Dodaj do ulubionych

Stoczniowcy: żądamy rozliczenia tych bydlaków

• xjerzy1 Społeczeństwo: żądamy rozliczenia tych bydlaków! 30.04.09, 16:22
      Za to że zakłócili ład i porządek w Warszawie.
    • jonwol A co tam robili ludzie na kulach? 30.04.09, 16:24
      - Ja wyciągałem ludzi o kulach, nie patrzono na kogo się leje ten gaz - mówi
      wzburzony Guzikiewicz.
      Rencistami się zasłaniali?
    • sirandreas Bydlaki z PO... 30.04.09, 16:25
      napuścili policję do bicia ludzi.
      Ryży Łeb "Belfast" robi zamiast Irlandii.
      • czterdziestyiczwarty Re: Bydlaki z PO... 30.04.09, 17:18
        Przeciez to zero ,"premier" Tusk obiecywal ,ze zrobi z Polski druga Irlandie
        ,tyle tylko ,ze nie powiedzial ktora to Irlandia - pewnie przez ostroznosc.
      • milena-kurzepa Re: Bydlaki z PO... 30.04.09, 17:53
        sirandreas napisał:

> napuścili policję do bicia ludzi.
        > Ryży Łeb "Belfast" robi zamiast Irlandii.

jaaasne...dostali wp....l za cichy chód po ulicy??
        twoj post jako żywo przypomina mi stare porzekadło: "sama swinia worek drze i
        jeszcze kwiczy "
    • maderic Wreszcie ktos nazwal ten rzad po imieniu 30.04.09, 16:27
      .
    • j-50 Bydlaki stoczniowcy! 30.04.09, 16:30
      Zrobiliście nas w blade jajo z solidaruchami. Rozpieprzyliście
      gospodarkę POlski. Rozkradliście wszystko, dorobek kilku pokoleń
      Polaków! I jeszcze macie czelność czegokolwiek żądać? A w łeb i do
      dziury w piachu! Idźcie teraz do swego skocznego bolka i kwiczcie mu
      pod jego pałacem wniebogłosy! A nas pocałujta w wujta!
      • j-50 Re: No i oczywizda - módlcie się! 30.04.09, 16:40
        Pod swymi pomnikami JP2. A garb wam sam wyrośnie - to macie
        gwarantowane wskutek waszych "modłów".
      • tymon99 Re: Bydlaki stoczniowcy! 01.05.09, 01:31
        j-50 napisał:

> Rozpieprzyliście gospodarkę POlski. Rozkradliście wszystko,
        > dorobek kilku pokoleń Polaków!

stałeś przy maszynie w fabryce kałasznikowów za 10$/miesiąc i myślisz, że całe
        to qówno było coś warte?
    • thegreatmongo Stoczniowcy: żądamy rozliczenia tych bydlaków 30.04.09, 16:31
      brawo policja!!!! Widac ewidentnie, ze goscie chca uderzyc policjantow, ktorzy
      spokojnie stoja. Szkoda, ze ich nie wypalowali porzadnie.
    • oksza17 Stoczniowcy: żądamy rozliczenia tych bydlaków 30.04.09, 16:32
      Stoczniowe chuligany i bydlaki od robienia burd nie zasługują na nic
      innego jak pały i aresz a potem proces za niszczenie mienia
      publicznego i bezpieczeństwa warszawiaków.
    • presentation1 ....ZOMO w Akcji........ 30.04.09, 16:33
      Wsrod najbardziej zadowolonych Towarzysz Kiszczak....przepraszam Schetyna.Pomylilem sie .Akcja podobna tylko dzis ekipa ZoMBI u wladzy.
      • morlokh Re: ....ZOMO w Akcji........ 30.04.09, 16:38
        presentation1 napisał:

> Wsrod najbardziej zadowolonych Towarzysz Kiszczak....przepraszam
        Schetyna.Pomylilem sie .Akcja podobna tylko dzis ekipa ZoMBI u wladzy.

Nadal wszystko ci sie myli, pisdomatole. Idź, sprobuj wytrzeźwieć, choć i to nie
        pomoże, bo masz chroniczny syf zamiast mózgu.
        • presentation1 Re: ....ZOMO w Akcji........ 30.04.09, 16:39
          ZOMO to PO.
          Tak mowil Kaczynski.I mowil prawde.Wiec PO skonczy jak PZPR.
          • okulele99 Re: ....ZOMO w Akcji........ 30.04.09, 16:57
            zastanawia mnie czy jak PIS przegra wybory dalej bedziesz taki wktywny na forum.
            nawet jesli PIS pojdzie totalnie w niepamiec i kilka marnych procent ?
            zadeklaruj sie zeby potem nie bylo.
            --
            kaczyzm:
            -dokonałem zwrotu o 360 stopni;
            -myślenie źle o mnie jest zbrodnią;
            • presentation1 Re: ....ZOMO w Akcji........ 30.04.09, 17:01
              przeciez PiS nie rzadzi.Rzadzi PZPR(PO)Synalkowie i pociotkowie.
              • freeelance Re: ....ZOMO w Akcji........ 30.04.09, 17:43
                Nie wydajesz mi się być beneficjentem przemian po 1989.
    • sirandreas Byłem w ZOMO, byłem w ORMO... 30.04.09, 16:36
      ...teraz jestem za Platformom.
    • jantar15 Stoczniowcy: żądamy rozliczenia tych bydlaków 30.04.09, 16:38
      Przecież już od dawna stoczniowcy mają to, o co "walczyli" najmocniej, swoje
      trzy S....Samorządność, Samostanowienie, Samofinansowanie. Czego teraz chcą?
      Znów komuny, opieki państwa? Niech korzystają w pełni z tych trzech S. A gdzie
      oni byli, jak likwidowano tysiące innych zakładów pracy?
    • kzielinski9 To wy jesteście bydlakami ! 30.04.09, 16:38
      PiSOWSKA HOŁOTA !!! I POWINNO SIĘ DO WAS STRZELAĆ OSTRYMI NABOJAMI A NIE GAZEM
      PIEPRZOWYM !!! STOCZNIOWE CHAMY, KŁAMCY I BYDLAKI !!!
      • presentation1 Re: To wy jesteście bydlakami ! 30.04.09, 16:40
        A na Wyborczej-same Kiszczaki.Dobrze ze macie swoja przechowalke.Wiadmo gdzie was namierzyc.
        • zigzaur Re: To wy jesteście bydlakami ! 01.05.09, 10:30
          Odezwał się stary ubek, specjalista od namierzania i grożenia.
    • asia_25 A kto rozliczy stoczniowców to bydło demoluje... 30.04.09, 16:49
      miasto nie ponosząc za to żadnych konsekwencji... uważam że Miasto powinno
      wystawiać rachunki związkom i stoczniowym i górniczym za taką demolkę.... jak
      by tak hołota raz drugi i trzeci zapłaciła za wszelkie straty byłby spokój...
      • czterdziestyiczwarty Re: A kto rozliczy stoczniowców to bydło demoluje 30.04.09, 17:15
        Brawo,twoj tatus bolszewik jest z ciebie pewnie naprawde dumny.
    • tenare To był bandycki napad na polskich robotników 30.04.09, 16:50
      Rząd podniósł rękę na Polaków. Teraz bili, a kiedy zaczną strzelać i mordować
      na ulicy ?
      • niutt Re: To był bandycki napad na polskich policjantów 30.04.09, 17:00
        Stoczniowcy rzucali w policjantów kamieniami i petardami. Ci, którzy udają, że
        ci bandyci są niczemu niewinni, bezczelnie kłamią.

tenare napisał:

> Rząd podniósł rękę na Polaków. Teraz bili, a kiedy zaczną strzelać i mordować
        > na ulicy ?
      • milena-kurzepa Re: To był bandycki napad na polskich robotników 30.04.09, 17:23
        tenare napisał:

> Rząd podniósł rękę na Polaków. Teraz bili, a kiedy zaczną strzelać i mordować
        > na ulicy ?

jezeli o mnie osobiscie chodzi to chetnie wezme 2 kompanie w szyku zwartym i
        zrobie porzadek z pisowskim bydłem....x DDDD
    • sirseb kurski 30.04.09, 16:50
      takich bredni i takiego populizmu w wykonaniu kurskiego (o zgrozo -
      posla rp!) dawno nie slyszalem:
      www.radiomaryja.pl/dzwieki/2009/04/2009.04.30.akt01.mp3
      uchowaj od takich ludzi i od takich euro-poslow!
      nie! dla kierownika grillowego i jego bandy!
      • marek-1951 Re: kurski 30.04.09, 17:36
        No fajny tekst, a jakie demokratyczne radio, każdą głupotę puści żeby tylko temu
        krajowi zaszkodzić.
    • mfmarylka Skandal i hańba! krwawe stłumienie strajkujących. 30.04.09, 16:55
      To prawdziwy skandal, wysyłać policję do stłumienia protestujących ludzi
      pracy. Bezrobotnych dopominających pracy zapewnienia godziwej egzystencji, a
      nie wegetacji. Ci ludzie żądają ukarania winnych likwidacji stoczni i utraty
      miejsc pracy. To jest przekręć stulecia, a poszkodowanymi są całe rodziny.
      Dziwię się nasze policji, że wystąpiła przeciwko swoim - pokrzywdzonym
      biednym, którym bieda zajrzała w oczy.
      Drodzy policjanci, a może tak pomóc sprawiedliwości, a nie hańbić mundur
      policjanta. Najwyższy czas wyłapać największych złodziei tego kraju i
      skorumpowanych krętaczy w naszej ojczyźnie i dać sobą manipulować!!! Żeby
      wasze rodziny i Wy sami nie musieli się wstydzić tak potrzebnego i pięknego
      zawodu, jakim jest zawód policjanta, który ma stać na straży uczciwości i
      prawa.
      • niutt Skandal i hańba! Takie obrzydliwe przekłamanie 30.04.09, 16:58
        Jak widzę, brak kontaktu z rzeczywistością.

mfmarylka napisała:

> To prawdziwy skandal, wysyłać policję do stłumienia protestujących ludzi
        > pracy. Bezrobotnych dopominających pracy zapewnienia godziwej egzystencji, a
        > nie wegetacji.
        Czasy komunizmu mamy już za sobą, szanowna starsza pani.
        • czterdziestyiczwarty Re: Skandal i hańba! Takie obrzydliwe przekłama 30.04.09, 17:05
          No popatrz rozpoznales u innych symptomy swojej choroby. Nic nie pomoze wasza
          bolszewicka propaganda ,koniec PO jest bliski.
      • okulele99 Re: Skandal i hańba! krwawe stłumienie strajkują 30.04.09, 18:24
        a widzialas splepa kuro co robili ci twoi stoczniowcy ? kto pierwszy chwycil za
        kije ? to stoczniowcy pierwi rzucali petardy i okladaki kijami policjantow, ale
        nie, ty pewnie nie ogladasz tych materialow i pie...sz jak potluczona co ci
        slina na jezyk przyniesie, kopiujesz to jakichs propagandowych PISowskich
        materialow, ty hipokrytko od siedmiu bolesci. ze jeszcze w polsce tacy ludzie
        jak ty zyja, ot problem.
        --
        kaczyzm:
    • niutt Warszawiacy: żądamy rozliczenia tych bandytów 30.04.09, 16:55
      Stoczniowcy zachowywali się jak bydło, a teraz używają języka adekwatnego do
      swojego zachowania.
      • presentation1 Re: Warszawiacy: żądamy rozliczenia tych bandytów 30.04.09, 17:00
        Stoczniowcy zachowywali się jak bydło, a teraz ...Czyli Walesa tez zachowywal sie jak Bydlo?...W sumie masz racje .Mamy inny PRL.Taki w ktorym podzielili sie Sami Swoi majatkiem a teraz biora sie za robotnikow.Oby PO sie nie pomylilo.Ta droga moze byc kosztowna jak kiedys dla PZPR.
        • niutt Słaba manipulacja. 30.04.09, 17:02
          Nie wkładaj w moje usta czegoś, czego nie napisałam!

presentation1 napisał:

