robmar 24.05.09, 02:09 Taki ładny wywiad i żadnego komentarza nie ma? Dlaczego? No to weźmy we własne ręce... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elsby Ładny wywiad,fajowy redaktor, 24.05.09, 06:31 grzeczna dziewczynka,paczka chipsów. Odpowiedz Link Zgłoś
rajak Walka o mięso trwa. Sobolewski rozmawia z Masło.. 24.05.09, 07:07 Nie ma czego komentować .Można tylko odczytać ostatnie zdanie wywiadu postarać się go zrozumieć, wydrukować w setkach tysięcy i porozdawać tym ,którzy nie widzą ,że pępkiem świata to nie jesteśmy . No i super wielkie plakaty z tą treścią powiesić by wypadało przed pałacem Przezydenta i kancelarią Premiera .Idę siorbać .Pa . słaby Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Walka o mięso trwa. Sobolewski rozmawia z Masło.. 24.05.09, 17:40 Masłowska w Berlinie. Co ja jeszcze robię w tym kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
gladius56 Walka o mięso trwa. Sobolewski rozmawia z Masło... 25.05.09, 09:04 Rewelacyjna kobieta,rewelacyjna pisarka! Jej talent literacki,umiejętność komponowania obrazów utworzonych przez niezwykłą kompozycję słów jest dla mnie oszałamiający. Wracaj szybko do nas Dorotko z tej krainy Oz. Tu jesteś u siebie a ma to znaczenie. Potrzebujmy Ciebie, Twojej inteligencji,bystrości,krytycyzmu i rosnącej wiedzy o życiu ,o nas ,o świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
nimrode22 Uspokoiła się 25.05.09, 16:53 kiedyś była taka bardziej niepokorna, a teraz proszę jak ładnie i grzecznie, zero przekleństw... Mnie się Dorota bardzo podoba jako osoba, szkoda że się nie znamy. Jest interesująca i oryginalna. Chociaż GW trochę za bardzo ją lansuje, no ale niech dziewczyna ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
neskim Sobol potrafi 27.05.09, 09:44 Świetny tekst. Ciekawe, ile jest w nim wkładu "wywiadowcy" Sobolewskiego. Jeśli mało, to przyszłoby mi uznać, że ta Masłowska jest rewelacyjna i jej nie doceniałem. Że ma instynkt... A myślałem, że to jedna z "wydmuszek" (jak ten Kurczok, czy jak mu...) Wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
lilithin Walka o mięso trwa. Sobolewski rozmawia z Masło... 27.05.09, 11:30 Ciekawe jest to, jak wiele Masłowska ma do powiedzenia, jeśli jej wypowiedzi się czyta w porównaniu z tym, kiedy jej wypowiedzi się ogląda. Poziom dyskusji jest zaskakująco niski, wręcz żenujący. Odpowiedz Link Zgłoś
duzeom88 Wywiad dla tych co psioczą na twórczość D.M. 03.06.09, 13:49 Bardzo dobry wywiad. Moim zdaniem, każdy kto się wypowiada o twórzczości pani Masłowskiej powinien go przeczytać, zaznajomić się z tematem, a nie pisać bezsensowne opinie. Wg mnie Pani Masłowska jest troche taką pisarką wykletą, zafascynowana plebeizmem, co nie kazdemu przypadnie do gustu. Nie docenia się jej, a szkoda bo potencjału w niej jest chyba z +220 V. Bardzo chciałbym wiedzieć jak to jest żyć w tym pisarskim światku, wymienić poglądy, refleksje, ale przecież takiemu małemu człowieczkowi jak ja niestety nie będzie to dane. Kiedyś czytałem w jednym wywiadzie, że miejsce pani Masłowskiej jest tu w Polsce, że nie korci ja wyjazd za granice ,a tu prosze; no cóz, w każdym razie czekam na rychły powrót, choć po opiniach nie zanosi się na szybki Pani M. powrót do kraju, do Warszawy, miasta w którym szybko się umiera. Odpowiedz Link Zgłoś