nicram112 22.04.09, 06:49 ta hiostoria znakomicie oddaje podejcie PIS do sprawy - jezeli inni *&^%%$$#^^ to zle, jezeli my - to dla wsyszych celow... Podobnie slyszalem o mediach ostatmio - zamach na media... A jak sie Farfal znalazl w TV? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yanfhowah Zdrajca w szeregach CBA 22.04.09, 06:52 Kiedy za czasów rządów PiS w Kancelarii Premiera powołano zespół, który przygotowywał powstanie nowej instytucji zwalczającej korupcję, NO I ....PIS,,,,DAL swojego najlepszego agenta..hahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger To odsłania całą pisowską małpiarnię 22.04.09, 08:32 Jedyne co dobrze pisuary potrafią to jątrzyć i pić. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq zdrada, mafijne układy, patologia urzędnicza = pis 22.04.09, 12:09 trzeba sobie otwrcie powiedzieć, że za rządów pisu tworzyły się patologiczne układy i przestępcze powiązania urzędników państwowych z mafijnymi strukturami. przykład oczywiście idzie z góry. warto również przypomnież, że to w kancelarii pisdenta wykryto np. dilera narkotykowego Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: zdrada, mafijne układy, patologia urzędnicza 22.04.09, 17:43 kraq napisał: > trzeba sobie otwrcie powiedzieć, że za rządów pisu tworzyły się > patologiczne układy i przestępcze powiązania urzędników państwowych > z mafijnymi strukturami. ****************************** To oczywiste. Powołanie CBA to najlepszy sposób na nakręcenie korupcji. I nie jest to wyłącznie zasługa PiS-u. To zasada: im więcej organów kontrolnych, tym więcej urzędników o lepkich dłoniach i przepastnych kieszeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx80 ABW wysłało go jako delegata 22.04.09, 07:03 Całe szczęście to nie ten delegat co był w Watykanie bo tamten delegat ma za sobą Wałęsę. Coby to było szargać świętości takie jak Leszek. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Jaki zdrajca w szeregach CBA? 22.04.09, 07:03 =================================== On "wziął sprawy w swoje ręce". Ktoś go tego "biznesu" musiał przecież "nauczyć". Niech go teraz wezmą do "aresztu wydobywczego", ale z możliwością publikowania postępów w dochodzeniu. Dopiero zacznie się cyrk!!! --------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
swist8 CBA to w tej chwili najbardziej kontorlowane służb 22.04.09, 07:14 Jedno potknięcie i jest afera na całą Polskę. Myślę że wobec tego z bardzo dużym prawdopodobieństwem działają najlepiej ze wszystkich spec służb. A jeszcze ciekawa jest sprawa tego podrzuconego przez ABW 'założyciela'. Pewnie ta nie do końca kontrolowana szajka chciała się pozbyć kogoś kto jest niepewny w czysty sposób. Wszak ze służb specjalnych nie można wyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjaninzwenusa Re: CBA to w tej chwili najbardziej kontorlowane 22.04.09, 07:23 Typowe dla myślenia PISowców. Małe potknięcię? Małe potknięcie jest wtedy, gdy ukradnie się z wystawy bochenek chleba aby nakarmić głodne dzieci, a i tak za to mozna iść siedzieć. Tak samo jak się wali na rurę "małpeczki" to nie jest picie, bo picie jest wtedy gdyby waliło się na rurę całego pół litra. Tylko po pół litrze nie każdy byłby w stanie mlaskać i ciamkać na mównicy. Odpowiedz Link Zgłoś
swist8 Ja piszę o uniwerslanej zasadzie - nie tylko oCBA 22.04.09, 09:10 marsjaninzwenusa napisał: > Typowe dla myślenia PISowców. Zawsze jest tak że jak się komuś patrzy na ręce to z reguły popełnia on mniej błędów - ale niekoniecznie działa sprawniej. Nie mam takiego wrażenia żeby jakoś innym spec służbom tak patrzono na ręce jak CBA a w innych służbach można prowadzić bardziej wyrafinowane działania. A i podejrzewam że budżety mają znacznie większe. > Małe potknięcię? Małe potknięcie jest > wtedy, gdy ukradnie się z wystawy bochenek chleba aby nakarmić > głodne dzieci, a i tak za to mozna iść siedzieć. > Tak samo jak się wali na rurę "małpeczki" to nie jest picie, bo > picie jest wtedy gdyby waliło się na rurę całego pół litra. > Tylko po pół litrze nie każdy byłby w stanie mlaskać i ciamkać na > mównicy. Wyluzuj :). Sorki, ale piszesz o pierdołach. W życiu są większe problemy. Błąd jak już coś tkwi w systemie a nie w konkretnych zachowaniach. Nie tak trudno zauważyć że co władza to nowe afery. Albo trzeba się z tym pogodzić i piętnować ludzi (wszystkich, a nie tylko wyrywkowo) albo zmienić system - live is brutal ale są w nim piękne chwile. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Ja piszę o uniwerslanej zasadzie - nie tylko 22.04.09, 09:21 To nie jest "jedno potknięcie". To jest "kolejne potknięcie z wielu". Tyle że te jest tak ewidentne, że nawet największy zwolennik istnienia tej formacji nie bedzie potrafił wmawiać że "czarne jest białe". W dodatku to potknięcie nie jest "małe" - zdrada na najwyższym szczeblu to nie błahostka. Odpowiedz Link Zgłoś
swist8 Po stokroć!!! Ja piszę ogólnie :) 22.04.09, 09:54 maaac napisał: > To nie jest "jedno potknięcie". To jest "kolejne potknięcie z > wielu". Tyle że te jest tak ewidentne, że nawet największy zwolennik > istnienia tej formacji nie bedzie potrafił wmawiać że "czarne jest > białe". > W dodatku to potknięcie nie jest "małe" - zdrada na najwyższym > szczeblu to nie błahostka. 1. Proszę o czytanie mojej wypowiedzi w jednym ciągu z tytułem; 2. Nie napisałem tego wcześniej ale zgadzam się że to nie "małe potknięcie" i że jest to wielka wtopa - niestety ale takie rzeczy się zdarzają - wszędzie, nawet w FBI - im bardziej wpływowa służba tym bardziej infiltrowana (to też ogólna reguła - nie "pije" do CBA); 3. Dalej uważam że takie służby jak CBA mają większą wykrywalność afer z powodu lepszej kontroli (np. mediów), przy równoczesnym założeniu że trudniej im pracować efektywniej gdyż nie mogą czasami postępować rozsądniej ale niezgodnie z prawem (to też ogólna zasada). Ale mogę oczywiście nie mieć racji ;). 4. Aktualnie nie jestem za żadną partią zasiadającą w Sejmie ale na prawie każdą już kiedyś głosowałem :/; 5. Nie oceniam CBA - od tego są odpowiednie organy. Niestety uważam że my - szarzy obywatele - mamy tak mało wartościowych informacji i tak łatwo nas zmanipulować że nie podejmuje się takich publicznych osądów - zresztą jest dużo spraw gdzie ludzie pochopnie coś komuś zarzucają - z każdą lekturą codzienną portali internetowych coraz lepiej rozumiem słowa z Biblii "nie sądźcie a nie będziecie sądzeni" (to też nie odnośnie CBA tylko ogólna - jak widać ponadczasowa zasada) - do Misiaków, Rywinów, Palikotów, Lipców też się odnosi i innych też ma zastosowanie - a powodem jest brak pełnej informacji odnośnie takich spraw. Oczywiście nie neguję tutaj potrzeby instytucji jaką jest sądownictwo jednak tam cały zespół ludzi pracuje na dociekaniu prawdy (oby!). Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Po stokroć!!! Ja piszę ogólnie :) 22.04.09, 11:33 > 1. Proszę o czytanie mojej wypowiedzi w jednym ciągu z tytułem; Ok. Ale co to zmienia? > 2. Nie napisałem tego wcześniej ale zgadzam się że to nie "małe > potknięcie" i że jest to wielka wtopa - niestety ale takie rzeczy > się zdarzają - wszędzie, nawet w FBI - im bardziej wpływowa służba > tym bardziej infiltrowana (to też ogólna reguła - nie "pije" do > CBA); Problemem CBA jest to że co ich sukces to zarazem wtopa. Póki co nie pokazali takiego sukcesu, który nie byłby albo związany z łamaniem prawa, albo z operacjami na krawędzi tegoż, albo podebraniem gotowych sukcesów innym służbom. Do tego ciąży na nich zarzut o polityczności działań - bo jakoś tak "przypadkiem" próby korupcyjne (co samo z siebie jest łamaniem prawa) dotykają tylko konkurentów politycznych PiSu. > 3. Dalej uważam że takie służby jak CBA mają większą wykrywalność > afer z powodu lepszej kontroli (np. mediów), przy równoczesnym > założeniu że trudniej im pracować efektywniej gdyż nie mogą > czasami postępować rozsądniej ale niezgodnie z prawem (to też > ogólna zasada). Ale mogę oczywiście nie mieć racji ;). "Wieksza kontrola" jest czysto iluzoryczna. Prasa nie posiada mechanizmów kontroli CBA. Jedynie prowadzi analizy tego co sami ujawnią lub ktos im niezadowolny na stosowane procedury doniesie. Zresztą "wapdki" Policji są dokładnie tak samo czesto notowane, tyle że wywołuja mniej emocji - chociazby z powodu ich "podmiotów". No chyba sam przyznasz że próba prowokacji wobec legalnie mianowanego wicepremiera co jest na krawędzi, albo wręcz czymś na poziomie zamachu stanu, jest porównywalna ze zblatowaniem przez własciciela agencji towarzyskiej szefa policji w jakimś mieście powiatowym? Sprawa działań niezgodnych z prawem ale mających na celu "większe dobro". No dobra. Zgoda - czasem służby muszą tak postępować. Tyle, że muszą wtedy mieć świadomośc łamania prawa oraz być gotowym ponieśc za to konsekwencje i bronić swojego stanowiska. W CBA świadomości łamania prawa nie było za grosz, tak samo gotowości poniesienia konsekwencji - oni robili "dobrze", a kto przeciw nim to "wróg". > 4. Aktualnie nie jestem za żadną partią zasiadającą w Sejmie ale > na prawie każdą już kiedyś głosowałem :/; A co to ma do sprawy CBA? Wiele partii ją popierało w chwili utworzenia. Pal licho brak ich świadomości do czego PiS próbował wykorzystac tą agencję. Gorzej że brakowało im świadomości o zbyteczności, a wręcz szkodliwości powstawania CBA. Nawet przy 100% dobrej woli i 1000% zaangażowaniu jej funkcjonariuszy. Wynika to z nakładania się kompetencji CBA i innych służb, a także rozdzielenia centr zarzadzających nimi. To w sposób naturalny powoduje szkodliwą rywalizację (my kontra oni, nie damy im informacji bo oni zabiorą nam "sukces" a co za tym idzie premie) oraz kłopoty z przepływem informacji (ot nie wiadomo co wazne, a co nie, częśc się celowo ukrywa - powód wyżej, część ginie - "po drodze"), kłopoty z koordynacją działń. > 5. Nie oceniam CBA - od tego są odpowiednie organy. Od tego jesteśmy MY podatnicy i potencjalne "podmioty" działań CBA. Naprawdę nie chciałbym żeby za moje pieniądze jakiś młody ambitny człowiek stracił rok próbujac mnie złamać bym jednak wziął tą łapówkę. Znacznie bardziej wolałbym by stracił ten czas łapiąc takich co już wielokroć dawali lub brali takie łapówki. > Niestety uważam że my - szarzy obywatele - mamy tak mało > wartościowych informacji i tak łatwo nas zmanipulować że nie > podejmuje się takich publicznych osądów - zresztą jest dużo > spraw gdzie ludzie pochopnie coś komuś zarzucają - z każdą lekturą > codzienną portali internetowych coraz lepiej rozumiem słowa z > Biblii "nie sądźcie a nie będziecie sądzeni" (to też nie odnośnie > CBA tylko ogólna - jak widać ponadczasowa zasada) - do Misiaków, > Rywinów, Palikotów, Lipców też się odnosi i innych też ma > zastosowanie - a powodem jest brak pełnej informacji odnośnie > takich spraw. No to się dowiedz, że zarówno politycy jak i dziennikarze to nie są żadni "super herosi". Zwykle mają dokładnie takie same źródła informacji jak TY. Masz prawo oceniać, tyle że zawsze staraj się robić to z pokorą na podstawie otrzymanych informacji będąc świadom niekoniecznie ich kompletności. Jeżeli dostaniesz inne to przewartościuj swoją ocenę. > Oczywiście nie neguję tutaj potrzeby instytucji jaką jest > sądownictwo jednak tam cały zespół ludzi pracuje na dociekaniu > prawdy (oby!). :) U nich prawda jest o tyle ważna że ma doprowadzić do oceny pod względem karnym czynów. jednak bardzo często brak odpowiedzi na znacznie wazniejsze pytanie DLA CZEGO? Zanając odpowiedź na nie w przyszłości można zapobiec powstawaniu tej samej patologii. W przypadku CBA - IMHO "dla czego" ona działa tak źle to prócz wyżej wymienionej "nadmiarowości" to twoerzenie jej "z klucza partyjnego". Przypomnij sobie że rozmowy koalicyjne pomiędzy PiSem a PO załamały się gdy PO zarzadało WSPÓŁodpowiedzialności za służby. Odpowiedz Link Zgłoś
baaku Racja, wszyscy oszuści tylko pis idioci... 22.04.09, 07:24 Racja, wszyscy oszuści tylko pis idioci... Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Re: Jeżeli już ta CBA ocalało, wolałbym ... 22.04.09, 07:30 Jeżeli już to CBA ocalało, wolałbym przeczytać o jego faktycznych jakichś osiągnięciach, najlepiej liczbowo: CBA kosztuje podatnika tyle i tyle, a efekt gospodarczy jego działalności wynosi tyle i tyle: saldo musi być dodatnie, i to mówiąc językiem Jarosława Kaczyńskiego: BARDZO WYSOKO dodatnie! Jak na razie słychać o aferach, kumoterstwie, pozorowaniu alibi na osiągnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
swist8 Albo tajne albo nie... 22.04.09, 09:03 Poza tym jak chcesz policzyć zyski ew. zmniejszenia poziomu korupcji w Polsce. Mimo że mam wykształcenie techniczne to nie uważam że da się wszystko zmierzyć, zbadać itd. itp. "Wiem, że nic nie wiem" - niestety ta zasada wciąż obowiązuje :/ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
taglinda Re: CBA to w tej chwili najbardziej kontorlowane 22.04.09, 09:13 idioto, to nie jest "drobne ptknięcie". to oznacza, że Jaruś Kaczyński ma taki talent do doboru ludzi jak do małżeństwa i prowadzenia samochodu: Lepper - wtopa Giertych - wtopa Kruk - wtopa Fotyga - wtopa Kaczmarek - wtopa Kornatowski - wtopa Lipiec - wtopa Netzel - wtopa Skrzypek - wtopa dalej - błędy personalne z punktu widzenia Jarkacza (brak pożądanej ślepej wierności i służalczości): Dorn - wtopa Zalewski - wtopa Marcinkiewicz - wtopa Ujazdowski - wtopa to tylko z samej wierchuszki, a i tak pewnie kogoś pominąłem w sumie Jaruś sam jest wielką wtopą. Czas najwyższy, żeby to sobie uświadomił. Niech męczy kota, a nie nas. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: CBA to w tej chwili najbardziej kontorlowane 22.04.09, 10:00 Kaczyńscy mają niewiarygodny talent do dobierania współpracowników. Pominąłeś jeszcze Zytę z jej cerowaną lustracyjną cnotą i lojalkiewiczów z Kancelarii Prezia - Urbańskiego i Krawczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
swist8 Re: CBA to w tej chwili najbardziej kontorlowane 22.04.09, 10:05 Lepsi mierni ale wierni? ;) Trzeba szukać, oby nie błądząc. Oczywiście jedni szukają odważniej (parząc się co chwilę) a drudzy bojaźliwie (otaczając się miernotami). Co lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
taglinda Re: CBA to w tej chwili najbardziej kontorlowane 22.04.09, 10:26 chcesz powiedzieć, że wymienieni przeze mnie miszczowie pisu to giganci intelektu i wzorce uczciwości oraz klasy, więc nie są mierni, zaś ich jedyne potknięcie to brak wierności wobec Jarkacza...? być może jeśli przyjąć samego Jarkacza za punkt odniesienia, to istotnie taki Lepper jawi się jako niedościgły ideał czystości, klasy, kompetencji i zasad ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
swist8 Re: CBA to w tej chwili najbardziej kontorlowane 22.04.09, 10:46 nie chcę :) Odpowiedz Link Zgłoś
swist8 A ty? 22.04.09, 10:54 a ty chcesz powiedzieć, że ja mówię, że wymienieniu przez Ciebie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: CBA to w tej chwili najbardziej kontorlowane 22.04.09, 11:22 Małe potkniecie przygłupie? Zdrada współzałożyciela tajnych służb i jego współpraca z bandytami??? swist8 napisał: > Jedno potknięcie i jest afera na całą Polskę. Myślę że wobec tego z bardzo duży > m > prawdopodobieństwem działają najlepiej ze wszystkich spec służb. > > A jeszcze ciekawa jest sprawa tego podrzuconego przez ABW 'założyciela'. Pewnie > ta nie do końca kontrolowana szajka chciała się pozbyć kogoś kto jest niepewny > w > czysty sposób. Wszak ze służb specjalnych nie można wyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
jasio.4 Zdrajca w szeregach CBA 22.04.09, 07:31 Pamiętacie wrzask o "inwigilację prawicy"... Inwigilacja musi być w każdym państwie. Szpiedzy bywają różnej maści i w każdym ogniwie władzy, przypadki były i w największych mocarstwach... Akcja dziennikarzy i "wnikliwych" posłów wokół Szymanowa i lotów samolotów CIA, to też działanie na rzecz wrogów. Odpowiedz Link Zgłoś
music0 To może powałać kolejne biuro ? 22.04.09, 07:51 Niech powołają biuro ds. zwalczanie korupcji w CBA, ABW i MSW. Jakieś 30 osób do zadań w terenie plus 50 administracji no i komisja 10 osobowa do nadzoru pracowników, plus szef komisji do nadzoru tejże komisji. Hmm, tylko kto będzie nadzorował szefa komisji ? Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: Zdrajca z prawicy 22.04.09, 08:14 Nie przypadkowo KGB, korzystając z doświadczeń Ochrany lubiła infiltrować partie skrajnie prawicowe. W końcu Mehmet Ali Agca, wybrany do "operacji specjalnej" przez Andropowa był członkiem ultraprawicowych Szarych Wilków, a nie lewakiem, czy też islamistą. W Polsce od 1990 r. jest podobnie. Kto nie wierzy, niech jeszcze raz przemyśli wypadki ostatnich 18 lat... jasio.4 napisał: > Pamiętacie wrzask o "inwigilację prawicy"... Inwigilacja musi być w każdym > państwie. Szpiedzy bywają różnej maści i w każdym ogniwie władzy, przypadki > były i w największych mocarstwach... Akcja dziennikarzy i "wnikliwych" posłów > wokół Szymanowa i lotów samolotów CIA, to też działanie na rzecz wrogów. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Zdrajca w szeregach CBA 22.04.09, 07:43 A przecież to nowa służba , kandydaci przesiewani , sprawdzani - przez PiS - a mimo to zdarzyła się taka wpadka . To ile jest wtyk mafijnych w innych służbach ? Strach pomysleć . Jak tu wierzyc państwu - jego urzędnicy sprzedadzą wszystkich . Odpowiedz Link Zgłoś
callisto1 Ha ha ha! Miał rację śp Janusz Szpotański pisząc: 22.04.09, 08:18 " W tropieniu gospodarczych afer w taki szlachetny popadł zapał, że się dopiero opamiętał gdy się za własną rękę złapał!" Odpowiedz Link Zgłoś
gm114 Re: Ha ha ha! Miał rację śp Janusz Szpotański pis 22.04.09, 08:37 W tej sytuacji miał chyba rację Czesław Miłosz, gdy stwierdził niedługo przed śmiercią, że: "Polska to kraj agentów". Odpowiedz Link Zgłoś
jola5033 Zdrajca w szeregach CBA 22.04.09, 09:03 No to mamy niezłą agencję "antykorupcyjną"!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online "MIAL BRAC" 22.04.09, 09:10 To co bral czy nie? "UPOSLEDZONY ARTYKUL" Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: "MIAL BRAC" 22.04.09, 09:44 pandora-online napisał: > To co bral czy nie? > "UPOSLEDZONY ARTYKUL" I to wszystko dzieło tak przyzjaznej dla PiSu co oznacza obiektywność i niezalezność Rzepy. :P Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_czlowiek_online Re: "MIAL BRAC" 22.04.09, 10:59 Czyt. "takie są podejrzenia". Nie wolno pisać że brał, jeśli sprawa jest nawet oczywista, ale w toku. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: "MIAL BRAC" 22.04.09, 11:48 pandora-online napisał: > To co bral czy nie? > "UPOSLEDZONY ARTYKUL" Uposledzony jest PiSglowek pandora-online, bo nie zna polskiego..;DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
azjatuchajbejowicz Posiłkując się tę samą logiką... 22.04.09, 09:12 ...która legła u podwalin CBA, należałoby stworzyć instytucję do kontroli tej instytucji. Np. 'Jeszcze Bardziej Centralne Biuro Antykorupcyjne' (JeBCBA). Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Im więcej tego rodzaju służb tym więcej wpadek 22.04.09, 09:16 To pisowski pomysł z mnożeniem slużb.Najlepiej przy każdym obywatelu postawić jesnego policjanta?a może dwu?kaczyńscy wszędzie widzą układy.To typowe dla tych nieudaczników i trolli!;) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Na pewno ZDRADA? 22.04.09, 09:47 Cóz innego robił ten człowiek niż inni agenci CBA w ramach słynnych działań przeciwko Sawickiej czy Lepperowi? Jego błąd polega wyłacznie na tym że robił to przeciwko "niewłaściwym" ludziom no i zapewne nie koniecznie za wiedzą kolegów. Odpowiedz Link Zgłoś
swist8 Re: Im więcej tego rodzaju służb tym więcej wpade 22.04.09, 10:02 bogdan331 napisał: > To pisowski pomysł z mnożeniem slużb.Najlepiej przy każdym obywatelu > postawić jesnego policjanta?a może dwu?kaczyńscy wszędzie widzą układy.To typow > e dla tych nieudaczników i trolli!;) A może jest tak że nieudacznicy i trole zawsze szukają kozła ofiarnego. Od razu zaznaczam że to problem nie do rozstrzygnięcia - ale niestety nie wolno go pomijać! Odpowiedz Link Zgłoś
przemob52 Zdrajca w szeregach CBA 22.04.09, 09:56 Żeby chociaz się cenił, ale za komórę i laptop ? Pajac. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Wiadomod - PiSowskie kolesiostwo 22.04.09, 10:05 Macie swoich prawych i sprawiedliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Czyżby ABW podrzuciła CBA "szczura":))) 22.04.09, 10:54 Oczywiście w ramach współpracy bratnich służb.;0 Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Zdrajca w szeregach CBA 22.04.09, 11:20 A czego tu się dziwić? Przecież szef tej tajnej policji politycznej Kaczyńskiego to zwykły psychopata, nie wiem, czy nie groźniejszy od Macierewicza. Nie pokazuje się prawie wcale publicznie i dlatego jest mniej znany ogółowi i jego szkodnictwo wynikające z paranoi nie jest znane. Może poza wyjątkiem konferencji, na której się skompromitował wrzeszcząc, że puści Kulczyka, Krauzego i kogoś tam jeszcze w skarpetkach (wymieniając ich kolejno po nazwisku). Już po takim wstepie powinien być wyrzucoony na zbity pysk, ale oskarżanie bez dowodów ludzi to przecież w pisdecji normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Zdrajca w szeregach CBA 22.04.09, 20:18 zamiast bawić się w niektóre procesy,sądy,adwokatów i świadków zmie niających zeznania trzeba było zadzwonić do firmy obcinaczy palców, taki już nic nie sknoci,he,he. Odpowiedz Link Zgłoś