2107x 13.05.09, 09:51 Podlasianie kochani wybierzcie koniecznie jarusia kundla kurskiego w skrócie JKK ten to będzie miał używanie w parlamencie europejskim czy zdajecie sobie sprawę ile tam być może dziadków z wermachtu do odkrycia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bigletowy Podlasie - pierwsze starcie 13.05.09, 16:44 Z tych wszystkich jedynie Lisek mnie zaciekawił. Dobrze sobie radzi, jako szef Komisji Spraw Zagranicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
herodot_pl Podlasie - pierwsze starcie 13.05.09, 19:03 Mnie też przekonuje Lisek, wypowiadał się nie o euro o którym wszędzie głośno, ale mówił o naszych "wschodnich" sprawach.. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel70orneta Podlasie - pierwsze starcie 13.05.09, 21:51 Nie znam sie na polityce, ale wiem, ze zeby cos zdzialac na tych nudnych posiedzeniach w Brukseli to trzeba dobrze ogarniac temat spraw zagranicznych, miec jakies doswiadczenie. Nie moga pojechac tam marionetki i pyskacze. Odpowiedz Link Zgłoś
spidersweb Podlasie - pierwsze starcie 13.05.09, 22:28 Najgorsi będą najsłabiej przygotowani kandydaci merytorycznie. Wystarczy zobaczyć kto w jakiej komisji siedzi w sejmie. Kurski to tylko przez TV potrafi pyskować. I kto za to płaci??? MY PODATNICY. Teraz chce wyjechać by się jeszcze więcej w Brukseli. POWIEDZMY NIE JACKOWI K. Odpowiedz Link Zgłoś