> Stoczniowcy zachowywali się jak bydło, a teraz ...Czyli Walesa tez zachowywal
          > sie jak Bydlo?...W sumie masz racje .Mamy inny PRL.Taki w ktorym podzielili sie
          > Sami Swoi majatkiem a teraz biora sie za robotnikow.Oby PO sie nie pomylilo.Ta
          > droga moze byc kosztowna jak kiedys dla PZPR.
          • presentation1 Re: Słaba manipulacja. 30.04.09, 17:03
            Jedni robotnicy zli, inni dobrzy.Nie.To sa ci sami robotnicy.Tak samo jak te same ZOMO.Tylko pod innymi szyldami.
            • somatico Re: Słaba manipulacja. 30.04.09, 18:01
              Racja presentation1. Zachowania te same tylko opakowanie się zmieniło a historia
              lubi zataczać koło. Kiedyś obecni źli stoczniowcy przed 89' byli wybawieniem
              ojczyzny lecz teraz znów naród inspirowany przez dawnych ZOMO-wców oraz ich
              potomków (nota bene obecnych na tym forum) widzi w nich tylko "wrzód na zdrowym
              ciele społeczeństwa". Taki PRL-bis
            • freeelance Re: Słaba manipulacja. 30.04.09, 18:03
              Wyobrażasz sobie Gierka dopłacającego do nierentownej stoczni przez
              dziesięciolecia? Wyobrażasz sobie w 1980 społeczeństwo dopłacające
              do stoczniowców i mające tego świadomość? Gdyby sytuację stoczni
              przenieść w lata 70-te, od dawna rosłaby na niej trawa. Pociąg z
              manifestantami nawet nie ruszyłby ze stacji. Rencista o kulach bałby
              się puścić bąka i siedział w domu.

Tusk ma sznsę pójść w ślady Thatcher, która kiedyś uratowała
              gospodarkę angielską. No, ale ty wolisz Francuzów. Jak mówił jeden
              Francuz "mój tata był fonctionnaire, moja mama też nic nie robiła".
              Wiesz chociaż, kto?
          • czterdziestyiczwarty Re: Słaba manipulacja. 30.04.09, 17:09
            Zanim cos napiszesz to sie troche doksztalc dziecko i nie wystarczy czytanie
            pzpr-owskich biuletynow tatusia.
      • mfmarylka Uspokuj się obłudny cyniku, klakierze bezprawia. 30.04.09, 17:22
        niutt napisała:

> Stoczniowcy zachowywali się jak bydło, a teraz używają języka adekwatnego do
        > swojego zachowania.

Fiutt przca klakiera ci nie przeszkadza?
        Zachowali się adekwatnie do sytuacji. To dopiero preludium przed przed obroną
        miejsc pracy i godnych warunków życia w tym kraju.
        Wreszcie ludzie robią porządek z hochsztaplerami rabującymi nasz kraj.
        Gratulacje dla Stoczniowców i wszystkich protestujących - mówiącym dość oszustom
        i grabieży.
        W 80 roku Stoczniowcy, jak protestowali przeciwko bezprawiu, korupcji to byli
        bohaterami, jak byś nie wiedział/a, to protestują w tej samej sprawie. Alzheimer
        wyraźnie daje o sobie znać.

• okulele99 Re: Uspokuj się obłudny cyniku, klakierze bezpraw 30.04.09, 18:29
          wszcyanie burd to znaczy dla ciebie adekwatnie ? czyli jak mi zle mam palic
          opony, rzucac petardy, palic kulky, dymic, gwizdac, wyzywac i lac kijami policje
          ? bo mi zle ? hańba ! to co zrobila policja to dopiero preludium do tego jak
          obywatele kraju pogonią PIS ! Hańba dla stoczni za bojówki PISu !! dośc
          kaczyńskiego i jego grabieży ! dośc Ziobry i jego pomówień ! Hańba !
          --
          kaczyzm:
    • danka2007 Stoczniowcy to zatroskani i prawdziwi Polacy 30.04.09, 17:01
      Trzeba walczyć o Stocznie,cytat: jeszce Polska nie zginęła póki
      stocznie nasze, libertynów i wasali za frak i w kamasze "
      • paczka111 Re: Stoczniowcy to zatroskani i prawdziwi Polacy 30.04.09, 17:09
        Co jest, coś przegapiłam? Z powrotem mamy państwo robotników, siłę
        przewodnią narodu polskiego? To może i chłopów za jednym zamachem i
        ich sojusz. Jak już, to już.
        • czterdziestyiczwarty Re: Stoczniowcy to zatroskani i prawdziwi Polacy 30.04.09, 17:12
          Zgadza sie przegapilas- z powrotem mamy panstwo totalitarne w ktorym tylko
          wladza ma racje ,a spoleczenstwo po prostu nie doroslo do poziomu myslenia
          jego oddanych przywodcow.
      • milena-kurzepa Re: Stoczniowcy to zatroskani i prawdziwi Polacy 30.04.09, 17:10
        danka2007 napisała:

