kruder76 Niemiec sam straszy 26.05.09, 21:09 O ile dobrze rozumiem, to koalicjant PO z PE domaga się prawa powrotu (zwrotu danej własności?) wysiedlonych, co ma być zagwarantowane przez wspólnotę międzynarodową ("międzynarodowe potępienie wypędzeń"). Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Niemiec sam straszy 26.05.09, 22:30 1. Prawo powrotu juz maja. Jestesmy w UE, nikt im nie broni tu wracac i sie osiedlac. Tak jak nam nikt nie broni sie osiedlac w Niemczech. 2. O zwrocie majatku nie bylo w tych ostatnich deklaracjach niemieckich ani slowa. To wylaznie twoja konfabulacja. 3. Potepienie wypedzen nie ma nic wspolnego z zadnymi gwarancjami miedzynarodowymi. Nie zmyslaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ele.ktra PiS okłada rząd Niemcem 26.05.09, 21:09 Niech to już się skończy panie jK II wojnę zakończono czego szukasz III wojny pacanie? i pytała komu dziś służy minister Sikorski. A zadała sobie p.pytanie komu sama ona służy? Odpowiedz Link Zgłoś
omidas PiS okłada rząd Niemcem 26.05.09, 21:09 A jeśli sobie dobrze przypominam to kiedyś Wałęsa mówił, że Kaczyńscy nadają się tylko do walki. Więc nie zdziwiłbym się gdyby wydali wojnę i Niemcom i Rosji. Tylko, że przez nich ile ludzi mogłoby zginąć. Dlatego nie daj Panie Boże, żeby tacy ludzie dorwali się znowu do władzy. Prezydent PiS-u już prawie na wylocie, a prezes jeszcze próbuje udawać, że jest taki odważny i waleczny. Do czasu. Przyjdzie kryska na matyska. Odpowiedz Link Zgłoś
yesiotr czekam na film "Katyń 1941" 26.05.09, 21:11 Kaczyński będzie scenarzystą, a Szczypińska reżyserem Odpowiedz Link Zgłoś
jojo148 Furia i pasja szewcka Jaroslawa Kaczynskiego 26.05.09, 21:11 Jaroslaw Kaczynski wpada w furie i distaje pasji szewckiej wobec sukcesow rzadu Tuska w walce z kryzysem. Tyle sobie po tym kryzysie obiecywal! A tu nic z tego. Jestesmy krajem,ktory pod wodza Tuska najlepiej sobie ztym kryzysem radzi.Stad ta furia J.Kaczynskiego. Spojrzcie,Panstwo, na te fotke Jaroslawa Kaczynskigo do tego artykulu. Popatrzcie na jego wykrzywiona wsciekloscia twarz i zacisnieta piesc. Komu on grozi? Nam? Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Furia i pasja szewcka Jaroslawa Kaczynskiego 26.05.09, 22:32 > Jestesmy krajem,ktory pod wodza Tuska najlepiej sobie ztym kryzysem > radzi.Stad ta furia J.Kaczynskiego. Otoz to. Dzis GUS podal, ze nie bedzie recesji w I kwartale 2009. PiSie zaczynaja rozumiec, ze straszenie kryzysem im nie wychodzi, bo kryzys ciagle jakos nie chce do tej Polski zawitac - wiec strasza Niemcem. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Furia i pasja szewcka Jaroslawa Kaczynskiego 26.05.09, 23:56 Tusk! Tusk! la la la la! Tusk! Tusk! Obladi oblada! Tusk! Tusk! Sza la la! itd. Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_lemur Re: Furia i pasja szewcka Jaroslawa Kaczynskiego 27.05.09, 00:10 wolałem jak śpiewałeś "srutu-tutu" Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Podobno Bundeswehra juz pod Szczecinem 26.05.09, 21:13 A lewobrzeżne Świnoujście juz niemieckie? Panie prezydencie oglaszac wojne trza!Ojczyzna w potrzebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kmicic-1-1 PiS okłada rząd Niemcem 26.05.09, 21:13 Czy ten durnowaty PIS z kaczorami blekotami, cipińską i tym podobnymi typami ,nie pojmuje że mlodzi ludzie mają samej d..ie co Niemcy napisali,lub czyj dziadek był w wermachcie a czyj w ormo. To może interesować jeszcze babcie beretki ale one na te wybory nie idą bo ich kompletnie nie czują.Przymuły pisowskie wymylście coś mądrego dla młodzieży która szuka pracy i chce spokoju a nie straszcie jej duchami z przed 60 ciu laty. Odpowiedz Link Zgłoś
najlubusiejszy.lubuszanin a lubuskie do brandenburgii? 26.05.09, 21:14 Będzie sprawiedliwej? pełowcy nie będą napełniać własnych kieszeni z naszych podatków, pisowcom odejdzie argument z racją stanu, a lubuszanie zyskają normalność. Mądry zyska, głupi nie straci...? Odpowiedz Link Zgłoś
robbbo PiS okłada rząd Niemcem 26.05.09, 21:15 szkoda że nie jestem niemcem żyłbym w normalnym kraju :(( Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Problemem sa powroty, bezpowrotnie straciliśmy wie 26.05.09, 21:19 Problemem są powroty, bezpowrotnie straciliśmy wielu obywateli. Ci co mieli sentyment znali język polski poumierali, dzieciom na skutek żelaznej kurtyny język polski był nieprzydatny. Zero sentymentów do Polski. Jakieś ziomkostwa to skansen u Niemców, bez znaczenia. Niemcy pamiętają co im mówiły babcie, dlaczego uciekały , aby jak najdalej od radzieckiej strefy okupacyjnej. Również opowiadały za co taki los. Jarosław Kaczyński to popegeereowski burak niskocukrowy, pastewny owieczek Rydzyka. Tak samo uroczyście jak imprezy JK obywały się pogrzeby nazistowskich generałów. Nic nie pojmuje, niech się upomni o ziemie wschodnie zgodnie ze swym ruskim pochodzeniem. Tam już go odpowiednio określili, a tragedia Gruzji jest wymownym skutkiem jego polityki. Taki skutek chce dla nas? Babcia Niemka, dziadek Polak. wyborcza.pl/1,75480,5293174,Mlyn_do_mielenia_ludzi.html Tutaj macie los Polaków, których hitler wpisał na Niemiecką listę. www.youtube.com/watch?v=3ndJ42EjFmU&feature=channel El ECO To do tej melodii. Babcia Niemka, dziadek Polak. Współczesna "Bandoska". Czy, czyżby ja tylko tak mam? Jak ja stanę u nieba bram? Język polski ja tylko znam? Z babcią nawet nie pogadam? Dziadek to Polak, a babcia Niemka. Dziadek to Polak, a babcia Niemka. Dziadek to Polak, a babcia Niemka. Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Czyżby ja tylko tak mam? Jak ja stanę u nieba bram? Język polski ja tylko znam? Czy ja ze swą babcią nawet nie pogadam? Czy ja ze swą babcią nawet nie pogadam? Nie tak prosta jest prawda, bo moja babcia język ten zna. Bo moja babcia język ten zna. Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Czyżby ja tylko tak mam? Jak ja stanę u nieba bram? Język polski ja tylko znam? Odczytuję ten przekaz od babci do wzięcia. Miłość, życzliwość płynie z babcinego zdjęcia. Odczytuję ten przekaz od babci do wzięcia. Miłość, życzliwość płynie z babcinego zdjęcia. Cóż tu komentować PiSiOR w akcji, to się pieprzy. Odpowiedz Link Zgłoś
areabis A cóż innego mogą robić starozakonne bliźnięta z 26.05.09, 21:25 Odessy ? Straszyć Żydami - nie , bo to rodacy! Straszyć Ukraińcami z Odessy , pobratymcami - też nie ! Wujem , sowieckim oprawcą w polskim wymiarze sprawiedliwości : też nie , bo wuj to wuj . Pozostają Niemcy, bo Chińczycy są daleko . Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Gdzie są Ślązakowcy? 26.05.09, 21:30 Oni tak kochają Niemców a tu jakoś brak wypowiedzi z ich strony. Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_lemur Kto??? 27.05.09, 00:14 "Ślązakowcy" najbardziej kochają Włolaków, ale robią to dyskretnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis PiS okłada rząd Niemcem 26.05.09, 21:32 Jacek Zawadzki Gazeta.pl, pr TOK FM "PiS okłada rząd Niemcem" ------------------------------------------ Czy "Jacek Zawadzki" to nowy pseudonim niejakiego (- tfu!) Czuchnowskiego ??? Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 czyzby w cateringu pisuarow znalazl sie red bull? 26.05.09, 21:33 taki bełkot odtswiaja u nas w maglu po pollitrze... Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Strzeżcie się obcych którzy zagrażają Polsce!!!! 26.05.09, 21:37 Od dziś mam nową sygnaturkę, a co mi tam. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: Strzeżcie się obcych którzy zagrażają Polsce! 19.06.09, 04:06 maaac napisał: > Od dziś mam nową sygnaturkę, a co mi tam. ;) Denerwuje mnie maaac, że nie zauważasz zagrożenia, które jest i głupio ironizujesz. Albo nie interesuje cię czy dany teren jest polski czy nie albo jesteś naiwny myśląc, że każdy wobec Polski jest taki miły i nie działa na naszą niekorzyść. Oczywiście nie nalezy też wpadać w paranoję i widzieć zagrożenie wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
