free3gawr-on 15.05.09, 07:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
58-rokers Burger King drwi z braci Kaczyńskich? 15.05.09, 07:45 Nie tylko Burger .... drwi. Drwi z tych ....... ogromna większość Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Burger King drwi z braci Kaczyńskich? 15.05.09, 09:19 Aby do najblizszych wyborow.Potem po PiSie pozostanie tylko przykre wspomnienie.Oczywiscie PiS ma swoj "zelazny" elektorat i dlatego pozostanie kanapowa partyjka.W kolejnych wyborach odejdzie w niepamiec tak jak AWS itp partie o skrajnych zapatrywaniach. Wiekszosc Polakow ma dosc wszelkich skrajnosci,chcemy normalnosci w zyciu....... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Burger King drwi z braci Kaczyńskich? 15.05.09, 09:30 i tak nie kupuję tego szitu, więc mój bojkot ich produktów by nie pomógł, ale uważam, że ktoś tu grubo przegiął. Niech zaatakują kogoś lubianego, np. premiera. Co, już miękną kolana? Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Kto to taki ten, jak mu tam, Burger King ? 15.05.09, 09:57 Czy ten cały Burger King to jakiś autorytet , jeśli tak, to w jakiej dziedzinie? Odpowiedz Link Zgłoś
unitestates Re: Kto to taki ten, jak mu tam, Burger King ? 15.05.09, 10:48 remik.bz napisał: > Czy ten cały Burger King to jakiś autorytet , jeśli tak, to w jakiej > dziedzinie? Jak to jakiej ? To chyba oczywiste. W odchudzaniu i zdrowym trybie życia szanowny Panie. Odpowiedz Link Zgłoś
czuly-wojtek Burger King drwi z braci Kaczyńskich? 15.05.09, 16:49 Burger King dopiero się rozkręca w Wolsce, dopiero jest w Warszawie i we Wrocławiu, choć ja ten szit żarłem już przed otwarciem tego syfu w Polsce. A kto tu ośmiesza Prezydenta i jego brata? Przecież nie jest napisane "Kaczyńscy" a "kaczki" to przecież ptaki są... nie rozumiem właściwie, o co tym ludziom chodzi. Bez przegięć. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 widzę, że była burza mózgów 15.05.09, 22:01 tylko szkoda, że mózgi nietęgie. widać były wyprane a być może na dodatek "zbliczowane" . abstrahując (co za wstrętne słowo) od kaczyńskich żenada jakich mało. agencja dno, dno dna. Odpowiedz Link Zgłoś