> Trzeba walczyć o Stocznie,cytat: jeszce Polska nie zginęła póki
        > stocznie nasze, libertynów i wasali za frak i w kamasze "

buhahahahahahahaha ...boskie:)))) biedni libertyni...megarotflllllllll
    • michuwroclaw Bydlaki związkowcy - zwykły, bezmyślny ściek. 30.04.09, 17:07
      Tych debili ze stoczni powinni lać pałami przez cały okrągły rok, może to
      spowodowałoby, że wreszcie do tych ćwoków dotarłoby, że czasy władzy ludu
      robotniczego się skończyły. Precz z komuną.
    • milena-kurzepa warszawiacy :Też żądamy rozliczenia tych bydlaków. 30.04.09, 17:07
      Też żądamy rozliczenia tych bydlaków....którzy przyjezdzaja do nas robić
      zadymy i niszczyc nam miasto !!!! Rozliczyc organizatorów tej demonstracji
      ,niech zapłaca co do grosza za straty które spowodowali + koszta sprzatania+
      za nasz stracony czas w korkach. Won bydlaki ze stolicy!!!!!!!
      • zigzaur Re: warszawiacy :Też żądamy rozliczenia tych bydl 30.04.09, 17:38
        Cóż, takie są uroki mieszkania w stolicy totalnie scentralizowanego państwa.
        Oczywiście, władze miejskie Warszawy powinny wytoczyć powództwo "związkowi zawodowemu" o wynagrodzenie wszelkich szkód, jakie Warszawa doznała.
    • arahat1 niech sie modla ze nie byla to angielska policja.. 30.04.09, 17:11
      dostali by wtedy wpie...za niszczenie mienia....
      • sirseb Re: niech sie modla ze nie byla to angielska poli 30.04.09, 17:15
        albo niemiecka
      • zigzaur Re: niech sie modla ze nie byla to angielska poli 30.04.09, 17:39
        Czy francuska. O, ci to potrafią przywalić!
        Armia francuska jest (oprócz Legion Etrangere) marna. Ale policja jest dobra.
    • gurru bydlaki masakrowaly robotnikow na rozkaz furera PO 30.04.09, 17:15
      nie ludzcie sie Rodacy, faszyzm tylko nabierze na sile pod wodza PO.
      • zz26 Re: bydlaki masakrowaly robotnikow na rozkaz fure 30.04.09, 17:26
        gurru napisał:

> nie ludzcie sie Rodacy, faszyzm tylko nabierze na sile pod wodza PO.

a co by zrobił twój kochany pis? by wspaniałomyślnie dał pieniądze na ratowanie
        stoczni 5 baniek 10 100 miliard dla stoczniowej hołoty wyszarpiemy po 2000 z
        kieszeni każdego podatnika (również z twojego) a co nam szkodzi tylko podatnikom
        szkodzi ale kto by tych frajerów słuchał niech sie cieszą ze stoczniowcy więcej
        nie chcą
      • mfmarylka Hańba! 30.04.09, 17:30
        Hańba! Rząd,nie stanął w obronie poszkodowanych stoczniowców i nie podjął
        działań prawnych wobec winnych zamknięcia stoczni i nadużyć wynikłych z jej
        zamknięciem.
        Panie Wałęsa, gdzie Pan był jak bito pana "kolegów"? Przecież dzięki "stoczni"
        Pan się wybił, jak Pana samopoczucie?.
        • milena-kurzepa Re: Hańba! 30.04.09, 17:35
          mfmarylka napisała:

> Panie Wałęsa, gdzie Pan był jak bito pana "kolegów"? Przecież dzięki "stoczni"
          > Pan się wybił, jak Pana samopoczucie?.

skoncz z ta tania demagogia dla lumpenproli pindo!!!!!jakby to towarzycho nie
          przyjezdzało do wawki i nie dymiło to nikt by im nie spuscił oklepu..a tak to im
          sie nalezało jak kozie za obiery i nie wkrecaj w to Wałęsy!!!,kazdy rzad wysle
          policje jak mu bedzie ktos na ulicach bydło robił bo tego wymaga porzadek i ład
          społeczny i tgo sie domagam jako podatnik i mieszkaniec stolicy. Obojetne mi
          kjest kto robi zadyme-czy kibole czy stoczniowcy czy górnicy etc...dymisz? =
          wpierdziel .EOT
          • mfmarylka Milenko popisz sobie z równymi sobie:) 30.04.09, 17:51
            milena-kurzepa napisała:

Słownictwo masz niewyszukane, jesteś zwykła prostaczką z dziada pradziada i nic
            i nikt tego nie zmieni. Z chama pana się nie zrobi droga milenko tak więc musisz
            się z tą swoją dziedziczną przypadłością męczyć aż do śmierci. Toteż nie sil się
            na pisanie swoich chamskich tekścików pełnych inwektyw, bo nie będę z tobą
            polemizowała. Milenko popisz sobie lepiej z krewnymi z wiochy dla mnie nie
            jesteś odpowiednią partnerką do dyskusji pod żadnym względem.
            • milena-kurzepa Re: Milenko popisz sobie z równymi sobie:) 30.04.09, 17:54
              mfmarylka napisała:

Milenko popisz sobie lepiej z krewnymi z wiochy dla mnie nie
              > jesteś odpowiednią partnerką do dyskusji pod żadnym względem.

to po ch.. mi odpisujesz trollu pisiorski? zamknij ryj i sp...j a nie dzryj mi
              tu piz..y wywłoko.
              • czterdziestyiczwarty Re: Milenko popisz sobie z równymi sobie:) 30.04.09, 18:27
                Uderz w stol a kryminalista (wyborca Tuska) sie odezwie. A jezyka toto uzywa
                rynsztokowego jak przystalo na uliczna dziwke -typowe dla zwolennika Partii
                Oszustow.
                • okulele99 Re: Milenko popisz sobie z równymi sobie:) 30.04.09, 18:30
                  czy jestes na tyle inteligentny żeby zdac sobie sprawe ze to ze w zakladach
                  karnych glosowali na tuska o niczym nei swiadczy ? czy jednak uwazasz ze
                  wiekszosc polakow to kryminalisci ? czy w takim razie, poniewaz w zakladach
                  opieky psychiatrycznej wiekszosc byla za PISem, moge mowic ze na PIS glosowali
                  wariaci i nienormalce ? wytlumacz mi to prosze cie.
                  --
                  kaczyzm:
        • okulele99 Re: Hańba! 30.04.09, 18:26
          Hańba !!! pseudo stoczniowcy to opłacone bojówki PISu !!! Hańba !!! gdzie pan
          wtedy był panie Kaczyński żeby swoich klakierów uspokoić zanim wszczęli burdę !
          Hańba dla stoczni ! Hańba !!!
          --
          kaczyzm:
      • marek-1951 Re: bydlaki masakrowaly robotnikow na rozkaz fure 30.04.09, 17:43
        Ale się poprawiło, na psychiatrii dostęp do neta mają.
      • yanfhowah Re: bydlaki masakrowaly robotnikow na rozkaz fure 30.04.09, 17:59
        gurru napisał:

> nie ludzcie sie Rodacy, faszyzm tylko nabierze na sile pod wodza
        PO.

guru , psychiatra ma dzis ostry dyzur jeszcze zdazysz
    • jamjumetley Stoczniowcy: żądamy rozliczenia tych bydlaków 30.04.09, 17:25
      To jakieś nieporozumienie. Policja wykonała swoje zadanie.

Gaz bojowy!? WTF!? Oni wiedzą co to jest?
    • cor-tex podaz Tuska i jego rezim dio Sztrasburga i Helsine 30.04.09, 17:34
      nie mozna tolerowac takich zbrodni.
    • kaczopisakus Stoczniowcy: żądamy rozliczenia tych bydlaków 30.04.09, 17:47
      Właśnie. Kto tu jest bydlakiem. Widać jakie PiS ma zbrojne ramię.
      Jakie stosuje metody. A potem płaczą, że ich biją. Niech dziękują
      Bogu, że na tym tylko sie skończyło. Przecież to nie policja paliła
      opony, rozrabiała i chciała dostać się do Pałacu Kultury, gdzie
      obradowały najważniejsze osobistości. Policja pilnowała porządku.
      A jeśli zaczyna się ten porządek zakłócać, nie stosuje się do uprzed-
      nio ustalonego miejsca demonstracji to nic dziwnego, że należy inter-
      weniować i zrobiono by to w każdym praworządnym państwie. Jednak
      powinno się przede wszystko karać prowodyrów i tych napuszczaczy,
      podjudzaczy itd. itp. A wystarczy posłuchać Radia Maryja, ktore jest
      tubątakich ludzi, ktorzy rozrabiają, a potem płaczą. A całe to za-
      mieszanie to sprawka PiS-u, bo przecież nikt jak oni juz od dawna
      mowili różne rzeczy i napuszczali swoich solidarnościowych rozrabia-
      kow. Każdy kto myśli wie o co chodzi. Chodzi o to, żeby dołożyć PO,
      rządowi, zdobyć punkty itd. itp. Mnie sie wydaje, że jeśli Radio Ma-
      ryja bedzie sie zajmowało takimi sprawami zamiast religijnymi to
      należałoby pomyśleć albo o zmianie szefostwa, albo o zakazie poli-
      tycznych audycji oraz popieranie jednej opcji.
      • mfmarylka Re: Stoczniowcy: żądamy rozliczenia tych bydlaków 30.04.09, 17:56
        Najwyższy czas dać po lepkich łapach i odebrać wszystko co zagrabione Polskiemu
        Obywatelowi.
        • okulele99 Re: Stoczniowcy: żądamy rozliczenia tych bydlaków 30.04.09, 18:17
          a tobie co zagrabili ? gó... wiesz o grabieżach, masz cieplutka posade i dostep
          do netu wiec zamilcz i nie rob z siebie idiotki piszac o jakiejkolwiek grabiezy.
          masz prace ? masz dom ? to milcz !
          --
          kaczyzm:
          • mfmarylka Re: Stoczniowcy: żądamy rozliczenia tych bydlaków 30.04.09, 23:51
            okulele99 napisał:

> a tobie co zagrabili ? gó... wiesz o grabieżach, masz cieplutka posade i dostep
            > do netu wiec zamilcz i nie rob z siebie idiotki piszac o jakiejkolwiek grabiezy
            > .
            > masz prace ? masz dom ? to milcz !

O grabieżach, prześladowaniach to wie moja rodzina i to lepiej niż ci się
            wydaje. To po pierwsze.
            Po drugie nie będę milczała, jak ludzie są krzywdzeni i w kraju dzieją się cuda
            nie widy. O czym wszyscy doskonale wiedzą tylko ty tego nie widzisz. Ciekawe,
            dlaczego?
            Po trzecie idioty poszukaj w swoim otoczeniu.
            I tak na przyszłość nie tym tonem! Tryb rozkazujący proszę skierować do żony,
            kochanki, ale ode mnie wara!
    • yanfhowah Re: Stoczniowcy: żądamy rozliczenia tych bydlaków 30.04.09, 17:55
      tekameka napisał:

> "stoicie tam, gdzie kiedyś stało ZOMO" Kaczyński

KACZYNSKI TO WIE SAM UCIEKL ZE STOCZNI(w czasie strajku) POD
      PRETEKSTEM PISANIA DOKTORATU WIE GDZIE STAL......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka