loberod 15.05.09, 23:36 Ha, ha , po wyznaczonych marszrutkach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sekwana2005 promem bez wizy 16.05.09, 06:00 Ruskie i tak nam więcej dają niż my im, jesli chodzi o pływanie. Przed wejściem Polski do UE na Zalewie Szczecińskim pływały wolnocłowe "pijane" statki - Polacy i Niemcy kłócili się, kto ile ma mieć. Ruscy zbuntowali się, że mają być potem przeniesione na Zalew Wiślany, bez ich udziału w kasie. Gdy ten g...rz z LPR, "minister" od oceanów i kolonii, razem z ówczesną szefową MSZ nie mogli się zdecydowac, w której szufladzie zginął traktat o swobodzie żeglugi na Zalewie Wiślanym, Ruscy zapowiedzieli, iż jednostronnie go otworzą, skoro u nas taki burdel. I to finalizują ! Odpowiedz Link Zgłoś
jogibaboo Kaliningrad? Co to za miasto? 16.05.09, 07:34 Ja znam starodawny Królewiec, dawniej Konigsberg (za Niemca). Odpowiedz Link Zgłoś
gollum.z.kremla Re: znam Królewiec, dawniej Konigsberg 16.05.09, 15:05 To właśnie to - w narzeczu dzikich plemion ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jerryjak Re: Do Rosji promem bez wizy 16.05.09, 21:32 do tych co psiocza na USA - a lasza sie o wize do stanow - ja psiocze na CCCP i Rosje do dzis - ale ani o wize do Rosji sie nie ubiegamm, ani nawet tam bym sie NIGDY nie udal - nawet gdyby mi placili... "niech kto powie ze to Moskal, przyjacielem jest Lechitow, - temu pierwszy leb rozwale przed kosciolem Karmelitoe" _ kto to napisal ? A przyjazn ze strony Rosji jaka jest - kazdy widzi... Odpowiedz Link Zgłoś
wadi.pl Do Rosji promem bez wizy 18.05.09, 18:34 1. nie 151 -> a 158 i to sama opłata konsularna!!! 2. + Obowiązkowe Ubezpieczenie + Zaproszenie, i robi się 400pln, Inna sprawa ze Bezwizowo to już ma do 3 dni np Finlandia!! A Rosja wizy dla nas wprowadziła ponieważ... sami wymagamy 2 razy więcej od Ich obywateli... Odpowiedz Link Zgłoś