Dodaj do ulubionych

Walka o mięso trwa. Sobolewski rozmawia z Masło...

24.05.09, 02:09
Taki ładny wywiad i żadnego komentarza nie ma? Dlaczego?
No to weźmy we własne ręce...
Obserwuj wątek
    • elsby Ładny wywiad,fajowy redaktor, 24.05.09, 06:31
      grzeczna dziewczynka,paczka chipsów.
    • rajak Walka o mięso trwa. Sobolewski rozmawia z Masło.. 24.05.09, 07:07
      Nie ma czego komentować .Można tylko odczytać ostatnie zdanie wywiadu postarać
      się go zrozumieć, wydrukować w setkach tysięcy i porozdawać tym ,którzy nie
      widzą ,że pępkiem świata to nie jesteśmy . No i super wielkie plakaty z tą
      treścią powiesić by wypadało przed pałacem Przezydenta i kancelarią Premiera
      .Idę siorbać .Pa .

słaby
    • rs_gazeta_forum Walka o mięso trwa. Sobolewski rozmawia z Masło.. 24.05.09, 17:40
      Masłowska w Berlinie. Co ja jeszcze robię w tym kraju?
    • gladius56 Walka o mięso trwa. Sobolewski rozmawia z Masło... 25.05.09, 09:04
      Rewelacyjna kobieta,rewelacyjna pisarka! Jej talent
      literacki,umiejętność komponowania obrazów utworzonych przez
      niezwykłą kompozycję słów jest dla mnie oszałamiający. Wracaj szybko
      do nas Dorotko z tej krainy Oz. Tu jesteś u siebie a ma to znaczenie.
      Potrzebujmy Ciebie, Twojej inteligencji,bystrości,krytycyzmu i
      rosnącej wiedzy o życiu ,o nas ,o świecie.
    • nimrode22 Uspokoiła się 25.05.09, 16:53
      kiedyś była taka bardziej niepokorna, a teraz proszę jak ładnie i grzecznie,
      zero przekleństw... Mnie się Dorota bardzo podoba jako osoba, szkoda że się nie
      znamy. Jest interesująca i oryginalna. Chociaż GW trochę za bardzo ją lansuje,
      no ale niech dziewczyna ma ;)
    • neskim Sobol potrafi 27.05.09, 09:44
      Świetny tekst. Ciekawe, ile jest w nim wkładu "wywiadowcy" Sobolewskiego.
      Jeśli mało, to przyszłoby mi uznać, że ta Masłowska jest rewelacyjna i jej nie
      doceniałem. Że ma instynkt... A myślałem, że to jedna z "wydmuszek" (jak ten
      Kurczok, czy jak mu...) Wyborczej
    • lilithin Walka o mięso trwa. Sobolewski rozmawia z Masło... 27.05.09, 11:30
      Ciekawe jest to, jak wiele Masłowska ma do powiedzenia, jeśli jej wypowiedzi
      się czyta w porównaniu z tym, kiedy jej wypowiedzi się ogląda.
      Poziom dyskusji jest zaskakująco niski, wręcz żenujący.
    • duzeom88 Wywiad dla tych co psioczą na twórczość D.M. 03.06.09, 13:49
      Bardzo dobry wywiad. Moim zdaniem, każdy kto się wypowiada o twórzczości pani Masłowskiej powinien go przeczytać, zaznajomić się z tematem, a nie pisać bezsensowne opinie. Wg mnie Pani Masłowska jest troche taką pisarką wykletą, zafascynowana plebeizmem, co nie kazdemu przypadnie do gustu. Nie docenia się jej, a szkoda bo potencjału w niej jest chyba z +220 V. Bardzo chciałbym wiedzieć jak to jest żyć w tym pisarskim światku, wymienić poglądy, refleksje, ale przecież takiemu małemu człowieczkowi jak ja niestety nie będzie to dane. Kiedyś czytałem w jednym wywiadzie, że miejsce pani Masłowskiej jest tu w Polsce, że nie korci ja wyjazd za granice ,a tu prosze; no cóz, w każdym razie czekam na rychły powrót, choć po opiniach nie zanosi się na szybki Pani M. powrót do kraju, do Warszawy, miasta w którym szybko się umiera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka