funny5 10.05.09, 14:26 Po kiego diabla zaplacili??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r1111111 Re: Somalijscy piraci dostali 2 mln USD za statek 10.05.09, 14:53 funny5 napisała: > Po kiego diabla zaplacili??? Przecież tu nie ma nic o PiS-ie Odpowiedz Link Zgłoś
meister666 Somalijscy piraci dostali 2 mln USD za statek z.. 10.05.09, 16:07 taaa z dzisiejszą technologią bawią się z piratami skoro można ich namierzyć, nie można ich od razu w piździeć wykończyć jakąś rakietką? Jeśli będą płacić to tymbardziej to się nie skończy, umocnią się tylko w swojej bezkarnośći. Zrzucić fałszywki, poczekać aż wypuszczą okręt i wysadzić aby nic nie było, nie było nic jak twierdzi pewien (nie)sławny Pan z Białegostoku. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny Zydowska sprawiedliwosc - przyklady 10.05.09, 17:28 Pewien polak idac ulica mamrotal pod nosem: POLSKA DLA POLAKOW Niestety mial pecha bo przechodzil tamtedy zydowski rabin. Polak zostal postawiony przed sadem i skazany. tymczasem sily nato dzialajace wg. wskazan zydowskich europolitykow, po zlapaniu islamskich piratow, odbieraja im bron i wypuszczaja na wolnosc. co wiec jest wiekszym przestepstwem w oczach zydowskich globalistow? Mamrotanie pod nosem POLSKA DLA POLAKOW czy strzelanie z RPG i broni maszynowej do handlowych statkow z chrzescjanska zaloga? Odpowiedz znajda panstwo sami. A i cenzor pewnie wyrazi ja w dorozumiany sposob. oswiec niePOLAKOW luczywem prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 ekumeniczny 10.05.09, 19:53 powiedz mi co to ma wspólnego z artykułem? "co wiec jest wiekszym przestepstwem w oczach zydowskich > globalistow? Mamrotanie pod nosem POLSKA DLA POLAKOW czy strzelanie > z RPG i broni maszynowej do handlowych statkow z chrzescjanska > zaloga?" ech ci żydzi oni są wszędzie w sejmie w telewizji w lodówce. lecz sie Odpowiedz Link Zgłoś
alba500 Re: ekumeniczny 10.05.09, 22:57 PIRACTWO: Jest to zawod intratny i bespieczny. Mozna zrobic na tym duza kase. Bespieczenstwo zapewniaja miedzynarodowe organizacje praw czlowieka i bojownicy z imperialistami, globalizmem i wyzyskiem. Do tego w wolnych chwilach mozna sie opalac na pieknych plazach Somali oraz skarzyc sie na Zydow i zydowskie spiski. Jedyny problem to duzy naplyw kandydatow na piratow. Ludzi ktorzy skumali ze jest do swietny proceder i zaczynaja psuc byznes. Ocean Indyjski ma okreslona pojemnosc (chodzi mi o maksymalna ilosc priatow na kilomert kwadratowy). Boje sie ze za pare lat Zydzi opanuja ten intratny interes i bedzie po ptakach. Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny Jak cenzura manipuluje prawda 10.05.09, 17:33 pod tym artykulem nie mozna pisac postow: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,6589936,Nowojorski_rabin_skazany_na_30_lat_za_molestowanie.html dlaczego cenzorze? a gdyby to bylo o rydzyku to ... pozwolilibyscie pisac? oswiec uczonych w pismie blaskiem FAKTOW a raczej luczywem faktow. Odpowiedz Link Zgłoś