menelone 21.05.09, 12:42 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lubat FBI schwytała czwórkę niedoszłych zamachowców 21.05.09, 14:08 "FBI rozpracowywało ich prawie od roku." Moi agenci znad Potomaku donoszą mi, że rozpracowywanie "terrorystów" trwało tak długo, bo trudno namówić ludzi, którym nigdy w życiu nie przyszedł do głowy pomysł zabicia kogokolwiek, aby podjęli się tego zadania. No i bez namowy agentów FBI nawet by na to nie wpadli. Ale ponieważ kasa do każdej służby płynie tylko za "wyniki", to nawet z pastora Martina Lutera Kniga by zrobili terrorystę. U nas nie ma na razie terrorystów, więc CBS przez rok namawiała Sawicką do wzięcia łapówki, nie cofając się w swoich staraniach przed najbardziej podłymi metodami. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: FBI schwytała czwórkę niedoszłych zamachowców 21.05.09, 14:44 lubat napisał: > Ale ponieważ kasa do każdej służby płynie tylko za "wyniki" Wolałbyś aby "wynikiem" było coś takiego jak w Londynie i Madrycie? Odpowiedz Link Zgłoś
menelone pier...terrorysci!!! dekapite 22.05.09, 00:16 wywaliliscie mojego posta bo napisalem to co wszyscy uwazaja?? tylko ze wzgl na poprawnosc polityczna mało kto powie ze parszywe muslimskie scierwa nalezy deletowac a nie sadzic?? mam w dupie amnesty int i inne skomuszałe scierwa broniace praw tych arabskich swiń!!!! Israel jeden wie co z tymi gnojami robic i chwała mu za TO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sekwana2005 de... kapite 22.05.09, 09:18 menelone napisał: > wywaliliscie mojego posta bo napisalem to co wszyscy uwazaja?? tylko ze wzgl na > poprawnosc polityczna mało kto powie ze parszywe muslimskie scierwa nalezy > deletowac a nie sadzic?? mam w dupie amnesty int i inne skomuszałe scierwa > broniace praw tych arabskich swiń!!!! Israel jeden wie co z tymi gnojami robic > i > chwała mu za TO!!!! Nie jestem ani Arabem, ani Żydem - lecz Polakiem! Gnoje? Ścierwa? Świnie? Masz w dupie? Jak wszyscy? Bogactwo słownika !!! Ja niedawno pasażerów warszawskiego autobusu uspokajałem, gdy wysiadł nasz rodak, pijaczek potrafiący układać zdania podwójnie złożone, choć składały się tylko z różnych wersji dwóch słów - kur... i pierd... Odpowiedz Link Zgłoś
peyotl108 zgroza 22.05.09, 01:06 zgroza dlatego, że poprawnie polityczni "pożyteczni idioci" nie pozwalają Europie i - szerzej - Zachodowi, chronić się przed muzułmańskim szaleństwem! Czytajcie www.euroislam.pl, jihadwatch i inne www, które otwierają oczy na to, co się dzieje. Islam nas zjada. Odpowiedz Link Zgłoś