zacisze16 PiS okłada rząd Niemcem 26.05.09, 21:38 Mieszkam 3 km od granicy polsko-niemieckiej, mam w garażu saperkę, czy mam sie już okopać... ta choroba jest gorsza od aids i wszystkich wirusów grypy razem wziętych... Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 PiS okłada rząd Niemcem 26.05.09, 21:39 Naszym wrogiem nie są niemcy!!Tylko największy rak,któremu daliśmy schronienie, to żydostwo!!!To propaganda mendi polskojęzycznej zawłaszczonej przez szumowiny żydoesbeckie!!!Popierające szumowiny anty polskie PO zlepek ścierw,konfidentów,kapósi,nieudolnych matołów, i fircyka w krótkich spodenkach nie jakiego tuskmłota!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Podaj adres a odwiedze 26.05.09, 22:19 wszystkich twoich bliskich, a twojego psa za jadra powieszenoge znajdziesz nad ranem. Obys pozniej zdech na raka szmaciaku sbecki. Obys zdechl z bolu. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo9 Re: PiS okłada rząd Niemcem 26.05.09, 23:32 A ja naiwny myślałem,że durnota ma jakieś granice, - leon wyprowadził mnie z błędu. Odpowiedz Link Zgłoś
toshiro32 PiS okłada rząd Niemcem 26.05.09, 21:40 Co za kretyn z tego kmiota. Tylko moherowa ciemnota może słuchać takiego gnoma. Przecież to chory człowiek-jego miejsce w wariatkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 Re: Lepiej być moherem niż Tuska frajerem. 26.05.09, 21:46 Hmmm... a na polemikę stać Ciebie czy tylko jak małpa umiesz powtarzać hasła, które ktoś tobie wbił do glowy? Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: PISlobodan,Kardzicz, Radko Mladicz- czystki et 26.05.09, 21:40 Czystki etniczne faszystów prawka i sprawiedliwka. Problemem są powroty, bezpowrotnie straciliśmy wielu obywateli. Ci co mieli sentyment, znali język polski poumierali, dzieciom na skutek żelaznej kurtyny język polski był nieprzydatny. Zero sentymentów do Polski. Jakieś ziomkostwa to skansen u Niemców, bez znaczenia. Niemcy pamiętają co im mówiły babcie, dlaczego uciekały , aby jak najdalej od radzieckiej strefy okupacyjnej. Również opowiadały za co taki los. Jarosław Kaczyński to popegeerowski burak niskocukrowy, pastewny owieczek Rydzyka. Tak samo uroczyście jak imprezy JK obywały się pogrzeby nazistowskich generałów. Nic nie pojmuje, niech się upomni o ziemie wschodnie zgodnie ze swym ruskim pochodzeniem. Tam już go odpowiednio określili, a tragedia Gruzji jest wymownym skutkiem jego polityki. Taki skutek chce dla nas? wyborcza.pl/1,75480,5293174,Mlyn_do_mielenia_ludzi.html Tutaj macie los Polaków, których hitler wpisał na Niemiecką listę. Babcia Niemka, dziadek Polak. www.youtube.com/watch?v=3ndJ42EjFmU&feature=channel El ECO To do tej melodii. Babcia Niemka, dziadek Polak. Współczesna "Bandoska". Czy, czyżby ja tylko tak mam? Jak ja stanę u nieba bram? Język polski ja tylko znam? Z babcią nawet nie pogadam? Dziadek to Polak, a babcia Niemka. Dziadek to Polak, a babcia Niemka. Dziadek to Polak, a babcia Niemka. Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Czyżby ja tylko tak mam? Jak ja stanę u nieba bram? Język polski ja tylko znam? Czy ja ze swą babcią nawet nie pogadam? Czy ja ze swą babcią nawet nie pogadam? Nie tak prosta jest prawda, bo moja babcia język ten zna. Bo moja babcia język ten zna. Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Oglądnijcie na nowo babci stare zdjęcia. Czyżby ja tylko tak mam? Jak ja stanę u nieba bram? Język polski ja tylko znam? Odczytuję ten przekaz od babci do wzięcia. Miłość, życzliwość płynie z babcinego zdjęcia. Odczytuję ten przekaz od babci do wzięcia. Miłość, życzliwość płynie z babcinego zdjęcia. Cóż tu komentować PiSiOR w akcji, to się pieprzy. Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Idą wybory, Niemcy pokazuja swoim, na co ich stać. 26.05.09, 22:31 W Polsce na ogół uznaje się, że Niemcy już zapomnieli o wojnie, są łagodni i dają na piwo... Tylko jakoś żaden z takich przeciętnych Polaków nie umie wyjaśnić, dlaczego teraz rozpoczęli wielkie żale z powodu swojego "wypędzenia". Pozdr. PS. Prawda, wszystkiemu winni są pp. Kaczyńscy... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Idą wybory, Niemcy pokazuja swoim, na co ich 26.05.09, 22:39 > PS. Prawda, wszystkiemu winni są pp. Kaczyńscy... aż mnie zirytowałeś! nie Niemcy!!!! My, gdybyśmy skupili się na budowaniu szacunku i silnej gospodarki!!!! Tak 10 lat temu, to teraz Niemcy mogli by sobie cmoknąć w kaczy kuper. a tak, możemy wystawiać jarka na pośmiewisko i nic więcej ;) Nic nam nie zrobią, tak samo jak my im ;) więcej samodzielnego myślenia, mniej wykonywania dyrektyw :D Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 ____PO wali się z PiS a Prawica RP coraz lepiej___ 27.05.09, 00:40 PO naparza się z PiSem a Prawica RP pnie się w sondażach w wyniku genialnej kampanii informacyjnej z udziałem pana Cejrowskiego. Za kilka chwil Donald i Jarek mogą obudzić się z rękoma w przsłowiowym nocniku :)) www.youtube.com/watch?v=_lI6EyS0SPM&feature=channel_page Brawo!!! Te spoty już urastają do hitu tych wyborów :) Odpowiedz Link Zgłoś
ned_pap Re: ____PO wali się z PiS a Prawica RP coraz lepi 27.05.09, 01:11 lewar121 napisał: > PO naparza się z PiSem a Prawica RP pnie się w sondażach w wyniku genialnej > kampanii informacyjnej z udziałem pana Cejrowskiego. Faktycznie, idzie jak burza. Przewiduje się, że za jakieś dwa tygodnie pojawi się na ostatnim miejscu. > Za kilka chwil Donald i Jarek mogą obudzić się z rękoma w przsłowiowym nocniku Jeszcze wciśnij gdzieś "bynajmniej". Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: ____PO wali się z PiS a Prawica RP coraz lepi 27.05.09, 01:57 Twój komentarz najlepiej świadczy o zagrożeniu jakie odczuwają członkowie innych partyjek :) www.youtube.com/watch?v=_lI6EyS0SPM&feature=channel_page Odpowiedz Link Zgłoś
citisus A to oświadczenie posłów z CDU/CSU to pewnie ..... 27.05.09, 02:35 ...z inspiracji PiSu, by mogli rząd atakować. Jacy to oni przebiegli. Odpowiedz Link Zgłoś
julian.boczek Re: A to oświadczenie posłów z CDU/CSU to pewnie 27.05.09, 05:27 Robią bokami, więc podobnie jak pis kombinują pod patriotyczną nutę. Trzeba jednak przyznać, że są w tym o wiele subtelniejsi od naszych krajowych kartofli. Kaczyński po prostu wytwarza bezrefleksyjny jazgot, wyróżniacjący się jedynie pod względem stężenia jadu i manipulacji. Natomiast deklaracja CDU/CSU jest na tyle wyważona, że właściwie można ją uznać za krok do przodu w dyskusji zmierzającej do finalnego zamknięcia tematu tzw "wypędzeń" Niemców po II Wojnie Światowej. Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Ale wiążę duże nadzieje z Libertasem! Dzięki Nim 27.05.09, 08:01 duża część tego ścieku zniknie mi z widoku po ośmieszeniu wyborczym. Nie bedę widział Sobeckiej. Cudownie. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Idą wybory, Niemcy pokazuja swoim, na co ich 26.05.09, 22:47 robertw18 napisał: > W Polsce na ogół uznaje się, że Niemcy już zapomnieli o wojnie, są łagodni i da> ją na piwo... > Tylko jakoś żaden z takich przeciętnych Polaków nie umie wyjaśnić, dlaczego teraz rozpoczęli wielkie żale z powodu swojego "wypędzenia". > Pozdr. > > PS. Prawda, wszystkiemu winni są pp. Kaczyńscy... -------------- Czy dają czy nie dają na piwo, to nie jest ważne, człowieczeństwo/ludzkość się liczy. To ze w Polsce pewne sfery na słowo WYPĘDZENIE, PRZEŚLADOWANIE są wrażliwe i pomija fakty, to Niemcy nic nie mogą za to. Sam szef doradców do spraw niemieckich prezydenta PL Marek Cichocki wykazywał już ogromne chęci w tym kierunku, ale chęci pozostały na chęciach, niestety czynów zabrakło. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Widzisz PiSlobodan Zaczaił i Zahupkał,Zaziobrał 26.05.09, 22:50 Zaczaił i Zahupkał nasze stosunki z Niemcami, i wysyła w tym celu Zbysia Ziobro do europarlamentu, tu ZZ i tu ZZ to jedyna zbieżność. Podobni do ZZ są u Niemców, dlatego należy patrzeć czy ich wybiorą? U nas wybiorą Ziobro i dlatego należy się bać. Jak wybiorą takiego u Niemców, też należy się bać i coś robić. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re:Widzisz PiSlobodan Zaczaił i Zahupkał,Zaziobra 26.05.09, 22:54 almagus napisał: > Zaczaił i Zahupkał nasze stosunki z Niemcami, i wysyła w tym celu Zbysia Ziobro> do europarlamentu, tu ZZ i tu ZZ to jedyna zbieżność. > Podobni do ZZ są u Niemców, dlatego należy patrzeć czy ich wybiorą? > U nas wybiorą Ziobro i dlatego należy się bać. > Jak wybiorą takiego u Niemców, też należy się bać i coś robić. *********** Nie sadze by Niemcy, Austriacy, Francuzi poszli tak walnie do urny, oni maja Unie po dziurki w nosie, a o Anglikach to już nie mówmy. Polityka w Europie stacza sie na dno. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Widzisz PiSlobodan Zaczaił i Zahupkał,Zaziobra 26.05.09, 23:10 Udzieliłeś sobie odpowiedzi. Mała frekwencja to u nas oszołomy przechodzą na zew RadRyja Redyka. U Niemców wyrzucili Redyka i tego nie ma, czyli nie przejdą faszyści. U nich Got mit Uns się skończył u nas Prawko i Sprawiedliwko ma się dobrze. Felek PiSdziński, „Jaro Dzierżyński”! Felek PiSdzińki, Jaro Dzierżyński. Gdzie tam, Wyszyński? Ksywa Kac Czyński. Zdzisiomichałki, pudło i pałki. Czierezwyczajki, nagan, nahajki! Prawo kwakane, masz przepaprane. Z nim nie zarobisz, sobie zaszkodzisz. Nie wspierasz kwaki, z tobą do paki. Tak pokołują, aż cię zrujnują. Ciotkom i dziadkom, za usłużność „gładkom”. Złemu „Slonzkowi” jednojajowi mówią folksdojcze. Hasło - wykończę! Akceptujesz niezdary, może będziesz bez kary. Pisownia kacza „fonetyczna”. Volksdeutsch? Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Widzisz PiSlobodan Zaczaił i Zahupkał,Zaziobra 26.05.09, 23:14 Dodam. images.google.pl/images?client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&channel=s&hl=pl&q=Got+mit+Uns&lr=lang_pl&um=1&ie=UTF-8&ei=o1ocSpjFI8Of-AbQ0ojXAw&sa=X&oi=image_result_group&resnum=4&ct=title wyborcza.pl/1,75480,5293174,Mlyn_do_mielenia_ludzi.html Tutaj macie los Polaków, których hitler wpisał na Niemiecką listę. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Ordnung muss sein ! 26.05.09, 23:14 Porzadek musi byc ! Moze ten Niemiec ,nie taki straszny jak go maluja . Gdyby zaczeli sie masowo osiedlac w Polsce to przybylo by troche kultury europejskiej i miejsc pracy . Wystarczy pojechac w opolskie i popatrzec jak sie gospodarza . A pozniej dla rozrywki w lubelskie czy bialostockie ? Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Ordnung muss sein ! 26.05.09, 23:19 byli przed Redykiem i RadRyjem! truereligiondebate.files.wordpress.com/2008/04/christian_hitler.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Ordnung muss sein ! 26.05.09, 23:23 almagus napisał: > byli przed Redykiem i RadRyjem! ------------------------------------- Nie bardzo cie rozumiem . Wspolczesne RFN z faszyzmem nie ma nic wspolnego . Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Ordnung muss sein !Got mit uns!Got mit PiS!!!! 26.05.09, 23:31 No nie ma z faszyzmem wiele wspólnego, ale ma problem z anarchistami. Wystarczy pójść berlinie do dzielnicy żydowskiej, aby mieć wyobrażenie. Ale. Podzieliłeś, może mimowolnie, Śląsk Opolski i wschodnie ziemie polskie. Tak jak dzieli polityka PiSlobodana. Na Śląsku Opolskim pamiętają jakich dostali niewolników i kiedy przyszła do nich wojna. To jest też wojenna rana. Dla PiSlobodana! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Ordnung muss sein !Got mit uns!Got mit PiS!!! 26.05.09, 23:33 Ein Volk! Ein Reich! Ein Tusk! Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Ordnung muss sein !Got mit uns!Got mit PiS!!! 26.05.09, 23:35 Z PIS nie mam nic wspolnego . Ale jak rozmowca wczesniej wspomnial ,przydaloby nam sie troche gospodarczej zaradnosci Niemcow , ich technologii i kultury w zyciu politycznym i osobistym . Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Ordnung muss sein !Got mit uns!Got mit PiS!!! 26.05.09, 23:54 Sypie się ta technika w F1, każdy Polak ubolewa nad przypadkami Roberta Kubicy. Oby się jak najszybciej pozbierali, bo widać w związku z kryzysem zespół BMW ma mniejsze pieniądze. Życie nie jest wspominaniem na cmentarzu! Będzie zwycięstwo? Wiktoria! Polska fantazja, niemiecka technika, Na pierwszym miejscu do mety pomyka. Pierwszy na mecie Robert Kubica. Polak i Niemiec wielce się zachwyca. Polska fantazja, niemiecka technika, Na pierwszym miejscu do mety pomyka. Pierwszy na mecie Robert Kubica. Polak i Niemiec wielce się zachwyca. Nick Heidfeld za nim przyjeżdża do mety. Fajnie jest drugi, lecz w piłce niestety. Niemcy zagrali jak zimne kotlety. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Ordnung muss sein !Got mit uns!Got mit PiS!!! 26.05.09, 23:56 Pociesz się, niedługo rozleci się ta cala F1. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 ____PO leje się z PiS, a ja wolę Gringo!_______ :) 27.05.09, 00:41 PO naparza się z PiSem a Prawica RP pnie się w sondażach w wyniku genialnej kampanii informacyjnej z udziałem pana Cejrowskiego. Za kilka chwil Donald i Jarek mogą obudzić się z rękoma w przsłowiowym nocniku :)) www.youtube.com/watch?v=_lI6EyS0SPM Brawo!!! Te spoty już urastają do hitu tych wyborów :) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Ordnung muss sein !Got mit uns!Got mit PiS!!! 27.05.09, 00:09 Widze ,ze jestes romantykiem z krwi i kosci . Kubica niestety dojezdza do mety za Heidfeldem. Do polskosci tez za bardzo przyznawac sie nie chce. Ale polscy romantycy potrzebuja na sile sukcesow . Tak zrobili Polakiem Wita Stwosza i Kopernika a nawet Mickiewicza ,ktory pisal "Litwo ,Ojczyzno moja " :) Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Hasło: Wojenna rana dla PiSlobodana! 26.05.09, 23:46 Ordnung muss sein !Got mit uns!Got mit PiS!!! Got mit PyŚ! RadRyjo i Zbyś! truereligiondebate.files.wordpress.com/2008/04/christian_hitler.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Gott gwoli scislosci almagus :) 26.05.09, 23:50 Zwracajmy uwage na szczegoly . Tez pozytywna cecha niemiecka :) Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Gott gwoli scislosci almagus :) 26.05.09, 23:56 Jasne i prosste jak dród! mam dość tych rymowanek! Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Ordnung muss sein ! 26.05.09, 23:26 katolik_polski1 napisał: > Porzadek musi byc ! > Moze ten Niemiec ,nie taki straszny jak go maluja . > Gdyby zaczeli sie masowo osiedlac w Polsce to przybylo > by troche kultury europejskiej i miejsc pracy . > Wystarczy pojechac w opolskie i popatrzec jak sie > gospodarza . > A pozniej dla rozrywki w lubelskie czy bialostockie ? ************ katolik_polski1 o czym ty marzysz ze Niemiec przyjdzie do Polski? Co by na to powiedział niemiecki naród? On nie jest taki ciemny jak większość słuchających Jarka i im podobnych. To ze myomy inny porządek jak w Polsce to fakt, to ze dbamy o rozwój naszej gospodarki to tez drugi fakt, to ze mamy najlepsza technikę w świecie to tez kolejny fakt, tymi faktami nie chcemy się chwalić, wolimy jak inni to u nas zauważa. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Ordnung muss sein ! 26.05.09, 23:45 Osiedlaja sie Niemcy juz w Polsce . Wykupuja ziemie ,ktora Polacy oddaja za bezcen bo im sie nic nie oplaca sadzic czy chodowac :) Niemcowi zawsze jakos sie oplaci :))) Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Wojenna rana dla PiSlobodana! 27.05.09, 00:15 katolik_polski1 napisał: Widzisz wyszlo wyborczo! Wojenna rana dla PiSlobodana! Gott mit PyS'! RadRyjo i Zbys'! truereligiondebate.files.wordpress.com/2008/04/christian_hitler.jpg > Osiedlaja sie Niemcy juz w Polsce . > Wykupuja ziemie ,ktora Polacy oddaja za bezcen > bo im sie nic nie oplaca sadzic czy chodowac :) > Niemcowi zawsze jakos sie oplaci :))) Hodowac', gwoli porzadku Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Wojenna rana dla PiSlobodana! 27.05.09, 00:23 Oczywiscie masz racje ! Ale mam cholernie dobra wymowke :) Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Wojenna rana dla PiSlobodana Milusiewicza! 27.05.09, 00:29 Ja przez tego PiSlobodana Milusiewicza jak widzisz odbiegam od normy. Odejdzie, wróci zdrowie. Wolimy premiera Pana Donka Tuska z lukrem, niż Lechujareczki ze smalcem i cukrem! Ustanie, się stanie PiSiORne pooczyszczanie. Nie dzielmy kraj przez tego naj..! Jestem katolikiem, jestem politykiem, mieszam gie… patykiem z o. Redykiem. Spowiedzią podsłuch i nagrania. Jam opatrzność od zamykania. Mnie należy wielbić, przepraszać. Lubię „oczywiście” wygłaszać. Ja rządzę przez podsłuch, ukazy, ty nędzny, głupi, bez urazy. Zaradny „jezdem”, mam „mniut”, a „wermaht” liczy na „cót”! Pielę-gnój POlski porządku naj..! Ordnung muss sein, ma sąsiedni kraj! Ja też katolikiem i też politykiem, normalnym, dlatego z przytykiem. Celem mechanizm doganiania. Zyskowny system finansowania. Wielbić mamy naukę, patenty zgłaszać. Nie musimy nikogo przepraszać. Proste prawo, rządy i podatki, kurs dobrobyt, nie kościelne datki. Zasługujemy mieć dobra w bród, przeto musimy uczynić cud! Pielę-gnój POlski porządku naj..! Ordnung muss sein, ma sąsiedni kraj! Polacy między Odrą, a Wisłą, mają Polskę już niezawisłą. Lecz po Ruskich kraj priwiślański, jest taki katolicki, sobiepański. To kraj anachronicznych wartości. W którym „taliban” gniazdo sobie mości. Naszym zadaniem jest ich nawrócić. Przecież Europy nie można rzucić. Zasługujemy mieć dobra w bród, przeto musimy uczynić cud! Pielę-gnój POlski porządku naj..! Ordnung muss sein, ma sąsiedni kraj! Słowa „jezdem, mniut, wermaht, cót” to jest „upolityczniona biologicznie” wersja słów, podobnie jak „Slonzk, obiat, Wolska”. „Oczywista oczywistość” ???????????? PiSiOR = Posady i Stołki, i Opas Redyk Wojenna rana dla PiSlobodana Milusiewicza! Gott mit PyŚ! RadRyjo i Zbyś! truereligiondebate.files.wordpress.com/2008/04/christian_hitler.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Wojenna rana dla PiSlobodana Milusiewicza! 27.05.09, 00:38 Troche za toba trudno nadarzyc ,kiedy wpadasz w "trans" :) Czyzbys mial na mysli Kaczynskiego ? PISlobodan ? Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Wojenna rana dla PiSlobodana Milusiewicza! 27.05.09, 00:45 Czy nie powinno byc - nadazyc ? Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok pójdą, pójdą 26.05.09, 23:13 nie pękaj. I w Polsce należy iść i zagłosować, nie na podjudzaczy do wojny z Niemcami, ale na porządnych ludzi, którzy chcą Polski w Europie i Europy w Polsce, a nie cyrku i pośmiewiska typków działających na strategiczne potrzeby Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
zeppelin25 PiS okłada rząd Niemcem 26.05.09, 21:41 "Kaczorowe kwakanie"...durne,ze az w piety parzy...jakbm slyszal Wladzia Gomolke,pewnie to pierwowzor PiSuaru...ten facet jest naprawde chory na wladze tylko,ze rozumu coraz mniej...zalosne to wszystko...najlepiej jak te oszolomy z PiSu znikna z mapy politycznej Polski...mentalnosc zostaje ta sama podbzdowana kretynstwem i glupota!... Odpowiedz Link Zgłoś
marekmarek44 Nie chcieli żydy manny,niech g... zjedzą 26.05.09, 21:47 Prof.Religa dał lekarzom 30% podwyżki,byli niezadowoleni,strajkowali,a pielęgniarki urządziły słynne białe miasteczko,a nawet okupowały biura premiera.Teraz państwo lekarze mają gó... do powiedzenia i zmusza sie ich do POdpisywania umów o pracę z uPOsażeniem o 30% niższym. Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 dlaczego Żydów obrażasz?? 26.05.09, 21:50 Co oni mają do Twojego polskiego grajdoła? Odpowiedz Link Zgłoś
patriotaa Re: dlaczego Żydów obrażasz?? 26.05.09, 22:58 nowotkomarceli4 napisał: > Co oni mają do Twojego polskiego grajdoła? jak to co? przecież ciągle im mało i żądają ciągle odszkodowań które już dawno zostały wypłacone jeszcze za czasów Gomółki. Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 Re: dlaczego Żydów obrażasz?? 27.05.09, 00:39 a co sztywny Gomółka ma do Twojego kryzysu mentalnego? Swoich rodziców wiń że debila wychowali a nie Żydów z Gomułką. Odpowiedz Link Zgłoś
patriotaa Re: PiS okłada rząd Niemcem 26.05.09, 22:54 zeppelin25 napisał: "Kaczorowe kwakanie"...durne,ze az w piety parzy...jakbm slyszal > Wladzia Gomolke,pewnie to pierwowzor PiSuaru...ten facet jest > naprawde chory na wladze tylko,ze rozumu coraz mniej...zalosne to > wszystko...najlepiej jak te oszolomy z PiSu znikna z mapy > politycznej Polski...mentalnosc zostaje ta sama podbzdowana > kretynstwem i glupota!... ------------------------------------------------------------------ A gdzie ty sie rodziłeś? Czy czasem nie pod opieka wermachtu? Kaczyński na racje i widzi co się dzieje. Rząd pracuje dla Niemców i Rosjan. Na tzw ziemiach odzyskanych, które nigdy nie powinny być niemieckie A były siła odebrane Polsce. W tej chwili niemcy odbierają na tych terenach polskim rodzinom domy i ziemię za cicha zgodą premiera. I O tym jakoś prasa i media milczą i nie informują narodu tylko ogłupiają. Spytasz dlaczego? Ponieważ wszystkie media są w w rękach niemieckich Odpowiedz Link Zgłoś
zeppelin25 Re: PiS okłada rząd Niemcem 26.05.09, 23:22 patriotaa napisał: > zeppelin25 napisał: > "Kaczorowe kwakanie"...durne,ze az w piety parzy...jakbm slyszal > > Wladzia Gomolke,pewnie to pierwowzor PiSuaru...ten facet jest > > naprawde chory na wladze tylko,ze rozumu coraz mniej...zalosne to > > wszystko...najlepiej jak te oszolomy z PiSu znikna z mapy > > politycznej Polski...mentalnosc zostaje ta sama podbzdowana > > kretynstwem i glupota!... > ------------------------------------------------------------------ > A gdzie ty sie rodziłeś? Czy czasem nie pod opieka wermachtu? Kaczyński na racj > e > i widzi co się dzieje. Rząd pracuje dla Niemców i Rosjan. Na tzw ziemiach > odzyskanych, które nigdy nie powinny być niemieckie A były siła odebrane Polsce > . > W tej chwili niemcy odbierają na tych terenach polskim rodzinom domy i ziemię z > a > cicha zgodą premiera. I O tym jakoś prasa i media milczą i nie informują narodu > tylko ogłupiają. Spytasz dlaczego? Ponieważ wszystkie media są w w rękach > niemieckich ...chyba cos Ci sie pomieszalo w glowce...albo przestan pic...przeciez Kaczory i tak nie maja juz zadnych szans na rzadzenie bo polskie spoleczenstwo jest madrzejsze od nich...oglupic mozna tylko glupiego... Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan PiS okłada rząd Niemcem 26.05.09, 21:45 idiota podpali ten kraj, on wie że niebyt już blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
demokratus Niemców nie należy się bać. To nasi przyjaciele są 26.05.09, 21:46 a oszołomstwo psuje wspaniałe stosunki z bogatszym sąsiadem. Wstydźcie się panowie politykierowie od siedmiu boleści. Tumany bez wizji. Zawistnicy i kremlowska agentura to całe pisuarowskie bagno. Odpowiedz Link Zgłoś
patriotaa Re: Niemców nie należy się bać. To nasi przyjacie 26.05.09, 23:00 demokratus napisała: > a oszołomstwo psuje wspaniałe stosunki z bogatszym sąsiadem. Wstydźcie się > panowie politykierowie od siedmiu boleści. Tumany bez wizji. Zawistnicy i > kremlowska agentura to całe pisuarowskie bagno. ------------------------------------------------------------------- ha ha ha ha ha aleś ty jesteś głupi i na dodatek bezmózgowiec. Niemiec i Ruski nigdy nie byli naszymi przyjaciółmi nie są i nigdy nie będą. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo9 Re: Niemców nie należy się bać. To nasi przyjacie 26.05.09, 23:40 A któżby zaprzyjaźnił się z takim , -ech szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś