityzm trzeba napietnowac. Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: Polska powinna unikać angażowania się po ktor 20.04.09, 16:43 junkier napisał na temat, na który nie ma bladego pojęcia: > Polska powinna starannie unikać angażowania się > po ktorejkolwiek ze stron, czy to izraelskiej czy arabskiej. > To nie nasza sprawa, a fakt ze żadna ze stron nie jest zbyt > przyjaźnie nastawiona do Polski powinien jedynie wzmacniać > wstrzemięźliwość. > Wstrzemięźliwość, rzecz cenna. Jak ktoś, jak burek junkier nie widział nic, nie czytał nic, a co mu mówili, i tak pokręcił, powinien wstrzemięźliwie milczeć. Wstrzemięźliwość to cecha małpiarni pseudoprawicowej, co najmniej na miarę Mirka Orzechówki, albo Lecha Małpczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Polska powinna unikać angażowania się po ktor 20.04.09, 16:49 Polska polityka zagraniczna musi byc polityka 1) godnosciowa, 2) obliczona na obrone polskiego interesu narodowego. A prawda jest taka ze obrona polskiego interesu narodowego nie wymaga, ba, nakazuje wrecz zeby nie angazowac sie po zadnej ze stron, ani izraelskiej ani arabskiej bo z zadna nie mamy zbyt wielu wspolnych interesow, powinnismy po prostu niz zajmowac zadnego stanowiska poza kurtuazyjno-ogolnikowym, niezrazajacym zadnej ze stron. Tylko tyle i az tyle. Natomiast to co wyprawia Sikorski to jak widac darmowe kupczenie polskim interesem narodowym i wystawianei go na szwank. Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz [...] 20.04.09, 18:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Polska to państwo z natury lokajskie.Taką mamy tra 20.04.09, 19:56 dycję i klasę polityczną.Niezależnie od opcji wszyscy uważają lizanie Dupy Szefa za normę...Chyba że trafi się jakiś nieuczony robol który nie wie że tak trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczynksi Re:Judeonaziści skamlają "oburzeni"...Dobre. 20.04.09, 21:37 Zgadzam się że my jesteśmy do posług. Mamy nędzną, strachliwą klasę polityczną uległych prowincjuszy bez kręgosłupa. Odpowiedz Link Zgłoś
grefciu Re: Polska powinna unikać angażowania się po ktor 20.04.09, 17:25 junkier napisał: > Polska powinna starannie unikać angażowania się > po ktorejkolwiek ze stron, czy to izraelskiej czy arabskiej. > > To nie nasza sprawa, a fakt ze żadna ze stron nie jest zbyt > przyjaźnie nastawiona do Polski powinien jedynie wzmacniać > wstrzemięźliwość. ################################################################# Czyli wedlug ciebie Polska powinna byc wciaz krajem "bez jaj" i dbac tylko o swoje koryto tak, jak to robia Polacy miedzy soba? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Polska powinna unikać angażowania się po ktor 20.04.09, 17:30 W Polityce zagr. sa interesy, kazdy kto umie dbac o wlasne interesy dobrze relizuje polska polityek zagr. Z angazowania sie po stronie izraelskiej Polska nie osiaga nic, moze natomiast zrazic sobie kraje arabskie. To stapanie po cienkiej linie. Powtarzam - w tej awanturze Polska nie ma nic do ugrania, od konfliktu miedzy krajami ktore nei sa nam szczegolnie przychylne ani z ktorymi nie mamy zadnych szczegolnych interesow powinnismy trzymac sie z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_z_blizna A czy pomyślałeś o tym, że... 20.04.09, 18:00 ... gra nie toczy się tylko między nami, Izraelem i Arabami? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Polska powinna unikać angażowania się po ktorejkol 20.04.09, 18:05 Gdzie dwoch sei bije, madry nie powinien wtracac sie bo moze tylko oberwac. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.brzezinski Re: Polska powinna unikać angażowania się po ktor 20.04.09, 18:11 Mówimy o konflikcie cywilizacji a nie kłótni o miedzę między dwoma sąsiadami. W tym konflikcie nie ma niezaangażowanych. Zachowanie "neutralności" jest de-facto poparciem dla islamu w zwalczaniu chrześcijańskiego (trochę jeszcze) Zachodu. Polska powinna się opowiedzieć za Zachodem, bo to są nasze korzenie. Parafrazując - Iran & Co Ltd to wojska Saurona które nas zniszczą jeżeli będziemy obojętnie stali obok ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Polska powinna unikać angażowania się po ktor 20.04.09, 18:49 Konflikt cywilizacji? Juz padaly takie chybione argumenty w historii, m.in. naszymi wojskami habsburgowie walczyli z Turcja pod Wiedniem mimo ze wtedy bylo juz jasne ze nawala turecka to juz przeszlosc a chyha inne niebezpieczenstwo - rosyjskie i pruskie... Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: Polska powinna unikać angażowania się po ktor 21.04.09, 09:48 junkier napisał: > Konflikt cywilizacji? ... wtedy bylo juz jasne ze nawala turecka to juz przeszlosc a chycha inne niebezpieczenstwo - rosyjskie i pruskie...> CHYCHA tak, w XVII w Prusowie i Rusowie chychali na nas jak cholera. Dla twojego dobra, junkier, nie wypowiadaj się na tematy, których nie rozumiesz, nie wiesz na przykład, że Ahmadineżad jest w praktyce większym wrogiem Arabów, niż na przykład Europa Zachodnia, ale komu ja to tłumaczę... Odpowiedz Link Zgłoś
bewup43 Re: Polska powinna unikać angażowania się po ktor 20.04.09, 22:56 A co wspólnego ma izrael z"chrześcijańską kulturą zachodu". Chyba tylko kasę. Gdybyś zadał sobie troche trudu i poszukał trochę informacji na temat konfliktu izrael-kraje arabskie to prawdopodobnie wojskami Saurona nazwałbyś wojska izraelskie, amerykańskie i "chrześcijańsko-europejskie". Odpowiedz Link Zgłoś
internet_wolna_europa Re: Polska powinna unikać angażowania się po ktor 02.05.09, 21:31 Za cały konflikt odpowiada tylko i wyłącznie Zachód. Izrael nie powinien nigdy powstać, wtedy na Bliskim Wschodzie byłby pokój. Islamizm to tylko reakcja obronna. Zachód (kulturowy, nie polityczny, czyli również ZSRR i Polska) powinien wesprzeć Palestynę w walce z terroryzmem izraelskim, a wspierać pokojowe osadnictwo (ale tylko pokojowe), zamiast tych terrorystów wspierać. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Polska powinna unikać angażowania się po ktor 20.04.09, 22:34 junkier napisał: > W Polityce zagr. sa interesy, kazdy kto umie dbac o wlasne interesy > dobrze relizuje polska polityek zagr. > > Z angazowania sie po stronie izraelskiej Polska nie osiaga nic, moze > natomiast zrazic sobie kraje arabskie. To stapanie po cienkiej linie. > > Powtarzam - w tej awanturze Polska nie ma nic do ugrania, od > konfliktu miedzy krajami ktore nei sa nam szczegolnie przychylne ani > z ktorymi nie mamy zadnych szczegolnych interesow powinnismy trzymac > sie z daleka. junkier ciebie zamknac w psiej budzie tepy ubeku. Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo61501 [...] 20.04.09, 17:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelus_maximus Re: Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 18:09 hart5 napisał: > Z rasizmem i ksenofobią w naszym kraju należałoby walczyć na ulicach > i stadionach, a nie podczas konferencji w Genewie he, he, to na prawdę śmieszne i tragiczne zarazem! jeśli ktoś w naszym kraju nie zgadza się z polityką izraela nazywa się go rasistą i ksenofobem. artykuł jest nierzeczowy i jest wyrazem własnych przemyśleń autora (oraz nurtu politycznego względem izraela w jaki wpisuje się gazeta wyborcza). brakuje tu jakichkolwiek cytatów odnośnie wypowiedzi ahmadineżada. a co tak na prawdę powiedział? między innymi: "Polityka Izraela na terytoriach palestyńskich stanowi pogwałcenie praw człowieka" - chyba żaden myślący człowiek, który śledzi to co dzieje się na świecie nie jest w stanie zanegować tego zdania. albo "Izrael zagraża międzynarodowemu pokojowi i bezpieczeństwu" w ramach przygotowywanej agresji na iran trudno się sprzeciwić... prawda jest taka, ze izrael jest państwem odpowiedzialnym za zbrodnie wojenne i zbrodnie przeciw ludzkości. należy osądzić wszystkich zbrodniarzy i morderców zasiadających w rządzie i dowodzących armią tego państwa. sami izraelsy żołnierze otwarcie przyznają, że z pełną premedytacją i za przyzwoleniem dowódców (również na ich rozkaz) mordowali ludność cywilną podczas istatniej interwencji zbrojnej w gazie. istnieją również dowody na używanie przez nich białego fosforu przeciw ludności podczas ostatnich działań wojennych. STANOWCZE NIE, ORAZ OSTRA KRYTYKA NA SZEROKIM FORUM PRZECIW ZBRODNIARZOM Z IZRAELA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa No to juz wiadomo jakiej narodowości są ci co wysz 20.04.09, 16:06 No to juz wiadomo jakiej narodowości są ci co wyszli Odpowiedz Link Zgłoś
speakn3t [...] 20.04.09, 16:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 bardzo dobrze postąpiła ... 20.04.09, 16:17 "Soviet Genocide and Mass Murder Since 1917" www.hawaii.edu/powerkills/NOTE4.HTM Odpowiedz Link Zgłoś
peterblood Re: Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 16:35 No tak, bo przecież Rosja carska, soviecka czy obecna lubuje się w "irańskich" metodach... Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo61501 Re: Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 17:55 -dlaczeo mieliscie dzien wolny kiedy wysadziliscie WTC ? Odpowiedz Link Zgłoś
peterblood Re: Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 21:10 Do mnie pijesz? Chyba Ci się konfabulacje popiermyliły?! Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 17:09 speakn3t napisał: > Rosja bardzo dobrze postąpiła, potępiając bojkot. A te mendy co wyszły z sali t > o > po prostu że tak powiem "ch...e". Ale jak poprzednik powiedział "prawda w oczy > kole".>Od 16-ej dziś towarzyszu dyżur?Wcześnie coś..... Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Re: Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 17:37 speakn3t napisał: tak powiem "ch...e". Ale jak poprzednik powiedział "prawda w oczy > kole". ----------------------------------- A głupota nie boli, prawda, internetowy chamie? Odpowiedz Link Zgłoś
cep_0 Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 16:11 Najlepszy uczeń (zgadnijcie kogo) śmie niechęć do niego traktować jako antysemityzm i rasizm. Wolno nam być, a nawet wskazane jest być rusofobem, a nie wolno żydofobem?. Chciałbym wiedzieć ilu polskich parlamentarzystów jest pochodzenia żydowskiego, ilu dziennikarzy? i ilu innych wpływowych ludzi np na ministerialnych stołkach. Co mną powoduje : ich niewdzięczność. Ilu z nich wyjechało z Polski po II wojnie światowej, gdzie z narażeniem życia POLACY, a nie Niemcy ich chronili i przechowywali, a teraz lżą polaków. Ilu wyprowadzonych przez Andersa w ramach I Armii Wojska Polskiego z Rosji zostało w Palestynie mówiąc wprost dezerterując z Polskiej Armii. Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Re: Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 17:13 Widzisz a dla mnie narodowość człowieka nie jest ważna1 Dopuki pozostaje człowiekiem to nie jest ważne za kogo się uważa i jakim językiem się posługuje. Niestety sporo wypowiedzi na forum świadczy, że niektórzy wypowiadający się z człowieczeństwem nie mają już wiele współnego. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 po bojkocie widac ze zydzi trzymaja krotko co 20.04.09, 16:12 niektorych waldcow europy i swiata...co mozna zydowi to nie tobie goju.... Odpowiedz Link Zgłoś
moskala69 Wyszli bo chcieli, czy musieli ? 20.04.09, 16:13 Prawda w oczy kole - to takie przysłowie. Widzę, że aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_zet Re: Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 16:15 Należy zdecydowanie potępić bojkot konferencji. Popieranie rasizmu do niczego dobrego nie może doprowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.zywiecki Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 16:18 Jak się nie ma argumentów do dyskusji - polemiki to się wychodzi.Nie wiem czy traktowanie Palestynczyków przez państwo Izrael jest rasistowskie ale napewno zbrodnicze. Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd Których Palestyńczyków, miśku? 20.04.09, 20:43 Tych, którzy dokonują zamachów na cywilach, tych którzy organizują składy amunicji w szpitalach, czy tych mordowanych przez Hamas za 'nieposłuszeństwo'? Zresztą: psia twoja mać, łachudro. Lenin byłby z ciebie dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Których Palestyńczyków, miśku? 20.04.09, 20:59 Podobnie bylo podczas okupacji hitlerowcow w Polsce.Szpitale a w szczegolnosci koscioly.Tam chowano bron. Odpowiedz Link Zgłoś
rodak.z.kurduplowa do katoendeków 20.04.09, 16:20 Namawiam gorąco naszych katoendeków na długą wycieczkę do Iranu... tanio wyjdzie, bo rodziny zaoszczędzą na trumnach! Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 16:21 A niech przemawia :) religiapokoju.blox.pl/resource/Komik_Ahmadinejad.jpg Jaki mówca taka publika ... Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo61501 Re: Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 18:00 asmall4 napisał: > A niech przemawia :) > religiapokoju.blox.pl/resource/Komik_Ahmadinejad.jpg > Jaki mówca taka publika ... -lubi was juz caly swiat,uwazajcie by nie polubil was Putin ,bo teraz was nienawidzi... Odpowiedz Link Zgłoś
danka2007 ci delegaci mają moralność Palikota 20.04.09, 16:22 Oczywiście że walkę z rasizmem trzeba zacząć tam, gdzie jest jej najwięcej i gdzie inowierców traktuje się gorzej niż własnych obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
eastsider Re: ci delegaci mają moralność Palikota 20.04.09, 17:49 danka2007, Ty wiesz, Ty mi powiesz, gdzie nalezy te walke zaczac, a ja sie tam udam i zaczne.. Tylko dokad mam jechac ? Do Rosji, USA, Izraela, Somalii, czy moze Polski. Czekam na dyrektywy. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelus_maximus Re: ci delegaci mają moralność Palikota 20.04.09, 18:44 he, he, jak znalazlem ten filmik na tym forum, to mysle, ze do izraela. www.youtube.com/watch?v=Vbl52PNljWM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Ty z kurduplowa, wstań! 20.04.09, 16:26 ...jak się mówi do Ciebie. Mój bliski przyjaciel był w Iranie, przywiózł super zdjęcia, był bardzo przyjaźnie traktowany i wrócił zadowolony. Oni w Iranie nie lubią tylko amerów i tych, którzy lżą Allacha. Jak masz coś do powiedzenia na temat kultury której nie znasz, przynajmniej coś poczytaj zamiast wyzywać innych. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Ty z kurduplowa, wstań! 20.04.09, 16:39 macius , co ty wiesz o zabijaniu ? Kumpel pewnie byl na urlopie w tunezji i nawciskal ci kitu ze to iran Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Ty z kurduplowa, wstań! 20.04.09, 16:40 No Teheran od Tunisu to ja potrafię odróżnić. Zresztą było na znakach drogowych napisane. indianski napisał: > macius , co ty wiesz o zabijaniu ? Kumpel pewnie byl na urlopie w tunezji i > nawciskal ci kitu ze to iran Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Ty z kurduplowa, wstań! 20.04.09, 16:44 a dlaczego go dobrze traktowali ? jak to okazywali ? Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Ty z kurduplowa, wstań! 20.04.09, 16:45 Byli gościnni i kilka razy zaprosili do swoich domów. indianski napisał: > a dlaczego go dobrze traktowali ? jak to okazywali ? Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Ty z kurduplowa, wstań! 20.04.09, 16:48 No patrz , ja mialem podobnie we francji , niemczech czy izraelu :) Tylko czemu ja o tym nie pisalem ? Moze dlatego ze uwazam to za normalne Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Ty z kurduplowa, wstań! 20.04.09, 16:49 Ja też uważam to za normalne. Więc skończmy z demonizacją Iranu. indianski napisał: > No patrz , ja mialem podobnie we francji , niemczech czy izraelu :) > Tylko czemu ja o tym nie pisalem ? Moze dlatego ze uwazam to za normalne Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Ty z kurduplowa, wstań! 20.04.09, 16:52 alez ja nie demonizuje nikogo . To ty napisales ze wszyscy wszystkich lubia tylko iranczycy nie lubia amerow . jak myslisz dlaczego sa inni ? Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Ty z kurduplowa, wstań! 20.04.09, 16:53 Czytaj uważniej. Nie pisałem że wszyscy wszystkich lubią. Wręcz przeciwnie. Napisałem że np. Polacy nienawidzą Rosjan i Żydów. indianski napisał: > alez ja nie demonizuje nikogo . To ty napisales ze wszyscy wszystkich lubia > tylko iranczycy nie lubia amerow . jak myslisz dlaczego sa inni ? Odpowiedz Link Zgłoś
rodak.z.kurduplowa Re: Ty z kurduplowa, wstań! 20.04.09, 16:55 tak to już niektórzy mają,że swój wychodek uważają za ojczyznę Odpowiedz Link Zgłoś
mangusta3 Iran nie lubi USA za pucz CIA z 1953 i szacha ot i 20.04.09, 17:51 cała po krótce filozofia...pucz CIA z 1953 który obalił legalny demokratycznie wybrany rząd premiera Mossadeka miał na celu przywrócenie kontroli USA i Wielkiej Brytanii nad irańskimi złożami naftowymi... Odpowiedz Link Zgłoś
acid.jazz Re: Ty z kurduplowa, wstań! 20.04.09, 19:54 j23plpol napisał: > Więc skończmy z demonizacją Iranu. A co powiesz na skazywanie przez irańskie sądy na śmierć kilkudziesięciu nieletnich rocznie? Demonizacja Iranu? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Ty z kurduplowa, wstań! 20.04.09, 19:57 Zyjemy w UE.Gdzie kazda ofiara zaplaci do budzetu.Niech tylko zyje-i ma z czego placic.Mamy czlowieka-mamy kase. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Ty z kurduplowa, wstań! 20.04.09, 19:59 To przypomina feudalizm.Nowe jego formy.Anglicy juz dawno temu powiedzieli.Pozwolmy ludziom gadac-a placic i tak musza. Odpowiedz Link Zgłoś
rodak.z.kurduplowa Re: Ty z kurduplowa, wstań! 20.04.09, 16:52 Polska to nie jest dom katolicki, takie to sobie przy parafiach zakładajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Ty z kurduplowa, wstań! 20.04.09, 16:52 Pudło. Ja jestem prawosławny. rodak.z.kurduplowa napisał: > Polska to nie jest dom katolicki, takie to sobie przy parafiach > zakładajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
rodak.z.kurduplowa Re: Ty z kurduplowa, wstań! 20.04.09, 16:54 taki z ciebie pop jak ze mnie organista Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Ty z kurduplowa, wstań! 20.04.09, 16:55 Ciekawe więc kto bardziej nie lubi katolików ja czy Ty. Możemy w tym akurat temacie podać sobie ręce. rodak.z.kurduplowa napisał: > taki z ciebie pop jak ze mnie organista Odpowiedz Link Zgłoś
rodak.z.kurduplowa Re: Ty z kurduplowa, wstań! 20.04.09, 16:57 mylisz się ja nienawidzę ksenofobów bez względu na ich poglądy religijne Odpowiedz Link Zgłoś
lejesie Re: Ty z kurduplowa, wstań! 04.05.09, 04:31 j23plpol napisał: > Ciekawe więc kto bardziej nie lubi katolików ja czy Ty. Możemy w tym > akurat temacie podać sobie ręce. > Szczery jestes w nienawisci do katolikow, ale czy uczciwy i odwazny? To napisz jeszcze na jaka partie i na jakich politykow glosujesz w wyborach, bo przeciez dobrze wiesz, ze katolikom przynajmiej tym madrym nie powinno byc z taba i tobie podobnym po drodze, szczegolnie w wyborach. Ale, ale moze chcesz ich oszukac, bo chyba calkiem taki glupi nie jestes i wiesz, ze bez ich glosow zadna partia i zaden polityk w Polsce daleko nie zajdzie. No wiec? Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: j23plpol, siad! 20.04.09, 16:51 Siadaj, nie kompromituj się więcej. Ja wiem, że ignorancja nie boli (ciebie). j23plpol napisał: > ...jak się mówi do Ciebie. Mój bliski przyjaciel był w Iranie, > przywiózł super zdjęcia, był bardzo przyjaźnie traktowany i wrócił > zadowolony. Oni w Iranie nie lubią tylko amerów i tych, którzy lżą > Allacha. Jak masz coś do powiedzenia na temat kultury której nie > znasz, przynajmniej coś poczytaj zamiast wyzywać innych. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: j23plpol, siad! 20.04.09, 16:54 Ja Ci podałem wrażenia mojego przyjaciela a Ty nazywasz mnie ignorantem. Kolejne dziecko CNN i Gazety Wyborczej. 2lkad1 napisał: > Siadaj, nie kompromituj się więcej. > Ja wiem, że ignorancja nie boli (ciebie). > > j23plpol napisał: > > > ...jak się mówi do Ciebie. Mój bliski przyjaciel był w Iranie, > > przywiózł super zdjęcia, był bardzo przyjaźnie traktowany i wrócił > > zadowolony. Oni w Iranie nie lubią tylko amerów i tych, którzy lżą > > Allacha. Jak masz coś do powiedzenia na temat kultury której nie > > znasz, przynajmniej coś poczytaj zamiast wyzywać innych. Odpowiedz Link Zgłoś
highalt [...] 20.04.09, 17:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 16:26 stn07.wrzuta.pl/audio/9PHf8w8pjzi/lona_i_webber_-_panie_mahmudzie Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaa paszol w muzulmany! 20.04.09, 16:27 nie pasi ci, to spieprzaj do braci muzulmanskiej.... tam potrzebuja takich nawalonych polaczkow Odpowiedz Link Zgłoś
cep_0 [...] 20.04.09, 16:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wieprzowinapozydowsku Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 16:31 ">>Rasistowski<< rząd Izraela, >>trzeba położyć kres nadużyciom syjonistów<< - takie stwierdzenia padły podczas przemówienia prezydenta Iranu Mahmuda Ahmadineżada na konferencji ONZ ws. rasizmu w Genewie. Delegaci z krajów zachodnich w ramach protestu opuścili salę." Prawda nie jest wygodna, widac to po zachowaniu tych delegatow. Tak to sie moga zachowywac gowniarze w piaskownicy. _________________________________ 'Gas the Arabs!' i inne takie - rasizm po zydowsku: December 10, 2007 The Association for Civil Rights in Israel said in its annual report, released this week, that "racism was so rife in Israel that it was damaging civil liberties and human rights." uruknet.info/?p=m39053&hd=&size=1&l=e Odpowiedz Link Zgłoś
rodak.z.kurduplowa do katorasistów 20.04.09, 16:33 Tylko plucie w stronę Izraela zrobi z ciebie Mahmuda przyjaciela ... ale nie miej złudzeń wy będziecie następni na celowniku dżihadu! Odpowiedz Link Zgłoś
michaelus_maximus Re: do katorasistów 20.04.09, 18:50 rodak.z.kurduplowa napisał: > Tylko plucie w stronę Izraela > zrobi z ciebie Mahmuda przyjaciela > ... ale nie miej złudzeń wy będziecie następni na celowniku dżihadu! na razie to dzihad jest na celowniku izraela. a pozniej pewnie my bedziemy... zajrzyj to wiki i sprawdz co wogole oznacza to slowo dla wiekszosc muzulmanow. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Amerstwo kazało, delegaci wychodzą 20.04.09, 16:34 Widać dobrze kto jest na amerskim pasku. A jak się nie podoba: "paszoł w muzułmany". Tak wygląda tolerancja w eurokołchozie. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Amerstwo kazało, delegaci wychodzą 20.04.09, 16:41 a te oklaski to na czyj rozkaz byly ? Odpowiedz Link Zgłoś
wolnekosowo Re: Amerstwo kazało, delegaci wychodzą 20.04.09, 23:27 o wiele lepsza niz wasza tolerancja w kosowie skad sie biora tacy zasrani naziści jak ty? matka cie pogrzebaczem bila? "amerów" nienawidzi katolików nienawidzi jest ktoś kogo lubisz czy wszystkich nienawidzisz? wszyscy serbowie są tacy jak ty? to nic dziwnego ze ciągle wojny były na Bałkanach szkoda tylko ze nato nie spuściło atomówek na ten zasrany naród pełen psychopatów by zdechła cala ta zwierzyna która sie zwie serbami wściekłych psów u nas dostatek więcej nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
bk72 Ahmadineżad przemawia, delegaci wychodzą 20.04.09, 16:35 "Rasistowski" rząd Izraela, "trzeba położyć kres nadużyciom syjonistów" Dobrze mówił.Prawda niestety nie wszystkim się podoba zwłaszcza jak się jest przydupasem syjonistów. Żeby o rasizmie Iranu zaczął mówić ktoś z Izraela to wtedy wszystko byłoby cacy. Kali mówi o kimś rasista-dobrze, jak rasista mówią o Kalim to już be.Nieładnie, oj nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek po co zescie tam pataszony jechali?? 20.04.09, 16:36 wiadomo przeciez bylo, ze przyjedzie tam Ahmadinezad i ze bedzie to dla niego okazja, zeby calemu Zachodowi naplul w twarz. I wiadomo bylo, ze delegaci zachodni beda musieli wtedy wyjsc na znak protestu. I tyle tylko Wielka Brytania, Francja i inne kraje europejskie zyskaly, ze im w twarz napluto, zgodnie z przewidywaniami - a nas tam nie bylo i jak widac, slusznie... Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: po co zescie tam pataszony jechali?? 20.04.09, 16:39 Jeśli już komuś napluł w twarz, to raczej Żydom i amerom. Eurokołchoz poparł, to się i jemu trochę dostało. darthmaciek napisał: > wiadomo przeciez bylo, ze przyjedzie tam Ahmadinezad i ze bedzie to > dla niego okazja, zeby calemu Zachodowi naplul w twarz. I wiadomo > bylo, ze delegaci zachodni beda musieli wtedy wyjsc na znak > protestu. I tyle tylko Wielka Brytania, Francja i inne kraje > europejskie zyskaly, ze im w twarz napluto, zgodnie z > przewidywaniami - a nas tam nie bylo i jak widac, slusznie... Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Kto finansuje amerskie kampanie 20.04.09, 16:37 Ostatnia i 2 poprzednie kampanie prezydenckie demokratów w amerlandzie finansowała UCK (to po sziptarsku) KLA (to po angielsku) - sziptarska organizacja terrorystyczna mordująca Serbów, Cyganów, Czarnogórców oraz Wołochów w Kosowie. Wszystko w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Bartoszewski rwie się do filosemickich tyrad, jak 20.04.09, 16:39 Bartoszewski jak zwykle rwie się do filosemickich tyrad, jak zwykle zresztą! I co udaje że co, że Polacy mają krótką pamięć i zapomnieli jak siedział jak trusia w Knesecie gdy szkalowano dobre imię Polski i Polaków? Co ten osobnik sobie w ogole mysli?? Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Co ty ciołku wypisujesz?Nie widziałeś barani łbie 20.04.09, 17:15 dyskusji Bartoszewskiego w Izraelu jak opieprzał Zydów za kłamstwa?!W przeciwieństwie do twoich zasmarkanych Kartofli. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Bartoszewski rwie się do filosemickich tyrad, jak 20.04.09, 17:23 Taak? Bartoszewski jak trusia sizdzial, oto co napisal o nim prof. Jerzy Robert Nowak: "Ponad miarę fetowany Władysław Bartoszewski zbłaźnił się w swoim czasie żałosnym zachowaniem w parlamencie izraelskim - Knesecie. Bartoszewski był tam w 2000 r. gościem jako minister spraw zagranicznych III RP, i biernie, bez słowa, wysłuchiwał kolejnych ataków różnych durnowatych posłów - nienawistników, atakujących Polaków za rzekome współdziałanie z Niemcami w mordowaniu Żydów. Po paru tygodniach przeciw nikczemnym antypolskim atakom w Knesecie zaprotestowali uczciwi Żydzi: Benjamin Anolik i Artur Wageman z Izraela czy Samuel Dombrowski z Niemiec. Zrobili to, na co nie zdobył się na miejscu, w Knesecie, minister Najjaśniejszej Rzeczypospolitej W. Bartoszewski." Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Razem ze swoim TW Nowakiem-agentem SB 20.04.09, 17:30 a obecnie pierwszym nawróconym jesteście popieprzeni równo. Twoja maniera powtarzania tylko świadczy o uszkodzeniu organicznym . Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Bartoszewski rwie się do filosemickich tyrad, jak 20.04.09, 17:33 Prof. Jerzy Robert Nowak jest wyrzutem, jawnym wyrzutem dla osob pokroju Bartoszewskiego. Powod jest oczywisty - prof. Jerzy Robert Nowak zawsze kierowal sie troska o interes Polski i interes narodowy. I dlatego ma pelne prawo pietnowac chwiejne i momentami jawnie skandaliczne ekscesy Bartoszewskiego. Takie jak ten w Knesecie. Wszystkim polecam jakze celna publikacja prof. Jerzego Roberta Nowaka pt. "O Bartoszewskim ebz mitow". Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Re: Bartoszewski rwie się do filosemickich tyrad, 20.04.09, 17:40 junkier napisał: Nowak zawsze kierowal sie > troska o interes Polski i interes narodowy. ------------------------------------ Szczególnie wtedy, gdy działał jako członek komunistycznej PZPR, prawda, kłamliwy oszołomie? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Bartoszewski rwie się do filosemickich tyrad, 20.04.09, 17:47 Prof. Jerzy Robert Nowak chcial pracowac w wyplomacji i "zaliczyl" krotkotrwaly staz w PZPR, potem jednak zerwal z komuna i byl przez nia wsceikle zwalczany, zarowno przez jej czesc PZPRowska jak i KPP- owska, ktora dzis wydaje polskojezyczne gazetki. Prof. JR Nowak nie byl wieloletnim PZPRowcem jak Gieremek. Odpowiedz Link Zgłoś
kamkow1 Re: Bartoszewski rwie się do filosemickich tyrad, 20.04.09, 17:54 Cytowanie antypolskiego oszołoma i komunisty Nowaka jest żenujące i świadczy o tym, że jakakolwiek dyskusja z tobą jest bezsensowna. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Bartoszewski rwie się do filosemickich tyrad, 20.04.09, 18:04 > Cytowanie antypolskiego oszołoma i komunisty Przepraszam czy ja gdzies Gieremka jakiegos cytowalem? O prof. Nowaku masz takie pojecie jak Wybiorcza o obiektywizmie. Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz ...a Nowaka zwerbowano w `65 strasząc go sprawą. 20.04.09, 18:10 Sprawę umorzono a Nowak zaczął nadawać. Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Nowak to TW, za cienki jednak żeby awansować na pl 20.04.09, 18:05 acówce w Budapeszcie. To znana historia tego mPZPRowskiego aparatczyka i karierowicza. Teraz się odnalazł przy drugim groszorobie Rydzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Bartoszewski rwie się do filosemickich tyrad, 20.04.09, 18:21 Tomczak, jesteś wyjątkowo kłamliwa gnida i prawie zawsze cie ignoruje, ale trudno wytrzymac gdy taki drań jak ty pluje w twarz ludziom takim jak prof. Bartoszewski. Powoływanie się na innego obrzydliwego komucha, piewcy Kadara i zbrodni radzieckich na Wegrzech, do tego płatnego kapusia i szpicla SB "profesora" Nowaka wystawia ci też wystarczajace swiadectwo. A twój pryncypał złodziej rydzyk jakim cudem nadaje z Rosji?? junkier napisał: > Taak? Bartoszewski jak trusia sizdzial, oto co napisal o nim prof. > Jerzy Robert Nowak: > > "Ponad miarę fetowany Władysław Bartoszewski zbłaźnił się w swoim > czasie żałosnym zachowaniem w parlamencie izraelskim - Knesecie. > > Bartoszewski był tam w 2000 r. gościem jako minister spraw > zagranicznych III RP, i biernie, bez słowa, wysłuchiwał kolejnych > ataków różnych durnowatych posłów - nienawistników, atakujących > Polaków za rzekome współdziałanie z Niemcami w mordowaniu Żydów. > > Po paru tygodniach przeciw nikczemnym antypolskim atakom w Knesecie > zaprotestowali uczciwi Żydzi: Benjamin Anolik i Artur Wageman z > Izraela czy Samuel Dombrowski z Niemiec. Zrobili to, na co nie > zdobył się na miejscu, w Knesecie, minister Najjaśniejszej > Rzeczypospolitej W. Bartoszewski." > Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_i Wierny piesek robi to samo co jego panowie. 20.04.09, 16:41 Prawdziwą demonstracją siły i mądrości byłoby pozostanie delegatów na miejscach, uważne wysłuchanie tego, co ma do powiedzenia Ahmadineżad oraz zręczne odbicie piłeczki. Bojkoty i wychodzenie to bardzo dziecinne zachowanie a czasami zniżanie się do poziomu oponenta. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Wierny piesek robi to samo co jego panowie. 20.04.09, 16:43 Racja. Nawet swoich wrogów (?) trzeba posłuchać do końca. kawa_i napisał: > Prawdziwą demonstracją siły i mądrości byłoby pozostanie delegatów na > miejscach, uważne wysłuchanie tego, co ma do powiedzenia Ahmadineżad oraz > zręczne odbicie piłeczki. > > Bojkoty i wychodzenie to bardzo dziecinne zachowanie a czasami zniżanie się do > poziomu oponenta. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_i Re: Wierny piesek robi to samo co jego panowie. 20.04.09, 16:48 j23plpol napisał: Tym bardziej na takim szczeblu. Ludzie u władzy powinni coś sobą reprezentować - z drugiej strony taka władza jacy wyborcy. Szaraki wybierają szaraków i to jest pewna wada demokracji. > Racja. Nawet swoich wrogów (?) trzeba posłuchać do końca. > > kawa_i napisał: > > > Prawdziwą demonstracją siły i mądrości byłoby pozostanie delegatów > na > > miejscach, uważne wysłuchanie tego, co ma do powiedzenia > Ahmadineżad oraz > > zręczne odbicie piłeczki. > > > > Bojkoty i wychodzenie to bardzo dziecinne zachowanie a czasami > zniżanie się do > > poziomu oponenta. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Wierny piesek robi to samo co jego panowie. 20.04.09, 17:38 woow i znowu zabraklo tam takiego jak ty opanowanego goscia,,,,,a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
rodak.z.kurduplowa white power 20.04.09, 16:41 Jak długo white power of dullness będzie się panoszyć bezkarnie po forach? A wszystko to z poczucia bezkarności i przy cichym poparciu kk Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: white power 20.04.09, 16:44 Jasne, bo white power to wszyscy którzy mają inne zdanie niż amerzy. rodak.z.kurduplowa napisał: > Jak długo white power of dullness będzie się panoszyć bezkarnie po > forach? A wszystko to z poczucia bezkarności i przy cichym poparciu kk Odpowiedz Link Zgłoś
rodak.z.kurduplowa Re: white power 20.04.09, 16:46 poduczyć się angielskiego to może zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
highalt Re: white power 20.04.09, 17:20 A co juz prawo do wolnosci slowa na zachodzie juz nie obowiazuje.. czy to jednak jest "what's good for the Jews?" (Co dobre dla zydow?) Czyli wolnosc slowa tak ale tylko jak sluzy zydowskim interesom, ale jak wolnosc slowa i prawda o zydach sie pojawja to stosujemy polityczna poprawnosc? BUHA! rodak.z.kurduplowa napisał: > Jak długo white power of dullness będzie się panoszyć bezkarnie po > forach? A wszystko to z poczucia bezkarności i przy cichym poparciu kk Odpowiedz Link Zgłoś
highalt Do zwycienstwa! 20.04.09, 17:21 rodak.z.kurduplowa napisał: > Jak długo white power of dullness będzie się panoszyć bezkarnie po > forach? A wszystko to z poczucia bezkarności i przy cichym poparciu kk di Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol "Trzeba położyć kres..." 20.04.09, 16:42 Co nieprawdziwego jest w stwierdzeniach, że trzeba położyć kres nadużyciom syjonistów? Odpowiedz Link Zgłoś
rodak.z.kurduplowa Re: "Trzeba położyć kres..." 20.04.09, 16:44 tyle samo o w twierdzeniu, że trzeba położyć kres nadużyciom kk? Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: "Trzeba położyć kres..." 20.04.09, 16:46 Zgadzam się. Nadużyciom kościoła katolickiego trzeba położyć kres. Pełna zgoda. rodak.z.kurduplowa napisał: > tyle samo o w twierdzeniu, że trzeba położyć kres nadużyciom kk? Odpowiedz Link Zgłoś
rodak.z.kurduplowa Re: "Trzeba położyć kres..." 20.04.09, 16:48 to zajmijcie się najpierw własnym boordelem. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: "Trzeba położyć kres..." 20.04.09, 16:50 U mnie jak najlepiej, więc się mnie nie czepiaj. rodak.z.kurduplowa napisał: > to zajmijcie się najpierw własnym boordelem. Odpowiedz Link Zgłoś
wolnekosowo Re: "Trzeba położyć kres..." 20.04.09, 23:30 kres trzeba położyć takim faszystom jak ty do których zalicza sie twoj idol prezio iranu ty i cala tobie podobna hołota bin ladena pewnie tez ubóstwiasz bo ten wspanialy człowiek walczy z "amerami" Odpowiedz Link Zgłoś