kruk51 Rzecznik Watykanu: papież nie był nigdy w Hitle... 12.05.09, 17:00 W historii Kościoła jest tyle kłamstw, że jedno więcej, jedno mniej, co za różnica ? W swoim interesie Kościół wybielił już nie jednego drania. Najpodlejszą sprawą jest przetransportowanie nazistów w uniformach du chownych i z dokumentami dyplomacji watykańskiej do Południowej Amery ki. Celem uniknięcia procesu norymberskiego. To był za iście katolicki wyczyn. Miłosierdzie Boże, które bezpośrednio dotyka oprawców ludzkości Wszak Bóg jest miłosierny ! Nieprawdaż ? Tylko jak zapytać Boga, co z ofiarami ? Dla ofiar już miłosierdzia nie starczyło ? No nie ! Bo nie mieli i nie mogli się wykupić. Jak to uczynili dygnitarze Niemcy nazi ści, kosztownościami pomordowanych. To Pan Ratzinger winien wyjaśnić światu tę drobną podłość Piusa XII, którego chce uczynić świętym. Mimo wszystko, Pan Ratzinger w Hitlerjugend był, sam to powiedział. Któż jest w stanie zadać kłam rzecznikowi Watykanu po 60. latach ? Żaden zwykły śmiertelnik. A nie śmiertelnicy są skorumpowani ! Odpowiedz Link Zgłoś
onepiotrek Re: Rzecznik Watykanu: papież nie był nigdy w Hit 12.05.09, 18:10 WPISZCIE SOBIE "RAT LINE" - NA Y.T. JEST FILM , W 3 CZĘŚCIACH, PONAD 1000(TYSIĄC) ZBRODNIARZY HITLEROWSKICH DZIĘKI WATYKANOWI/CARITASOWI/CZERWONEMU KRZYŻOWI UCIEKŁO DO AM. PŁD. I NA BLISKI WSCHÓD - SYRIA ITP.. Odpowiedz Link Zgłoś
xavier123 Hitlerjugend 12.05.09, 17:00 www.papstbenediktxvi.ch/bilder/02_1_06.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
w.zboralski Re: Hitlerjugend 12.05.09, 17:09 A na czapce Ratzingera jest ten znaczek: www.dkelley.net/Hitler_Youth/Mitgliedsabzeichen/6008%20HJ%20Mitgliedsabzeichen.jpg będący symbolem przynależności do Hitlerjugend! Odpowiedz Link Zgłoś
komrade99 Watykan - Papiez byl w HJ ! 12.05.09, 17:08 i co z tego !? sluzylo w tej formacji wielu... to nie znaczy zaraz ze kazdy z nich musi byc traktowany jako przestepca. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Rzecznik Watykanu: papież nie był nigdy w Hitle... 12.05.09, 17:11 wszystko zależy od punktu widzenia (i powagi chwili) pewien dzewięćdziesięciolak wygrał 10 milinów w totolotka przychodzi dziennikarz i pyta co pan zrobi z taką masą pieniędzy staruszek:: zacznę budować dom dziennikarz: i jeszcze co staruszek::dodam dzieciom do renty i trochę dam wnukom dziennikarz:: i jeszcze co staruszek:i postawię pomnik hitlerowi dziennikarz: jak to, to był straszny człowiek staruszek: tak ale numery dał dobre Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Rzecznik Watykanu: papież nie był nigdy w Hit 12.05.09, 17:16 :))) dobre. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
danka2007 Czy Żydzi zapomnieli o własnej policji w Getto ? 12.05.09, 17:17 To jest skandal , ten nawis propagandowy -żydowski ... Odpowiedz Link Zgłoś
minas_anor Re: Czy Żydzi zapomnieli o własnej policji w Gett 12.05.09, 17:19 ale nie wmawija innym ze taowej nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Zolta policja zostala takze zlikwidowana... 12.05.09, 17:25 przez NIEMCOW.Byl to watpliwy sposob na przezycie. Odpowiedz Link Zgłoś
komrade99 Kto mowi ze Hitler nie chodzil do Kosciola ? 12.05.09, 17:28 Zbawienie jest dla kazdego ! Odpowiedz Link Zgłoś
minas_anor Re: Kto mowi ze Hitler nie chodzil do Kosciola ? 12.05.09, 17:32 przy zbrodniach kosciola ,hitler wpada jak harcerzyk,dlatego b16 zmienil "barwy" Odpowiedz Link Zgłoś
xavier123 Re: Zyciorys Papieza 12.05.09, 17:45 komrade99 napisała: > i zostawcie go w spokoju ! > link Na tej tronie akurat stoi ze byl HJ Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Zyciorys Papieza 12.05.09, 17:54 Stoi, że zapisano hurtem CAŁE seminarium duchowne, a nie, że on poszedł i się zapisał. Odpowiedz Link Zgłoś
xavier123 Re: Zyciorys Papieza 12.05.09, 17:56 eva15 napisała: > Stoi, że zapisano hurtem CAŁE seminarium duchowne, a nie, że on poszedł i się > zapisał. No to znaczy ze jednak byl HJ! Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Zyciorys Papieza 12.05.09, 18:02 Jak cię POZA twoimi plecami zapiszą do neonazistów to znaczy, że jesteś ich członkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
xavier123 Re: Zyciorys Papieza 12.05.09, 18:07 xavier123 napisał: > eva15 napisała: > > > Stoi, że zapisano hurtem CAŁE seminarium duchowne, a nie, że on > poszedł i się > > zapisał. > Jak zapisano hurtem cale seminarium i on byl w tym seminarium to tez byl w HJ. To jest logiczna konsekwencja. A poza tym stoi tam tez ze "po opuszczeniu seminarium tam (do HJ) juz nie chdzilem." "Sobald ich aus dem Seminar weg war, bin ich nie mehr hingegangen." A mundur HJ nosil na balu kostiumowym? www.papstbenediktxvi.ch/bilder/02_1_06.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Rzecznik Watykanu: papież nie był nigdy w Hitle... 12.05.09, 17:38 Widać, że nasi starsi bracia w wierze - zaczynają być z lekka myszygen! Odpowiedz Link Zgłoś
komrade99 Rzecznik Watykanu: papież nie był nigdy w Hitle.. 12.05.09, 17:53 pytam sie jeszcze raz - i co z tego ? Odpowiedz Link Zgłoś
szechteroff Nie byl with Hitlerjugend? Wredny, antysemicki ... 12.05.09, 17:54 ... komentarz!!! ----- Czy pan Naczelny Rabin przeprosil juz z Berie? Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Od razu wzięli Go do ... ?!!! 12.05.09, 18:07 Ratzinger barco sdolna chlopec ! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Ja nie jestem Chaim, tylko Izaak. Twój tate 12.05.09, 18:13 cipo wieprzowa. Odpowiedz Link Zgłoś
szechteroff Icek, wstydzisz sie imienia ze sie podpisuesz ... 12.05.09, 18:25 "lech"? Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Icek, wstydzisz sie imienia ze sie podpisuesz 13.05.09, 11:56 szechteroff napisała: > "lech"? Nie gadaj tyle tylko ssij. Bo ci go wyjmę ! Odpowiedz Link Zgłoś
ojcieckierownik Rzecznik Watykanu: papież nie był nigdy w Hitle... 12.05.09, 18:09 Hitler nigdy nie był fasztstą. Odpowiedz Link Zgłoś
ojcieckierownik Rzecznik Watykanu: papież nie był nigdy w Hitle... 12.05.09, 18:12 Hitler nigdy nie był faszystą. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski A był w SS, SA, 12.05.09, 18:15 NSDAP, Org. Todt, SD, Wehrmacht, Volksturm, BDM u.dgl.m. ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Rzecznik Watykanu: papież nie był nigdy w Hit 12.05.09, 18:36 jasne, tylko nazistą.... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Rzecznik Watykanu: papież nie był nigdy w Hitle... 12.05.09, 18:34 to ciekawe, bo tuż po jego wybraniu wszystkie media mówiły o tym, że należał do Hitlerjugend... Odpowiedz Link Zgłoś
wojko Rzecznik Watykanu: papież nie był nigdy w Hitle... 12.05.09, 22:31 Ja skomentuję to jednym krótkim zdaniem - Ja nigdy w życiu się nie urodziłem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
husyta W swoje 14 urodziny, został członkiem HJ 12.05.09, 22:53 według źródeł niemieckich Am 16. April 1941, seinem 14. Geburtstag, wird er Mitglied der Hitlerjugend Pisze o tym Matthias Drobinski w artykule Papst Benedikts wahre Geschichte Zdaniem autora artykułu, Ratzinger został do tego przymuszony, ale znaczy to, że rzecznik Watykanu mija się z prawdą, mówiąc, że Ratzinger nigdy nie był członkiem HJ. Odpowiedz Link Zgłoś
koziolek-z-pietruszka Oswiadczenie 12.05.09, 23:27 Oswiadczam publicznie ze nigdy w Hitler Jugend nie sluzylem. Lubie natomiast ogladac filmy wojenne i bardzo mi sie podoba Hans Kloss oraz "Czterej Pancerni i Pies". Bardzo wszystkich przepraszam zegnam sie staro-germanskim pozdrowieniem - Sieg Heil ! - Odpowiedz Link Zgłoś
justyna-32 Rzecznik Watykanu: papież nie był nigdy w Hitle.. 13.05.09, 01:20 Papież nigdy itd....A ja nie jestem Polką tylko murzynką z Izraela i mam tatusia Indianina ;)))Ale w mojej rodzinie nikt nie miał szankiera. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna-32 Rzecznik Watykanu: papież nie był nigdy w Hitle.. 13.05.09, 01:23 W hitlerjugend nie, on od razu był w SS. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna-32 Rzecznik Watykanu: papież nie był nigdy w Hitle.. 13.05.09, 01:29 eva15braun tak napisała: Dokładnie tak, BXVI sam do HJ nie poszedł. Nie, evobraun15, mamusia go w kołysce zaniosła. Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo61501 Re: Rzecznik Watykanu: papież nie był nigdy w Hit 13.05.09, 11:00 mloda generacja zydow,siedzacych tu na blogach ,nie ma pojecia co oznaczale tamte czasy holkaustu,kto nie podporzadkowal sie rezimowi hitlera dostal kulke w leb.Dlaczego dzis nikt z was nie sprzeciwi sie polityce Izraela i nie powie dosc mordowania i unicestwiania narodu palestynskiego....dlaczego milczycie tchorze ? Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo61501 Re: Rzecznik Watykanu: papież nie był nigdy w Hit 13.05.09, 11:04 dlaczego jako narod n(6 milionow wymordowanycz) nie stawialisci czola hitlerowskiej potedze ,tak jak robia to palestynczycy ,afganczycy irakijczycy cz wietnamczycy ?...bo tchorze Odpowiedz Link Zgłoś